Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x02 - Iszak Eszter non-stop fázik

2012. november 11. 08:07 - Chat Géza

Ugyan már megvolt az első rész, de akkor nem sikerült tisztázni, hogy mi is ez az egész. A Viva kicsit rácápázott az mr2 hallgatóira, hogy kulturált zenehallgatás helyett, heti egy óra oktalan tévézésre csábítsa a tömeget. Innen hát a Dream Team, Iszak Eszti, Odett, Gecigránát Tomi, Eckü és Sanyóca. Három ügyeletes hülyegyerek meg két jó nő, utóbbit kishazánk huszonéves alfahímjei bármikor, gondolkodás nélkül behívnának egy whisky-colára, meg egy kósza numerára. A kéthetes tanyasi hepajnak egy faszán megírt slágerrel kell végződnie. Hát ezért ez a nagy cécó.

10.jpg

Az előző részben amúgy sem történt semmi, pont megérkeztek, oszt annyi. Jön is a gazda, Gyulabá. Hogy vagyunk, hogy vagyunk? Szép napot! Hát ez aztán kuvaszép. Hiszti Eszti már mondja is, hogy ő mintha fázna, de nem kicsit, hanem úgy csontig hatóan, mert neki a 35 Celsius fok az alap, a 25 meg már fagy. A fázásra gyógyír a munka, úgyhogy lehet jönni. Na, ez itt a kert, ezek meg a galambok. Gyulabá elmagyarázza, hogy ezek milyen galambok, de had ne kelljen szakmáznom. Kibaszott okosak, maradjunk annyiban. Nyilván a stábot alkotó nyápicok 75%-a retteg az imént felmutatott városi, dögkeselyű imitátoroktól, úgyhogy nem a tananyaggal, hanem a félelemmel és a hófehér alsónemű barnára mázolásával vannak elfoglalva.

9.jpg

Séta tovább. Esztiből előjön a jó – persze, hogy szar – műsorvezető és bekérdez párat. Szomszédok? Jó környék ez? A társaság krémje, azaz a maradék négy ember, úgy jó öt lépéssel lemaradva figurázza ki az előttük sétálók beszélgetését. Ezzel sikerül megütnie Sanyócának az ovis színvonalat. „Höhö, ez a bajusz, kanossza bajusz ám, Esztike. Szagold csak meg! Sok helyet bebarangolt már, ha tetszik érteni. Höhö” Sas Józsefben több a humorfaktor, mint ebben a wannabe gyerekben. Na, viccelődést befejezni és kurva gyorsan kacsa nézegetéshez felsorakozni!

11.jpg

Úh, hát ezek funky kacsák! Gyulabá hanyagolná azt a funkyt, mert ezek csak tarka magyar kacsák, kispofám. Egy hiperfasza, kacsák láttán kapcsiból a Kacsamesékre asszociálás után mehet is a faggatózás, hogy van-e itt valami raktár, ahova el lehet dugni dolgokat, teszem azt nemrég elkobzott iPhone és BlackBerry telefonokat, meg azokhoz tartozó töltőket? Gyulabát nem sikerül behúzni a csőbe. Csoda ez, én mondom. Az olcsó Jánosok nem vitték túlzásba a terv kidolgozását. Mindegy. Eckü majd elbugázza, odateszi magát ha köll, ha nem. Alákevert kantri zenére történő kacsák kergetése indul, három, kettő, tessék! Gyulabá megálljt parancsol, mert alapszabály, hogy az állatokat zavarni NÁM LÁHET, hogy verjelek titeket a vascsőhöz, a rohadt életbe!

2.jpg

1.jpg

Íme, a disznók. Enyhe görbe tükörnek érzem a fiatalok irányába, de hagyjuk is, nem szóltam. Hiszti Eszti agyában a moslékszag egyből megindítja a pössentési ingert. Hol és merre lehet kiereszteni a Gangeszt? Gyulba rámutat a 20 méterre lévő pottyantósra. Na, azt azért neeeeeee. Pedig de.  A fiúk előzékenyek, még egy buszjegyet is bedobnak a közösbe, hogy legyen mivel kitörölnie a csúnyáját. Odett továbbra is a csapat néma Leventéje. Esztike elmegy meggyalázni a budoárt, a fiúk ezen felbuzdulva, jó ötletnek gondolván, faszán bezárják oda. Ez még Gyulabából is kihozza a betyáros vigyort. Valszeg nem mostanában volt a tanyán ennyi nőstény, aki kompenzálná a már jól megszokott virsli parádét. Amíg Esztike a budiban dekkolt, addig Eckü összeszedett valamit a földről és jól betolta arcba, mondván amit megeszünk arra úgyis hót immunisak leszünk, jelen esetben a szarra például.

3.jpg

4.jpg

A szamaras kocsira csak egy oldalpillantást vetünk, semmi többet, szemed levedd róla bazmeg, mert nyomulni kell a birkákhoz. A lányok ezennel elvonulhatnak. Hisztike örül, Odett arckifejezését látva, mintha a harakirizés vágyát vélném felfedezni. Hisztike egy forró fürdőt tervezne be a hirtelen jött szabad foglalkozásba, de Eckü nem rest kiosztani, hogy azt azonnal törölje a napirendből és tegye át a páros hét páratlan napjaira, de nagyon hirtelen. Hisztike persze, hogy nyavalyog. Elhisszük, hogy hideg van, bazmeg! A szőke kaszni alatt felgyullad a 100-as  izzó, pikk-pakk tüzet kell rakni. Gyorsan talicskába vágnak néhány aprófát, jó lesz azzal befűteni. A szerk volt olyan jófej, hogy nyikorgást is kevert Odett talicska tologatása alá. Megérkeznek a tönkhöz, ahol a fát lehet aprítani, na ott esik le a tantusz, hogy azok a fogpiszkálók lófaszra sem lesznek jók, nemhogy meleget csiholni. Hisztike fejszét ragad, de ments meg uram, hogy vért lássunk. Hisztike elmesél egy szívbemarkoló történetet, hogy mennyire nem bírja ő a hideget, mert aludt már ő Kínában valami modell rezidenciában, faltól falig csótányokkal, de ott legalább meleg volt basszameg. Odett vág is egy arcot az egészhez. Kb ennyire szarok bele én is, mert hatódjon meg az akinek két anyja van.

5.jpg

A furkóknak meg birkákat kell terelni, majd nem és szín szerint különválogatni azokat. Nem nagy was ist das. Jobb hátsó láb megfog, szőrénél fogva megragad, és jobb oldalt vezeted magad mellett szépen be a karámba. Picsafüst. Sanyóca bepakol egyet. Ezen Eckü is felbassza magát, mert nehogy már ő ne, Sanyóca meg igen. Meg ki a faszom az a Sanyóca, ugye? A Gecigránat szopadékoskodik és játssza a beszarit, de végül csak sikerül betuszkolnia egy jószágot a megfelelő helyre. Ezzel véget is ért a 6 perces bénázás.

6.jpg

A lányok begyújtottak, mondjuk nem kis kínszenvedés árán, mely idő alatt Bear Grylls már összkomfortos túlélő, atombunkert eszkábált volna bárhol a világon. A faszingerek is berongyolnak a pajtába, de jön velük Gyulabá is egy kis büntetéssel a hóna alatt. A fiatalok kacsabasztatásáért bizony faszulni kell, azaz reggelig egy kosár hagymát megpucolni, de kurvára. Mivel Odett jó kislány volt, neki nemhogy nem kell, egyenesen tilos a többiekkel együtt szopni. A csapatszellem még elég erős, úgyhogy stikában  csak-csak bedolgozik a hagymapucolásba. Nehogy már, nem lesz itt semmi butaság? De lesz. Sanyóca kolosszális ötlete: együnk hagymát versenyre! A hülyék meg persze hogy benne vannak. Egy gerezd hagymát sírás nélkül megenni, nyelv kiöltéssel jelezni a művelet végét. Három, kettő, egy, megőrülés! Mindenki csak nyammog mikor Odett már a nyelvét öltögeti. Asztakurva, de te lány vagy, vagy mi vagy? Kicsit komázza a hagymát, hát azért nyert. A jutalma, hogy bármit kérhet a stáb tagjaitól, de hogy mi lesz az az óriási szívesség, az csak a következő részben derül ki, mert még nem adták a szájába a szerkesztők, hogyan szopassa halálra kényszerbarátait. 

7.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gajdos Jr. 2012.11.11. 10:43:27

Sanyócán mikor jön majd ki, hogy itt nem kapja meg a kólaadagját?

Parasite 2012.11.11. 11:48:25

@Gajdos Jr.: na már miért ne kapná meg? gondolod nincsen náluk egy raklappal? alapkellék. rettenetesen idegesítö gyerek szerintem ez a sanyóca. nem tudom mit karmolnak rajta, akik karmolnak rajta bármit is.

én már a fény gyermeke vagyok 2012.11.11. 11:54:01

Gyulabának is lehetett volna valami viccös nevet adni
pl
Pinaszagú kacorkirály
vagy
kondenzcsíkos cserépedény
vagy valami hasonlót
amin jót kuncoghat az olvasó

pepito1 2012.11.11. 12:00:32

Kik ezek az emberek?
Te jó isten!
Komolyan ez egy hír?
Annyira szánalmasak ezek a senkiháziak!
Most őszintén! Ki a faszomat érdekli iszak eszter?? Ki a szar ez?
Szánalmasak!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.11.11. 12:04:59

@én már a fény gyermeke vagyok: Még kidolgozás alatt van, ahogy Sanyóca, Odett, meg még Eckü is.

pepito1 2012.11.11. 12:07:02

Most komolyan! Ezek a senkiházi férgek még pénzt is kapnak ezért???

Ezeket a nyomorékokat komolyan bebasznám néhány 120 kilós sertés közé , hogy felzabálják őket elevenen.

pepito1 2012.11.11. 12:10:24

iszak esztert pedig néhány kiéhezett kan disznóhoz vágnám be meztelenül. Jól megdugnák aztán felzabálnák ezt a kis senkiházi picsát.

é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2012.11.11. 12:12:09

azér gondosan elolvastad jó15 perc alatt nem? és akkor még ők a szánalmasak ...

é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2012.11.11. 12:12:57

és kajak. 15 perce itt feszülsz de ki a faszomat is érdekli amúgy az egész?! jajaja. áll már a sanyócára, mi?!

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2012.11.11. 13:06:48

Én tisztában vagyok azzal, hogy ezek kik, egyedül csak ezt az Odettet nem ismerem. Ki ő? Énekes, műsorvezető, nyúlvágóhídi dolgozó?

Amúgy ez a Sanyóca mintha ahhoz is lusta lenne, hogy rendesen kinyissa a száját és a_r_t_i_k_u_l_á_l_j_o_n, amikor beszél - vagy csak egyszerűen beszédhibás alapból. Ilyen kell műsorvezetőnek, oh yeah! Esztert továbbra is gyaláznám ezerrel :-D

Ja igen: mennyi és milyen féle/fajta kábítószert vittek le ezek az emberek, hogy ezt el tudják viselni?

kúszó lép (törölt) 2012.11.11. 13:40:54

"Hiszti Eszti agyában a moslékszag egyből megindítja a pössentési ingert. Hol és merre lehet kiereszteni a Gangeszt?"

hú bazmeg, most akkor hol is van a probléma, ki a kibaszott kínos?

ugye annyi történt a műsorban, hogy az Eszter nevű embernek pisilnie kellett?

kúszó lép (törölt) 2012.11.11. 13:42:24

felháborító egy picsa lehet, tényleg.

Mitya Ivanov 2012.11.12. 09:16:23

pár kommentet nem értek.

én már a fény gyermeke vagyok 2012.11.12. 09:37:15

@Mitya Ivanov: majd én fordítok:

felháborító picsa: nem közösség kompatibilis leány
áll már sanyócára: Sándor izgalmas személyiség
kiereszti a Gangeszt: rájött a szapora

Varbaro 2012.11.17. 01:16:14

Eckü, Sanyóca szerintem néha viccesek, 1dül Fluor gecigránát idegesítő.
A két csaj meg nem éppen "született" feleségek, de sunázásra pont alkalmasak.
süti beállítások módosítása