Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x12 - 4. döntő

2012. november 09. 10:40 - candyperfumegirl

Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már DevilNóri is, akire ma sikerült a szokásosnál is előnytelenebb ruhát adni, de nem baj, mert most már jöhetnek a kismamaruhák, nincs több titkolózás, ez majd új lendületet ad a stylingnak. Különben meg menjek a francba én is, sixx is, meg az egész Internet, sőt TI is, mert ebben az ocsmány szar időben csak a bajunk van mindennel. Csak ez az oka, hogy nem tudjuk magunkat felhőtlenül átadni annak az élvezetnek, hogy KisJimmy minden héten világrekord megdöntésére tesz kísérletet az egy dalba bezsúfolható hamis hangok tekintetében, vagy annak, hogy a mezőny 80%-ának a nevére már a műsor vége után 2 nappal nem fogunk emlékezni.

01.png

De lássuk, miből élünk, ma Stone az első, akinek szórakoztatnia kell a nagyérdeműt, ráadásul „az élet szép" témában, hogy ne sírjon picsogjon már mindenki, akinek nincs jobb dolga szombaton, most ilyen pozitív tematikát kaptunk. Kisfilmben az ötvenes rocker a szülői házba látogat bablevest enni, meg családi fotóalbumot nézegetni, az a szép az X-faktorban, hogy a cukifaktort meg lehet próbálni ráhúzni bármelyik versenyzőre. Színpadon piros nadrágban és korall ingben áll, tehát a produkció vizuálisan már rettentően erős, és a dalválasztás is telitalálat, hiszen már nem emlékszem rá, mi volt az, így tökéletesen illeszkedik az eddigi repertoárjába. Beküldenek még mellé egy táncoslányt (?) is, aki térül-fordul, pucsít, vág egy pofát, azután kimegy. Zseniális, hiszen biztosan volt valami mögöttes művészi üzenete a dolognak, amit most fejtegethetünk kedvünkre. Értékelünk, Miki profi diplomáciai érzékkel dicsér, Keresztanyu persze lehet, hogy töltött pisztolyt tart a lábai közé az asztal alatt, de mivel ezt nem látjuk, így semmiben nem lehetünk biztosak. Többiek is dicsérnek, hiszen ma ez a lényeg, az élet szép, érezzük jól magunkat, én tökéletesen tudok azonosulni ezzel.

Like következik, hogy Feró gyorsan hátradőlhessen, „kell EGY csapat!"- mondja, remek időzítéssel beemelve ezt a frappáns szlogent, hiszen pont annyi van neki. Lányokat a kisfilmben szexis fotózásra viszik a Bad Boys-szal, dörgölőzni a srácokhoz parancsra, és olyan arcot vágni közben, mintha ez kicsit sem lenne erőltetett, megy ez, mint a karikacsapás. Éneklünk, Rihanna: California King Bed a produkció, ami újszerű ötlet, hiszen egy szerelmes balladát viszonylag ritkán adnak elő csajbanda formációban, de ez csak jó, hiszen minél merészebb a műsor, nekünk annál jobb. Vörös lánnyal nagyon szeret kísérletezni a stylist, most éppen Ónodi Esztert csinált belőle, de szoknyát már nem talált neki, úgyhogy rátekert egy lepedőt. Petrából hippi lett, Szulita meg bőrdzsekit kapott, totál nem illenek össze a szerelések, hiszen három csaj = három különböző irány az üzenet, ami most még a hangzásban is sikeresen érvényre jut, mert abszolút nincs meg az összhang. Ki van ez találva minden téren. Geszti kritizál, nem szép tőle, halljuk inkább Mikit, mert neki tetszett, bár a legjobb része a dalnak az volt, amikor pont nem énekeltek együtt egyszerre mindhárman. Keresztanyunak valami hiányzott, de nem tudja megfogalmazni, mi volt az. Na majd Nórika, mert neki amúgy is erőssége a szókimondás, a pasik hiányoztak, de azok nagyon, pár fedetlen férfi felsőtest minden produkciónak emeli az értékét, ezzel én is csak egyetérteni tudok.

02.png

Szabó Dávid jön most, új arccal – ezt ígéri Geszti, amit most nem értek, de lehet, hogy arra gondol, hogy most kivételesen nem Robbie Williams dalt adott neki. Kisfilmek ma családi témájúak szinte mind, hiszen az élet szép, Dávid megmondóember tesóját ismerjük meg, aki balettozik, tehát tud színpadi tanácsokat adni. De Dávid ma nem fog táncolni, mert beül a zongora mögé egy szép kardigán-mellény kombóban és hosszan, szerelmetesen belenéz a kamerába, ballada lesz! Mert az élet szép, és úgy a legszebb, ha sírunk benne, lehetőleg minél többet. Valami ilyesmi lehet a cél most Puskás Peti dalával is, amiben egyébként kevesebb a hamis hang, mint Dávid többi előadásában, ezt remélem, értékelik majd a mentorok is. Ildi most a tőle megszokottnál kevésbé rajong, és bedobja a „korrekt" szót is, miközben Gesztire néz kihívóan. Ez szuper húzás volt, mert a legjobb mentorfightokat lehet ezzel a jól megválasztott szóval generálni. Gesztinek van mondjuk egy érdekes elszólása „Dávid most volt jó először", valami ehhez hasonlót mond, de ez lehet valami cseles taktika, fordított pszichológia akár, nagyon ravasz mentor Geszti, csak figyeljük.

03.png

Az „élet szép" tematika jegyében Nóri Lass Beát konferálja fel, akinek a kisfilmjét a múlt heti negatív kritikákkal kezdjük és Bea sírós fejével, na de innen lesz szép felállni. Keresztanyu megy lelki tatarozást tartani, az ágyon fekve csevegnek és röhögcsélnek, mint a legjobb barátnők, tök cukik és főleg természetesek mindketten. Színpadon Beát egy világító szappantartóra ültették, és rá is balladát osztottak, de nem baj, mert az a jó a szép lassú számokkal, hogy szombaton főműsoridőben nem lehet őket megunni, akkor sem, ha zsinórban hármat szerkesztenek egymás után. „Az élet szép" – üzenik Bea sírós szemei, na halljuk a mentorokat. Feró felébredt, és most már hosszabban is megnyilvánul, jó volt ez, de énekelj inkább Neoton dalokat, na ez érdekes. Geszti unta, ami felfoghatatlan, hiszen Bea egy helyben adott elő egy egysíkú dalt minden különösebb eszköz, vagy szépen kiénekelt hang nélkül, mit nem lehet ezen élvezni?

04.png

Fehér Zolival Geszti gondban van, hiszen három adásból kétszer párbajozott, ami tényleg nem a legnagyobb derűlátásra okot adó arány, de nagy gond nincs, csak hívni kell egy szakembert. Geszti a problémát Zoli gesztusaiban látja, azokat kéne színpadképesebbé tenni, ezért az X-faktor házba rendeli Hegedűs D. Gézát, hogy mondjon annyi okosságot, amiből egy fél perces kisfilmet össze lehet vágni. Produkció Bruno Mars: Marry You lesz, de nem ám lagymatagon lötyögve, mint valami nyálas szerelmes dalt, hanem tökösen! Erősen! Férfiasan! Ezek lehettek a taktikai utasítások a színfalak mögött, mert Zoli nem finomkodik, bekeményít, akkor is, ha az ennek a dalnak pont nem tesz jót, de hát egyszerre egy lépést előre ugyebár. A dal végére megjelenik a kivetítőn Zoli és a felesége fotója, húha, itt valami készül, elő a százas papírzsepit, de gyorsan. Mikinek nem tetszett, mert túl iskolás volt, mintha még most is a próbán lenne, Ildi szerint Zoli sem érezte jól magát a produkcióban, Feró meg azt mondja, hogy ezzel az előadással ma is párbajozni fog, ennyi negatív figurát egy rakáson. Hogy a dolgokat kicsit visszatereljük az „élet szép" vonulatra, jön Nóri, és hogyhogynem arra irányítja a beszélgetést, hogy mondd csak Zoli, ha már ezt énekelted, nem akarod megkérni a feleséged kezét másodszor is, ha már pont itt ül az első sorban, és olyan király lenne mindez élő adásban? Most hogy mondod Nórikám, hát már hogy a viharba ne! – valami ilyesmi Zoli válasza, lakodalom lesz, X-faktoros lakodalom, az élet szép, csuhajja!

05.png

Antal Timi a kisfilmjében a koreográfusával borozgat, majd beugrik egy táncórára is rázni egyet ügyesen, egyébként tényleg tiszta Claire Danes ez a lány, igazatok van. Produkcióhoz kap egy szép ruhát, meg hajegyenesítést, mindkettő jól áll neki, a választott dal már sajnos kevésbé, mert mérhetetlenül unalmas érfelvágós ballada, de ne legyünk már telhetetlenek, a profi világban is ritkaság egy 100%-os produkció. Feró nem tapsolja meg az előadást, de biztos nem a nemtetszés miatt, hanem csak azért, mert tele vont mindkét keze, az egyik mondjuk egy pálinkásüveggel, az másik meg egy pohárral, igaza is van, az élet szép. Geszti nem tette le a haját, Feró még azt is mondja, hogy ő kimondottan utálja, ha valaki az arcába dörgöli, hogy milyen rohadt jól énekel, és emiatt üvölt, micsoda szerencse, hogy tavaly csupa olyan mentoráltja volt, akinek ilyesmi meg nem fordulna a fejében soha. Keresztanyu is kritizál, de szerencsére ebben a pillanatban megjelenik Nórika is, hogy véget vessen ennek, és bejelenti, hogy ez Balogh Brigi dala volt, akinek a nevét most hallottam életemben először, Deviltől mindig tanul valami újat az ember.

06.png

Oláh Gergő következik, aki babázik a kisfilmjében, meg játszóházba megy a babucikkal, sőt még ő is beszáll a mókába, miközben vidám Glee dalokat hallgatunk, na így kell a cukifaktort kijátszani, hibátlan. Megint tánckarral jön, sőt a Bad Boys-szal, ha jól látom, jól előszedték őket a ma estére, Gergő meg ügyesen elvegyül közöttük. Most egy olyan dalt kapott, amiben kevésbé tudja megcsillogtatni, mennyire jó, kicsit darabos az egész, de ennek is van ám előnye, a többiek máris jobban tudnak érvényesülni. Mentorok húzzák a szájukat picit, Ferónak már unalmas a tökéletesség, Ildi azt mondja, hogy küzdött ezzel a dallal, majd Geszti az asztalra csap, felrobbant tőle a stúdió, vagy felrobbant tőle a stúdió?! Na ugye. Különben meg megtalálta az okot is, miért fanyalognak a mentortársai, ez egy teljesen mai hangzású szám volt, amivel ti őskövületek nem nagyon találkoztok, de mielőtt elmérgesedne a hangulat, már érkezik is Nóri profi időzítéssel a játszóházról csevegni és gyereknevelési tanácsokat kérni Gergőtől. Az élet meg szép, ha még nem mondtam volna.

07.png

Zámbó Krisztán jön, akinek mindig nagyon örülök, hiszen az ő produkciói mindig rengeteg izgalmat hordoznak magukban, ma vajon hány hangot sikerül eltalálnia? Hányszor hangzik el az „édesapám" szó? Hány mentornak fogja leüvölteni a fejét Keresztanyu az értékelés résznél? Egy 24 évadon nem izgulok ennyit, esküszöm. Kisfilmben van némi dráma, Ildi azt mondja, Krisztiánom válassz, amit akarsz, és nekem panaszkodj, ha nem jók a dalválasztások, ne a sajtónak, most mindent szabad. Akár a Boci boci tarkát is, mert már nem bírlak tovább rezzenéstelen arccal ajnározni. A Király fia választott, Luther Vandross Dance With My Father című számát, amiről azt kell tudni, hogy igen, pontosan arról szól, amire gondolunk, és nagyon sírós hangulatú, de mint azt ma megtudtuk, az ilyen dalokkal lehet leghatékonyabban közvetíteni az „élet szép" üzenetet. Gesztinek most lett elege a Zámbófiú jelenségből, most elfogadhatóan énekelt ugyan, de mit jöttök mindig az apjával? Kit érdekel? Mit befolyásolja a vezetékneve azt, hogy mennyire jó őt hallgatni vagy mennyire nem? Keresztanyu sem szarakodik, előrehajol, és úgy üvölt, hogy Miki majd megsüketül (zseniális pillanat egyébként), ki jön az apjával Peti, csak azért, mert egy dalban szerepel az „apa" szó? Mit képzelsz te magadról? Én tudom, milyen jó a srác, mert a próbán jó volt! Ez az, harc, indulatok és szenvedély, az élet csak szebb lesz ezektől a heves érzelmektől, Junior megint megcsinálta!

08.png

Már csak Csobot Adél maradt, a francba, hogy ilyen gyorsan lemennek a versenyprodukciók, úgy meghallgattam volna még néhány érfelvágós balladát szép az élet témában. Adéllal Miki skálázik egyet a kisfilmben, hiszen még annyit ki lehetne hozni ebből a lányból azon kívül is, hogy megmutattuk a combját. Adél ugyan nem nagyon érti a dolgot, és totál összezavarja ez a szokatlan feladat, de ez csak jó, hiszen Miki szerint pont ez a cél. Most legalább megtudtuk mindannyian a skálázás valódi funkcióját, annyi szinten tanulságos ez a műsor, hogy azt meg sem kísérlem felsorolni. Színpadot beterítették piros léggömbökkel, pont úgy néz ki, mint egy költségtakarékos Valentin napi buli helyszíne, de még rá lehet ám tenni egy lapáttal, a habcsókruhába öltöztetett, és füligvigyort villantó Adéllal. Na meg Nenával, mert a produkció a 99 Luftballons lesz, kicsit angolul, kicsit németül, kicsit halandzsául, hogy nyelveket is tanuljunk ma. Keresztanyu csúnyán néz, ez neki csak cukifaktor volt, de hamis, ráadásul ezt te is érezted Adél, azért vágtál pofát a végén. Többi mentor is a hamis hangokon rugózik megállás nélkül, meg a csalódottsággal jönnek. Nem igaz már, hogy nem elégítette ki őket az az élmény, hogy Adél úgy táncolt a lufik közt tűsarkúban, hogy egyet sem lyukasztott ki!

09.png

Jön DevilNóri bölcsen összegezni, ma a békét, a szeretetet és a jóindulatot akarták beköltöztetni a stúdióba. Sikerült, méghozzá tökéletesen, remélem, most azonnal vissza is nézzük mind a 9 depresszív balladát, amit előadtak, és még a nyereményeket is meghallgatjuk úgy huszadszor, attól lesz csak igazán szép az élet. Ha ez még nem lenne elég, jön az RTLKlubra újra visszaédesgetett Majka is egy swinges Belehalok feldolgozással, ennél életigenlőbb című dal nincs is a magyar könnyűzenében, hadd szóljon! Ezek után már csak a szavazás lezárása és az eredményhirdetés van hátra, tehát eddig tartott a vidámság sajnos. Nevek felsorolása elég kellemetlen módon végződik, a rengeteg hatásszünet és levegővétel után Devil csak nem bírta kimondani Stone, Lass Bea és Zámbó Krisztián nevét, nemár, Ildi mentoráltjai fogják kiszórni egymást? Amikor mindhárom annyira egyenletesen jó mindig?! Égbekiáltó igazságtalanság. Ezen a ponton pedig egy briliáns húzással reklámblokkot iktatnak be, és ami nekünk szünet, az nekik is, ez az igazi dráma, most kiizzad vagy másfél litert Keresztanyu.

10.png

11.png

Visszatértünk pattanásig feszült idegekkel, Nórika egy nevet mond még, a másik kettő leboxolja, és KisJimmy megy tovább, hurrá! Igen, megint megúszta párbaj nélkül, és megint lesz min izgulni jövő héten, többek közt azon is, hogy sikerül-e egy olyan dalt találni, amiben még csak véletlenül sem szerepel az „apa" szó. Keresztanyu azt mondja, ha neki kell döntenie közöttük, ő eldönti, nem lesz bőgéscunami, nem lesz internetes meme a torzuló fejéből idén, azért se. Stone kezd, a Pataki Attila hasonmásversenyen előadott számával jön, Utolsó érintés, abszolút nem emlékezetes, tehát hozza a tőle megszokott stabil színvonalat. Lass Bea meg drámázik egyet, szomorú magyar dal, tőle ezt már ismerjük, de talán most újítson, élet-halál szituációban? Még mit nem. Na jöjjenek az ítészek, először is Ildi, ha már azt mondta, hogy választ, legyen töke és válasszon. Természetesen neki Lass Bea kell, mert szereti, imádja, Stone ebben a pillanatban másfél lépésre ellép Bea mellől. Gesztinek egyik sem tetszett, de ha már választani kell, akkor Stone haza. Ferónak és Mikinek meg Bea a felejtős, úgyhogy nyitni kell az Igazság Borítékját, ilyen sem volt még az idei szezonban, hát lássuk. A kieső Lass Bea, mondja Nóri, és Stone belebokszol a levegőbe, és örömujjong, ami annyira elegáns dolog, hogy csak csodálni tudom érte. Két és fél évad alatt feleannyi idős srácok kivétel nélkül meg bírták állni, hogy ne örömködjenek annak a versenytársnak a kiesésén, aki éppen ott esik szét mellettük, hát ettől is színesebb lett ez a műsor. Itt a vége ennek a döntőnek, és ha a jövő hét legalább ilyen eseménydús lesz, mint ez, nem lesz okunk panaszra, ahogy most sem volt ugyebár.

Címkék: x faktor
298 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.11.09. 10:53:27

Candy gratu, hogy vártuk már, köszcsike:)

hannamontanna 2012.11.09. 11:01:40

Jajjj végre....köszi:-) olvasom.

Ditti82 2012.11.09. 11:03:34

Jól van, a holnapit se látom. :D Amúgy eszem megáll, JFK-t meddig kell még elviselni?

Mr.Brown 2012.11.09. 11:06:38

Miért nem hagyják h a Timi és a Gergő énekeljen még pár adáson keresztül azok legalább hangilag jók. a többi pedig kudarc.ez egyértelmű.jól belenyúltak :)
a cikk persze remek.

Eruka 2012.11.09. 11:19:42

kitűnő poszt! :) Kár, hogy akiknek szól az írást végigkísérő kíméletlen cinizmus, nem fogják érteni! :)))
Mindegy, mi értjük, és hálásak vagyunk érte! :)

A műsor egyébiránt botrány, és elképzelni sem tudom, hogy ez ma hogy lehet életképes... (jó persze, tudom.... úgy, hogy én is megnézem - mondjuk csak felvételről, és csak a gyötrelmes produkciókat, de megnézem.. :D)

möhönce 2012.11.09. 11:20:28

Jajj, de vártam már!

Eruka 2012.11.09. 11:21:00

Kitűnő írás! :) Kár, hogy a cikket végigkísérő cinizmust még véletlenül sem fogják (jól) érteni, akiknek szól... :)
Persze mindegy, mi értjük, és köszönjük! :)))

Eruka 2012.11.09. 11:21:34

nnnnah, persze, hogy az elsőre eltűnő komment utólag azért csak megjelenik... :D

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.09. 11:21:54

mivel a Slayer nem indult ebben az X-Faktorban sem, így az egész műsor gyakorlatilag hiteltelen, ergó nem is nézem.

hannamontanna 2012.11.09. 11:22:11

Én teljesen abban a hitben voltam Keresztanyu választásával kapcsolatban, hogy majd ő szavaz a végén, és esetleg rajta múlik a kieső. Mondjuk úgy érdekesebb lett volna, de talán jobb hogy nem kapott szívinfarktust. Így is ki volt készülve. Meg hát elég érdekes volt így is Stone örömködésével. Tényleg kicsit visszafoghatta volna magát. JFK olyan amilyen, ne bántsuk már. Lehet hogy valóban akar ő nagyon, és láttam is én már "jó" klipet tőle - igaz, az nem élő volt - szerintem tisztában is van azzal, hogy kevés a hangja, de mit tehet, ha még mindig bent tartják a szavazók??? Ildi szúrta el, hogy beválogatta, gondolom már rájött. Persze a nézettséget hozza, az pedig fontosabb annál is, hogy ki nyer...Amúgy nagyon nehezményezem, hogy Gergő ilyen semmilyen számot kapott. Szép az élet...:-))) Vajon ki az aki kitalálja a koncepciót és aztán a végén meggondolja magát? Most szombaton akkor lesz charleston-est? ..csak Adél miatt...:-) Meg hogy halhassunk végre rock-ot is...:-DDDD

möhönce 2012.11.09. 11:22:16

@Eruka: Én is, de annyira felmegy tőle a pumpám, hogy muszáj azonnal meghallgatnom az eredeti dalokat is vagy háromszor, különben már ólmot öntöttem volna a saját fülembe!

hannamontanna 2012.11.09. 11:28:44

Aztán még az is baj, hogy a y.tube-on csak hang van a versenyzőkről, kép nincs mert az rtl letiltotta.... Pedig az egy másik műsor, egy másik adón, ahol csak hallgatni lehet és nézni nem.... irigyek.

persilgirl 2012.11.09. 11:30:39

Köszi Candy, király volt, mint mindig. :) Egyébként az Oláh Gergő mellett álló táncos csávó arckifejezése priceless :D

möhönce 2012.11.09. 11:32:59

Titkon azért szorongok, nehogy külföldiek tévedjenek a magyar x-faktoros youtube videókra, meghalnék a szégyentől, ha egy angol, ez www.youtube.com/watch?v=4cxpwom53Ng&feature=fvst után mondjuk meghallgatná a mi JFK-nkat, ahogy küzd veszettül a Dance with my fatherrel.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.11.09. 11:33:58

Én már, azt hittem, h előbb volt az új rész :)

hannamontanna 2012.11.09. 11:37:55

@möhönce: hahhhhh.... azt a videót eddig több mint 3millió 400 ezren nézték meg...:-)))) Addig még sokat kellene gyúrni...

möhönce 2012.11.09. 11:39:57

@hannamontanna: Remélem, a mi Krisztiánunkat nem adja ki hasonló találatnak a rendszer. Szánalmas lenne:-))

hannamontanna 2012.11.09. 11:56:05

Valaki megmagyarázná miért jó az rtl-nek, ha letiltja a videókat? Az összes külföldi műsort meg lehet nézni, a magyart nem. Nehogy kifigyelje valaki a titkokat? Hogy mitől vagyunk ilyen jók? Nem értem. Mondjuk Gergőt meghallgatom kép nélkül is.....

baggins21 2012.11.09. 11:56:39

JFK = Zábó Krisztián? Hogy jött ki a JFK rövidítés? :)

baggins21 2012.11.09. 11:59:54

Köszönöm, végre nyugodtan dolgozhatok tovább. Erre pont nem gondoltam :)

hannamontanna 2012.11.09. 12:02:24

@baggins21: ..:-))) Tudom miről beszélsz. Én is azóta dolgozom nyugodtan tovább, hogy végre elolvastam a hv-t..:-)

gnme 2012.11.09. 12:02:47

srácok, egyszer azt is megérjük, hogy olyat raknak a zsűribe, aki ért valamihez?

rakják oda Hobót ..egyből változni fog az értékelés

SemBoga 2012.11.09. 12:03:24

stone kurvajó volt az "IGEEEEEEEEN"nel :) örült neki hogy továbbjutott - vagy ahogy oláh gergő utgrált amikor továbbjutott az is ennyire szörnyű volt?

SemBoga 2012.11.09. 12:04:00

@baggins21: igen, a JFK az a jimmyjunior, másnéven jimmyfiakrisztián

hannamontanna 2012.11.09. 12:05:44

@gnme: A Malek Miki eddig jó volt, csak most átragadt rá Adél hiperaktivitása és csapong. Timi issza is a levét.... Gondolod hogy Hobó elvállalná???? :-)

átlátó 2012.11.09. 12:09:08

Kemeny dolgok ezek... amugy a Dzsimi nem volt szep gyerek, de a fia meg ne abbol akarjon megelni, ami nem megy neki.

gnme 2012.11.09. 12:14:48

@hannamontanna: a zapja jobb volt hoffival, tegnap áccaka néztem

simán elvállalná, és elmondaná a véleményét (az ilyen krisztián félék a büdöséletben nem jutnának tovább)

SarahConnor 2012.11.09. 12:17:42

Nagyon sokat kellett várni erre a hogyvoltra! már egész nekikeseredtem!

lagymatag műsor volt, még a jók is alulmúlták magukat, méghozzá dalválasztással. Antal Timi is valami nyáltócsát énekelt, Gergő meg szintén a gyenge dala miatt nem tűnt ki olyan magasan a mezőnyből ezen a héten.

A többiek mind unalmasak, élükön Szabó Dáviddal, akinek a nevét 3 héten keresztül próbáltam megjegyezni, mire sikerült, annyira jellegtelen szegény gyerek.
Adélkáék szerettek volna visszavenni a prostistílusból, és 180 fokos fordulattal a 13 éves habos süti színvonalát célozták be. Audiovizuális merénylet volt a produkciója.

Lass Bea szerintem fejlődött a válogató óta, jobban énekel, de a dalválasztásaival távolmaradt az emberektől. Ildi mondta rá mindig, hogy színésznő, Geszti javasolta neki, hogy ne színésznőként tálalják az X-Faktorban, mert nem fog bejönni a népnek. erre Ildi megsértődött, mint mindig, és itt a következmény: kiesett, és nem az énektudása miatt, mert abban egy fél mezőnyre való ember elbújhat mögötte. Fejlődőképes versenyző volt, de nem volt szerencséje a mentorával, ezt gondolom.
Stone és Zámbófia - meg idevehetjük Dávidot és akár Adélt is - a kezdetektől ugyanazt a színvonalat hozzák, nem sikerül építeni, javítani magukon.

SarahConnor 2012.11.09. 12:19:56

@SemBoga: Gergő nem más kiesésével egyidőben örvendezett. Ez a különbség.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.11.09. 12:40:39

Király L. Norbiiii!!! Gyere visszaaaa!!!
:)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 12:44:00

@Fenimore: én nem veszem ennyire zokon Stone örömét.
Tök spontán volt, felszakadó, megérthető. Nem azért ujjongott, mert Bea esett ki, hanem azért, mert ő benn maradt. Ennyi.

SemBoga 2012.11.09. 12:44:15

@Fenimore: szóval, ha valaki továbbjut, csak akkor szabad örülnie ennek a ténynek, ha nem tudni még, hogy ki fog kiesni?

szegény végső győztes, ezentúl őneki sem szabad örülnie...

joszip 2012.11.09. 12:54:52

Mi az hogy DevilNóri, sosem értettem, mi abban a vicces, ha lefordítunk valamit angolra.

hannamontanna 2012.11.09. 12:58:00

....ma senki nem ért semmit.... biztos mert holnap is dolgozni kell..:-))))

SemBoga 2012.11.09. 13:02:04

devilnorcsi elég colos kislánynak tűnik így a csoportképeket szemlélve :) vagy stone áll valami gödörben a fotó alkalmával :)

mézescsók 2012.11.09. 13:10:21

Hát derüs egy este volt. 9-ből legalább 6-an olyan számot énekeltek, amitől szeppukut támad kedve elkövetni az embernek. Szerintem a Szomorú vasárnap csak ezért nem volt, mert szombatra esett a faktor.
Stone - nem láttam.
Like - az egyik leggyengébb produkciójuk volt és valóban: még véletlenül sem énekeltek szinkronban.Petra méretére nincs gönc a raktárban, tessék beszerezni valamit! Már a múltkor is csak egy pici nadrág jutott neki.
Dávid - nem hamis szokott lenni, hanem unalmas. Geszti megjegyzését (először voltál jó) nem értettem, nem Ő a mentora? Mi a f...-nak adott neki eddig hozzá nem illő számokat?
Lass B. - a sivatagban bolyongott, nem túl boldogan.Lass B.és Keresztes eddig heteken át azt akarta elhitetni velem, hogy Bea milyen sokarcú. Hát nekem végig depis primadonnaként jött le.
Fehér Z. - Az egyik dal volt, ami a műsor beharangozott témájának megfelelt volna, de fiatalembernek nagyon nem. Énekeljen a jövőben bel canto dalokat, aztán maradjon is annál, mert ez a vidámkodás nem az Ő műfaja.
Antal T. - helyenként hamisnak hallottam, bár az összképet tekintve talán a legjobb volt. Az egészből viszont csak az maradt meg bennem, hogy ki az a Balogh Brigi? Biztos szörnyű műveletlenség, de nem tudom.
Oláh G. - Ez a szám kb. annyira illett hozzá, mint nekem a pápai tiara. Semennyire. Lenyomta, de határozottan nem volt jó.
JFK - a legemlékezetesebb Geszti értékelése volt és végre őszinte. Ha a középszer szorgalommal párosul, akkor van esély az előrejutásra. Sajnos pár héten keresztül még halljuk a fiatalembert. Hacsak olyan helyzet nem fordul elő, hogy J. K. az sms-ek alapján párbajozni kényszerül, akkor szépen el fog menetelni a döntőig. És ilyen helyzet nem fog előfordulni.
Csobot A. - mi az, amit még nem mondtak még el a produkcióról ezen a héten? Gratulálok Miklós! Habostortát csináltatok egy földindulásból. Nem lehetett könnyű.

Nekem Keresztes Ildikóval állandó hisztijei ellenére nem szokott bajom lenni. Ezt az egészet magának köszönheti, Ő válogatta be ezeket az önjelölteket. A sz... néha bizony visszacsap.
Stone - lehetett visszatetsző az öröme, nekem nem volt az. A legelső reakciójának megfelelően viselkedett, így csinál az, aki örül. És minden oka meg volt rá, mert valahol belül érezheti, hogy a főnyeremény nem rá vár és szerintem tudta, hogy nem volt jobb a Lass nőnél. Sokkal hiteltelenebbnek éreztem volna, ha könnybe lábadt szemekkel sajnálkozik Bea kiesésén.

redroses23 2012.11.09. 13:11:59

Stone egy tapló. Nem egy úriember. Tehetsége és hangja sincs. Pont jó az X-faktorba. Nem tudom mire gondolt Ildi mikor beválogatta.

Tényleg Gergő a legjobb, de én bírom Adélt is, neki legalább van egyénisége, a többieknek (soknak) még az sincs. Szürkék. Lásd Dávid. (akárhányszor felkonferálják hogy Dávid jön mindig megkérdezem hogy AZ meg ki??)

Gordiusz 2012.11.09. 13:26:45

Ez tök jó volt megint csak nem értem, miért kell rá (megint) péntekig várni.

H.Solo 2012.11.09. 13:29:21

Végre ikszfaktor poszt! Vártam, mert a műsor magában - hogyvolt nélkül - szar, úgy nézem, hogy vajon mit fogtok írni róla, másképp elviselhetetlen.

Remélem ezt értékeli a csatorna.

Említésre sem méltó senki az előző adásból, egyedül ez a sztón gyerek, ez mekkora egy tapló.

fagzal 2012.11.09. 13:37:25

Mi leginkább azért nézzük az X-et, hogy utána érdekes legyen hogyvolt-ot olvasni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 13:42:20

@Gordiusz: asszem rájöttem!

Azért kell péntekig várni, mert:
- a szombati műsor után sixx (és a kommentelők) már vasárnap v. hétfőn kivesézi(k) a commenten, a kettő együtt már sok és uncsi lenne.

- ma péntek van, így ez nagyon jó kis kedvcsináló, hogynemondjam "felszopás" (by Dorothy a v.cip.) a holnapi műsorra.

Ugyehogyugye.

SemBoga 2012.11.09. 13:49:40

@pushpang (univerziális határeset): felszopáshoz egy fahangú halottelnöknevű gyerek, egy terhes csaj meg egy kopasz 50es hapsi kell? :)

candyperfumegirl 2012.11.09. 13:50:31

@Gordiusz: aki szeretné átvállalni a túlóráimat, egész nyugodtan, nem tiltom meg senkinek. Akkor pont annyi időm lesz enni, aludni, tévézni és hogyvoltozni, amennyit mindez igényel.

hannamontanna 2012.11.09. 13:56:45

@candyperfumegirl: Én most is nagyon örültem...:-))) ...és tényleg kedvcsináló. Várom a holnapit. Főleg Gergőt, aztán a hv-t..:-)))És aztán mindenki elmondhatja kultúráltan, hogy neki mi tetszett és mi nem.Az annyira nem jó ha valaki kijelenti dolgokról hogy ez rossz, mert ugye attól még a tökfőzelék nem rossz, hogy én nem szeretem....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 13:58:22

@SemBoga: naná, máskülönben hogyan hangolódnál rá (fel) arra, hogy egy olyan műsort képes legyél megnézni, ahol egy fahangú halottelnöknevű gyerek, egy kopasz 50es hapsi, néhány kétes identitású fiatalember és egy örömlánynak öltöztetett süldőlány úgy csinál, mintha énekelne, miközben egy terhes csaj fejhangon üvölti a nevüket? :)

Zsoofka 2012.11.09. 14:04:11

@pushpang (univerziális határeset):
+1

Pedig én hogy szerettem az első szériát. Életem első és utsó tehetségkutatója volt.

SarahConnor 2012.11.09. 14:08:55

@pushpang (univerziális határeset): spontán volt, de illetlen. ha spontán bazmegolsz egyet, az talán nem taplóság, csak mert spontán? Érthető, csak nem szép dolog.

@SemBoga: nem mondtam, hogy nem szabad örülnie. Miről beszélsz? Csak összehasonlítottam neked Gergő esetét Stone-éval. Te ezután azt vonsz le ebből, amit akarsz.

candyperfumegirl 2012.11.09. 14:13:50

Az a baj, hogy ha már úgy van megszerkesztve a kiesés kihirdetése, hogy nem a továbbjutó neve hangzik el, hanem Nórika azt mondja drámai hangon, hogy "KIESETT Lass Bea", akkor azért illik türtőztetni magunkat ennek a mondatnak a hallatán, akkor is, ha értem én, hogy a saját szerencséjének örül, nem a másik szívásának.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 14:17:48

@candyperfumegirl: ebben igazad van. Most, hogy így mondod, eszembe jutott, hogy mennyire fura volt már a műsor alatt, hogy így konferálta fel Ö.Nóra az eredményt. Ha azt mondja, hogy "Továbbjutott .. Stone", akkor kevésbé lett volna kínos ez az egész. Egyiküknek se.

Mert ez így - és ezt Fenimore-nak is írom-, sokkal nagyobb taplóság, de min. tapintatlanság volt, mint az, amit Stone csinált. Szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 14:20:21

@mokamini: azt hiszem, én is láttam belőle valamit, de őszintén szólva, nekem már teljesen összefolyik, hogy ki volt X-faktoros és ki csillagszületikes.
Számomra ÖrdögNóra az egyetlen biztos és közösnek tűnő pont e területen.... vagy nem is?

kristofxx 2012.11.09. 14:25:29

Mi van akkor ha ezek szerencsétlenkedését mégis több mint 2 millióan nézik?:)

Zsoofka 2012.11.09. 14:46:13

@pushpang (univerziális határeset):
én az egyesben mindenkinek szurkoltam, szimpik voltak, akkor is ha hangjuk nem volt, mint k.l.norbi :)
bejött ez a mentor dolog is, hogy kiválasztják a versenyzőket, aztán segítik őket. A 2. széria első 2 része után jöttem rá, hogy ez az egész megint átverés, nem az egyénekről szól, hanem a sóról és a klisékről... akkor feladtam.

főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2012.11.09. 14:53:55

Góóóóóóóóóóódenááááááááááááááááááááááááááj

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.11.09. 15:01:15

Amúgy ezt a Dance with my father-t miért egy férfi énekli (az eredetiben is, ha jól gugliztam)? Mióta táncol két férfi egymással? Miért nem horgászni akar vele, vagy meccsre menni?

kismorgó 2012.11.09. 15:07:38

Őszinte leszek, csak az idei x faktort nézem, mert nagyon jó kabaréműsor! Gergőn és Timin kívül senki sem tud ott énekelni, és már sajnálom csórikat, hogy hétről hétre égetik őket :D

dare 2012.11.09. 15:36:10

Nagyon ki van hegyezve ez az idei x factor JFK-ra, már a süketek is bátran ki merik jelenteni hogy ez a fiú nem tud énekelni(haknizni tud de az nem ének) és már az ötödik fordulóban "izgulhatunk érte" hogy vajon továbbjut-e egyre jobban érlelődik bennem egy gondolat:

MI LENNE HA ZÁMBÓ KRISZTIÁN NYERNÉ MEG AZ IDEI X FAKTORT!!!!!!!!!

Szerintem ez lehetne a megkoronázása ennek az egész versenynek amit persze az rtl is jól elb.szott ezzel az egész heti szavazósdival, EZ NEM TEHETSÉGKUTATÓ HANEM PÉNZGYŰJTÉS!!!!!!!!!
Ha sokan összefognánk és minden héten küldenénk egy darab sms-t Zámbóra, akkor a rajongókkal együtt már nagyon sok szavazatot kapna és meg tudnánk vele nyeretni a versenyt!

Rodolfo63 2012.11.09. 15:47:04

@dare: És az mire lenne jó? Megasztárban Király Viktor győzelmve volt kb. hasonlóan "minőségi", amivel lenullázták a sorozatot végleg - de attól még rádobtak mégkét évadot...

kristofxx 2012.11.09. 15:57:26

@pushpang (univerziális határeset):
nem lehet, hogy a tehetségtelenek szerencsétlenkedése és a sok okos komment pont ezt segíti elő?
ez egy TV műsor, nem egy tehetséggondozó.

dare 2012.11.09. 16:05:16

@Rodolfo63: Ebben pont az lenne a szép hogy összehozhatnánk egy érdekes döntőt pl: Oláh Gergő vs Zámbó Krisztián vagy akár Antal Timi:
Én szerintem nagyon vicces lenne egy ilyen döntő és megérné a poén, na jó nem muszáj megnyeretnünk vele de én elvinném a végéig mert ez egy üzenet lenne az rtl-nek.

foxglove (törölt) 2012.11.09. 16:07:58

Az rtl beszólogatás helyett pl megköszönhetné neked a hogyvoltokat, Candy.

foxglove (törölt) 2012.11.09. 16:10:47

"Produkcióhoz kap egy szép ruhát, meg hajegyenesítést, mindkettő jól áll neki,"
ha ez nem irónia volt, akkor örülök h nem csak én láttam így:)))

candyperfumegirl 2012.11.09. 16:31:09

@foxglove: nem, az a mondat talán egyedüliként a hogyvoltban maximálisan őszinte és szarkazmusmentes volt. :)

bruu 2012.11.09. 16:51:57

@dare: persze az sem baj, ha nem nyeri meg, mert akkor indulhat a másik reklámkanális megagigastar-jában és azt tuti megnyerheti. hiszen a két kanális egymás alá tesz, lám ekkora tehetség, ott kiesett, itt meg nyer. (lásd Tabáni, bár több hangja van a fiúnak mint JFK-nak és a két pasinak Z és D együtt).
Nórika szép az élet, ugye ezt nem úgy fogod kifejezni hogy dupla szaltóval vonulsz be?:) Úgyis szép az élet, ha hamisan énekelsz kint szürke esős idő van és közben hogyvoltot olvasol. Próbáld ki. Őrölünk a pocikádnak és reméljük gyerekkocsit stohlva fogsz majd belépni a következő shóba.
Köszi Candy a szuper hv-t, érdemes volt várni. ne dógozz annyit, árt az egészségnek! :)

dare 2012.11.09. 17:04:05

Szurkoljunk együtt kis jimmynek, támogassuk őt legalább egy db sms-el hogy be tudja nekünk bizonyítani(és Keresztes is) hogy nem ok nélkül került ő be az élő showba.
Már az ötödik forduló jön, ha nem kapunk észbe és nem támogatjuk őt még a végén elveszítjük és nem tud nekünk bizonyítani.
Félő hogy ez lesz az utolsó szereplése, pedig sokkal több van benne hisz a próbákon nagyon jó volt. Ha sikerül elérnie a mentorának hogy az élő showba is jó legyen akkor már megérte várni.
Adjunk neki időt(meg persze szavazatokat) és a befektetésünk meghozza majd gyümölcsét!
1799 Krisztián!!!!!

Sokorai_Atala 2012.11.09. 17:28:38

Valóban Antal T. frizurája és ruhája volt a legjobb volt a műsorban (a hangokon túl is:) Most Keresztes I. haját fésülték hátra (brr) és a Csobot A. hajkoronája sem illett a kislányhoz (tudom a ruha és a frizura is utalt a dal tartalmára, a korszakra), ráadásul úgy tűnt, hogy nincs nyaka (púpos) és az öv sem igazán jó helyen volt. Lass B. ruhája kifejezetten gagyi volt mind anyagában, mind a mell alatti varrás minőségében és színe sem állt jól neki. Ördög N. és a Like-os lányok viseletét sem értettem.De fejlődik a stylist, 1 ruhát már talált ( még Keresztesé is elment).

tamáskaresz 2012.11.09. 17:40:42

Nem kell lenézni a készítőket! Hogy nem értik a blog cinizmusát, meg ilyesmik... Dehogynem értik, nagyonis értik... Ők vannak a leginkább tisztában azzal hogy mennyire gáz pölö ez a krisztián. Emberséget, morált, ízlést, szakmát gyalázva kart karba öltve áldoznak a profit oltárán. Mind a ketten. A műsor, és a krisztián. És miközben pl. ezt a blogot olvassák, jókat röhögnek rajtunk, hogy mi idegeskedünk, ők meg gazdagodnak ugyanazon a műsortematikán.

dare 2012.11.09. 18:11:15

@tamáskaresz: Én már egyáltalán nem idegeskedem, eddig zavart hogy ilyen sok "tehetséget" válogattak be a műsorba de mostanra már úgy érzem együtt tudok szórakozni a szerkesztőkkel!
Más szemmel kell nézni, nem kell komolyan venni és máris egy szórakoztató műsort kapunk.
Ennek a szórakozásnak pedig az egyik alappillérje JFK, aki nélkül már unalmassá válna a műsor, igaz itt van még Stone is de ő valahogy eltörpül JFK mellett.
Krisztiánt a döntőbe!
Ha már gyalázzák a szakmát asszisztáljunk nekik ebben, el tudjuk érni hogy együtt örüljünk velük, ehhez csak annyi szükséges hogy mi is lemegyünk az ő szintjükre!

quilaute 2012.11.09. 18:36:21

YOHA! ez tízpontos volt! :)

különvélemény 2012.11.09. 18:51:25

Jó volt ez az összefoglaló.
Kicsit több volt benne a fikázás, mint ami indokolt, néhol kicsit erőltetett, de összességében helyénvaló.

tamáskaresz 2012.11.09. 19:40:17

@dare: Igazad van, mint szódás a lovát! Konkrétan már én sem idegeskedem - a győzikesó kiiskolázott rendesen-, csak ez a sztori kicsit tovább hat, mint ez a pár heti- hónapnyi bohóckodás. Ez a zegész arról tanúskodik, hogy itt tartunk. Hogy ez tud működni. És,..hát... bár ez lenne a legalja...! És igen, szórakoztató műsor ez. Az a szégyen, hogy az emelt díjas sms- ekkel azt sugallják, hogy ez valóságsó. Vagy pedig szolgáltatás. Pedig se nem ez, se nem az. És ez csak a jéghegy csúcsa. Betelefonos, sms- es kuruzslóműsoros, horoszkópos, csengőhangletöltéses, kapcsolat- elemzéses lenyúlások... És mindez, amiről idáig említést tettünk, nem ütközik jogszabályba, törvénybe. Állítólag. Pedig, ha megpiszkálnánk csöppet... És működik. Mégis működik. És akkor még bele sem fogtunk a nagypolitikába. Ez itten kérem a világvége, nem a globális felmelegedés.

semmiextra 2012.11.09. 20:42:58

Amúgy Jimmy fiánál azt a furtsaságot figyeltem meg, hogy a kép és a hang előre hátra csuszkált egymáshoz képest. Csak nem véletlenül playback volt????!!!!

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.11.09. 22:07:02

@tamáskaresz: Idegeskedünk?
Ki idegeskedik itt? Én nem az biztos! Ritka jókat röhögtem eddig ezen a sok szerencsétlenen meg a hogyvoltokon, úgyhogy várom a következő adást.

Szerintem egyszerűen annyi történt, hogy nem maradt elég tehetséges jelentkező egy harmadik x-faktorra. Ezt felismerve az rtl jó ütemben stratégiát váltott és immár a bulvárt meg a röhejfaktort emeli ki. Nyilván ennek megfelelően kell hozzáállni néző-oldaról is, és kb. annyira komolyan venni az egészet mint sixx-ék.

tamáskaresz 2012.11.09. 23:17:53

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Attól nem kell félteni a szerkesztőket, hogy nincs elég jelentkező. Járják ők az ország- nagymagyarország kisebb- nagyobb zugait, falunapokat, helyi ki- mit- tud- okat, kémlelik a világhálót, és kőkemény felkéréses szisztéma adja a versenyzők jelentős részét. Ők a selejtezőn meg sem kell jelenjenek, rögtön a képernyőre kerülős fordulóba "jutnak". Pölö Adél, aki volt olyan kis butuska, hogy ezt el is mesélte a sajtónak. És ide a bökőt,a kis zombi, bocs zámbó is fel lett keresve anno. És én sem a drukktól vagyok ideges, ha vagyok, hanem attól, hogy általában hova tart a világ. Ezen ugyanis már nem tudok röhögni. Mondom, bár ez a műsor lenne a legalja! Simán bírnám iróniával. Csak hogy nem ez a helyzet.

parcihocok 2012.11.10. 13:19:59

Az e heti tematikából ("az élet szép") fájón hiányoltam a Cry, cry baby-t, a Killing me softly-t, némi Nirvana-t és a Pearl Jam-től a Jeremy-t, utóbbit lehetőség szerint klippel a háttérben.

apd (törölt) 2012.11.10. 15:28:21

@candyperfumegirl: hallod!! hallgasd meg a Málé Miklós értékelését a Pinaalakú Adélról!

azt mondja: a második világháborús hidegháborúról szól! :D

mézescsók 2012.11.10. 16:49:39

@Yooha: Ezzel a dallal az ég egy adta világon semmi baj sincsen.
Tulajdonképpen gyerekkori, szeretettel teli emlékekről szól. Nagyon elnagyolva kb. arról, hogy amikor gyerek voltam és valami bánat ért (ártatlanság elvesztése van a dalban, de nyilván olyasmit érthet a szerző rajta, hogy elvesztettem a hitem valamiben - gondolom én), akkor apám nevetett, felemelt, megforgatott, átölelt és táncolt velem és anyámmal. Később, mikor valamiben nem értettem egyet anyámmal, akkor megnevettetett, rávett, hogy azt tegyem, amit anyám akar és reggel egy dollár volt a paplanom alatt.Kérlek, adj egy esélyt, egy sétát, hogy olyan dalt játszhassak, amivel ezt megszerezhetem, egy táncot az apámmal.
Néha az ajtóban hallom, hogy anyám sir apám miatt. Kérlek, adj egy pillantást, egy sétát, egy esélyt, egy táncot apámmal.Kb. ez a fordítása, nem szószerinti.
Szóval a dallal önmagában nem lenne semmi gond. Ilyenfajta emlékei mindenkinek lehetnek.Nekem vannak és nem vagyok rendhagyó eset, teljesen átlagos családban nőttem fel. Amikor kicsi voltam és apu a munkából hazajött, mindig felkapott, puszit adott és azt mondta, hogy "bogaram". Aztán én is átöleltem kb. olyan térdmagasságban és borzasztóan büszke voltam, hogy fel tudom emelni. Eltelt pár év, mire rájöttem, hogy ágaskodott.

Nem vagyok Jimmy fia Krisztián fan, és kifejezetten kínosnak érzem a szereplését, de néha sajnálom:
1./ bárki, aki elhitette vele, hogy az apja nyomdokaiba léphet, nem volt a barátja,
2./ nem léphet vissza - tőlünk, 20-30 kommentelőtől, akik az égvilágon nem számítanak egyébként a konkrét dologban (X faktor) sehol, talán egy helyeslő bólintást kaphatna, de nem mi szavazunk és tartjuk bent hétről hétre,
3./ ha a sajtó az apa-fia vonalat forszírozza, lelke rajta, de sajnos a fiú is ezt teszi és ezért volt nagyon igaza Gesztinek,
4./ ha saját kútfejéből pattant ki a jelentkezés, akkor nagyobb a baj.

Nem fecsegek többet: csak arra akartam reagálni, hogy bárki más énekelhette volna ezt az egyébként nagyon szép dalt, szóba sem került volna a család.

Emanuelle 2012.11.10. 19:37:29

Miután Devil comingoutolt végre kitolhatja a terhespocakját. Amúgy csini ez a piros ruci. A műsor viszont máris minusszal indul nálam "hála" Muri Enikőnek, legalább már tudom mikor fogok kimenni pisilni.

2012.11.10. 19:42:25

nem értem ez a fiú, miért akar popsztár lenni, neki az operettben van a helye.

Emanuelle 2012.11.10. 19:43:54

@beebeer: Olyan kis cuki volt a barinői között a felvezetőben. Nekem most lett nyilvánvaló, hogy tényleg full meleg, ezzel mondjuk semmi bajom. ez meg egy fos szám megint.

sogeking 2012.11.10. 19:44:16

@beebeer: ezt én sem értem:)

amúgy meg hamis, mint az állat,
nem nyerne vele eurovíziót :D:D

Emanuelle 2012.11.10. 19:44:26

Mehet vissza balettbe ugrálni:-)

Emanuelle 2012.11.10. 19:45:10

Feró megint be van baszva, bár igaza van, ezt másképp elviselni elég nehéz.

sogeking 2012.11.10. 19:45:46

@Emanuelle: azért egy norvég srác eurovíziót nyert vele 2009-ben, igaz ő magát kísérte hegedűn :)

Vágó Berni aranyos

2012.11.10. 19:46:00

@sogeking: ááá, csak a szokásos rosszindulat!! :))
Most mondták milyen fantasztikus volt!!!

Showt csináltál, mondja Geszti én meg tökre untam.

Kijafaszom a zenei szerkesztő? Honnan lehet ennyi szart előszedni?

sogeking 2012.11.10. 19:47:03

@Emanuelle: nem kapta meg a csíkos inget, aztán bedühödött...

Emanuelle 2012.11.10. 19:47:19

@sogeking: attól még fos. szvsz legalábbis. Az Eurovízió nálam amúgy sem a nívó szinonímája.
Na, gyün a kisZámbó.Jaj

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2012.11.10. 19:47:40

Na már megint egy balhés kisfilm, uncsi, mű.

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.11.10. 19:48:54

Na most jön....
MI ez a szar? Emberek! Lőjjétek már le!!!

2012.11.10. 19:49:02

@Emanuelle: ja, ja, langybenyomásom volt nekem is!

Láttam a múlt héten valami műsorban a kis Kerényivel, mit mondja, észre se lehetett venni, csak a Kerényi Miklós Gábort.

Jézusisten, BonJovit herél ki az a fasz!!!!!

Emanuelle 2012.11.10. 19:49:56

Na, megint van benne "father". És hamis mint mindig. Komolyan, ha ma sem küldik haza én befejeztem. A refrénig rá sem ismertem a dalra majdhogynem.

candyperfumegirl 2012.11.10. 19:50:38

Jézus az égben, mit művel Junior? Pedig nem szoktam ilyen hirtelen indulatból kommentelni, tartogatom a hogyvoltra, de ez...EZMIEZ?

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.11.10. 19:51:21

Ennyire nem lehet paraszt az ország, hogy ez tovább menjen. Keresztes feláll. Ja, azt hittem hazamegy.
Feró mit szívott? Abból nekem is!

ŰberManci 2012.11.10. 19:52:04

ÉS ez Feró szerint jó volt..

Emanuelle 2012.11.10. 19:52:15

Ezek mi a faszomat hallgatnak ott a stúdióban??

sogeking 2012.11.10. 19:52:31

@Emanuelle: mindenki hamis, ez direkt van, ez a divat :)

@beebeer: a műsor előtt mindig kihúznak pár nevet, kiknek kell nyalni

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 19:52:32

A mai adás tematikája: "dicsérjük magunkat és nyaljunk egymásnak mindenáron"

Emanuelle 2012.11.10. 19:53:13

Megyek,iszom egy felest. Ezt másképp nemlehet elviselni

foxglove (törölt) 2012.11.10. 19:53:20

most először szívből röhögök az x-en. Köszi JFK:D

2012.11.10. 19:53:52

keresse az utat, kérem szépen ez nem egy énekverseny döntője????
Keresztest meg kellene büntetni, ahogy minket büntet junior hétről-hétre, szóval Keresztes speciel most teszi tönkre egy szerencsétlen tehetségtelen lúzer életét. Ezt nem szabadna csinálni szerintem, pénzért vagy büszkeségből, de nem szabadna.

Emanuelle 2012.11.10. 19:53:54

Ezek baszki az életemre törnek

sogeking 2012.11.10. 19:55:15

@Pácsó Ármándó: nagyon ügyesen kommentelsz:) (most te jössz)

Emanuelle 2012.11.10. 19:55:19

@sogeking: A Zámbó klán lófejet tett Feró ágyába. Még ezt tudom elképzelni

Annie Oakley 2012.11.10. 19:56:45

Jajj, ez az új arca Csadélnak???
Amúgy Zámbón annyira hiteles az az USA-pólón, mint Barbie babán a Gothgoroth-póló

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.11.10. 19:56:46

Nem várom én el, hogy mindig jól énekeljen valaki. De könyörgöm: LEGALÁBB EGYSZER!!!

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 19:57:03

Csadélnak egy 5-öst adnék a külalakra, most tetszik.

crazyfish 2012.11.10. 19:57:49

B+...mindenki vegye ki a petrezselymet a füléből!!!
Malek! Apád szégyelli magát miattad!!!

Hamissss, JFK te süket vagy?? meggyalázták bon jovit!!

sogeking 2012.11.10. 19:57:54

elég régi a TV-m talán nálam azért hamis ma mindenki :)

Adél risza-ruciját is más vette fel?

öreg rotoros 2012.11.10. 19:58:09

X fuckor - hogyan kerüljük ki a tiszta hangokat. Azért, ha belegondoltok, nehéz dolguk lehet :)

2012.11.10. 19:58:13

@Emanuelle: vagy túszul ejtették egyik kedvenc gitárját. Árpy éppen most tépi!!

Emanuelle 2012.11.10. 19:58:24

@Pácsó Ármándó: viszont énekelni most sem tud jobban. A kiejtéséről már ne is beszéljünk. Na, benyomtam egy törkölyt, kicsit jobban vagyok

crazyfish 2012.11.10. 19:58:31

Nagy feró meg tényleg a nemzet csótánya...gerinctelen fing....

Annie Oakley 2012.11.10. 19:58:42

A kulcsmondatok a mai adásban: "tele vagy energiával", "visszataláltál az útra". Csadél miért görbít úgy mint a székrekedéses kutya?

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 19:58:51

@sogeking: Jaj, kicsit izgulok:
Sogeking hozzászólásait márványba kellene vésni, gondolatait pedig aranyba kellene önteni! :-)

haruka 2012.11.10. 19:59:54

Ááá, pont lemaradtam Juniorról? :( Adél még mindig nem tud tisztán énekelni.

2012.11.10. 20:00:51

@haruka - a túracipős: Adél???? Hallottad volna juniort!!

redroses23 2012.11.10. 20:01:02

Szerintem ma szóltak a szerkesztők a mentoroknak, hogy jobb kritikákat mondjanak mint múlt héten, mert hát az tök ciki ha az összes fellépőt leszarozzák...

Annie Oakley 2012.11.10. 20:01:27

Geszti szívesen lebegne együtt ezzel a gyereklánnyal... :P pedig a malek szokott olyan kiéhezett cukrosbácsi képpel produkciókat nézni

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:01:41

Csadél: "Égtem, mint az örök láng!" :-DDD

öreg rotoros 2012.11.10. 20:01:56

a lényeg, hogy jól érezték magukat a dalok meggyalázói! Ezt majdnem mind elmondja. És az nem számít, hogy mi meg SZENVEDÜNK???

ŰberManci 2012.11.10. 20:02:35

Szerintem Adél most legalább normálisan is nézett ki és hoztak valami újat. jó, jó volt néhány hamis hang, de kövezzetek meg, ez most tetszett :)

haruka 2012.11.10. 20:03:52

@beebeer: Amint lehet visszanézem, de ettől még Adél sem tanult meg más stílusban énekelni. :)) És mit gyilkolt le JFK a Bon Jovitól?

foxglove (törölt) 2012.11.10. 20:03:54

van most valami "tematika", kérdezem félve

Emanuelle 2012.11.10. 20:04:36

Az a legszörnyűbb, hogy ezt a három produkciót az első/második X-ben már a meghallgatásokon hazazavarták volna a p.ba. A legjobban Malekben csalódtam, aki képes volt még ezt a cukimukiédibédi legnagyobb jóindulattal is csak kellemes civil karaoke produkciót is agyondicsérni. A többiektől már megszoktam, hogy elvtelenül dicsérgetnek össze-vissza.

haruka 2012.11.10. 20:04:47

@Pácsó Ármándó: azt mégse mondhatta, hogy égett, mint a Reichstag! :D

sogeking 2012.11.10. 20:06:13

@foxglove: mindenki legyen hamis, én erre tippelek :)

Emanuelle 2012.11.10. 20:06:26

@öreg rotoros: igyál te is, hidd el jobb lesz:-)

foxglove (törölt) 2012.11.10. 20:07:16

@sogeking: az jó, az kivitelezhetőnek tűnik:)

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:07:59

@haruka - a túracipős: Pedig ugyanaz a lényege :-)

@foxglove: Már megírtam a félhivatalos tematikát :-)

Emanuelle 2012.11.10. 20:08:23

@foxglove: Akkor ma Gergő fog párbajozni?

crazyfish 2012.11.10. 20:09:14

@haruka - a túracipős:
A keep the faith-et...:))...háááát szükség lesz rá....

És utána feró még biztatja is, hogy menjen ezen az uton....
EZ az ami totál felelőtlenség!!!!és még biztatják is...

foxglove (törölt) 2012.11.10. 20:10:18

@Pácsó Ármándó: ó de vak vagyok, már megtaláltam:D
@Emanuelle: igen, mert erős lesz a mezőny:D

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:10:54

@Emanuelle: A Like párbajozna Szabó Dáviddal és Feró SZD-t választaná, mert annyira tetszett neki :-)

haruka 2012.11.10. 20:12:03

@beebeer: @crazyfish: el tudom képzelni mit művelt... :)

crazyfish 2012.11.10. 20:13:31

Jézuuuuuusssssssssssssss

2012.11.10. 20:13:34

@haruka - a túracipős: nem, nem tudod elképzelni. Hidd el.
Pedig ezt a dalt már én is énekeltem már, jól bebaszva céges bulin. Szerintem az jobb vóóót.

haruka 2012.11.10. 20:14:27

@beebeer: :D

Stone bácsi megint kisterpesz, üvöltés.

crazyfish 2012.11.10. 20:14:52

Kimegyek inni, ezt már nem birom....kiváncsi vagyok fero mit mond!!!
mert ha megdicséri kiiratkozott a m. rocktársadalomból....

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:14:53

Ez az igazi Pataki Attila Senior dizájn :-)

Emanuelle 2012.11.10. 20:15:33

Geszti botoxoltatott? Ildinek tényleg ennyire tetszik vagy valami huncutság van alatta a széken? Megannyi kínzó kérdés

crazyfish 2012.11.10. 20:15:36

valAKI LÖJÖN LE....

krasfanec 2012.11.10. 20:16:10

Érzem a savanyú bor és áporodott cigifüst szagát, miközben Stone "énekel".

Annie Oakley 2012.11.10. 20:16:29

Kavics most egészen tűrhető. Eltalálja a hangokat. Végre egy hozzá illő szám.

crazyfish 2012.11.10. 20:17:37

fERÓ számomra halott, megyek hallgatok, egy kis p.mobilt... geszti hiteles a qrva n....hitele???

sogeking 2012.11.10. 20:18:26

@Pácsó Ármándó: azért belógathattak volna egy kis repülő kávéscsésze-alj szerkezetet :)

@Emanuelle: a második kérdésedre a választ milyen hosszan fejtsem ki? :D

sogeking 2012.11.10. 20:21:02

á, egyesített erővel megpróbálják a másik kedvencemet is elrontani

crazyfish 2012.11.10. 20:21:51

...a kép címe lehetne: "menekülés a szörp, láda,csavar stb.....gyár elől....

feró biztos arra gondol mennyit fog felvenni a cassába...:))

Emanuelle 2012.11.10. 20:22:12

Szegény Timi, nagyon előnytelen neki ez az elől nyitott ruha.

andrismania 2012.11.10. 20:23:03

ezt nagyon elbaszta a Miki.

Emanuelle 2012.11.10. 20:23:20

@sogeking: Annyit fészkelődik, hogy az már kicsit gyanús:-)

Annie Oakley 2012.11.10. 20:23:22

Szegény Timi... A múltkor túl "erőszakosra" sikeredett a száma, erre választottak neki egy még agresszívebbet...

sogeking 2012.11.10. 20:23:44

@foxglove: hát elsősorban a ruha miatt, plusz a magas hangokra elé közepes hatékonysággal céloz

és szerintem még egy normális dalt nem választottak neki :)

nyuszi01 2012.11.10. 20:24:27

Komolyan a mentorokkal más műsort nézünk??? Szabó Dávid a valaha volt legjobb eurovíziós győztes számot, ZK meg Bon Jovit gyalázta meg.... Csadél el is vérzett úgy ahogy kell most, hogy nem gyorsat énekelt és nem rázhatta a valagát, Stone pedig megint egy rossz karaoke verziót hozott... Mi a fuck van itt??? Vissza akarom az első szériát!!!!

Na Timi végre mutat valamit, bár néhol mintha hamis lenne...
A mentorok meg szerintem bevettek valamit, mert elvtelenül dicsérnek mindenkit... És ez a gáz, mert így mindegyik elhiszi, hogy jó, pedig kvára nem....

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.11.10. 20:25:18

Legközelebb ahányszor elhangzik az "energia" szó, legurítok egy felest.

foxglove (törölt) 2012.11.10. 20:26:09

@sogeking: ok:) most dicséri a ruháját:)

Emanuelle 2012.11.10. 20:26:15

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Nagyon be fogsz állni. Ilditől viszont ma hiányolom a "dög"-özést.

krasfanec 2012.11.10. 20:26:17

Gesztinek most ugrott 5 kiló a heti gázsijából.

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2012.11.10. 20:26:25

Hát ez a lány sajnos továbbra is nagyon merev, görcsös, minden kézmozdulat kiszámított, és most az ének is erőlködős volt. Kár.

sogeking 2012.11.10. 20:26:26

@Annie Oakley: én is így érzem, és talán ettől csúsznak el a hangok is

@Emanuelle: :D:D:D

andrismania 2012.11.10. 20:27:27

baszki, ez a Zoli elvette az anyját? :)

sogeking 2012.11.10. 20:27:31

@Emanuelle: háááá, na majd most :) Zoli olyan dög lesz...

Emanuelle 2012.11.10. 20:27:46

Esküvőőőőő - magam alá csurizok mingyá'

Annie Oakley 2012.11.10. 20:28:12

@nyuszi01: Ez az én fejemben is megfordult... Geszti csak lebeg, szerintem füvezett, Malek hiperaktív, talán extasy...

Emanuelle 2012.11.10. 20:28:20

Ez igen, mecsoda szenvedélyes csók

nyuszi01 2012.11.10. 20:28:49

jaj Fehér Zoli jön... vajon hány buzis gesztust mutat ma így friss dupla házasként??

haruka 2012.11.10. 20:29:59

@nyuszi01: ez megelőzendő inkább leültették.

foxglove (törölt) 2012.11.10. 20:30:17

@nyuszi01: de hiszen most házasodott, hogy lehetne buzis? nem érezted hogy izzott a levegő köztük?

nyuszi01 2012.11.10. 20:30:33

@Annie Oakley: igen, valószínűleg ez lehet a ludas :D

2012.11.10. 20:30:51

Mondanám, eddig a legtisztább ez a feminin fiatalember.

sogeking 2012.11.10. 20:31:10

ezt a rúzst én is kipróbálom

nyuszi01 2012.11.10. 20:31:14

@haruka - a túracipős: és milyen jól tették... :D

@foxglove: dehogynem, megolvadt a tévém

Emanuelle 2012.11.10. 20:31:26

@Annie Oakley: Feró kellemesen be van b..va, Ildianyu alatt meg mocorog valami:-) Hát hogy lehet így normálisan véleményezni?

krasfanec 2012.11.10. 20:31:53

Ennek a gyereknek amúgy jó a hangja. Csak nem szeretem közelről látni az arcát. Valahogy para.

sogeking 2012.11.10. 20:32:01

és eltaláltam, Zoli lett a dögös :D

Annie Oakley 2012.11.10. 20:32:55

Fehér Zolit szerintem jogtalanul szidják annyit, most is tűrhető. De minek pillanatragasztózták egy padhoz? Sokkal jobb lett volna, ha "kimozoghatja".

sogeking 2012.11.10. 20:33:40

@Emanuelle: talán egy hitachi mocorog alatta (én kérek elnézést)

Emanuelle 2012.11.10. 20:34:16

@krasfanec: Én azért a fogorvosát kérném. Marha jól megcsinálták a girbe-gurba fogait 1 év alatt.

Emanuelle 2012.11.10. 20:35:42

@Annie Oakley: Nem mozoghat, mert az csak Capella-kompatibilisen megy neki. És akkor hiába esküvői idill, hitvesi csók..

ŰberManci 2012.11.10. 20:35:54

@krasfanec: Akkor koncerten nem lesz gond, csak ne az első sorba vegyél jegyet :D

foxglove (törölt) 2012.11.10. 20:36:10

muri... meneküljön ki merre lát, viszlát!

Emanuelle 2012.11.10. 20:37:28

@Annie Oakley: jaj, ezt láttam, tök jó lehet mondjuk Dosztojevszkíjt felolvasni, miközben kényeztetnek:-)

Emanuelle 2012.11.10. 20:38:15

@foxglove: Én futok is, nem szégyen az!

Annie Oakley 2012.11.10. 20:43:06

@Emanuelle: Lehet, hogy Laasbea se szomorkodott vóna annyit a színpadon, ha közbe' kényeztetik...

harvey1981 2012.11.10. 20:44:22

@krasfanec: Ahogy beszél, azért az is para. Rosszul vagyok a finomkodó beszédstílusától. Inkább énekelve válaszoljon Nórinak, de komolyan.

Annie Oakley 2012.11.10. 20:44:24

Ettől a 4-es metrós számtól már két hete is kifeküdtem, amikor jutyubon láttam :S

krasfanec 2012.11.10. 20:45:08

@Emanuelle: a csatorna saját fogorvosa lehetett. ráköltöttek a srácra egy gurigát, majd a következő évben lehaknizza az árát

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:45:25

@Annie Oakley: Lehet, hogy a magas hangok is jobban mentek volna neki :-)

Emanuelle 2012.11.10. 20:46:30

Hű, Zsolt kibaszta Zsófit mint macskát szarni.. Bocs a vulgaritásért, a törköly tehet róla

Emanuelle 2012.11.10. 20:47:35

@krasfanec: Még az is lehet, igazad van

Emanuelle 2012.11.10. 20:48:13

Na, már promózzák a Dakart.

Emanuelle 2012.11.10. 20:48:42

Gergőkém, legalább te ne hagyj cserben!

krasfanec 2012.11.10. 20:50:50

@ŰberManci: :D már lesz neki valaha önálló koncertje

Annie Oakley 2012.11.10. 20:51:37

bassz, még a család is sparba kirándul...

sogeking 2012.11.10. 20:54:45

jó volt, Timinek aktivizálnia kell magát legközelebb :)

Annie Oakley 2012.11.10. 20:54:59

Oláh is üllt, mégis mennyivel másabb volt, mint Fehér! Fantasztikusan jó volt!

Emanuelle 2012.11.10. 20:56:28

@Annie Oakley: Nem-nem:-) Fehér Zoli a másabb:-)

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 20:56:33

Ha volt dög a mai X-ben akkor az inkább volt OláhG, mint FehérZ

Annie Oakley 2012.11.10. 20:56:35

Hú de régen ittam törkölyt...
Most koccintanék Gergőre

Annie Oakley 2012.11.10. 20:57:54

Ha annyiszor innánk, ahányszor az energia szó elhangzik...

Emanuelle 2012.11.10. 21:00:14

egész jók ma a lányok.

Annie Oakley 2012.11.10. 21:01:47

Az összes stylistot szívlapáttal. Sikerült a szőkelányra a legelőnytelenebb cuccot ráadni. Ilyen molettnek még sose láttam...

Emanuelle 2012.11.10. 21:02:06

Még két Keresztes klisé: tök jó, iszonyatosan jó

sogeking 2012.11.10. 21:02:41

@Annie Oakley: de legalább a kalap jó volt :D:D:D

Emanuelle 2012.11.10. 21:03:26

@Annie Oakley: Az ujjatlan ruha tehet róla. elvileg a szabása és a két fekete oldalbetét miatt karcssítania kellett volna. És nem volt jó a lelógó haj sem, szerintem fel kellett fogna tűzni vagy fogni. A stylist nagyon utálhatja szegény Szulit.

Annie Oakley 2012.11.10. 21:04:44

@Emanuelle: de az a csipő... ahelyett, hogy takarták volna :( A szín egyébként szuper, az egyik kedvencem.

Emanuelle 2012.11.10. 21:04:50

Fehér Zoli vs Stone párbaj lesz?

Emanuelle 2012.11.10. 21:06:12

Most jöttem rá, hogy a vörös lányt ma Pumukli frizurával kínálták meg.

Annie Oakley 2012.11.10. 21:09:32

Rájöttem, mire emlékeztet Devilnóri: olyan, mint azok a kis szerecsen-figurák a régi kakaó-reklámokon

sogeking 2012.11.10. 21:10:14

mint az Enikő fanklub oszlopos tagja :)
hajrá!!

Annie Oakley 2012.11.10. 21:12:01

Amúgy mivel töltik ki majd a műsoridőt, ha fogynak a döntősök? Még több Spar-reklámmal?

sogeking 2012.11.10. 21:12:21

hííííínnye :)

ki ez a nő, akire kicserélték Enikőt?

hannamontanna 2012.11.10. 21:14:51

Mondja meg már valaki, mért kell egy molett lányra ujjatlan és szűk tapadós ruhát adni MINDIG.... gondoltam megkérdem míg M. Enikő szerepel....:-) A Vali nevű lány kicsit túlszolizta magát. Gergő nagyon jó volt! Timinek szerintem nem passzolt ez a szám. A mély hangok túl mélyek, a magasak túl magasak voltak. Ha meg beteg, akkor nem egy ilyen nehéz dalt kellene adni neki. Amúgy miért nem írják ki a számok címét, eredeti előadóját....? csak mert érdekelne... bár ez meg kit érdekel???

Annie Oakley 2012.11.10. 21:15:48

Még élvezném is Murit, ha nem lenne playback...

hannamontanna 2012.11.10. 21:16:05

Ó. Mi történt Enikővel... vagy torzít a tv-m?

sogeking 2012.11.10. 21:29:49

@hannamontanna: nem, a sztájliszt torzít :)

Emanuelle 2012.11.10. 21:33:26

NEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEM!!!!

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 21:34:33

hihetetlen JfK még mindig bent

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 21:36:03

@hannamontanna: mi a párommal pont ezt beszéltük,katasztrófa!!!!!!!!

sogeking 2012.11.10. 21:36:42

Utasi Árpi még elmond két mesét, aztán kiderül, hogy ki párbajozik :)

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.11.10. 21:37:09

Ez mar a tragédiának a leg extremebb fokozata

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 21:38:46

Ha Stone párbajozik, akkor ő megy haza, ha nem, akkor kíváncsi leszek az Igen!-jére :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.10. 21:38:53

Annak örülhetünk, hogy Antal Timi énekelni fog a jövő héten is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.10. 21:39:57

@Pácsó Ármándó: Inkább maradt volna bent Lass Bea elbűvölni minket!

2012.11.10. 21:41:07

szeretnék látni egy interjút a mentorokkal, levetíteni nekik junior produkcióját és hótőszintén nyilatkozzanak, mégis mi ez?

Anyukám azt mondta, Zámbóékba nem szorult annyi jóízlés, hogy abbahagyják az SMS küldözgetést, tehát várható, hogy ez a szerencsétlen döntő közeli állapotba keveredik. Kár, hogy addigra megutálja mindenki.

sogeking 2012.11.10. 21:45:42

Lass Bea tesz az egészre :)

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 21:47:43

a nyomorult Jfk miatt hazamegy egy viszonylag jó énekes. szégyen.és a Jimy rajongók tehetnek róla-a szavazataikkal.

2012.11.10. 21:48:40

@Peter_Cs: jaj Peti, hogy te mindig az ilyen egzaltált némberekre buksz... :))

Emanuelle 2012.11.10. 21:49:50

@beebeer: Az a katasztrófa,hogy ha nem fog párbajozni, akkor akár meg is nyerheti.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.11.10. 21:50:47

Látatlanul is azt mondom, Stone menjen tovább!

Emanuelle 2012.11.10. 21:50:58

Igazam volt vagy igazam volt?

Emanuelle 2012.11.10. 21:52:10

Ildi a jövő héten végre lazíthat.

Köszönöm, hogy Balázs Fecó dalát is tönkrevágják. Stone go gome!

Emanuelle 2012.11.10. 21:53:54

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Az a baj, hogy Zoli hangjával a többségnek nincs gondja, csak nem bír ránézni szegényre.

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 21:54:06

@Peter_Cs: Amit Stone énekel az LassBí párbajdala lett volna, de neki már nem kell :-)

2012.11.10. 21:56:10

@Emanuelle: lehet, hogy az RTL bebűvészkedi, csakis azért, hogy végre mindenki vadul küldjön SMS-t Oláh Gergőre.

crazyfish 2012.11.10. 21:59:05

stone hitelesen adta elő a vágtass velem-t????
Malek menj haza...idióta

Emanuelle 2012.11.10. 21:59:31

Győztek a homofóbok

gothikaaaaaaaaaa 2012.11.10. 22:00:29

minden Jimy rajongó ROHADJON MEG!!!
sorba hullanak akik valamit legalább tudnak énekelni. Homi a srác, oké, de tud énekelni!

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 22:00:30

Ezt nem gondoltam volna :-(

ŰberManci 2012.11.10. 22:04:13

Én már csak azrra készülök, hogy JFK megnyeri.. ez vicc

2012.11.10. 22:04:38

Na, akkor most én is ideböffentek, mert csak meresztem a szemem. A viccfaktorral szemben semmi elvárásom nincs, régóta tudjuk, hogy nem az éneklésről szól. Meghallgattam a két csóka párbajnótáját (háttértévézésnek megteszi) és nyugodtan vártam, hogy kibasszák végre az egy hangon berregő sztónt, elvégre ízlések ide, vagy oda, kettejük közt stílszerűen zongorázni lehet a különbséget. Ez van, pedig a Zoli gyerek egy porcikájában sem az a fajta előadó, akit kedvelnék, de hát mégiscsak köröket ver a vadkanhangú kopaszra. De nem, bazmeg, hiszen az a VICCfaktor, itt minden megtörténhet. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.10. 22:04:49

@gothikaaaa: Zámbó Krisztiánnak vagy Csobot Adélnak kellett volna kiesnie a teljesítmény alapján!!!

sogeking 2012.11.10. 22:05:30

Ildi rossz versenyzőhöz ment oda :)

vörös lánynak meg egy pillangó van a hajában (kelta)

2012.11.10. 22:08:54

@Peter_Cs: De má' mikor?! 'Nyóc' adással ezelőtt. Egyébként ez az a műsor, amit a mute gomb gyakori használatával lehet csak elfogadhatóvá tenni. Jön az egyszeri hamiskás versenyző, mute gomb be, jó zene bekapcs és máris jó ez!

Annie Oakley 2012.11.10. 22:10:28

bassz... most a mentorok helyett is mélyen szégyellem magam... amúgy miért buzizik mindenki ilyen lelkesen? csak homofóbiával álcázott látens homoszexualitásról van szó...?

Pácsó Ármándó 2012.11.10. 22:10:45

@queensryche: Az a gáz, hogy még a 10mp-es összefoglalókban sem tudnak olyan részt választani, ami jó lenne

2012.11.10. 22:20:36

@Annie Oakley: Egyébként klasszik kognitív disszonancia állapota. Olyan - viselkedés, gesztusok, bizonyos külső jegyek - és mégsem. Annak látszik, de nem az.

nyuszi01 2012.11.10. 22:27:16

Mi ez az X-fucktor???? Azt hittem, rosszul hallok, amikor a Stone-t juttatták tovább, pedig hót biztos voltam benne, h végre kiesik. EZ EGY VICC. Azt már le se írom, h nahát, JFK is csont nélkül továbbment, Szabó Dávid is, Adélka is... Mi a bánatos lepkefing folyik itt????? Stone-nak már jó pár körrel ezelőtt haza kellett volna mennie, mi a francot látnak benne??? Ugyanolyan szar karaoke stílusban ad elő minden dalt. Oké, Zolit se bírtam sose, de ahogy vki fentebb írta, zongorázni lehet a különbséget a kettő között... Ránézni sose bírtam, de hallgatni jó volt mindig. De ez a Stone, ez, ez....
Szóval a mentorok cseréljék le a fülüket. Vagy esetleg ez is meg volt írva, h most Geszti egyik versenyzőjét kell kivágni, nehogy már nagyon örüljön magának? De akkor inkább mehetett volna a Szabó Barnított Kockahas Dávid...

almafa5555 2012.11.10. 22:35:28

szerintem nem volt semmi "baja" ennek a Zoli gyereknek. A nemi identitása baromira nem érdekel. Kicsit talán túlzás volt ez az extra gyors esküvő bizonyítandó, hogy minden ok vele. A hangja sem tetszett DE!!!! fantasztikus dolgokat tett, hogy ide jusson, példa lehetne arra, hogy ha szeretnél valamit, igenis el tudod érni és EZERSZER jobb volt, mint ez az unszimpatikus borzalmas Stone. Zámbó Krisztiánnál már azt gondoltam, hogy ha most a válogató lenne, tuti kiesne, majd jót röhögnénk. én itt befejeztem

almafa5555 2012.11.10. 22:50:29

leesett miért küldte Feró haza Zolit... mert jobb, mint a Like!!Stonet viszont lazán legyőzik a lányok

Night_ 2012.11.10. 23:12:58

legkésőbb az első élósó uán kellett volna Gergőt kihidetni győztesnek, aztán mindenki mehetett volna haza.
persze akkor most nem lenne min bosszankodni.
nekem megérné:-)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.10. 23:13:27

@Annie Oakley: Nem. Nyávogó, magát dobáló kétszer-házasodottról, meg festett kockahasról is volt szó.;)

A tematikáról: Nem lehet, hogy a La vita è bella (Az élet szép) című filmre gondoltak? Helyére kerülne a sok családozás, meg a 99 piros lufi is.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.10. 23:31:34

@parcihocok: Jeremy klipet ÉLŐben előadni, mondjuk Oláh G. főszereplésével (érte kár lenne).

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.10. 23:52:19

@Pácsó Ármándó: Ezek szerint Neked szólt az a sokakat megbotránkoztató igen?

Névnapod 2012.11.11. 08:23:19

JFK-nak nem bírnak olyan számot adni, amiben nincs benne a father úgy látom :D szánalom ...

hannamontanna 2012.11.11. 08:43:16

Jó reggelt! Na most aludtam rá egyet, mert lehet, hogy hirtelen kijött volna belőlem valami, amit a következő adásban megint az internetezők fejére olvastak volna...Szóval függetlenül attól, hogy a párbajon inkább Adélnak és JFK-nak kellett volna ott állni - vagy Dávidnak, vagy Stone-nak, mit bánom én -de hogy Miki, akiről azt gondoltam, hogy némileg reálisan ítélkezik, azt tudja mondani Fehér Zolinak, hogy azért kell hazamennie, mert a párbajon jobban énekelt, mint a műsorban, akkor hallgassa már meg ezt. www.youtube.com/watch?v=p_n-1jFMlno
És most szinte jó is, hogy a kedves RTL letiltotta a képet, mert legalább nem vonja el a hiperaktív vonaglás a figyelmet. Javaslom, hogy a műsorban kéne jól énekelni. Na de értem én, hogy ez egy koncepció, és Timi nagyobb eséllyel győzné le Stone-t mint Zolit, de azért nem kéne a renomét ennyire tönkre tenni. Az interneten nem csak önjelölt kritikusok dobálóznak Sz*rral és a szavakkal, hanem ide talán olyan is ír, aki néző, közönség, esetleg szavaz is, és aki majd cd-t is vesz, stb. Elhiszem, hogy sokat dolgoznak, készülnek, látszik is a fejlődés egyeseken. Adélon pont nem, nagyon sajnálom. Ugyanez vonatkozik JFK-ra is. Ez képesség kérdése, hogy valakiből mit lehet kihozni. A tehenek soha nem fognak rövid távon futni 150-nel mint a gepárd és a csirke sem fog egy levegővétellel fél órát víz alatt tölteni, mint a bálna. Ami nem megy, az nem megy, ezen nem kell megsértődni. Belőlem sem tudna senki x-faktor győztest faragni, akármennyit dolgozna velem keményen. Azt, hogy Adél képtelen jól énekelni, ez nem kudarc. Az a kudarc, hogy azt bizonygatja, hogy DE. Én nem akarom Adélt bántani, aranyos meg minden, lehet hogy ő színpadra termett, de Fehér Zolit büntetésből hazaküldeni, mert a párbajon énekelt jól és nem a műsorban (????) ez elég érdekes. Na mindegy, végül is a közönség szavaz, mindenkinek füle és ízlése se lehet, nekem sincs, de kicsit berágtam. Ennyiből jobb a Voice, legalábbis, amíg nem kell nézni, csak hallgatni. Így páran már be sem kerülhettek volna. Köszi hogy leírhattam. További jó munkát, én drukkolok. Amúgy én voltam a 145. nézője a fenti produkciónak.... így kép nélkül.

hannamontanna 2012.11.11. 08:46:59

Amúgy Stone is érezhetett valamit, végül is 52 éves és neki már nem kell elmagyarázni, hogy ki a jobb. Valószínűleg azért temette az arcát a kezébe, mert az igazságérzete nehezen viselte, hogy Zoli ment haza. De ő is exhibicionista, nem az első próbálkozása bekerülni a köztudatba - akár énekesként, akár VV szereplőként - ennyit kibír a cél érdekében. Csak ide egysíkú.....

möhönce 2012.11.11. 08:56:18

Azt mondjuk nem értem, hogy akkor minek bohóckodnak ezzel a párbajjal ( vagy hát igen, értem én, de legalább a látszatra figyelnének egy kicsit). Pont ez a baj az idei x-faktorral, pofátlanul tolnak le minden szart a torkunkon, ráadásul minden szombaton sikerül még megfejelniük valamivel.

Adél bűn rossz volt, JFK szerintem csak a szokásosat hozta, de hogy csont nélkül mindkettő továbbmegy, mégis hogyan? Szabó Dávid olyan gáz, hogy ha az Operettszínházban dolgoznék, már közleményt adtam volna ki, hogy szakmailag semmi közöm ehhez az emberhez.

hannamontanna 2012.11.11. 09:03:06

@möhönce: Na igen... itt ez a párbaj, eldönteni ki jobb, erre bemutatnak: igen? Jobb voltál a párbajban??? Hát nem! A műsorban kell jónak lenni! Hihetetlen. Én megértem, hogy ott nagy a nyomás, élő adás meg minden, az ember azt se tudja mi van, de egy Malek Miki tudja már. ...jól van, tudom.... koncepció, szerkesztés stb... befogtam.

Gergő énekelje már el ezt:
www.youtube.com/watch?v=CQf13Mbza9k kééérem...:-)) akkor megnyugszom.

möhönce 2012.11.11. 09:36:20

@hannamontanna: A tavalyi megasztár és az idei x-faktor válogatói alatt végig azon nyivákoltam, hogy mennyire elcsépelt számokat választanak mindig. Most meg vannak elcsépelt, meg teljesen jellegtelen ,ismeretlen dalok. Rácz Gergő, meg Puskás Peti, neeemááááááár!

hannamontanna 2012.11.11. 09:51:59

@möhönce: Kiaza Rácz Gergő?? Meg a Balogh Brigi.... Remélem Király L. Norbi szám nem lesz...Amíg a backstage-ben 'riporterkedik' (???!!!) KLN az hagyján, azt nem kell néznem...Na de ez a baj: hogy pl. ő is eddig jutott, és még el is hiszi, hogy önnön érdemei miatt. Nem azért, mert egy hozzáértő embert többe kerülne megfizetni, ő úgy tudja azért, mert ő ilyen jó. Hagyjuk már.....

redroses23 2012.11.12. 12:52:18

Szerintem két oka lehet, hogy miért Stone-t mentette meg a zsűri:
- Fehér Zolinak ez már a 3. párbaja volt, és ezért gondolták hogy akkor most már menjen haza, úgyis csak végigpárbajozná a köv. adásokat is (indokként meg nyilván nem mondhatják ezt)
- Geszti versenyzőjét akarták hazaküldeni, mert csak neki volt meg még mind3 versenyzője
Ennyi. Nem kell itt szerintem ennél nagyobb, mögöttes indokokat keresni.
Stone szépen kiesik majd a köv. adásban, JFK megy tovább.

almafa5555 2012.11.15. 01:40:30

Nórin ez a ruha valami rettenet
süti beállítások módosítása