Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x18 – Holt szem

2012. november 28. 17:00 - leeann

Melinda leltározik a boltban, ahol Aiden is vele van. A kisfiú rajzol, miközben a mama a pincében dolgozik, de errefelé semmi nem megy egyszerűen. A leltár közben lépések zaja ijeszti halálra Melindát, de senki nincs a zaj mögött. Este aztán megjelenik a napi szellemünk. Egy bohócruhás szellem van bajban, aki nem tudja, hogy miért van bohócruhában, nem tudja, ki ő, és azt sem tudja, hogyan halt meg. Melinda eléggé tart a bohócoktól, így tuti, hogy nem ez lesz a kedvenc fejezet a memoárjában.

sze 5x18-1.jpg

Másnap Melinda Deliával és Eli-jal ebédel, amikor megint feltűnik a szellem. Egy vörös hajú nőt követ, de hamar eltűnnek a látó szeme elől. Kicsit később Mel újra megpróbál szóba elegyedni a szellemmel, de most sem megy vele sokra, és a bohócszellem még le is fröcsköli őt. A látó arra tippel, hogy az egyik bolti tárgyhoz csapódott hozzá a szellem, de vajon melyikhez, és mit akar pontosan? Este Mel otthonában fura szellemalakok jelennek meg és közrezárják a látót, aki szinte mozdulni sem tud.

Ez nem az a körjáték, ami bejön Melindának, mert pokolian megijedt, amikor közrefogták őt a szellemalakok. Jim próbál segíteni nejének, de még csak nem is hallotta, hogy kiabált. Melinda rájön, hogy Jim diktafonja a bohócé lehetett egykoron. A diktafont több cuccal együtt egy házinéni adta el Melnek, egy rokonok nélkül elhunyt illető után maradtak, de vajon minek egy bohócnak diktafon? A szalagon egy megfigyelési naplót találnak, mintha egy magánnyomozó feljegyzései lennének. Mel Eli segítségével hamar kideríti, hogy a bohóc Charlie Hammond magánnyomozó.

sze 5x18-2.jpg

Jim is nyomoz egy kicsit. A bohóc-magánnyomozó egy zsúron halt meg, megfulladt egy lufitól. A magánnyomozó feljegyzései lapaján egy Alex Cabott nevű nagyon gazdag ember után nyomozott. Mel úgy véli, hogy meg kellene kérdezni a nagyon gazdag embert, hogy ismeri-e azt a vörös hajú nőt, akihez a szellem a téren hozzácsapódott. Végszóra megjelenik szellemünk, és arra kéri a nyomozó párost, hogy ne tegyék meg azt, amire készülnek. A profi nyomozó végre bohócruha nélkül jelenik meg, és csak annyira emlékszik biztosan, hogy mások titkait tudja, komoly titkokat.

sze 5x18-3.jpg

Hamarosan a vörös hajú nő érkezik a boltba, és Charlie dolgai felől érdeklődik. Melindát persze nem ejtették a fejére, és a lehető legtöbb információt próbálja kideríteni a nőről. Azt állítja, hogy Charlie barátja volt, és Alex Cabott a barátja. Elég valószínű, hogy nem pusztán barátságból érdeklődik Charlie dolgai után, tuti, hogy a nő valamit keres. Melinda Charlie egyik álruhájába öltözteti Eli-t, és elküldi szimatolni a Cabott-házhoz.

sze 5x18-4.jpg

Eli csomagkiszállítónak öltözve megtud egy-két dolgot Alex Cabott lányától a vörös nőről. A lány szerint a vörös nő aranyásó, és csak a dúsgazdag pasi pénzére utazik. Melinda terve nem vált be, mert Charlie este megfenyegeti a látót, hogy ne üsse az orrát más dolgába, de Melt nem olyan fából faragták, és ez neki felhívás keringőre. Azonnal át is nézi Charlie számláit és iratait. Talál egy 10 nappal a halála előtt kiállított számlát, amin már elindulhat. Másnap reggel Aiden kattan be, amikor iskolába indulnak. A gyerek szerint valaki ül az autóban és őket figyeli. Persze Mel senkit nem talál a kocsiban.

sze 5x18-5.jpg

Miután Mel leadta a gyereket a suliban, Eli-jal elmegy a számlán szereplő fickóhoz. A fickó neve Todd, egy sufniban él, és azt mondja, hogy a vörös nő, Sherry a barátnője volt, akkor lépett le tőle, amikor feleségül kérte őt 8 év után. A fickó úgy hiszi, hogy a nő terhesen lépett meg tőle, ezért eladta a furgonját és felbérelte Charlie-t, hogy keresse meg a nőt. Melinda több mindent nem ért, ezért este tovább kutakodik az akták között. Aiden mostanában ugyanazokat a számokat írja mindenhova, de azt még nem lehet tudni, hogy mi jelentősége lehet azon kívül, hogy házszámok.

sze 5x18-6.jpg

Jim szerint a net megoldhatja a szám gondot, és láss csodát, meg is oldja. Sherry multimilliomos, a számok ugyanis nyertes lottó számok. Másnap Charlie állít be a boltba, és elmeséli Sherry történetét. Charlie kiderítette, hogy Sherry pokolian gazdag, és egy kicsit bele is esett, ezért a vége felé már inkább csak védelemből követte a nőt, és nem megfigyelte. Eli találkozik Alex Cabott lányával, akitől megint megtud pár dolgot, valamint Delia is nyomozni kezd. Kiderül, hogy Alex Cabott úgy el vagy adósodva, hogy még.

sze 5x18-7.jpg

Úgy tűnik, hogy lassan az eladósodott fickó veszélyt jelenthet a dúsgazdag nőre, ezért a szellemes különítmény azonnal rohan a Cabott házba, a páros ugyanis éppen Vegas-ba készül. Mel és Eli időben érkezik, de az elvileg gazdag pasi úgy csinál, mintha nem tudna semmiről. Charlie is megjelenik, és Todd is. Kiderül, hogy Todd nem tudott a pénzről, és még mindig szereti Sherry-t, aki szintén szereti a régi pasit. Azt is megtudjuk, hogy Charlie is belesett Sherry-be, ezért nem tud elszakadni még halottként sem tőle.

sze 5x18-8.jpg

Melinda azt hiszi, hogy Charlie művelte azokat a látomásokat, amit ő, majd Aiden látott, hogy távol tartsa őt Sherry-től, de a nyomozó váltig állítja, hogy nem ő volt. Charlie is meglátja a fényt, és elindul a nagy bizalmas melegség irányába. Charlie ugyan átkelt, de Aiden még mindig úgy érzi, hogy figyelik őket valami lények. Miután minden elcsendesedik, este Bedford jelenik meg, és azt mondja Melindának, hogy ne bízzon senkiben és semmiben, és semmi nem az, aminek látszik. Melinda nem érti ezt, de tartok tőle, hogy a hátralévő részekben ez ki fog derülni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása