Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x14 - 6. döntő

2012. november 22. 14:00 - candyperfumegirl

Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan őszinteséggel azt mondja, hogy a lányaitól még nem született meg AZ a nagy pillanat, ami feledhetetlenné tenné őket a műsorban. Ezzel amúgy nincsenek egyedül a csajok - ezt már csak én teszem hozzá-, de nem nyújthat mindenki hétről hétre olyan emlékezeteset, mint KisJimmy vagy Stone. Ezek után VastagCsé gigantikus egója tölti be az X-faktor színpadát, ez meglepő, máris extra/playback produkcióval támadunk? Mi marad akkor a végére? Örömmel látom, hogy sikerült előásni a gardrób mélyéről az első szériában olyan nagy sikerrel alkalmazott elnyűhetetlen szartaposó csizmát, bár nem biztos, hogy pont Csaba méretében, mert elég furcsa pózokba vágja magát benne folyamatosan.

01.png

Eközben Nórikát rakják össze a backstage-ben, majd azt is látjuk, ahogy légzőgyakorlatokat végez a ledfal mögött, mennyi újítás! Mentorok ma lazában nyomják, Ildi oroszlánsörénnyel, Devilen szaténruha feszül, nyakában 20 kiló fuksz van, és máris tetemre hívja Keresztanyut: hogy lehet, hogy még itt van Stone? Két párbaj után? Jól kezdődik. Párbaj témán elrugóznak még egy kicsit, Miki azért nem felejti el megemlíteni, hogy az sem olyan nagy tragédia, ha ezen a ponton párbajozik valaki. Abból még könnyűszerrel lehet X-faktort nyerni, ahogy tette ezt az ő mentoráltja tavaly, erre el is hallgatnak a többiek, ahogy kell.

Produkciókat ma Feró lányai nyitják, a kisfilmjük nettó Törley reklám, meg egy kis szemelvény az Idegen Szavak Szótárából, nem ragozom. Produkciónak meg megkapták a Jóbarátok főcímdalát, amit legjobb esetben is minimum százszor hallott már minden ember ebben az életben, és most nem a sorozat rajongóiról beszélek, náluk vagy ötször súlyosabb a helyzet. Ebből egyszerűen nem lehet kihozni semmit, ami kicsit is újszerű lenne- ezt hittem addig, amíg meg nem hallottam a dalt a Like tolmácsolásában, mert nekik sikerült annyi hamis hangot belecsempészni, ami mindenképpen átformálta a számot. Mikit megint egy olyan pillanatban tudja elkapni az operatőr, amikor rá van írva, hogy egy kicsit sem élvezi a dolgot, ha ezek után az energiákat fogja dicsérni, nagyon fogok röhögni. De úgy tűnik, ma is „legyünk kedvesek" nap van az X-faktorban, ami sajnos nagyon unalmassá tudja tenni a műsort, mert általában abból áll, hogy dicsérjünk mindent a díszletező cipőjétől kezdve a világosító új frizurájáig, de énektudásról még csak véletlenül se beszéljünk, ha nem tudunk fapofával hazudni. Ennek jegyében zajlik az értékelés, hamisságokat csak óvatosan merik megemlíteni, Feró meg felszólítja a lányokat, hogy szarjuk le ezeket a kötekedőket nagy ívben, én is azt teszem, és milyen jól elvagyok.

02.png

Istenem, máris Stone következik, na ez a hátránya annak, amikor már ilyen kevesen vannak műsorban. Az X-faktor kőszikláját máris kétszeres párbajhősként ünneplik, és Keresztanyu ennek örömére elviszi a zenekari próbájára is, de hogy ehhez a művelethez miért kell a világ leghülyébb geek szemüvegét magára aggatnia, az rejtély. Hogy Stone produkcióját valahogy megkülönböztessék az összes eddigitől, bezavarnak mellé négy táncoslányt, de ettől az előadás a szokásos egy hangon előadott jellegtelen dögunalom marad, ráadásul most valami ismeretlen magyar borzalom volt a választott dal. Geszti vele nem kíméleteskedik, azt mondja, hogy amilyen erős vagy, ez olyan erőtlen volt, szerencsétlenségedre itt nem a fekvenyomás az a műfaj, amiben versenyzünk. Stone feje már vörösödik, de Geszti még azzal folytatja, hogy ezzel a válogatón nem jutottál volna túl, Miki helyesel, Feró szerint meg maga Stone is szart az egész produkciójára, úgy volt vele, hogy „ezeknek a parasztoknak jó lesz ez is!" Ezen a ponton szól bele a dologba Nórika, mert Stone halántékán már kidagadt az ér, és közli, hogy ez egy Vastag Tamás nóta volt, ezek szerint Vastag Nap van a Faktorban, de jó nekünk. Stone meg csak nem bírja megállni, hogy bele ne kössön Gesztibe, mondjuk a „gesztikulálás" mint poén annyira gyenge szerintem, hogy válaszra se kéne méltatni, de Geszti besértődik, ez annyira tré, te meg jobb vagy. Nem, sajnos az a baj, hogy nem, ez pontosan az ő szintje, hiába állítja megint baromi ellenszenvesen, hogy ő ennél sokkal jobb.

03.png

Reklám előtt Nórika még figyelmeztet, hogy el ne kapcsoljunk, vagy induljunk el bulizni, hiszen KisJimmy még nem volt! Jézusom, tényleg nem, remélem, mindenki bekészített valami szíverősítőt már most. De előtte meghallgatjuk még Szabó Dávidot is, akinek a kisfilmje családi nosztalgiázásról szól, gyerekkori felvételek, minden túlzás nélkül jobban énekel azokon, mint itt, a műsorban. Na halljuk a produkciót, Bereczki kolléga (és felteszem példakép) gigaslágerét hozza, amiről a tanult kommentelők már megállapították, hogy ennek a dalnak a magyarítása, és valóban. A produkció amúgy pont olyan, mintha egy kicsit jobb fejű, de sokkal hamisabb Bereczki 2.0 nyomná, a mozdulatok és gesztusok nagyon ismerősek. Ildikó értékel, „látszott, hogy nagyon szereted ezt a dalt!", nagyszerű, tehát megint kerülgetni fogjuk a „fájdalom volt a fülnek, amit műveltél" gondolatkört az értékelésben. Feró unta, mert olyan volt, mint egy popsztár. Ha olyan lett volna, mint egy jó hangú és karizmatikus popsztár, semmi gond nem lett volna ezzel, de a Rocklegenda most baszogatós kedvében van, mert most unta meg, hogy csak a versenyzők élvezik a produkciókat, márpedig neki, mint hallgatóbak sem ártana.

04.png

Antal Timi következik, akinek a kisfilmje „kisvárosi lány nagy álmokkal a nagyvárosban" témájú, és zseniális, ezt most komolyan, és iróniától mentesen mondom, teljesen jól hozza azt a hangulatot és tematikát, amire nagy sikerű zenés amerikai színes-szagos filmek szoktak épülni. Ezt most nagyon kitalálták, mert a dala meg a Somewhere Over The Rainbow lesz, az álmok megvalósításának örök himnusza, érdekes átdolgozásban. (nem, szerencsére nem abban a gitáros változatban, ami minden tehetségkutatón elhangzik minimum egyszer, ez a Leona Lewis verzió) Timi most nagyon nagyot alakít, gyönyörűen szól, és érzelmes, ráadásul nem a kiabálós vonal, azt hiszem, az idei széria egyik leghatásosabb előadását hallhattuk. Végén Miki nem is bír magával, és odamegy hozzá (!), ölelés, puszi, és mindenki sír és meg van hatva, többi mentor meg magában szentségel, van miért. Feró azt mondja, ezért érdemes volt bejönni, Ildi kijelenti, hogy ez volt AZ a nagy pillanat, és milyen igaza van, Geszti meg kétségbeesetten próbál belekötni az egyetlen emberbe, aki fejfájást okozhat neki ebben a műsorban. Annak rendje és módja szerint lehurrogják, Feró majdnem hozzávág valamit, Nórikának meg tombolnak a hormonjai, mert alig bír megszólalni a bőgéstől.

Ezek után végre Jimmy Junior következik, ha van éles váltás, akkor ez az lesz most. Kisfilm sokkterápiával indul, KisJimmyvel visszanézetik a múlt heti produkcióját, amit azóta már hatásos kínzómódszerként alkalmaznak önkényuralmi rendszerekben, neki is torzul az arca tőle rendesen. Persze a dalt hibáztatja, és már indul a menetrend szerinti hiszti vérbeli drámakirálynőhöz méltó módon, feláll, csapkod, gesztikulál, komolyan mondom, imádom Junior kisfilmjeit. Azért valahogy csak ráveszik, hogy eltolja a képét az énekórára, ahol bezipzározott bőrdzsekiben kell énekelni, és azzal fenyegetőzik, hogy talált egy olyan Zámbó Krisztiánt, akit eddig még nem ismert! Ments Isten, bőven elég abból egy is. Produkció első fél percében röhögőgörcsöt kapok, fenomenális az egész, mert ha ezt így minden változtatás nélkül benyomnák egy paródiaműsorba, tökéletesen megállná a helyét. A választott dal Gáspár Laci amúgy (a szöveg alapján), eltalált hangok száma már lassan mínuszba megy át, és az egészet még megfejeli valami bizarr kígyómozgásos koreográfiával, KisJimmy egészen új dimenziókat hoz ebbe a műsorba. Értékelésnél Miki csúnyán néz, Geszti meg leplezetlenül röhög, Krisztián fiam, ez még mindig bitangpusztulatosan fostos, egyetlen előnye, hogy voltál már ennél szarabb is. Feró ennél egy fokkal keményebb, szerinte Junior kinyírta a dalt, és ezúttal Miki sem kerülgeti a lényeget, nálad jobbak esnek ki folyamatosan, és ez nem állapot. Ezek után már Keresztanyu sem bírja dicsérni a mentoráltját, ez már a vég. Gesztinek igaza van, de én azért még hiszek benned – mondja ezt olyan halkan, hogy hátha senki nem hallja meg. Nórika is rátesz egy lapáttal a gyanúsan egységes össznépi alázásra, JFK, mit szólsz ahhoz, hogy még mindig szar vagy? És JFK képes azt válaszolni, hogy „ez a színpad van megátkozva, mert csak itt vagyok szar". Visítok, végem van.

06.png

Következő kisfilmben Adélt kényszerítik a táncpróbán mindenféle gang banges szituációba, táncosok simogatják őt is, egymást is, fiúk, lányok vegyesen, senki ne maradjon ki a jóból. Ezek szerint nagyon erotikusnak szánt produkció lesz, Miki azt mondja, hogy Adél klasszikus énje fog megint felszínre törni, lássuk. Zséda Fekete rúzsát kapta, amit nem értek, miért kell folyton elővenni tehetségkutatókon, annyira nem jó szám, úgy meg pláne nem, hogy Adél olyan erőtlenül énekli, hogy alig hallom. Combvillantás van azért most is a biztonság kedvéért, a tapizás meg sokkal, de sokkal szolidabb, mint ahogy azt a kisfilm sugallta, igazából semmi extra nincs az egészben. Feró azért szorgalmasan jegyzetel. Geszti nem halaszthatja el a lehetőséget egy jól időzített önreklámra, ezt a dalszöveget én írtam, de te lányom semmit nem fogtál fel belőle, mert ez egy dühös szakítós dal, ezt nem lehet ilyen cukimukin előadni. Feró lehurrogja, hagyjuk már a műelemzést, szerinted érdekel itt bárkit, hogy te mit firkáltál részegen, nekem ez a csaj a kiskedvencem, megvédem, pukkadj meg. Ildinek is tetszett, Nórika meg megint az elkent rúzzsal jön, meg ne történjen újra a malőr, ha kell, ő teljes sminklemosó készlettel fog loholni Adél nyomában.

07.png

Végére persze Oláh Gergő maradt megint, kisfilmjében elsiratja országos cimborája, Fehér Zoli kiesését. Nagyon összehaverkodtak a srácok, úgyhogy nagy a szomorúság, amikor Zoli elhúzza a gurulós bőröndjét a Corvin sétányról, amit nem értek, nem úgy volt, hogy senki sem költözik ki a végéig? Lass Bea is ott lakik még, ha jól értettem, persze lehet, hogy azóta megnyirbálták a költségvetést, és elvették tőlük a Spar energiaitalokat is. Na mindegy, halljuk Gergőt, ismét tánccsapattal jön, és ismét ő az egyik legjobban mozgó ember a színpadon, és megáll az ész, de még úgy is hibátlanul énekel, hogy extra energiával tolja a koreográfiát. Talán a stílus lehetne változatosabb is, de amúgy meg laza, jól szól, és szerethető, szóval kit érdekel, bármikor jó érzés meghallgatni. Értékelésben a mentorok megint nem bírnak magukkal, Ildi szokás szerint üvölt, nyers őstehetség vagy fiam, ez BOTRÁNY, állj már le, mert minél jobb vagy, Junior annál égőbb. Ferónak az a baja, hogy túl sok a funky, Keresztanyu csatlakozik is ezen felbuzdulva, egyszer énekelj már rockot is Gergő, hátha abban gyengébb leszel. Nem lesz, ebben biztos vagyok, kap egy jó rockballadát, és szem nem marad szárazon.

08.png

Vége a versenydaloknak, Nórika belengeti az X-faktorosok első CD-jét, ami nem kicsit koppintja a Love Actually plakátot, és ha belegondolok, hogy azon Stone ÉS KisJimmy produkciók is vannak, akkor Devil nem akármilyen fegyvert tart a kezében. Maradt mára még egy extra produkció is, NEO, de nem túl emlékezetes, ugyanazt az egy sort ismételgetik szinte végig. Sőt,még közös produkció is van újra, nagyon helyes, ne hagyják lazsálni a versenyzőket. Végre nem valami jellegtelen magyar borzalmat nyomnak, ez a Change egész hallgatható, legalábbis addig, amíg Stone bele nem dörmög és Szabó Dávid nem próbálkozik rappeléssel. Haladjunk, felidézik még a múlt heti párbajt, amit Geszti azóta sem bír feldolgozni, majd Nórika sorolja a közhelyeket az utolsó egy percben egy levegővel. Idő lejárt, drámai hangra vált, és jönnek a továbbjutók nevei, akik közül az első JFK, hátradőltem és megnyugodtam.

09.png

Utolsó kettőnek a Like és Szabó Dávid marad, a Kő tehát gördül tovább a következő fordulóra is, erős mezőny lesz itt a végére. Like a Russian Roulette-et tolja Rihannától, nem volt jó ötlet, mert már a California King Bed sem állt nekik jól, és megint megerősítenek abban, hogy ezek a csajok pont csapatban nem jók. Külön-külön sokkal több lehetőség lenne a hangjukban, Petra meg még popsztár alkat is ráadásul. Na jöjjön Szabó Dávid, remélhetőleg nem Robbie Williams dallal. Párbajdalban egy fokkal jobb a szokásosnál amúgy, de halljuk a mentorokat. Érdekes módon egyöntetűen Feró lányai ellen döntenek, tehát a csapatok már MEGINT elvéreznek a verseny felénél! Miki azt mondja még, hogy nem nekik kéne itt állniuk, akár neveket is tudna mondani helyettük, és mivel nyilván nem a lányaira meg OláhDzsíre gondolt, ezért gyakorlatilag mondott is. Ha ez így folytatódik, akkor erősen haladunk egy Stone-JFK döntő felé, azt ugye érzi mindenki? A majáknak mégis igaza volt?

Címkék: x faktor
326 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Oakley 2012.11.24. 21:30:57

Ezért főznek ezek ennyit, kell a Spar-reklám

Paeonia 2012.11.24. 21:34:29

@Annie Oakley: Spar a reklámra költött pénzből inkább kitakaríthatná a koszos boltjait, meg felvehetne plusz eladókat, lehet hogy ez jobb reklám lenne.

sogeking 2012.11.24. 21:35:54

@Annie Oakley: főzhetett volna nekik Kálloy Molnár Péter :)

fran7 2012.11.24. 21:38:40

@Paeonia: De azt nem tanítják a marketing suliban.

almafa5555 2012.11.24. 21:39:27

@Annie Oakley: hát igen, Gergő vitte az egészet, Adél meg a szokottnál rosszabbul mozgott abban a brutálisan magas csizmában

almafa5555 2012.11.24. 21:40:12

@Emanuelle: nem Krisztián és Stone..sajnos

crazyfish 2012.11.24. 21:43:03

....ő legyen a győztes...B+ ennek van hangja...ja a tavalyi bronz...

Emanuelle 2012.11.24. 21:43:05

@almafa5555: felőlem Adélka és Dávid is egymásnak feszülhet

Emanuelle 2012.11.24. 21:43:52

@crazyfish: És mi van a tigrishal fogsorával?:-)

Emanuelle 2012.11.24. 21:47:45

Kiég a retinám ezektől a színektől

crazyfish 2012.11.24. 21:48:44

...azon gondolkodtam, h mekkora %esélye lenne a végső párbajban az uccsó két gyíknak ha 2liter marhavérrel együtt bekúrnák őket a folyóba...(bocs a vulgáris kifejezésért, de stilisztikailag így van értelme)

..és lezárták!!!...:DD

crazyfish 2012.11.24. 21:51:42

...átnedvesedett a tena ladym....
az nézők idióták...

Emanuelle 2012.11.24. 21:51:52

kész vagyok már most

almafa5555 2012.11.24. 21:55:06

remélem Timi megy tovább párbaj nélkül...

Emanuelle 2012.11.24. 21:55:26

Ha a retek nem akarja magát végleg lejáratni, akkor ma végre ki kell baszni JFK-t, még ha az idióta Jimmy fanok ezerrel nyomják is az SMS-t.

2012.11.24. 21:56:00

Timi mars haza! :D (kész...)

ŰberManci 2012.11.24. 22:02:11

Na, ha Timinek kell párbajozni, az nettó vicc lesz.

harvey1981 2012.11.24. 22:02:17

Olyan helyen vagyok, ahol nincs TV, mondjátok el plíz, ki párbajozik? Köszi!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:02:35

Egy mekkora übergagyi, miért nézem, ki tudja? Bár, vígjátéknak is elmehetne, de inkább tragédia valójában, főként az, ahogy JFK-t "életben tartják"!

almafa5555 2012.11.24. 22:04:18

basszus nem Stone-Zámbó döntő lesz a végén...istenem mi lesz most....

crazyfish 2012.11.24. 22:04:19

igen...végre feleződik a faszfaktor....

2012.11.24. 22:04:23

Á, elrontották a játékom! Valamelyik gyökér így menni fog...de kár.

dare 2012.11.24. 22:05:30

Na jó, ennek nagyon bunda szaga van! Tudom hogy így jogos de itt valami nem buli.
Kizártnak tartom egy ez a kettő volt az utolsó!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:05:40

Krisztián...először is utoljára párbajozik vélhetőleg..

2012.11.24. 22:06:10

...mondjuk egyébként is menne, de Krisztiánt mindenképp tovább kellett volna juttatni, hogy vesszen a műsor. (Ez van srácok, tudom, hogy ti nagyrészt szeretitek, mármint magát a viccfaktort.)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:06:29

@dare: Miért, mikor ez a két leggyengébb, vitán felül, ahogy elnéztem az eddigieket?

almafa5555 2012.11.24. 22:07:13

Stone jobb mint Zámbó....már ha a szar és szar között lehet különbséget tenni

crazyfish 2012.11.24. 22:07:43

naaa...stonet lui padre megdelejezte??...

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:08:02

@almafa5555: Lehet, valóban ő az emészthetőbb, ha plasztikusak akarunk lenni..

crazyfish 2012.11.24. 22:09:31

...ja, h saját dal...így már mennyivel jobb..

ŰberManci 2012.11.24. 22:09:33

ááááááááááááááá

Emanuelle 2012.11.24. 22:09:44

Most teszem le a hajam.

dare 2012.11.24. 22:10:03

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Teljesen mindegy hogy gyengék, nem ez döntött. Sok szavazatot kaptak és hirtelen tök utolsó mind a kettő.
Na jó, hallgassuk Jimmyt

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:10:05

na ne, nem a papa utódja akar lenni (nem ,mert nem is tud..:-) Marhabarom!

Paeonia 2012.11.24. 22:10:27

basszus, ez nem egy Jimmy dal? Így akar kilépni apuci árnyékából???

harvey1981 2012.11.24. 22:11:09

@nughop: na végre. ha bunda, akkor is így van ez jól :)
köszi

Emanuelle 2012.11.24. 22:11:39

A hangszerelés botrányos, az ének egész jó, itt jön ki, hogy mennyire hasonlít az apjáéra

2012.11.24. 22:12:03

a kis geci, már bocsánat a kifejezésért, de undormány amit csinál. Ha ezek után továbbjut, becs'csó SMS-ket fogok küldeni rá, hogy meg is nyerje. Oszt égjen az RTL!

rodeoclown 2012.11.24. 22:12:50

Poénból gondoltam ,hogy a még nem veszítheteket adja majd elő :) aztán tényleg. a legjobb az lenne amúgy ha mind2 párbajos kiesne.

Emanuelle 2012.11.24. 22:13:37

Rájöttem, hogy a te dalod.. Oszt honnan jött rá?

crazyfish 2012.11.24. 22:13:58

...a malekra vérdíjat tűzök ki...

2012.11.24. 22:15:42

Sixx tud valamit, figyeljetek...

2012.11.24. 22:17:16

Keresztesnek inkább nem kell kimondania. :)))))

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:17:50

Be kár, most már érdektelen az egész Gergő és Timi döntőjét kivéve, remélhetőleg!

ŰberManci 2012.11.24. 22:17:53

Azért az túlzás amit a Keresztes csinál, mintha valami eszméletlen jó énekes esett volna ki. Műbalhé.. pffff

2012.11.24. 22:18:12

Kellett hozzá egy kis mák (nézők), de csak sikerült kijjebb rudalni a fickót. Ejj, be kár érte!

2012.11.24. 22:18:18

legszebb pillanatok: édesapám Zámbó Jimmy. :))

crazyfish 2012.11.24. 22:19:22

....vicces ez a müsor terv...

mehet vissza a ládagyárba tmk-snak...:DD

Emanuelle 2012.11.24. 22:21:02

Ami egész héten ment a sajtóban, simán lehetett tudni, hogy JVK-t kibasszák mint macskát szarni.

crazyfish 2012.11.24. 22:21:37

joccakát...hol a xanaxom?....köv héten nézzük....lol

Emanuelle 2012.11.24. 22:21:42

@Emanuelle: Azért persze be voltam szarva, hogy mégse:-)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:22:09

Most kin fogunk sírva vígadni Karácsonyig?
Elrontották a szórakozásunkat, valljuk be hősiesen!:-(

Night_ 2012.11.24. 22:22:15

és tényleg kinyírták egyetlen hét alatt:-))))

Emanuelle 2012.11.24. 22:22:29

Gyere sírj a vállamon

ŰberManci 2012.11.24. 22:22:39

Ezt a másik fórumon írta valaki, megosztom veletek, így a végére:
"Chuck Norris már hallotta jól énekelni Zámbó Krisztiánt
:))" Mindenkinek további szép estét :)

dare 2012.11.24. 22:24:02

Ennek az egésznek annyi a lényege: Nagyon szépen köszönjük Jimmy rajongók az eddigi szavazatokat de most már menjetek a jó édes.......................................................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:25:35

Vannak még perverzek: "Egy este Vastag Csabával" atyaég, van még lejjebb is?

almafa5555 2012.11.24. 22:25:44

és Stone a pancsidallal a legjobb 5-ben!!szuper!!

2012.11.24. 22:26:21

feltűnt, hogy az első dalban a Bukott diákban, amit bejátszottak minden hang a helyén volt. De mintha egy oktávval magasabb is lett volna az egész, mint amit az élő adások alatt tudott hozni. Fura kontraszt.

2012.11.24. 22:27:45

@mamitirtok sír derék (kommensevik): biztos überelni akarják az M1-et, ott Robbie Wiliams koncert megy.

almafa5555 2012.11.24. 22:29:37

amúgy meg abban igaza van Zámbónak, hogy több hónapig napirenden volt, pedig én azt sem tudtam. hogy létezik..ez is valami

Emanuelle 2012.11.24. 22:29:59

Na megyek The Walking Dead-et nézni.
Jóccakát.

2012.11.24. 22:33:19

@almafa5555: jó, de én azt szoktam mondani, hogy a negatív reklám is reklám mondásnak pont annyi igazságtartalma van, mint a nem a méret a lényeg örökbecsűnek.

fran7 2012.11.24. 22:38:41

A retekklub sok mindent megengedhet magának, de azt nem hogy paródiának nézzék és folyamatosan negatív színben láttassa a vezérműsorát. Vazul kiesésével nem lesz minőségibb a műsor, de kevesebb kajánságra ad okot a nézők körében.

mézescsók 2012.11.24. 22:52:14

@beebeer: @Akármi Áron: Ma már említeni sem lehet előtte a gyerekkori szóhasználatot. (Nehogymár egyszer terapeutánál kössön ki emiatt!!!) Csuda tudja, miért rühelli, ha véletlenül szóba kerül valamelyik kiszólása.

Más: a factor eredményét tekintve bekövetkezett, amit reméltem, de már nem hittem benne. A szériában kb. az első olyan döntés, amivel mélységesen egyetértek. Nem mintha számítana bármit is, de azért mégis...
Szerintem ma Szabó Dávid volt a legjobb. A duettben leénekelte Antal Timit, ami meglepett. A jövő heti távozóra betippelem Stonet vagy Csobot Adélt. Bár lehet, hogy ez is csak vágyálom marad.

mézescsók 2012.11.24. 23:00:18

@beebeer: Na látod, én ezen röhögök sírva (Robbie Williams kontra Vastag Csaba). Mély tiszteletem mellett: Te nem vagy normális!!!

nyuszi01 2012.11.24. 23:02:10

muszáj volt belehallgatnom a Robbie Williams koncertbe, csak hogy mégis... :D :D

amúgy meg sztem Timi hangja biztos, h le volt keverve a Move like Jaggernél, mert az nem létezik, h Szabó Dé leénekelje...

Ezt meg most láttam az X-Faktor Facebookján, meg Nórika is ellihegte a műsorban, és már akkor is röhögtem:

"Beszólok a mentoroknak!

Hétről-hétre nézed az X-faktort és egyre jobban bosszankodsz: miért ezt gondolják a mentorok? Miért mindig arra a produkcióra mondják, hogy nagyon jó volt, amit Te gyengének éreztél, és miért mindig épp az Te kedvenced kapja a legkeményebb kritikát? Már a válogatások során is kiverte a biztosítékot néhány döntésük, de az élő show-kat nézve már-már tűrhetetlen, amit művelnek? Legszívesebben szemtől-szemben jól beolvasnál nekik? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talk show-jába, és legyél Te a mentorok legelszántabb és legismertebb kritikusa! Írd meg a neved, címed és telefonszámod most az xfaktor@rtlklub.hu címre!"

Figyeljetek, ez nekünk szól! Na ki jön?? :D

Annie Oakley 2012.11.24. 23:34:05

@nyuszi01: "Írd meg a neved, címed és telefonszámod..." Na, hol a csapda? :D

Annie Oakley 2012.11.24. 23:36:15

Egyébként észrevettétek, hogy amikor Málé Miki biztatta Timit a szünet előtt, és kihangosították, akkor Timi feltette azt a kérdést, hogy "Ez most élő...?" De persze lekeverték gyorsan a hangot... WTF??

Akármi Áron 2012.11.25. 08:44:14

@mézescsók: A tipped jövő hétre, nekem is feküdne, még ugyan! üdv.:)

schanc 2012.11.25. 09:33:50

@mézescsók: Tegnap volt szerencsém élőben ott lenni a döntőn. Timi elképesztő nagyot énekelt az egyéniben, és Dávidnál is erőteljesebb volt a duettben - éreztük így a helyszínen. Aztán hazajőve még visszanéztem a neten - és nem kis meglepetés ért, amikor meghallottam, mi ment le a tévében...
Egyébként a helyszínen mindenki sokkal jobbnak hangzott, mint tv-n keresztül. Jó, azt hallottuk ott is, hogy Adél és JFK hamis, de pl. Szabó Dávid egérhangja is "vastagabbnak" hatott. Timi meg Gergő meg valami fergetegesek voltak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.25. 10:36:34

@Annie Oakley: Szerintem Timi a két legtöbb szavaatot kapó versenyző közt volt, csak dramaturgiai fogás volt a végső biztos bejutóként való felsorolása.
Zámbó Krisztián megérdemelten esett ki, de már Kvaka Andi helyett ki kellett volna esnie legkésőbb.

almafa5555 2012.11.25. 10:49:10

@Annie Oakley: a kérdésedre schanc szerintem tud válaszolni

candyperfumegirl 2012.11.25. 10:59:16

@almafa5555: persze, hogy élő. Tavaly mindegyiken ott voltam, két pontja van a műsornak, amit az élő adás előtt rögzítenek, és utána felvételről adják le, de ezt nem is tagadják: a közös szám és az extra produkció. (ott nincs is "élő" felirat)

nyuszi01 2012.11.25. 11:01:10

@Annie Oakley: teljesen mindegy, mert ez szemtől szemben lesz, szóval a neved előbb-utóbb úgyis megkérdeznék...

ŰberManci 2012.11.25. 11:37:48

@schanc: Köszi a hírt, akkor csak nem vagyok süket, többedmagammal :) Féltették Dávidot Timi erőteljes hangjától, ami érthető, csak kicsit túlzásba vitték.

mézescsók 2012.11.25. 13:26:27

@Akármi Áron: Kivárjuk. Szia!
@schanc: Elhiszem, hogy a stúdióban más a hatás, utalás is történt rá a műsorban (azt hiszem, Malek feszegette). A szólóban nagyon tetszett Antal Timi, a legjobb volt a versenyzők közül szerintem. A duettben azt hallottam, amit leírtam, de hát én csak mezei néző vagyok a tv előtt. Elhittem, hogy Szabó Dávid tud erőteljesen énekelni. Valamikor a napokban felmentem a youtube-ra és megnéztem néhány felvételét. Azokon lényegesen erősebb, határozottabb a hangja és nem cincog.

Ditti82 2012.11.27. 17:11:33

@mézescsók: A hangosítás (vagy mi) lehet xar.

Pácsó Ármándó 2012.11.27. 19:22:52

@Ditti82: Mondjuk van aki a világ legjobb technikájával is sz@r lesz és olyan is aki végig élvezhetően nyomja ugyanolyan műszaki háttérnél.

mézescsók 2012.11.28. 00:05:42

@Ditti82: Lehet, de ettől függetlenül a lányt minden egyes belépésénél bizonytalanabbnak éreztem. Ha visszanézed, rájössz, mire gondolok.
@Pácsó Ármándó: Ez mondjuk igaz. De fenntartom, amit a youtube-on tapasztaltakkal kapcsolatban írtam.

Szép álmokat, rózsás angyalokat!
süti beállítások módosítása