Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x07 - Becsomagoltam a pinám, kell?

2012. november 14. 09:00 - sixx

Már csak három leány áll a gáton Dzson pinavillájában, Violetta, a lárvaszerű arcával, Erika, a bajor bőrnadrágos szoftpornókból ismert fejőnő és Tünde, a lerobban kamionparkolós rodakirálynő. Szerintem Dzson jobban jár, ha Pákó mellett dönt, az ismert árnyoldalak ellenére is. Na mindegy, ez csak egy műsor, nem az itt megismert/megdugott nyomorulttal fogja leélni az életét a buzukista, már ha akad olyan olvasónk, aki tényleg aggódna miatta.

Screen Shot 2012-11-14 at 5.50.12 AM.png

Reggel van, Dzson alszik, mindezt felkapcsolt lámpával, hogy a kamerának is legyen elég fény. A konyhában a luvnyák reggelit készítenek, parasztosat, sok hagyma, tojás, jól megsütve, mellé pirítós, meg csöcs, mert a reggelit Violetta ki tudja miért, egy sárga bikifelsőben (melltartóban) készíti. Az RTL-nél úgy gondolhatták, hogy ez, mármint a citromsárga ruhadarab elég életszerűtlen, így mielőtt a szervírozásra sor kerülhetett volna, felzavarták átöltözni, nagyon helyes, hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának. Dzsoni a reggelire ránézve annyit böffent csak bele a levegőbe, hogy holakávém, epic. Itt jegyezném meg, hogy Dzson ritka szép ember már reggel is.

Screen Shot 2012-11-14 at 6.01.25 AM.png

A kaja kicsit negédes mederben csordogál, a három némbernek harapnia kell a pirítósból, tán attól tart az albán, hogy megmérgezik a parókakollekcióért? Vagy ez az etetés ilyen intim basz, amiről a szerkesztők azt hiszik, hogy romantikus? Erika, akinek a szája állítólag rettentő büdös, az ágy végiben kuporogva úgy néz Dzsonra, mint egy élő istenre, ennek a szerencsétlen nőnek senki nem mondta el a műsor előtt, hogy nem kell komolyan venni ezt a faszságot? Az ötezres napidíjból sem jött rá? A kamerába ijesztően őszintén lihegi bele, hogy amikor Dzson ránéz, megszűnik a világ, és csak ketten lesznek a saját kis pokluk bugyrában, jézusom. Violetta vallomása már nem ennyire őszinte, szeretem Dzsonit, mondja, de a szeme közben merevebb, mint a kommentelőket perelgető zuglói polgármesternek. Tünde érzései változtak Dzsoni iránt, hát, mivel onnan indultunk, hogy nem is nagyon tudta, ki ez a faszi, ez ídeskevés.

Screen Shot 2012-11-14 at 6.06.05 AM.png

A nők ezt követően levelet kapnak, amit teljes menetfelszerelésben olvasnak, mintha előre tudnák, hogy megint elviszi őket valahová a fekete Hummer. Nem mintha ez bármit is rontana a műsor nem létező hitelén, csak a vágási bakik mindig is idegesítettek. Jósnőhöz mennek ezek hárman, mert Dzson lelkét kétség borítja. Na kérem szépen ez a jósnő vagy mi a faszom, egy boglyasfejű cigányasszony, aki a giccskészítők legvadabb álmait megtestesítő műbarlangban ül egy asztal mellett, azon minden olyan kellékkel, ami esetleg a jósláshoz jól jöhet, koponya, kristálygömb, gyertya, kártya, és így tovább, zaccot, tealevelet és birkavesét ugyan nem látok, de a műpókhálóval borított falak mellett tuti van valami láda, amibe ezeket a szarokat pakolgatták a kellékesek.

Screen Shot 2012-11-14 at 6.07.36 AM.png

A vénasszony ki sem lát a Demjén Rózsi legszebb napjaira emlékeztető, őszes szalmaboglya alól, azon sem lennék meglepve nagyon, ha az RTL egyik büfésnője, vagy a műsor szerkesztője alakította volna a szerepet, kövérkés ujjain hatalmas műanyag köves gyagyigyűrűkkel. Dzson nagyon komoly arccal várja a nőket, hogy néni ítéletet mondjon érzelmeik felett, elsőként Erika ül le Julianna jósnő elé, neki kristálygömb és tenyérjóslás jár, a verdikt: a kapcsolat tüzes lenne Dzsonnal, de a láng kihuny hamar. Kiég? - kérdi Dzson. Ki, mondja a néni. Dzson sóhajt egyet, ebben minden benne van a jövőt illetően, Erika napjai meg vannak számlálva.

Screen Shot 2012-11-14 at 7.10.45 AM.png

Violettának dettó a tenyere kerül elő, nem vagy kitartó, mondja a gonosz asszony neki, Dzsonnal hosszú távon semmi esély. De van itt egy inga is, mondja Julianna, majd az megmondja a tutit, ha nem hiszel nekem. Hát az inga azt mondja, hogy Violetta nem áll készen Dzson hímtagjának befogadására. Nahát, ez ám a szerszám, (mármint az inga) tudnék mondani pár alkalmazási területet. Violetta puffog, mit tud ez a nyomorult jósnő, faszom. Tündének kártyát vet Julianna, itt oszt kapcsolatra semmi remény, hamarabb fog Budaházy György LMP-mintás kardigánban ördögbotozni a Dobozban, mint ti ketten boldogan együtt élni. Szegény Dzsoni, nem fog neki összejönni ez a boldogságprojekt sehogyse. Tünde a kamerába azt mondja, hogy Julianna nem mindenben kamuzott, nahát. A hazafele út elég csendes, pedig az albán vezeti a Hummert, én tuti sikoltoznék a félelemtől. A hátsó ülésen kuporgó nőket annyira szarul mikrofonozták be, hogy semmi nem hallatszik a bizonyára magasröptű beszélgetésből.

Screen Shot 2012-11-14 at 7.24.28 AM.png

Odahaza Violetta kiborul, faszom ebbe a cigányasszonyba, mit köp itten bele a levesembe bazmeg, én döntőbe akartam menni veled, Tünde, oszt már a gyűrűméreten járt az agyam. Ráadásul nagyon bonyolult a helyzet, mondja két slukk között, hárman vagyunk, ebből ketten lesznek döntőben, rettentő nehéz ez. Hát, Violetta, tényleg az, a kombinációk száma tulajdonképpen végtelen, nem csoda, hogy belefájdul az a nagy fejed. A fehér bugyira fekete harisnyát húzó Erika közben a nappaliban, a faszos szobor tőszomszédságában lel egy levelet, amiben Dzson másnap délutánra randira hívja Tündét, az egyetlen nőt, aki kurvára nem akar tőle semmit. Violetta a várakozásoknak megfelelően kiborul, de Erika még inkább, így inkább fogja magát, és beöltözik születésnapi ajándéknak vagy miafaszomnak, babydoll, harisnyakötő, A FEJÉN MEG EGY MASNI BAZDMEG, szó megszakad, bennreked, kész, nem tudok mit mondani erre, pedig még nincs vége.

Screen Shot 2012-11-14 at 8.28.51 AM.png

Az ajándékcsomagnak fazonírozott büdösszájú berongyol Dzsonhoz, bazdmeg, és elkezd neki egyfajta elbaszott vidéki Marylin Monroe-ként riszálni, hátha ettől majd feláll neki a cerka, és nem Tündét választja, vagy Violettát, hanem őt, a becsomagolt lányt. Ez annyira szánalmas és szürreálisan tragikus egyben, amire nincs szó a magyar nyelvben, inkább mutatok két animgifet.

era1.gif

era2.gif

A tánc csúcspontján Erika felkapja a szoknyát is és az éjjellátó kamerába és Dzsoni arcába rázza a pinjáját, jézusom. Violetta közben lejön fentről és a hálószoba ajtajánál hesszlve végighallgatja a performanszt, amihez Erika kornyikál is egy sort. Először csak röhög rajta, aztán addig túráztatja magát, míg be nem megy a hálószobába, itt nem lesz baszás nélkülem felkiáltással. Rámászik Dzsonira, Erika meg jó szarul érzi magát, mert lőttek a romantikázásnak. Dzson és a két nő az éjszakai kamera képén lisztbe forgatott gumibábuknak tűnnek, talán jobb is így, legalább nem látszik, mi az, ami Violetta bugyijából kilóg a képen. A két nő nem tudja eldönteni, ki aludjon az albánnal, aki nem akar igazságot tenni, inkább kimegy, "csavarni egyet a Hubin", ami vagy azt jelenti, hogy ez esti eseményeket csak Hubertusszal lehet elviselni, vagy Dzson a farkát Hubinak hívja, és a) kimegy kiverni, b) hugyozik egy alaposat.

Screen Shot 2012-11-14 at 8.00.39 AM.png

A visszatérés után sem lesz könnyebb a döntés, mert a hetek óta tartó zabálás után kissé combos-segges Tünde zsinórtangát húz a csúnyájára és ő is lemegy Dzsonhoz, ahol persze senki nem örül neki. Jöttem masszírozni, mondja, és ráül az albánra, kézzel a hátát, pinával a gerincét situlja kicsit, majd felmegy, neki lesz egy délutáni randija ugye, nem kell teperni ma éjjel. A másik két ribanc marad, és ott alszik Dzsonnal, aki éjjel vagy megpiszkálta őket vagy nem, ezt soha nem tudjuk meg. Ez volt a műsor történetének legbizarrabb éjszakája, pedig ez nagy szó, akárhonnan is nézzük. Reggel Violetta és Erika véd- és dacszövetségben kutyázza Tündét annak háta mögött, nem tudván, hogy amaz kihallgatja őket, nahát.

Screen Shot 2012-11-14 at 8.05.15 AM.png

Még mielőtt Dzson és Tünde elmenne randizni, jön egy vendég, Müller Attila, a pinaszakáll-liga magyar szekciójának elnöke, a célja pedig az, hogy elcsábítsa a három banyát. Tündével nincs nehéz dolga, mert már nyaraltak együtt, gondolom, meg is húzta. A nő menten el is felejti, hogy neki itten Dzsonizni kellene és elkezd hetyegni Attilával, bravó. Violettának is bejön a mostanában a Fátylat rá! című esküvős reality műsorvzetőjeként ismert faszi, jössz velem bungee jumpingolni? Persze, itt a telefonszámom. Erika viszont nem áll kötélnek, őt hiába hívja bárhová a csábító, neki Dzsoni kell. Ez valahol ijesztőbb, mint egy madarasteszkó parkolójában rendezett RTL-roadshow-n elszabaduló barnamedve gondolata.

Screen Shot 2012-11-14 at 8.22.58 AM.png

A randi, amire viszik Tündét, egy szambaoktatással egybekötött valami, Keleti Andrea és egy profi táncos igyekszik a tánc ritmusait betanítani Dzsonnak és Tündének, felemés sikerrel. A tánc után mennek enni, közben otthon a másik kettő takarít, szép a kontraszt. A kaja után smár, majd egy séta jön a Citadellán, álom ez, mondja Tünde, a kilátás valóban lenyűgöző, csak ők ketten zavarnak bele a képbe. A hazaérkezés után Tünde elmeséli a dolgokat a másik kettőnek, akik legszívesebben ott helyben vernék agyon, csókolóztunk is, mondja, az ijesztőre sminkelt Violetta legszívesebben kiszakítani a gigáját ott a kertben.

Screen Shot 2012-11-14 at 8.30.30 AM.png

Na, kezdődik a ceremónia, Dzson szerelmet vall mindhárom nőnek, aztán előveszi a Fénybűl Font Gyűrűt, mert erre az ünnepi hétre a józsefvárosi piac kifutott a műanyag fénynyakláncból. Dzson a legjobban Erikában bízik, ő kapja az első gyűrűt, ami nem mezítláb kell átvennie, nahát. A másik maradó Violetta, Tünde mindezt olyan arccal veszi tudomásul, mint akivel most közlik, hogy a tej 226 lesz 221 helyett, és elhúz, vasárnap finálé, emberek.

Címkék: i love gjoni
69 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.11.14. 09:34:43

Szóval, őrület-bődület már megint:DDD
"Müller Attila a pinaszakáll-liga magyar szekciójának elnöke..."
ezek után két kört kellett tennem a szobában, hogy folytassam az olvasást...
Tartok tőle, hogy a végén bezsongok a köröktől:)))

Akármi Áron 2012.11.14. 09:36:56

+... az animgif 10 ponTyos!:D

Flankerr 2012.11.14. 09:56:11

A döntő hogyvoltjának olvasásakor mindenkinek füldugót adok körülöttem, most is rám szóltak 20 méterről, hogy ne röhögjek már olyan hangosan..:)

egyemakisszíved 2012.11.14. 09:56:34

Erikának kell nyernie! Úgy emlékszem, amikor levelet írt Gjoninak, a műsor címe volt a logója, így olyan szépen keretbe foglalná a történetet! Ha már annyira akarja Gjonit, hát kapja meg! A műsor koncepciójába is ő illik jobban, hiszen az alkotók annyi mindent elkövettek, hogy a történetet elemeljék a valóságtól, a látványvilággal, sok különleges fény- és hanghatással, ezoterikus katyvasszal. Most meglátjuk mennyire sprituális lény Gjoni!

Dick Tator 2012.11.14. 09:59:21

csak az utóbbi két-három részt láttam. a kérdésem az, hogy az elején se volt jobb nő és tényleg ez a három a legszebb?

Sokorai_Atala 2012.11.14. 10:00:47

Budaházy-s mondatnál, kiköptem a kávét:)
(Sixx: kis mgejegyzés, "hanyatló nyugat", ha már klasszikusokat ugye...:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.14. 10:02:49

Szomorú vagyok, hogy nem láthattam.
Miért nem kérte vissza a nyakláncokat hogy most újra kioszthassa? Vagy a gyűrű már jelzésértékű lenne? :D

Bucca 2012.11.14. 10:08:20

Nézni továbbra sem bírnám (riszpekt sixx-nek), de a HV zseniális volt, főleg a gif-fel megspékelve! :)

Nem kevés olyan képi leírás volt benne, hogy hangosan felröhögtem. A melóhelyen :)

sweeney todd 2012.11.14. 10:14:07

ezen többet röhögtem, mint az előzőn, köszi, Sixx! szerintem a sok kiélt fejű között még T. nézett ki a legjobban, persze ő sem egy matyó hímzés, csak a többiekhez képest. persze megtehenesedett, de az, hogy non-stop flegma volt, az tetszett!

nookedli 2012.11.14. 10:14:23

Csak ráfizetéssel lehet nézni a RTL2-t vagy bejön UPC-n ingyen? :)

sweeney todd 2012.11.14. 10:15:28

@Dick Tator: kb ilyen szint volt a felhozatal. sőt! a méretben legnagyobbakat már kirakták, szóval gondolhatod. szerinted egy jó nőnek kéne gjoni, meg blamálná magát az rtl-en?

egyemakisszíved 2012.11.14. 10:15:29

@Dick Tator: Nem szépségverseny ez, hanem szerelmi vetélkedő!

É2I 2012.11.14. 10:16:39

És mi lesz, ha meglesz a nyertes? Díszb.szás?

Sixx, a színvonal kiváló! /Mármint a tiéd./

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2012.11.14. 10:20:14

Csavarni egyet az UBIN, azaz uborkán, ez férfi hugyozásológiai szakkifejezés. Nem a Hubin.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.11.14. 10:27:25

"...és Tünde, a lerobbant kamionparkolós rodakirálynő." a definíció tökéletes

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.11.14. 10:28:47

@nookedli: szerintem ha retekkettőt nézel az ígyis úgyis ráfizetés...

sweeney todd 2012.11.14. 10:37:33

@Dr. Schwanzkopf Rudolf: szerintem lehánynám a pasim, ha olyat mondana, hogy csavarok egyet az ubin. milyen műmájer ratyi duma már ez?

sweeney todd 2012.11.14. 10:38:40

OFF
a comment.blog ma szünnapot tart?

tryclops 2012.11.14. 10:41:41

Jó lett sixx, csak fuss át rajta mégegyszer, mert nagyon sokk lett az elütés.
Köszi, kitartás, már csak egy rész!

sertésszamba:-/ malacmambó 2012.11.14. 11:15:48

-ez a műsor még olvasva is rémes, a látvány pedig hosszú távon halálos lehet.
-a hv. pedig "zseniális". Köszönöm.

mézescsók 2012.11.14. 11:23:15

Gjoni helyében világgá szaladtam volna, amikor Erika erotikusnak vélten vonaglik, kapdossa fel a szoknyáját és közben vernyákolja a puszinyuszit!Engem megijesztett a látvány.

sweeney todd 2012.11.14. 11:26:58

@mézescsók: nem véletlen, hogy minden alkalommal bepiál.

ő-szinte 2012.11.14. 11:45:00

sixx bazdmeg de hülyevagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
síííírokkkkkk :* :-DDDDDDDDDDDD
lerobbant kamionos rodakirálynő, ehehehehe
hát így korán reggel :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
áh :-DDDDDDDDDDDDDD

2012.11.14. 12:00:18

Te jó ég, ki néz ilyet? -.-

ő-szinte 2012.11.14. 12:05:01

sixx, Erika táncára van szó a magyar nyelvben, VV Attila meg is tanította a kubai macsónak : furcsántorz
na ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fran7 2012.11.14. 12:06:10

@↓: Ilyet nem néz senki. Megbíztuk sixxet, hogy a sok beszólása miatt JFK-nek és a PTA-nak, nézze meg helyettünk; kétszer is. Szerintem ez az ő személyes purgatóriuma.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.14. 12:15:02

@mézescsók: ezt a táncot tanítani kellene :D
szegény ember, reggelit is hiába csináltak neki csak a kávéját kereste, úh. ebből sejtem, hogy Erika mutogatásából is csak annyi eshetett le neki, hogy csak hagyná már aludni..

ő-szinte 2012.11.14. 12:19:55

@zsebatya: akkor min szórakoznánk? :-OOOO

ő-szinte 2012.11.14. 12:23:08

@↓: ilyet nem néz senki, hallani is csak a szomszédtól hallott róla , akinek a kislányának mesélte az egyik osztálytársának az anyukája, hogy hallotta a zölségestől, stb, stb
pont úgy mint a győzike sót
azt sem nézte senki, még is mindenki látta
mondjuk az más kérdés, hogy ki miért nézi és , hogy helyén tudja -e kezelni a dolgot...
na így ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.14. 12:34:43

Baszki, azt hittem Dés László az a javasasszony.

Sákif za morro? 2012.11.14. 12:39:24

Basszátok meg, tényleg van ilyen műsor?! Eddig azt hittem, hogy ez csak valami viccelődés féleség, hogy mi lenne ha Delhusza úr műsort kapna. Asztakúrva, asztakúrva, asztakúrva! :-OOOOOOOOOOO

ő-szinte 2012.11.14. 12:48:09

@pushpang (univerziális határeset): nekem rózsi ugrott be szinén, mnt sixxnek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de a te verziód is ütőképes ;-DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.11.14. 12:55:23

@Pesti Nyekenyóka: nem, nincs, csak vizionálunk, jó volt a cucc
és természetesen mindenkinek ugyanúgy ütött be

Girhes Joe 2012.11.14. 13:03:19

Ez az Erika nem ugyanazt a szerepet kapta véletlenül, mint Barbi az Alekoszban? Ott ő volt az aki "őszintén" szereti, mégis ki lett rúgva a finálé előtt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.14. 13:05:37

@ő-szinte: nekem egyből Dés. Azt hittem rosszul látok.
A Demjén-utánérzéshez nekem hiányzik a napszemüveg. :)

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2012.11.14. 13:08:22

Szóval a müsor kifejezetten sz@r, azért nézek néha bele, mert ugy sokkal többet tudok röhögni a poszton.
Hiányozni fog ez a vidámság...

ő-szinte 2012.11.14. 13:11:17

@pushpang (univerziális határeset): ehehehehehehehehe, most képzeld el ha télleg napszemcsiben lett volna... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sztem megfulladtunk volna a röhögéstől

ő-szinte 2012.11.14. 13:14:04

@Gergő77: sztem Erika Veronika szerepét kapta ;-)
én már korábban is véltem hasonlóságot felfedezni kettőjük között :-)

mézescsók 2012.11.14. 13:20:44

@sweeney todd: Már nézni sem lehet pia nélkül. Vagy csak nekem nem megy némi lazulás nélkül.
@↓: Pl. én és még itt néhányan. Speciel jól érzem magam, utána kicsit legyengültnek legfeljebb.
@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Azt a táncot? Még Keleti Andrea sem tudná betanítani senkinek. A férjével megtámogatottan sem (a Tündés tánciskolában mintha Ő lett volna a partnere), a puszinyuszival együtt pedig igazán szép, kidolgozott produkció sikeredett! Nem csoda, hogy Dzsoni majdnem bepisilt.
@pushpang (univerziális határeset): Én meg azt, hogy Soma!
@Pesti Nyekenyóka: Üdvözlünk a fedélzeten! A hajóvonták találkozása késett, már csak egy rész van vissza!

afazekas 2012.11.14. 13:51:52

@Gergő77:
Valószínűleg erre a műsorra is találtak egy totál gyengeelméjűt!

kvadrillio 2012.11.14. 13:52:20

ezt az ijesztő vasorrú, bazedowkórosan kieső szemű Rékát meg vegyék már le az Index címlapról, mert nyugodtan akarok alunni éjszaka

Girhes Joe 2012.11.14. 14:07:21

Azoknak, akik még esetleg furcsállanak bármit is ebben a műsorban, íme a szerző pár évvel ezelőtti magyarázó remekműve:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kLboYYwUijIJ:comment.blog.hu/2009/12/09/tenyleg_talal_maganak_feleseget_benko+&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2012.11.14. 14:07:53

Úristen, ez milyen faszom műsor? Ilyen létezik???

Ezt nem hiszem el...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.14. 14:10:53

@mézescsók: remélem meg tudom majd utólag nézni,
a boszi mindenképp megéri :) sok mesefilmet nézhetett a kellékes...

gnme 2012.11.14. 14:11:18

kifogyott a söröm -> folytatom borral
(fidesz -> mszp > fidesz -> mszp)

vigyázz a Pista helikpoterjeivel, leviszik a füled!

johevi 2012.11.14. 14:37:16

És akit választ, azzal éljen együtt 5 évig, különben vissza a gázsit! Mi értelme van az egésznek ha úgy mint az Anikó meg a Noszály felveszi a nagy zsét, aztán két hónap múlva különköltöznek mert mégsem.

mézescsók 2012.11.14. 14:48:48

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Érdemes. Röhögős napod lesz,
@johevi: Itt nekem múltkor már megírták, hogy a nyeremény nem a köki terminál, hanem a világhírnév és semmi más!

vénkujon 2012.11.14. 14:49:23

hol itt a baj? egyik oldalról zsinórtanga villan, a másikról meg jön a masnis asszony. alig tudnám visszatartani a faszom, ebben a mennyországban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.14. 15:07:42

A farkas szobrot nem öltöztették fel?
Müller Attila... OMG! Egyre jobb!
Sajnálom, hogy mindjárt vége. Hiányozni fognak a percek, mikor bútort karmolva, könnyek közt sikítva nevetek a HV-kon.

ő-szinte 2012.11.14. 15:11:44

@neccharisnyás útonálló: ne aggódj , lesz VV6 ;-)
már allllig várom ;-DDDDDDDDDDDDD

AaannnaaA 2012.11.14. 15:34:27

Köszi az agyhalottak történetét :) Nagyon jól szórakoztam olvasás közben.

Sákif za morro? 2012.11.14. 16:02:17

ő-szinte: "@Pesti Nyekenyóka: nem, nincs, csak vizionálunk, jó volt a cucc
és természetesen mindenkinek ugyanúgy ütött be "

Szerintem sürgősen álljatok le azzal a cuccal!!!!!!!

sweeney todd 2012.11.14. 16:27:18

most nézem, a jóslásnál tartok, über vicces és az a sejtelmes zene, amit az rtl alá nyomott. lol

2012.11.14. 16:37:30

Ez most valami új valóvilág-féle? Vagy olyan, mint anno volt az a másik baromság, amiben feleséget keresett valami ismeretlen szupersztár, és jelentkezett egy csomó valaki, akikről kiderült, hogy a fele közönséges prostituált? Színvonalas lehet. Gratula a készítőknek.

sweeney todd 2012.11.14. 16:38:31

a kölcsön kutya milyen szépséges!

Perpétua 2012.11.14. 17:40:34

Nagyon jó volt a HV, a legjobban a jósasszony leírásán röhögtem.. Az egész műsor szürreális, és hihetetlen :D

Pakira 2012.11.14. 18:03:27

Zseniális a cikkíró!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDD

BarBwire 2012.11.14. 19:59:28

Milyen jó, hogy nemsokára vége, lassan már mi is ital után fogunk nyúlni, annyi a baromság. Inkább melegítették volna fel a Nagy Őt.
ÚGy látom a Gazda házasodik nem kapott hogyvoltot.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.14. 21:44:02

idesanyám borogassál. homályosíccsatok már fel, ez most a délhúsos dzsoni, aki nőben turkál itt most?

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.15. 10:33:49

@Gergő77: A linkelt cikkhez egy iGAZI JÓS is hozzászólt. ő tudta előre (Benkő idejében), hogy lesz Gjonis Reality! Figyeljünk rá, szerinte a következő csapás Terry Black párkerije lesz.

"alumi 2009.12.09. 14:53:12
Remélem legközelebb Delhusa Gjoni keres feleséget, esetleg TErry Black (és akkor már nők és férfiak is lesznek)...
Lehet ezt még lejjebb is vinni. "
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kLboYYwUijIJ:comment.blog.hu/2009/12/09/tenyleg_talal_maganak_feleseget_benko+&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Tényleg Kolosi van a cigányparóka alatt? Árubemutatón kapott ajándék órában?

A Táncikáló Lady Masni tisztára olyan, mint egy kínai "dekorációs otthondíszítési kellék", ami pont addig működik, amíg nem kell benne elemet cserélni. Vagy napelemes, csak őt inkább a sötétség vezérelheti.

Haláli az a fotó, amin a szőke fejével egyvonalban kornyadozik Idealitált Márvány Gjonni kanóckája.

shimizu 2012.11.15. 13:28:21

uh de jó, h egy mpt sem láttam ebből! Elolvastam most ezt a HVt és egy kérdésem lenne:
Ha jól emlékszem, régen volta lantos-farkasnak is ilyen picsakeresője, igaz? Ez még annál is gyatrább?

walter sobchak 2012.11.18. 00:05:33

Szerintem az a jósnő Torgyán második próbálkozása a kereskedelmi tévézésben a Buzera óta

BarBwire 2012.11.21. 16:12:04

Csak én nem látom, hogy hol van az új poszt? Kíváncsi vagyok, hogy kit választott a buz(uk)i harcos!

fran7 2012.11.21. 17:24:48

@BarBwire: sixx szerdára tett egy homályos ígértetet. De szerintem megnézve a finálét, azt tervezgetheti, hogy inkább lefordítja az Ulysesst eszperantóra, minthogy másodszorra is megnézze azt és hogyvoltot írjon róla.
süti beállítások módosítása