Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x16 - Botrány

2012. december 13. 14:00 - fuszulykavirág

Összefoglalni se tudnám, honnan hova jutottunk múlt héten, a lényeg talán az, hogy Daniel él, Tyler meg már nem. Most azzal folytatjuk, hogy rendőrök fésülik át a partot, és hallgatják ki a családot, mindenki csak arról beszél, hogy Tyler mennyire nem volt normális, Charlotte látott egy kapucnis fickót, Daniel pedig úgy dönt, hogy ő aztán semmire nem emlékszik. Mondjuk a fejét tényleg összevarrták, és Emily fegyverével ölte meg valaki Tylert, a rendőrök szívesen bent is tartanák az aranyifjút, de ha Grayson vagy, akkor apu jó eséllyel elintézi, hogy hazamehess. Emily viszi haza Danielt, akinek azért rémlik néhány dolog abból, amit Tyler mondott neki a menyasszonyáról, de mégis kitart az nem-emlékezés mellett.

1.JPG

A Grayson-klán többi tagja hazaérve válságmenedzsmentbe fog, a média eléggé rácuppant az ügyre, megjelent egy fotó a véres öltönyös Danielről, és ez nem jó PR. A szülők szeretnék, ha Charlotte otthon maradna, de nem, ő most Declannél csövezik, és amíg az apja (vagyis hát Conrad) nem költözik haza, addig ő sem fog. Emily és Daniel is hazaér közben, Daniel javasolja, hogy a lány vigye el sétálni Sammyt, ő meg kihívóan méregeti Emily padlóját, ami a titkos lyukat rejti. Meglehetős szerencse, hogy a doboz már nincs ott. Jack is hazaér, Declan várja a sötétben, és kérdőre vonja, hogy merre járt, meg gyanakodva méregeti a bátyja kapucnis pulcsiját. Jacket pedig láthatóan meglepi Tyler halálhíre, szerintem ő is Danielre számított.

A sétából hazaérve Emily a titkos lyuk felett görnyedve találja Danielt, egy doboz tartalmát vizsgálgatja a fiú, de ez már régen nem az a doboz, csak kacatok vannak benne. De legalább bevallja, hogy Tyler miket mondott neki Emilyről (az igazat), és az is bizonyításra került, hogy Tyler egy futóbolond. Volt. Bár még mindig nem tudjuk, hogy mi történt. Danielnek kerítenek valami nagyon menő ügyvédet, de még csak ott tart a dolog, hogy várunk a halottkém jelentésére, meg egyéb eredményekre. Conrad nosztalgiázik egy kicsit, szerinte ez most pont olyan, mint amikor pénzt mosott a terroristáknak, akik aztán a földbe állítottak egy repülőt. Ha tényleg olyan, akkor nincs miért aggódni, akkor is megúszták, csak kell egy ártatlan, akire rákenhetik. Esetleg Victoria újra teherbe eshetne tőle.

2.JPG

Jack beugrik a kutyájához, meg bepróbálkozik, hátha Emily látta Igazi Emilyt, de persze nem. Emily persze gyanút fog, megnézeti Nolannel, hogy mi történt Jack hajóján előző este (a delfinfóka volt megint akcióban). Kiderül, hogy Igazi Emily visszatért, Nolan házi feladata, hogy előkerítse. Declan rajtakapja Charlotte-ot, hogy Jack gyógyszereit szedi, kitalálja, hogy előző este is volt benne egy adaggal, de ezen csak összeveszni lehet, ugye. Daniel is találkozik a saját véres öltönyös fotójával a neten, de nincs ideje sokat mélázni rajta, bilincsbe verve viszik el a rendőrök azonnal. Merthogy az ujjlenyomatai rajta voltak Emily fegyverén, lőpornyomok voltak a kezén, a ruháján pedig Tyler vére. Ez elég egyértelműnek tűnik.

3.JPG

Daniel végre elmondja, mire emlékszik: dulakodtak Tylerrel, megszerezte a fegyvert, és mellkason lőtte. Tyler szemből ütötte meg őt. Csakhogy Tylert még kétszer meglőtték hátulról, és Danielnek is a feje hátsó részén tátong egy lyuk. A stratégia tehát: volt még valaki a parton, aki felültette Danielt. Ki haragszik ennyire a családra? Amanda Clarke. Növekszik a média érdeklődése is a letartóztatás után, Ashley pedig váratlanul a család sajtósává lép elő. Na, micsoda karrierlehetőség. Jack a kocsijában megtalálja Igazi Emily véres kabátját benne a kis Jack fotójával, meg a csekkel, amit Emily adott Tylernek a dobozért.

4.JPG

Victoria a maga lehengerlő stílusával közli Emilyvel, hogy eszébe ne jusson most elhagyni Danielt, mert az nem mutatna jól a nyomozás szempontjából. A leendő anyós érdeklődik még, hogy miért ment vissza Emily a házhoz, amikor mindenki az őrsön volt, Emilynek pedig van tökéletes válasza: hogy tiszta ruhát vigyen Danielnek. Meg persze azért, hogy helyére tegye az új dobozt, és nyitva hagyja az ablakot, hogy legyen mire fogni Tyler pisztolyszerzését. Jack a kérdéseivel Nolanhez fordul, akinek válaszai bár nincsenek, de megtudja Jack kis kalandját a parton Igazi Emilyvel, és értesítené is Emilyt a fejleményekről, de csak a hangpostával találkozik.

5.JPG

Charlotte szeretne hallani az apjáról, mármint az igaziról, de anyu még nem áll erre készen. Helyette inkább azt kéri a lányától, hogy erőltesse meg magát, és találja ki, hogy kit látott a parton, mert ha nem, elveszíthetik Danielt. Daniel ügyvédje beugrik Emilyhez, hátha van még valami titok, amiről tudnia kell, nem árt felkészültnek lenni. Rákérdez arra is, vajon Amanda Clarke gyűlölte-e annyira Graysonékat, hogy ezt elintézze, Emily pedig nem ellenkezik, legalább az ügyvéd is keresteti a lányt, hátha hamarabb előkerül. De ha már őszinteség, Emily elmondja az ügyvédnek, hogy a Grayson szülők tavaly nyáron lefizettek egy bírót, hogy kihúzzák Danielt a szarból.

6.JPG

A szülők persze elismerik a dolgok, oké, most már őszinték lesznek, bocsika. A baj az, hogy az eljegyzési parti biztonsági felvételeit megbabrálták, és semmi sem derül ki róluk, sőt, úgy tűnhet, hogy Daniel áll a babrálás mögött. Emily hamar összerakja a dolgot, hogy ezt Nolan intézte el, valószínűleg Mr X. kérésére, aki mostanában mintha valahogy túlságosan is belefolyna az eseményekbe. Nolan is elismeri a dolgot, Mr X. arra kérte, hogy vigyázzon Emilyre, ő meg persze jó cserkész módjára ott segít, ahol tud. Ezzel együtt Graysonék ráizgultak Amandára, és amíg nem kerítik elő, addig éppen Jack is megteszi nekik. Szegény fiú megint rosszkor rossz helyen.

7.JPG

Ashley újdonsült sajtósként bejelenti, hogy a Grayson-klán százezer dollárt fizet annak, aki segít előkeríteni azt a bizonyos harmadik embert, aki megölte Tylert, és Danielre kente. Declan se hülye, sejti, hogy a bátyjának köze volt a dologhoz, meg is találja a véres kapucnis pulcsit, de azért az csúnya lenne, ha felnyomná a tesót. Charlotte látogatja meg Emilyt, még mindig az apa témán pörög, Emily meg kihasználja a lehetőséget, hogy megemlítse a gyógyszereket, de aztán inkább csak a hintáról mesél. Dec megmutatja Jacknek a pulcsit, biztos benne, hogy a bátyja csak véd valakit, és hősiesen bejelenti, hogy most ő fogja megvédeni Jacket. Hát hajrá.

8.JPG

Daniel ügyvédje meglátogatja Jacket a bárban, Amandát keresi, nyilván. Nolan azt tanácsolja neki, hogy lépjen le, Haiti várja, de Jack marad, Graysonék előtt akarja megtalálni Azt, Akit Ő Amandának Hisz. Conrad és Victoria látszólag újra egy fedél alatt élnek, és még jól ki is jönnek egymással, kellett itt erőltetni ezt a válás dolgot, ej. A bírónő úgy véli, hogy Graysonék túlságosan jól el vannak engedve ahhoz, hogy bízni lehessen bennük, ezért Daniel börtönben marad a tárgyalásig, és nincs óvadék. Nolan eltávolíttatta a netről Daniel véres öltönyös fotóját, de most azt kéri az embereitől, találják ki, honnan kerültek egyáltalán elő. Azt hiszem, Ashley-t sugallja itt nekünk a történet. Érthető lenne, ebből lett neki karrierje.

9.JPG

A körülmények hatására Emily egyre barátibb viszonyba kerül Graysonékkal, nem hinném, hogy ez a terv része volt. A képeket tényleg Ashley szivárogtatta ki, Nolan egyelőre nem tervezi elárulni a titkát, de ez remek alap lehet bármihez később. A végén végre kiderülnek a részletek is, Emily japán barátja, Mr X. volt a titkos harmadik a parton. Danielt fejbe vágta egy kővel, Tylert pedig kétszer hátba lőtte. Danielt elvonszolta onnan, de akkor felbukkant Igazi Emily, meg Jack is, Mr X. szerint mindkét pasit biztosan nem mentheti meg. Igazi Emilyt pedig elintézte a japán, jelentsen ez bármit is. Olyan ez a faszi, mint valami isteni beavatkozás. Ezzel zárul mára Emily mókatára, találkozunk jövő héten!

Címkék: bosszú revenge
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berix 2012.12.13. 14:51:55

Erről a részről lemaradtam, pedig izgalmas lehetett:)

Egyébként köszi a hogyvoltokat, itt olvastam kb a 3. részt, csak utána kezdtem el nézni.

fuszulykavirág 2012.12.13. 15:28:28

@Berix: ó, nagyon örülök, ha sikerült kedvet csinálnom hozzá :)

Gabba 2012.12.14. 08:29:16

én is lemaradtam róla, pedig faja rész lehetett, Emily jól kidolgozott tervébe egyre több váratlan akadály kerül.
ez a Haiti meg kezd olyan lenni, mint a három nővérnek Moszkva :)

fuszulykavirág 2012.12.14. 10:46:43

@Gabba: "mint a három nővérnek Moszkva" :D ez zseniális, ne lepődj meg, ha viszontlátod majd egy posztban ;)
(persze megfelelően lehivatkozva, nem állnék be a plagizálók sorába)

Gabba 2012.12.14. 11:08:22

@fuszulykavirág: oké :)

amúgy ezt most saját magamtól loptam, mert a legutóbbi Onedin posztomban már elsütöttem

fuszulykavirág 2012.12.14. 11:24:43

@Gabba: ezek szerint a világ forgatókönyvírói nem egyszer fordultak már Csehovhoz ihletért :)

fofofo 2012.12.14. 20:27:01

en valahogy mindig lemaradok rola, ezert ugy olvasm, mint egy folytatasos regenyt, es nagyon elvezem:-)

fuszulykavirág 2012.12.14. 20:43:39

@fofofo: és már csak 6 fejezet van a folytatásban az első évad végégi!

Gabba 2012.12.15. 00:46:51

@fuszulykavirág: és aztán majd jön a második évad!

fuszulykavirág 2012.12.15. 00:52:09

@Gabba: már ha az m1 úgy dönt, hogy kell neki.

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.17. 21:07:41

@fuszulykavirág: mondd, hogy kell az m1nek a folytatás, egyik legizgalmasabb sorozat, ne legyenek bénák és adják le a következő évadot is. most feszült lettem.

fuszulykavirág 2012.12.17. 21:16:22

@aggyistenbiri: nem tudni még erről semmit, de ha már elkezdték, csak nem hagyják abba :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.17. 21:23:41

@fuszulykavirág: meg ne merjék próbálni, mert rosszallóan fogom összeráncolni a szemöldökömet, az pedig öregít, attól pedig még feszültebb leszek. ha megtudsz valamit, minket is tájékoztass légyszi.

fofofo 2012.12.19. 23:00:42

@fuszulykavirág: és én megint túlórázom, év végi hatás. úgyhogy nagyon várom a mai rész összefoglalóját!
süti beállítások módosítása