Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x13 - Elkötelezettség

2012. november 22. 16:00 - fuszulykavirág

Egy hét kimaradt, mert a norvégok 2-0-ra elverték a magyar válogatottat, a sorozatfüggő meg másodlagos állampolgár, ellentétben a focibuzival. Szóval két héttel ezelőtt ott hagytuk abba, hogy Emily Aputól megtudtuk: Charlotte az ő lánya. Emily megmutatja a felvételt Nolannek is. A terv szerint egy videó majd tönkreteszi Victoria házasságát, a többit pedig Igazi Emilynél rejti el, hogy még egyértelműbb legyen, ki gyújtotta fel az író házát. Daniel közben a családi vállalat (és főleg Conrad) pénzügyi magánügyeit teregeti ki az anyja ügyvédjének. Victoria már szívesen járna örömtáncot, hogy Danielnek mégse kell elvenni Emilyt, csak egyetlen fia nem annyira kényszerből csinálná ezt, és fenntartja szándékait.

1.JPG

Emily a kikötőben várja az Atlantic Cityből éppen csak visszatérő Igazi Emilyt, és elújságolja neki, hogy az író háza porig égett, és szerinte Victoria tette. Emily próbálja meggyőzni a lányt, hogy lépjen le, mert Victoria rá fogja kenni a dolgot, de Igazi Emily még mindig maradni akar, ezzel pedig csak a saját sírját ássa. Conrad bármit megadna egyetlen kicsi lányának (aki ugye nem is az övé), most éppen azt, hogy Declannak is kifizeti a kurva drága magánsulit, hogy együtt lehessenek a szerelmesek. Conrad kap egy borítékot, benne valami adathordozó, nyilván Emily Apu vallomása van rajta. Az ügyvédek nekiesnek az újabb egyeztetésnek, ahol persze az apaság a slágertéma. Conradék apasági tesztet kérnek, és Victoriának nagyon úgy áll a dolog, hogy egy fillér nélkül távozik ebből a házasságból.

Victoria úgy sejti, Amanda áll a kiszivárgó felvétel mögött, ezért meghívja teázni Igazi Emilyt. Conrad lenyúlja Charlotte fésűjét, ebből lesz az apasági teszt. Emily elrejti a videókat Jack és Igazi Emily szerelmi fészkében, közben meg tök szomorú lesz, amiért ők olyan nagyon szerelmesek. Jack viszont megzavarja a sunnyogásban, de kimagyarázza magát, hogy ő csak Amandát kereste. Aki éppen Victoriánál van, ugye. Victoria egy nagy tál eperrel kínálja a lányt, aki régen allergiás volt rá, de szerencsére kinőtte mostanra. Ja, vagy az allergiás kisgyerek mégse Amanda volt? Jaj, fárasztó már ez a táncolás. A nők egymást vádolják az író házának felgyújtásával, majd Igazi Emily sértetten távozik. Victoria az ügyvédjére bízza a kiskanalat, amit Igazi Emily megnyalogatott, mert sejti ő, hogy ez bizony nem Amanda. Viszont Charlotte sem Conrad gyereke, már a teszt szerint sem.

2.JPG

Ashley rajtakapja Danielt egy gyűrűvel, de ő se nagyon támogatja a lánykérést. Conrad két kiutat ajánl az asszonynak: vagy lelép némi kis pénzzel egy szó nélkül, vagy a nyilvánosság előtt folytatják a válást. Az ajánlattételt mellesleg Ashley is végighallgatta ám. Igazi Emily már majdnem fecsegni kezd Jacknek az Emilyvel való kapcsolatáról, de Nolan egy ügyes pohártöréssel megakadályozza ezt. Conrad úgy dönt, Charlotte-nak vissza kéne költöznie az anyjához, a lány meg nyilván nem veszi ezt jónéven. Daniel meglepetés randira viszi Emilyt, első találkozásuk helyszínére, a hajóra, ahol Emily nyakon öntötte itallal a fiút. Daniel elkezd szépeket mondani, értjük, most jön a lánykérés. Közben elkezd szakadni az eső, kapnak egy esernyőt a fejük fölé, de Daniel nem hagyja abba, ha már belekezdett, végigmondja. Féltérd, gyűrű, kérdés, igen, csók az esőben. Istenem, milyen ronda az a gyűrű.

3.JPG

A Grayson házba visszatérve Victoriába botlanak a szerelmesek, az örömanya gratulációja több mint fájdalmas. Ashley a Potyutasban elkotyogja Nolannek és Jacknek, hogy Victoria hajója süllyed, ellenben Emily megkapta a királyság kulcsát. Igazi Emilyt megpróbálja felszedni egy vendég, de nem jár sikerrel a próbálkozó. Daniel elújságolja apukájának is a nagy hírt, akinek persze meggyőződése, hogy csak a részvényekért volt a lánykérés, közben meg utalgat Victoria nagy titkára, de nem mondja el. Charlotte Emilynél keresi Danielt, de nem találja, így csak kiborul, amiért az apja kidobta, majd észreveszi a gyűrűt, és Emily nyakába borul, hogy végre lesz egy nővére. Ó, ha tudná. Victoria ügyvédje meghozza Igazi Emily DNS vizsgálatának eredményeit: Charlotte és Igazi Emily féltestvérek, így ez a lány tutira Amanda. He? Az ügyvéd amúgy meg lelép, nem látja már a nyerés lehetőségét ebben az ügyben.

4.JPG

A faszi, aki fel akarta szedni Igazi Emilyt a bárban valójában Victoria embere volt, és most a videókat szedi össze a lakásukból, de Jack őt is megzavarja, így szerez magának egy kiadós verést. Nolan Emilyhez siet, hogy elújságolja Jack balszerencséjét, és ha már ott van, vádaskodik is egy sort, hogy mindez bizony Emily hibája. Emily a móló alatt randevúzik Victoria ex-ügyvédjével, mert bizony ők végig együtt dolgoztak, és így nem derült ki, hogy Igazi Emily valójában nem is Amanda. De most már kiszáll a játékból az ügyvéd. Jack bucira van verve, Emily megsimogatja egy kicsit álmában, és elcseveg Igazi Emilyvel.

5.JPG

Emily elmondja a lánynak, hogy a Graysonék csinálták ki az apját, és most Jacket is miattuk verték laposra, szóval ideje, hogy Igazi Emily a saját bőrét mentse, és lelépjen. Jacktől nem tud elköszönni, de Emily jó barát, majd megoldja helyette. Victoria elmondja Danielnek az igazságot Charlotte apa-helyzetéről, Daniel meg mintha úgy értelmezné a vallomást, hogy Victoria annyira nem volt együttműködő a gyermeknemzéskor. Emily Nolannel lelkizik a parton, és az eljegyzés felbontásán gondolkozik, újratervezés lesz. Jack végre magához tér, de gyorsan ki is borul, mikor megtalálja Igazi Emily búcsú cetlijét. Victoria elpakolja a széfbe a videókat, de egy ott maradt még Jack ágya alatt.

6.JPG

Charlotte végre hazaér, mamája beszélgetne vele, de éppen ebből nem kér a lány. Kiderül még, hogy amikor Victoria rájött, hogy terhes, gyorsan megdugatta magát férjurával is, hogy ha a DNS nem is, legalább az időzítés stimmeljen. Daniel elmeséli Emilynek, hogy Charlotte apja az a bizonyos terrorista. Sőt, nemcsak hogy terrorista volt, de meg is erőszakolta anno Victoriát, így lett Charlotte. Dühtől fortyogva Emily mégsem bontja fel az eljegyzést, hanem fejest ugrik a házasságba, hogy tovább folytassa a bosszúállást.

Címkék: bosszú revenge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása