Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda 1x02

2012. december 07. 09:00 - nёmere

A selejtező megtörtént, megvan a legnépszerűbb négy gazdánk, akik eddig sehogysenem találták meg a szerelmet, de most biztosak benne, hogy a szmogos városból parfümfelhőn megérkezik az account manager igazi, és műkörmeivel megvakargatja végre a hátukat. Lilu szerint a vidék egyenlő a madárcsivittel, ringatozó arany búzatáblákkal és persze forever sunshine. Ő még nem lapátolt ezek szerint decemberben zuhogó esőben tehénszart. Én sem, de ismerek olyat, aki látott már valakit, aki igen. A négy szerencsés: a mindig sármos Bence, a mindig vicces Tomi, a mindig érzékeny András és a mindig mindig Szilveszter.

HG01.jpg

Ildikó összekürtöli a gazdákat egy helyre, ahol vízimalom is van, meg amfora fontaine, igazi vidéki mesevilág, hogy -miután a gazdák túltették magukat azon, vajon miért kellett a húsosfazékból szökőkutat csinálni- megmondja nekik az örömhírt: a kedvenc csatornájuk jóvoltából végre tényleg vásári bohócot csinálhatnak magukból az egész ország előtt. A szokásos okos kérdések elkezdenek záporozni, hogy örülnek-e, és milyen lesz A nő, akit választanak, a válaszokból már körvonalazódik, hogy mi lesz: András gazda reméli,hogy aranyos lesz, és megszokják egymást (tehát: ne legyen rondább az ördögnél, és ne legyen harsány, mert az utálom), a csajozásban kiégett 25 éves Bence már eleve így tervezte, nem akar egyedül lenni soha többet, költözzön oda AZ igazi, és akkor jó lesz (hely van, pénz van, aztán ha nem tetszik, haza lehet menni), Szilveszter gazda nem gondolkodott ezen, ahogy azon sem, hogy valami nagyon megváltozna, jöjjön, oszt’ kész (vigye a háztartást, mert porszívózni rühellek, azt’ annyi, ja meg legyen jó nő), Tomi örül, hogy ilyen sokan érdeklődtek (csak anya is megszeresse, különben vége, mint a botnak). Ildikó (iszonyú király a haja) odatol eléjük négy dobozt, abban vannak a levelek a csajoktól, lehet mazsolázni.

HG_02.jpg

NAGYON kíváncsi vagyok, hogy mennyi levelük volt, de soha nem tudjuk meg, mert furmányosan nem mutatják.  A csajokról elsőre kiderül annyi, hogy tudnak 1-2 oldalt kézzel teleírni, így itt már többek, mint én, a kóválygó macskakaparásommal soha nem lettem volna kiválasztott...francba. A levélben van sok okosság, rajongás, közhely dömping, egész alakos képekkel felturbózva, nehogy a végén a púpos atomfizikust válasszák a srácok. Miniruhában domborító főiskolások kellenek a tanyára, azok tudnak  igazán disznót vágni, meg belet mosni! Sok tétova óra után végül kiválasztanak néhány levelet, ezeket a csajokat fogják castingolni, és négyet visznek tovább. Azaz hármat.

HG_03.jpg

Első rapid randis András gazda volt, aki elbeszélgetett néhány elvált nővel, és választott belőlük hármat. A kicsit zabért kiáltó Orsit, a teljesen átlagos Marcsit, és a nagy kerek szemű Szilvit. Szerinte a szépség és a szeretet bennük van. Szilveszter már jobban teljesítette az elvárásokat, sikerült 5 akadémikust kiválasztani, és abból is a krémet vitte tovább a birtokra. Amikor az egyik azzal nyitott, hogy végeztek-e már az aratással, nekem volt kellemetlen. Sly közölte, hogy a gabonával igen, és most jön a napramorgó, erre a csaj elképedt, álmában sem gondolta volna, hogy ennyiféle izé van, ráadásul másmikor teremnek. A másik, a tetkós, kitömött Indira éppen most nyelte le az utolsó spurit a kesztyűtartóból, pörög, mint szar a vízen, a pali nem is nagyon tudja követni, teljesen más a kaliber is, a fordulatszám is. Feleségnek nem biztos, hogy kéne, de a hátsó pajtát megmutatná neki, az biztos is! Indira megnézte a „szerelmi kompatibilitásukat”, amire büszke, hogy ki tudta mondani, a másiknak meg lövése sincs, mi a frász lehet az, de mindketten örülnek neki, hogy van. Szöszi lányunk is megjelenik, Réka, akinek nem lehet soha látni az arcát a hajától, és nem is vagyok benne biztos, hogy hallja, amit mond neki Szilveszter, mert mindig csak kérdez, mint egy vallató tiszt, de soha nem várja meg, míg Sly a négyszáz szavas szókincséből komótosan kiválogathatná azt a néhány ékkövet, amit mondanivalójának kristályfüzérébe szán. A negyedik lányt a gazda nem tudta eldönteni, hogy felnyergelje, vagy inkább csak ne válassza, ő nem ment a táborba, ahogy az ötödik sem, róla nem is nagyon mutattak semmit. Szóval megy arató Viki, főiskolás Indira (főiskolás, persze), és a nemhallgatlakvégig Réka.

HG_04.jpg

Tomika is belenyúlt a tutiba, a csajok vagy széltében, vagy hosszában, de nagyobbak nála, némelyiknél a malacos vonzódás kicsit visszaköszön. Nézzük csak sorjában: Kati kicsit nagy rá, Melinda leginkább egy sáskára emlékeztet, és pont olyan jó a beszélőkéje is, Edina, akinek Mr Bean járása van, és konkrétan gyépés, Enikő a tömör gyönyör szerencsétlenség, ő olyan WC-ben pityergős, Sára a rajongó, és Erika, aki kinézetre az anyja lehetne, és annyira negédes és mesterkélt, hogy ha sokáig nézem, valakit meg kell harapnom. Aki mehet malackodni, az Enikő, Kata, és Erika, aki meg is dicsérte, hogy Tomi ingben és nyakkendőben jött, mert ez az ő kedvenc viselete. Ezek szerint ő azt hiszi, hogy otthon a 2 mázsás ellő kocák körül is client executive chief managernek öltözve szaladgál.

HG_05.jpg

Végül Bencus következik, felvonulnak a jelöltek: Cyntia, Dorina, Karina, Melinda :). Viki elrontja a dallamos összhangot, de mivel ő amúgy sem került be, ezért mindegy is. A nyertes DKM. Dorina az első két percben elkottyantja Bencének, hogy már most nekiesne, és megmutatná, mi is az a pőrén lovaglás, és le is költözne hozzá of course, Karina folyamatosan a haját, meg a melltartóját piszkálja, annyira izgul, hogy megtetszik-e a ménes urának,  Melindát megpillantva az ember szeretné gyorsan megetetni két oldal szalonnával, mert félő, hogy másnapra elfogy, de ő az, aki nem fér a sártól, hiszen van gumicsizma a világon. Ebből pont látszik, hogy mennyi fogalma van a dologról.

HG_06.jpg

Ők tehát azok, akik a hajnali fagyban kelnek fel, hogy vasvillával beforgassák a szénát a jószág alá, miután kiszedték a ganyét, vágják a csirkét és malacot, gondozzák a ménest. Hajrá, csajok!

Még ebben a részben megnézünk két beköltözést, az RTL komolyan gondolja, hogy rászabadítja ezeket a csajokat az ártatlan vidékre. Elsőként András gazdának a 35 ha-os birtokára lesünk be, ami – akárki akármit mond – tényleg meseország. A legnagyobb arc a kis póni, meg Zsuzsi a vadmalac, de az őzek is szelídek, van három írtó jófej kutya, macsek, birkák, tikok, kacsák, kecskék, lovak, ja és két Niva. A többit nem ismertem fel. Engem innen ki sem lehetne kergetni, ha van wifi és megígérik, hogy soha nem lesz tél. És megérkezik az első arajelölt, Orsi. Teljes mértékben felkészült a vidéki létre, kényes gondossággal választhatta ki ruhatárából a földet seprő lepedő ruhát ugyanúgy, mint a flip-flop surranót a gurulós bőrönddel együtt. A kátyús földúton felcibálni lehetett nagyon jó a motyót 40 fokban. A saruját még nem sikerült egy canis aknusba sem belenyomni, a ruhája is egyben van még, így nagyon tetszik neki a kéró, meg minden.

HG_07.jpg

Marcsit a gyerekei hozták Amanda Jenssen felvezetéssel, ki is rakják a földúton, cipeld a gurulós bőröndödet, ha már megvetted. Marcsi a vidéki létet 67 csomaggal akarja kihúzni, a jeles alkalomra még egy magas talpú papucsot is beújított, majd odateheti óvatosan Orsi saruja mellé a szemétbe. Nagyon udvariasak egymással, Orsi folyamatosan vigyorog, pók itt nem marad a sarokban! Beszélgetnek minden féléről, mindenkinek drukkolnak a gyerekei (Orsinak nem, neki nincs). Kiderül, hogy Andrásnak eddig csak a testét használta ki a sok dög nő, ő meg mindig szerelmes lett. Még egy versenyző hiányzik, András befogja Csillag01-et, meg Csillag02-t a kocsi elé, irány a buszmegálló. Erre a csajra már az elejétől fogva rákattant, sejthető, hogy vagy a másik kettőnek lesz nagyon pocsék dolga a hátralévő időben, vagy ezzel a Szilvivel lesz valami csavar, mert így túl egyszerű, az RTL forgatókönyv írói ennél azért agyafúrtabbak. Ööö, bocsánat, a Sors forgatókönyv írói, hiszen itt minden igazi.

HG_08.jpg

A két ott maradt hölgynek addig András nevelt fia mutatja meg a szállásukat, hallgatag, tisztelettudó kis srác, némán áll a holmikat tartva, míg a két csaj udvariaskodva nem dönti el, hogy ki hol aludjon. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy egyedül Marcsi vette észre, hogy állatok is vannak a ház körül, ő nála is gyorsan elmúlt; nagy általánosságban elmondható, hogy nem érdeklődnek különösképpen a sok teremtés iránt, vagy a szerkesztők gondosan kivágták azokat a részeket. A helyükbe nem is tudom, hány kezet kellene növesztenem, hogy egyszerre gyámbásszam a vizslát, a gidát, a cicát, Zsuzsit, meg még a maradék 83 lényt, akik természetesen pont erre vágynak. :)

HG_09.jpg

Ebéd alatt a visszafogott beszélgetésből kitűnik Szilvi, aki pityereg, és olyan arcot vág, mint aki kakába harapott. András kiszúrja, félrehívja, mi a baj, rossz volt a leves, vagy nem működik a hajszárítód? Szilvi benyögi, hogy visszamegy a volt pasijához, mert míg várt erre a forgatásra, kiderült, hogy megint össze akarnak jönni. András, mint egy barát végighallgatja, és tudomásul veszi. Komolyan mondom, bejön ez a pali. No, ez volt a kurfli, amit a Sors kitalált: Szilvi még az érkezés napján szedi a sátorfáját, húzás haza. A gazda le van törve, mint a bili füle, de hát ez egy ilyen játék.

HG_10.jpg

Átugrunk a másik helyszínre: Bence birtoka nem is az övé, hanem fateré, de hát családban marad. Ők már nem gurigáznak akármivel, ez 320 ha, sok lóval, sok malaccal, sok tehénnel sok tyúkkal, no meg a lovasiskolával. Bence gazda várja a csajokat. Valami kis kerti ház lesz a szállásuk, még valami gyomot kihúz a lépcső mellől, azt bele egy vázába, kész vagyunk. Indul az első érkezőért, a manager Dorináért (folyamatosan keverem Karinával, de figyelek, ígérem). A fogadtatás elég csajozós. Természetesen a sárga rózsára gondoltam, amit roppant érzékien a roppant megszeppent csaj kezébe nyomott, de az a 171 (vagy 144) hófehér ló is elég meggyőző lehetett, aminek támaszkodott közben. Dorina kap egy NAGYON jópofa plüss lovat, legyen mivel aludnia. Óvatosnak kell lennie, mert ha ez éjjel rádől, ott hal meg.

HG_11.jpg

A második befutó is megjelenik KuroSusujával: Karina. Rózsát ő is kap, plüss lovat nem. A két lány olyan kedvesen mosolyog egymásra, hogy már ijesztő. Csak egy kanál víz kéne, és kész a baj. Nincs is nagyon téma, feszengés van helyette. Harmadik befutónk a budapesti Melinda, aki legalább annyit sejt a „tanyáról”, hogy nem a Deák téren van, ezért képes volt felvenni lapos talpú cipőt (jé, Dorina is), de a gurulóbőrönd itt is szériatartozék, meg ő sem adta 102 csomag alá.

HG_12.jpg

Bence kezd belejönni a társalgásba, sunyiban bevághatott néhány fellert, hogy ezt a savanyú triót elviselhetőnek lássa. Most kellene egy lavina gyorsan, ami elvágja őket mindentől három hétre, hogy lássuk, ki bírja a legtovább, de hát nyár van, az Alföldön vagyunk, és ez nem is az a story. 

HG_13.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.12.07. 09:35:18

Végre!....bár egy kicsit később jött, de jött...és tetszett. Jó lesz ez.

mézescsók 2012.12.07. 09:41:21

Na, végre! Már azt hittem, hogy ebből nem lesz hv, hiszen lassan vége a műsornak! Amúgy nem Vöröscipellős kezdte? Vagy rosszul emlékszem?

Eredetileg 8 gazdáról volt szó, mi lett a felével? Nem volt elég jelentkező ara vagy visszaléptek, mert mégsem akarnak közhülyét csinálni magukból? Bár az eddigiek alapján annyira nem vérciki, a nők néha igen.
András gazda mondjuk akkor sem kellene, ha olajcége lenne, de az állatkertjébe szívesen beszabadulnék "gyámbászkodni" kicsit. Nekem tulajdonképpen tökéletesen megfelelne, ha a szerencsétlen feleségkeresősdi helyett csak az állatokat mutatnák, mert hallatlanul jó fej egytől-egyig mind!

crazyfish 2012.12.07. 11:49:34

....de soha nem várja meg, míg Sly a négyszáz szavas szókincséből komótosan kiválogathatná azt a néhány ékkövet, amit mondanivalójának kristályfüzérébe szán...

....Ezek szerint ő azt hiszi, hogy otthon a 2 mázsás ellő kocák körül is client executive chief managernek öltözve szaladgál....

B+....az orromon jött ki a torma..:DD..
Alig birom kívárni a folytatást!!...epic...

ethan blow 2012.12.07. 13:09:20

Rendkívüli alkotás ez a műsor, szürreális, de mégis szórakoztató.
Mondjuk, a gazdákat nem értem, nem világos, mivel vették rá őket erre a fostologatásra, de szerintem közben ők is rájöttek, mert valahogy olyan hirtelen közeledik a vége...lassú kezdés, aztán két részben hazaküldik az összes parasztasszony-aspiráns 10 eurós ribancot és zsíros bödönt. Érdekes.

igenapu · http://gorogmendemondak.blog.hu 2012.12.07. 13:39:11

Remek hv, remek stílus :-)

Ami a műsort illeti, valóban furcsa, hogy szinte véget is ért, még hozzá sem szoktunk.

Ja és az állatok... Kit érdekelne a gazda, ha helyette a jószágokat lehetne dögönyözni... :-)

LenaLondon 2012.12.07. 14:20:37

Egyetértek a szerzővel, András gazdának gyönyörű állatai vannak. Engem ki nem tudnának robbantani az óljából.

Barneby 2012.12.07. 15:29:51

Alulról a második képen a párducmintás punetta szerintetek is a csecsén cipeli a tatyót? Vagy énkérekelnézést?

mocskosmacska 2012.12.07. 16:17:50

@Barneby: Nekem is úgy tűnik, mintha a mellén hordaná.

bolondok közt viktor a király 2012.12.07. 17:50:07

@Barneby: Jó már nem csak én látom úgy. Kezdtem azt hinni, hogy hülye vagyok, mert nekem is rögtön az jött le, hogy a csöcsei vannak a táska fülei között.
El nem tudom képzelni ezeket a nőket a tanyán élni 15-20 évet.
Kemény vállalkozás.

Lahertiolainen Dzsongobalszurjan 2012.12.07. 18:14:32

Viktória megmarkolhatná a traktorom rúdját

AniBlues 2012.12.07. 19:20:35

Ezaaz, erre vártunk már mióta! :) Köszi a HV-t, nagyon jó! :)
Az András házatája nekem is nagyon bejön, az állatokkal. Ő maga is egy nagyon rendes pasi lehet.
Bence olyan ravaszkodós... szerintem ő reklámozza a farmot a műsorban.
Szilveszter egy nagyon egyszerű pali.
Tomi: no comment. Az Erikája pedig pszichopata. Félelmetes.

belekotyogok 2012.12.07. 20:08:01

Hát ez zseniális műsor, bár kicsit hiányolom az "élet a tanyán tűsarkakon" részeket, amikoris a nyilvánvalóan nem taligához szokott hölgyek belevetik magukat az állattenyésztésbe. Pl vicces sorversenyeket lehetett volna rendezni, ilyesmi.

Nekem Dorothy hogyvoltja is tetszett, bár igaz, hogy cska most olvastam!

rohadjmegARCgeci 2012.12.07. 22:06:04

Én behánytam ezektől a fazonoktól ebben a műsorban.Még ha lett volna egy magas szőke kék szemű köztük,akkor lehet hogy nézném is ezt a szart.

Chuck Νorris 2012.12.07. 23:26:49

András gazdát sajnálom, elég gyenge nöket kapott, pedig ő a legszimpibb a gazdák közül.

Lahertiolainen Dzsongobalszurjan 2012.12.08. 00:35:46

@belekotyogok:
jó is volt, bár nem szerepelt benne elégszer a 'felszopás' szó (egyébként ezt ebből a posztból is hiányolom)

na de a lényegre
Mivel Dorinának nagyobbak a kannái, Melinda megmutatta, hogy ő meg táskát tud ráakasztani.

A legjobb az lenne, ha egy jelöltnek
olyan combja lenne, mint Viktóriának, cicik, mint Dorinának,
személyisége meg, mint Erikának...

aztán jöhetne a rencsre szart lapátolni

Szúrófény 2012.12.08. 04:33:52

@igenapu: Valós sztori Satu Mááre-ből. Magyar végzett tanárnő, átruccan Balatonra. Talál is megfelelő kanadai férjet, 100 tehenes tejgazdasága van! Bazi nagy lagzi, minden pénzzé téve, csaj fel ékszerezve! Otthon Kanadában, tudsz e traktort, vezetni, hát fejőgépet kezelni? Ja tanáriban kávézni? Az is fontos! Újévkor telefon bukurestiből, gyertek értem, nincs több pénzem, elment a repülőjegyre!

belekotyogok 2012.12.08. 10:37:32

@Dr. Furia: Miért nem jó a magas barna, aki roppant romantikusan (és bugyinedvesítően) tud nézni a lemenő alkonyi nap aranyló sugarában és a vágzátó lovak által felkavart rusztikus porfelhőben egyaránt?

Most még egy csomó vicceset tudnék írni, de az spoiler lenne.

kihaénnem1 2013.03.02. 20:55:09

nagggyon jól tolod!!! Szétröhögtem magam:-DDD. Gratulálok.
süti beállítások módosítása