Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x03 - The Dark Night

2012. november 23. 14:00 - Agent "V"

Bocsi, az egy hetes csúszásért, remélem nem sírtátok tele a párnátokat miközben az én nagyértékű sziporkáimat vártátok.Jön a 3. rész, előtte gyorsan megnézzük a beépített hogyvoltot. Ez alapján a nyár utolsó napjait Jenny rohangálással tölti, és egy Anne Hatheway az Ördög Prada-t viselben szerű jelenetekkel boldogítja New York megfáradt lakóit.Chuck az utolsó hőségriadós napokon bőségesen gondoskodik a folyadékpótlásról, amit wishkey formájában vesz magához. Serena és Dan látszólag éjjel-nappal szexelnek.

1.jpg

Ezzel Blair is bepróbálkozik, még a nagymenő végzősöknek és szüleiknek szóló partit is leszarná, ha Marcus végre két vállra fektetné. Persze a srác nem erőlteti annyira a dolgot, mivel Blair egy törékeny virágszál és különlegesnek kell lennie az első keksznek. Blair arca egy tanulmány, nem is csodálom.Lányok,itt és most szeretném közölni veletek, hogy ha csak nem Quasimodo kétpetéjű ikertestvérei vagytok, akkor egy egészséges, ereje teljében lévő fickó csak akkor fog lepattintani ingtépkedés közben, ha valami gebasz van vele. Sajnos szegény Blair így járt, úgyhogy ez alapján én azt tippelném, hogy a mai rész folyamán még lesz egy búcsúszex Chuckkal, akinek már mindenféle pozícióban sikerült kielégítenie az igényeit.Jenny izzadtan rohangál egy rakás méterárúval az utcán, közben Vanessát tréningeli, hogy ha rá akar menni Nate-re, akkor emelje fel a kurva telefont és hívja fel a srácot.Ezt a csaj meg is teszi és szerencsére pont akkor hívja, mikor MILF elmegy nyakkendőt keresni, ami passzol az Armani öltönyhöz, amit Nate-nek vesz, mivel ez az eltartók dolga.A srác is rákattanhatott Scary Spice-ra, mert egyből lebeszél vele egy randit, az éppen visszatérő MILF-nek meg előadja, hogy az anyja hívta.Szép.

2.jpg

Serena és Dan kedélyesen fagyiznak és közben beszélik, hogy el kéne menni Blair partijára és ott hivatalosan előadni az újra együtt vagyunk darabot, mert kezdi kinőni magát a titkolózós hazugság.Dan nincs annyira oda az ötletért, egyrészt Blair miatt, másrészt meg mert most minden klappol és fasza és nem akarja, hogy valaki elkúrja ezt. SErena szerint minden oké lesz, ne fosson már maga alá, aztán persze belekezdenek egy csókcsatába, amit a fiatal Susan Boyle le is fotóz, szóval szerintem nem lesz ez a bejelentés olyan nagy meglepi.Chucktól éppen egy liba búcsúzik, ezt a nem túl kedves búcsút szakítja meg a Gossip girl csilingelése a Serena-Dan hírrel.Ennek Blair láthatóan nem örül, legalábbis egyértelműen olyan a feje, mint aki trágyát szagol, de az is lehet, hogy féltékeny, hiszen a barátnőjének jó sok dugás van a szerelemvonalán. Jenny viszont örül kettő helyett is, ez kedves tőle, Rufus is nagyon boldog.

3.jpg

Vanessa idétlen cipőben andalog Nate-tel, persze nem mondja el, hogy miért is nem kap levegőt mostanában.Megbeszélnek egy újabb randit, persze az utca közepén, hogy az ott ücsörgő MILF az egészet lássa. Blair és Serena partit szerveznek és persze Blair nagyon szépnek festi meg a történteket, nagyjából. Serena azért felhozza a Dan ügyet és számon kéri, hogy a barátnője miért nem örül, amire Blair frappánsan visszaválaszol.Sajnos nem élvezhetjük sokáig ezt a beszélgetést, mivel MILF felhívja Blairt, aki készségesen adja le a Vanessa drótot.Chuckhoz Nate érkezik, aki mégis elfogadná a felajánlott pénzt, de sajnos azt Chuck már lekötötte fél évre. Mindezt fényes délután köntösben adja elő, így jogos Nate kérdése, hogy jól van-e.Ekkor libben be egy tokióból importált nőci, biztosan az a fajta gésa, aki állítólag eszméletlen dolgokat tud művelni egy golyóval.Jennyt bongyorka igazgatja nem túl kedvesen, gyakorlatilag elküldi a faszba, amiért szólni merészel.Serena és Dan a parkban sétál,lassan majd rátérnek a problémáikra, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtek, de persze ilyenkor jön Lily telefonja a messzi keletről.Dant három ostoba 11 éves ribi oltja le Serena miatt, aztán mikor a csaj is megérkezik, akkor elkezdik kutyázni Dant is, úgyhogy most már muszáj lesz dumálniuk, ez vili, de még mindig nem most.

4.jpg

Nate Vanessával bambizik, közben MILF írogat neki, úgyhogy még egy rendes csók se jön össze, viszont Blair megérkezik és előadja magát, de a többiek tudják, hogy kamuzik, úgyhogy mikor Vanessa kimegy egy csomagért, akkor megdumálják, hogy Vanessa igenis menjen el a partijára Nate kísérőjeként.Természetesen ezt közli a hercegnővel is, úgyhogy minden adott egy jó nagy csetepatéhoz.Serena hazaérve a kis gésát látja távozni, oltaná is Chuckot iziben, aki erre közli, hogy bár minden nap eljött egy-egy sokat tudó kurva, de sajnos neki nem jött össze egyikkel se.Ki gondolta, hogy pont ez a srác lesz nagyon durván monogám, ha belezúg valakibe.Serena szája is tátva marad és rögtön diagnosztizálja a szerelmi bánatot.Ekkor Chuck rájön, hogy csak fel kéne szedni Blairt, mert ez így már nem működik.

5.jpg

Jenny éppen a neki nem tetsző ruhát igazítja át a gyakornokon és persze pofázik, mikor megérkezik Elenor és kiakad, hogy mit pofázik a bele a terveibe.Jenny ígéri, hogy ilyen többet nem lesz, mire Elenor a biztonság kedvéért ki is rúgja.Nate egyetlen ökörként fut a parkban a hőségriadó idején, mikor érkezik Marcus, akit amúgy nemtom mi a faszért írtak bele ebbe a sorozatba, mert olyan ostoba párbeszédek résztvevője, hogy az borzasztó.Lényeg, hogy elkezdenek dumálni, persze a parti a fő téma és Marcus meséli, hogy az anyja is ott lesz, mert Blairrel újabban nagy haverok.Természetesen Nate-nek leesik, hogy mire megy ki ez a nagy barátság, úgyhogy bármennyire is gáz rácsörög Vanessára és üzit hagy neki, hogy a ma este annyira nem is biztos, hogy jó.Vanessa ezt a Humphrey rezidencián hallgatja le, ahol Dan cicomázkodásának a végét várja és közben meséli Rufusnak, hogy idegesíti, hogy Nate nem akarja terhelni a családi gondokkal pedig ő azokkal is elbírna. Ha tudná szegénykém, hogy a családi gond egy az anyjával egyidős ribanc, akkor mindjárt máshogy állna ehhez a kérdéshez.Végre Dan is elkészült, laza kis zakós cuccban van, indulhatnak is a partira. Rufus érdeklődik a Serena-féle kapcsolat iránt, amit Dan enyhe öngúnnyal készségesen fel is vázol, majd lépne a picsába, viszont menjen Vanessa nélkül, mert Nate késik, szóval majd ott taliznak.Ekkor Rufus bedobja a bombát és megérdeklődi baj lenne-e drága gyermekének, ha ő is elmenne a partira, természetesen kísérővel.Ennél a résznél Dan már hangosan és gúnyosan röhög, ezzel is aláásva az apja tekintélyét és lerombolva önbizalmát, amit már amúgy is megtépázott, hogy élete szerelme hozzáment egy szemét vén majomhoz és ezt ő balfaszként asszisztálta végig.A fickó persze most is balfasz és megértő, kicsit már túl jó is.Vanessát is ellátja tanácsokkal, például, hogy legyen ő is ilyen balfasz, vagy ha birizgálja az agyát ez a történet, akkor menjen el a bulira és mondja azt, hogy a galériában hagyta a telefonját és nem kapta meg az elbocsájtó szép üzenetet.

6.jpg

Ezerrel pörög a parti, gazdagok koccintgatnak, Blair egy gyönyörűséges ruhában meséli boldog-boldogtalannak, hogy Marcus így meg Marcus úgy, mikor érkezik Chuck és nem túl árnyaltan megérdeklődi, hogy az ágyban is akkora ász-e a lord, mint amilyennek az élet minden területén tűnik.Blair persze szemrebbenés nélkül hazudja, hogy tökéletes a szexuális életük, emiatt Charles csak ne aggódjon.Ekkor Chuck romantikus kalandregénybe illő módon kezdi el a kezével inzultálni Blair elaltatott nőiességét és amúgy össze is jönne neki a dolog, ha nem suttogná a fülébe, hogy feküdjön le vele, csak egyszer.Ekkor Blair szokás szerint leundorítózza és közli, hogy rühelli, mint a patkányt, de ezt sokkal meggyőzőbben adhatná elő, ha nem szorítaná még mindig a srác kezét, amire Chuck is felhívja a figyelmét.

7.jpg

Serena és Dan indulnának a partira lehetőleg, minél gyorsabban, mert akadozik az áramszolgáltatás, meg ugye nagyon dumálni se akarnak. Elég furcsa a légkör, kábé a 10 éves kapcsolatok végét jelentő semmitmondó párbeszédet folytatják. Ez uncsi szál, úgyhogy átlépünk a bulira, ahol Nate érkezik és kiosztja Blairt a szemétkedésért.Ekkor érkezik a nem túl méltóságteljes hercegnő és rányomul, meg osztja a gyereket, és ezt sikerül is meglátni szegény Vanessának, aki egyből leveszi, hogy ezek dugópajtik. Ebben az áldásos pillanatban megy el az áram egész New Yorkban, így szerencsére a piruló arcokat nem láthatjuk. Blair próbálja nyugtatni a népeket, bár az ő feján is látszik, hogy ez a buli szerinte is egy rakás szar..Vanessa elzúz, Nate meg szalad utána.Itt izgi veszekedés van kilátásban emberek.Néhány szobalány zseblámpával, Blair meg gyertyákkal járkál és játsza a kis gyufaárus lányt. Szegény Vanessa kissé kellemetlenül érzi magát, mivel nem mehet el erről a csodálatos buliról.Nate sem akarja elengedni, meg a lift se megy, úgyhogy itt beszélgetni kell.Csak kérdezem, hogy azért készítettek menekülési útvonalat gazdagék, ugye?Csak mert ha valamelyik gyertya felgyújtja a függönyt, majd az antik bútorokat, akkor nem jár a lift, szóval érdekes lesz kijutni.

Szóval Vanessa számonkéri Nate-et, hogy mióta olyan, mint Blair meg a többiek és mekkora szemét, hogy egy Mrs. Robinson-féle viszony miatt lemondta a randijaikat. Nate állítja, hogy nem tehetett mást, erre Vanessa hajlandó meghallgatni.Gondolom a szaftos részletek miatt.Az elvonulás MILF szemét is kiszúrja, ezt közli is Blairrel, akit nem érdekel a vergődése és ha Nate Mel B-vel akar kavarni, akkor kavarjon, MILF meg kussoljon és szerezzen egy másik fiatal fiút a kapuzárási pánikja miatt. Sajnos MILF is egy rohadt tetű, és előadja Blairnek, hogy belőle is Mrs. Robinson lesz, ha továbbra is olyan sráccal van együtt, aki nem ad meg neki mindent.

8.jpg

Dan hívja az embert, akit akkor hívsz ha beragadsz a liftbe.Egyenlőre leszarják őket, úgyhogy elkezdenek dumálni, illetve veszekedni, mert Serena szerint mondania kellett volna, hogy ő is ott van.Dan puffogva visszahívja őket és láss csodát, már jön is a felmentősereg, hogy a srác ezzel is jobban érezze, hogy mekkora egy senki ő.Jenny Elenortól köszönne el, de a nő mondja neki, hogy várja meg az áramszünet végét és segítsen neki, mert nem tudja eldönteni milyen nyakat varjon a ruhára.Jenny először finomkodik, aztán közli a lesújtó véleményét, ami megegyezik Elenoréval, szóval lehet, hogy nem is vész kárba az a sok csicskameló, amit a nyáron csinált.Nate elmeséli a sztorit Vanessának, aki rátapint a lényegre, hogy kitartottnak lenni égőbb, mint Chucktól pénzt elfogadni.Nate nem látja az út végét, de Vanessával szeretne lenni, aki megvárja míg véget vet a dolgainak és ő is vele akar lenni.

9.jpg

Blair rányomul Marcusra, aki megint lepattintja a picsába.Blair felszólítja, hogy menjen fel a hálószobába, majd ott hagyja a srácot, aki egy lépést sem mozdul, viszont Chuck szépen felsomfordál az emeletre.MILF Vanessát gyűri, aki Nate-re vár.Kicsit ekézik egymást, van némi fenyegetőzés is, főleg Mrs. Robinson adja elő a felsőbbrendű faszfejet, mert Nate fontos neki, és sok mindent megtenne érte.Chuck sejtelmes zene közben nyit be Blair szobájába és nem válaszol arra a kérdésre, hogy "Marcus, te vagy?". Viszont felszólítja, hogy fújja el a gyertyát. Blair példán felül engedelmes és egy nagyon szép szerelmi jelenet bontakozik ki a szemünk előtt.Jennynek Elenor mesél a nagy dolgokról és végül is megköszöni, hogy lehordta a ruháját, aztán Jenny is belekezd a nagy sztoriba, hogy az első ruha amit vett egy Elenor Waldorf darab volt és annyira imádta, hogy folyton abban volt otthon.Ez az egyik amiért divattervező szeretne lenni.This is a beggining of a beautiful friendship.

11.png

Dan és Serena máris veszekszenek a liftben, én amúgy kurvára nem értem miért.Én azt se értettem, hogy a nyáron miért szakítottak.Aki érti az legyen már kedves megírni kommentben, mert szerintem én valamiről lemaradtam, pedig higyjétek el nézem ezt a sorozatot. Dan próbálja kilökni a lift tetejét, hogy majd ő kimászik.Persze a megalázó helyzet tovább fokozódik mikor leesik.Serena megbocsát Georgina miatt, Dan is megbocsát, de nem is tudja mi legyen. Megbeszélik, hogy szeretik egymást, de nem tudnak megváltozni. Nincs kedvük beszélgetni, úgyhogy összebújnak és valószínűleg így ér véget újra ez a kapcsolat.Nate Vanessát keresi, de csak MILF-et találja.Ekkor jön vissza az áram, ami óriási dramaturgiai érzékkel rendelkezik.MILF egy fasz, Nate arca meg olyan,mint egy ovisé, mikor nem adják oda neki a sellőbarbit.Blair-Chuck páros annyira benne van az előjátékban, hogy észre sem veszik, hogy visszajött az áram, Marcust is már csak akkor, amikor rájuk szól kissé szemrehányóan.Blair kiakad, magyarázná a dolgot azzal, hogy azt hitte Marcus torkán nyomta le a nyelvét az elmúlt fél órában, vagy nemtom hogy megy az idő az ilyen sorozatokban.Chuck persze belepofázik a dologba, hogy ne kamázzon, mert kurvára tudta, hogy mi matat a ruhája alatt, Marcus pedig végre tesz valamit ami férfias és jól pofánbassza. Persze azt, hogy tudta-e vagy sem, hogy Chuck-kal kavar a lépcsőn beszélik meg hogy mindenki hallja.Bevallja, hogy tudta, hogy kivel van, de valójában Marcust akarja.Erre jön a srác dumája, hogy ő is Blairt akarta és most is, de neki csak a rang kell.Szerencsére azt a hülyeséget, hogy valami lovagias oknál fogva nem nyúlt a bugyijába nem tolja az arcunkba. Ekkor Blair felszólítja, hogy ha akarja őt, akkor mutassa meg, mert ő nem porcelánból van, hanem nőből, úgyhogy tegyen már valamit az ég áldja. Ekkor a közönség nagy örömére csókcsatába fognak, amire Chuck gyilkos tekintettel válaszol.

10.jpg

Nate utoléri Vanessát, aki el akar húzni és Nate szerinte ne szakítson MILF-fel, mert szereti őt és legalább pénz is van, ő meg inkább kilép az életéből. Nate nem boldog, Mrs. Robinson viszont az, úgyhogy a kezébe nyom egy hotelszoba kártyát és elhúz. Jenny és Elenor még mindig dolgoznak mikor érkezik Rufus, aki aggódott a gyermekéért, szóval eljött megnézni mi van vele.Kiderül, hogy randija volt egy kis barnával.Elenorból is előtör a szülő, úgyhogy mindjárt felhívja Blairt, Rufus meg hozzon már szenyákat, mert nem rúgja ki Jennyt és sokáig itt lesznek.Szomorú dallamok szólnak a vágóképek alatt, szóval Serenáék házában is biztos visszajött az áram és most vége mindennek.Igen, nyílik is az ajtó, a srácok meg bámulják egymást szomorúan és meredten.Félnek.Mindketten, mert ha kilépnek, akkor vége mindennek.Dan szerinte ennek már annyi, csak nem tudtak hozzászokni.Búcsúcsók következik és Serena menne.Dan a liftből még kiszól, hogy ő még mindig..mire Szőke is elmondja, hogy tudja,és ő is.Ajtó csukódik,amúgy olyan szomorúak ezek, hogy én is mindjárt elsírom magam, plusz nem tudom megemészteni az ilyen értelmetlen szakításokat.Serena a csukott ajtónak még odaszól, hogy Szeretlek.Chuck egy barnával smárol a limóban, de már megint nem jön össze neki a dolog.Vanessa és Dan Brooklynban szomorkodnak tovább, plusz Dan is kiakad a Nate-féle sztorin. Vanessa elmeséli, hogy MILF azzal fenyegette meg, hogy ha Nate elhagyja, akkor ő meg beköpoi Fatert, hogy Barbadoson héderel miközben a család tologatja a szopórollert.Hát, azt hiszem ez senkinek nem volt egy jó este, úgyhogy várjuk csak szépen a következő részt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása