Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x12 - 4. döntő

2012. november 09. 10:40 - candyperfumegirl

Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már DevilNóri is, akire ma sikerült a szokásosnál is előnytelenebb ruhát adni, de nem baj, mert most már jöhetnek a kismamaruhák, nincs több titkolózás, ez majd új lendületet ad a stylingnak. Különben meg menjek a francba én is, sixx is, meg az egész Internet, sőt TI is, mert ebben az ocsmány szar időben csak a bajunk van mindennel. Csak ez az oka, hogy nem tudjuk magunkat felhőtlenül átadni annak az élvezetnek, hogy KisJimmy minden héten világrekord megdöntésére tesz kísérletet az egy dalba bezsúfolható hamis hangok tekintetében, vagy annak, hogy a mezőny 80%-ának a nevére már a műsor vége után 2 nappal nem fogunk emlékezni.

01.png

De lássuk, miből élünk, ma Stone az első, akinek szórakoztatnia kell a nagyérdeműt, ráadásul „az élet szép" témában, hogy ne sírjon picsogjon már mindenki, akinek nincs jobb dolga szombaton, most ilyen pozitív tematikát kaptunk. Kisfilmben az ötvenes rocker a szülői házba látogat bablevest enni, meg családi fotóalbumot nézegetni, az a szép az X-faktorban, hogy a cukifaktort meg lehet próbálni ráhúzni bármelyik versenyzőre. Színpadon piros nadrágban és korall ingben áll, tehát a produkció vizuálisan már rettentően erős, és a dalválasztás is telitalálat, hiszen már nem emlékszem rá, mi volt az, így tökéletesen illeszkedik az eddigi repertoárjába. Beküldenek még mellé egy táncoslányt (?) is, aki térül-fordul, pucsít, vág egy pofát, azután kimegy. Zseniális, hiszen biztosan volt valami mögöttes művészi üzenete a dolognak, amit most fejtegethetünk kedvünkre. Értékelünk, Miki profi diplomáciai érzékkel dicsér, Keresztanyu persze lehet, hogy töltött pisztolyt tart a lábai közé az asztal alatt, de mivel ezt nem látjuk, így semmiben nem lehetünk biztosak. Többiek is dicsérnek, hiszen ma ez a lényeg, az élet szép, érezzük jól magunkat, én tökéletesen tudok azonosulni ezzel.

Like következik, hogy Feró gyorsan hátradőlhessen, „kell EGY csapat!"- mondja, remek időzítéssel beemelve ezt a frappáns szlogent, hiszen pont annyi van neki. Lányokat a kisfilmben szexis fotózásra viszik a Bad Boys-szal, dörgölőzni a srácokhoz parancsra, és olyan arcot vágni közben, mintha ez kicsit sem lenne erőltetett, megy ez, mint a karikacsapás. Éneklünk, Rihanna: California King Bed a produkció, ami újszerű ötlet, hiszen egy szerelmes balladát viszonylag ritkán adnak elő csajbanda formációban, de ez csak jó, hiszen minél merészebb a műsor, nekünk annál jobb. Vörös lánnyal nagyon szeret kísérletezni a stylist, most éppen Ónodi Esztert csinált belőle, de szoknyát már nem talált neki, úgyhogy rátekert egy lepedőt. Petrából hippi lett, Szulita meg bőrdzsekit kapott, totál nem illenek össze a szerelések, hiszen három csaj = három különböző irány az üzenet, ami most még a hangzásban is sikeresen érvényre jut, mert abszolút nincs meg az összhang. Ki van ez találva minden téren. Geszti kritizál, nem szép tőle, halljuk inkább Mikit, mert neki tetszett, bár a legjobb része a dalnak az volt, amikor pont nem énekeltek együtt egyszerre mindhárman. Keresztanyunak valami hiányzott, de nem tudja megfogalmazni, mi volt az. Na majd Nórika, mert neki amúgy is erőssége a szókimondás, a pasik hiányoztak, de azok nagyon, pár fedetlen férfi felsőtest minden produkciónak emeli az értékét, ezzel én is csak egyetérteni tudok.

02.png

Szabó Dávid jön most, új arccal – ezt ígéri Geszti, amit most nem értek, de lehet, hogy arra gondol, hogy most kivételesen nem Robbie Williams dalt adott neki. Kisfilmek ma családi témájúak szinte mind, hiszen az élet szép, Dávid megmondóember tesóját ismerjük meg, aki balettozik, tehát tud színpadi tanácsokat adni. De Dávid ma nem fog táncolni, mert beül a zongora mögé egy szép kardigán-mellény kombóban és hosszan, szerelmetesen belenéz a kamerába, ballada lesz! Mert az élet szép, és úgy a legszebb, ha sírunk benne, lehetőleg minél többet. Valami ilyesmi lehet a cél most Puskás Peti dalával is, amiben egyébként kevesebb a hamis hang, mint Dávid többi előadásában, ezt remélem, értékelik majd a mentorok is. Ildi most a tőle megszokottnál kevésbé rajong, és bedobja a „korrekt" szót is, miközben Gesztire néz kihívóan. Ez szuper húzás volt, mert a legjobb mentorfightokat lehet ezzel a jól megválasztott szóval generálni. Gesztinek van mondjuk egy érdekes elszólása „Dávid most volt jó először", valami ehhez hasonlót mond, de ez lehet valami cseles taktika, fordított pszichológia akár, nagyon ravasz mentor Geszti, csak figyeljük.

03.png

Az „élet szép" tematika jegyében Nóri Lass Beát konferálja fel, akinek a kisfilmjét a múlt heti negatív kritikákkal kezdjük és Bea sírós fejével, na de innen lesz szép felállni. Keresztanyu megy lelki tatarozást tartani, az ágyon fekve csevegnek és röhögcsélnek, mint a legjobb barátnők, tök cukik és főleg természetesek mindketten. Színpadon Beát egy világító szappantartóra ültették, és rá is balladát osztottak, de nem baj, mert az a jó a szép lassú számokkal, hogy szombaton főműsoridőben nem lehet őket megunni, akkor sem, ha zsinórban hármat szerkesztenek egymás után. „Az élet szép" – üzenik Bea sírós szemei, na halljuk a mentorokat. Feró felébredt, és most már hosszabban is megnyilvánul, jó volt ez, de énekelj inkább Neoton dalokat, na ez érdekes. Geszti unta, ami felfoghatatlan, hiszen Bea egy helyben adott elő egy egysíkú dalt minden különösebb eszköz, vagy szépen kiénekelt hang nélkül, mit nem lehet ezen élvezni?

04.png

Fehér Zolival Geszti gondban van, hiszen három adásból kétszer párbajozott, ami tényleg nem a legnagyobb derűlátásra okot adó arány, de nagy gond nincs, csak hívni kell egy szakembert. Geszti a problémát Zoli gesztusaiban látja, azokat kéne színpadképesebbé tenni, ezért az X-faktor házba rendeli Hegedűs D. Gézát, hogy mondjon annyi okosságot, amiből egy fél perces kisfilmet össze lehet vágni. Produkció Bruno Mars: Marry You lesz, de nem ám lagymatagon lötyögve, mint valami nyálas szerelmes dalt, hanem tökösen! Erősen! Férfiasan! Ezek lehettek a taktikai utasítások a színfalak mögött, mert Zoli nem finomkodik, bekeményít, akkor is, ha az ennek a dalnak pont nem tesz jót, de hát egyszerre egy lépést előre ugyebár. A dal végére megjelenik a kivetítőn Zoli és a felesége fotója, húha, itt valami készül, elő a százas papírzsepit, de gyorsan. Mikinek nem tetszett, mert túl iskolás volt, mintha még most is a próbán lenne, Ildi szerint Zoli sem érezte jól magát a produkcióban, Feró meg azt mondja, hogy ezzel az előadással ma is párbajozni fog, ennyi negatív figurát egy rakáson. Hogy a dolgokat kicsit visszatereljük az „élet szép" vonulatra, jön Nóri, és hogyhogynem arra irányítja a beszélgetést, hogy mondd csak Zoli, ha már ezt énekelted, nem akarod megkérni a feleséged kezét másodszor is, ha már pont itt ül az első sorban, és olyan király lenne mindez élő adásban? Most hogy mondod Nórikám, hát már hogy a viharba ne! – valami ilyesmi Zoli válasza, lakodalom lesz, X-faktoros lakodalom, az élet szép, csuhajja!

05.png

Antal Timi a kisfilmjében a koreográfusával borozgat, majd beugrik egy táncórára is rázni egyet ügyesen, egyébként tényleg tiszta Claire Danes ez a lány, igazatok van. Produkcióhoz kap egy szép ruhát, meg hajegyenesítést, mindkettő jól áll neki, a választott dal már sajnos kevésbé, mert mérhetetlenül unalmas érfelvágós ballada, de ne legyünk már telhetetlenek, a profi világban is ritkaság egy 100%-os produkció. Feró nem tapsolja meg az előadást, de biztos nem a nemtetszés miatt, hanem csak azért, mert tele vont mindkét keze, az egyik mondjuk egy pálinkásüveggel, az másik meg egy pohárral, igaza is van, az élet szép. Geszti nem tette le a haját, Feró még azt is mondja, hogy ő kimondottan utálja, ha valaki az arcába dörgöli, hogy milyen rohadt jól énekel, és emiatt üvölt, micsoda szerencse, hogy tavaly csupa olyan mentoráltja volt, akinek ilyesmi meg nem fordulna a fejében soha. Keresztanyu is kritizál, de szerencsére ebben a pillanatban megjelenik Nórika is, hogy véget vessen ennek, és bejelenti, hogy ez Balogh Brigi dala volt, akinek a nevét most hallottam életemben először, Deviltől mindig tanul valami újat az ember.

06.png

Oláh Gergő következik, aki babázik a kisfilmjében, meg játszóházba megy a babucikkal, sőt még ő is beszáll a mókába, miközben vidám Glee dalokat hallgatunk, na így kell a cukifaktort kijátszani, hibátlan. Megint tánckarral jön, sőt a Bad Boys-szal, ha jól látom, jól előszedték őket a ma estére, Gergő meg ügyesen elvegyül közöttük. Most egy olyan dalt kapott, amiben kevésbé tudja megcsillogtatni, mennyire jó, kicsit darabos az egész, de ennek is van ám előnye, a többiek máris jobban tudnak érvényesülni. Mentorok húzzák a szájukat picit, Ferónak már unalmas a tökéletesség, Ildi azt mondja, hogy küzdött ezzel a dallal, majd Geszti az asztalra csap, felrobbant tőle a stúdió, vagy felrobbant tőle a stúdió?! Na ugye. Különben meg megtalálta az okot is, miért fanyalognak a mentortársai, ez egy teljesen mai hangzású szám volt, amivel ti őskövületek nem nagyon találkoztok, de mielőtt elmérgesedne a hangulat, már érkezik is Nóri profi időzítéssel a játszóházról csevegni és gyereknevelési tanácsokat kérni Gergőtől. Az élet meg szép, ha még nem mondtam volna.

07.png

Zámbó Krisztán jön, akinek mindig nagyon örülök, hiszen az ő produkciói mindig rengeteg izgalmat hordoznak magukban, ma vajon hány hangot sikerül eltalálnia? Hányszor hangzik el az „édesapám" szó? Hány mentornak fogja leüvölteni a fejét Keresztanyu az értékelés résznél? Egy 24 évadon nem izgulok ennyit, esküszöm. Kisfilmben van némi dráma, Ildi azt mondja, Krisztiánom válassz, amit akarsz, és nekem panaszkodj, ha nem jók a dalválasztások, ne a sajtónak, most mindent szabad. Akár a Boci boci tarkát is, mert már nem bírlak tovább rezzenéstelen arccal ajnározni. A Király fia választott, Luther Vandross Dance With My Father című számát, amiről azt kell tudni, hogy igen, pontosan arról szól, amire gondolunk, és nagyon sírós hangulatú, de mint azt ma megtudtuk, az ilyen dalokkal lehet leghatékonyabban közvetíteni az „élet szép" üzenetet. Gesztinek most lett elege a Zámbófiú jelenségből, most elfogadhatóan énekelt ugyan, de mit jöttök mindig az apjával? Kit érdekel? Mit befolyásolja a vezetékneve azt, hogy mennyire jó őt hallgatni vagy mennyire nem? Keresztanyu sem szarakodik, előrehajol, és úgy üvölt, hogy Miki majd megsüketül (zseniális pillanat egyébként), ki jön az apjával Peti, csak azért, mert egy dalban szerepel az „apa" szó? Mit képzelsz te magadról? Én tudom, milyen jó a srác, mert a próbán jó volt! Ez az, harc, indulatok és szenvedély, az élet csak szebb lesz ezektől a heves érzelmektől, Junior megint megcsinálta!

08.png

Már csak Csobot Adél maradt, a francba, hogy ilyen gyorsan lemennek a versenyprodukciók, úgy meghallgattam volna még néhány érfelvágós balladát szép az élet témában. Adéllal Miki skálázik egyet a kisfilmben, hiszen még annyit ki lehetne hozni ebből a lányból azon kívül is, hogy megmutattuk a combját. Adél ugyan nem nagyon érti a dolgot, és totál összezavarja ez a szokatlan feladat, de ez csak jó, hiszen Miki szerint pont ez a cél. Most legalább megtudtuk mindannyian a skálázás valódi funkcióját, annyi szinten tanulságos ez a műsor, hogy azt meg sem kísérlem felsorolni. Színpadot beterítették piros léggömbökkel, pont úgy néz ki, mint egy költségtakarékos Valentin napi buli helyszíne, de még rá lehet ám tenni egy lapáttal, a habcsókruhába öltöztetett, és füligvigyort villantó Adéllal. Na meg Nenával, mert a produkció a 99 Luftballons lesz, kicsit angolul, kicsit németül, kicsit halandzsául, hogy nyelveket is tanuljunk ma. Keresztanyu csúnyán néz, ez neki csak cukifaktor volt, de hamis, ráadásul ezt te is érezted Adél, azért vágtál pofát a végén. Többi mentor is a hamis hangokon rugózik megállás nélkül, meg a csalódottsággal jönnek. Nem igaz már, hogy nem elégítette ki őket az az élmény, hogy Adél úgy táncolt a lufik közt tűsarkúban, hogy egyet sem lyukasztott ki!

09.png

Jön DevilNóri bölcsen összegezni, ma a békét, a szeretetet és a jóindulatot akarták beköltöztetni a stúdióba. Sikerült, méghozzá tökéletesen, remélem, most azonnal vissza is nézzük mind a 9 depresszív balladát, amit előadtak, és még a nyereményeket is meghallgatjuk úgy huszadszor, attól lesz csak igazán szép az élet. Ha ez még nem lenne elég, jön az RTLKlubra újra visszaédesgetett Majka is egy swinges Belehalok feldolgozással, ennél életigenlőbb című dal nincs is a magyar könnyűzenében, hadd szóljon! Ezek után már csak a szavazás lezárása és az eredményhirdetés van hátra, tehát eddig tartott a vidámság sajnos. Nevek felsorolása elég kellemetlen módon végződik, a rengeteg hatásszünet és levegővétel után Devil csak nem bírta kimondani Stone, Lass Bea és Zámbó Krisztián nevét, nemár, Ildi mentoráltjai fogják kiszórni egymást? Amikor mindhárom annyira egyenletesen jó mindig?! Égbekiáltó igazságtalanság. Ezen a ponton pedig egy briliáns húzással reklámblokkot iktatnak be, és ami nekünk szünet, az nekik is, ez az igazi dráma, most kiizzad vagy másfél litert Keresztanyu.

10.png

11.png

Visszatértünk pattanásig feszült idegekkel, Nórika egy nevet mond még, a másik kettő leboxolja, és KisJimmy megy tovább, hurrá! Igen, megint megúszta párbaj nélkül, és megint lesz min izgulni jövő héten, többek közt azon is, hogy sikerül-e egy olyan dalt találni, amiben még csak véletlenül sem szerepel az „apa" szó. Keresztanyu azt mondja, ha neki kell döntenie közöttük, ő eldönti, nem lesz bőgéscunami, nem lesz internetes meme a torzuló fejéből idén, azért se. Stone kezd, a Pataki Attila hasonmásversenyen előadott számával jön, Utolsó érintés, abszolút nem emlékezetes, tehát hozza a tőle megszokott stabil színvonalat. Lass Bea meg drámázik egyet, szomorú magyar dal, tőle ezt már ismerjük, de talán most újítson, élet-halál szituációban? Még mit nem. Na jöjjenek az ítészek, először is Ildi, ha már azt mondta, hogy választ, legyen töke és válasszon. Természetesen neki Lass Bea kell, mert szereti, imádja, Stone ebben a pillanatban másfél lépésre ellép Bea mellől. Gesztinek egyik sem tetszett, de ha már választani kell, akkor Stone haza. Ferónak és Mikinek meg Bea a felejtős, úgyhogy nyitni kell az Igazság Borítékját, ilyen sem volt még az idei szezonban, hát lássuk. A kieső Lass Bea, mondja Nóri, és Stone belebokszol a levegőbe, és örömujjong, ami annyira elegáns dolog, hogy csak csodálni tudom érte. Két és fél évad alatt feleannyi idős srácok kivétel nélkül meg bírták állni, hogy ne örömködjenek annak a versenytársnak a kiesésén, aki éppen ott esik szét mellettük, hát ettől is színesebb lett ez a műsor. Itt a vége ennek a döntőnek, és ha a jövő hét legalább ilyen eseménydús lesz, mint ez, nem lesz okunk panaszra, ahogy most sem volt ugyebár.

Címkék: x faktor
298 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2012.11.10. 20:37:28

@Annie Oakley: jaj, ezt láttam, tök jó lehet mondjuk Dosztojevszkíjt felolvasni, miközben kényeztetnek:-)

Emanuelle 2012.11.10. 20:38:15

@foxglove: Én futok is, nem szégyen az!

Annie Oakley 2012.11.10. 20:43:06

@Emanuelle: Lehet, hogy Laasbea se szomorkodott vóna annyit a színpadon, ha közbe' kényeztetik...

harvey1981 2012.11.10. 20:44:22

@krasfanec: Ahogy beszél, azért az is para. Rosszul vagyok a finomkodó beszédstílusától. Inkább énekelve válaszoljon Nórinak, de komolyan.

Annie Oakley 2012.11.10. 20:44:24

Ettől a 4-es metrós számtól már két hete is kifeküdtem, amikor jutyubon láttam :S

krasfanec 2012.11.10. 20:45:08

@Emanuelle: a csatorna saját fogorvosa lehetett. ráköltöttek a srácra egy gurigát, majd a következő évben lehaknizza az árát

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:45:25

@Annie Oakley: Lehet, hogy a magas hangok is jobban mentek volna neki :-)

Emanuelle 2012.11.10. 20:46:30

Hű, Zsolt kibaszta Zsófit mint macskát szarni.. Bocs a vulgaritásért, a törköly tehet róla

Emanuelle 2012.11.10. 20:47:35

@krasfanec: Még az is lehet, igazad van

Emanuelle 2012.11.10. 20:48:13

Na, már promózzák a Dakart.

Emanuelle 2012.11.10. 20:48:42

Gergőkém, legalább te ne hagyj cserben!

krasfanec 2012.11.10. 20:50:50

@ŰberManci: :D már lesz neki valaha önálló koncertje

Annie Oakley 2012.11.10. 20:51:37

bassz, még a család is sparba kirándul...

sogeking 2012.11.10. 20:54:45

jó volt, Timinek aktivizálnia kell magát legközelebb :)

Annie Oakley 2012.11.10. 20:54:59

Oláh is üllt, mégis mennyivel másabb volt, mint Fehér! Fantasztikusan jó volt!

Emanuelle 2012.11.10. 20:56:28

@Annie Oakley: Nem-nem:-) Fehér Zoli a másabb:-)

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:56:33

Ha volt dög a mai X-ben akkor az inkább volt OláhG, mint FehérZ

Annie Oakley 2012.11.10. 20:56:35

Hú de régen ittam törkölyt...
Most koccintanék Gergőre

Annie Oakley 2012.11.10. 20:57:54

Ha annyiszor innánk, ahányszor az energia szó elhangzik...

Emanuelle 2012.11.10. 21:00:14

egész jók ma a lányok.

Annie Oakley 2012.11.10. 21:01:47

Az összes stylistot szívlapáttal. Sikerült a szőkelányra a legelőnytelenebb cuccot ráadni. Ilyen molettnek még sose láttam...

Emanuelle 2012.11.10. 21:02:06

Még két Keresztes klisé: tök jó, iszonyatosan jó

sogeking 2012.11.10. 21:02:41

@Annie Oakley: de legalább a kalap jó volt :D:D:D

Emanuelle 2012.11.10. 21:03:26

@Annie Oakley: Az ujjatlan ruha tehet róla. elvileg a szabása és a két fekete oldalbetét miatt karcssítania kellett volna. És nem volt jó a lelógó haj sem, szerintem fel kellett fogna tűzni vagy fogni. A stylist nagyon utálhatja szegény Szulit.

Annie Oakley 2012.11.10. 21:04:44

@Emanuelle: de az a csipő... ahelyett, hogy takarták volna :( A szín egyébként szuper, az egyik kedvencem.

Emanuelle 2012.11.10. 21:04:50

Fehér Zoli vs Stone párbaj lesz?

Emanuelle 2012.11.10. 21:06:12

Most jöttem rá, hogy a vörös lányt ma Pumukli frizurával kínálták meg.

Annie Oakley 2012.11.10. 21:09:32

Rájöttem, mire emlékeztet Devilnóri: olyan, mint azok a kis szerecsen-figurák a régi kakaó-reklámokon

sogeking 2012.11.10. 21:10:14

mint az Enikő fanklub oszlopos tagja :)
hajrá!!

Annie Oakley 2012.11.10. 21:12:01

Amúgy mivel töltik ki majd a műsoridőt, ha fogynak a döntősök? Még több Spar-reklámmal?

sogeking 2012.11.10. 21:12:21

hííííínnye :)

ki ez a nő, akire kicserélték Enikőt?

hannamontanna 2012.11.10. 21:14:51

Mondja meg már valaki, mért kell egy molett lányra ujjatlan és szűk tapadós ruhát adni MINDIG.... gondoltam megkérdem míg M. Enikő szerepel....:-) A Vali nevű lány kicsit túlszolizta magát. Gergő nagyon jó volt! Timinek szerintem nem passzolt ez a szám. A mély hangok túl mélyek, a magasak túl magasak voltak. Ha meg beteg, akkor nem egy ilyen nehéz dalt kellene adni neki. Amúgy miért nem írják ki a számok címét, eredeti előadóját....? csak mert érdekelne... bár ez meg kit érdekel???

Annie Oakley 2012.11.10. 21:15:48

Még élvezném is Murit, ha nem lenne playback...

hannamontanna 2012.11.10. 21:16:05

Ó. Mi történt Enikővel... vagy torzít a tv-m?

sogeking 2012.11.10. 21:29:49

@hannamontanna: nem, a sztájliszt torzít :)

Emanuelle 2012.11.10. 21:33:26

NEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEM!!!!

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 21:34:33

hihetetlen JfK még mindig bent

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 21:36:03

@hannamontanna: mi a párommal pont ezt beszéltük,katasztrófa!!!!!!!!

sogeking 2012.11.10. 21:36:42

Utasi Árpi még elmond két mesét, aztán kiderül, hogy ki párbajozik :)

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.11.10. 21:37:09

Ez mar a tragédiának a leg extremebb fokozata

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 21:38:46

Ha Stone párbajozik, akkor ő megy haza, ha nem, akkor kíváncsi leszek az Igen!-jére :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.10. 21:38:53

Annak örülhetünk, hogy Antal Timi énekelni fog a jövő héten is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.10. 21:39:57

@Pácsó Ármándó: Inkább maradt volna bent Lass Bea elbűvölni minket!

2012.11.10. 21:41:07

szeretnék látni egy interjút a mentorokkal, levetíteni nekik junior produkcióját és hótőszintén nyilatkozzanak, mégis mi ez?

Anyukám azt mondta, Zámbóékba nem szorult annyi jóízlés, hogy abbahagyják az SMS küldözgetést, tehát várható, hogy ez a szerencsétlen döntő közeli állapotba keveredik. Kár, hogy addigra megutálja mindenki.

sogeking 2012.11.10. 21:45:42

Lass Bea tesz az egészre :)

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 21:47:43

a nyomorult Jfk miatt hazamegy egy viszonylag jó énekes. szégyen.és a Jimy rajongók tehetnek róla-a szavazataikkal.

2012.11.10. 21:48:40

@Peter_Cs: jaj Peti, hogy te mindig az ilyen egzaltált némberekre buksz... :))

Emanuelle 2012.11.10. 21:49:50

@beebeer: Az a katasztrófa,hogy ha nem fog párbajozni, akkor akár meg is nyerheti.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.11.10. 21:50:47

Látatlanul is azt mondom, Stone menjen tovább!

Emanuelle 2012.11.10. 21:50:58

Igazam volt vagy igazam volt?

Emanuelle 2012.11.10. 21:52:10

Ildi a jövő héten végre lazíthat.

Köszönöm, hogy Balázs Fecó dalát is tönkrevágják. Stone go gome!

Emanuelle 2012.11.10. 21:53:54

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Az a baj, hogy Zoli hangjával a többségnek nincs gondja, csak nem bír ránézni szegényre.

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 21:54:06

@Peter_Cs: Amit Stone énekel az LassBí párbajdala lett volna, de neki már nem kell :-)

2012.11.10. 21:56:10

@Emanuelle: lehet, hogy az RTL bebűvészkedi, csakis azért, hogy végre mindenki vadul küldjön SMS-t Oláh Gergőre.

crazyfish 2012.11.10. 21:59:05

stone hitelesen adta elő a vágtass velem-t????
Malek menj haza...idióta

Emanuelle 2012.11.10. 21:59:31

Győztek a homofóbok

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 22:00:29

minden Jimy rajongó ROHADJON MEG!!!
sorba hullanak akik valamit legalább tudnak énekelni. Homi a srác, oké, de tud énekelni!

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 22:00:30

Ezt nem gondoltam volna :-(

ŰberManci 2012.11.10. 22:04:13

Én már csak azrra készülök, hogy JFK megnyeri.. ez vicc

2012.11.10. 22:04:38

Na, akkor most én is ideböffentek, mert csak meresztem a szemem. A viccfaktorral szemben semmi elvárásom nincs, régóta tudjuk, hogy nem az éneklésről szól. Meghallgattam a két csóka párbajnótáját (háttértévézésnek megteszi) és nyugodtan vártam, hogy kibasszák végre az egy hangon berregő sztónt, elvégre ízlések ide, vagy oda, kettejük közt stílszerűen zongorázni lehet a különbséget. Ez van, pedig a Zoli gyerek egy porcikájában sem az a fajta előadó, akit kedvelnék, de hát mégiscsak köröket ver a vadkanhangú kopaszra. De nem, bazmeg, hiszen az a VICCfaktor, itt minden megtörténhet. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.10. 22:04:49

@gothikaaaa: Zámbó Krisztiánnak vagy Csobot Adélnak kellett volna kiesnie a teljesítmény alapján!!!

sogeking 2012.11.10. 22:05:30

Ildi rossz versenyzőhöz ment oda :)

vörös lánynak meg egy pillangó van a hajában (kelta)

2012.11.10. 22:08:54

@Peter_Cs: De má' mikor?! 'Nyóc' adással ezelőtt. Egyébként ez az a műsor, amit a mute gomb gyakori használatával lehet csak elfogadhatóvá tenni. Jön az egyszeri hamiskás versenyző, mute gomb be, jó zene bekapcs és máris jó ez!

Annie Oakley 2012.11.10. 22:10:28

bassz... most a mentorok helyett is mélyen szégyellem magam... amúgy miért buzizik mindenki ilyen lelkesen? csak homofóbiával álcázott látens homoszexualitásról van szó...?

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 22:10:45

@queensryche: Az a gáz, hogy még a 10mp-es összefoglalókban sem tudnak olyan részt választani, ami jó lenne

2012.11.10. 22:20:36

@Annie Oakley: Egyébként klasszik kognitív disszonancia állapota. Olyan - viselkedés, gesztusok, bizonyos külső jegyek - és mégsem. Annak látszik, de nem az.

nyuszi01 2012.11.10. 22:27:16

Mi ez az X-fucktor???? Azt hittem, rosszul hallok, amikor a Stone-t juttatták tovább, pedig hót biztos voltam benne, h végre kiesik. EZ EGY VICC. Azt már le se írom, h nahát, JFK is csont nélkül továbbment, Szabó Dávid is, Adélka is... Mi a bánatos lepkefing folyik itt????? Stone-nak már jó pár körrel ezelőtt haza kellett volna mennie, mi a francot látnak benne??? Ugyanolyan szar karaoke stílusban ad elő minden dalt. Oké, Zolit se bírtam sose, de ahogy vki fentebb írta, zongorázni lehet a különbséget a kettő között... Ránézni sose bírtam, de hallgatni jó volt mindig. De ez a Stone, ez, ez....
Szóval a mentorok cseréljék le a fülüket. Vagy esetleg ez is meg volt írva, h most Geszti egyik versenyzőjét kell kivágni, nehogy már nagyon örüljön magának? De akkor inkább mehetett volna a Szabó Barnított Kockahas Dávid...

almafa5555 2012.11.10. 22:35:28

szerintem nem volt semmi "baja" ennek a Zoli gyereknek. A nemi identitása baromira nem érdekel. Kicsit talán túlzás volt ez az extra gyors esküvő bizonyítandó, hogy minden ok vele. A hangja sem tetszett DE!!!! fantasztikus dolgokat tett, hogy ide jusson, példa lehetne arra, hogy ha szeretnél valamit, igenis el tudod érni és EZERSZER jobb volt, mint ez az unszimpatikus borzalmas Stone. Zámbó Krisztiánnál már azt gondoltam, hogy ha most a válogató lenne, tuti kiesne, majd jót röhögnénk. én itt befejeztem

almafa5555 2012.11.10. 22:50:29

leesett miért küldte Feró haza Zolit... mert jobb, mint a Like!!Stonet viszont lazán legyőzik a lányok

Night_ 2012.11.10. 23:12:58

legkésőbb az első élósó uán kellett volna Gergőt kihidetni győztesnek, aztán mindenki mehetett volna haza.
persze akkor most nem lenne min bosszankodni.
nekem megérné:-)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.10. 23:13:27

@Annie Oakley: Nem. Nyávogó, magát dobáló kétszer-házasodottról, meg festett kockahasról is volt szó.;)

A tematikáról: Nem lehet, hogy a La vita è bella (Az élet szép) című filmre gondoltak? Helyére kerülne a sok családozás, meg a 99 piros lufi is.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.10. 23:31:34

@parcihocok: Jeremy klipet ÉLŐben előadni, mondjuk Oláh G. főszereplésével (érte kár lenne).

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.10. 23:52:19

@Pácsó Ármándó: Ezek szerint Neked szólt az a sokakat megbotránkoztató igen?

Névnapod 2012.11.11. 08:23:19

JFK-nak nem bírnak olyan számot adni, amiben nincs benne a father úgy látom :D szánalom ...

hannamontanna 2012.11.11. 08:43:16

Jó reggelt! Na most aludtam rá egyet, mert lehet, hogy hirtelen kijött volna belőlem valami, amit a következő adásban megint az internetezők fejére olvastak volna...Szóval függetlenül attól, hogy a párbajon inkább Adélnak és JFK-nak kellett volna ott állni - vagy Dávidnak, vagy Stone-nak, mit bánom én -de hogy Miki, akiről azt gondoltam, hogy némileg reálisan ítélkezik, azt tudja mondani Fehér Zolinak, hogy azért kell hazamennie, mert a párbajon jobban énekelt, mint a műsorban, akkor hallgassa már meg ezt. www.youtube.com/watch?v=p_n-1jFMlno
És most szinte jó is, hogy a kedves RTL letiltotta a képet, mert legalább nem vonja el a hiperaktív vonaglás a figyelmet. Javaslom, hogy a műsorban kéne jól énekelni. Na de értem én, hogy ez egy koncepció, és Timi nagyobb eséllyel győzné le Stone-t mint Zolit, de azért nem kéne a renomét ennyire tönkre tenni. Az interneten nem csak önjelölt kritikusok dobálóznak Sz*rral és a szavakkal, hanem ide talán olyan is ír, aki néző, közönség, esetleg szavaz is, és aki majd cd-t is vesz, stb. Elhiszem, hogy sokat dolgoznak, készülnek, látszik is a fejlődés egyeseken. Adélon pont nem, nagyon sajnálom. Ugyanez vonatkozik JFK-ra is. Ez képesség kérdése, hogy valakiből mit lehet kihozni. A tehenek soha nem fognak rövid távon futni 150-nel mint a gepárd és a csirke sem fog egy levegővétellel fél órát víz alatt tölteni, mint a bálna. Ami nem megy, az nem megy, ezen nem kell megsértődni. Belőlem sem tudna senki x-faktor győztest faragni, akármennyit dolgozna velem keményen. Azt, hogy Adél képtelen jól énekelni, ez nem kudarc. Az a kudarc, hogy azt bizonygatja, hogy DE. Én nem akarom Adélt bántani, aranyos meg minden, lehet hogy ő színpadra termett, de Fehér Zolit büntetésből hazaküldeni, mert a párbajon énekelt jól és nem a műsorban (????) ez elég érdekes. Na mindegy, végül is a közönség szavaz, mindenkinek füle és ízlése se lehet, nekem sincs, de kicsit berágtam. Ennyiből jobb a Voice, legalábbis, amíg nem kell nézni, csak hallgatni. Így páran már be sem kerülhettek volna. Köszi hogy leírhattam. További jó munkát, én drukkolok. Amúgy én voltam a 145. nézője a fenti produkciónak.... így kép nélkül.

hannamontanna 2012.11.11. 08:46:59

Amúgy Stone is érezhetett valamit, végül is 52 éves és neki már nem kell elmagyarázni, hogy ki a jobb. Valószínűleg azért temette az arcát a kezébe, mert az igazságérzete nehezen viselte, hogy Zoli ment haza. De ő is exhibicionista, nem az első próbálkozása bekerülni a köztudatba - akár énekesként, akár VV szereplőként - ennyit kibír a cél érdekében. Csak ide egysíkú.....

möhönce 2012.11.11. 08:56:18

Azt mondjuk nem értem, hogy akkor minek bohóckodnak ezzel a párbajjal ( vagy hát igen, értem én, de legalább a látszatra figyelnének egy kicsit). Pont ez a baj az idei x-faktorral, pofátlanul tolnak le minden szart a torkunkon, ráadásul minden szombaton sikerül még megfejelniük valamivel.

Adél bűn rossz volt, JFK szerintem csak a szokásosat hozta, de hogy csont nélkül mindkettő továbbmegy, mégis hogyan? Szabó Dávid olyan gáz, hogy ha az Operettszínházban dolgoznék, már közleményt adtam volna ki, hogy szakmailag semmi közöm ehhez az emberhez.

hannamontanna 2012.11.11. 09:03:06

@möhönce: Na igen... itt ez a párbaj, eldönteni ki jobb, erre bemutatnak: igen? Jobb voltál a párbajban??? Hát nem! A műsorban kell jónak lenni! Hihetetlen. Én megértem, hogy ott nagy a nyomás, élő adás meg minden, az ember azt se tudja mi van, de egy Malek Miki tudja már. ...jól van, tudom.... koncepció, szerkesztés stb... befogtam.

Gergő énekelje már el ezt:
www.youtube.com/watch?v=CQf13Mbza9k kééérem...:-)) akkor megnyugszom.

möhönce 2012.11.11. 09:36:20

@hannamontanna: A tavalyi megasztár és az idei x-faktor válogatói alatt végig azon nyivákoltam, hogy mennyire elcsépelt számokat választanak mindig. Most meg vannak elcsépelt, meg teljesen jellegtelen ,ismeretlen dalok. Rácz Gergő, meg Puskás Peti, neeemááááááár!

hannamontanna 2012.11.11. 09:51:59

@möhönce: Kiaza Rácz Gergő?? Meg a Balogh Brigi.... Remélem Király L. Norbi szám nem lesz...Amíg a backstage-ben 'riporterkedik' (???!!!) KLN az hagyján, azt nem kell néznem...Na de ez a baj: hogy pl. ő is eddig jutott, és még el is hiszi, hogy önnön érdemei miatt. Nem azért, mert egy hozzáértő embert többe kerülne megfizetni, ő úgy tudja azért, mert ő ilyen jó. Hagyjuk már.....

redroses23 2012.11.12. 12:52:18

Szerintem két oka lehet, hogy miért Stone-t mentette meg a zsűri:
- Fehér Zolinak ez már a 3. párbaja volt, és ezért gondolták hogy akkor most már menjen haza, úgyis csak végigpárbajozná a köv. adásokat is (indokként meg nyilván nem mondhatják ezt)
- Geszti versenyzőjét akarták hazaküldeni, mert csak neki volt meg még mind3 versenyzője
Ennyi. Nem kell itt szerintem ennél nagyobb, mögöttes indokokat keresni.
Stone szépen kiesik majd a köv. adásban, JFK megy tovább.

almafa5555 2012.11.15. 01:40:30

Nórin ez a ruha valami rettenet
süti beállítások módosítása