Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x12 - Modern Faustok

2012. december 01. 10:00 - nёmere

Az őrsön kezdünk, ahol Derryl próbálja meggyőzni Mr Chang-et, hogy meg akarják ölni, amit ő nem hisz el. Derryl a rég nem látott boszi-szimbióta rendőrünk, Mr Chang-et nem tudjuk kicsoda. Derryl nem tudja elmagyarázni, hogy miért épp ő van veszélyben, hiszen nem mondhatja, hogy egy boszorkány haverja látta, ahogy eldobja a pacskert egy démon által, ezért nagy ravaszan csak annyit árul el, hogy a képe benne van AZ újságban, és az elmúlt napokban ilyen emberek haltak meg. Cseng szerint ez baromság, elég sok ember benne van az újságban, úgyhogy kapja be, hagyja békén, haza akar menni, csesztessen mást az adóforintokért. Dollárokért.

BBO_1.jpg

Derryl asztalánál várnak a csajok, hátha meg lehet menteni még egy értékes életet a 6.5 milliárdból, amikor a védendő személy elviharzik mellettük. Phoebe egy olyan szőnyegboltosnak öltözött ma, aki hordja is a portékáit. Csalódott arcukról azt olvasom le, hogy tényleg elhitték, hogy valaki bekajálja azt, hogy azért van veszélyben, mert a város ezer újságja közül az egyikben belekerült egy 2X2 cm-s kép róla. Phoebe nagyon eltökélt, sok hetes gubbasztás után végre démon seggeket akar szétrúgni, úgy tűnik jót tett neki, hogy szegény Leo-ra rátukmálta a titkát Cole-ról.

Követik Changet, aki a kínai kajáldából (nem ám cuisine) egyenesen egy sikátor felé veszi az irányt. Hova máshova. A démon meg is jelenik, és már küldi is a tűzlabdát, mint Kozsó a szeretetet, de a jók közbelépnek, és míg Deryll egy tál szerencsesütibe nyomja szegény áldozat arcát, mert éppen megmenti, Prue megy, hogy a falhoz kenje a gonoszt, de ekkor meglátja, hogy kivel áll szemben és ledermed, a démon meg persze elszelel. Most vagy az döbbentette le, hogy ballon kabát még divat, vagy ismeri a démont. Ismeri. Sőt, még kavart is vele a suliban. De akkor még ember volt.

BBO_2.jpg

Otthon Piper az összes növényt a házban rohadósra locsolja, annyira idegesíti, hogy a két tesó felváltva csinálja a bajt, miért kell mindig démonokkal hetyegni? Erre még rájön Leo bejelentése: most, hogy nincs akadálya, hogy összeházasodjanak, elvesztette a gyűrűt. Barátom, az a gyűrű már akkor a családé volt, mikor a Szent András-törésvonal még csak egy szekérkátyú volt Forest bácsiék pajtája mögött a szántón, kerítsd elő, mert megint meghalsz.

Az egyfelvonásos tragédiát Prue szakítja félbe a találóskérdéssel: lehet-e emberből démon. Dr Leo mondja is frankót: igen. Fausti alkut kötnek, és egy átalakító training után egy ártatlant kell hidegre tenni; az a záróvizsi, eztán már démonok. A lányok nagyon elkomorodnak, nem tudom eldönteni, hogy Prue spanjának a sorsa szomorítja el őket, vagy azon gondolkodnak, mi a fészkes franc lehet az a Faust és közel van-e San Francisco-hoz.

BBO_3.jpg

A terv az, hogy Prue infót szerez a volt pasijáról, addig a másik kettő eszkábáljon össze valami igézetet, amivel elő lehet keríteni a srácot.

Eközben Tom (a megmentendő démontanonc) megérkezik Mr Kellmann irodájába, aki csak egy kicsit szebb, mint a II. Világháború, és mindennek tetejébe ő lehet a démoni egyetem dékánja, mert úgy bevágott egy vekengő szerencsétlent a pokol liftjébe (ami tehát egy varázslift lefelé), mint a huzat. Tom szánja-bánja, nem sikerült a gyilok, a B vizsga biztos jobb lesz. Kiderül, hogy a góré a Forrással szerződött, itt nincs játék, még akkor sem, ha a boszorkák keze van a dologban, ha a franc francot eszik is, akkor is le kell szállítani a friss végzősöket. Kellmann felkapja az asztalról az újságot, és rábök az egyik képre: ezt a csajt kell kinyírnod.

BBO_4.jpg

A bosziházban Pipernek még mindig feltett szándéka, hogy kirohasztja az összes cserepes élőlényt, Phoebenek van egy igézete tarcsiban, hogy, hogy nem pont egy démon megkeresésére való, ami szerintem azért hibás képlet, mert Tom még nem démon. Piper próbál kicsit hasznot húzni a kereső idézetből, hátha jó arra is, hogy anya gyűrűjét előkerítsék.  Phoebe titkos igézete a titkos ládában lapul a titkos helyen:  az ágy alól előkotor egy 20 literes dobozt, benne minden kacattal. Kikotor egy cafat papírt, ez lesz az. Piper gyanakodva veszi el tőle a lapot, sejti, hogy valami itt jobban bűzlik, mint a napon hagyott pálpusztai, ezért megkérdi hugitól: mire kellett neki ez az igézet? Cole-t akarta megkeresni. De a halálból nem lehet senkit visszahozni, butus. Nem bizony. Bazz hugi, neked szétmarta a koffein az agyadat, nem nyírtad ki azt a szemetet? Nem, de nem fog bántani. Persze. Amelyik krokodil a kezedből eszik, az a lábadból is fog, nem tudtad? Ezt nagyon elszúrtad, ebből még ordenáré nagy balhé lesz, ha a főokos tesó megtudja. Márpedig jó lenne neki is szólni.

BBO_5.jpg

Eközben Prue Tom anyujánál próbál infót gyűjteni. Kiderül, hogy Tom jó gyerek persze, lesérült fociban amiben a legjobb volt, ami után depis lett, de a sportmanagere, Mr Kellmann jó arc volt, öntötte bele a lelket, meg pénzt, még akkor is, miután eltűnt. Muter szerint a srác csak elugrott elintézni valamit, de visszajön hamarost. Prue szerint 6 év alatt csak felugrott volna egy váltásért, de nem keseríti el a nőt.

BBO_6.jpg

Éppen akkor ér haza, mikor Phoebe és Piper elmondják az igézetet, csodálkozik is, hogy ilyen hamar összekalapálták, és persze nem esik le neki, hogy Piper folyamatosan Phoebe svindlijére célozgat. A tornácon találnak egy újságot, amiből az összes kép hiányzik, kivéve egyet, arról a nőről, akit valszeg Tom meg akar ölni. Valami konferencia lesz, rohannak is oda, hogy elejét vegyék a balhénak. A célszemély éppen megy a kocsijához, mikor Tom mögé kerül, és már megy a fireball, de ekkor megérkezik a rendszám nélküli bömös, a csajok ki is pattannak belőle, Piper mindenkit lefagyaszt, veszély elhárítva, Prue ragaszkodik hozzá, hogy a srácot hazavigyék. Senki másnak nem tetszik az ötlet, de Phoebe szájából talán a leghiteltelenebb a „démont akarsz vinni a saját házunkba?!” provokatívnak is nevezhető kérdés.

BBO_7.jpg

Otthon a leendő démon lekötözve osztja a szitkokat, nem lehet eldönteni, hogy azért, mert nem emlékszik Prue-ra, vagy azért, mert igen. A könyv szerint ha már démon, akkor 6 rangjelzésnek kell lenni a karján. Anélkül is lehet tudni, hogy nincs neki annyi, hogy csóriról leszaggatnák a ruhát, tekintve, hogy az ölős vizsgát még nem tette le, de hát jó csávó, lássunk belőle többet is. Piper megnézi a karját: olyan, mintha egy miniradiátort szuszakoltak volna be a bőre alá, de csak 5 barázda van még. Ha én lennék a forrás, én bizony a hason hordatnám a jelzéseket, de itt most az a lényeg, hogy még nincs veszve minden, a gyerek menthető. Prue lezavarja a két hugit a földszintre, majd ő egyedül elintézi a srácot. Lejátsszák az „ismersz? – nem” játékot kicsit hosszabban, és kiderül, hogy Kelmann a hunyó. Prue otthagyja Tomot a padláson, a köteleit meglazítva, hogy elszökjön, aztán ők meg majd követik. Mire leér a konyhába, a ház már tele van mindennel, amit életük során elvesztettek, kezdve Raszputyinnal a kutyával, zokni hegyeken át, a szülinapi lufikig bezárólag, ééés megvan Piper gyűrűje is!

