Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x12 - Hírhedtség

2012. november 08. 13:00 - fuszulykavirág

Emily könyvvel a kezében művelődik kezdésképpen, az apjáról szól a regény, szerintem bestseller lehetett, már gyerekként is ezt olvasta. Daniel nyafog, hogy sok a munka, a sulit is szünetelteti most, meg gondolkodik azon, hogy vissza kéne költöznie az anyjához, olyan egyedül van. Emily annyira nem bánná, Daniel meg a nyár végén szeretne összeköltözni vele a városban, úgy igaziból. Emily hirtelen nagyon hagyománytisztelő lány lett, és házasság előtt nem akar együttélni. A fickó, aki Emily apjáról írta a könyvet véletlenül Victoria jó barátja, Emily is bemutatkozik neki, és bemutatja Nolant, aki hogy, hogy nem éppen életrajzírót keres.

1.JPG

Emily megköszöni Jacknek, hogy legutóbb leteperték Tylert Daniellel, Igazi Emily meg próbálja rávenni Jacket, hogy éljenek egy kicsit, és mozduljanak ki, de Jacknek ott van a bár, nem megy sehova. Igazi Emily meg hirtelen féltékeny lesz a mi Emilynkre. Nem nevezném alaptalannak a dolgot. Az író érkezik Victoriához ebédre, és azt a feladatot kapja, hogy derítse ki, mit csinál a környéken Amanda Clarke. Az író nem éppen lelkes a feladattól, de Victoriának köszönheti a karrierjét, szóval nem kérdezte senki a véleményét. David Clarke anno megbízott az író fickóban, és elmondta neki az ellene szőtt összeesküvés részleteit, a firkász meg nyilvánosságra hozta ezeket, és azt mondta, semmi nem igaz belőle, és nyilván téveszméi vannak a terroristának. Így lehet előkelő helyet szerezni Emily listáján.

Az író fickó ráveszi Igazi Emilyt egy interjúra, Victoria házassági szerződése pedig éppen érvénytelenítődik. A Charlotte elhelyezés még bizonytalan, de a céggel kezdeni kéne valamit. Mondjuk Daniel részvényei meg Victoria részvényei együtt simán biztosítanák a többséget, szóval rá kell venni Danielt, hogy jusson hozzá a részvényeihez, és megfelelő módon használja őket. Charlotte készül az új sulira, Declan meg hisztizik, hogy legközelebb karácsonykor találkoznak. Daniel nem ütközik ellenállásba, apukája első kérésére hozzájárul, hogy megkapja a jussát. Persze Conrad se hülye, az ügyvédjével úgy egyezkedik, hogy megkaphat mindent a fiú, kivéve a részvényeket, azokat csak akkor, ha betölti a harmincat, vagy megnősül.

2.JPG

Nolan és Emily meglátogatják az írót, két dolgot tudnak meg: az aktuális írásból csak egyetlen gépelt példány létezik, és újra interjút készít Amandával. Igazi Emily kezdi átvenni az irányítást Jack bárja fölött, és máris nem olyan konszolidált a hely, ahogy a hölgy vendégekkel smárol a pult felett. Amanda egyre féltékenyebb Emilyre, aki most épp az ő segítségét kéri, hogy kiderülhessen az apja ártatlansága. Declan szerint jó tesz Jacknek Igazi Emily, úgyhogy ne nyafogja, oldódjon fel ő is. Nolan, Daniel meg Emily lövészklubba mennek levezetni a Tyler-feszültséget. Nolan a táblát se találja el, Daniel simám megölne bárkit, Emily meg egy közepes teljesítményt nyújt, de én nem hiszem el, hogy nem direkt ügyetlenkedte el.

3.JPG

Emily azt tervezi, hogy ő meg Nolan majd valahogy kontroll alatt tartják Igazi Emily interjúját, hogy az derüljön ki, amit ők akarnak. Az író fickó régen a kis Amandával is csinált interjút, akkor még hitt az apja ártatlanságában, és be akarta azt bizonyítani, de a könyvben aztán mégis csak a terrorista papa szerepelt – sejthetően Grayson közreműködésre. És hát persze hogy tökéletes céllövő Emily, Daniel távozása után a teljes tárat a figura közepébe ereszti.  Conrad összehozza Danielt egy ügyféllel – vagy talán inkább lehetséges szeretővel, hogy az Emily dologból ne lehessen házasság? Az Amanda interjún Emily suttogja a válaszokat a lány fülébe, és kérdőre vonja az írót, hova lett a hite apja ártatlanságában, majd kicsit fenyegeti, és elviharzik.

4.JPG

Daniel rájön, hogy mik a feltételek a részvényein, és örömmel újságolja az anyjának, hogy akkor itt az ideje elvenni Emilyt. Nem mondanám, hogy Victoria repes a boldogságtól, sőt, egyelőre nem támogatja a dolgot, és Ashleytől kér segítséget. Ashleynek csak annyi a dolga, hogy megemlítse Emilynek a feltételeket, hogy tudjon róla, milyen hátsó szándékai lehetnek egy esetleges lánykérésnek. Victoriánál az író fickó tart felolvasást a legújabb irományából, előtte még Victoria megfenyegeti a biztonság kedvéért, hogy legyen kedves tartani magát a megállapodásukhoz – mármint hogy nem beszél a kínos részletekről. A felolvasáson el is válik a dolog: az író nem változtat a leírtakon, David Clarke terroristákat pénzelt. Ezzel a saját sorsát pecsételi meg.

6.JPG

Emily arra kéri Nolant, hogy vigye el vacsizni az írót, adjon neki időt, és majd meglátja, mire készül. Victoriának azt tanácsolja az ügyvédje, hagyja csak Danielt, nősüljön meg, így megszerezhetik az irányítást a cég felett. Jack megfogadja öccse tanácsát, és hagyja, hogy Igazi Emily rávegye egy kis lazulásra: irány Atlantic City, ahol eljátsszák az eheti borravalót. Emily az író házában ellop néhány interjú felvételt, és egy „véletlenül” ott felejtett cigivel felgyújtja az új írás egyetlen példányát, és mellette hagyja Igazi Emily öngyújtóját. Ja, hogy a ház is leég közben? Járulékos veszteség. A tüzes nap végére Emily még engedélyez egy kis szórakozást, és szexi fehérneműben meglepi Danielt. Nincs együttélés, csak szex, aztán meg hazamenés. Otthon az írótól lopott felvételeket nézegeti, és bizony nagyon úgy tűnik, hogy David Clarke-nak és Victoriának volt egy szerelemgyereke, Charlotte néven.  

Címkék: bosszú revenge
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2012.11.12. 09:46:29

Tüzes nap :)

Charlotte meg féltesó, ez szép kis baleset...
süti beállítások módosítása