Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 3x02

2012. december 14. 15:00 - LenaNoir

Curtis korán reggel a kihalt utcán sétálgat. Újabb nap a közösségi központban. Festegetés közben rádöbben, mennyire utálja ezt, na meg hogy valami hiányzik az életéből. A közösségi központban ekkor – teljesen váratlanul – futók melegítenek be, amit Curtis szájtátva figyel. Ááá, hát ez hiányzik! Alisha rá is kérdez, de Curtis inkább leugatja, tudniillik, úgysem tehet semmit, hogy újra futhasson. Miért is? Mire való a két lábad öreg? És ekkor, lássatok csodát, meglát a faliújságon egy plakátot, ami egy női edzőtábort hirdet. Hohhóó, kapja fel a fejét Curtis, micsoda mázli, hogy nővé tudok válni! Futómez fel, rajtpozíció, medál a szájba, és Curtis-akimostlány, már hódolhat is régi szenvedélyének a rajtpisztoly eldördülése után. Hogy rekordidőt futott, az csak az edzőnek tűnt fel, ő nemes egyszerűséggel élvezte, hogy futhat. Hát ez nagyon izgalmas. Főcím.

vlcsnap-1718350.jpgEdzőbá rá is kérdez, hogy ki az edzője, merthogy ilyen képességekkel biztosan van neki, de Curtis csak annyit mond, én csak futni akarok, nem érdekel a versenyzés. A női öltözőben össze is pajtizik Emmával, akinek Melissaként mutatkozik be, és igen pironkodva fogadja, amint Emma levetkőzik mellette, ezért el is tiplizik. Eközben Rudy épp a mosogatóba vizel, akit CurtisMelissa le is kap a tíz körméről. Rudynak azonban érvei vannak, meg egyébként is, ő kikéri magának, ő nem barbár. Hogy ne legyen unalmas a reggel, Melissa még Flegmafelügyelővel is összefut, aki amellett, hogy mellfixírozásban erős, még nyomulni is kezd rá, Curtis most érezheti mit élnek át a nők nap, mint nap, és ha ez még nem lenne elég, még Simonba is belebotlik, akinél, még nőként is legalább egy fejjel magasabb.

vlcsnap-1814396.jpgA bárban vagyunk, ahol Curtis melózik, Emma ki is szúrja magának, elvégre futóközegben Curtis egy legenda – legalábbis ezt mondták. Csitcset indul, Emma meg benyögi az imádtamnézni-ahogyfutsz-szöveget, Curtis meg olvadozik, és Emma kérésére hamarosan idegenvezetőset fognak játszani. Újabb uncsi nap, ami plakátvakarászással kezdődik. Rudynak van egy terve egzisztenciális válságuk megoldására: Simon a képességével nézze meg előre a lottószámokat, és felezik a nyereményt. Simon felteszi a miért kéne feleznünk-kérdést, Rudy szerint pedig ez evidens, elvégre ő az agy a csapatban. A lényeg, hogy alkudozásban a 60:50/70:40/80:30 aránypárokat hozza fel, Simon meg láthatóan élvezi a párbeszédet az Aggyal. Alishának feltűnik, hogy Curtis nagyon bazsalyog, rá is kérdeznek Kellyvel, hogy nakivelszexeltélöcsém?

vlcsnap-1815279.jpgKelly épp sétálgat, amikor Snájdigba botlik az utcán, akinek lerobbant a kocsija. Fel is ajánlja, hogy megnézi, elvégre mégiscsak egy kibaszott-tudós, asszem ez már szóösszetétel nála. Hamárakkor elvigyelek-kérdi Snájdig, Kelly haza is fuvaroztatja magát, hiszen vagy 5 m-re lakik. Majdmégdumálunk, mondja Snájdig, aki kissé zavarban van – nanemáááár, pedigde! Melissa fut, csakhogy hívatlan futópartnere is akad Flegmafelügyelő személyében, akinek igen bénán áll a póló-bermudanaci kombó, hogy a szánalmas nyomulásáról már ne is beszéljek. Melissának persze nem esik nehezére leköröznie, elvégre Flegmafelügyelő nem kifejezetten sportos alkat. Emma ásítozva melegít, amikor odalibben hozzá Melissa és a tegnap estéről kezdi faggatni. El is meséli, hogy Curtissel találkozott, és minden ok volt, amíg fel nem mentek hozzá. Flashback. Curtis a kanapén picsog, Emma meg rohadtul unja, ezért inkább témázni kezd vele szánalomból. Melissának-akiugyeCurtis, elkerekednek a szemei, hát még akkor, mikor Emma közli, ez volt élete legrosszabb szex-élménye, el is húzza a csíkot, Emma meg nem érti.

vlcsnap-1815668.jpgMelissánk azonban az öltöző megnyugtató magánya előtt még kénytelen elviselni Flegmafelügyelőt, aki újabb támadásba lendül. Melissa a veddleakezed-aseggemről-vagyeltöröm-mondattal szeretné kristálytisztán a tudtára adni, hogy akadjon le róla, Flegmafelügyelő pedig megállapítja, hogy sármja azért nem volt hatásos, mert Melissa leszbikus. Curtis összefut Emmával, aki lepattintja annak rendje és módja szerint. Curtisnek ez nem a szerencsenapja, már csak azért sem, mert Rudy is szemtanúja volt a párbeszédnek, és előadja a nőkkegyetlenek-dekaramellizáltalma-illatukvan-monológját, majd fütyörészve elsétál. Szemétszedés közben Curtis Alishát faggatja, az ugyehogynemvagyok-szarazágyban-témakörben. Alishának kissé nehéz dolga van, hiszen soha nem értek egymáshoz ténylegesen. Najjó, mondja Curtis, de a többi része-fasza volt, ugye? Alisha eleinte diplomatikus, aztán Curtis kiröhögi Simont, akiről nem hiszi el, hogy még ő is jobb nála az ágyban. Alishánál meg betelik a pohár és elmondja a véleményét, sőt, illusztrálja is. Curtisnek ez már sok, pedig Alisha itt még korántsem fejezte be, sőt, kimondja, a legnagyobb igazságot: ha nem akarod tudni, ne kérdezd. Curtis sokkot kapott, ezért be is rohan a raktárba, Melissává változik, és felfedezi a női test rejtelmeit. Gratulálunk.

vlcsnap-1816323.jpgEmma az öltözőben bulizni hívja Melissát, aki a nincsmitfelvennem-mondattal válaszol, látom, kezdi érteni a női problémákat. Edzőbá jön, és ajándékba ad mindenkinek egy fiolát, drogteszt lesz hölgyeim, tessék pisilni.  Melissának ez azért nehezen megy, nem tudja irányítani ugyanis a beltartalmat, ami azért probléma, mert Emma az ajtó előtt végignézi az Irányíthatatlanná Vált Sugár kalandjait. Alisha és Kelly fagyizik, amikor Snájdigra lesznek figyelmesek. Kelly utána is megy leskelődni, mivel foglalatoskodik, Alisha meg nem érti. Snájdig a temetőbe megy, virágot visz, Kelly meg is lesi a sírt, ahol egy 23 éves Shannon nevű csajszi nyugszik. Alisha már érti a témát, Kellynek bejön Snájdig, na de ki lehet a halottcsaj?

vlcsnap-1816662.jpgMelissa épp aranyruhájának cipzárjával bíbelődik, amikor Simon furcsállni kezdi, mit keres Curtis szekrényénél. Melissa elárulja, hogy ő Curtis, így néz ki, amikor csaj, na meg hogy újra fut, de megkéri Simont, senkinek ne árulja el, na meg hogy húzza már fel a cipzárját. Kelly, aki ma nagyon benne van a kilesős-fílingben, őket is megkukkolja, és asszem téves következtetéseket von le. Melissa megérkezik a buliba, ahol zavarba ejtő tekintetekkel találja szembe magát, mígnem meglátja Emmát, nosza, inni is kezdenek. Pörög a buli, aztán Emmánál kötnek ki, és a Melissamiértnincspasid-kérdést kezdik boncolgatni. Leszbivagy-mertnembajám, mondja Emma, és Curtis-akimostMelissa megtudja, mi van a női színfalak mögött.

vlcsnap-1817152.jpgMásnap részletesen taglalja Simonnak a férfi-női orgazmus közti különbséget, Simon meg felteszi a kérést, hogy akkormostleszbi-e. Curtis Emmába botlik az ital automatánál, és közli vele, hogy sajnálja a múltkorit, rendbe akarja hozni az életét, Melissaként ki is futja magából a feszkót. Rudy is bepróbálkozik Melissánál, aki csúnyán lepattintja, de Rudy szótárában ez mást jelent, Kellynek osztja az észt arról, hogy az esti buliban tutira befutó lesz Melissánál, aki az öltözőben épp Emmával beszéli meg az esti bulit. Emma ki, Edzőbá be, Melissának feszülnek az izmai, Edzőbá masszírozva molesztál, vagy molesztálva masszíroz, Melissa ideges, irány a zuhany. Buli van a bárban, ahol Edzőbá épp egy koktélt kever piából és drogból - talán épp Melissának -, kedves tőle. Igen, neki lesz az itóka, oda is passzolja neki. Melissa ugyanabban a ruhában bulizik, mint tegnap, visszavonom a kezdi érteni a női-problémákat kijelentésemet.

vlcsnap-1817483.jpgRudy is bepróbálkozik ismét, elmegy piát hozni, Melissa meg Emmával táncizik. Rudy, a tökéletes ital megtalálása közben problémákba ütközik, kész szerencse, hogy a mellette álló lányon kapucnis felső van. Melissán mutatkozni kezdenek a drog hatásai, Emma ki is viszi az öltözőbe, amit Edzőbá is nyugtáz. Emma elhúz taxit hívni, hiszen bölcs dolog otthagyni egyedül egy magatehetetlen lányt. Rudy sincs formában, épp kiszédeleg az öltözőbe, ahol – csodák csodájára, vágyainak tárgyát, Melissát találja kifeküdve. Melissa Emmának hiszi Rudyt, aki nem tétlenkedik, orális kéneztetésben részesíti a kiütött lányt/fiút. Melissa nem sokkal később rádöbben a tényre, hogy baromira nem Emma ténykedik a combjai között, csakhogy ekkor benyit Emma, aki kissé félreérti a helyzetet. Melissa utána is rohan, de Emma helyett Edzőbába ütközik, aki kedvesen a segítségére siet. Hurrá. Még egy perverz. Hosszú lesz ez az este babám!

vlcsnap-1818144.jpgMelissa egy kocsiban ébredezik, miközben Edzőbá tapperolja, aki már gombolja is a gatyáját, csakhogy Melissa felméri a helyzet súlyosságát és Curtissé változik. Edzőbát kissé meglepi, hogy 1. Melissának farka van, 2. egy csávó van a kocsiban, aki bemutatja az öklének. Curtis elszalad csinos kis aranyruckójában, és odahaza értékeli az este tapasztaltakat. De hogy még mindig ne érjenek véget Curtis & Melissa Kalandjai, Emma – Melissa csalfasága miatt Curtishez menekül, akivel minimális lelkizés után rátérne a témára, de Curtis közli, hogy nem bosszúszexel vele. Emma már rebegi is a félreismertelek-szöveget, amikor megtalálja Melissa aranyruháját Curtis ágya mellet, na, ez kínos öcsém. Emma ismét téves következtetések után el is rohan, Curtis meg a nevét kántálja hiábavalóan az ajtófélfának támaszkodva.

vlcsnap-1818601.jpgMásnap Melissa Simonnal próbálja rendezni a gondolatait, de Simon is elveszti a fonalat az Emma azt hiszi Melissa kavar Curtissel-ügyben. Melissa egyszerűen megmagyarázza, az Emmaazthiszi-magammalkúrok-mondattal. Simon asszem végképp eltévedt. Melissa Edzőbába botlik – jajj hogy mindenkivel van vmi ügye máááár – aki a részegekvoltunk-felejtsükelamitörtént-szöveggel próbálkozik. Ha ez még nem lenne elég, Melissát még Kelly is a szekrényhez vágja, elvégre ő meg azt hiszi, hogy Simonnal kavar. Ekkor még Flegmafelügyelő is rájuk talál, sőt, Simon, Alisha és Rudy is belibeg, jaj de szép is a családi élet. Micsodaaaa - mondja Alisha, Melissa Simonnal kavar? Alisha kiakad, Simon helyzetmegment, sikertelenül, Rudy is megosztja velünk bánatát, és akkor még Emma is bekocog a tudomhogy-Curtisselkúrsz mondattal. Hejj, Curtis, na, ebből hogy mászol ki?

vlcsnap-1819153.jpgEmma pofoz, Flegmafelügyelő tapló, mint mindig, Melissa meg mindenkit kioszt a „jöttök a hülye dumátokkal, fogdostok, bámultok, és fogalmatok nincs, milyen nőnek lenni” kiselőadással, amikor mindenki valami furcsára lesz figyelmes. Melissa fehér gatyója ugyanis piros színekben kezd pompázni, a Mikulás ugyanis őt is meglátogatta. Simonnak igencsak elkerekednek a szemei, ő ugyanis kissé furcsálja, hogy Curtis menstruál. Flegmafelügyelő el, Melissa el, Simon meg kiböki a nagy titkot, hogy Melissa=Curtis. A lányok lehidalnak, Rudy meg öklendezni kezd a hír hallatán. Kelly Melissa után megy, aki a mosdóban duzzog, fel is ajánlja neki, hogy kisegíti egy tamponnal, sőt, használati utasítással is szolgálhat első kézből. Melissa annyira besokallt, hogy inkább visszaváltozott Curtissé, de Kelly még kedvesen odasúgja, a véres nackót főzőprogramon kell majd kimosni.

vlcsnap-1819438.jpgEmmánál kopognak, de nem Melissa az, sőt Curtis sem, hanem Edzőbá, aki ugyanazzal a szöveggel jön, amivel Melissánál. Úgy nézem, megvan az újabb kiszemelt. Curtis Emma ajtaján kopogtat, válasz nincs. Még jó, hogy ekkor battyog arra egy másik futócsaj, aki szintén a koliban lakik, és közli, Emma elment inni vmit Edzőbával. Curtis rohanni kezd. Edzőbá már javában vetkőzteti a kocsiban a kiütött Emmát, hanem deja vu-ja támad, amikor a gatyáját tolja le, ugyanis Curtis újra képen törli. Reggel Emma ébredezik, nem érti, hol van. Curtis elmondja, hogy Edzőbá-akitMarknak hívnak mit eszelt ki, de nyugi, most a csomagtartóban pihen.

vlcsnap-1820109.jpgEz itt a vallomások reggele, gondolja futófiú, ezért meg is mutatja femininebb oldalát. Emma egész higgadtan fogadja, Curtis meg pszichológusnak nézi Emmát, és elmondja neki, hogy ő csak futni akart, blabla, de mindent a futás sem ér meg, ezért új szenvedély után kell néznie. Mi legyen Edzőbával, kérdi Emma. Snitt. Edzőbá kikötözve ordít a futópályán egy „elkábítom és megerőszakolom a nőket” felirattal ékesítve. Curtis otthon eldobozolja a futó-érmeit, edzőtábor vége, csajok busszal el.  Rudy hosszasan ecseteli a miattadlelkisérültlettem-esetét, Curtis pedig a "nem, az nemet jelent" mondattal védekezik. Rudy végre felköhögi a rakoncátlan szőrszálat, a többiek meg szakadnak a röhögéstől. Curtis is.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása