Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Így jártam anyátokkal 1x17 - Life among gorillas

2012. december 14. 09:00 - sawyer_15

Hóha, hó, gorillák közt élni volna jó! Kiáltotta a kócos, bozontos, rosszcsont Marshall-mackó. Na, nem mostanság, hanem még réges-régen, amikor tízéves kölyökbocsként először olvasott a hihetetlen, bátor, merész tudós-doktorról, aki a termetes-méretes, de ugyanakkor barátságos gorillák között fogyasztotta el élete tortájának egy szeletét. Marshall-mackó 1988-ban igencsak vehemens lelkesedéssel vágott neki, hogy belőle is antor, artropo, antroporo, majmokkal és emberekkel foglalkozó tudós váljon: a példaképpé előlépett nagytudású kutató-doktornő előadásán hiába volt ő a legkisebb bocs, padjából kiesve jelentkezett tudásszomját oltani: Tudós néni, tudós néni, gorillák közt élni volna jó! Hogy érheti el egy magamfajta kölyökbocs mindezt? Hát, Marshall-mackó, az cseszettül nem fog sikerülni, mert addigra az összes gorilla elpusztul, hírmondó sem marad közülük, akivel kurkászhatnátok egymás boglyas loboncát. Ennyit arról, mennyire segít megérteni a gyermeki lélek rezdüléseit, ha valaki gorillák között tölti a szabadideje jelentős részét. Cseperedjél, nőjél nagyra, kismackó, és meglásd, egyszer még teljesül a vágyad, és gorillák közt találod magad.

02.png

Telt-múlt az idő, a kölyökbocs felnőtt, sokat változott, talált magának egy mutatós-takaros Lily nevű mackólányt, az egyetemen tanult sok okosságot, mellesleg az alkoholra is rászokott kicsit, de abban a tekintetben nem változott semmit, hogy a természet védelméért a hatalmas lelkét teljesen kitette volna. Napjainkban Marshall-medve izgatottan készülődik, tesz-vesz, hisz nagy alkalom ez az életében, ma lesz az első napja a jogi főosztályon egy multinál a háromperbében. Persze Marshall-mackó természetért való lelkesedése nem csökkent egy nyúlfarknyit sem, tudja ő jól nagyon, hogy a környezetvédelem gátján, a gaz ipari cégekkel vívott hősies csata első sorában van az ő helye, ahol bátran küzd a veszélyeztetett fajok túléléséért és a globális felmelegedés ellen. Már amikor majd sikerült elég pénzt keresnie valamely környezetszennyező iparágban, hogy törlessze adósságait. A medvelét nem habostorta, főleg ha egy házasságra készülő mackólány igényeit is ki kell elégíteni közben.

03.pngMackópárja, Lily-mackó finom csemegékkel megrakott tízórais batyuval és szeretetének csókhalmaival indítja útnak Marshall-medvét az Altrucel vállalathoz új kalandokat keresni a világban. Marshall-medve leendő munkahelye nagyon bájos tevékenységgel teszi szebbé a világot: ők gyártják a finom, sárga, pihe-puha bolyhokat a teniszlabdákhoz, amitől olyan kellemesen selymes lesz a tapintásuk. Emellett a cég profiljába tartozik még az esőerdők irtása, olajfúrótornyok építése, fegyverek, dohányáruk, alkoholtermékek előállítása és értékesítése. Öröm lesz ilyen barátságos helyen új ismereteket szerezni.

05.pngMielőtt Marshall-medve kilépne kuckójuk ajtaján, a küszöbön egy küldeménybe botlik. Hát ez meg mi lehet? Gyorsan kiderül, hogy lakótársuk, Teddy-bear számára hozott szeretetcsomagot a postás. Mégpedig nem mástól, mint Teddy-bear germán havasokban magányosan kóborló mackópárjától, Victoriatól, aki zamatos, ínycsiklandozó, ízletes finomságokkal látja el távolból párját. Immáron a harmadik jóízű falatkákkal megrakott csomagot juttatta el vágytársának. De jaj, Teddy-bear párja iránti figyelmessége, tapintatossága odaveszett a távolsággal, s a gézengúz medve eddig bizony csak gondolatban kedveskedett szerelmének, nem viszonozta az isteni finom nyalánkságokat. Marja is a lelkifurdalás Teddy-bear törékeny lelkét, magát ostorozva mit tehetne, befal néhány csemegét, mert megérdemli a büntetést.

07.pngBearney serénykedik a munkahelyén, biztosan a céget perlő kárvallottakat próbálja megvesztegetni a sárga bolyhok előállításán tüsténkedik, amikor telefonhívást kap: Az épületben jeti kószál, jó lesz vigyázni. Aggodalomra persze semmi ok, Marshall-medve az, ki sajátos ritmusérzékkel megáldott nagylábúként bedzsesszel az irodába, ahol örömmel látja a sok-sok HR-es bullshitgenerátorral kifejlesztett motivációs posztert színes plakátot a lelkesítőbbnél lelkesítőbb gondolatokkal: csapatmunka, bátorság, egység, awesomeness, ettől dobban igazán nagyot a medveszív! Mikor Marshall-medve a munkájáról kérdezi, Bearney a legfőbb mackóerényt, szerénységét csillogtatja, s csak szemérmesen hallgat és mosolyog, nem hivalkodik a vállán nyugvó felelősségről.

08.pngNagy zsibongással érkezik a sok-sok beképzelt köcsög munkatárs pajkos játszótárs, örömmel fogadják az új barátot, dicsérik és kedveskednek. De jaj, Marshall-medve nem érti e titkos nyelvet, a „steak-szósz” kód vajon mit jelenthet? Igaz barát, Bearney segít, nyakkendőd az, ami tetszik. Játékos feladvánnyal folytatódik az ismerkedés: celebmackólányok vannak terítéken, rögtön kettő Jessicaból: Alba vagy Simpson? A kérdés adott, kit választasz, macisajt? Marshall-medve zavarba jön, nincs ő hozzászokva az ilyen furmányos feladványokhoz, s egy lányra tud csak gondolni, Lily-Mackóra, az ő bájos menyasszonyára.

Teddy-bear a kocsmában mackóellátó tejbárban tovább gyötri érzékeny lelkivilágát és egyre-másra falja be a nyalánkságokat, csak hogy kompenzálja komoly mulasztását, amit szeleburdi meggondolatlanságával még tovább súlyosbított: messzeföldön sóhajtozó szerelmének azt hazudta üzente, hogy szíve minden szeretetével megtöltött csomagja már úton van a német erdők odvas fái közé, miközben kurvára nem küldött még mindig semmit hebehurgyaságában, kelekótyaságában elfelejtette feladni. Szerencsére Teddy-bear igaz játszópajtása, Robin-maci, örömmel segít: küldj neki sok-sok speciális hazai apróságot, őszinte szerelmes szavakat és próbáld meg átverni egy tegnapelőtti újsággal a csomag tetején, hátha beveszi, attól biztosan meglágyul a szíve. Teddy-bear nagyon hálás a jótanácsért, hisz nemrégiben még pont ennél a lánynál akarta bezavarni a macit málnásba csapta a szelet, aki most segít neki hódítása megtartásában. Robin visszafogott macileányzóként kényszeredetten feszeng tartózkodóan somolyog.

12.pngMarshall-medve visszatér kuckójába, ahol Lily-mackó érdeklődik, milyen volt az első napja az irodában. Marshall-medve lógó orral panaszolja, hogy szörnyű, nem is akar beszélni róla. A munkatársai akkora seggfejek, hogy rajzolni nem lehetne nagyobbat. A társai bizony csúnya, gonosz módon viselkedtek vele, kifigurázták a tízórais csomagja miatt, pedig Lily-mackó a kenyérhéjat csak figyelmessége jeléül vágta le az elemózsiáról. Nem beszélve arról, hogy Lily romantikus, szerelmes levelén is gúnyosan nevettek. Marshall-medve megint az első bé-ben érzi magát, de ezúttal még az sem segít, hogy igazán profin képes ellejteni egy fess medvetáncot. Lily-mackó megértően bólogatva azt tanácsolja, hogy inkább iratkozzon ki, minthogy itassa az egereket.

15.pngMarshall-medve így is próbál tenni, szomorúan dörmögi el Bearneynak, hogy nem érzi jól magát az új helyen, inkább menne ki a természetbe, hódokkal kergetőzni, fára mászni, bozótba rejtőzni. Bearney azonban rutinos öreg medve, ismeri a dörgést: És mi lesz akkor Lily-mackóval? Hogy költöztök új, nagyobb családi fészekbe, miből taníttatjátok majd a kisbocsokat pár év múlva? Ahhoz bizony nem elég a természet-védősdi brummogás, ahhoz komolyabb „felszerelés” kell. Marshall így mit tehetne, maradásra bírta lelke. De másnap megint irgalmatlanul szopatják csúfot űznek belőle a többiek.

16.pngTeddy-bear Robin kispajtásával beszéli meg az egymástól távol sínylődő mackópárok nehézségeit: már nem tud szerelmes szavakat brummogni sütő-főző társának füleibe. Kifogyott a mondanivalóval, olyannyira, hogy a legutóbbi telefonos traccsolás alatt egyszercsak téli álomba szenderült. Nem való az ő nagy szívének a távkapcsolat, érzi, hogy most azonnal el kell utaznia a Bajor Alpok kies hegyvonulataira, hogy együtt csatangolhasson párjával. Már csomagolná is a cókmókját és indulna batyuval a hátán, amikor üzenetet kap Victoriatól: Sokat gondolkodtam, mindenképpen beszélnünk kell. Hűha, az ilyen felvetésből még soha semmi jó nem sült ki. Robin fogadna vele egy feneketlen mézesbödönbe, hogy Victoria nem akarja elhagyni Teddy-mackót. Erre fel Teddy-bear már venné is a repülőjegyet. Robin-mackó jó tanácsa, várjuk csak meg azt a telefonhívást, azért ne igyunk előre arra a bizonyos medvebőrre, ugye.

17.pngMarshall-medve egészen el van kámpicsorodva, így tanácsot kér tapasztalt, világot látott komájától. Pallérozott elméjű Bearney megmondja az okosat: az alkalmazkodás lesz a kulcs a sikerhez! Nézz csak a pingvinekre, aki kitűnik a tömegből, az kint marad a hidegben, így hát ne légy más, mint a többi cimbora. Persze ez nem könnyű a magadfajta különutas bocsoknak, de a teljes személyiséged megváltoztatása még mindig kisebb falat, mint elfogadtatni magad. Marshall-medve szeme felcsillan, jé, ez pont olyan, mint tudósként élni a gorillák között, erre vágyott kisbocs kora óta. Itt a lehetőség, hóha hó, antropológiai kísérlet, az volna a jó. Medveként elvegyülni óriás emberszabásúak között, ez ám a nem könnyű feladat. Jó lesz hozzá egy tanító. Ki más lenne ez, mint nagy tudású mentora, Bearney. Egymás mancsába csapnak, és kezdődhet az okítás.

19.pngElső gorillaleckeként Marshall megtanulja, hogyan kenje meg A FICKÓT, aki elintéz bármit csúsztasson játszótársainak pihe-puha mancsaiba rejtve apró meglepetést, akik jótett helyébe jót várj alapon viszonzásul kis kedveskedéssel lepik meg őt. Második gorillalecke: bevágódni a majmok közé egy szaftos sztorival: sztriptízbár, kurvák és hamis gyémántgyűrű legyen benne elmesélni a pajtásoknak, hogy hogyan játszottak a Kökörcsin utcában Kormos Lucával az iskolapad alatt papás-mamást. A padtársak ettől aztán elámulnak, Marshall-medve ilyet is tud, ez aztán a steak-szósz-sztori csuda történet. Bizony, bizony, Marshall-medve úgy érzi magát, mint egy igazi nagy-nagy gorilla.

18.pngS ahogy telnek-múlnak a napok, kezd már otthon melegében is gorilla-mód viselkedni, mint aki elfelejtette, hogy melyik csapatba is tartozik. Lily-mackó bánatos szemekkel kéri párját, hogy legalább a kettőjük kuckójában hagyja az antropológiai kísérletet a csudába, és ne viselkedjen úgy, mint azok a parasztok az irodában a felsős csibész nagymedvék a barlangban. Marshall-medve meggyőzi párját, hogy menjenek el kareokezni egy bárba egy közös éneklős-versmondós teadélutánra, hátha akkor párja is megkedveli az új barátait.

23.pngAz énekes teadélutánon a mihaszna nagymackók csak a szokásos dugós választós játékot játsszák: Angelina Jolie tolószékben vagy Scarlett Johansson karok nélkül, a kérdés adott, kit választasz? otromba csínyjeikkel foglalkoznak. A szomorú Lily-mackót csak az vidítja fel, hogy megtalálja medvepárjával közös dalukat: Don’t go breaking my heart. Az Elton John – Kiki Dee-féle változatban, mert az mégiscsak jobban illik egy decens mackópárhoz, mint a kétméteres szőkített transzvesztitával előadott RuPaul-féle változat. A pernahajder nagymackóknak persze ez nem tetszik, így ezután már Marshall-medvének sem fűlik hozzá a foga. A haszontalan lókötők ráadásul behálózzák Marshallt, hogy az iskola elvégzése után is dolgozzon náluk lógjon velük a természetjárás helyett. Lily-mackónál eltörik a mécses: Mégismiafasztörténtveled?!?! De hát hova lett az ő természetjáró, állatvédő, fára mászó kedvese?! kesereg sóhajtozva. Marshall tétován magyarázkodik, ő csak a leendő kisbocsaiknak akar megadni minden földi jót, ahhoz pedig szüksége van a „felszerelésre”. Lily-mackó megnyugtatja kedvesét. De hát Marshall-mackó, neked így is, most is, nagyon nagy felszerelésed van. Imádom a felszerelésed, mert óriás, mert fantasztikus. És azt még nem is tette hozzá, hogy lompos, loncsos és bozontos.

28.png

Teddy-bear közben otthon kuksol, és nagyon töri a kobakját, hogy vajon mi sül ki a megbeszélt késői telefonbeszélgetésből. Bajtársa a gondban ezúttal is Robin, aki tanácsát interurbán súgja-búgja fülébe: Menj el sörözni a haverokkal! Csatlakozz a medvetársaidhoz a Marcsi cukrászdában! Az édességek csábítása túl nagy kísértés egy bocsnak, így hát hol máshol kötne ki, mint az éppen búslakodó Marshall-medve és az éneklő Bearney mellett pár korsó sör finom habcsókos sütemény társaságában, ahol elpanaszolja bánatát: alig emlékszik már Victoria édes pofikájára. Marshall-medve szíve erre ismét nagyot dobban Lily-mackója iránt, és nem is tétlenkedik tovább: az első gorillaleckén tanultaknak megfelelően megkeni a kareoke-dj-t  kedveskedik a zenefelelősnek. Így következik: Mályvacukor és Habcsók azaz Marshall-medve és Lily-mackó, és a Don’t go breaking my heart.  A két szerelmes bocs önfeledten ugrabugrálva énekli-táncolja közös számukat.

30.pngTeddy-bear éjjel kettőkor szürkületkor ballag haza, és tudja-tudja, hogy rossz fát tett a tűzre: elment inni Victoria telefonhívása helyett csacska fejéből kiszökött, hogy párjával kellett volna dörmögnie, úgy négy órával ezelőtt. Bűnbánóan, szomorú szemekkel huppan le puffjára, hazaérkezését viszont telefon csörgése fogadja. Ki lehet az, ilyen későn? A másik oldalon régi puszipajtása, Robin-maci az, aki áthívja nagy eséllyel egy komoly szexre a saját kis meleg vackába. A kérdés adott, Teddy-bear, mit választasz? Tessék, lássuk a medvét!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2012.12.14. 20:24:00

hat ez eleg zsenialisra sikerult

zitoka 2012.12.16. 01:23:57

Ja, tényleg zseniális (sicc!), nem győzöm olvasni a sok dicsőítő kommentet...hahh.
süti beállítások módosítása