Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x02 - Deena hülyére sírja az agyát, de szó szerint

2012. december 05. 15:00 - Chat Géza

Könnyelmű kijelentés volt a múltkori, hogy az első bulis éjszaka a patyolat tisztaság jegyében zajlott, mert a durvább részeket a második epizódra hagyták. A faszik faszikkal rázzák, de azért beakad némi rúdtáncos buxa is, az egyik például úgy szétkapná A Szitut, mint egy pankrátor. Hegyomlás Ronnie jól lebassza barátnőjét, hogy miért nem evett buli előtt, mert a legfontosabb a tápérték, a fehérje bevitel, attól lett ő is ilyen szép nagy Izom Tibor. A lebaszás a részegség számlájára írható, ami olyan szinten van, hogy gond nélkül közli szétszolizott oldalbordájával, hogy nem kötelező vele lenni, sőt, ha elmegy a puncimágnes fúrószerszámjára csak 1000-en cuppannak rá egyből, nők és férfiak vegyesen. A Séróbáró bejelenti, hogy ezzel a veszekedéssel hivatalosan is megkezdődött a nyár. Köszönjük. Az étteremben a Terhes Ribi flamózik a csicskacseléd faszijával, még mindig és megbeszélik, hogy az lenne a legjobb, ha ő szétköltözne a bulis brigádtól, mert menten megszül, ha másokat piálni lát.

3.jpg

A Szitu most, hogy józan megpróbál filozófiát és mély értelmet találni a szétbulizott éjszakában, de vagy neki nem megy a magyarázás, vagy én vagyok segghülye. De a lényeg, hogy Deena magával rángatta a buliba a tenyészbikáját, Christ, hogy körbehurimbálja, mint a véres kardot, amikor Vinny nekiáll beszélni a taggal a bútorokról. Chris bútorboltban dolgozik, erre is most derül fény, ahogy arra is, hogy Vinny frissen vételezett házába szeretne új bútorokat venni, a gond, hogy Deena nem kicsit komplikálja túl a dolgot és egyből azt hiszi a bútor=nő, mert egy olyan mondatfoszlányt hall, hogy: „egy bútor egy életre szól öreg, lehet, hogy olasz, de akkor se mindegy bla bla bla.” Már megy is a hiszti, hogy nem tetszik ez neki, biztos csak gúnyt űznek belőle. Szóval Deena faszán végigbőgte a parytime-ot.

2.jpg

Úton hazafelé. Pauly D és A Szitu összekukáztak maguknak egy-egy nyestet, szóval viszik is őket partiba vágni. A Hegyomlás (Ronnie) járni nem tud, nem hogy egyenesen menni, Jwoww is majdnem kitöri a nyakát, de szerencsére mindenki egyben hazaér, bár Deenánál mintha fennállna a kiszáradás veszélye a sok sírástól. A Mamlasz (Ronnie) felmászik az emeletre és pajkosan elcseni valakik ágyneműjét, menne is lefelé a lépcsőn, de inkább csak gurul egészen a földszintig. Kié az az ágynemű, kérdezi az asszonypajti. Hát a miénk. Úbazmeg, had gratuláljak, jól kibasztál magunkkal. A Szitu közben leadja a drótot a Séróbárónak (Pauly D), hogy az ő csajának bizony periódusa van. Óóó? Óóó bizony. Akkor ez a buli megdöglött, A Szitu diplomatikusan elküldi a lányokat, nem kell paráz(nálkod)ni, lesz itt még maci a málnásban bőven.

4.jpg

Reggel van és egyedül csak A Szitu nem hulla másnapos és ennek hangot is ad. Miszter Omlás kicsit belepürézik a nagy fehér porcelánbuszba, de ezen kívül semmi említésre méltó. Mennek flamózni, ahol A Szitu újfent ódát zeng testi megtisztultságáról, hogy mennyire fasza felnézni az égre és rácsodálkozni, hogy jé, ez kék bazmeg. Egy csoda ez a pali. Este van, zuhog az eső, nem lehet menni sehova, így a nappaliban basztatják egymást a Mensa klubból szabadultak. Vinny lepacsizna a Terhes Ribi fickójával, merthogy lyuksógorok vagy mifene, de érezzük azért, hogy ez egy eleve elvetélt ötlet. Nem lesz itt haverfelvételt.

1.jpg

Ma a Séróbáró (Pauly D), a Terhes Ribi és Deena melózik a pólóboltban, amit bő egy percbe sűrítve megkapunk. A terhes puma új lakásért könyörög a főninél, aki még lehet, hogy meg is adja neki ezt a luxust, de gyanús, hogy lesz valami buktató a sztoriban. A meló után mindenki a mólón rajozik. Vinny nem megy a hullámvasútra, inkább megnyílik A Szitu előtt, de nincs az a pénz, hogy leírjam, miről beszél az önsegítő szakkör kétfős szekciója. Jwoww és Deena meg pont felöntenek a garatra a helyi krimóban és az a beszélgetés, hát komolyan mondom, ilyet még nem baszott a világ. A sztori ott indul, hogy Jwoww azt mondja, ő leszarja a bármit - itt lódít valami hatalmasat - , mert ő fedhetetlen. Erre Deena nem kicsit értetlen arckifejezéssel reflektál, mire Jwoww felteszi a nagy keresztkérdést, hogy ugyan tudja-e mi az, hogy feddhetetlen? Persze, hogy igen. A feddhetetlen az az, hogy szégyen. Szó szerint. Feddhetetlen=szégyen. A szánalom ott tetőzik, hogy a pultos csaj vállalja be a helyi Vágó Pityu szerepét és elárulja a nagy igazságot, hogy az a feddhetetlen, akinek nincs mit szégyellnie. Végül is a szégyen benne volt, úgyhogy jogos a fél pont, meg egy 'fal adja a másikat' jellegű tockos Deenának.

5.jpg

Estébe csapunk át már megint. Vinny salátát készít, szépen közösen megterítenek, esznek és kulturált emberek módjára első szexuális élményeikről beszélgetnek. Alig akadt jelentkező, aki nem egy kocsiban vesztette volna el, de kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk, azt sem tudom mi az, hogy kocsi. A Terhes Ribi bejelenti, hogy lefalcol, ezzel faszán megadja az ívet a vasárnap este hangulatának. Kis szomorkodás, de ki nem szarja le igazából. Körbeállnak és fejben dobócsillagokat hajigálnak egymás szemébe, ami leírva is egy merő borzalom.

Címkék: jersey shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása