Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Váratlan utazás 2x05 - Régi civódások, régi szerelem

2012. december 02. 19:11 - nemon

Ismét Rachellel kezdünk, de most szerencsére nyoma sincs a múltkori jajongásnak; Hetty nénivel kocsikázik és közben azon örvendezik, hogy jó, hogy a múltkor megszűnt a több évtizedes "haragszomrád" Romney Penhollow miatt. A nők témája gyorsan a férfiakra és a házasságra terelődik, Hetty néni következetesen makacsul ragaszkodik az álláspontjához, miszerint ő direkt nem ment férjhez, mert nem ebben látta a kiteljesedést. Rachel próbál ellentmondani, de a nagy okfejtés közepette valaki megelőzi őket egy automobillal, ezt az arcátlanságot!  A döbbenettől sem Hetty néni, sem Rachel, de még az eddig kukán ücsörgő Sarah sem tud szóhoz jutni, hogy kerül Avonlea-ba automobil?

Vágólap-2.jpg

Végre kiderül, hogy hová sietnek a hölgyek: egy elő-esküvői partira, bizonyos Teddy és Alice Hardy bulijára, ahová Teddy bácsikája épp az imént érkezett meg. A bácsika nem más, mint Romney Penhollow, jaj, kezdődik a marakodás nemsokára, úgy érzem. Természetesen ő az az ember, aki automobillal szorította le Hetty néniéket az útról. Ahogy Romney kivetkőzik a felszereléséből - sildes sapka, szemüveg - egy egyáltalán nem csúnya férfi benyomását kelti, nem értem Hetty néniék múltkori jellemzését Romney-val kapcsolatban. Romney-nak mindenki örül, a partin lévő hölgyek kacér pillantásai alapján valószínűleg nekem van igazam.

Vágólap-3.jpg

Időközben Hetty néniék is megérkeznek, először Rachel álla szakad le a helyéről, amikor megpillantja a férfit, valószínűleg azonnal felismerte, hogy kivel is van dolga. Mindenki más az autóval van elfoglalva, de Rachel egyenest a férfi elé siet nagy vigyor közepette. Clara Potts is odasomfordál Romneyhoz és Rachelhez, aminek az a következménye, hogy máris gerjeszti a feszültséget: megemlíti a "ki kinek udvarolt és miért" témát, csoda, hogy nem zavarják el rögtön a társaságból. Hetty néni még nem ért oda Romney-hoz, hiszen először az ifjú párnál teszi tiszteletét. Kezdeti sokknak ez is elég, amikor a vőlegény nevében lévő "P" betűre rákérdezve megtudja, hogy az a "Penhollow" rövidítése. Felsejlenek a régi emlékek, de mi tudjuk, hogy az igazi döbbenet majdcsak ezután következik.

Vágólap-4.jpg

Rachel úgy gondolja, hogy most már ideje Hetty néninek is megtudnia, hogy ki volt az, aki port kavart az arcukba az autójával, de Hetty belefojtja a szót. Úgy dönt, hogy ha ilyen szerencse érte, hogy az autóssal egy társaságba került, legalább jól beolvas majd neki, amiért nem tud normálisan közlekedni a kocsival. Rachel és Mrs. Potts azonban még időben közbelépnek, mielőtt letépné szegény férfi fejét, elárulják a titokzatos idegen nevét. Hetty néni hüledezik, szóhoz sem jut. A név valóban blokkolóként hat, Hetty rögtön meggondolja magát és esze ágában sincs már odamenni Romney-hoz. A férfi távolról figyeli az eseményeket és baromira nem érti, hogy mi történik. A két erőszakos perszóna Hetty nénit karon fogva rángatja a mosolygós Romney elé, ez kínos.

Vágólap-5.jpg

A férfi azonnal felismeri Hetty nénit, aki csak püffögéssel tud válaszolni, se puszi, se pá. Rachel gyorsan menti a menthetőt: először nagyothallónak titulálja Hetty-t, majd egyenesen süketnek nevezi. Sarah is veszi a lapot, gyorsan kanyarít hozzá egy történetet, hiszen valahogy meg kell magyarázni Hetty néni reakciómentes állapotát. A férfi viccesen fogja fel a hallottakat, szerinte akkor egyáltalán nem változott Hetty ennyi idő alatt, hiszen régebben sem hallgatott senkire, mi most akkor a változás? Ezen mindenki jót nevet, kivéve persze Hetty nénit, aki egy darabig csendben eszi a kefét, majd odalép a férfi elé, hogy egy jót beszóljon neki, de inkább csak némán méltatlankodik, majd elvonul. Egyenesen a lovaskocsihoz megy és kereket old, amit Romney nem hagy annyiban, az autójával utánaszáguld.

Vágólap-6.jpg

A kibontakozó versenyt olyan jelenetek teszik érdekessé, hogy Romney átkiabál Hetty néninek, hogy szólaljon már meg, ne makacskodjon, de érdekes lenne lovaskocsi-hajtás közben mással kvaterkázni. Végül a férfi a kocsival keresztbe áll egy hídon, innen nincs tovább. Hetty néni még mindig a Néma Leventét játszva próbál lekászálódni a kocsiról, amikor félrelépve a hídról egyenesen a folyóba esik. Hetty néni az összes méltóságát elveszítve lápi szörnyként mászik ki a partra, az első szava Romney-hoz a "Te hülye!" A férfi nagyon örül, hiszen "Beszél!" Amikor megpróbálja a nőt kihúzni a folyóból, a vége az, hogy ő is beleesik, így most már ketten állnak csuromvizesen a folyó kellős közepén.

Vágólap-7.jpg

Este Sarah élménybeszámolójából Olivia és Alec megtudja, hogy mi történt délután. Alec inkább nosztalgiázik, elmeséli, hogy ők ketten jegyben jártak, de meglehetősen furcsán viszonyultak még így is egymáshoz: volt, hogy turbékoltak, volt, hogy vonalzóval ütötték egymást. Hiába no, úgy szép a szerelem, ha zajlik. A szakítás oka is kiderül: Romney egy karácsonyi bulira elhívta Rachelt, hogy féltékennyé tegye Hetty-t, de ezen a lány úgy felszívta magát, hogy azóta sem állt szóba régi vőlegényével. Hetty ekkor lép a konyhába, és jól leszúrja mindhárom pletykálkodót, jó lenne, ha mással foglalkoznának. Sarah szerint nem kellene haragudni, hiszen mennyire mulatságos volt már a sok csöpögő ruha. Persze, ez az öreglányt nem hatja meg, így is rajta röhög az egész város. Olivia nyugtatgatja: ugyan már, másnapra tuti mindenki elfelejti.

Vágólap-8.jpg

A következő snittben csak vigyorgó vagy teli szájjal röhögő embereket látunk, így legyen igaza Oliviának legközelebb is. Hetty néni Mrs. Lawson boltjába lépve Clarán vezeti le a sértettségét, hiszen amikor a nőt is nevetni látja, közli vele, hogy ne röhögjön, mert ő tehet mindenről, bizony. A boltból távozva még odaszúr Clarának és Mrs. Lawsonnak: két pletykás üresfejű vénasszony! Olivia Mr. Tylernek adja le éppen a cikkét, amit a férfi - nagy sajnálatára - elutasít. Mr. Tylernél elérkezett az idő a coming outra: bezár a bolt, mert a Carmody napilap elcsábította az összes hirdetőt, így nem működhet tovább az újság. Olivia még próbálkozik olyan gondolatokkal, hogy akkor engedjék ők is lejjebb a hirdetési árakat, vagy próbáljanak csak az olvasókból megélni, de Mr. Tyler hajthatatlan, így Olivia visszakapja a kéziratát. A nőben feltámad az oroszlán és közli, hogy ő akkor is ragaszkodik ahhoz, hogy a cikkét lehozzák, punktum!

Vágólap-9.jpg

Olivia otthon Sarah-nak panaszkodik, amit persze Hetty néni is hall, de őt különösebben nem hatja meg, az ő baja sokkal nagyobb. Sarah mecénásként tűnik fel, javasolja Olivia néninek, hogy folytassa egyedül a lapot, majd ő ad rá pénzt, höhh. Olivia ódzkodik, hogyan is tudná ő egyedül elvezetni a szerkesztőséget? Hetty néni nekiáll győzködni a húgát, hogy ha valamiben bizonytalan, akkor abba ne vágjon bele, ennyire egyszerű. A történet megint úgy kanyarodik, hogy Romney sztorija kerül előtérbe: Hetty sem akart előző nap átmenni Hardy-ékhoz, és lám, igaza volt. Ez már uncsi. Hetty néni a nyavalygásaival - de leginkább a jó kis tanácsaival - kirántja Olivia néninél a gyufát, aki egy rögtönzött üzleti tervet mond el fejből, hogy Mr. Tylernek mit kellett volna csinálnia. A terveivel egy percen belül saját magát cáfolta meg azzal, hogy rátermett-e a feladatra, de sebaj. El is határozza, hogy Mr. Hardy helyett ő bizony ezt meg is fogja lépni.

Vágólap-10.jpg

Baj van előkészületben, Clara és Rachel érkezik látogatóban Hetty nénihez. Amikor Hetty meglátja az ajtóban a hölgyeket, majdnem rájuk csapja az ajtót, de szerencsére még időben kéznél van egy láb, így az ajtó nem csukódik. Rachelnek benőtt a feje lágya, mert bocsánatot kérni jött - Clara szintén - hiszen holnap van az esküvő. Hetty néni lenyugtatja a kedélyeket: neki ugyan nincs szándékában elmenni az esküvőre, úgyhogy mindenki mehet a dolgára. Azért bent a tükör előtt csak elkacérkodik az esküvőre megvásárolt kalappal.

Vágólap-11.jpg

Elérkezett a nagy nap, Olivia és Sarah talpig Hófehérkének öltözve indulnak az esküvőre. A meglepit Hetty néni tartogatja, hiszen ő is csatlakozik hozzájuk. Mindenkinek eláll a szava, hogy Hetty néni milyen csinos, pedig csak ő is csak szimplán fehérbe öltözött, semmi különös. Az esküvővel szerencsére nem nyúzzák az idegeinket, már az azt követő bulin vagyunk. Olivia néni betámadja az egyik legfőbb szponzort, Mr. Hardy-t, hogy meggyőzze, hogy továbbra is az Avonlea Krónikában hirdessenek. Még mielőtt a tárgyra térne, Mrs. Hardy reményét fejezi ki, hogy jó lenne, ha a lánya esküvőjéről készülne egy riport. A férfi feszeng, főleg, amikor Olivia tálalja a rideg valóságot: nem valószínű, hogy lesz egyáltalán bármi is, amiben lehozható lenne a cikk, hiszen a férjeura megvonta a hirdetéseket - és ezáltal a pénzt is - a laptól. Az asszony fenyegető hangsúlya a férje felé nem sok jót ígér, azaz de, pont hogy jót - Olivia szempontjából. Olivia is Sarah cinkosan összekacsintanak, megvan az első szponzor a laphoz.

Vágólap-13.jpg

Eközben megérkezik a színre Mr. Penhollow, aki egyenesen Hetty és Clara felé tart. Mrs. Potts odasúgja Hetty-nek, hogy biztos azért jön, hogy Hetty-t felkérje táncolni, készüljön. Van is nagy döbbenet, amikor a táncra történő felkérés nem Hetty néninek szól, hanem Claranak, ezek a fiatal-öregek ott folytatják, ahol harminc évvel ezelőtt abbahagyták. Hetty néni sértetten néz, de ha őt kérték volna fel, akkor borítékolható lett volna a "nem", szóval ez a két ember egykutya.

Vágólap-14.jpg

Szerencsésen fültanúi vagyunk Mrs. Hardy fenyegetőzésének, amivel a férjét zsarolja, hogy a hirdetések kerüljenek vissza az Avonlea Krónikába, nem kis üntyümpüntyüm beszélgetés ez, hanem a "nagyon megbánod, ha nem" fajta, tyűha. A buli kezd leülni, amikor Romney hátulról elkapja Hetty-t és elviszi bólét inni, na végre. Közben folyamatosan csipkelődnek egymással, szép ez a szerelem. A kekeckedésnek tánc a vége, aminek Sarah és Olivia néni is nagyon örül. Olivia nénit közben megtalálja Mr. Hardy, valószínűleg jó hírt hozott. Tánc közben a két "ifjú" szerelmes azt a témát boncolgatja, hogy ki miért nem házasodott meg az elmúlt évek alatt. A táncnak az vet véget, hogy gyalázatos módon Romney kiszedi a hajtűt Hetty hajából, ő meg ezen méregbe gurul és elmegy frizurát igazítani.

Vágólap-15_1.jpg

Nem értem a cirkusz okát, de azt sem, hogy Romney miért csinálta ezt, de mindegy is. Hetty megint szalad Romney elől, ismét megszégyenítve érzi magát. Felix közben az automobilban ülve álmodozik, és amikor látja a közeledő felnőtteket, gyorsan kiugrik belőle. Igen ám, de a térdével sebességbe teszi a kocsit, borítékolható, hogy mi fog történni. Hetty-ék eközben óvodás módra civakodnak, aminek az a vége, hogy a nő jó nagyot belerúg a kocsiba, ami természeten gurulni kezd. Az akciót az esküvői torta bánja, a kocsit végül egy szénaboglya állítja meg, benne Romney-val, aki az utolsó pillanatban ugrott a kocsiba, hogy megfékezze. A menyasszony sikít, Hetty néni nevet, szerintem hamarosan lekonyul a mosoly az arcáról, ha majd megtudja, hogy Mr. Hardy - látva, hogy a lánya esküvője botrányba fulladt - inkább mégiscsak megvonja a támogatását az Avonlea Krónikától, fenyegetés ide vagy oda. A rét túloldalán Romney próbálja újra működésbe hozni az autóját, de az erőlködés nem tesz jót neki: ernyedten csuklik a szénakazalba.

Vágólap-16_1.jpg

A civakodásnak még nincs vége, mert amikor beindul a kocsi, Romney könnyűszerrel utoléri a gyalog hazaindult Hetty-t, és felkínálja neki, hogy hazaviszi. "Ha nem, nem" alapon azonban gyorsan tovább is hajt és igaza is van. Hetty néni bánhatja a döntését, mert a következő pillanatban letörik a cipője sarka, jól jönne most a kocsi mégiscsak. Romney vagy a jövőbe lát, vagy imádja a kihívásokat, mert természetesen a következő sarkon ott várja Hetty nénit egy "Feladod?" kérdés kíséretében, és most az egyszer az öreglány valóban feladja. Az út annyira helyrezökkenti kettejük kapcsolatát, hogy a végén Hetty néni vezeti haza az automobilt. A nő szívét tutira kőből faragták, mert amikor ezek után Romney randira hívja másnapra a nőt, Hetty durcásan száll ki a kocsiból és csak simán elköszön. A férfi könyörgőre fogja, hiszen rövid az élet, miért kell állandóan marakodni? Az elvesztegetett 30 év smafu? Hetty néni ezt nem nagyon érti, de közli, hogy ő úgy szeretne élni, ahogy eddig is, ezen nem akar változtatni. Olivia örömmel fogadja Hetty-t, hiszen az, amit az ablakból látott, számára meggyőző volt. Hetty néni gyorsan le is hűti, és nem átall olyan jelzőket Olivia fejéhez vágni, mint amilyeneket ő kapott Romney-tól.

Vágólap-17.jpg

A következő képen már Mr. Tyler tajtékzik, nem örül Olivia magánakciójának a lappal kapcsolatban. Ráadásul kiderül, hogy a Carmody lap hirdetési akciója felfüggesztésre került, így lenne esélye az Avonlea Krónikának életben maradnia, de így, hogy Hetty néni belekavart, ennek kevés az esélye. Olivia néninél most jött el az idő, hogy bepipuljon, a nővérét innentől kezdve figyelmen kívül hagyja. A boltban jutnak arra a pontra, hogy nekiállnak vitatkozni, aminek mindenki fültanúja lehet. Alec eközben a bolt előtt véletlenül összefut Romney-val, eljött az ideje a bemutatkozásnak. Pont akkor kezdenek beszélgetni, amikor a nők éppen távoznak a boltból. Ez elindítja a cukkolást, aminek az a vége, hogy Hetty néni bebizonyítja, hogy igenis tud vezetni. Alec és Felix hiszi is, nem is, de akkor mindenképpen leesik az álluk, amikor Hetty néni beindítja az autót. A két szerelmes meg sem áll a világítótoronyig, ahol a lenyugvó nap fényében igazi romantikázásra készülhetünk, remélhetőleg. A remény nem volt alaptalan, mert Hetty néni gyorsan távozni készül, azonban a férfi előránt egy piknikes kosarat, senki nem megy sehová, ennek el kell fogynia.

Vágólap-19.jpg

Olivia eközben a városka másik felén még mindig nem adja fel. A boltba lépő Mr. Hardy nyakába ugrik, hogy elmondja, hogy mi újság áremelkedés-fronton a Carmody lapnál. Amikor a férfi pont tesz rá, hogy Olivia mit szeretne neki elmakogni, az a nőnél lecsapja a biztosítékot, és kijön belőle a vadállat: elkezd kiabálni a férfivel - hiszen már úgysincs veszítenivalója - és emelt hangerővel magyarázza az üzleti tudnivalókat. Olivia a nagy hangerővel legalább azt eléri, hogy Mr. Hardy ígéretet tesz arra, hogy ennek akkor mindenképpen utánajár.

Vágólap-20.jpg

Idillikus képek jönnek: Hetty néni tömi a majmot - legalább addig sem kekeckedik, vagy csipkelődik - Romney pedig a sziget szépségeiről regél, és hogy mennyire jól érzi itt magát. Végre kiderül, hogy miért vonzódik a férfi annyira Hetty nénihez: ő volt az egyetlen lány, akiben megcsillant némi értelem. Hja, de ha ez elviselhetetlen viselkedéssel társul, akkor azért én elgondolkoznék. Hetty nénit meglepi az őszinte vallomás, és ő is ledobja végre a sündisznó bundát. Most már egyenesen számon kéri a férfin, hogy miért nem jött vissza a szigetre korábban. A válasz nem annyira egyszerű: bűntudatból, hiszen Romney akkor hagyta itt a szigetet, amikor az édesapja megbetegedett és amikor a legnagyobb szüksége lett volna a fia segítségére. A férfi szöges ellentétbe állíja magát Hetty-vel, hiszen ő legalább gondoskodott a szüleiről, ellentétben vele. Romney elmondja, hogy ennek így kellett lennie, és ha majd elérkezik az ő ideje, ő sem akar senkit terhelni a halálával. A nő most érti meg végre, hogy a férfi egész életében egyedül volt és most is magányos, ami még Hetty néni szemével nézve is borzasztó. Romney bevallja, hogy tulajdonképpen azért jött haza, hogy újra lássa Hetty nénit és nem az esküvő miatt. Ezek a vallomások teljesen megpuhítják Hetty néni szívét és még arra is hajlandó, hogy a régi idők emlékére mezítláb rohangáljon egyet Romney-val a fűben. A nagy kergetőzésnek váratlanul lesz vége: Romney elesik. Mire Hetty néni odaér, addigra már sikeresen feltápászkodik, hiába no, ő sem húszéves már.

Vágólap-21.jpg

Este mindenkinek közlendője van: Olivia néni elmondja, hogy Mr. Hardy mégis az Avonlea Krónikában hirdet, ez ám a jó hír, csak reggelre meg ne gondolja magát. Hetty néni is röpköd, örül Olivia sikerének és felhívja a figyelmét arra, hogy ő megmondta, hogy ne szalassza el a lehetőséget, hát persze. Reggel Alec dudorászva kocsikázik egészen Dr. Blair kocsijáig, aminek kitört a kereke. Dr. Blair nem győz hálálkodni Istennek, hogy Alec arra járt, hiszen sürgős hívása van a Fehérhomok Szállodából. Hetty néninél is jól indul a reggel: együtt reggelizik majd Romney-val, végrevégre megtört a jég és nemcsak egy délutánig tartott.

Vágólap-22_1.jpg

A Fehérhomok Szállodában vagyunk, Dr. Blair telefonál. A telefon után elmondja Alecnek, hogy ez a betegség az egyik legsúlyosabb örökletes baj és gyógyíthatatlan. A beteghez lépnek, aki nem más, mint Romney Penhollow, ójaj. Már az utazásra készül, visszamegy a városba. Eközben Hetty a verandán várja a lovag érkezését és nem érti, hogy miért késik Mr. Penhollow. Amikor Olivia néni is rácsodálkozik a még mindig várakozó Hetty nénire, az öregasszony magát ostorozza. Bolond volt, hogy bedőlt Romney-nak, hiszen a férfi anno is így lépett le egyik pillanatról a másikra. A kesergést gyorsan felváltja a bosszú, azonnal Peterért kiált, fogjon be, elmegy ő maga a Fehérhomok Szállodába, ha már…

Vágólap-23.jpg

Romney már indulásban van, de még utoljára egy csomagot ad át Alecnek, hogy feltétlenül adja oda Hetty-nek. A nő a Fehérhomok Szállodához érve tajtékzik, a portáson keresi Romney-t. A portás felvilágosítja, hogy Mr. Penhollow már nem lakik a szállodában, amit némiképp megcáfol a szálloda előtt árválkodó automobil. A portás úgy gondolja, hogy jobb, ha szól az igazgatónak, hátha őrá jobban hallgat a feldúlt nőszemély. Ekkor lép közbe Dr. Blair, akinek a látványától Hetty-be egy kicsit beleáll az ideg. A doki végre szóhoz jut, így el tudja mondani, hogy Romney rosszul lett és emiatt el kellett utaznia, de ennél többet nem tud mondani. Hetty kezdi baromira nem érteni, és ezzel egyenesen arányosan kétségbe is esik, még jó, hogy Alec még mindig ott van. Hetty végre megtudja a bátyjától, hogy Romney ugyanabban a betegségben szenved, mint az édesapja anno. Ettől Hetty néni összeroppan, és most már inkább az önvád kerül előtérbe, hogy viselkedhetett egy beteg emberrel úgy, ahogy? Alec megnyugtatja, hogy igazából a nő segített Romney-n, hiszen elmondta neki, hogy boldoggá tette őt, hogy találkozhatott vele újra. Alec átadja a csomagot és próbálja megnyugtatni a nővérét, hogy Romney valószínűleg nem szerette volna, hogy betegen lássa őt. A nő kibontja a csomagot, ami nem más, mint egy rajzolt portré Hetty-ről.

Vágólap-25.jpg

Rachel örömködését hallhatjuk Hetty néninél, miszerint mennyire fantasztikus az Avonlea Krónika azóta, amióta Olivia néni betársult a lapba. A halálozási rovat azért letöri a jókedvet, hiszen nem másról írnak, mint Romney-ról. Ez kiváltja Rachelben - nem a szánalmat - inkább a dühöt, hogy bezzeg Hetty-t hogy itthagyta, hiszen a rovat szerint Montrealban halt meg, no de ilyet! Hetty a védelmére kel, és közli Rachellel, hogy Romney jó ember volt és nagyon fog neki hiányozni, mert amióta Romney elment, azóta folyamatosan leveleztek. Rachel egyik ámulatból a másikba esik, ezt a titkot azért ő sem gondolta volna. Hetty néni még nem fejezte be a mondandóját, elárulja Rachelnek: Romney kizárólag azért jött haza, hogy tőle elbúcsúzzon, és ezt is csak azért mondja el most az asszonynak, hogy tőle most majd az egész város megtudja, hogy mi a pálya. Rachel igen elszégyelli magát és bocsánatot kér a korábbi pletykái miatt. Hetty néni azonban mosolyog és elmondja, hogy igazából hálás neki, amiért újra összehozta őt és Romney-t.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitaygeorgina 2012.12.04. 21:15:14

Aranyos rész volt. Csak azon csodálkozom, hogy Sarah nem avatkozott bele a dolgokba jobban. Ez nem vall rá :)
A képek alapján úgy látom, ebben a részben mindenki a legszebb ruháját és frizuráját viselte, Hetty néni is egész megszépült.

nemon 2012.12.07. 19:09:38

@vitaygeorgina: Sarah kimaradt egy dobásból, szerintem fel sem ocsúdott a meglepiből, hogy Hetty néninek is lehetnek romantikus kalandjai. :) A szerelem szépít és fiatalít. :)

polpetti 2012.12.10. 15:35:23

Imádtam ezt a részt! A kedvencem volt mindig is. :) Nagyon aranyos volt Hetty meg Romney együtt. Valahol olvastam, hogy Sullivanék szerették volna állandó szereplővé tenni Romney karakterét, de végül a színész elfoglaltságai miatt erre nem kerülhetett sor. Az eredeti történet -amiből ez a rész készült - végén persze a nő és a pasi összejönnek, esküvő meg minden. :) (Igaz, ott nem Hetty volt a csaj) Gondolom, szerették volna megjátszani ugyanezt, de Peter Coyote elfoglaltságai miatt sajnos nem jött össze. :( Pedig a két karakter tényleg a zsák meg a foltja. Tökéletes páros és tuti nem laposodott volna el a sorozat. :) Még kicsi voltam, amikor először láttam és tovább gondoltam a történetet. :) Úgy képzeltem, hogy Hetty és Romney elutaznak Montrealba Romney kiállítását intézni, ahol végül jön a hirtelen ötlet, hogy házasodjanak össze. :) Ezzel kellően megbotránkoztatják a családot és a várost is. :)

nemon 2012.12.20. 18:17:38

@polpetti: Szerintem ez a rész így volt tökéletes, még akkor is, ha szomorú lett a vége. El nem tudnám képzelni Hetty nénit, ahogy asszonyként boldogan terelgeti Sarah-t és a családja többi tagját. :)
süti beállítások módosítása