Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x06 - Sanyóca arca, mint egy picsa protézissel

2012. december 10. 09:00 - Chat Géza

A furkesztánok még mindig a falut róják Tündivel, a szamárral, meg a több zsáknyi trágyával. A Gecigránát frankón átköltötte Halenda című mega, giga, über-brutál slágerét, mert az önpromózásból sosem elég, én azt mondom. Megállnak egy háznál, ahol beindul a Fluor Tomi simogató, jönnek a kisgyerekek, akik persze, hogy a Mizun sorvasztották az agyukat két éve. Az üzleti érzékkel marhára megáldott panel prolik egy fürt szőlőért meg némi színes ceruzáért adtak el egy zsák műtrágyát. Nekem ne, én is ebből élek… Ebből hol lesz pénz, azt én sem tudom. De akkor pont sikerül befarolni a helyi ittas ellátóba, ahol a helyi vagánynak, Ricsinek pont van némi almapálinkája, amit lószarra cserélne a jó hangulat érdekében. A fiúk isznak és egy rögtönzött kis előadás keretében, ahol Király Sanyi adja a ’puncika-pálcika’ beat-et és amire Ecke nyomatja az agyontekert rímeket, míg a Partyállat csak fejhangon vinnyog a háttérben. A krimóban leledző mind a három ember csak erre várt egész évben.

1.jpg

Pálinkás Ricsinek azért még szépen szét kell szórni a trágyát, ahol egy kicsit beszopatják az elme bajnokait. Megfogod kézbe, terpeszbe állsz, úgy mész előre, mintha be lennél szarva és közben két kézzel dörzsölöd, morzsolod a trágyát, ahogy a nagy Révai Lexikonba is írva van. Hagyjátok gyerekek, mert bár iszonyat vicces, hogy mennyire nincs fogalmatok a trágyázásról, csakhogy, ez a lószar még nem érett meg barátom, ez meg így kurvára nem köll. Ha szar, akkor szar, legyen belőle még több, oszt jól ott hagyják az utolsó zsákot is. Jön egy traktoros koma, és mint a búcsúban a kétpálcás lövöldénél az ipari cukorral nevelt hülyegyerekek veszetten tépik a zsetonos embert, hogy csak egy körre, bástya, csak bepattannék, nem? (NÁK te paraszt) Nem! Pallógáz és irány Horány. De a Gecigránát szigorúan csak a maga gyökér módján pont rácsimpaszkodott az utánfutó végére, ami tipikusan az akkor és ott jó ötletnek tűnt fényében fogalmazódott meg hősünk fejében. De hogyan is fog leszállni, vagy egy nagyobb bukkanónál csak lebaszódik valahogy? Na, most sikerült megcsinálni az okosságot. Visszatér az agytröszt, mire a havercsótányok már hajbókolnak is, hogy mekkora egy zseni vagy, baaaaazmeg Tomi. Megmondom én mekkora, semekkora. Na mindegy, irányba állítják Tüncikét és már tiporják is neki hazafelé.

2.jpg

A lányok kicsit hiányolják a mindennapos bjútizást, oszt ezen kívül, az se sok, de semmi sincsen. A fasztarisznyák azért bekérdeznek párat, hogy mi van a töltőkkel, meg ilyenek. Töltő az nincs, az a baszott nagy igazság. Ecke már megy is fényesre polírozni Bajuszkirály valagát, hogy 'jó tett helyébe jót várj' alapon bezsákolja az őket megillető újvilági ketyeréket. Gyulabá, jönnék segíteni, mit kell csinálni, odateszem magam keményen, tetszik ismerni. Egy pár gumicsellót kell fényesre suvickolni, utána lehet tárgyalni. Ecke bő nyállal tisztogatja a redvás csizmákat, Gyulabá lemeózza, bár nem csillog, mint Salamon töke, de azért arra jó lesz, hogy újból összeszarozzák majd a kert végében. Ecke megkaphatja a hőn áhított szövegkönyvét, ami gyanúsan a középiskolás Naplóra emlékeztet, vagy A Stáb forgatókönyvére, de könyvecske mellé azért csak beficcen egy jóféle iPhone töltő is. Great Success.  Viszi is, mint a véres kardot mutogatni a többieknek, hogy ki ha ő nem a legnagyobb rezidens renitens dj a pajtában bazmeg. Faszaság a köbön.

3.jpg

A jó világ nem tart sokáig, mert Gyulabá is berongyol, oldalán a szamárral. Ez meg mi? Óriásnyúl? Höhö, nem.  Személyes jóindulatból a Bajuszkirály rommá szopathatja a városi furkókat, a szamár a pajtában fog éjszakázni a FAJTÁRSAIVAL, oszt ami asztalon van, azt a disznóólat meg ’t’ mínusz egy perc alatt de kurvagyorsan tessék eltüntetni. Király Sanyi felpattan Tüncike hátára és már izzítaná a füstgépet, meg a lábdobot, hogy kezdődjön az országos hepaj, de a többiek annyira nem vidámkodnak. A lányok akkor fent alszanak, nehogy az legyen, hogy Tüncike az ő szájukba kloákázzon az éjjel. Tomika Tudinni fejben egy igazi lorddá ütteti magát és kapásból felkínálja saját helyét.

Reggel érkezik a tanya ura, hogy na, akkor hogy is vót ez a szamaras téma megbeszélést megejtse, de igazából kajak leszarja, mit mentegetőznek. Egy valakit kell kinevezni a büntetés végrehajtására, de addig is a lányok mosogatnak, Ecke vígan hereverézhet, míg Király Sanyi és a Gecigránát a disznóólról rántják le a nyári tetőt és dobják fel rá a télit. A valóságban ez úgy néz ki, hogy alákevert kantri zenére megy a határtalan balfaszkodás.

4.jpg

Kadett a kis naiv azt hiszi, hogy Ecke szeret otthon a barátnőjével a kanapén ülve, irhatakaró alá bekucorodva Lessie hazatért, meg Casablancát nézni, de csak nem. Ecke meg pont sunyiba pukizás témával akar balhét, kis cica harcot kezdeményezni. Na de a tetőszerelő szekció mit alkot. Gyulabá kezébe veszi az irányítást, mert különben soha nem lesz semmi. Enyhén feszült a hangulat. A Bajuszkirály vért ontana, de még csak dühösen szögeli azt a kurva lécet. Király Sanyi segítene, de ments isten, takarodjá innen el. Mivel nem kevés cserepet sikerült összetörni, ezért Gyulabá statáriumot rendel elő, aminek hirtelen faszulás lesz a vége. Sanyóca felkínálja, hogy a Bajuszkirály nekieshet a rozsdás szekercével csodás arcszőrzetének, amit épphogy nem jegyeztek be a világörökség részének, mint igénytelenül nőni hagyott bölcsész borosta. A tanya vezére elfolyt egy szívgörcsöt, majd kiosztja a lapokat a hülyegyereknek, de hisz úgy nézel ki, mint egy picsa protézissel. Hajtsad már be azt a szöget, mer’ megöllek.

Már ennyi melótól mindenki a halálán van, de a városi hősöknek még nyomnia kell egy kegyelet haknit a közösségi házban, vissza kell szerezni azt az álomszép Simsont, na meg a dalt sem ártana megírni, hogy lehessen baktatni haza a lószartól mentes kéróba. 

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

centenárium 2012.12.10. 17:11:03

Szojátok le a faszomat gecihuszár bloggerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.12.10. 19:46:22

@centenárium: Mindig öröm ilyen lelkes és egyben szellemes riposztokat olvasni. Köszönöm!

Pácsó Ármándó 2012.12.10. 20:00:37

@Chat Géza: Mi van a szójával? Nem világos... :-)
süti beállítások módosítása