BBO_.8.jpg

Tom visszamegy Kellmannhoz, és elújságolja, hogy hozni tud három boszorkát, ám megint nem ölt. A főnök lelkesedése meglehetősen visszafogott, inkább büntit javasol, mert még mindig nem nyírt ki egy ártatlant sem, és ez nem állapot. A bünti egy jókora darab, olajtól csillogó, tetkós verőlegény, kanárisárga feszülős naciba bújtatva, vele kell megküzdeni egy pokoli ringben. Szó szerint pokoli, mert Tom előtt belöknek HardYellow-nak egy másik szerencsétlent, akit persze a melák legyűr, megnyílik a padló, és a kénköves valami el is nyeli a lúzert.  Tom már meg is nyerte az első pofonokat, mire megérkeznek a boszorkák, akik követték őt Kelmmann irodájáig, meg is találták a liftet, és az előző műsort is végigizgulták, de csak mostanra sikerült lezárni a vitát, hogy segítsenek-e vagy sem. Piper mindenkit lefagyaszt a teremben, a  biztonság kedvéért Tomot is, és azt füllenti, hogy ha őt kinyírják, akkor fagyott marad örökre, így no gyilok, no vizsi, no végzős headcount. Ebben a megváltozott alku helyzetben Prue zseniális üzletet ajánl: majd megverekednek ők a ringben Tom helyett. Ha vesztenek, akkor mind a négyen maradnak, ha nyernek, akkor viszik magukkal Tomot. Prue és Phoebe fog küzdeni, Jaj, mamám. A góré rááll az üzletre, de mivel boszorkányok, ezért Csőrikénél két számmal nagyobb ellenfelet kapnak, egyből kettőt. Be is vonul a két akadémikus, elmormolják a székfoglalót a biztos halálról, és el is kezdődik a fight. Mielőtt beállnának a ringbe, Phoebe úgy gondolja, hogy ez a legmegfelelőbb pillanat, hogy elmondja Prue-nak, hogy nem ölte meg Cole-t. Az elsöprő siker elmarad, cserébe Prue felhúzza magát, ami talán jól is jön majd a verekedésnél. A küzdelemről nem tudom, mit mondhatnék...talán olyan, minta Sebők János felpofozná a Délibáb IC-t. Piper Papp Laci bácsi, a ring mellől adná a tanácsokat, és próbálja felhergelni a két tesót, amit Kellmann elég hamar megun, odavarázsol egy egyébként nagyon tetszetős kis repülő gömböt, amiből csúnya pengék meredeznek ki, és belelöki Piper hátába, nagyjából eltalálva a gerincét. Ez még a Chuck Norris filmekben is kampó. Itt is. Piper kihúzva. Kiderül, hogy tényleg blöffölt, minden lefagyasztott jelenlévő megelevenedik, Kellmann és Tom lelécelnek Tom anyukájához, ő lesz a záróvizsga.

BBO_.10.jpg

A két nővér látva, hogy Piper hogyan járt pórul, megtáltosodik és pörgőforgómorgó rúgásokkal a földre kényszerítik a két melákot, rájuk fekszenek (!), akik ettől egyből nem tudnak felállni, megvárják, míg kinyílik a pokol szája, és el is nyeli a két dromedárt. A többi fél-démon persze fejvesztve menekül előlük, velük nem lesz gond. Pipert felcibálják a földről, majd Leo megmenti. Szerencsére nem kell messzire menni, mert Leo éppen Kellmann irodáját túrja fel (mit hisz, hogy a könyvek alatt lesznek?), ezért hamar segíteni tud Piper-nak. Bennem felmerül a kérdés, hogy amíg átrendezte az irodát, hogy nem futott össze az éppen távozó gonoszokkal, de a csajokat ez nem érdekli, egy rövid „kinek a démon pasija a szaralakabb” vita után mennek is egyből haza, ahol már Deryll várja őket Tom anyukájával, akit még korábban szedett össze a biztonság kedvéért.  A sok megkerült dolog mellett az elveszett lelkek is kezdenek tobzódni a házban, jó lesz hamar rövidre zárni ezt a varázsigét.

BBO_.9.jpg

Hirtelen megjelenik Kellmann és Tom, aki kis bíztatás után ki is lő egy tűzlabdát édes anyukájára. Szerencsére nem találja el két méterről, így muti megússza, Prue meg a falhoz keni Kellmannt, és belekezd a visszatérítő szövegbe. Közben a főgenya magához tér, és a már jól ismert kis pengés fémgömböt ráküldi anyura, de az nem áll bele a torkába, Tom feladata, hogy ezt megtegye. Ő oda is megy, és egy kis habozás után Kellmannba vágja a cuccot, aki az elveszett lelkekkel együtt el is tűnik, mikor Phoebe elmondja a vissza az egész varázsigét. Tomnak eltűnnek a rangjelzései, megint ember, hurrá.

BBO_.12.jpg

Este Piper és Leo romantikus vacsira mennek, Prue és Phoebe ketten maradnak otthon. Phoebe bocsit kér, ám Prue szerint ez nem lesz elég, hazudott nekik, elárulta őket. Ebben azért van valami. A hangulatnak neki lehet támasztani a biciklit, de legalább nincsen tányér dobálás. Ez is valami.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinky A Máffin 2014.08.03. 13:32:10

Halihó! Nem lesz folytatás?
süti beállítások módosítása