Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x04 - The ex-files

2012. november 30. 15:00 - Agent "V"

Az előző rész nagyjából teljesen Blairről szól, illetve persze ott van Serena és Dan drámai szakítása is, de a legnagyobb történések és drámák Blairt érintették.Ma reggel a Van der Woodsen, bocsi Bass családnál nyitunk, ahol Lily és a gyerekei a reggelinél ülnek és Lily nászútjáról csevegnek. Ericen egyértelműen látszanak a nemtörődömség jeleni, Serena viszont valamilyen oknál fogva kíváncsi arra, hogyan fest a vén fasz Barom Bart fürdőgatyában és még romantikusnak is tartja a dolgot. Ekkor érkezik Chuck, aki hozza a szokásos surmót és persze elköpi, hogy Serena és a Magányos fiú szakítottak. Ez nem annyira nagy ötlet, mivel Lily azt sem tudta, hogy jártak.Jön a szánakozó anyai nézés, Serenán a sebbe szórt só által okozott fájdalom és lángoló gyűlölet keveréke.Természetesen Lily így már megérti, miért ajánlkozott olyan lelkesen a lánya, hogy az első sulis napot kihagyja és inkább az ő romantikus nászutas sztorijait hallgassa. Persze ez nem jön össze.Közben Chuck és Eric elhúz és Lily belekezd a Dan témába. Serena nincs jól és nehéz is lesz majd a suliban, hogy minden nap látnia kell majd Dant.

1.png

Az emlegetett szamár éppen az apjával vitatja meg ugyanazt a témát, aki próbál neki segíteni valamennyit, de a fia inkább eltereli a szót és rákérdez, hogy hogy mennek a dolgok a barátnőjével, akit hallott reggel kiosonni.A téma láthatóan nagyon kellemetlen Rufus számára, ezért csak néhány apró mondatot vakkant oda a srácnak aztán nagyon boldog, hogy kicsi J is felkelt végre. Jenny nem akar suliba menni, mert ugye ott lesz Blair és a szolgái is ott lesznek. Kiderül, hogy az első napon a gólya csajok megjelennek a királynő színe előtt, aki két részre osztja a bagázst:tervek és alattvalók. Gondolom nem kell nagyon magyarázni, mit jelent ez, Jenny meg pláne ki van akadva, mert ő tavaly terv volt, aztán mégis minden elbaszódott. Sajnos a szülői szigor az szülői szigor, úgyhogy tessék szépen elmenni az iskolába, kuss a nevetek.

2.png

Ugrunk a suliba, ahol Blairék már osztályozzák a kislányokat, kevés szerencsével és persze Serena is belefut Danbe, illetve belefutna, ha észrevenné és nem bújna el gyorsan.Blair összesen egy libát talál magához méltónak, mikor szalad Chuck egy frissen áthelyezett lány aktájával, így Blairnek van lehetősége az orra alá dörgölni, hogy lordot választotta helyette.Nem túl boldog az arca, ahogy Nate-nek sem, aki Vanessát kapja el az utcán némi magyarázat reményében, de a csaj lerázza a faszba, gondolom itt is a só és a nyílt seb hasonlatom játszana, de majd mindjárt kitalálok valami hasonlóan ízeset.Szóval Nate nem ért semmit szegényke és Mel B sem túl készséges, ott is hagyja rögtön a srác meg áll butácskán. Dan a suliban Jenny szekrénye mellett, a lányok részlegén várja, hogy össze találkozzon Serenával, aki persze nem jön mert azóta már Blairrel bratyizik. Szóval megy szépen az órájára, de az ajtóban fellök egy csajt, Amandát, akinek kurvára tenyérbe mászó butuska feje van és természetesen pont azt a könyvet olvassa, amit Dan nyári főnöke írt, szóval egyből lesz közös téma és persze nagyban elkezdenek dumálni.A folyosón Blair éppen azt magyarázza Serenának, hogy ne legyen már elkámpicsorodva, meg nehogy már bujkáljon, mert a szakítás nem nagy dolog, sokkal fontosabb, hogy ki nyeri a játszmát, vagyis ki randizik először. Blair szerint Hosszúláb szerencsés, mert Dan Humphreyra úgysem néz senki, szóval egy percet se aggódjon, majd ebben a pillanatban meglátják kedélyesen dumálni Agyatlan Amandával és kicsit leesik az álluk.

3.png

Valójában Blair mérges is lesz, úgyhogy maga elé rendeli a csajt és majd ő jól kibaszik vele, amit persze Serena nem preferál, de ez Blairt hol érdekli?Inkább ott is hagyja őket és elmegy órára.Vanessa a galériában dolgozik, mikor érkezik MILF, akit komolyan utálok. Azon sorozatfigurák egyike, akik miatt abba szoktam hagyni a sorozat nézését.Annyira tenyérbemászó, hogy az már hihetetlen.Ebben a jelenetben sem sikerül megszerettetnie magát velem és Vanessával sem, akinek kedvesen átad egy csekket, hogy megköszönje, hogy leszállt Nateről.Vanessát is felbassza ez a pofátlanság, adná is vissza a csekket a ribinek, de ő már felszívódott.Biztos büdös neki a brooklyni levegő.Viszont Vanessa se rest, nem óhajt egy rakás pénzt költeni mondjuk Manolo cipőkre, úgyhogy elindul,feltehetően a nő után.Serena és Dan összefutnak a suliban. Rögtön elkezdenek közhelyekről beszélgetni, aztán megdumálják, hogy legyenek már barátok, mert tiszta ciki, hogy finomkodnak jobbra balra. Serena egyből ráveti magát a témára és hívja ebédelni a srácot,mire megérkezik az ostoba liba, akinek még nem találtam méltó becenevet, és rámar Danre, aki kinyögi, hogy hát ők már ledumálták, hogy együtt kajálnak.Szívás kiscsibém.Szegény és még így is gyönyörű Serena eloldalog Chuck mellé, aki nem rest ilyenkor még egyet belerúgni az egyébként is földön fekvő ártatlanba és kiröhögi, amiért Humphrey előbb randizik nála, majd kattint róla meg az ostobafejű ribiről egy képet és feltolja a Gossip girlre.Természetesen a Királynő is látja a fotót, úgyhogy elkéri az alattvalóktól Ostobafejű Ribanc órarendjét, tehát a gonoszság csírája már növekszik.Azt hiszem nem lepődtök meg, ha itt és most bevallom, hogy szar napom van és most hajlamos vagyok átvenni a Blairséget, szóval Amandát megkeresztelem Ostobafejű ribinek és punktum.

4.png

Meglepő látogató érkezik Rufushoz Lily személyében.Ezek szerint Anyu nem tud mit kezdeni magával, miután Barom Bart elhúzott valahova Ázsiába.Most egy pillanatra elirigyeltem tőle a Birkin táskáját, de mivel csak egy pillanatra mutatják így újra vissza kell kalandoznom, ehhez az érdekfeszítő beszélgetéshez. Kiderül, hogy Rufus moziba megy, valami régi filmre, amire Lily is szívesen elmenne, még üccsit is vesz, ha elviszi.Blairék körbeveszik Ostobafejűt.Érdekes, hogy Blair és Serena még tornacuccban is tud jól kinézni és itt most nem a régi fekete tornadresszről és a gumiövről beszélek, ha még emlékeztek rá, hanem méregdrága tenisz vagy lacrosse vagy mittomén milyen szoknyás kis cuccról, de az alattvalók nem.Valószínűleg Blair kötötte a lelkükre, hogy az amúgy sem mindig szívesen látott fejüket csúnyítsák el az idiótán felrakott flashdance kellékekből megmaradt fejpántokkal.Szegény lány már mondaná nekik, hogy sajna nem tud velük ebédelni, de a csajok megelőzik és közlik, hogy tudják kivel ebédel, de azt felejtse el olyan gyorsan míg a concorde Párizsba ér, mert sem szociálisan, sem fizikailag nem fog neki jót tenni. Nyomatékosítás célzatával Blair rá is ejti a lábára az ütőjét majd egy kemény fenyegető hangnemet üt meg, amikor érkezik Serena és számon kéri a barátnőjét, aki leszereli, majd indulnak libasorban.

5.png

Vanessa megérkezik MILF-hez, ahol a komornyik közli, hogy a Lady...jó vicc....nem ér rá.Vanessa odaadná a csekket, de akkor csörög a telefon, szóval amíg a komornyik elmegy, addig Vanessa leteszi a komódra a cuccost. Várna tovább, addig körbenéz,aztán mikor látja a sok drága antik mindenfélét, akkor meggondolja magát, felveszi a csekket és indulna, ám ekkor meghallja egy pasi kéjesnek szánt nevetését és persze eluralkodik rajta a kíváncsiság.Természetesen benyit a szobába, ahol MARCUS és MILF éppen az előjáték kellős közepén tartanak. Baszki.Dan Ostobafejűt várja,de csak Chuck érkezik, hogy közölje, éhen fog halni ha tovább vár, mert a csajok meghívták ebédelni és még hokiütővel is megfenyegették. Itt szeretném megjegyezni, hogy vagy a fordítót cseréljék ki a szinkronosok, vagy az illetékesek kurva gyorsan menjenek el szemészhez ugyanis én jégkorong szerető ember vagyok és jó pár meccsen megfordultam már, láttam is ezt azt és az nem egy hokiütő volt, a csajok szerkója meg végképp nem jégkorongos cucc.Zárójel bezárva, térjünk vissza Danhez, aki áll ostobán és látványosan nem érti a dolgot, így Chucknak kell elmagyaráznia, hogy Ostobafejűt bevették, úgyhogy a szabályok szerint nem járhat  Dannel.Dan ezt nem nagyon hiszi el és Serena sem olyan.Chuck szerint ez csak egy utópisztikus világban van így. Miután otthagyja Dant, a srácnak csörög a telefonja és Vanessa hívja asap, úgyhogy pattanjon Brooklynba.

6.png

Az ebédnél Serena még mindig próbálja leállítani Blairt, aki ezt leszarja és közli Ostobafejűvel, hogy mivel most már mind barátok, így a szabájok szerint nem járhat egyikük expasijával sem.Például Dannel sem, mert ő Serena expasija.A csaj persze rögtön megérti és ó persze, bocsi nem tudtam.Serena ekkor lép gyorsan közbe és elküldi a csajt fagyiért, majd leugatja Blairt és elmegy bocsánatot kérni Dantől.Dan máris Vanessával dumál, illetve dumálna, ha a szexvideó nem sokkolta volna le annyira, hogy csak fél mondatokat tud kiköpni a száján.Vanessa agyal, hogy mi legyen, mert azért Natenek nem kéne megmutatni ezt a cuccost, MILF-et meg nem kéne baszogatni, mert feldobja Nate faterját.Dan szerint az egyetlen megoldás, hogy Nate-t a videó felhasználása nélkül lenyúlja MILF-től, az a Blairrel való szövetség, aki a bosszúval egyenlő, szóval vágjon bele és mutassa meg neki a homepornót.Már a suliban Serena megy Danhez, akitől bocsánatot kérne, de a srác egy igazi fasz és még lebassza a csajt, aki amúgy nem is csinált semmit és aztán elkezdi sajnáltatni magát és kérdezi, hogy ezután minden csajt megvernek-e majd akivel dumál.Fasz.Ezt Serena is így láthatja, mert közli, hogy ha ez verseny lenne, akkor Blair nélkül is nyerne, majd méltóságteljesen elvonul, hogy érkezzen Ostobafejű és randira hívja Dant.

7.png

Blair kicsit kiakad a videóra, mondjuk ezt megértem, és megfenyegeti Vanessát, hogy ha elmondja valakinek, akkor kicsinálja.Attól függetlenül segít neki, de a videót ne mutassa meg senkinek.Leszáll az est, Dan és Ostobafejű kajálni mennek és ezzel üzennek, mert persze mindenki itt van aki számít. Két alattvaló máris fotóz és háborog, úgyhogy ma még nagy botrányok várhatók.És nem bakker nem.Ugyanis már reggel van és Dant Jenny ébreszti egy jó nagy lebaszással, hogy mit kavar már Hannah Montánával.És igen, ha hánámontánát és az ostobefejűtösszeadod, akkor tényleg ezt a csajt kapod, szóval köszi J.Szerinte Dan szemét amiért ezt csinálja Serenával, úgyhogy kérjen bocsánatot, amiért egy pöcs.Stegény Serenát Chuck ébreszti, én mondjuk nem buknék ki ettől ennyire. Attól már inkább, amilyen boldogan az orra alá dugja az esti képet Magányosról és Ostobafejűről.Vanessa Blairt várja a suli előtt, mikor jön Jenny és megígéri, hogy kideríti neki, hol van Blair.Megy a két alattvalóhoz, akik ugyan elköpik hol van, és még hozzá meg is fenyegetik, hogy majd vele is kibasznak ám még. Dan várja Hosszúlábút, aki ráförmed, jogosan, hogy miért akarja megalázni mindenki előtt ezzel a kiscsajjal.Dan védekezik, elég sután, aztán Serena lenyomja a torkán, hogy legyenek végre felnőttek és este randizzanak hármasban.Dan meglepődik, én is, de gyorsan tovább lépünk Vanessára, aki kicsit kiakad, hogy Blair kézenfogva reggelizget Marcusszal, aki szintén rettentő ostobának néz ki.A hülye fasz arról áradozik, hogy milyen jó lesz együtt karácsonyozni, ropogó tűz, meg minden, majd Blair rápirít, hogy nem lesz-e gáz a két nő egy fedél alatt.A srác kezdi nyomni a dumát, hogy csak néhányszor történt meg és abbahagyta mikor megismerte Blairt.Királynő megkéri, hogy fejezze be ezt a dumát, mert még elhányja magát mielőtt a dolog végére ér.Ekkor jön MILF, akit Blair hívott és most éppen fennakad Blair parancsoló hangnemén. Így hát nem akar leülni, de ekkor Blair átlöki neki a kis videóját és rögtön lecsüccsen, kedves, orvosilag meglepettre varrt arcával.

8.png

Este a hármas iszogat és látványosan kizárják Serenát a társalgásból az irodalmi csevejjel. MIután a harmadik megalázó kérdést teszi fel szegény, belátja, hogy ez nem okés úgyhogy elmegy piáért, gondolom jön a B-terv, a berúgás.Ekkor jön Isabell az egyik alattvalók, meg a másik, a szép néger csajszi, akinek nemtom a nevét, ezért hívom őket gyűjtőnéven és bemutat egy fiút Serenának, aki lacrosse kapitány és egyetemista. Természetesen elfogadja a piameghívást, annál is inkább meg Magányos és Ostoba látványosan nem hiányolják.Egy képvágással később már az asztalnál ülnek négyen, a srác meséli a legmenőbb sportélményeit, amit csak Serena élvez, ő is csak azért mert részeg a rázott martinitől meg a bosszútól.Ostoba lelép mosdóba, Serena meg elmegy piáért, ahova Dan követi.Rögtön kérdőre vonja Serenát, hogy mit nyomul már rögtön ezzel a majom gyerekkel, meg ez tiszta ciki, meg a srác amúgy is hülye. Serena erre hozzávág egy sértést, amit Dan magára is vesz és vágna vissza, csakhogy Serenánál az aduász, aki közli, hogy az sem volt szép dolgo, hogy a suli első napján randira hívta a csajt, holott ez fájt neki, mert szerette és még csak most szakítottak. Dan erre természetesen idiótán reagál, mint mindenre és közli, hogy talán egy ideig ne talákozzanak. Erre Serena megkéri, hogy akkor menjenek máshova Ostobafejűvel, amin a srác megsértődik, de abba nem tud belekötni, hogy Serena nem hajlandó elmenni, mert itt az ő barátai vannak és ez a hely nem Dan stílusa. A srác áll megkövülten, Chuck pedig érkezik, de hiába próbálja rávenni Dant, hogy maradjon és nézze meg milyen az igazi Serena, a srác nem akar.

9.png

Nate Blairrel találkozik, aki közli vele, hogy a nője egy lotyó és a mostohagyerekkel kúrogat.Viszont MILF hajlandó kifizetni amit ki kell és el is húznak a városból.Nate még fel se dolgozta az infókat, mikor MILF felhívja Blairt és valószínűleg elküldi a picsába, mert a herceg tud mindent. Eközben a klubban Chuck akarja Isabellt valami genyóságra rávenni, Brooklynban meg Rufus Lilynek nyit ajtót, aki hozott dvd-t is.Rufus végre felteszi a kérdést, hogy mi a rákot keres nála. Lily nem tudja, de az tuti, hogy a férje nincs itt, a kölykök mennek a maguk útján, ő meg magányos. Rufus kedvesen elküldi, mert nem lehet a barátja, hisz ő még azért szereti meg minden.,de tovább kell lépni. Ekkor megjön a nője, akivel éppen tovább lépni készül, úgyhogy szegény Anyu eloldalog.

Vanessa a galériában, Nate-t hívná mikor jön Blair és leugatja, illetve kölcsönösen leugatják egymást.Természetesen kölcsönös tévedésben vannak és sajnos kiderül, hogy Nate is rábasz, mert se pénz, se apu nem lesz.Isabell gyantás tonikot kever egy pohárban, amit rálöttyint Ostobafejűre, akinek ettől csomókban jön ki a haja, ezért kirohan.Mindenki röhög, Serena rendes lenne, Dan meg őt ugatja le, megint.Őt, aki semmit nem csinált.Gratulálok.Nem tetszik a forgatókönyv bassza meg. Serenának se, mert nagyon csúnyán néz a lányokra és közli velük, hogy ezután minden genyóságról tudnia kell, na.Vissza a ringbe, mi?Másnap Vanessa megy Nate-hez, aki nem dícséri meg, pláne azért, mert hazudott neki, mert nem mondta el, hogy MILF megfenyegette. Nate faképnél hagyja, úgyhogy ez a hajó elment.Jennyt a suliban az Alattvalók basztatják, pl kiborítják a tatyóját meg ilyesmi.Szegénynek hosszú éve lesz. Dan Ostobafejűnek hagy üzenetet, amiben belátja, hogy tévedett Serenával kapcsolatban, de majd hívja vissza. És akkor jön a meglepi:Ostobafejű Chuckkal reggelizik és kiderül, hogy ő bérelte fel Dan mellé, azért, hogy Serenából kihozza az állatot és letaszítsa Blairt a trónról.

10.png

Blair érkezik a suliba, várja a hajbókolást, de nem kapja meg, mert a csajok Serenára kattannak rá, aki magához méltatlanul viselkedik, ezt inkább nem is taglalom.Chuck kárörvend Blairen egy sort, majd váltunk Danre, aki kimegy az udvarra és az emberek meg felállnak és bemennek, mikor meglátják.Láthatóan nem esik jól neki, pláne mikor megérkezik Serena, díszes kísérettel és nem túl szívélyes arccal.Tehát Serena királynő lett.Én nem éljenezek.Ti?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása