Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x08 - A legragyogóbb férfiékszer

2012. november 22. 07:49 - sixx

Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre kényszeríti, Pákó meg szokatlan önmérsékletet tanúsítva kivonta magát a forgalomból, biztos a kiesett nyomorultakat töcskölte valamelyik fészerben. Évek múlva milyen jót röhögünk majd, ha valamelyik pornómegosztón viszontlátjuk az eseményeket Black dude fucks butt-ugly Hungarian chicks in the ass part1-2 címmel.

Screen Shot 2012-11-22 at 5.30.50 AM.png

A két döntős szerencsétlen, a büdös szájáról, Dzson iránt érzett olthatatlan szerelméről és Bibliájáról ismert Erika és Violetta, az élő viaszbábú, az utolsó reggelire saját és a sztájliszt csapat lehetőségeihez mérten nagyon kikupálva érkezik, az ünnepi alkalomra Dzson is a kimenőnapi parókát veszi fel a pohos felsőtestre feszülő izominghez, de ne csak az albánnal legyünk gecik, a két nő is megbelesedett a műsor alatt. Dzson az asztalra mutat, ugye, hogy kitett magárért az RTL a végére, az utasellátós zsömle helyett van itt müzli, rántotta, narancslé és kávé is. Mintha otthon lennétek, tessék zabálni. A kajáláshoz egy Dzsoni-sláger jár aláfestésnek, ez nagy geciség ám, azt remélem tudják a készítők, ki az isten tud így enni?

Screen Shot 2012-11-22 at 5.44.54 AM.png

Ma jön az álomrandi, fenyegeti meg a két nőt Dzson, Erika szájában egy utolsót még fordul a reggeli, de a csodálkozástól nem megy lejjebb, nahát, ÁLOMRANDI, bazdmeg, el sem tudom képzelni, hogyan tudod megűberelni (ezt mondta, nem vicc) az eddigieket. Hát igen, a műindiántábor, a műkatonáskodás és dunai hajókirándulás a romantika panteonjának három, erős lábakon álló oszlopa, amit felülmúlni szerintem csak egy cirkuszi látogatással lehet, ami során a bohócnak öltöztetett Dzsont egy ágyúból lövik ki az oroszlánketrec sarkában széttárt lábakkal üldögélő arajelöltekbe. Violettát nem lehet csak úgy zavarba hozni, simán űbereled az eddigit, jelenti ki, ezen Dzson kicsit meg is sértődik és első körben Erikát viszi el az utolsó kanyarra. Violetta vagány vabankja vacogással végződött, vadállatias vadászra vágyott, vérbő vadhúsra vaginájába, vakmerősége valójában vajas vályút, vályog vityillót vásárolt.

Screen Shot 2012-11-22 at 5.49.27 AM.png

Miközben Violetta azt fejtegeti a kamerába, hogy Erika egy mocskos ribanc, aki már a Hummeben leszopja Dzsonit a győzelem reményében, a főnök és első arajelöltje egy várrom felé igyekszik lóhalálában. Kocsikázás nincs CD-hallgatás nélkül, tartja az ősi albán mondás, Dzson utasítja is Erikát, hogy tegyen be egy lemezt, ott van, nyomjad, hogy pléjcédé, látod? Erika hatalmas szemeket meresztve csodálkozik rá a dekadens nyugat luxustermékére, majd nyom egy gombot, és felcsendül az a nóta, amit Dzson Erika szövegére szerzett, és pont olyan foskazán, mint elsőre volt. Erika ettől úgy érzi magát, mintha egy érett férfiban bújkáló huncut kisfiúval utazna együtt, és elkezdi csókolgatni Dzsion köszvényes kézfejét. (A csajom itt nyögött fel először elkeseredésében, és jegyezte meg, hogy ezt nem bírja tovább nézni).

Screen Shot 2012-11-22 at 5.52.42 AM.png

A helyszínre megérkezve Erika szemét be kell kötni, mert úgy lesz teljes a meglepetés, meg eleve, jobb ha nem látja az albán embercsempészek arcát, miközben az IFA mellett méregetik. A kocsiból kiszállva nem bajszos gengszterek, hanem a romantikus középkor várja Erikát, akinek mindegy, milyen korban van Dzsonnal, otthon érzi magát. A várban érdekesen keverednek az echte középkori építőanyagnak számító vasbeton elemek és a skanzenjelleget kidomborító, korhű ruhába öltözött kovácslegények. Az autentikus élményhez korabeli ruhákra van szükség, így átöltöznek mindketten, Dzson szó nélkül lehajítja magáról a textilt, Erika meg kis híján elájul, amikor az aranyszerszámot meglátja, ettől lett neki álom a randi.

Screen Shot 2012-11-22 at 5.59.16 AM.png

Dzson a farkára lepillantva megkérdi, hogy szép-e, a Bibliát erre a kalandra szerencsére nem hozó Erika szemérmesen eltakarja a szemit és idegesen vihog, majd a kamerába azt mondja, benedvesedett a pinája Dzson láttán, és legszívesebben ott helyben kiverte volna neki. (Timi: Jézusom.) Dzson meglát egy spontán működő kovácsműhelyt, ahol Pétert, a legényt köszönti ismerősként, majd nekilát egy vasdarabot kovácsolni. Formára. Szív alakúvá bazdmeg. Egy vasszívet kovácsol, legalábbis ezt sugallják a képsorok, a szív alja szépen megcsavarodva, leszopom magam, ha ezt Dzson csinálta. Erika persze elalél, sose kaptam még ilyen szépet, mondja szegény, nehéz lehetett az élete. A Biblia mellé kerül a vasszív, mondja Erika, tessék a borítóra applikálni, úgy mindig ott lesz Dzsoni veled, javaslom én.

Screen Shot 2012-11-22 at 6.08.44 AM.png

Esznek egy kicsit, közben meglepően őszintén beszélgetnek, Erika bevallja, hogy eres kéz- és lábfej-fétise van, amikor azt meglátta, menten ráugrott volna Dzsoni aranyszerszámjára, és napestig mozgott volna rajta. Nem én mondtam, helló. Dzson erre hóttkomoly képpel bejelenti, hogy itt az ideje elereszteni a szerelem galambjait, ne már bazdmeg, ez valami új szokás, hogy az ember bejelenti, ha fingani készül? Ja, hogy szó szerint teccettek érteni, tényleg két galambot eresztenek el, élőt. Este a vár egyik nagy termében ülnek le enni, a kandallóban ropog a tűz, Dzson pedig ellenkampányba kezd, baszki, Erika, van köztünk vagy 30 év, tíz év múlva hugyozni sem fogok tudni egyedül, húsz év múlva meg ott ülök majd a nappaliban pelenkában, ez neked kóser?

Screen Shot 2012-11-22 at 6.22.29 AM.png

Baszki, Erika tényleg szerelmes, azt hajtogatja, hogy ez mindegy, nem a testiség a lényeg, hanem a lélek, és sír. Ez a két hét többet jelentett neki, mint eddigi párkapcsolatai összesen, mondja, és erre kicsit megsajnáljuk, mert ezek szerint sivárabb élete volt eddig, mint egy jobbikos pornós kurvára naphosszat a farkát verő szélsőjobbos gyökérnek. Dzson erre vesz egy nagy levegőt, együnk inkább, bazdmeg, ennyi lelkizés elég egy estére. Kappant rendeltem, szaftjában, szereted? Erikának fingja sincs a kappanról, de szereti. A vacsora legbizarrabb momentuma az, amikor Erika megjegyzi, hogy szereti a húst, Dzson meg erre azt kérdi, hogy imádod falni a kolbászt? Baszki, ha le akarod szopatni, Dzson, azt mondjad, ezt már egyszer eljátszottad, oszt nem vették a lapot a libák akkor sem, mehettél versenyt onanizálni a paraván mögé Pákóval.

Screen Shot 2012-11-22 at 6.24.14 AM.png

Egy ponton Dzson feláll, és egy fél kakast nyom Erika szájába, nesze, egyél, aztán meg elkezdi kajával hajigálni a nőt, és azt üvölti, hogy gyere ide, te kis dög. (Timi: ezt nem hiszem el.) Odamegy, smárolnak. na, Erika, mondja neki az albán, eredj előre, oszt készítsd fel a pinád az aranyszerszámra. S lőn, Erika a kimenős hálóruháját veszi fel a nagy alkalomra, és úgy várja a buzukistát, mint szűzlány az első éjszakára igényt tartó földesurát. Erika baszni akar, na, ezért képes lenne Dzson talpát is nyalogatni. Na, lássuk azt a kúrást. És baszki, nem mutatnak semmit, csak a kádban nyögő Erikát, akit vagy nyalnak a víz alatt, vagy csak magát piszkálgatja. És ennyi a szex, pedig Dzson tuti megpocsíkolta éjjel.

Screen Shot 2012-11-22 at 6.29.02 AM.png

Screen Shot 2012-11-22 at 6.32.39 AM.png

Vágás, és jön Violetta, aki Dzson szerint talpig bőrben, szerintem és a kép tanúsága szerint farmerben várja az út szélén, valahol Magyarországon. Dzson megjön egy igen fasza motoron, felkapja maga mögé a nőt, és hajrá, irány a természet, piknik lesz a fűben, ahol őszinte vallomások sorakoznak, Violetta teli szájjal vall szerelmet Dzsoninak, felhétlenül boldoggá akarlak tenni, oszt passz, mondja, az őszinteségi faktor úgy három lehet a százas skálán. A következő állomás egy kastélyszálló, ahol már várja őket egy jó meleg fürdő, a vízben rózsasziromokkal, bezony. Violetta trademark sárga bikiniben pancsol, Dzson meg játékos kedvében van, és puszit nyom Violetta arcára, az indokot nem hallani a szar hangosítás miatt, de azt hiszem nem sokat vesztettünk a hanghibával. Dzson férfiasan pajkos, derül ki, ezt dekódoljuk: áll a farka a víz alatt, és hozzádörgölte Violettához.

Screen Shot 2012-11-22 at 6.35.08 AM.png

A fürdés után vacsora jön, Violettát megint úgy fazonírozzák, mintha a műsor után menten Madame Tussauds panoptikumába szállítanák, hogy ott a XXI. század ribancflottáját erősítse. Dzson erősen kezd, te Violetta, nekem kurvára bejön Erika ám, és tegnap meg is húztam, mondjál erre valamit. Hát, kapd be akkor, gondolja Violetta, majd lesmárolja Dzsont (Timi: ezt ne már, bazdmeg). A vacsora innen sokkal oldottabb hangulatban folytatódik, Dzson például kóstolás nélkül megmondja egy borról hogy jó, majd franciául mind valamit, mire Violetta olaszul felel, valami olyasmit, hogy ha lehetne, itt az asztal alatt szopnálak le, Dzson. Erre az albán annyira belelkesül, hogy énekel egy kicsit Violettának, Jimmy fia Krisztián telefonált Dzson, és kéri vissza a hangját. A vacsi vége itt is az ágy, és ugyan megmutatják nekünk Violetta csöcseit az éjszakai kamera képén, de a dugást azt nem. Mert álszemérmes gecik.

Screen Shot 2012-11-22 at 7.09.29 AM.png

Na, kérem szépen, itt a finálé utolsó előtti momentuma. Buddhista szentélyben vagy Krisna-faluban kerül rá sor, egy algás tó partján, ahol Dzson és Keleti Andi is színes leplekben, az alkalomhoz illő komoly arccal trécsel a Nagy Kérdésről, Violetta vagy Erika? Egyelőre nem derül ki semmi, Dzson bizonytalan, ezek szerint vagy elment a hang a fülében, vagy ezen a ponton még a szerkesztők sem tudták, ki nyerjen, mert éppen a szerződéseken vitatkoztak a két luvnyával. Keleti Andi pár perces haknija véget ért, láthatóan megkönnyebbülten szalad zuhanyozni, Dzson pedig eljátssza nekünk a Nagy Gondban Levő Férfit, aki a tó partján azon filózik, melyik ribancot vigye haza legalább egy estére (Timi: pont olyan fejet vág, mint aki a bevásárlólistát citálja fejben, kell tej, tepertő meg budipapír, fogkrém van vajon otthon?)

Screen Shot 2012-11-22 at 7.15.48 AM.png

Screen Shot 2012-11-22 at 7.18.54 AM.png

Screen Shot 2012-11-22 at 7.19.36 AM.png

A legeslegutolsó mozzanatra egy imaházban kerül sor, a padlón ott hever a többi agyhalott színes leplekben, köztük pár ismeretlen és nagyon ideges arc, akik nem értik, mi a fasznak kellett visszajönniük csak ezért a színjátékért, kevés az ötezres napidíj, gondolhatják. A két arajelölt mezítláb, lassú léptekkel közelít a kenetteljes ábrázatú Dzson felé, aki összefoglalja az eddigi eseményeket, majd pro és kontra érveket sorakoztat fel a két nő mellett és ellen, ennek alapján a nyertes egyértelműen Erika, de nem, mert Dzsonnal Violetta kell. Erika sír, Violetta csak majdnem, az arcáról viszont egyértelműen leolvasható, hogy bazdmeg, ebből hogy mászok ki? Erika sírva elszalad, Dzson vállat von, sebaj, gyere Violetta, keljünk egybe. Bejön egy krisnás csávó, egy virágfüzérrel összeköti a kezüket, és kész, passz, ennyi volt a műsor, különösebb katarzis vagy legalább egy (megmutatott) nagy baszás nélkül.

Screen Shot 2012-11-22 at 7.25.21 AM.png

Screen Shot 2012-11-22 at 7.25.35 AM.png

Nu, kedves olvasók, ennyi volt Dzson és az agyhalottak kalandja, nem hiszem, hogy záros határidőn belül lesz még egy ilyen pöpec trashreality a magyar tévében, ami a műfaj korlátait szaros gumicsizmával rúgja fel már az első adásban. Köszönöm a megtisztelő figyelmet és a kommenteket, tessék maradni még egy kicsit a blogon, kurva sok jó hogyvoltunk van még.

Címkék: i love gjoni
49 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.11.22. 08:25:09

Na, most komolyan, sosem álltam itt lesben,egyszerűen ráérzek rögvest a posztra:)
Klassz volt egytől-eddig, bírtam volna még s/permanensen jó hosszan....olvasni.
De így is köszönjük, élmény volt.

Steph778 2012.11.22. 08:27:05

Én bevallom, lesben álltam :)
Az eddigi legjobb poszt, illett is egy ilyen fináléhoz!

Ha már vége, nem hogyvoltoznád a gazdákat vagy a Voice-ot esetleg? Igény lenne rá.

Bucca 2012.11.22. 08:50:20

Hihetetlen!
Mármint a hv :))

Vinnyogva röhögtem rajta....
A többi hv is fergeteges volt, de itt aztán kiteljesedett minden.

Timi kommentjeit legközelebb is kérjük belefoglalni, ha lehet, még jobban feldobja az egészet!

És hálás adok az égnek, hogy 1 percet sem láttam ebből! :)

Lük 2012.11.22. 08:58:06

remélem dzsoni azért hazavitt egy csúnya gombás fertőzést a műsor végére :) minden jó ha a vége jóó...ja, nem :)

Sokorai_Atala 2012.11.22. 09:00:33

Kösz sixx, őszinte elismerésem részint, hogy végig bírtad nézni, másrészt a hogyvoltokért:)
(ebből a részből annyit láttam valami film reklám szünete alatt, hogy Erikát elviszi a szatócshoz ruháért - aztán javított, hogy szabó:))

Dick Tator 2012.11.22. 09:08:19

vajon a gerlepár még mindig együtt van? tényleg érdekelne, meddig tartott a románc vagy esetleg már gyermekáldás is volt? kínzó kérdések...

egyemakisszíved 2012.11.22. 09:09:48

Az én Gjonim faszfej – így szólt Violetta olasz nyelvű szerelmi vallomása. Az későbbi fejlemények ismeretében a német nyelv előtérbe helyezése helyett én az olaszt ajánlanám oktatási miniszterünknek. Népesedéspolitikai szempontból javaslom megfontolását, hiszen fogy a magyar és nem házasodik. Ha a fiatalság olaszul tanul, képes lesz ezen a dallamos nyelven pocskondiázni a randin a vőlegényjelöltet, ami olyan hatással van a férfiakra, hogy már másnap oltár elé vezetik a boldog menyasszonyt.
Balatonon meg a jövő nyáron a kifli mellé tejet is viszünk a hattyúknak. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ki tudják-e szürcsölni a tejet a vízből, ahogy a hindu anyakönyvvezető állította.

sulyokit 2012.11.22. 09:14:32

Lesben állás? Ugyan! RSS feed, és itt vár reggel a szép új HV. :)

Egyebekben egyetértek az előttem szólókkal. Timikommentek kellenek, az ég áldja a UPC-t, hogy nincs RTL2 (vagy van, csak nem programoztam még be a tévébe), gazdareality kell.

Ez volt egyébként az első hogyvolt, amit nem bírtam egyben elolvasni. Az egyiket félbehagytam, hogy na ez már nekem is sok, aztán megembereltem magam.

Is 2012.11.22. 09:33:07

Végre! Köszönöm!

westhammer · http://whufc.blog.nepsport.hu/ 2012.11.22. 09:42:11

Szép volt sixx! Legfosabb reality evör, ezt is megéltük :D

2012.11.22. 10:04:51

a hv után a második legjobb, hogy vége lett a buzukista szenvedéseinek

BarBwire 2012.11.22. 10:21:19

Én csak azért sajnálom, hogy vége, mert még jót röhötem volna sixx szövegein, ebbe beladtál apait-anyait (ja meg Timit is, köszi Timi :-))

Én is csak három részletben tudtam elolvasni, mert munkahelyen nem illik hangosan röhögni.

"Dzson erre hóttkomoly képpel bejelenti, hogy itt az ideje elereszteni a szerelem galambjait, ne már bazdmeg, ez valami új szokás, hogy az ember bejelenti, ha fingani készül?"
-én is pont erre gondoltam volna.

De hát lassan jöhet a VV X?

Müszélia 2012.11.22. 10:27:21

milyen szerencse, hogy a krisnás esküvő jogilag nem érvényes.
sixx, a házasodó gazdát miért nem? az a műsor is megérdemelné.

AniBlues 2012.11.22. 10:37:03

@Müszélia:
Csatlakozom... mármint a gazdás kéréshez! Ezt a változatosság kedvéért nézem is. :)
Dzsonit nem mertem... A HV-k zseniálisak voltak! Kösssixx :)

Eruka 2012.11.22. 11:13:14

köszönjük a hogyvoltozást! :) a műsorból egy percet sem láttam, de mindig nagyon vártam az írásaidat róla! :)
kitűnőek voltak! Nagyon szórakoztató és szemléletes :D

hungarisztan 2012.11.22. 11:15:38

Tök jó lehet az agyhalott mostani párjának végignézni, amint álmai nője az albánnal kurvul ország-világ előtt.
Valószínűleg nem cikizik szénné a kocsmában... :oD

hungarisztan 2012.11.22. 11:17:20

Tök jó lehet az agyhalott mostani párjának végignézni, amint álmai nője az albánnal prostituálódik ország-világ előtt.
Valószínűleg nem cikizik szénné a kocsmában... :oD

hungarisztan 2012.11.22. 11:18:20

Na, láma blogmotor.
Sorry, annyira nem volt jó komment, hogy kétszer kelljen olvasni!

afazekas 2012.11.22. 11:52:48

Most h vége a műsornak jöhetnek a hírek h Gjoni mindössze 3 hetet volt együtt választottjával! :)

Girhes Joe 2012.11.22. 12:11:50

Így legyen ötösöm a lottón! Hogy megmondtam múltkor, hogy Erika az itt ugyanaz mint az Alekosz Barbija volt, az utolsó pillanatban "összetört szívű" "őszinte szerelmes". :))) Ejj, kár hogy nem követtem az elejétől, hanem úgy kellett visszaolvasnom! Látni persze egyetlen másodpercet nem láttam a műsorból, nekem ez a blog volt maga a műsor. :DDD Köszönjük, sixx!

egyemakisszíved 2012.11.22. 12:20:30

@Gergő77: Ja, nincs igazság a világban, de hogy a tv-ben sem, az már sok nekem!!! Sajnos Violetta komoly ellenfél volt. Ha Gjoni nem látta, csak tapogatta és szagolgatta, nagyon bejött neki. Amikor látáskizárt minőségellenőrnek öltözött a szemfedőben, akkor is őt hozta ki nyertesnek. De Erika is kapott valamit a műsortól, ha jobban belegondolunk: azért egy vasszív időtállóbb és szebb ajándék, mint Gjoni!

Majolie 2012.11.22. 12:30:41

"Dzson a farkára lepillantva megkérdi, hogy szép-e, a Bibliát erre a kalandra szerencsére nem hozó Erika szemérmesen eltakarja a szemit és idegesen vihog, majd a kamerába azt mondja, benedvesedett a pinája Dzson láttán, és legszívesebben ott helyben kiverte volna neki"

na most kérem szépen, ez komolyan így (vagy legalábbis nagyjából így) hangzott el? :))

SLacc 2012.11.22. 13:51:39

Ezentúl is jöhetnek Timi megjegyzései! :D

G_Norton 2012.11.22. 14:26:39

Szegény csajnak is néznie kellett ezt a förtelmet?:) Bezzeg amikor én nézetném meg A keresztapát...

apd (törölt) 2012.11.22. 14:32:27

- Odamegy, smárolnak. na, Erika, mondja neki az albán

'na', nagy 'N'-el, mert mondat eleje

- Dzsoninak, felhétlenül boldoggá

feltétlenül

- majd franciául mind valamit

mond

- de nem, mert Dzsonnal Violetta kell

Dzsonnak
egyébként miért nem Gjon, az menőbb :)

de elég király poszt egyébként!

kapitan moravek 2012.11.22. 15:24:10

annak idejibe nem neztem a Baratok Kozt-t, de olvastam a forumon a vonatkozo topicot. Ebbol a Dzsonis cuccbol egy percet sem lattam, de ez a posztot is kurvara megerte elovasni :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.22. 16:34:16

Nyomorultak ezért keféltek az öreg Gjonival h még csak nem is mutatják a tévében a teljesítményüket.

A nők csoportképes fotóján bal oldalon Riki mögött a csaj olyan mint aki épp fejlövést akar végrehajtani.

köszönjük sixx

Annie Oakley 2012.11.22. 20:17:53

Na végre! Egész héten erre vártam! Mármint sixx írására...

Annie Oakley 2012.11.22. 20:29:24

Baszki, pont ettem... Az a szőke kajálós jelenet, mint valami '80-as évekbeli bajor pornófilm... Amúgy Dzsonit nem kergették meg a kecskék a pusztán ebben a spenót-ingben??
Egyébként, ha valaki kurvázni akar, abból miért kell showműsort csinálni?

walter sobchak 2012.11.22. 21:06:25

Nem mondjátok, hogy csak 8 részes volt a Gjoni kalandjai... azt hittem, kihúzzák karácsonyig. Lehetne találgatni, ki lesz a következő leértékelt, akivel egy ilyet lenyomnak. Megvan! Kompaundálhatnák, és lehetne Pákó, a háttérsztori, hogy neki is megjött a kedve! Ezzel pár korábban hazaküldött, emiatt feledésbe merült kapcát szintén újra fel lehetne használni (háttérsztori: csalódtak Gjoniban és Pákó olyan aranyos volt :D), meg akár az is, hogy bemagyarázzák, hogy Pákónak a "vallása" miatt 4 felesége is lehet, és lenne iszapbirkózás, meg hasonló fasságok. A Pákónak meg Gjoni lenne a segédje és a műsorban egy szál külön erre az akasztják a hóhért gegre épülne! Na jó, nem mondok többet, mert lenyúlja az RTL

orgyen 2012.11.22. 23:27:04

@sixx: A macsekjaitokkal mi a helyzet?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.11.23. 02:49:45

:Derékbólmeghajlikszmájli:
Álnéven vagy sajátnévvel, hajnalban asszony mellől vagy éppen melóban két fostos telefon között, végig itt veled, külön "shake" az x-faktoros kiszólásért, tiszta rock-koncert volt ez a mai poszt, kár, hogy visszatapsolni már nem lehetett, erős a írás, mint ahogy ez a kedvenc dal is:

www.youtube.com/watch?v=QRJWWf4v8G4

köszi sixx!

sweeney todd 2012.11.23. 07:53:57

én is Timi vagyok és szinte szóról-szóra azt kommentáltam, mint a barátnőd, bár a vége felé már azt mantráztam, hogy "ILYEN NINCS!"

sweeney todd 2012.11.23. 07:55:51

@Dick Tator: olvastam vm szennylapban, hogy kemény 4 hónapig. a drága ember most valami távkapcsolatban él egy olasz bigével.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.11.23. 08:33:34

köszönjük a kimerítő hogyvoltokat erről a szennyeskosárról, nem tudom hogy bírtad végignézni mindegyik műsort, nekem hármat sikerült belepörgetésekkel, de még úgy is vissza-visszajött az epe

sixx · http://comment.blog.hu 2012.11.23. 08:41:33

@mrbloodbunny: nem volt sokkal szörnyűbb, mint egy parlamenti közvetítés.

miszerint 2012.11.23. 10:21:03

off: @apd: ha már nyelvtannáciskodsz: N-nel, nem N-el...

2012.11.23. 11:19:52

@G_Norton: ne panaszolkodjál itt nagy nyilvánosság előtt kérlek szépen, tizenhétszer nézted/nézetted végig itthon a Keresztapa trilógiát, te ízlésterrorista!

Esküszöm leszedem torrenten ezt a förtelmet és Karácsonyra megkapod! Sixx szövegét esetleg aláidőzítem, mert nagylelkű vagyok, meg a szeretet ünnepe, így talál élvezhető is lesz. :)

Personal Jesus 2012.11.23. 14:24:06

A poszt jó volt, bár ezt a szart én egyszer sem láttam. Nincs is ilyen csatornánk. Milyen kár.
Ha jól látom, ez a somogyvámosi Krisna Farm. Komolyan, mennyit kellett ahhoz fizetni, hogy ezt a pinavásárt beengedjék oda? Hányok. Money makes the world go around.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.26. 13:33:14

@Sokorai_Atala: Rád való nadrág nem volt a szatócsnál?
Kérdezik valamelyik IHM-paródiában valamelyik rappertől.

@Personal Jesus: "Money makes the world go around"
Jaja, főleg a Krisna-tudatú pénzmosodában.

@Dick Tator: Nem emléketett rá (valami bulvárcik szerint), hogy kit választott. Így, két év távlatából. Mondjuk, lehet, hogy megtiltották a kiszivárogtatást, de titokzatoskodhatott volna az amnézia helyett.

dennis27 2012.12.02. 03:26:15

Á, bakker.....ez lófing bejegyzés. Már mikor mondtam,hogy ki lesz az ara.
Amúgy Krisna-völgyben volt a "ceremónia" és azt az utolsó kb 7 percet egész nap vették, csoda, hogy mindenki unta?
Sőt, volt aki már el sem ment. Nem csodálom.

A Violetta nevezetű hülye picsa meg mostanság kitalálta (így 2 év után), hogy ő fel akarja venni a kapcsolatot a rokonommal, aki mint már írtam szerepelt itt. 2 évig eszébe se jutott....na mindegy. DE a lényeg,hogy ANYÁMAT találta meg egy közösségi portálon és amit össze hazudozott...mit gondolt? Mi nem tudjuk a sztori végét?

Anyám megkérdezte tőle (adva a hülyét), ki lesz a végén a befutó? Erre ez az IQ light azt írta hát ő se tudja, lehet az RTL tett bele valami csavart. ÁÁÁ, itt kész voltam. Ja meg azt állította Ő biza napi kapcsolatba van Gjonival,ami kicsit nehézkes lenne, mivel Gjonnak párkapcsolata van és az ősszel ugye olyan mocis túrán is volt Európában. Le se sz@rja, de mivel ilyen hülye,hogy azt hiszi más is, hazudgál.
Kérdeztem a rokont: ha már annyira felvette veled a kapcsolatot írt-e neked vagy valami? Hát nem, talán szerencse is, de nem igazán vágom mi a töknek akar ő kapcsolatot tartani, ha pusztán csak anyámnak hazudozik össze-vissza.
A fejünket fogjuk tőle.....

dennis27 2012.12.02. 03:32:40

Ja és még nem elképzelhetetlen,hogy a műsorban látott szereplők (mert azért elhihetitek nekem nem mind olyan hülye) , szóval feltűnhetnek ismét a képernyőn akár.

A Gyanú árnyékában nevezetű produkcióba keresnek szereplőket. Honnan tudom? Mondjuk onnan, hogy a rokonomat az RTL felhívta, holott nem is jelentkezett rá.

Violetta 2012.12.07. 15:28:02

@dennis27:
Kedves dennis27!

Elég érdekes a hozzászólásod!Te nem is ismersz engem!Mi jogon is hülyézel le ???
Krisztával a műsor után ismerősök voltunk azon a bizonyos közösségi portálon amit említesz, csak aztán nem találtam és ezért kerestem meg Édesanyádat, mivel Krisztával jóban voltunk, nagyon kedveltem a Nővéredet!
Milyen összehazudozásról beszélsz ?
Anyukád nem kérdezte meg tőlem ki lesz a befutó, mivel rég tudta már!
A másik, hogy ugyan rád nem tartozik, de Gjonival tartjuk a kapcsolatot, és nincsen barátnője, azt azért találta ki mert megvolt rá az oka!
Mellesleg nem azt nyilatkoztam, hogy napi kapcsolatban vagyunk, hanem, hogy tartjuk a kapcsolatot.Ha nem tudnád a bulvár sajtó nem egészen azt szokta leírni amit az ember nyilatkozik.
Én nem ismerlek téged, ami nem is baj... szerencsére a Nővéred nem olyan, mint Te!
Viszont jó tanács:Ismeretlenül ne hülyézz le, szólj le mást, eléggé illetlen dolog és nem az intelligens emberekre vall!
Az, hogy én miért mentem be ebbe a műsorba(hozzáteszem nem én jelentkeztem, hanem úgy kerestek meg) az csak rám tartozik, megvolt rá az okom!
Meg akartam nyerni igen ..., hogy miért ?
nem Gjoni miatt!

További szép napot !
Violetta

dennis27 2012.12.07. 20:29:01

@Violetta:
Azt inkább hagyjuk tesóm véleménye mi rólad és jó pár hülye picsáról,akivel ebben a fosban szerepelt. Amúgy ha észrevetted volna anno te fent voltál neki ismerősnek, csak kitörölt, nem véletlenül.
Anyámnak írt leveled meg chat beszélgetést láttam. Te magad írtad, hogy "lehet tesz bele az RTL valami csavart", belinkeljem ide a beszélgetéseteket?
Sőt korábban kb. fél éve én is írtam neked levelet (nem a műsor ügyben, kutya ügyben), de basztál rá válaszolni,holott akkor semmi rossz nem volt abban.
Ne vírnyákoljál itt, még egyszer kérdem: mi a lófaszt akarsz tesómtól? "Felvetted" ismerősnek, azért, hogy egy üzenetet se írjál neki. Nem is fogsz,mert le leszel tiltva, ahogy korábban is LETILTOTT, csak neked fel se tűnt, sőt a többi idiótát is letiltotta. Szted miért?
Szóval tesóm véleménye szerencsére nagyjából egyezik, nem olyan hülye naiv picsa,csak jól adja a hülyét.
Jóban voltatok? És meddig? Kb. arra a 6 napra,amíg ott tesó volt? Még jó,hogy barátságnak nem nevezed. Szart se tudtok egymásról, még azt se kinek mi a kedvenc filmje vagy mit tudom én.
Ezt tisztáztuk.

Amit nyilatkoztál vagy nem, azzal kapcsolatban fordulj az illetékes internetes újsághoz, aki ezt lehozta. Az,hogy ki és miért vállalta ezt be, szive joga, de tesóm legalább nem mutogatta a csöcsét meg a pináját NAPI 5000-ÉRT.Ennyi.
Te sem nyertél ezen a műsoron, talán olvastad a nézettségi adatokat róla, kb. 50ezren nézték....nem, biztos nem Gjoni miatt akartad megnyerni, ezt elhiszem, de ezen műsorból nem sokat lehetettet nyerni,mert kb. a kutya nem tudja már kik szerepeltek benne.

Kvázi tesómmal a ti kapcsolatotok kb. 1 hétig tartott, olyan jóban sem voltatok,mint te hiszed, a Faceről is letiltott, azért nem találtad, sz@rt se nyertél te ezzel a műsorral, mindenki tudja, anyámat igenis hülyítetted meg van a levél, kapcsolattartás címszó alatt tesó kivett a tiltólistáról és bejelölt, de egy árva sor nem jött tőled,tesómat se ismered egyáltalán, sőt kurvára nem....innentől kezdve kurvára nem tudom mit akarsz?
2 éve volt, tedd túl rajtunk magad és békén lehet minket hagyni, van nekünk baráti társaságunk, abba ilyen hetet-havat összehordók nem kellenek, meg amúgy is....a többiek "barátságára" sincs szükségünk azért,hogy max. az albán legyen a közös téma.

Sok szerencsét a további életben,független attól te miért akartad ezt "megnyerni", amit nyilvánvalóan minden szereplőnek tudnia kell, hogy ott nem Gjoni döntött,hanem a szerkesztők, a végére maradtak a csöcsmutogatók,sírósok, faszfogdosók.
Tesóm legalább egy bulinak fogta ezt fel, jól érezte ott magát és ennyi, de te kb. úgy csinálsz,mintha ez valami élet-halál dolog lett volna vagy nem tudom én mi. A kritikát meg neked is látnod kéne a műsorban, MI IS LÁTJUK,pedig tesó benne volt. Na ez a rohadt nagy különbség és másnak is firkálhatnál itt,aki beszólt neked vagy másnak. IDIÓTA PICSA, csupa nagy betűvel!

dennis27 2012.12.07. 20:38:32

Ja és ha nem volna elég ,íme az ominózus beszélgetés anyámmal (egy része)
Szóval,akkor ki hazudik meg ki a hülye? Képes vagy baszki letagadni, anyám neve meg arca szándékosan van kitakarva, most műtötték csípő protkót kapott, el se mondom neki ezt meg infartust kap, hogy egy ilyen söpredék hazuggal szóba állt valaha is:

kepfeltoltes.hu/121207/n_vtelen000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dennis27 2012.12.07. 20:50:41

A blog írójának meg üzenem: remélem jót derül itt és láthatja, hogy nem hazudtam én korábban a levélváltásunk alkalmakkor és korábbi bejegyzéshez is írtam ,de egyszer háborogtam csak, de itt az ékes példa,hogy idiótákról és idióta műsorokról tényleg csak ilyen blogot lehet írni :D :D

Violetta 2012.12.08. 15:00:35

Ez a primitív, alpári szöveged kommentálásra se méltó!
Írd nyugodtan, elolvasom és jókat nevetek rajtad!
Igazi Ózdi primitív vagy :)
Édesanyád és a Nővéred nem!

További sok sikert ezzel a hozzá-állással az élethez!
süti beállítások módosítása