Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 5x04 – We’ll Meet Again

2012. november 23. 09:00 - Natasha Romanoff

Sajnos az előző jóslatom nem vált be, Tarának nem sikerül megöngyilkolnia magát, Pam megakadályozza, remélem, ezzel abba is hagyja ezt a szenvedést és ugyanolyan gátlástalan, bőrruhás vérszívó lesz, mint a többi. Főcím után, Bill és Eric bevetésre indul, méghozzá olyan tréningruhában, amit minden külvárosi, kocogni járó anyuka megirigyelne.  Eközben a hatóságok barokk hálószobájában a két főmufti  Eric, Nora meg az egész bagázs életét taglalja erotikus, suttogó hangon. Figyelem, a következő képen termékmegjelenítés található.

1_1.jpg

Szuki jelenet, még leírni is fáj. Szuki szenved, mert rájött, hogy egy nyomorék és mindenki, aki meghalt ebben a sorozatban, annak köze volt őhozzá. Végül is, igaza van. Bill és Eric visszatért Shevreportba, hogy kikérdezzék Pamet mit tud Russelről, aki ugye megszökött a 100 tonna betonból, amibe az előző szezonban temették. Emocionális pillanatok, Pam meg van sértődve Ericre, Ericet látszólag semmi nem érdekel, mert izmokat nem mozgat az arcán, Bill aggódik Szukiért, Tarát ez idegesíti, mert féltékeny rá, és nem azért, mert neki jól áll a szőke haj.

2_1.jpg

Fél tíz múlt lent Bon Tempsben, a rendőrségen vagyunk, ahol Jason és Terry partyzni készülnek, közben azt is megtudjuk, hogy sose jó faszt villantani az interneten (a vicc angolul talán értékelhetőbb). Tehát este hatkor lesz történés ezek szerint, megvárjuk. Lejjebb, a kocsmánál LaFayetteből jön ki az állat, nem tudom, hogy ezen sírjak vagy röhögjek, kicsit groteszk a csillámos gésás pólóval. Valamit megbütykölt Szuki autóján, két jelenettel később kiderül, hogy a féket. Háh.

3,1_1.jpg

Terry flashback, katonák részegednek Irakban. Ebből kiderül Terry alapból miért bolond, miért fél a tűztől meg hasonlók. A történet egészen szívszorító, a bal szemem nekem is bekönnyezett. Amíg a katonák itták az olcsó whiskeyt, addig pár helyi lakos odatévedt. Az egyik katona lelőtt egy fegyvertelen irakit, így elszabadult a pokol, mindenki elkezdett lövöldözni. Mondjuk a probléma az volt, hogy csak a katonáknál volt fegyver, a szerencsétlen búzakitermelőnél vagy a koszos arcú gyerekeknél nem. Egy nő életben maradt, így hát, ha már kinyírtak húszat, azaz egy ne maradjon életben. Terry feladata volt, hogy beleeressze a megmaradt tárat. Meg is teszi, megelőlegezve ezzel több évnyi álmatlan éjszakát és egy életen át tartó agybajt.

5_1.jpg

El is jött a hat óra, a rendőrök bulizni mennek, limóval meg három darab 6os csajjal. A hatóságok épületében nem csak feszült zene és érdekes akcentusok hallhatók, Norát ráveszik, hogy kimondja, hogy hívő ő is. Őszintén szólva nem értem, hogy a sztori szempontjából ez miért olyan kurva fontos. Közben Jasonék megérkeznek a party helyszínére, ami első blikkre egy bizonyos kapuvári helyre hasonlít, nem mintha állandó vendég lennék ott. A helyszín elég abszurd és nem csak azért, mert Lionel Messi vonaglik a színpadon. Persze kiderül, hogy ez egy tündér bár, és itt van Szuki és Jason minden élő tündérfelmenője. Remek.

3_1.jpg

Átlagos szombat este, szőke hölgy otthon issza le magát a sárga földig, majd egyszer csak megjelenik egy kigyúrt félisten és jól meghágja a kanapén.  Ja mégsem, mert még két félisten megjelenik közben és ezek szerint az édes négyes már nem játszik. Vajon a déli államok konzervatívok?

Címkék: true blood 18+
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása