Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 5x05 - Let's Boot and Rally

2012. december 06. 09:00 - Natasha Romanoff

LaFayett ki van akadva. Tör, zúz, egy hatalmas jointra emlékeztető égő valamivel kántál és átkozódik a home made szentélye előtt. Ideg összeroppanás szélén van a srác, meghalt Jézus a pasija, az egyetlen rokona vámpír lett, Szukival is kibaszott akaratlanul(?). Nyugalom, inkább szívd el azt a jointot.

1,1.jpg

Terryéknek nem szenteltem annyi figyelmet a hogyvoltokban, egész egyszerűen azért, mert felettébb érdektelen a szál. A múltheti részben megtudtuk, hogy miért lett bolond a háborúban(meg kellett ölnie egy ártatlan nőt), meg persze mindig halljuk, hogy a katona, aki hazatér, mindig hatalmas személyiség változásokon megy át, mint például a Homeland Brodyja, akiből egyből muszlim lett meg terrorista. Vissza Terryhez, tehát a régi parancsnokával elindultak, hogy kiderítsék miért gyulladnak random tüzek körülöttük, leégett ház, leégett konyha stb. Meg is találják egy rég elveszett katona társukat valami bunkerben, aki szintén őrült. Mondjuk ha engem is valami tűz szörny követne állandóan, néha-néha azért bevennék egy 400 mg-s amiprid tablettát.

2_2.jpg

Jason „felébred” a tündér sztriptízbár utáni megrázkódtatásból. Először egy konyhát vízionál, ahol még élnek a szülei meg még ő is és Szuki is gyerekek, aztán az anyja fő artériájából vér kezd spriccelni, közben lazán kever egyet még a műzlin. Felébredés, oké ez nem történt meg. A tündér kirándulás másik résztvevője Andy is elég kábán ébred, meztelenül, ami feletébb mókás, tekintve, hogy a nappali körbe van üvegezve. Lesz ott pár traumatizált mókus a fákon.

3_2.jpg

Bill és Eric ugye meglátogatták Szukit, miközben Alcide próbálta megfarkalni. A segítségét kérik, hogy hallgasson bele mindenki fejébe, aki tudhat valamit Russel eltűnéséről, mert ugye még mindig nem találták meg. Közben Tara átesik a beavatáson. Csóri még most, hogy vámpír lett így is csak pultos marad. Mondjuk ráadtak valami miniruhát, amiben olyan, mint egy transzfesztita egy NDK-s úszónő vállaival. Olyan jól nézett ki, hogy a statiszta srác is kiakadt. Vissza Billékhez, ahol Szuki udvarias redneck akcentussal megkérdezi, hogy belenézhet-e a bácsi fejébe. Bele is néz, kideríti, hogy Russelt egy nő mentette meg, méghozzá egy hatósági. Hopp. Van három csaj a hatóságoknál, vajon melyik lesz az?

4_2.jpg

Terry flashback megint, aha, szóval azért üldözi őt meg az egész osztagot valami tűzszörny, aki próbál mindent felgyújtani körülöttük, mert az az iraki hölgyemény, akit meggyilkoltak megátkozott mindenkit. Hát karma is a bitch szokták mondani. Jason végre csinál valami rendőröset is, mert amióta ott melózik ilyet nem láttunk tőle. Kimennek egy gyilkossági helyszínre, ahol épp Sam alakváltós barátai pácolódnak a saját vérükben. Valami ku klux klánra hajazó csoport járkál körbe a városban és gyilkolássza a „nem embereket”.  Ezt a képet csak valahova be akartam rakni.

1_2.jpg

Ó remek, Szukiék útja egy elhagyatott kórházba vezet. Ez a kedvenc helyszínem az árvaház, az elme gyógyintézet és egy ős régi kút után. Ez az a kórház, ahol pár résszel ezelőtt Russel táplálkozott, hogy erőre kapjon. A zene kicsit paráztatósabb lesz, a hatás kedvéért még villámlik is. Bent a házban kihalt folyosók, csend. Mindenki fosik, hogy mikor ugrik elő valami csúnya lény a sarokból. Az egyik szobában pár hulla van egymásra hányva, kis patkányok eszegetnek belőlük. Erről festenék egy képet.

7,1.jpg

Tara cigizik. Neki mindegy, rákos már nem lehet. Pár perc verbális petting Jessica volt csávójával, Hoyttal. Közben a ku klux klán megtalálja Samet is meg a csaját, és hasba is kísérik egy golyóval vagy többel. Ez Taráékat nem zavarja, paralel szívják a vért a WC-ben.

8.jpg

Kicsit arrébb a kórházban megtalálják a már ép Russelt, úgy néz ki evett eleget. Hála az égnek jön az egyetlen karakter, aki miatt még jó a sorozat. De senki nem szól neki, hogy foltos a lepedője? Elkezdődik a faszméregetés Eric meg Russel közt, közben valami farkasüvöltés is van a háttérben. Ajaj, itt vér fog folyni.

Címkék: true blood 18+
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sonica 2013.01.21. 13:48:23

Natasha, bocs, de eddig ez az évad hogyvoltja a legpocsékabb... Ha nem szereted ezt a műfajt, akkor miért vállaltad el?

Natasha Romanoff 2013.01.21. 14:21:58

Nos,ez is egy vélemény:) Azért vállaltam el, mert úgy gondolom, hogy vissza tudom adni a részeket kicsit humorosabb formában, de persze azt se felejtsük el, hogy eddig ez az évad a legcéltalanabb az 5 közül. Annyit tudok tanácsolni, hogy ha nem tetszik, akkor ne olvasd.

Sonica 2013.01.21. 17:50:58

Nos, ez is egy reakció :)

"Terryéknek nem szenteltem annyi figyelmet a hogyvoltokban, egész egyszerűen azért, mert felettébb érdektelen a szál."

Ízlések és pofonok, nekem speciel az ötödik évadban ez volt az egyik legizgalmasabb része. A könyveket is olvastam, az ötödik évadot is végig láttam, kiváncsi leszek a hatodik évadra mit fognak összebarkácsolni. (Nem, nem tartom magam elvetemült rajongónak, csak a fantasyt szeretem, és etémában néha nézek sorozatokat - és olvasom a hogyvoltjaikat is párhuzamosan, hogy jókat röhögjek)

Azért Sookie-t (nem Szuki, ez így ultragáz) néha én is tarkón csapnám egy tompa tárggyal a vinnyogása miatt. Még szerencse, hogy nem én írom a hogyvoltokat. Csak olvasom. És bocs, de összefoglalásnak sem elég, amit írsz és csöppet sem humoros vagy ironikus. Szvsz. Tanácsodat megfogadom, nem olvasom az írásaidat a jövőben.
süti beállítások módosítása