Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6263-6264. rész

2012. november 14. 11:00 - nyuszi01

Megint kicsit rendszertelenek a hogyvoltok, ennek oka a készülő szakdolgozatom, ami mellett nem sok mindenre van időm. Vészesen közeleg a határidő, szóval megértéseteket kérem. A másik meg, hogy a BK olyan, hogy bárhol és bármikor be lehet kapcsolódni. Szóval annyiból volt érdekes az elmúlt két rész, hogy új Pétert kapott a sorozat. Semmiben nem hasonlít az előzőre, se külsőre, se színészi játékban, és ezt most a lehető legnegatívabb hangvételben írom. Egyetlen jó megmozdulása volt, nevezetesen az, amikor teljes tenyérrel megkapaszkodott Tomporka farában, és konkrétan majdnem a kisboltban dugta meg. De a jó érzésű forgatókönyvírók azért idáig nem mentek, hiszen mégiscsak főműsoridőben megy, 12-es karikával. Peti amúgy egy kocsit szeretett volna legombolni az anyjáékról, András beintett, de Atikám nem, és egy ősrégi, valószínűleg a bontóból szerzett Ladával lepte meg. És mikor már várható volt a vinnyogva röhögés, Peti örült neki, merthogy tiszta retro! Besírtam. Gézát ugye a zsaruk lekapcsolták, Zsófit kidobta Zsolt, Miklós pedig vígan tovább gyűjti a skalpokat, nevezetesen Dr Szöszi akadt fel végre a hálójába és a farkára. És hát persze a lényeg: Non-Stop Ádi bevallotta, mennyi gerinc van benne, mert hát jó igényesen ő dobta fel Gézát a zsaruknak. Ezt Lucuska különösen meghálálta, átment, és beolvasott a selyemfiúnak. Ennyi volt, ami említésre méltó, folytatjuk.

bk223.jpg

Kingáéknál nyitunk, a pincérnő talpig hófehérben csirkepörköltet főz a Barbie-konyhájában, jön Non-Stop Ádi, meg is fagy a hangulat. Kicsit összeszólalkoznak, Gizikét keresi Ádám, de Kinga közli vele, hogy kiment a parkba egy üveg bor társaságában. Ádám akármit csinál, Kinga beszólogat neki, végül a selyemfiú megunja, és elpályázik. De nem úgy van az, Kinga még utána szól, hogy a Luca csak egy gyerek, majd megbocsát. Nem tudom, hogy ki beszélt itt a Lucáról, de mindegy. Ádám se érti, de Kinga még mindig az órákkal ezelőtti beszélgetésen rugózik. Majd kibékültök. Jó.

Peti és Juli a Ladában, Peti már szervezi, mennyi mindent fog szerválni a kocsihoz, de szigorúan a bontóból, mert amúgy drága. András már erkölcsösködik Atikámnak, ezt nem fogadjuk el, túl drága ajándék, stb. De Atikám szerint pofa befog, ajándék tőle meg a Nórától. Jó, András elfogadja, de a fenntartása Peti dolga. Zsófi kínlódik a villában, jön Clau, invitálja a csajt vásárolgatásra. Ő is unja már a fejét, már vagy ezer éve a Peti szerződését írja, mert nála fog dolgozni egy évig, amíg fel nem veszik az egyetemre. Csörög a telkofon, Zsófi egyből felkapja, hátha Bartha az. De csak Kinga, mekkora csalódás tud ez lenni ilyenkor, te jó ég. Szóval hogy s mint, meg ilyenek. Zsófi még reménykedik, hogy Zsolt könnyes szemmel visszafogadja, ő meg könnyes szemmel visszamegy. És mások meg majd könnyes szemmel tapsolnak nekik, így Kinga. Mi, nézők meg belefulladunk a könnytengerbe. Claudia pofákat vág, gondolom, ő is elképzelte, és inkább kimaradna belőle.

bk224.jpg

Aliz csomagol egy szemeteszsákba, Géza cuccait, úgy is van, egyből menjen a kukába. De nem, megy beszélőre, csak még a rántott levest kell becsomagolni. Jön KicsiSzabi egy törött váza társaságában, amit a zsaruk összetörtek, mikor a kokót keresték. Orsié volt (majdnem megkérdeztem, ki az az Orsi, de aztán rájöttem), de most már mindegy, ő már rég a tengerparton issza a Sex on the beach koktélt, és megvan ám a sex on the beach is a nála kb. tíz évvel fiatalabb hapsijával. Szóval pont a váza nem fogja érdekelni. Aliz meséli, hogy Olívia elintézte, hogy mehessen beszélőre, mire KicsiSzabi frappáns válasza: Ki a fene az az Olívia? Jaj. Miklós Nováknál, meséli, hogy Nóra féltékeny, merthogy ő meg Dr Szöszi, akit kipurgált az éjjel párszor, és a Nóra megtudta, és most féltékeny. Kinga jön tejfölért, egyből kagylózik is, hogy Miklós mit mond Szösziről. Vele sokkal könnyebb minden, tök jó.

Kinga el, Alizba fut, hová-hová? Gézához? Közöd hozzá? Aliz egyből nekiesik Kingának, miattad van az egész. Miért is? Ádám nyomta fel a Gézát, de ő tőled tudta meg – vág vissza Aliz. Pedig nem kellett volna megtudnia. Eleve nekem se kellett volna megtudnom, mondja Kinga, amit totál úgy hangzik, mint hogyha Aliz mondta volna el neki, pedig tudjuk, hogy Géza vágta hozzá a kokóval teli puttonyt. Szóval megy egy kis szájkarate, aztán Kinga azzal bocsátja útjára Alizt, hogy „mondd meg Gézának, hogy puszilom”. Ez most komoly??? Létezik, hogy valaki ilyet üzen az expasijának azzal, akivel az éppen jár? Aliz persze közli, hogy úgyse mondja meg, valahol meg tudom érteni.

bk226.jpg

Peti Tomporkának dicsekszik a kocsijával, lesz benne rádió meg sötétített üveg, nagyon pöpec lesz. Tomporka azért még nem lépett be a benzintyúk státuszba, kérdezi is, hogy és hány méterenként fog leállni? Peti azért csípi a járgányt, be is indítja gyorsan, mire beindul az ablaktörlő, tiszta jó. Jön a mini diktátorra fazonírozott Balázs és Hanna, Balázs rögtön be is szól, hogy milyen egy roncshalmaz, és mindezt sznob hangvételben. Petit se kell félteni, odavágja neki, mekkora egy lúzer, mert nemhogy kocsija nincs, de anno, amikor lehetett volna, azt se fogadta el. Ez mondjuk tényleg elég nagy szopás. Balázs olyat torzít arcban, mint aki lócitromot szagolt.

bk227.jpg

Kapcsolunk Barthához, mackóalsóban hever a kanapén, fülhallgatóval nyomatja a metált a hallójárataiba. Ez kb. a második alkalom, hogy a BK-ban valaki mackóalsóban van, mármint Vilibán kívül. Csöngetnek, először azt hiszi, csak a füle csengett, de másodjára már feltűnik neki, hogy valaki itten be akar jönni. Kinga az, csirkepörit hozott, Magdi anyus 2.0. Eteti a válófélben lévő kocsmárost, meg jött neki társaságot nyújtani. Bartha persze ideges, szarul van meg minden, Kinga halad is az ajtó felé, de végül marad. Bartha elkezdi beburkolni a kaját, Kinga pedig babaaltató zenei aláfestéssel mosolyogva nézi a gyermeket.

Aliz várja Gézát a beszélőn, jön is a díler. Aliz meséli, hogy ő tudta, ki az Olívia, mert bevallotta neki. Géza annyira nem borul ki, hogy a csaj nem mondta el neki, ez se normális reakció. Aliz el is mondja, hogy őt is befenyítették, és ha ő is börtönbe megy, akkor mi lesz a Lucával? Géza azért finoman rákérdez, hogy Aliz dobta-e fel, de a csaj egyből behisztizik, dehogy ő volt, hanem a hülye Ádám, aki non-stop jártatja a száját! Géza elhűl, az Ádám? Azt a leborult szivarvégit! Aliz magyarázza a szart, véletlenül elköpte Kingának az utca nevét, ő meg továbbadta az Ádámnak. Kinga hogy jön a képbe? Úgy, hogy ez a Barátok közt. Még jó, hogy nem mondtad be az RTL Klubon vagy a TV2-őn vágja oda Géza, de ő csak a politikailag korrekt „országos csatorna” kifejezéssel operál. Na szóval, váltanak témát, osztán pénzt találtak-e a zsaruk? Pénzt? Ja, hát a kokóbizniszből jól megszedtem magam, gondolhatták. Semmit nem találtak. Akkor takaríts ki, mondja Géza. Porszívózz ki. Tudod, hol van a porszívó? Aliz persze szarik a porszívóra, őt senki ne sértegesse ilyen témával, hogy takarítás. Géza nagyon célozgat, hogy így a porszívó, meg úgy a porszívó, de Aliz olyan szőke, hogy tuti előbb esik le az őrnek, hogy a porszívóban van a lóvé.

bk228.jpg

Kinga még mindig Zsoltnál, Bartha továbbra is tolja befele a pörit. Bartha senkivel nem akar találkozni, főleg Berényivel meg Zsófival nem. Kinga azért kicsit reklámozza Zsófit, de Bartha szerint jobban járt Kinga, hogy Gézával szétmentek. Nekik is így kéne. Meg különben is Géza drogot terjesztett, a marhája, mondja Bartha, és jókat röhög magában. Aztán mantrázik egy sort arról, hogy ők a Zsófival mikor mennyire baszták át a másik fejét, de Kinga jön a romantikával, ti egymásnak vagytok teremtve. Na de most már jöjjön a meló, megvagytok nélkülem a kocsmában? – kérdi a főnök. Persze, de KicsiSzabi megint ökör volt, mert valami irgalmatlanul szar poént játszott be az egyik vendégnél. Bartha olyan röhögőgörcsöt kap, hogy asztmásan kapkodja a levegőt. Pont akkor jön haza Tomporka, örül, hogy fater megint röhög.

bk229.jpg

Atikám ront be az irodájába, ugye nem késtem le a konferencia beszélgetést? Nem, mondja Juli, az ügyfél félórával elhalasztotta. Atikám összefutott Vilibával, a kocsikról adták-vették az infót, az ügyfél meg majd addig vár. Te Juli, neked milyen autód volt? Egy Zaporozsec, amit az exférjemtől loptam. Tudod, azzal léptünk meg a gyerekekkel a válás előtt. Kalandos volt. Peti meg majd a Ladában éjszakázik, tök jó ötlet volt. Ezalatt Aliz rongyol haza egy visszhangzó üvöltés kíséretében, ami Non-Stop Ádi torkát hagyja el a csaj üldözése közben. Aliz várj! A csaj már baszná rá az ajtót, de Ádámka nem hagyja. Géza beköpése a téma, Ádám csak jót akart, Aliz meg szarik rá. Most pedig húzás. Ádám szerint itt ő a jófiú, Aliz majd rájön. Mondja ezt a selyemfiú. Aliznak azonban valami halvány villanykörte gyúlhat leheletnyi agyában, mert ráborul a porszívóra, ami véletlenül épp ott fekszik az előszobában. Egyből tudja, hova nyúljon, és hopp, máris a kezébe simul egy köteg húszezres. Hogy az én porszívóm nem szül ilyet a kezembe, nem is értem! De hangok a folyosón, Lucuska vernyog éppen, Aliz gyorsan összerakja megint a porszívót, és igazi IQ bajnok módjára a pénzt is visszarakja bele. Nem hogy elrakná a zsebébe, ááá! Tutira kidobják a régi porszívót, csak mondom, mert ez a BK, tele van váratlan helyzetekkel. Aliz fogadja Lucuskát és KicsiSzabit, aztán elhúz beszélni Nórával.

bk233.jpg

A kocsmában Clau rendel kávét, Peti is azt kér, de fiam, neked itt csak koffeinmenteset adnak. Tárgyalnak, az iroda elsőbbséget élvez, mellette pakolhatod a répákat is Nováknál. Peti meséli a kocsit, Atikámtól kaptam, Clau csodálkozik. Jé, de ott a Nóra, odamegyek, megköszönöm neki is, lelkesedik a gyerek, aztán oda is penderül az ügyvédek gyöngyéhez, és köszöni az ajit. Nóra nem érti, hát persze, gondolom ő nem tud róla. De jön Aliz, belerondít a képbe, Peti el. Szóval Nóra az van, hogy te kellesz meg az ügyvédi tudásod. Kérj akármennyit, kifizetjük. Persze, teli erszénnyel már könnyű ugrálni, Aliz. Nóra elintézi, hogy bemehessen Gézához.

Zsófi még mindig a villában rontja a levegőt, érkezik Tomporka és Hanna, megy a csajos csevej, aztán meglátják Zsófit, és inkább a leghátsó szobát veszik célba. Zsófi nem bírja ki, hogy van Zsolt? Tomporka bekamuzik mindenféle körbehányós partit, aztán mégis elmondja, hogy fater szarul volt eddig, de ma Kinga feljött, és milyen jól elröhincséltek. Zsófi agyát egyből ellepi a vörös köd, meg a zöld szemű szörny üti fel csúnya fejét Bartháné szemeiben, lesz még itt cicaharc.

bk230.jpg

KicsiSzabi otthon, Aliz érkezik, hol a porszívó? Kidobtam, lomtalanítás volt. Milyen meglepő esemény. Claudiáékhoz ugrunk, Petit köszöntik fel éppen a 18. szülinapján. Most komolyan, ez a BK melyik univerzumban játszódik, ahol mindenki az érettségi után tölti be a 18-at? Az ajándék egy Táblagép (Candyperfumegirl óta tisztelettel adózunk Az Dicső Táblagép előtt, ezért írjuk nagy kezdőbetűvel), jól fog mutatni a Ladában. Claudia persze húzza az orrát, miért kell egy kocsit venni a gyereknek? Ajándék volt tőlem meg Nórától, így Atikám. De ha már kocsit vesz az ember, akkor ne egy roncsot, fintorog tovább a nagysasszony. De Petinek bejön, szóval csend és hullaszag. Peti tovább fokozza még a hangulatot, hogy Andrástól ilyet sose kapott volna, és Atikám sokkal jobb fej. Lesz még ennek böjtje, úgy érzem.

bk231.jpg

Kinga érkezik Zsófihoz, kajaszállítás! Csokit hozott meg egy üveg bort. Zsófi persze szurkálódik, aztán nekitámad a legjobb (?) barátnőjének, hogy mennyire tudta, hogy a Kinga bosszút akar állni, máris ráugrik a férjére, és a többi. Kinga eléggé intelligensen visszavág, hogy ő nem a Zsófi, aki egyik ágyból a másikba ugrik, és ne csodálkozzon, ha ezek után senkinek se fog kelleni. Na végre már valaki megmondta a frankót ennek a ribinek.

bk232.jpg

Ugrunk vissza a Mátyás térre, Aliz kukázik a lomok között, keresi a porszívót. De a pláne az, amikor egy székre vagy mire terített rongy alatt is megnézi, mert biztosan a porszívó gondolt egyet és összement. Jön Vilibá, na mizu? Aliz mondja, hogy mi van, a porszívó, ő még azt használja, csak KicsiSzabi gyökér volt és kidobta, mire Vilibá egyből összerakja az elmúlt percek eseményeit a szürkeállományban. Porszívó? Az előbb vitték el. Pár perce. Kocsival voltak, szóval utol már nem éred. Aliz arca egy tanulmány. Na, Nóra, ne haragudj, mégse tudunk akármennyit fizetni.

Címkék: barátok közt
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frikazojd · http://kocs.ma 2012.11.14. 12:01:09

Lada? LADA????? en elhiszem hogy valaki 15 eves meg nem szakerto, de azert utcan csak jart mar eleteben.

Gadori 2012.11.14. 12:21:54

A Hogyvolt jó volt, mint mindig. De az a Lada tényleg Trabantnak tűnt, nekem is:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.14. 12:22:45

@frikazojd: :)))) hát igen...
Mondjuk az azért fura, azt a valaha szebb napokat látott, érzékelhetően fekete zománcfestékkel bemázolt, tuningponyvatető+sportüléses Trabantot senki nem nevezte nevén a sorozatban. Csak úgy, AUTÓ-ként, esetleg kocsiként emlegetik, ami azért lássuk be, túlzás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.14. 12:50:41

Attila meg -ismét- köcsög volt. Azért mégsem egy csattogós lepkét vett a Petinek, hanem egy ön- és közveszélyes közlekedési eszközt. Nagy parasztság ezt úgy meglépni, hogy a szülőkkel -akik egyébként nem szándékoztak ilyet venni neki-, nem beszélte meg.

Újpeti meg nem szimpi. Olyan az ábrázata, mint mint egy ker.tévés tehetségkutatós zugénekesnek.

Balint86 2012.11.14. 13:57:20

Szerintem is trabi :D

nyuszi01 2012.11.14. 15:26:59

úristennnn, az tényleg Trabi!!!!!!! Amúgy még néztem is, hogy az egy fekete (vagy sötétbarna Trabi), csak a színről nagypapám egykori Ladájára asszociáltam, és azért lett belőle Lada :S Jól van, ezt már nem mosom le magamról, de a lényeg azért érthető, remélem :D

Amúgy meg hogy lennék 15 éves, ha szakdogát írok? Hello :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.14. 18:20:27

"Semmit nem találtak. Akkor takaríts ki, mondja Géza. Porszívózz ki. Tudod, hol van a porszívó?"

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyenkor miért nem jön rá a rendőrség, hogy hol van az elrejtett pénz? Gondolom az őr is hallotta, amit beszélgettek...

frikazojd · http://kocs.ma 2012.11.14. 20:39:05

@nyuszi01: ugye?? en is majdnem osszezavarodtam ezen, de aztan nagynehezen megis tultettem magam rajta.

nyuszi01 2012.11.14. 20:47:19

@frikazojd: akkor talán lapozhatnánk is

Johnny336 2012.11.15. 12:48:27

Annyira tudtam, hogy kidobják azt a porszívót.
Csak azt nem tudom miért rakta vissza bele a pénzt?
Idjit.

Personal Jesus 2012.11.16. 17:48:22

Az megvan, hogy a Facebookon az eltűnt Luca képét osztogatják meg, hogy Budapestről eltűnt kislány. Röhej...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.21. 10:38:20

@Personal Jesus: pedig ha tudnák, hogy Isaurával lóg együtt...
süti beállítások módosítása