Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x06 - New Haven Can Wait

2012. december 14. 09:50 - Agent "V"

Ha hiszitek, ha nem, a következő epizód végtelenül hétköznapi lesz.Mármint elrugaszkodott, de legalább nem futurisztikus.Ha úgy jobban tetszik, akkor az Upper East Side-ról kilépve, ezek a srácok is csak srácok lesznek.Többek között új barátság szövődik majd két srác között, na persze nem Ricky Martin-i értelemben, valamint szemtanúi lehetünk a sorozat történetének legnagyobb cicaharcának, ami tökéletes és mesébe illő hajtépéssel és egymás égetésével és hogy biztosan ne legyen unalmas a dolog a készítők gondoskodtak arról, hogy Chuck is ultrageci legyen.

1.png

Ott hagytuk abba, hogy Serena és Blair összebalhéztak. Ennek megfelelően Blairnek rémálmai vannak. Ebben önmagát a kis gyufaáruslányként látja, míg Serena beragyog a Yale dékánjának irodájába és be is kerül, míg Blair nem kell a sulinak.A My fair lady-s kitérő után Blair csodaszépen ébred a selyemtakarói között és Dorota érkezik a reggelivel, ami nagyon különleges, mert alig 3 óra múlva átlépi a Yale küszöbét, ami az apja alma matere és Blair nagy álma. De ez az álom hamarosan kipukkad, ugyanis Blair még nem tudja, de Serenát, aki most borzasztó menő, mondhatni celeb, kézzel írott meghívóval invitálták a Yale nyílt napjára. Serena nem akar elmenni, mert ez azért szerinte is aljasság lenne, mivel Blair ezért melózik kb. azóta, hogy megszületett. Lily persze javasolja, hogy menjen el, mert bár örül, hogy a lánya az ő alma materébe jelentkezne, de azért a Yale mégiscsak Yale és a meghívót dőlt betűkkel írták.Egyébként Lily ambivalens érzelmekkel küzd, mert bár az egyik magazinban Serena ismeretlen barátnőjeként fut és az mégiscsak menőbb, mint az anya, de kiderül, hogy Elenor neki anyukás koktélruhát küldött, pedig a köldök kivágott, amit Serena kap sokkal menőbb. Hiába, öregszik.

2.png

Dan is nyílt napra készül, természetesen a Yale-re, de azért izgul, hogy elég jó-e oda. Az apja persze vigasztalja, hogy ő az egyik legjobb tanuló az évfolyamon, szuperül ír és hát főnyeremény, szóval,ha ez nem elég a Yalenek, akkor a Yale-lel van baj és kész. Szegény Dan itt még azt hiszi, hogy ő lesz egyedül a Yale nyílt napján, de persze nem tudja, hogy Chuck és Nate is oda készülnek.Előbbi azért, mert minél több okos egyetemista csajt akar lefektetni, utóbbi pedig azért, mert az anyja kényszeríti. Mint mindig. És sajnos esélye nincs, hogy oda járjon, ahova ő szeretne, mert a Yale családi hagyomány és pont.Nate azért jobban örülne, ha olyan helyre mehetne, ahol nem ismeri senki, meg a családját sem.Azért Chuck próbál belé lelket önteni és elmeséli, hogy őt a titkos társaságok érdeklik és a Yale-é a legmenőbb, a Koponya és Csont, úgyhogy kapják a kabit és menjenek a picsába. A suliban először eligazítják a srácokat, hogy a Yale-n jó lenne, ha méltóképpen képviselnék az iskolát. Chuck Dant inzultálja, de persze ő baszik rá, mert kiderül, hogy a Magányos fiú is a Yale-re megy, úgyhogy kénytelenek lesznek egymás pofáját nézegetni. Serena próbál Blairrel jófej lenni, és kérdezi, hogy akkor indul a Yale-re. Blairnél sajnos visszanyal a fagyi, mert miután elkezdi basztatni Serenát, hogy ő csak menjen a Brown-ra, a drogos és celeb gyerekek gyűjtőhelyére, mert amúgy nem elég okos a Yalehez. Természetesen Serena felhúzza magát és változtat a tervet:nyílt napra megy a Yale-re.

3.png

Brooklynba teszünk egy kis kitérőt, Rufus várja a reggelihez Jennyt, aki csak akkor jön ki a szobájából, mikor Vanessa megérkezik. Tehát nem szándékozott kettesben kajálni a faterjável, aki nem vágja, hogy mi történik. Aztán persze leesik neki, hogy Jenny Vanessa példáját akarja követni és magántanuló akar lenni. Rufus persze nem  megy bele a dologba, mert Vanessa is azért magántanuló, mert dolgoznia kell a megélhetésért, Jenny meg ne pattogjon, mert amíg nem lesz 18, addig hallgass a neve. Jöhet tehát a B terv: közös nap. Vagyis Rufus menjen Jennyvel dolgozni és nézze meg a lányát és ha a nap végén se változik a véleménye, akkor Jenny visszamegy a suliba. Végülis addig rágják a fülét, míg bele nem megy a dologba.

Ugrunk a Yale-re, ahol éppen Dan mondja el a mondókáját amihez  szerencsére a szinonima szótárt is bemagolta.Ezt a dékán is levette és persze érti ő, hogy Dan választékos, mert hát író akar lenni, de a jelentkezése nem oké. Dan nem érti mi a szitu, mire kiderül, hogy csak egy ajánlólevele van, ami nem elég.Ekkor bedobja, hogy hát nyáron meg Harrisnél gyakornokoskodott. Igen ám, csak ezt Harris nem ismerte el. Persze Dan, szegény próbál jófej lenni és felajánlja, hogy este 7 körül hívják már fel, mert akkor van a tetőpontot a fickó, akkor már túl van az első pár pián és egész kedves. Sajnos ez nem elég, nagyon sürgősen olvastassa el a novelláját valakivel az angol tanszékről és jöjjön vissza ajánlólevéllel.

4.png

Nate és Chuck heverésznek, vagyis csak Chuck, mert Nate inkább aggódik, hogy nem csinálnak semmit. UNatkozik na. Menne akár focimeccsre is, de helyette inkább meglát egy csajt, aki szemez vele, úgyhogy egy pillanat elhúz utána, Chuck meg várja csak a sült halat, illetve a titkos társaságot. És ha azt hiszitek, hogy rászalad a srác, akkor nagyon tévedtek, ugyanis mikor felkel a hereveréből rögtön a fejére húznak egy zsákot és elcipelik. Blair a dékánra vár, az előszobájában tipikus Yale titkárnő porolja a porceláncicákat.Blair roppant ideges és az sem segít, hogy bentről jóízű nevetés hallatszik. A titkárnő meg is jegyzi, hogy ilyen jókedvűnek már régen látta a főnökét. Ekkor nyílik az ajtó, kisétál a dékán és természetesen Serena. Blair arca hűen tükrözi az érzelmeit, a hitetlenséget, a gyűlöletet és a bizonytalanságot mikor besétál.

Nate a drogosfejű lánnyal dumál egy padon, meséli, hogy a St. Jude-sba jár. Erre a szomszéd padon ülő srác rákap, hogy akkor biztos ismeri Nate Archibaldot. Drogosfejű rögtön agyal, hogy hol is hallotta ezt a nevet vajon, mire a bodrifejű gyerek előadja, hogy a Kapitány fia, akiről még közgázon is beszéltek és hogy úúú, mennyire gáz.Nate egyből pattan és vinné a csajt is egyetem szemlére, mire kiderül, hogy még nem is mutatkozott be neki. Nate jó alaposan elgondolkodik a saját nevén, majd kiböki, hogy ő Dan Humphrey. Persze, mert csak olyan személyiségét ér ellopni, aki szintén ott van.Igen. Chuck tipikusan Chuck, mikor lehúzzák a zsákot a fejéről zsákot simán csak a haját igazítja be és persze egy poént tol be. Én biztos nem viselném ilyen jól, ha zseblámpát dugnának a pofámba. Szóval a lényeg, hogy természetesen ki kell állnia a próbát, úgyhogy felajánlja, hogy szervez egy menő privát partit a srácoknak.

5.png

Blair még mindig a dékánnál, az anyaga kiemelkedő, de azért mondjon már valamit magáról, ami nincs benne az aktájában. BLair nem érti, hogy mit akar, mire kiderül, hogy Serena mesélte a spontán modellkedését, és ez milyen szórakoztató. Blair persze nem örül, hogy az előbbi fiatal hölgyhöz képest ő csak hagyományos, de a Yale a hagyományokról szól, nemde?Hát nem, ugyanis a dékán szeretne kicsit lazítani és menőbb lenni. Hajpántka jól rászaladt és hiába a kirohanás, meg a hagyományok meg minden, ő bizony nem lesz a dékán kedvence. Kicsit erőlteti, hogy mik az esti programok, nyilván meg akarja hívatni magát a dékán bulijára, ahol a hagyományok és a szóbeszéd szerint végül is eldől, hogy kit is fognak majd felvenni. Kifelé menet még beégeti magát azzal, hogy megpuszilja a fickót, majd kimegy és rátámad Serenára, akinek két Yale diák mutogatja a kurzuskatalógust. Serena valójában azért jött, hogy megbüntesse Blairt, amiért lehülyézte, de mostmár tetszik neki a suli, szép a környék és tök jók a kurzusok.Ekkor csörög a telefon és meghívják őt a dékán bulijára és ő az utolsó. Nagy flegmán elfordul, de Blair nem hagyja és végül is van igazság abban, amit mond:mindene közül, és ebben benne van Nate, az anyja, meg a barátnői, az a legnagyobb szemétség ha ezt elveszi tőle.Serena persze szarul érzi kicsit magát, de ez nem akadályozza meg semmiben.

6.png

New Yorkban Jenny dolgozik, Rufus meg követi.Kicsit dumál Elenorral, tényleg csak kicsit, mert megkéri, hogy rúgja ki Jennyt. Persze Elenor nem akarja ezt és kicsit megpróbál Rufus lelkére beszélni. Chuck Serenával fut össze, aki meséli, hogy tudnia kell a választ a dékán kérdésére, amire ha jól válaszol, akkor tuti felveszik. Serena kicsit bepánikol és igazából tudja, hogy Blairnek kéne helyette menni, meg amúgy is kit mondjon a kérdésre, hogy ki az a személy, akivel együtt vacsizna. Chuck persze van olyan kedves, hogy elmondja Blair válaszát, hisz neki már úgyse kell. Nate a fura csajjal hentereg az ágyon, aki faggatni kezdi Marquezről, ugye mint írót. Natenek persze semmi gőze nincs se a fickóról, se a Száz év magányról. Már folytatnánk, mikor kopogtat Dan.Mármint az igazi, aki azért jött, mert hallotta, hogy a csaj az irodalom tanszéken is dolgozik és kéne egy ajánlólevél. Dan persze nem érti a kézjeleket és szépen ráköszön Nate-re, akit a csaj persze kirúg. Kint a srácok jól összevesznek, jól megsértik egymást, mert az kell. Blair viszont nagyon jól érzi magát, ugyanis sikerül megzsarolnia a titkárnőt, hogy szerezzen neki meghívót az esti fogadásra és mindezt egy porcelánmacskával éri el.Fura.

Este Jenny kérdezi az apját, hogy mit gondol. Rufust lenyűgözte, de ettől függetlenül húzzon vissza a suliba, mert az fontos és kész. Jenny példátlanul engedelmes, komolyan, egy perc alatt elfogadja a döntést és kész.Azért az apja menjen már el vele még egy helyre mielőtt haza mennek. A bulin Serena a válaszon töpreng, mikor érkezik Blair, hogy baszogassa. Serena nem túl jó arc, bemutatja a kis kártyáját Blair válaszával, majd közli, hogy névsor szerint mennek, úgyhogy Blair rábaszott.Chuck buliján természetesen nők vannak meg pia, komoly kis orgia van itt kialakulóban. A lányok mellett kell még a srácoknak Nate Archibald, ugyanis a srácok családjai is szívtak az apja miatt.Serena franciául cseveg Blair érkezik, hogy lenyúlja a beszélgetőpartnerét, mert ő volt az apja kedvenc tanára. Chuck hívja Nate-t, akinek a töke kivan, úgyhogy egy bárban fognak talizni, a srácoknak meg mondja, hogy minden ok, megkapják a srácot.A partin Serena is visszaad Blairnek, kijavítja egy vallási témájú beszélgetésben.Érdekes este lesz ez.Kezdődik a kérdezz felelek, ami szerintem amúgy egy morbid faszság de mindegy.

7.png

Dan sétálgat kedélyesen, de nem sokáig, ugyanis jönnek a fekete ruhások, zsákot húznak a fejére és viszik. Vissza a partira, jön Serena válasza, ami nem Sand, akit ő odaírt, hanem Pete Fermen. Kérdezi a dékán, hogy ki a fickó, mire Blair rávágja, hogy ő az akit Serena megölt. Serena próbálja kivágni magát, hogy egy tragédia történt a sráccal és ő is ott volt. Balir azért néha beleszólogat, hogy drogdíler is volt, meg szexkazetta is volt. Serena kirángatja, hogy megbeszéljék, de persze csak ordibálnak, majd Blair hátbavágja egy táskával és közli Serenával, hogy csak azért van itt mert benne van a lapokban. Ezután természetesen jön a hallgass el, nem te hallgass el rész, majd a legizgalmasabb és legviccesebb hajtépés ever. New Yorkban lily Serena ruháját próbálgatja, amúgy ha engem kérdeztek tök dögös benne. Ekkor érkezik Jenny és Rufus, aki nem tudja hova jöttek és nem örül mikor kiderül. Viszont Lily nagyon tetszik neki a cuccban.Jenny gyorsan kettesben hagyja őket és elmegy keresni egy dögösebb cipőt a ruhához. A felnőttek kedélyesen beszélgetnek semmiségekről.Meg Jennyről, aki Lily szerint tök tehetséges, meg menő, hogy ilyen jó abban, amit csinálni akar.Jimmy Choo a kézbe, aztán a Rufusék húznak el.

8.png

Nate a kocsmában várja Chuckot, mikor megjönnek a zsákosok és mesélik, hogy hogy kicsinálták Nate Archibaldot. Nate persze beszól, hogy őt keresték és jövőre is itt lesz, hogy szétrúgja a seggüket.Kis kocsmai verekedés után érkezik, hogy kiszabadítsa Dant, akit gatyában kötöztek egy szoborhoz. Jön a hülyefejű csaj, aki segít kibogozni a csomót, amit Nate nem tud. Egy másik verandán Blair szedegeti a cuccát, Serena meg sápítozik, hogy elege van a harcból. Blairnek is elege van, neki abból, hogy úgy néz ki, mint Dart Vader a sunshine Barbie mellett. Megdumálják, hogy mivel az egyetemen úgyis eltávolodnak, így talán elkezdhetik most is és ne legyenek többé barátok.Reggelinél Rufus kis lelki szöveggel kísérve megengedi, hogy Jenny magántanuló legyen.Nagy az öröm,ám.A Yale-n is reggel van, Serena és Blair taliznak a dékáni hivatalnál. KIderül, hogy Serena azért jött, hogy megmondja, hogy Blair mennyivel jobban megérdemli ezt mint ő.És láss csodát, Blair is ugyanezért jött. KIs gyerekkori emlékezés után kibékülnek.Kedves. Nate és Dan a hülyefejűvel dumál, aki megígéri, hogy szerez neki egy ajánlólevelet.Nate nem kap ajánlólevelet, csak smárolást. Chuckot körbeveszik a simefejűek és megfenyegetik az esti kis műsor miatt, de persze ez nem jönn össze, mert Chuck természetesen olyan kurvákat szerzett, akik csináltak kompromittáló fotókat. Chuck hősként szeretne fellépni Nate előtt, de ez nem jön össze, mert Nate inkább Dannel vonatozik.A csajok is húznak a Yale-ről, de még utoljára Serenat felhívja a dékán és elmeséli, hogy felveszi Serenát és erről majd sajtóközleményt is kiadnak majd. Blairt persze le se szarják, úgyhogy Serena inkább úgy dönt, hogy nem fogadja el a dolgot, aztán a sunshine barbie és Dart Vader elhúznak a Yale-ről, ahova szegény Blair tuti nem jön már vissza.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása