Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x01 - Terhesen nem lehet bulizni basszameg

2012. november 28. 15:00 - Chat Géza

Ez az utolsó Jersey Shore évad. Iszonyat nagy gyász ez, de valahogy kaparjuk össze magunkat, de kurva hirtelen. Nem kell senkinek se bemutatni a műsor lényegét, de ha mégis, akkor röviden azt mondanám, hogy ez itt a tengerentúli Aranypart, leszámítva, hogy itt már reggel kezdődik a kula fröcsögtetést. Mi másra számíthat az ember, ha összeereszt négy kamu olasz ribiszkét, négy kamu olasz tesztoszteron-matyival. Olyan ez, mint egy nagy család, mondják ők, csak itt mindenki mindenkivel kavart már. Az meg leginkább csak a vérfertőző családoknál megengedett, de nem ítélkezem.  Mindegy is, a lényeg hogy mehet a csapatás, lehet összekukázni az embereket.

1.jpg

2.jpg

Mike (The Situation) A Szitu elvonult egy kicsit a rehabra, hogy ne legyen annyira gyógyszerfüggő, és sikerült is neki kiűzni magából az ördögöt. A Szitunak ugyan van egy nője, akivel már egy éve ismerkedő státuszban vannak, szóval semmiképpen sem egy stabil, pórázos nyest, így nem lesz gond, ha beakad némi mufflon a Jersey-i üdülésen.

3.jpg

Nicole (Snooki) élete egy kicsit megváltozott a múlt nyár óta, tudniillik megkötött a gipsz, bent maradt a lotty, bekapta a legyet, vagyis megterhesedett no. Hat hónaposan meg nem olyan fasza elmenni a bulikéróba pláne, hogy Snooki sosem látott a piánál tovább.

4.jpg

Jenni (Jwoww) is pakol, na meg közben az idegbeteg faszingerével beszélget, hogy ha elengedi, ha nem, ő akkor is megy ribiskedni Jersey-be. Vagy, ha annyira nem tetszik neki ez az egész ereszd el a hajamat feeling, akkor húzzon egy baszomnyi gyémántgyűrűt az ujjára, oszt akkor ő lesz a legnagyobb madárfészek fejű, otthonülős háziasszony, annyira, hogy még a porcicákat is szájjal fogja felszívni. Gyűrű az nincs, úgyhogy mehet a bulizás.

5.jpg

Ronnie a hegyomlás a szennyes zsákot pakolja fülig Jimmi vigyorral, hogy azzal menőzzön a KSZM-nél – Kondi Szoli Mosoda, ne kérdezzétek, én se tudom mi a fasz. Sammi (Sweetheart) az anyjának magyarázza, hogy a hegyomlással fog összebútorozni, mert ha már ennyiszer egymás nemi szervébe botlottak, akkor ott nagy bajok nem lehetnek, ugyebár. Egy anyukának mindig jó ilyet hallani.

66.jpg

Pauly D megereszt egy enyhén langyi telefont Vinny-nek, hogy vajon ki ér oda előbb, meg hogy mekkora fallosz volt már tavaly Mike, de azért kap még egy esélyt szakadjon meg. Vinny a reggeli müzli fölött sikeresen megbeszéli a muterral, hogy ha úgy adja az élet, akkor nevére veszi Snooki gyerekét, mert a hülyeség továbbra sem ismer határokat baszkikám.

13.jpg

Deena már menne, de anyja előbb leadja az intő szót, hogy reméli a piától nem lesz megint dagadt. Szó szerint. Deena azonban újított magának egy figura varjút, aki vagy a legnagyobb csicska a világon, vagy mentálisan huzatos és gyógyszerekkel tömi magát a nap 24 órájában, hogy elviselje a lányt, de ez már tökre nem ránk tartozik.

8.jpg

A Szitu útban a kégli felé beugrott a henteshez, hogy vegyen némi húst, mert egy kis laza olasz vacsora képében akar bocsánatot kérni mindenkitől a múltban elkövetett faszságaiért. Érkezés, Mike lapakol és már rongyol is a tűzhelyhez. Jön Deena, A Szitu körbebókolja, de jól nézel ki bazmeg, most nem vagy dagadt, mint régen. Jajj nem is. Pauly D is landol, na mi a fasz, tesókám? Se pia, se cigi, se kóla? Semmi. A Szitu minden Földi jótól elhatárolta magát, ez még rendben is van, de hogy minek kell nyolcszor elmondani, ja hogy a Snookiban terjengő zigóta is megértse. Apropó Snooki is beteszi a gumicsellóját a rezidenciába, és hangot ad jelenlétének. „Itt a terhes ribi, hé!” Nem én mondtam, ő mondta, de így már nem kell becenevet keresnem neki. Köszcsi. A terhes puma egyből kiszagolja a lábszag szagú párolt brokkolit, mire A Szitu is betoppan jópofizni, de te inkább talarodjá bazmeg, mert még harag van, ha nem tűnt volna fel. Atom egy nyár lesz ez is.

9.jpg

A Szitu ugyan fasza kis vacsit rittyentett össze, de segíteni azt bazmeg pont nem akart neki senki. Ezen egy kicsit fanyalgott a kamerába, de hát ki nem szarja le. Kész a táp basszátok meg, lehet enni. A Szitu a ceremóniamester, így a fél éjszaka azzal telik, hogy nosztalgiáznak a régi szarságokon és bocsánatot kér mindenért. Menjél paphoz bazmeg! Ugyan senki sem fakadt sírva, de azért így már minden faszájosabb. A skacok és skacettinák lenéznek a mólóra, beugranak a főnihez a pólóboltba, mi a szitu fasszopókám, semmi, az jó, na csuma. És kb. ennyi is volt az este. Egy kis genitália az se sok, de még annyi se volt.

10.jpg

Mindenki hót szárazon tért nyugovóra, minek következtében 9:30-kor már mindenki viribül, mint a jó gyerekek. A Terhes Ribi kicsit kifeszül ettől, mi az már, hogy az emberek reggel ébren vannak basszameg!? Kicsit durci is, de legyen ez a terhesség mellékhatása, hogy reggelente egy köszönni sem tudó taj paraszt. Jöhet egy kis KSZM? Ja, hogy náluk ez a napi rutin. Mennek a Kondiba szétpumpálni magukat, aztán a Szoliba barnulni, mert a napon hesszelni luxus ugyebár, aztán nyomás a Mosoda. Pazar kis buli ez én mondom. Snooki nem tud undagadtosítást végezni magán, a benne lakozó Alien miatt, ezért csak ül és unatkozik, és ezt a tevékenységet folytatja a szoláriumba is, mert terhesen szolizni sem lehet, szopacs, de a kajáldába legalább kiteljesedhet végre. (A mosoda egyelőre elmarad, mert egy nap alatt még nem sikerült összecsokizni egy alsónázert sem.) A cézársali fölött Deena kicsit kifakad. Mi a ffffff… Hiányzik neki a fickója.

11.jpg

Esti program? Iszonyatos bebaszódás a Karmában, végre. Snooki – nem győzi hangsúlyozni, hogy terhes és ennél súlyosabb érvelésre ne is számítsunk a jövőben – off programot szervez magának. Jön a bikája, hogy elvigye valahova flamózni. Gianni megérkezik, kicsit zavarja a kamerman, de azért nem basz le neki kettőt kapásból, viszont Vinnyt se perc alatt szétkapná, de mivel egy úriember ezért csak ül és kussol szépen. Mondjuk Vinny se szólt be, hogy mizu haver felcsináltad az asszonyt? Mindegy, egyelőre nincs ütés-váltás.

12.jpg

A terhes brigád az étteremben. Ennél boldogabb, rózsásabb kapcsolatot festeni sem lehet. Egész este azon megy a téma, hogy menjenek-e a Karmába vagy ne. Egy terhes ribi ne menjen bulizni, hanem maradjon a seggén baz, de a ribi táncolni akar, akkor viszont menjé Isten híréve, csak ne engem basztassá’ mán könyörgöm. Apropó egy hétig nem látjuk egymást, közli a jóképű Gianni. Mi az, hogy nem látjuk egymást? Floridában lesz bunyó, az meg akárhogy is nézem, jóval fontosabb, mint te. Eközben a bulis részleg nagy nehezen felvette a party szerkót és már nyomatják is a Karmában. De ha nekik ez a marhulás, az szégyen gyalázat. Panel 6. emeleten nagyobb bulit csinálok, ne viccelj. A lényeg, senki sem sunázott meg senkit, A Szitu tiszta maradt, mint a frissen terített kokain, a többiek meg akár otthon is maradhattak volna kockás plédbe bugyolálva tévét bambulni.   

Címkék: jersey shore
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.11.28. 19:13:58

"Tiszta itt mindenki, mint a frissen terített kokain" - valami nagyot kellett mondani? Én nem tudom, milyen a frissen terített, vagy bármilyen kokain... szerencsére...
süti beállítások módosítása