Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 3x01

2012. december 05. 14:00 - LenaNoir

Újsrác erőátadócsávót keresi, alias Snájdigot, aki éppen a csajával közös képen mereng, amikor zajt hall. Ki is battyog a váróterembe, ha már ajtónálló-szupererős Tinédzserfiú úgy tűnik szabadnapos, de az imént még ott várakozó Újsrácnak csak feldúlt berendezéssel egybekötött hűlt helyét találja. Újsrác valakit nagyon üldözőbe vett, egy ház tetején éri utol, és vonja kérdőre. Ez a valaki pedig nem más, mint ő maga, a képessége ezek szerint kissé jekyll&hyde-os beütésű, kivéve hogy ő simán beszélget saját magával, ergo osztódni tud. Másik énje közli, azért rohant el Snájdigtól, mert nem hagyhatta, hogy Újsrác megszabaduljon tőle. Miután boncolgatni kezdik a mostakkor-buzivagyok-e témát Újsrác1 megragadja Újsrác2-őt és verekedni kezdenek, le is esnek a tetőről, és ekkor megtudjuk, hogy Rudynak hívják őt/őket. Rudy1 az esést követően ropogtatja csontjait, majd visszaszippantja magába Rudy2-őt. Trükkös fiúkák ezek! Főcím.

vlcsnap-2012-12-05-12h03m21s237.jpg

Simonka hírószerkóban gyakorol, és meg kell hagyni, nagy fejlődést mutatott a legutóbbihoz képest. Ja, mondjuk így könnyű bátornak lenni, új képességet kért ő is, amivel előre látja, hogy a kitervelt ugrás sikerül-e, avagy kinyiffan tőle. A közösségi központban régi barátunk Flegmafelügyelő üríti ki éppen a vakoknak adakozó kutyaszobros kasszát, kell az apró üccsire. Rudy erőteljes jajgatással kívánja felhívni magára a figyelmet, sikertelen kísérete után, közli is Flegmafelügyelővel, hogy másik melót kéne szereznie, ha már a felügyelősködét leszarja. Flegmafelügyelő nem kér a botcsinálta karrier-tanácsadásból, viszont cserébe elküldi Rudyt meg két másik közmunkán levő csajt szemetet szedni. Rudy a nagy mókának ígérkező program előtt még hosszasan bizonygatja ártatlanságát egy WC-malőr kapcsán. Örülök, hogy Nathan után, sikerült még egy output-fixációs perverz debilt (ki)találni.

vlcsnap-2012-12-05-12h04m08s199.jpg

Gigamegacégnél vagyunk, kockafickó tervrajzzal a feje fölött ücsörög az ugyancsak gigamega irodájában, vele szemben meg Kellynk feszeng. Kiderül, hogy Kelly rajzolt valami hiperszupertechnológiás rakéta-tervrajzot, Kocka meg kiröhögi, annak rendje és módja szerint. Biztonsági fickó már vonszolná is kifelé hősnőnket, hiába bizonygatja, hogy nem lopta, hanem ő rajzolta a tervrajzokat, elvégre ő egy kibaszott tudós. Nahh, úgy látszik, Kelly nem igazán tudja egyelőre kamatoztatni új képességét, amitől szuperokos lett, ja, és úgy nézem az új képesség-csomag bónuszként egy doboz barna hajfestékez is tartalmazott, ami amúgy jól áll. Simon hazaér hírólakásába, és elmereng a megéri-e ez a szuperhősösdi-kérdésen. Veszélyes egy üzem ez, az tény. Nyílik a lift, Kelly panaszolja el Alishának és Curtisnek az imént történteket. Curtis szerint az a baj, hogy a kinézete miatt senki nem hiszi el, hogy Kelly tényleg tudós, de Alisha szerint egy szemüveg segíthetne ezen.

vlcsnap-2012-12-05-12h04m55s162.jpg

A négyesfogat inni megy, Nathan kerül szóba, akiről annyit tudnak, hogy Vegasban van Marnieval és NathanJr.-al, na meg hogy az új erejével akarja kifosztani a Vegasi casinókat. Bekorzózik Rudy a két közmunkás csajjal, Alisha tök zavarba jön, próbál takarásba kerülni, majd gyorsan el is húzza a csíkot. Kíváncsi vagyok, ebből mi sül ki! Kellyék is lépnek, Curtis marad ott a pultban, és bizalmatlanul méregeti Rudyt, aki Barnaközmunkáscsajnak kezdi csapni a szelet. Ki is fejti elmélet arról, hogy nekik, a közmunkások két legvonzóbbikának össze kéne tenniük, amijük van, elvégre arra születtek, hogy párosodjanak. BarnaKMcsaj pattintaná Rudyt, aki a mosdóban megbeszéli önmagával a tapasztaltakat. Rudy2 félénk és érzékeny lélek, szerinte a csaj lealázná őt, ne is menjen ki, Rudy1 persze más véleményen van. Rudy1 elküldi Rudy2-őt a búsba, majd tovább nyomul BarnaKMcsajra.

vlcsnap-2012-12-05-12h06m25s44.jpg

Rudy2 a kijáratnál szándékozik megvárni Rudy1-et, ahol viszont összefut az ott cigiző Szőkeközmunkáscsajjal, és beszédbe elegyednek. ÉrzékenyRudy2 bejön SzőkeKMcsajnak, mert eddig egy érzéketlen pöcsnek tartotta, de Rudy2 közli, az csak az álca. SzőkeKMcsajt amúgy azért küldték közmunkára, mert a pasija az ő tatyójában hordta a drogot, ez mondjuk szívás. Rudy2 örül, hogy jót dumáltak, és bent majd folytatják. A probléma ezzel csak az, hogy bár SzőkeKMcsaj szépen kiszájfényezve és nagy reményekkel tér vissza a bárba, Rudí1 addigra már befűzte BarnaKMcsajt, akivel az egyik asztalnál éppen nyálcseréset játszanak. SzőkeKMcsaj meg bedühödik, fújtat, mint egy bika, és valamit csinál, na, lássuk mit. Hoppácska, megállította az időt, szépen odasétál Rudyhoz, és fejbeküldi egy üveggel, aztán mosolyogva kisétál. Ekkor visszatér az idő tempója a normális kerékvágásba, Rudy meg azt hiszi, Curtis ütötte le, miután az ő kezébe tette SzőkeKMcsaj a törött üveget.

vlcsnap-2012-12-05-12h07m57s151.jpg

Curtis Kellyéknek sztorizza az esetet a hírólakon, mindenki szerint valami képesség van a dologban. Alisha szerint ki kéne maradni belőle, inkább menjenek villásreggelizni, kár, hogy Kellynek lövése sincs róla, mi az, sőt még azt is beközli, hogy az ilyen ügyekhez kéne maszkoshíró segítsége, Simonka nyel is egy nagyot. Rudy BarnaKMcsajnál ébred, a fürdőben pedig újabb vitamegbeszélést tart magával aszéplányoknemAIDS-esek témakörben. Miután Rudy2 hajtatatlan a vizsgáltasd-megmagad-üggyel kapcsolatban, Rudy1 úgy dönt a párharc az ideális megoldás. BarnaKMcsaj eközben nem érti, kivel beszél Rudy a fürdőben, és amikor kinyitja az ajtót, egy olló áll ki Rudy vállából, aki a rendkívül hihető,  megcsúsztamaszappanon-ésbeleestemazollóba-fedősztorival mentegetőzik.

vlcsnap-2012-12-05-12h09m31s117.jpg

Kellyék épp a központ felé sétálgatnak a villásreggeli befejeztével, amikor szemtanúi lesznek, amint SzőkeKMcsaj megint megállítja az időt, és lelöki Rudyt a lépcsőn, miután az BarnaKMcsajos hódításával kérkedett neki. Hanem mire Simonék felfognák, SzőkeKMcsaj ismét megállítja az időt, és a következő pillanatban már egy zsaru üldözi őket, mert - állítólag ugye - betörték a kocsiablakát. Curtis zsákutcába futott, de amikor a rendőr elkapná, hirtelen csajjá változik. Ez most komoly? Ezt a gagyit! Nem titok, eddig sem volt Curtis a szívem csücske, de hasznos volt a képessége. De ez? Pffff. A közös menekülés élményére Rudy haverkodni próbál, Curtis meg ennél szarabbul nem is kódolhatná a képesség szót, amit Rudy egyből levesz, no para skacok, egy csónakban evezünk. Na, akkor ennek örömére, el is viszik Rudyt a hírólakba, ahol kiderül, Curtisnek azért ez a láma képessége van, mert ő választott utoljára, és ez maradt. Jaj fiam, ezért nem kifizetődő a tornasor végén állni!

vlcsnap-2012-12-05-12h10m37s11.jpg

Rudy épp elkezdené szétszedni a berendezést, amikor Simon Alishával közös fotójára lesz figyelmes. Alisha ekkor tipeg be kisköntösben fürdésből, kiderül, Rudyval ismerik egymást, egy iskolába jártunk - mondja Alisha sokatmondó tekintettel. Rudynak fájni kezd a hasa - vagyis Rudy2 -, és gyorsan a távozás mezejére lép, de Simonnak, a kis szemfülesnek ez épp elég idő ahhoz, hogy levegye, Alisha nem mondott el mindent Rudyval kapcsolatban. Rudy2 egy dobozkát nyit ki éppen, amiből egy Alishát ábrázoló fotót vesz elő egy „Ő az”-mondat kíséretében. Rudy1 földhöz is vágja a dobozt még melegében. Nem sokkal később Snájdig telefonbeszélgetésébe kapcsolódunk be, valamilyen képességet keres rohadtul. Kelly vonul be, közli, hogy Snájdig pattanjon, és vegye el SzőkeKMcsaj képességét, merthátna. Snájdig roppant készséges, kis türelmet kér, mindjárt hozza a köpenyét meg a harisnyáját, hogy hősöset játszhasson. Kelly búcsúzóul még lepöcsözi, aztán elviharzik.

vlcsnap-2012-12-05-12h12m00s47.jpg

Reggel Flegmafelügyelő szeretné ismét a vakok adománypénzét kiszedegetni, amikor észreveszi, hogy a kutyaszobor, amin az adományozzatok tábla szokott lógni, eltűnt. El is csípi Rudyt, aki szerint a SzőkeKMcsaj egy kutyaszerűt gyömöszölt a szekrényébe. Flegmafelügyelő miután egy poroltóval szétbarmolta a szekrényajtót, rá is talál az ott időző, festékétől lassan megváló kutyaszoborra, aki labrador, vizsla, vagy miatököm - legalábbis Flegmafelügyelő szerint. Rudy közli is SzőkeKMcsajjal, hogy jönnek a zsaruk a lopása miatt. SzőkeKMcsaj nem érti, de Rudy közli, aki vele baszakodik, az megszívja. Flegmafelügyelő lépked arra azzal a tündéri, egyáltalán nem giccses kutyaszoborral, és beparancsolja SzőkeKMcsajt az irodájába. Rendőrök vezeti ki az épületből SzőkeKMcsajt, aki brutálagresszor fejjel száll be a kocsiba. Nem sokáig tart a rendőrőrizet, mert ismét megállítja az időt, és nemes egyszerűséggel elsétál.

vlcsnap-2012-12-05-12h13m03s189.jpg

Rudy2 az öltözőben győzködi Rudy1-et arról, hogy beszélnie kell Alishával, különben sosem teszi túl magát a történteken. Rudy1 persze hárít, neki ez már lejárt lemez, egyébként is, az olvadó jégsapkák miatt veszélybe kerülő jegesmedvéket is sajnálja, mégsem tesz semmit az ügy érdekében. Sokkal inkább annak érdekében tesz valamit, hogy ismét ágyba vigye BarnaKMcsajt, akivel a bárban épp témánál vannak. Curtis, Kelly és Simon a bárpultnál figyelik az eseményeket, amikor Rudy odalibben és közli, ne görcsöljenek tovább SzőkeKMcsaj miatt, mert Rudy bácsi elintézte. Ekkor lép be Alisha, Rudy2 pedig kikívánkozik. Mindenki meglepődik, főleg BarnaKMcsaj, akinek Rudy1 hosszasan magyarázza mi is történt az imént. Eközben Rudy2 sem tétlenkedik, Alishát fixírozza, majd kiböki múltjuk, mindkettejük által feledni kívánt részleteit. A suliban Rudy szerelmes volt Alishába, ő volt neki az első, de Alisha másnap már le is pattintotta. Végignézte, ahogy Alisha hetente cserélgeti a pasijait, és Rudy azóta sem tudja feldolgozni a traumát, még öngyilkos is akart lenni. Rudy1-nek betelt a pohár, most már leteremti Rudy2-őt, hogy fogja már végre be. Alisha tagad és elrohan, Simon utána.

vlcsnap-2012-12-05-12h13m40s43.jpg

Hírólakban Alisha sminklemos, Simon vigasztal, nyugi babám, nem baj, ha pöcs-rémnek hívtak anno, tudom, hogy már megváltoztál, és az a lényeg, ami most van, nem ami elmúlt. Rudy2 tévézik, miközben Rudy1 felkel BarnaKMcsaj mellől. Rudy1 szerint külön kéne válniuk végelegesen, elvégre Rudy2 úgyis önállósodott már, mert az nem járja, hogy fogja magát, kiönti a lelkét, és lealázza Rudy1-et, meg egyáltalán, rohadtul unja, hogy Rudy2 előjön, amikor rossz kedvük van, és tovább depizik. Rudy2 szerint meg nem kéne elválniuk, mert ez is ő, ő a lelkiismerete. Rudy1-et ez nem nagyon hatja meg, és lezártnak tekinti az elválunk-egymástól-témát. Rudy2 még egy darabig sírdogál a kanapén, aztán hazamegy és összecsomagol.

vlcsnap-2012-12-05-12h16m14s47.jpg

Másnap reggel Rudy1 BarnaKMcsajjal vidáman érkezik a közösségi központba, ahol ismét nekiállnának témázni, csakhogy valaki leskelődik utánuk. SzőkeKMcsaj az, na, most baj van gyerekek. SzőkeKMcsaj úgy gondolta, sokkal érdekesebb ügyet tálal a rendőröknek, ezért újra időmegállít. BarnaKMcsaj valami furcsát érez, amikor újra elindul az idő, és vér kezd folydogálni a szájából. A vele szemben álló Rudy furcsállja is ezt, ám amikor lefelé néznek, Rudy BarnaKMcsaj hasában időző késre lesz figyelmes, amit az ő keze tart. SzőkeKMcsaj nagyon kreatív volt, az már igaz. Alisha aki reggel gondterhelten ébredt, megérkezik a központba, gondolom azzal a céllal, hogy beszéljen Rudyval, csakhogy SzőkeKMcsajnak más tervei vannak.

vlcsnap-2012-12-05-12h18m13s209.jpg

Mikor Alisháék magukhoz térnek fellógatott állapotban találják magukat egy széken egyensúlyozva. Alisha új képessége, hogy mások helyébe tudja képzelni magát, ezért megkukkantja mit csinál éppen SzőkeKMcsaj, aki épp a búcsúlevelük megfogalmazásával bíbelődik. Rudy nem érti, miért csinálja ezt SzőkeKMcsaj, aki meg ugye nem érti, miért ültette őt fel Rudy. Mindenestre ő nem fogja elvinni a balhét BarnaKMcsaj-akitCharlienakhívnak haláláért, Rudy meg bepróbálkozik a biztoshogymindenregondoltál-trükkel. Mikor SzőkeKMcsaj közelebb lép, Rudy nagyot taszajt rajta, mégpedig akkorát, hogy SzőkeKMcsaj, átesvén BarnaKMCharlie testén, maga is megtapasztalja a halotti lét állapotát. Rudy, akinek a rúgástól elborult a széke, Alishán próbál megkapaszkodni, kevés sikerrel, ugyanis a lány nem bírja őt el. De azért próbálkoznak, közben pedig a megbánottál-sajnálomhogyösszetörtemaszíved-éshazudtam-demegbántam-köszönöm-csapásvonalon haladva Rudy elengedi Alishát, aki segítségért kezd kiabálni, Rudy meg beájul. Néhány pillanattal később Alisha arcát látja, no meg Rudy2-őét, aki Wales helyett idejött, és megmentette őket. Ezt hívják máknak.

vlcsnap-2012-12-05-12h18m35s180.jpg

Fiaink éppen régi hobbijuknak hódolva elássák a holttesteket, Rudy pedig szolid és megható búcsúbeszédet mond BarnaKMCharlienak. Nyitott tetejű kocsival hasítanak, Rudy meg is állapítja, alakulhatott volna rosszabbul is, de lássuk, mit hoz a holnap. Ekkor rendőrautó szirénája üti meg a fülüket, Rudy csak mellékesen jegyzi meg, de ne lepődjenek meg, mert ez nem igazén az ő kocsija, hanem egy dauerolt hajú ürgétől nyúlta le. A hülyéjének nem esik le, hogy ha lopott kocsiban kapják el őket, lőttek a próbaidejüknek, de Rudy szerint megússzák majd egy figyelmeztetéssel. Tévedett. Alisháék ismét a központban, ismét narancsoverálban. Kösz, Rudy! Flegmafelügyelő, a drága is örül az ifjaknak, meg is tapsolja őket fantasztikus teljesítményükért, majd elhúz tévézni, de előtte még intéz egy húzzatokdolgozni-mondatot fiainknak. Szép is az élet!

vlcsnap-2012-12-05-12h19m42s74.jpg

Miközben a tetőn gyakorolják a felmosás művészetét, Kelly újabb rakétát tervez, Rudy rá is kérdez, mit csinál, na meg minek, Kelly közli, mert „kibaszott rakéta-tudós vagyok”. Rudy érti már, ez Kelly jelmondata. Ezen felbuzdulva kitalálja, hogy nekik is kéne valami fasza jelmondat, neki mondjuk az „Itt egy Rudy, ott egy Rudy” lenne testhezálló. De minek is?- kérdezi Curtis. Csak nem gondolod fiam, hogy a következő 7 hétben szemetet fogunk szedni? Buli lesz öcsém – mondja Rudy. Simon és Alisha szerint talán ezúttal nem lesz baj, nem nyírnak ki senkit. Újabb példa arra, hogy a remény hal meg utoljára.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása