Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x03 – A terhes puma lefalcol, de csak a szomszédig jut

2012. december 12. 15:00 - Chat Géza

Annyira atom vintage, mega szemcsés szűrővel ellátott nyitójelenettel lendülünk neki a szarból tákolt 40 perces kanosszának, hogy az valami félelem. Valami ilyesmi érzés lehetett azoknak, aki megnézték a Kör című filmben azt a bizonyos rommá másolt kazit. Na mindegy. Az a nagy dráma, hogy a kis husigolyó Snooki visszapakol a bőröndjébe és húz a faszra elfele, mert ez nem terhes embernek való élet, ugye, de jó pénzért bármit. A Séróbáró meg Jwoww segítenek átcuccolni a  SZOMSZÉDBA, ami cuki meg minden, de tuti ziher, hogy egy nagyobb ház maradékaiból építették annyira kicsi az a kéró. A terhes mézeskalács házikó igen baró, mindenki oda járna olcsó ribizli Giziket töfködni, de erről ugye szó sem lehet, mert itt aztán se cigi, se kóla. Deena Christ zargatja telefonon, hogy este zúzzanak zabálni, mert kilenc hónapja vannak együtt, vagy mi a fasz. A Szitu is a nőjével pofázik a távrecsegőn és rinyál egy sort, hogy de kurvára nincs kedve a dokinál valami drog- és szeszblokkoló szuriért bepucsítani. Ilyen az élet fiam, a rehabról jött ember élete, nem egy kánai menyegző, na.

1.jpg

A Szitu a seggét fájlalva vonszolja fel magát az emeltre, mire Vinny is megérkezik, hogy okvetlen fontoskodásával emelje kómás haverja agonizálásának fényét. Oszt melózni jössz-e haver? Peeersze. A Szitu lett hát az ügyeletes Doktor House, pont annyira sántít, és pont annyira szarja le a pólóboltos főni is, hogy mi a nyűg, mi a hányás Mike háza táján. Dolgozni, dolgozni, dolgozni. Deena kinyalta magát, ahogy illik. A terhes Ribi is megdicséri, hogy de kurvaszép vagy, szakadjál meg. Oszt azon meg már csak én pislogok, hogy a Csikíta tükör nélkül, mondhatni rutinból sminkeli magát szerinte szépre, szerintem meg vizihullára, fene a gusztusomat.

3.jpg

A Szitu otthagyja a melókát, mint eb a szaharát, mert egy kicsit besérült, amikor a főni beszólt neki hármat, hogy mé’nem dolgozik. Mike hazakullog, mire mindenki agyérgörcsöt kap menten, hogy úristen csak ne drogozzon megint, de A Szitu békésebb, mint egy zen nagymester, csak azt nem bírja, ha basztassák. Vinny kilép a melóból, hogy beszéljen a fejével, úgy is van, minden oké tesókám, rengeteg pólóboltban dolgozhatsz ám, nem kell ennél a fasztalicskánál gályázni, majd csak felvesznek valami bababoltba munkát színlelni.

2.jpg

Deena randija úgy néz ki, mintha valaki előre megírta volna. A Hülyelány mesél egy érdekfeszítő sztorit, hogy: na, képzeld elmeséltem a csajszikáknak, hogy pukiztam már előtted egy sunyi laposat, jó mi? Hát Chris akkor sem örült neki és most sem támogatja annyira szíve választottjának öblös farpofa rezegtetést, de hát, mi ez, ha nem szerelem. Mennek is haza, jócskán feltankolva a pörköltös maradékkal, mire tótágas punnyadás fogadja őket. Hát akkor a két párocska Sör-Pongozik (Beer-Pong) egyet. Deena meg a világ legjobb faszija Chris vérbeli prók ebben a témában, de az is biztos, hogy az ellenfél csapatát erősítő Hegyomlás Ronnie kajakra leszarja az egészet, elvégre ez nem a kibaszott VB. Jogos a pont, de azt a felest barátom, most kőkeményen letorkozhatod.

4.jpg

A Szitu áthívta a barátnőjét, hogy a többiek előtt enyelegjenek, de az annyira volt jó ötlet, mint amennyire nem, mert Jwoww kötelezőnek érzi, hogy magára rántsa a furakodó hülyepicsa jelmezt. Megérkezik a lány, le is ülnek szép szerelmesen a szoba közepére, mire repül is az első kérdés, hogy a fácse állapotfrissítés. az hogy van nálatok ombrék? A Szitu nője nem kaptya fel kapásból az agyvizet, nem erőltet ő se semmit, maj’lesz valahogy. Vinnyt, meg a Séróbáró Pauly D-t leszámítva mindenki a nőjével, illetve a faszingerével alukál az éjjel. Reggel, Deena még idegesítőbb, alig akarja elengedni a bikáját, ami miatt frankón lésnek két percet a melóból. Na ott aztán Deena kidobja az olasz prémet a toiletbe, csak nem bekaptad a legyet kisanyám? Miszter Omlásnak akkor válik érdekessé az intermezzo, amikor Deena kijelenti, hogy ő nem éhes, nem eszik semmit. Mi az, hogy nem eszel, a tápérték az neked smafu bazmeg? Az előbb nulláztam te isten barma. A bulikéróban aztán megindul a differenciál diagnózis, de a bicebóca Szitu helyett Jwoww koordinál. Töppedt iker szarkómád az tuti nincs, mert csak okádol meg fáj a beled, nem? Akkor ez toxikus sokk szindróma lesz, csajszikám. Nem részletezném, mert alapból faszság, amit a Hülyelány összehord.

5.jpg

Deena felhívja a muttert, hogy mi volt Chrisszel a tegnapi műsor, majd egy perc normál hangvételű beszélgetés után eltörik a mécses, de mint a huzat. Anyuka tudja, hogy köll gyereket vigasztalni és leadja a legjobb tanácsot, amit az összes ValóVilágos életművész is beleböfögött a kamerába már vagy ezerszer, hogy adjad önmagad, abból baj nem lehet. Jó’van anya, szevasz! Hegyomlásné Sammi jön Deena lelkét pátyolgatni, ami újfent egy hót unalmas jelenet, de szerencsénkre jön is Omlás, hogy lebassza a nőjét. MÉ’NEM JÖSSZ MÁN? ASZTALFOGLALÁSUNK VAN BASSZAMEG! Miszter Izomszagnak kicsit agyára ment a sok protein. A balhé az étterembe menet a gengszter cirkálóban tetőzik, ami olyan színvonalat üt meg, hogy: nem én vagyok a seggfej, te vagy a seggfej. Pazar. A fasztalicskák mennek a Hooks-ba, hogy ott készüljenek rommá a sok luxus limonádétól meg mojirtótós koktéltól, de azért beköszönnek a Terhes Ribihez is, nehogy sértődés legyen. Vinny és Séróbáró álla a padlón koppan, amikor megpillantják Snooki nem kicsit kipakolt irgalmatlan tőgyeit, a beszélgetés is nagyjából ekkor csap át gusztustalan nyálcsorgatásba.

6.jpg

A terhes Puma jól kirittyentette magát, de fickója csak egy sima farmer + póló kombóban virít az ajtóban állva. Arról nem is beszélve, hogy olyan rohadt későre jár, hogy már minden fancy hely bezárt, így a romantika alapból nullázva, de a pláne az, hogy a faszikám amúgy is csak a legközelebbi steak házba akart menni burkolni. Hiszti nincs, irány a zaba. Sajtgolyó majszolás ezerrel, közben esküvő tervezés, minden hímnemű álma egy ilyen este. Hazafelé menet azért csak ráterelődik a szó a parizer mellbimbókra, de még szerencse, hogy pont nem akarja látni senki, mert különben ott futna ki a szalag a digitális kamerából. Még Gianni sem kíváncsi a King Kong bimbókra, szóval ezzel annyi is az estének. Omlás és Omlásné romcsi vacsiján az evésen kívül semmi sem történik, még egy laza pofon se, amitől helyben válna kriplivé a lány.

7.jpg

A többiek meg a Hooks-ban nyomulnak, de most válik világossá, hogy ez nem egy buli hely, mint a kiskunhalasi Dance Tuning Disco, hanem egy fasza kis játékterem, ahol hogy, hogy nem pont karaoke est van, ami már az erős negyvenesek körében is elég meleg cucc, de hát mit lehet tenni. Enyhe kényszer hatása alatt csak sikerül rávenni a Szitut, hogy Amy Winehouse Rehab című dalát nyomassa, amit még Furkó Ferkó mentor is kapásból átérezne, hogy nem egy nyerő dalválasztás. Mike érti a poént, és szerencsére még szereti is, úgyhogy nincs harag. Lágyan énekel, mintha lovat simogatna, és ezzel nagylelkűen megelőlegezi a még előttük álló szezonnak, hogy ez egy jó nyár lesz. De ácsi! Kapunk egy kis ízelítőt a következő heti fekete levesből. Kurvák és ütés, csak ennyit mondok. 

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása