Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x04 - Flour a munka antihőse

2012. november 26. 09:00 - Chat Géza

Eddig történt, ami történt, túl vagyunk egy nagy adag semmin, meg egy közepesen szar csirkepörkölt főzésen, melyeket így elnézve még közel sem vagyunk az alaphangulathoz, mert lesz itt még nemulass bőven, hogy mást ne mondjak Hisztike a fázás mellet új hobbit talál majd magának, a sírást. Hőte, hátrább az agarakkal, ne szaladjunk ennyira előre. Reggel van, de most se hajnali hatról beszélgetünk, hanem ilyen 9-10 óra tájt mehet az arcon pörgés. Odett már bőrjakóban feszít, Hisztike is kirittyentette magát, Sanyóca lábán már ott bűzölög a tehénszaros gumicselló, Eckü a kínai piarcról szervált műszálas mackóalsójában virít, Fluor meg egy rikító rózsaszín – meg nem mondom a színkódját – pólóban divatozik. A reggeli bjutizásról ennyi elég is, mert Onedin kapitány előáll a témával, hogy a fogadás tétjét teljesíteni kell, de kurvagyorsan basszátok meg!

13.jpg

Király Sanyi engedélyt kér meghunyászkodni, meg alkalomhoz illő öltözékbe átvedleni, mert szerelmet vallani csak pontosan és szépen, ahogy csillag megy az égen, szakadjak meg ha nem, csak úgy lehet. Engedély megadva, leléphet katona. Ecke már csapatja is neki a rímfaragást bele a pálinkásüveg arcába. Hisztike a pulcsiját ölelgeti és nem kicsit pornós felhanggal mondja, hogy most jó bébi, ne hagyd abba. Ettől a teljes virslis szekciónak beindul a fantáziája, hogy egy fasza ökörsütésbe befogná a leányt, de ez nem az a műsor, úgyhogy marad a dunyha rejtekében történő ólomkatonázás. A Gecigránátnak egy kacsát kell kerítenie, hogy meglegyen a szerenád, de ez közel sem lesz egy egyszerű mutatvány. Még nekifutásból se megy a nagyvad elejtése. Ha gyorsítva menne, Benny Hill zenével megtámogatva, akkor rommá röhögném magam, de ez így szégyen gyalázat kisfiam. Szerencsére érkezik Király Sanyi, hogy segítsen elfogni azt az egy darab „nem véletlenül” kieresztett kacsát, hogy túl legyünk végre Fluor Tomi tanyasi passióján. Meg is van az. Király Sanyi megfogja, beviszi a pajtába az állatot, a Partyállat benyomja az iPhone-on a muzsikát és playbackel egy jót, majd spontán átírja a Picasso Branch egyik slágerét. Ja, meg ad egy csókot a kacsának. Fasza. Sanyóca, mint Szaros Pista Jézus neve napján, talpig ünneplőben szerelmet vall – most sem sikerült kihallanom a nevet – egy teljesen cuki, oda-vissza aranyos kislánynak. Több jóságra senki se számítson.

6.jpg

Érkezik a Bajuszkirály, jó napokat, jó napokat kívánok! Gecigránát, Hisztike és Odüsszeia mehet a lovakhoz, míg Ecke és Király Sanyi szarkupacban hempergést kapták lelki felüdülésnek. „Persze, Gyulabá. Menjünk, csapassuk neki a munkát mesterem, bele a közepibe. Viccelsz?” Ecke így reagál a munkára hívó szóra, meg úgy minden földi neszre a világon. A trágyából kellene kiszedni a bálamadzagokat. Ez így már magában csudajó mókának hangzik, de Ecke még némi hasonlatot is vél felfedezni a popszakmában alkotott tevékenységek között. Ott is van úgy, hogy könyékig kell a szarban kurkászni, de hát ezért küldik a lovettát, ezt kell csinálni apukám. Hipp-hopp szétkapják trágyát, kiszedik a bálamadzagokat és közben még a hülyeségre is marad energia. Egy-két dzsúdó rúgás, vetődés, féloldalas szaltók. Érkezik Dávid, a Bajuszkirály egyik csatlósa, hogy lemeózza a srácokat. Jól van, szép volt, jár az a szóbeli vállveregetés, faszagyerekek vagytok ti. Ecke finoman rákérdez a trágya sorsára, van-e benne némi lóvé barátom, kis biznisz, kis zsinnyegtetés a faluban? Azzal nem köll nektek foglalkozni. Hát hógyne, na figyelj csak. Amint Dávid hátat fordít már meg is kezdődik a városi fullajtárok értekezlete, melynek fő napirendi pontja: hogyan szerezzünk jó pénzt trágya eladásból.

7.jpg

A brigád másik fele a lovakat csutakolja, vagyis csak a lányok, mert a Gecigránát köszöni szépen, nem kér a munkából. Inkább Hisztikét inzultálja, amíg Kadett a háttérben néma kussban dolgozik. Hiszti Eszti is allergiás a lovakra – ez akkor vált világossá, amikor a patás fél méteres vonzáskörzetébe lépett – de mégis megcsinálja a kiszabott munkát, nem rinyál, mint egy fürdőskurva. Kicsit látszik is, hogy feldagadt az arca, de lehet, hogy smink nélkül ébredt a lelkem. De ezt mindenki beszélje meg az Avon tanácsadójával. Na, mindegy, a meló úgy ahogy el van végezve, jön is a Bajuszkirály, de még mielőtt szóra nyithatná száját, Hiszti faszán bemártja a Partyállatot. Ő nem dolgozott ám semmit, csókolom. Gyulabának nem repült le a bajsza ettől az infótól, úgyhogy az erőltetett menet első körében Tomika Tudinni kap egy patakaparót, hogy azzal essen neki a ló lábainak. Tomika ekkor adja elő a színjátszó szakkör ’hogyan reagálj túl dolgokat’ kegyelem kettes szintű performance-át, amit Gyulabá egy atyai sallerral jutalmazna, de abból egyelőre engedés van. Gyere má’n ide! Nem megyek, mert már ideges a ló. Nem a ló ideges, én vagyok ideges. A Gecigránát nem éppen a munka gyermeke, inkább Gyulabá végzi el a lovak pedikűrjét. Fluor terve bevált, megcsinálta helyette más a munkát.

11.jpg

10.jpg

A zsenik kétfős gyülekezete már megálmodta a nagy tervet, de a trágya pénzzé tételéhez csak egy valamijük van, a trágya. Pedig kéne még szekér, ahhoz meg egy szamár. A ló nem játszik, mert az Gyulabá fennhatósága alá tartozik, és ha ló nincs, jó a szamár is. (Kill Me Please!) Szerencse, hogy Király Sanyi a múltkori keresgélés során talált egy fasza kis Simson motort elfekvőben, azzal majd jól bemennek a faluba körbekérdezni, mi merre hány méter. Eckénél pont van két napgép, így tudnak miben rajozni a falu legszebb lányai előtt. A helyi ittas ellátóban megtalálják a legszebb menyecskét. Oszt szamarat hunnan lehet szerválni, aranyom? A falu végén a Janibának pont van egy. Örök hála az infóért kishölgy, holnap tetszik dolgozni, nem, mindegy akkor majd máskor, kiskezit csókulom.

12.jpg

Érkezés Janibához, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva úgy beszél, mintha egy vödörből pofázna, vagy mint egy 60 éves Sokol rádióból adna egyenes adást. Janibá, hogyé’ adja a szamarat? 90.000 magyar forint lesz az. Csávókáim kicsit lepadlóznak az összeg hallatán, el is mennek a legközelebbi bokorhoz pössenteni egyet. Legyen az, hogy megvillantjuk neki a Simsont, aztán lesz, ami lesz. És Gyulabá? Azon ráérünk később is gondolkodni. Most indul csak meg a foslavina, sanszos, hogy a következő héten mindenki beállhat a pofozógép elé, vagy Gyulabá nadrágszíjával fognak szorosabb kapcsolatot létesíteni.

Kis segítség a nevekhez.

Iszak Eszter: Hisztike, Hiszti Eszti

Odett: Kadett, Onedin Kapitány, Odüsszeia

Fluor Tomi: Gecigránát, Partyállat

Eckü: Ecke, Eke

Sanyóca: Király Sanyi

Gyulabá: Bajuszkirály

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2012.11.29. 10:14:55

kösz az onedines linket, jó tett helyébe jót várj, kaliforgiások tartsunk össze :)
süti beállítások módosítása