Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6281-6282. Rész

2012. november 27. 13:00 - nyuszi01

Gézát kiírták a sorozatból, pedig még Aliz feleségül kérésével is próbálkozott, de kár volt. Alizka, ki Csodaországban él, szívesen igent mondott volna, csak a csúf és gaz Vilibá-Bözsi mama kettős lebeszélte Gézukát az egészről, mert hát hogy néz ki egy olyan házasság, ahol csak a rácson keresztül lehet diskurálni, egyéb dolgokról nem is beszélve. Aliz persze kiborult, nekiment Kingának, őt gyanúsítva persze, aztán azóta is puffog. Novákhoz megérkezett a gólya, Csaba exbarátnőjének a képében, aki stikában egy kisbabát rakott le a boltban, aztán lelécelt, Novák meg játszhat nagyapósat. Miklóst megszállja az ihlet, és Andrásnak ajándékoz 10%-ot a saját részesedéséből a cégnél, lesz még ennek valami következménye, úgy sejtem. Nóra és Atikám romantikázni készülnek egy hotelbe, de a Miklós által belülről fényesre polírozott Dr Szöszi belerondít a képbe, hívja Nórát Bécsbe egy konferenciára, ahol talán még munkát is kaphat. Nóra megy, Atikám lepattintva, de nem marad sokáig egyedül a hotelszobában, mert érkezik a mindig hűséges és mintafeleség Juli, és ott is marad. Hogy meddig, az nemsoká kiderül.

bk234.jpg

Claudiánál kezdünk, tesz-vesz az irodában, majd nyílik az ajtó, és egy üveg pezsgő üti fel a fejét úgy kilincs magasságban. Mögötte András egy olyan arcszerkezettel, amivel egy az egyben megidézi a Ragyogás „Here’s Johnny!”-jelenetét. Jön ünnepelni, hol a Juli? Azt már azóta Atikám dugja, de ezt még nem tudjuk. Juli elviharzott valahova, de nem tudom, hova, mondja a banya. András meséli a 10%-ot, azt kéne ünnepelni, Claudia erre persze kiborul, veszekszik, sipítozik össze-vissza, mindjárt beakad a pacemakere. András visszakanyarodik a Juli-témához, de hol van? Claudia biztos benne, hogy Julival minden rendben.

bk235.jpg

Ó, nagyon is. Kapcsolunk a hotelbe, ahol Juli és Atikám melodrámáját forgatják éppen. Juli nem akar Atikámtól semmit, mert túl veszélyes, meg a többi. Kérdem én: akkor mégis mi a búbánatért ment a hotelba? De Juli stresszes, meg hazudik mindenkinek, és ez gáz. Igen, Atikám neked is hazudtam. Mert egyébként még mindig szeretlek. Atikámra egyből rátör a kangörcs, „csak még egyszer, utoljára!” – hangzik a csatakiáltás, felkapja a nőt, aztán már meg is borítja a franciaágyon.

bk236.jpg

Peti a kis Novákkal az udvaron, jön Zsófi, hogy hívják ezt a kis édességet? Bocs. Novák Bocs. Az új 007-es ügynök. Peti meséli, hogy a Laci unokája, és a muter hagyta itt. Zsófi gügyög meg minden, Bartha is pont akkor tolja ki a képét a kocsmából, oszt csak lesi a nőt meg a gyereket. Ha Zsófi látná, hogy nézi az exe, szerintem kissé összetojná magát. Ugrunk Alizékhoz, közös főzőcskézés, mindenki főz, meg karalábét eszik, csak Aliz nem. Még mindig zabos a Bözsi nagyira, aki valszeg csak azért jött vissza Bivalytosznádról, hogy megakadályozza az ő esküvőjét (lol) a Gézával. Kicsit beszólogat a mamának, „elválasztottál a szerelmemtől!” (még nagyobb lol), a gagyi kis húslevesed se kell, utállak.

András Nováknál a boltban, jön Bartha, kolbászt kér. Nofene. Novák lelkes, pakolgatja szépen kis papírtányérra a kolbit meg a kenyeret, igazi vendéglős módjára. Közben azért indul a „Zsolt rám küldte az ÁNTSZ-t” téma, Zsolt hárít, ő is volt kezdő, tudja, hogy megy ez. András témázgat a kis Bocsról, elvihetnénk a parkba sétálni. András, mint mindenki apukája. Bartha vállalja, hogy majd ő tesz magának mustárt, sőt, ketchupot is, csak épp arról nem beszélt, hogy hova. Hát úgy a boltban mindenhova. Szétspricceli mind a két szószt, mint egy óvodás, aztán mindenbe jó igényesen belekeni a dzsuvás kezét. Ellenőrzés előtt. Aztán lelép. Szegény Laci, pedig milyen aranyosan adta neki a kis kolbászt.

bk237.jpg

Odafönt Bözsi mama írja a bevásárló listát, merthogy lelép haza, és előtte még bevásárol a kis unokáknak, nehogy éhen haljanak Aliz mellett. KicsiSzabi persze kiakad, az Aliz miatt mész el? Maradjál csak, oszt főzzél még nekünk minden nap. Bözsi mama azért jött, hogy rendbe tegye az életüket. Hát, azt rendbe is tette. Eközben Aliz Nováknak panaszkodik magas frekvencián a kisboltban, egy seprűt támasztva, természetesen a nagyi a téma. Novák baromira leszarja, mert őt az ellenőrzés jobban érdekli. Be is szól a remek munkaerőnek, hogy a keze járjon, ne a szája. Aztán Zsolt-témára váltanak, tisztára megőrült, úgy lőtte itt szét a mustárt, mintha muszáj volna. Jön Peti az alvó gyerekkel, a kilincs persze zsíros, azzal Peti is kedvesen a hűtőbe törli a kezét. Novák fogja a kisbabát, otthagyja a beosztottjait takarítani és lelép, de előtte még ő is találkozik a mustárral úgy tenyértájékon.  

Bözsi mama érkezik Vilibához, aki alig tudja feltűnés nélkül elrámolni az alig használt alsógatyákat a kanapéról. Bözsi mama csak szól, hogy elmegy. Vilibá nem érti, Bözsike magyarázza, túl nagy szart kavart. Alizkát megbántotta, pedig csak az ő érdekeit tartotta szem előtt. Vilibá szarik rá, ő is anno mindig a gyerek érdekeit tartotta szem előtt. Eladomázgat Gézáról, régen is nagy betyár volt, de akkor még csak intőt kapott. Most meg előzetest.

bk238.jpg

András szervírozza a kis hisztis Máté gyereknek a vacsorát, krumplipüre rántott hússal. A gyerek persze nem kajál, úgyhogy a püre kap két borsószemet meg egy mosolygó szájat, aztán zaba van, kölyök. Hívja Julit, hogy hol van, de csak a rögzítő veszi fel, úgyhogy András arra mondja rá, hogy nagy hírei vannak, majd hívja fel, ha tudja. Máté is belenyafog valamit, de anyuci nem hallja, mert épp Attila bácsi kúrogatja nagy lihegések és nyögések közepette. Azért durvul már a BK, eddig ennek a párosnak sose mutatták a szexjelenetét, most meg még hangeffektek is vannak hozzá. Hol van ehhez képes Miklós és Zsófi 1 perc 12 másodperce?

bk239.jpg

Bartha pezsgősüveget törölget elgondolkodva a kocsmában, Kinga megszakítja magvas gondolatai közben. Ammeg panaszolja, hogy a Zsófi babusgatta a Novák babát, és úgy, mintha a sajátja lenne. Zsoltot persze az bassza, hogy a Zsófi elvileg nem akart gyereket, most meg ezt látja. Kinga szerint Zsófinak az csak egy idegen gyerek, Zsoltnak meg ott van a telihold fejű Oszkár meg Tomporka, csupa szép gyerek. De Bartha kisbabát is akar, akit a születésétől ő nevel, és az se nyugtatja meg, hogy még lehet gyereke, mert hát nem járókerettel akar menni a gyerek ballagására.

Claudia kapja el egy kis fakogatásra Miklóst a gangon. Miklós trollkodik egy kicsit, de aztán Claudia máris felüti a kártyát: szóval hogy is van az a 10%? Miklós szerint két különbség van Claudia és András között: az egyik, hogy András a bátyja, a másik meg hogy Andrást szereti. Claudia persze fenyegetőzik, úgyis rá fog jönni, mit forgat a fejében, de Miklós csak röhög.

bk240.jpg

KicsiSzabi jön két szatyorral, Aliz lesben áll a kukáknál, és egyből nekiesik, miért vásárol máshol? Itt az ő boltjuk is, az ő profitjukat növelje. KicsiSzabi egyből rákeni a nagyira, ő mondta, hogy a piacon vásároljon, ne ebben a gagyi boltban, ahol egyhetes pékárukat raknak ki. Nagyi haza akar menni, és ez is a te hibád, vernyog KicsiSzabi, de Aliz pont szarik rá, alig várja.

Miklós és Zsófi összefut az udvaron, de csak kerülgetik egymást, végül Miklós elengedi a csajt. De hiába, mert Aliz egyből betalálja, szóval mikor Zsolt börtönben volt, hogy kommunikáltatok? Zsebkendővel integettél az ablak alatt? Persze, meg füstjeleket is adott. Beszélőn, te lány. De te is voltál már Gézánál, nem? Hát de igen, de a szexszel mi van? Hát az nem vót. Alizka elkámpicsorodik, de mielőtt telezokoghatná Zsófi selyemblúzát, jön Claudia, és máris Zsófinak löki a nyomorát a Miklósról meg a 10%-ról. Zsófit nem igazán érdekli, merthogy közben megvilágosodott. A Rózsa az övé is, Zsolt anno ráíratta a felét. Hoppá, lesz még akkor itt fordulat, és valószínűleg párhuzamot vonnak majd a Bartháék Rózsája és Berényiék tulajdonrésze között.

bk241.jpg

Eközben kispapák a parkban, András és Novák, előbbi a Mátét fakogatja, hogy menjen lassabban a biciklivel. András, ez már csak egyféleképp lehetséges: ha áll. Novák közben Andrást kérdezgeti, hogy a kisbaba miben hasonlít rá, és András szerint egyforma az álluk. Azért elmondanám, hogy ebben a korban egy gyerek még mindenkire hasonlít. Érkezik Miklós, meséli Claudiát: hallotta, ahogy túlórázott a pacemakere. Ez mekkora oltás! András megint a Mátét neveli, mondtam, hogy lassabban! Miklós pont az ellenkezőjét mondja, hajts gyorsan, fiam, és tanulj meg kanyarodni. Életre szóló tanács. Eldumálgatnak a gyerekekről, aztán könnyes szemmel veregetik egymás vállát, a néha Zolira gondolva, büszke lenne ránk.

Bözsi mama pakolja ki a szatyrokat, árgus szemmel figyelve, KicsiSzabi mit nem vett. Lucuska is megérkezik, mit sütsz? Mindenfélét, kisanyám. Aztán fény derül arra is, hogy Bözsi mama köp az Aliz véleményére, ő biza marad és megy körhintázni a Lucával. KicsiSzabi is örül, hogy legalább minden nap lesz otthon kaja, és nem müzlit esznek szárazon.

bk242.jpg

Vissza a parkba, Novák már egyedül a kisbabával, tutujgatja meg az állát emlegeti. Jön egy csaj, kutyával meg babakocsival, le is telepedik a nagyapa mellé. Bemutatkoznak, gyerekek neve, és most jön, ami sose volt, vigyázat: a nő gyerekét Almának hívják. De teljes nevén: Piros Alma. Novák Bocs és Piros Alma. A jövő szerelmespárja. Kicsit édelegnek, aztán a nő úgy kezd el fintorogni, mintha egy nagy adag trágyát szagolna. A kutyája elszökött. Most komolyan ezért kell fintorogni? Novák persze megy a kutya után, igazi gentleman.

Bözsi mama már sütöget Lucával meg KicsiSzabival, jön Aliz, és máris kipenderíti az öcsikét az erkélyre. Szóval Bözsi mama még itt? Igen. Problem? Alizka hisztizik egy sort, hogy a Bözsi mama tönkretette az eljegyzését, most már ideje, hogy elhúzzon, vagy különben ő húz el a Lucával. KicsiSzabi szerintem az utóbbira voksolna. Megint a parkban, Novák jön vissza a kutyával, csaj hálálkodik, aztán hálából megint elengedi a kutyát, de olyan szar színész a nő, hogy simán látszik, hogy rendezői utasításra történt a balfaszkodás. Novák kapja abban a minutumban az sms-t, hogy ellenőrzés a boltban, ő már nem megy a kutya után, szóval kezit csókolom, azzal fogja az egyik babakocsit, és elhajt vele. Kár, hogy a nő gyereke volt benne.

bk243.jpg

Egy németül beszélő taxi érkezik a Mátyás térre, kiszáll belőle Dr Szöszi (ő vakerál németül) és Nóra, lerobbant a kocsijuk, szóval a konferencia sztornó. Szöszi meginvitálja Nórát egy akármire a kocsmába, de Nóra inkább Atikámat térképezné fel, ott leledzik-e még a hotelban. Ott hát, és nem csak a hotelban, hanem Juliban is, grátiszként. Alig várom, hogy lebukjanak. Novák visszaér a boltba, de vaklárma volt, nem volt ellenőrzés. De minden ragyog, ugye? Aliz közben felfedezi, hogy itt valami nem oké a gyerekkel, szól is Lacinak, ezt látnod kell! Novák feje egy tanulmány: Úristen, elcseréltem az unokámat!

Címkék: barátok közt
19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.11.27. 16:10:43

ÓÓ köszi, na végre! Szuper volt. Komolyan mondom, kezd tetszeni, apróbb hibáktól eltekintve majdhogynem értelmes a történet...... no. Nem vicceltem...:-))) És szerencsére Timike keveset szerepel.

Vörös Szonja, a tetovált lány 2012.11.27. 18:26:55

imádom a posztolók stílusát, analóg enyémmel :D ha bírnám szuflával ezt a sok szart nézni, eskü, jelentkeznék munkatársnak :)

eme gyöngyszemeket, hellyel-közzel, nézem én is, ennél azért ráfűznék pluszban:

"Juli [...] mégis mi a búbánatért ment a hotelba?" nadepláne fullvörös, bikavadító cuccban? :) Ejjjjjjnye!

AniBlues 2012.11.28. 08:52:00

"Mögötte András egy olyan arcszerkezettel, amivel egy az egyben megidézi a Ragyogás „Here’s Johnny!”-jelenetét." XD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.28. 12:40:01

Amúgy nyehehe, végtelenül elégedett vagyok, hogy PasztelJuli és Attila románca épp Miklós számára derült ki elsőként.

Mondjuk szegény Lelkiismereti András a szerepe szerint már annyira balfasz, hogy ha a hátának dőlve döngették volna meg a Julit, akkor se vett volna észre belőle semmit.

hannamontanna 2012.11.28. 13:10:36

@pushpang (univerziális határeset): :-DDD Na jól van, hát őt is meg lehet érteni. Annyira el akarja hinni, hogy talán van egy nő, aki végre mellette marad, tényleg szereti és nem csalja meg a testvérével..... és nem. Nem jön össze...szerencsétlen. Kezdem sajnálni.

maximum grimbus 2012.11.28. 14:28:10

Én is nagyon imádom a stílusod, komolyan. Ja, az a Timike engem is idegesít, az előző Timike sokkal de sokkal jobb volt. Szerepelhet ez is, csak ne beszéljen :) rakosgasson inkább puzzlet :) ly.my/ravensburger

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.28. 15:46:31

@hannamontanna: az mekkora lenne már, ha kiderülne, hogy Juli mégiscsak terhes és nem tudni, kitől van a gyerek.
Andrást valszeg ezen a pontján írják/-nák ki a történetből, mert azért az mégiscsak mindennek a teteje, hogy lassan mindenki gyerekét ő neveli.
A sajátján kívül, aki viszont már 8 éve lelécelt. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.28. 15:56:08

Juteszembe. Az is jellegezetesen BK életszitu, hogy egy otthagyott csecsemőt még véletlenül se vinne el senki orvoshoz, védőnőhöz, urambocsá' venné a fáradságot, hogy mégis ki az anyja, hol lehet, stb.
Ott fog felnőni szegény Novák Bocs, a Rózsa művirágos kiülőkkel súlyosbított reszketeg asztalai között, a sültkolbász- és intrika szagú udvarban.
És ha néha elcserélik a parkban egy másik gyerekre, esetleg egy kutyára, az csak hozna némi üdítő változatosságot nyomorult kis életében.

hannamontanna 2012.11.28. 16:02:36

@pushpang (univerziális határeset): Na igen, alighanem befigyelt kicsit a régi történetíró is...: elhoz egy másik gyereket a Novák és nem feljelenti a néni, hanem vicceskedik, hogy óóó semmi baj. Mint mikor Géza kirabol egy pénzszállítót, Zsolt rálő Mikire, és soha senkinek nem lesz ezekből baja.... Ez az András egy igazi lúzer figura...:-))) már bekeményíthetne kicsit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.28. 16:28:26

@hannamontanna: jaja, én is azt hittem, hogy letépi Novák fejét a kislány addigra odahívott apukája, nemhogy ott kedélyeskedik vele az anyuka.
Szerintem 10 kismamából 10-en nem így reagáltak volna.
Az a lövés is igen érdekes, valóban. Csak az egész ház tudott róla, mégse vonult ki a karhatalom Zsoltért. Durva...
András meg tényleg lúzer, nincs mese.:D

Ja és hát kezdenek agyamra menni az ifjoncok, az üzleti ügyeikkel. Ráadásul a beszerelmesedő, sztereotip szemüveges, félszeg, dagi informatikus meg már az ötletgazdag eredetiség netovábbja.

nyuszi01 2012.11.28. 17:29:18

@pushpang (univerziális határeset): neked is hogyvoltokat kéne írnod, olyan jó stílusod van :D :D

amúgy tényleg olyan, mintha a BK egy totál más univerzumban játszódna, itt minden bűncselekmény vagy ilyen gyerekösszecserélős projekt büntetés nélkül marad... szegény András meg tényleg mindenki apukája, és a Juli se először csalta meg, mert ugye a Máté is mástól van...

nyuszi01 2012.11.28. 17:32:32

@*Vörös Szonja*: a vörös cucc nekem is feltűnt, tiszta dögös macaként jelent meg :D

@pushpang (univerziális határeset): Pasztel Juli XD XD

atandora 2012.12.01. 13:46:30

És a fény- és szökőévenként egyszer bekövetkező külső felvételeken sem idegenekkel futnak össze a szereplők, neeem, ők bizony a lakótársakkal találkoznak mindenhol. Vagy ha mégsem, akkor az az idegen, akivel látjuk őket, előbb utóbb lakótárs lesz. És aztán majd ott fog dolgozni a házban. Természetesen. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.04. 09:52:20

@atandora: na látod: ezt hívják BK-univerzumnak. :D
A Mátyás király tér pedig egy óriási feketelyuk, aminek a gravitációs tere olyan nagy, hogy onnan még a fény se tud menekülni. Nem hogy a szereplők.
Szegények ott bolyonganak az előre megírt eseményhorizont közelében, és csak a kiírás jelenti nekik a kiszakadást ebből a rendkívül nagy gravitációs vonzásból.
Mi pedig nézzük.

Mitya Ivanov 2012.12.11. 08:30:26

vajon lesz még BK hogyvolt?

nyuszi01 2012.12.11. 10:10:38

@Mitya Ivanov: lesz, lesz, már várakozik a szerveren :)

Csak a szakdogám kicsit közbeszólt, úgyh másra nem nagyon volt időm... :S
süti beállítások módosítása