Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cefrekirályok 1x06 - A zugfőző búcsúja

2012. november 24. 13:00 - Chat Géza

Jön az ősz, hullnak a levelek, de ez nem egy Petőfi vers, szóval a lényeg, hogy mostantól elég szopóka nyalóka annak, aki sutyiban főz. A furcsaság, hogy a hatodik részre Tickle igazán paraszt tájszólást kapott, de hát nem én vagyok a gyártásvezető, vagy ki a bánat. Meg a nem halálos bordatörés is pillanatok alatt elmúlott emberünknél. Mégse hülyeség az a bizonyos whisky-kúra. Timék kicsit fáradnak, de ha meló van, akkor pénz is van, a suska meg gyógyír minden vidéki bajra. Tickle az elosztó embert várja, amíg Tim majd beleszakad a munkába.

1.jpg

2.jpg

Jesse csapata gyanúsan a múlt heti anyagból dolgozik, a már meglévő felvételeket vágják egymás mögé, hogy úgy tűnjön, csinálnak is valamit, de ezt már egy hete lejátszották ugye, szóval nem lesz itt semmi, csak a gabona cefrét szagolgatják a levegőben, vagy 10 perce. De héló! Jesse a távcső mögül annyit mond, „Egy nagy csomó palack.” Óvoda, középső csoport, így nem beszélünk kisfiam, mert nem érteni, menjél vissza pisztolyokat rajzolni. Jesse azt hitte most belenyúlt a tutiba, de nem. A szeszfőzők leléceltek, szóval a zsekák sem tehetnek mást, mint az őrsön kuksolva matekoznak, hogy kitalálják mi a tosz legyen a next move.

3.jpg

Tickle kicsit fosik a munka ezen szakaszától, mert nem lehet tudni, hogy ki jön felmarkolni a szeszkót. Ha egy beépített fakabát jön az illegális termékért, akkor nincs mese, fel lehet venni a szopóálarcot. Jön az ombre, szerencsére tisztességes simlis alak ő – már ha van ilyen, persze – szóval minden patent, Tickle felszórja a platóra az árut, oszt gyia!

5.jpg

Popcorn Sutton (Kukesz papa) összecsomagol, nem érdekli már a főzés, elég régóta csinálja már ahhoz, hogy telibe leszarja a vevőket, a pénzt, meg úgy összességében az egészet. Timék pont egy egész napja főzik a whiskyt, úgyhogy már igazán megérdemelnének egy kiadós pihit. De előbb a matek. Tim csúnyán elszámolta magát, hiányzik $1000. Az gáz. De Tickle pont ismer egy komát, akinek vannak haverjai, akiknek a cimbijei pálinkára szomjaznak, és pont akad egy másik havercsótány, akinek meg van eladó gyümölcse. Baszod, kell ennél több? Nem. Intézzed, de tüstént! Ki ugrás az időben, a két hős a kocsival baszakszik. Lyukas a benzintartály, de mit nekem lyuk bazmeg, Tim letör egy gallyat, Tickle kifaragja kicsit, mert ilyen fasza ez a csapatszellem, majd berakja a benzintankon tátongó résbe. Na, hogy megmondtam, hogy jól lesz kifaragva, marha vékonyabbra faragom, akkor becsusszant volna, és akkor baszhattuk volna keresztbe-hosszába az egészet, akkor nem lenne ám ilyen faszaság, hallod. Tim hallja, bárcsak ne hallaná. Üljé’ be az autóba oszt húzzunk már a picsába el!

4.jpg

Tim és Tickle a kocsiban várnak, hogy megérkezzen a gyümölcsös ember. Jön is az, igaz, hogy egy kicsit odébb, de azért sikerült megtalálni a helyet. Mid van? 200 kg banán. Banán pálesz lesz ebből, és így ahogy leírtam, kajak megkívántam. Megpucolják, üstbe rakják, kifőzik, ennyi. Művészet. Tickle azért beburkol párat, had egyen a gyerek, az legalább meglátszik rajta.

8.jpg

Jesse továbbra is arról pofázik, hogy de jó lesz majd egyszer úgy istenigazából elfogni egy szeszfőzőt, de ez annyira távol áll ettől, mint Makó Jeruzsálemtől. Timék lefőzték a banánt, a palackozás is megvolt, az ember is megjött az áruért, de valaminek lennie kell ugye. Tickle baszik válaszolni a vókitókira. Tim csak enyhén kap agyfaszt ettől. Tickle hol az anyám ideges úristeniben vagy, verjelek a vascsőhöz! A vágószobában úgy sikerül megvágni a témát, hogy úgy tűnjön, mintha Tim és Jesse egymás árnyékától szarná össze magát non-stop jelleggel, de nagyon jól tudjuk, hogy súlyos kilométerek választják el őket egymástól, úgyhogy aggodalomra semmi ok. Tickle is bekúszik az avaron. Mi a fasz vót már? Lemerült a vókitóki aksija. DRÁMA! Mik vannak az élet forgatókönyvébe megírva, nem?

Jesse frankón mellé fogott, mert már csak az illegális szeszfőzők hűlt helyén toporoghat veszettül. Mindegy lófasz, jön még kutyára kamion. De van egy megérzése a vén kopónak, hogy merre mehettek. De ha más nem, legközelebb jól elkapják a grabancukat. Az meg ugye gecinagy Victory lenne.

6.jpg

Popcorn Sutton már rég letette a lantot, merthogy öreg is volt, meg a zsekák is pont elcsípték, ezért önkezűleg vetett véget életének, inkább, minthogy a sitten aszalódjon. A megözvegyült felesége, hozzá méltó helyre, utolsó lepárlójának helyére temette. A receptet azért még tovább adta az öreg, úgyhogy most már legálisan lehet szlopálni a Popcorn féle sutyi whiskyt.

7.jpg

Timék felpakolták az 1700 liter lőrét és nekivágnak a hat órás útnak. Mennek is, hogy találkozzanak az emberrel, aki ott is van, kicsit zsarunak néz ki, de hát istenem, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni. Kocsit cserélnek, egyik erre, másik arra és kész is. Ezen kellett ennyit hisztizni? Timnek most azon fáj a buksi feje, hogy legalizáljon-e vagy se. Ha felteszi a koszos bakancsát arra a magángépre, akkor bizony nincs visszaút. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása