Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x15 - Káosz

2012. december 06. 13:00 - fuszulykavirág

A múlt hét minden drámája után most se kezdünk egyszerűen: felidézzük, hogy az eljegyzési partin valaki lelőtte Danielt a parton, és már csak 24 óra van hátra eddig a pontig a történetben. Emily is úgy gondolja, hogy Igazi Emily nyúlta le a titkos dobozt, ezért Nolannel átkutatják a motelszobáját, de az teljesen üres, se doboz, se Igazi Emily, viszont a telefonja ott van. Esélyes, hogy mégsem ő volt a betörő, egyrészt nem tudott a rejtekhelyről, másrészt meg jobban szereti ő Emilyt ennél. A titokra hamar fény derül, a betörő nem más volt, mint Tyler, és volt már alkalma alaposan átnézni a doboz tartalmát is, úgyhogy most nagy visszavágásra készül az eljegyzési bulin, a záloga pedig nem más, mint Igazi Emily.

1.JPG

Charlotte előző este sikeresen kiütötte magát a tequilával, de hát nem csoda, most tudta meg, hogy az apja egy terrorista. Jack kap egy üzenetet Haitiről, hogy még mindig szívesen látják, ha továbbra is meg akarja menteni a világot. (A sorozat legelején oda készült éppen, csak aztán itt ragadt a nyakunkon.) Graysonék válási partija most éppen ott tart, hogy Conrad csendesen intézné, hogy a papának a kedvére tegyen, Victoria viszont már a nyilvánosságot választaná, és minden centet kisajtolna szeretett urából. A házába visszatérve Emily Danielt találja csendben ücsörögve. Grayson papa hívásait nem fogadja, de Emily meggyőzi, hogy legalább hallgassa meg, mit akar mondani az öreg, átvenni a családi vállalkozást azért elég klassz dolog lenne.

Daniel az eljegyzési partit is lemondaná, de Emily ezt nem hagyhatja, Tyler éppen ezért tartja magánál Igazi Emilyt. Oké, meglesz a buli, Daniel csak annyit kér, hogy ne legyenek titkait. Haha. Tyler beavatja Igazi Emilyt, hogy nem Victoria miatt gyanúsítják őt az író házának felgyújtásával, hanem Emily rendezte így a történetet. Igazi Emily persze nem hisz az őrültnek, de Tyler készséggel adja át neki a titkos dobozt, nézegesse csak, amennyit szeretné, és higgyen a saját szemének. Declan szeretne segíteni Charlotte-nak, aki leginkább csak a fürdőszobába zárkózva érzi jól magát. Pedig a fiú még egy pszichológust is intézett neki, a lányt viszont jobban érdekli a mosdószekrényben talált fájdalomcsillapító, amit még Jacknek írt fel az orvos, amikor Victoria verőlegénye helyben hagyta.

2.JPG

Már javában zajlik a készülődés a partira, Victoria pedig nagyon boldog lenne, ha Emily segítene neki újra kibékülni a fiával. Ez a nő még kérni se tud anélkül, hogy legalább egy kicsit ne fenyegetőzne, vagy rosszindulatúskodna, fúj.  Tyler hívja fel a bosszúálló lányt, hogy randevúzzanak egy csekkel meg a dobozzal, és elintézettnek tekintik az ügyet, Igazi Emily is szabadon távozhat. Grayson Papa aggódik a cégért, néhány befektető már mocorog a csúnya válás hírére, Danielnek az lesz a feladata, hogy meggyőzze Mr. X-et, Emily japán barátját, hogy hagyja a pénzét ott, ahol van. Jack úgy dönt, hogy menni akar, várja őt Haiti és a tudat, hogy maga mögött hagyhatja ezt az egész őrült nyarat. Declan persze nem örül, de nem tartja vissza a bátyját.

3.JPG

Grayson Papa igyekszik meggyőzni Charlotte-ot, hogy ne menjen el a pszichológushoz, mert ugye ha kitudódik a sztori, az sokat árthat a cégnek is. A kisunokát ez annyira nem hatja meg, az inkább, hogy Declan elhasalt a szupersuli felvételijén, de Papa hajlandó közbenjárni az érdekében, úgyhogy Charlotte mégsem megy szakemberhez. Emily fegyverrel érkezik a találkozóra Tylerrel, de a hirtelen felbukkanó Igazi Emily átállt a sötét oldalra, és átveszi az irányítást, így Emily a dobozát se kapja vissza, Tyler pedig lelép Igazi Emilyvel, meg a pénzzel – remélhetőleg Kanadába. Jack beugrik elköszönni Emilytől és Nolantől, a kutyust pedig Emilyre hagyja, ha már úgyis annyira bejönnek egymásnak.

4.JPG

Nolan örülne, ha Emily lelépne Jackkel Haitire, de ugyan már, Emily inkább arra kéri Nolant, hogy gondoskodjon róla, hogy Jackkel nem történik semmi váratlan, és gond nélkül útra kel. Conrad a hamptoni birtokot már adná Victoriának, de a céges részvényeket csak azért sem. Legfeljebb pénzt. Jaj, nehéz ez a válás. Daniel találkozik Mr. X-el, hogy megnyugtassa a család ügyeit illetően, de a hősszerelmes fiatalt nem annyira érdekli a vállalkozás, inkább bejelenti a japánnak, hogy ő most megszökteti a menyasszonyát, a befektető meg csináljon magával, amit akar.

5.JPG

Tyler persze nem tűnt el végleg, viszont felfedi titkos tervét Igazi Emilynek: Emily megölte Szögletesarcú Franket, és Tylerre kente a dolgot, ezért most Tyler megöli Danielt, és Emilyre keni a dolgot. A történet csak ott hibádzik, hogy Franket Igazi Emily ölte meg, és Emily csak őt védte. Az eljegyzési parti végre megtörténik, a nők vörösben, a férfiak fehérben, elég jól mutatnak a népek. Victoria elfogadja Conrad feltételeit az osztozkodásban, és elégedetten írják alá a papírokat, de nagy összegben mernék rá fogadni, hogy Victoria még nem végzett. Igazi Emily annyira nem menne a buliba, inkább Jackkel meg Emily csekkjével lépne le Kanadába. Tyler ezt nem engedheti meg magának, és utána lő a menekülő lánynak.

6.JPG

A parti elején Victoria békülne fiával, de Daniel nem nyitott erre, sőt. A parti után le is akar lépni Emilyvel úgy néhány hónapra, távol a Grayson világtól. Victoria szerint Emily éppen azért dolgozott, hogy Grayson lehessen, és nem fogja értékelni a romantikus gesztust, de majd meglátjuk. Mr. X egy ajándékot ad át Emilynek, mégpedig a titkos dobozt szerezte vissza a lánynak, amit Emily gyorsan el is ás a parton a homokba. Jack már éppen kihajózna Haiti felé, amikor felbukkan Igazi Emily, és addig könyörög, amíg Jacknek megesik rajta a szíve, és beleegyezik, hogy vele menjen a lány Haitire.

7.JPG

Daniel előáll a nagy tervvel Emilynek, menjenek Párizsba, hagyjanak itt mindent, Emily viszont nem akar, hogy is akarna, mikor neki még bosszút kell állnia egy kisebb városon. Daniel persze úgy értelmezi a dolgot, hogy az anyjának igaza volt, és Emily tényleg csak a névért/pénzért akar hozzámenni. Jack szépeket mond Emilyről Igazi Emilynek, aki lehúzza némi pénzzel a fiút, megígéri, hogy soha többet nem hagyja el, és elhagyja. Jack meg pánikba esik, mert észreveszi, hogy a lány vérzik, Tyler csak eltalálta akkor. A parton egyedül maradt Danielt pedig szintén megtalálja Tyler, és egy fegyvert szegez rá. Emily fegyverét, mellesleg.

8.JPG

Tyler megmutatja Danielnek Emily csoportképét, amiről olyan lelkesen huzigálta ki az embereket, de a vőlegény nem nagyon érti a dolgot. Emily észreveszi Charlotte-nál Jack gyógyszerét, de nem teszi szóvá, Victoria pedig hálás Emilynek, amiért vert egy kis észt Danielbe, és nem léptek le Párizsba. Jack persze egy hős, követte Igazi Emily taxiját, majd mikor kiszáll, lövéseket hall, és lerohan a partra, ahol a Daniel fekszik arccal a homokban, két sebből vérzik, mellette pedig Igazi Emily áll. Tyler sehol. Jack tényleg egy hős, elküldi Igazi Emilyt a kocsijához, hogy tűnjön el vele, ő pedig megpróbálja a parton elrejteni a holttestet, és bevonszolja a bokrok közé.

9.JPG

Declan és Charlotte zavarja meg Jacket, közben a partin éppen Victoria mond beszédet, ezt már láttuk az első részben. Emily hívja Danielt, ami a parton leleplezi a susnyásban sündörgő Jacket, vicces, hogy éppen a saját öccse buktatja le. Jó, persze nem buktatja le, mert Jack elszalad, de na. Victoria befejezi a beszédet, befogadja családjába Emilyt, a partról pedig Charlotte szalad fel a szörnyű hírrel, Danielt lelőtték. Ez a fordulat még Emilynek is váratlan. Igazi Emily közben képtelen beindítani Jack kocsiját, de szerencséjére Mr. X. éppen arra jár, és készséggel felveszi. Victoria a földre rogy Daniel teste mellett, és a nevét kiabálja, majd ahogy átfordítja a testet, mindenki döbbenetére mégsem Daniel az, hanem Tyler. Daniel is előkerül, a ruhája vérfoltos, a járása ingatag, de kétségkívül életben van. Na vajon megkeveredett-e már annyira a szar, hogy innen már csak kifele haladjunk majd a történetből?

Címkék: bosszú revenge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása