Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók 3x00 - Vegas, Baby!

2012. december 05. 13:30 - LenaNoir

Azt hiszem nem áruk el nagy titkot, ez a rész - akarom mondani szösszenet - Nathan sztorijának befejező része, ugyanis a karaktert játszó színész, Robert Sheehan kiszállt a sorozatból. Hogy a vezéregyéniség nélkül hogyan alakul a sorozat, az a 3. évadból kiderül, mindenesetre bizonyos, hogy nagy érvágás lesz ez a sorozatnak. Nathan-rajongók szája görbül sírásra (velem együtt), hogy nem halljuk többet sziporkázni kedvenc Göndörünket. Lássuk akkor, hogyan érnek véget (számunkra) Nathan kalandjai. Miközben hot zene szól és Las Vegas éjszakai fényeit látjuk, valaki lassított precizitással vételezi magára egy jó minőségű öltöny darabjait. Nathan az, akinek - általunk imádott - göndör fürtjei feledésbe merültek a fodrászolló közreműködése által, ugyanakkor némi szakállkezdemény felkerült az állára. Tudomásul kell vennünk, már semmi nem a régi.

vlcsnap-2012-12-03-20h04m28s81.jpg

Nathan egy hotelszobában készülődik - még nem tudjuk mire -, mindenesetre az ágyon fekvő Marnie-tól érdeklődik kinézete pozitív hatása felől. Marnie nem stylist-szakember, ezért nem tudja szemből megállapítani az öltöny jólállásának tényét, így Göndörünk öltönyös hátsó felének látványa hatására dönti el, hogy Nathan vonzó öltönyben. Jógyerek csiribí-csiribá elővarázsol egy rózsát is, amit Marnie kitörő lelkesedéssel fogad. Nathan meg is osztja velünk örömét arról, hogy tetszik neki az új képessége, hiszen mindig is bűvész akart lenni. Ő lehet A Nagy Nathano…A Nagy Nathanano…A Nagy Nano…sehogy se megy ez fiam, mondja Marnie is, de kit érdekel, ha egyszer úgy trükközik, mint dévidkopperfíld jobb napjain. Nathan attrakció-produkciója kissé balul sül el, ugyanis az eltüntetett zseton nem kerül elő Marnie málnásából, ami azért nem furcsa, mert elmondása szerint nem igazán érez semmit Nathan Jr. születése óta. Ilyen ez a meló, kiscsibe. LeleményesNathan azonban nem csügged, hiszen a későbbiekben zseblámpás zseton-mentőakciót fog indítványozni a rejtélyes tárgyakat eltüntető fekete lyukban. Marnie ennek úgy örül, mint kisgyerek a kakasos nyalókának. Apropó kisgyerek, NathanJr. felsír, jelezvén hogy ő is jelen van ám, Nathan jó apukához híven mellette is terem, megállapítván a tényt, a gyerek még nála is többször csinálja össze magát. Ez meglepő egy kisbabánál, valóban. Marnie meg leteremti Göndört, hogy ejnye, no, ne káromkodjál már a kölök előtt, mert az első szava tutira a szar lesz, vagy valami nagyon hasonló.

vlcsnap-2012-12-03-20h07m32s149.jpg

Nathan nekiindul az iccakának, a casinók már várják. Kockázni megy, ahol Tina Turner Proud Mary-je közben meglepően „szerencsés” kézzel egy rakat pénzt nyer. Látom, sikerült szert tennie egy financiálisan hasznos képességre. Casinósbácsi közli nem óllinnelhet ekkora összegnél, hanem Göndörünk rosszul tűri a nemleges választ és kotkodácsolni kezd. Úgy tűnik, Casinósbácsi beszél tyúkul, mert rögtön változtat véleményén. Koncentrálás, és hopp, igeeen, tizenegy! Göndörünk már zsebelné is a lét, amikor egy Rosszarcú megkéri, kövesse őt. Közli, bármennyire is egyenlő 11-gyel a 7+4-es egyenlet, sajnálatos módon nincsen 7-es a dobókockán. Ekkora ökör, mint Nathan, nincs még egy a földön, az fix! Eszképre is veszi a figurát, hanem a fogócska nem tart sokáig. LeleményesNathan azonban feltalálja magát, előszeretettel mutatja meg üldözőinek a Nyúlaseggből c bűvész trükköt. Amikor fehérnyunyó valóban előkerül, a biztonságiak annyira lesokkolódnak, hogy még üldözni is elfelejtenek.

vlcsnap-2012-12-03-20h08m40s72.jpg

Nathan fel is rohanna szobájába, ahol Marnie-nak panaszkodik, a nekemsenkisemszólt-hogynincshetesakockán-témakörben, de sajnos Marnie sem volt jó matekból. Van jó hír is, megvan a zseton, ugyanis kipottyant, amikor Marnie a WC-n ült. Hát ez szuper, mondja Nathan, de miután a biztonságiak dörömbölnek az ajtón és kegyetlen nagy szarban vagyunk, lehet, jobb lenne, ha visszatennéd. Göndör már NarhanJr-tól búcsúzkodik, Marnie helyzetnemért, szekuritik meg berontanak, az egyik Nathanelkap, a másik pedig gondoskodóan szorongatja fehérnyunyót.

vlcsnap-2012-12-03-20h10m19s31.jpg

Nathan engedélyezett telefonhívását bonyolítja a sitten, csakhogy Barry/Simon telefonját egy nariöltönyös agytröszt veszi föl, aki az Újsrác fedőnévvel illeti magát, gyönyörűen átvéve Nathantől a debil-stafétabotot. Nathan újratárcsázási kísérlete kudarcba fullad, az őrök ugyanis elvonszolják a cellája felé. Göndör a MentsmegBarry-varázsigét használja, ami - csak szólok - legutóbb sem segített, mert rohadtul lezúgott a tetőről és kipurcant anno. Nathan olyan érveket sorakoztat fel a miértnemzárhattokbe-vitatémában, mint a seggbefognakrakni, vagy a túlszépvagyokide, de az őrök úgy tűnik, nem hajlanak a verbális meggyőzésre. Nathan viszont kapott egy a régihez hasonlóan csinos narancssárga overált. Látok potenciált egy Nathannapjai-arácsmögött-sorozatban. Naaa! Lécci!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2012.12.08. 20:49:57

na ez tuti nem ment a viasaton... :-(

teardrops 2012.12.08. 23:02:56

@szinkrobi: De. Tök jó fejek, hogy leadták.:-)

Nathant meg hááát... nem az eszéért szeretjük. Mert ha lenne neki, talán egyből pénzt varázsolt volna.;-)

szinkrobi · http://iszdb.hu 2012.12.09. 13:39:34

@teardrops: hidd el, én szerdán néztem, és nem adták le... :-(

teardrops 2012.12.09. 22:18:57

@szinkrobi: hm, azt nem tudom, mi van szerdán, én a keddit vettem fel, ha jól emlékszem, 10-től ment, az első rész előtt, webizódként.

LenaNoir 2012.12.14. 15:07:55

Igen, kedden biztosan lement, a szerdai ismétlésnél elképzelhető, h kimaradt. Amúgy kb 9 perces rész volt, ha lemaradtál volna róla, a neten megtalálod.
süti beállítások módosítása