Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6249-6252. rész

2012. november 07. 11:00 - nyuszi01

Szóval mindenki azt hiszi, hogy Zsófi terhes. De nem az. Vagy legalábbis azt mondja, mi pedig kénytelenek vagyunk neki elhinni. Miklós fellélegezne, Bartha viszont nem annyira. Főleg, ha rájönne, hogy esetleg nem is tőle van, hanem a Berényi család vezérhímjétől. Kinga megtalálta Géza zacskóit, na nem azt, amire mindenki gondol, hanem a kábszereseket. Ment a magyarázkodás, de csitt, itt balhé lesz, jósolta a pincérnő. Ennyi ami igazán említésre méltó, na de majd most. Úgy felpörögtek az események, hogy na még.

bk196.jpg

Kingáéknál nyitunk, tovább elemzik a drog-mantrát, Kinga vészmadárkodik. Géza a családért csinálja, kell a lóvé, különben nem lesz saját lakásuk. Aliz gyorsan rájuk töri az ajtót, ment kémkedni, mi van itt a két ex között, de bukta, nem épp most vetkőztetik egymást. Valamit kamuznak, úgy tűnik, a dolog el is simítódik. Aliz még kicsit kapargatná a témát, de semmi újat nem tud meg. Nóra laptopozik, érkezik Atikám, meséli Miklóst. Lényegre törtünk, rövid beszélgetés volt, kibékültünk, hazudja Atikám. Nóra el is hiszi, örül, de Atikám szemén látjuk, meg a zenén is halljuk, hogy kamu ez. Zsolt még mindig Zsófit vigasztalja az irodában, de most már visszahúzna a kocsmába. Zsófi szenved még egy kicsit egyedül, érkezik a főnöke, Miklós, aki egy jól irányzott „Mit akart a pasid?” kérdéssel nyit. Nem a pasim, hanem a férjem. A partiról beszélgetnek, unalmas, de végre Miklós kiszúrja, hogy Zsófival valami nem oké. A csaj el is sírja magát, nem tud teherbe esni, Zsoltnak is elmondta most már.

Ugrunk a Clau villába, Hanna meséli Petinek, hogy mégis beszáll zsozsóval a bizniszbe, és még Claudiát is megkapják grátiszként. Szóba kerül Balázs is, tud már mindent, de üzletben nincs barátság szerinte, úgyhogy tök mindegy. Kinga tanul vagy nem tudom, miért lapozgat egy A/4-es spirál füzetet, jön Non-Stop Ádi, non-stop tolja a hülyeségeit, egy vendég cukros-citromos vizet kért, vagyis limonádét, csak síkhülye volt szegény. De Ádika értette, és jót röhög rajta utólag is. Feltűnik ám neki, hogy Kinga nagyon el van varázsolva, mert nem röhög a cukros-citromos vizen, el van mélyedve a telefonkönyvben (!!!). Ahá, szóval az A/4-es spirál füzet a telefonkönyv. Kinga hot-dog szállítót keres, Ádika egyből szájat tát, a telefonkönyvben?? Hát hol élsz te, a középkorban? Ott a net, pattanj fel. Kicsit fakogatják egymást, aztán végül Kinga majdhogynem Ádika nyakába borul, olyan jól kijönnek. Géza mondja Aliznak, hogy majdnem lebukott a zsaruk előtt, de no para, mert a tatyót odabaszta a Kingának, aki meg volt olyan nyomi, hogy nem nézett bele. Aliz persze elhiszi, mert miért ne. Azt mondjuk nem értem, hogy ha Aliz is tudja, meg Kinga is tudja, akkor a két nő miért nem tudhatja egymásról, hogy tudják? De azért para van ám, mert a maffiózó haver szerint figyelik őket, úgyhogy valamit ki kell találni. Aliz már rosszat sejt, ő is be lesz ide vonva aktívabban.

bk197.jpg

Zsófi még mindig picsog magában, Miklós vigasztalná, de jön Balázs és Peti, prezentálnák a Power Pointjukat, de helyette egymást fakogatják. Miklós belenéz a prezibe, közben a két csávó a saját kis pöcs harcukkal vannak elfoglalva, így az ötlet ellopás, meg úgy a Hanna. Miklós lezavarja őket a dekorációt felpattintani. Odalent Tomporka és Hanna bukik rá éppen Novák kolbászára, és Zsolti apu asztalánál tervezik azt beburkolni. Jön Bartha, kérdezi, hogy mifasz, mire Tomporka vágja oda az élest, hogy ők előkóstolók, mert hogy Novák fogja cateringelni az esti Berényi-fesztivált, mire Zsoltnak kimered a szeme. Jön a két kakas, Peti és Balázs, továbbra is megy az erőfitogtatás, de a két csaj próbálja elsimítani a feszkót. Hanna majd felrakja a dekort Balázzsal, meg amúgy is ne legyen már ez az üzletben nincs haverság dolog, legyen béke és nyugalom.

bk198.jpg

Miklós telkofonál, Zsófi kurvára unja már a napot, látszik rajta. Miklós ki akarja engesztelni a libát, letörli a szexvideójukat a gépéről. Gondolom, van már róla minimum 6 másolat itt-ott, szóval nem nagy gáz. Zsófi is ezen koptatja a száját, de amikor rájön, hogy elvileg (és Miklós szerint gyakorlatilag is) nincs több videó, elcsodálkozik. Miklós már nem zsarolja, engedi, hogy kilépjen a cégtől. De akár előléptetés is lehet a dologból, ha jól szop úgy gondolja.

Aliz ál-fut a parkban, pont a maffiózó padjára ül le cipőt kötni. Meséli, hogy a zsaruk beficcentek, meg valszeg figyelik, Géza telefonálni se mer. A maffiózó gigantikus terpeszben, a kis pinanyaló kutyáját simogatva adja a tanácsot Aliznak: Géza mindent csináljon ugyanúgy, ahogy megbeszélték. Ezért érdemes volt Aliznak kifutnia oda.

bk199.jpg

Zsolt játszik Benke Laci bácsisat otthon, mikor jön Zsófi, kicsit jobban van már, de semmi kajafélét nem kér. Miklós új állást ajánlott, előléptetés-féle, és nem tudja, hogy mit csináljon. Bartha egyből bejátssza a mintaférj-szerepet, fogadd el! De azért kérj érte jó sok pénzt. Úgy lesz minden, ahogy te akarod. Jó. Miklós Nórába fut a gangon, egyből bókol, milyen csinos ma. Nóra gyorsan tereli a szót, nagyra értékeli, amit tett, milyen jó, hogy kibékültek Atikámmal. Neki is jó lesz, Timikének is, hurrá. Szóval szíjúszún a partin, Nóra lép telefonálni. Atikám irodájában is a parti a téma, Juli már megy is készülődni, Atikám fanyalog, őt meg se hívták, de azért megy. Végszóra benyit Miklós, de csak azért tolta ide a kopasz homlokát, hogy közölje, nincs itt semmiféle szent a béke, Atikámat ugyanúgy utálja. Atikám tudja, gúnyolódik egy kicsit Berényivel, de csakis Nóra és a gyerek miatt lesz jó képvágás egymáshoz. De Miklós nem sértődik ám meg, ha Atikám mégis úgy dönt, hogy kihagyja a banzájt.

Ami már indul is, András a hostess kislány az ajtóban, üdvözli a vendégeket. Claudia már fintorog is, ő ezerszer jobb cateringet szervezett volna ide. Savanyú a szőlő, Clau? Odalibben Novák egy tálca falatokba rendezett kolbásszal, és Claudia orra alá dugja. Az persze elhajol a jóféle disznótoros elöl, ez most komoly? Bartha odalép, és küldi Lacit a halál faszára a kolbászával, mert különben is, ez az ő területe. Mi van, megjelölte? Odapisilt az udvar négy sarkába? Novák egyből Zsófira keni a dolgot, vele megállapodott. Bartháné pedig jobb, ha meghúzza magát hites ura előtt. De Novák is most már visszafoghatná magát, mert a végén Bartha megfojtja egy szál hurkával. A két szerencsétlen (ld. Peti és Balázs) kínlódik a laptoppal, már ehhez se értenek. Pedig jó lenne, ha működne, mert indul a nagy beszéd. Szóval, Uri Geller szavaival élve: Mukodj! Működik is, indul a prezi, de kissé darabos, meg akadozik, egyszóval szar, és egy jó pillanatban le is áll. Balázs egyből beszól Petinek, micsinátá? De ő semmit, a pendrive annál inkább. Elszállt. Mert össze-vissza törölgettek a hülyegyerekek, zenét cseréltek, stb., és két külön pendrive-ra dolgoztak, amiket elfelejtettek összeegyeztetni. Hát, ez van ha két ilyen gyökérre bízzák egy cég imázsvideóját. Sokat elmond a cégről is, csak megjegyzem. A hangulat kissé megfagy, Miklós még nyugodt, de Balázst már bassza az ideg.

bk200.jpg

Aliz érkezik haza a nagy futásból, pechjére KicsiSzabi és nyomozócsaj Olívia jön szembe. Hát te hol voltál? – kérdezi KicsiSzabi, de Aliz „futni” válasza nem igazán illik bele KicsiSzabi nővéréről alkotott képébe. Olíviának egyből feltűnik, hogy itt valami nem kóser, mert hát KicsiSzabi szerint Aliz még a Cooper-tesztet is lesétálta. Azt én is mindig lesétáltam, akkor én is gyanús vagyok? A kocsmában Bartha idegeskedik, basztatja a néma Gábort is, hogy pakoljon szendvicseket tálcára, és vigye ki a partira. Mindenki Novák kolbászát tömi befele, nem jó ez így. Nóra jön szalvétáért, Zsolt őt is majdnem elküldi a fenébe. Aztán inkább rákérdez, hogy Nóra honnan vette, hogy Zsófi terhes? Julitól hallotta. És ő melyik ujjából szopta? Andrásból, és nem az ujjából. És ő honnan vette? – göngyölíti tovább a végtelennek tűnő információláncot Bartha, de Nóra leinti, kérdezze meg Andrástól. Miklós és Zsófi váltja az ügyvédnőt, francia pezsgőt akarnak kivinni egy potenciális ügyfélnek, aki fogat mosni is azzal szokott. Szerintem adják be Atikám ajándékát a közösbe, amit Andrásnak hozott Párizsból. De Zsófi szót kér, marad Miklósnál a cégnél, újra lakberendező akar lenni. Bartha gratulál, de közben olyan képet vág, mint aki ciánt nyelt. De Zsolt a férjek gyöngye, Zsófika sose találna nála jobbat. Puszi-muszi.

Odafönt Olívia baszlatja Alizt, Gézáról faggatózik. Kik a barátai, kik járnak fel ide, hova megy szombaton stb. Aliznak gyanús a csaj, nem is válaszol normálisan. Olívia végül bevallja, hogy nyomozó, rá van állítva a Gézára, szerinte Aliz is benne van a buliban nyakig. Aliz tagad, erre Olívia kijátssza a mi lesz Lucával? – című kártyát, hátha. Nem sok sikerrel.

bk201.jpg

Visszakapcsolunk a Berényi-fesztre, a két gyökér még mindig a laptopot meg a pendrive-ot fejti, szerintem Bandika egy huszárvágással visszahozta volna az életbe. András szerint kínos az egész, Miklós a kopasz fejét simogatja, Clau odamegy kárörvendeni, közben Gizike sorban fejti le az asztalról a teli pezsgőspoharakat, és tünteti el feneketlen májában. Egyszóval nagy buli ez, én mondom. Miklós megsürgeti a fiúkat, megy a visszaállító program, és tadamm, már kész is. Vaktában rákattintanak egy fájlra, ez lesz az címszóval, mire a kivetítőn megjelenik Berényi Miklós legutóbbi „befektetése”, vagyis Zsófika gerincre vágása. Clau egy csodálkozó tátott szájjal reagál a pornóra, de Bartha miapicsa arcszerkezete is felejthetetlen élmény. Szó bennszakad, hang fennakad, és Bartha már közelít is neje felé vészjóslóan, a nő már visong, Bartha pedig fogja és nyakánál fogva felkeni a falra. Ilyen jelenet se sűrűn van a BK-ban, azt meg kell hagyni, élvezzük is ki minden pillanatát. Igazából az a legviccesebb, hogy Atikámon és Claudián kívül senkit nem érdekel igazán a dolog, vagy csak nem értik.

bk189.jpg

Kapcsolunk KicsiSzabiékhoz, ahol még mindig megy a vallatás. Aliz továbbra is tagad, Olívia próbálja rávenni, hogy segítsen, de semmi hatás. Végül bemutatja az aznapi lesifotót, ami Aliz cipőfűző-kötéséről készült pont a maffiózó mellett. Bukta. Vissza a Berényi-banzájhoz, Novák óbégat, hogy mostan akkor az ő kolbászaival mi lesz? A méltatlanul elfeledett és háttérbe szorított Dr Szöszi egyből kap az alkalmon, vagy csak másként értelmezte a kolbász szót, de lényeg, hogy ő vevő rá. András próbálja menteni a menthetetlent, miközben Miklós a két gyökeret ekézi, hogy már megint elkúrtak mindent. Nóra is beszáll a dologba, szóval a Zsófi is megvolt, grat. Miklós Zsófit is próbálja engesztelni, de Zsófi nem vevő a dologra, Claudia is teljes szívvel beszáll Miklós leordításába.

bk190.jpg

Vissza KicsiSzabiékhoz, Aliz és Olívia szópárbaj, Olívia vázolja a maffiózó Nándor életpályáját, de Aliz tagad. És tagad. És tagad. Aztán pedig kívül tágasabb alapon ajtót mutat a rendőrnek. Megint Zsófi kínlódását látjuk, most már otthon. Claudiának meséli a bunda-sztorit, Claudia persze lehülyézi, de most már mindegy. Zsófi is mondja, hogy hülye, Claudia pedig nem vitatkozik. De miért nem tőle kért pénzt? Tényleg: miért nem? Zsófinak is most esik le a húszfilléres, tényleg, bazz. Berényi-iroda, új kliens beint, nem akar most már Berényi Kft-t, meg Berényi Miklóst, nem szereti az ilyenfajta „befektetéseket”. Pedig szerintem őt nem fenyegeti az a veszély, hogy Miklós befekteti. Szóval a nő lép, business is over. András egyből ráugrik Miklósra, de az öcsi szerin no para, legalább emlékezetes este lett.

bk191.jpg

Kinga és Non-Stop Ádi kimaradt a buliból, kár értük. Szalonnás rántottát sütnek, megy a főzőcske, rihi-röhi, Kinga nyavalyog, ő már ilyenkor nem eszik. Tudjuk, hat után nem eszik, bla-bla. De kuss, itt a desszert, azzal kezdjük, mert Non-Stop Ádi valami kurva okos filmet látott erről. Miklós kávét ajánlgat Andrásnak, de örüljön, ha az nem nyeli le keresztbe. Jön a két gyökér, Miklós egyből nekik ront. De a két csávó megint egymást basztatja, uncsi már. Miklós közbeszól, hogy azért ez a félrekattintás nagyon gáz volt, mert hát nem csak egyedül volt a filmen. Peti már röhög, azt láttuk, idézi fel a filmet, epic. Tomporka és Hanna a gangon rontja a levegőt, Tomporka hívná fatert, de nem veszi fel, eltűnt valahol a balfenéken. Bemenni nem akarnak, mert ott a Zsófi, az meg egy kurva. Jön a két számítógép zseni, kicsit higgadtabban. Odabent Zsófi és Claudia lelkizik még mindig, Claudia már segítene pakolni, alig bírja leplezni az örömét. De Zsófi biza sehova nem megy, ő itt lakik. Claudia szerint húzzon el, amíg Bartha nincs itthon, mert utána már lehet, hogy nem egyben fogja elhagyni a lakást. Zsófi szerint őt sose bántaná Bartha, persze, csak fojtogatta, az nem a bántás kategóriába tartozik. Kibelezni a Berényit fogja, az meg már nem az ő problémája. Claudia persze tovább osztja az észt, gyerünk innen, amíg nem késő. Nyílik az ajtó, a két nő egymás nyakában, mint egy rossz horrorfilmben, de csak Tomporka az Petivel felszerelkezve. Zsófi ráront, bocsi meg minden, apáddal ezt is megoldjuk, de Tomporka egy kőkemény „ribanc” hozzászólással letudja mostohaanyut, azzal elhúz pakolni, megint költözik a kis spiné.

bk192.jpg

Zsolt valami lebujban ténfereg, a régi kocsmájában, ahol anno Gizike is befutott, a pultos csaj régi ismerősként üdvözli. Régen ő is valszeg táncos lehetett, de most csak egy lepukkant Cini-utánzat, már ha a didiket nézzük. Bartha sorban tolja lefele a piákat, gondolom, az este el is lesz itt töltve. Közben a Mátyás téren Vilibá csomagolja magának a megmaradt sütiket, érkezik Géza, Gizike egyből mesélné a sztorit, szexvideó, de mivel közben iszik, Géza beszól neki. Vilibá odapirít, hogy azért ne pletykáljon, de pont ő mond ilyet, aki Magdi anyus mellett élte le a fél életét? Gizike elhúz, hogy ő neki ne szólogassanak be, szóval Géza Vilibát faggatja, mi is volt itt, milyen szexvideó? „Hát levetítettek egy olyan illetlen filmet.” Tényleg? Olyan rendeset? És itt kérem szépen, muszáj szó szerint idéznem Vilibát: „Én nem tudom, milyen a rendes szexfilm, nekem csak sima kábeltévém van. De tudod, kik voltak benne  a szereplők? Zsófika meg Miki.” Úgy is van, a pornó Oscar jár mindkettőnek, és lehet, hogy már Kovi is becastingolta őket. Géza berosál, de hát mióta vannak ezek együtt? Hát azt Vilibá meg honnan tudná? Témaváltás, menjenek kirándulni! Géza, Vilibá, Aliz meg Lucus! Majd mehetnek a börtönbe beszélőre, jó kis kirándulás lesz az.

bk193.jpg

András és Juli borozgatnak, elemzik az estét, Juli teljesen ki van bukva, András is, Zsófi férjes asszony! Juli inkább nagyot kortyol a bikavérből, lenyelve az Atikám-sztorit. Jön Peti, hozta Tomporkát is, ma itt alszik. Jó. Ismét Zsolt egykori lebuja a helyszín, Bartha udvarolgat a Cini-hasonmásnak, Gizike is szóba kerül, Bartha már kicsit meg van zuhanva a piától. Elkezdi rángatni a nőt, táncolj nekem, én meg azt mondom, hogy inkább ne. Odalép egy kétajtós szekrény, baj van? Ő a nő férje, többet szerintem mondani se kell. Már indul is a jobb horog, Bartha amúgy is ferde orra vészesen tovább ferdül. Ugrunk Kingáékhoz, Kinga hasa már nagy, annyit evett, szerintem meg annyira terhes (ld. bulvármédia). Non-Stop Ádi szerint majd ledolgozza, és mindezt perverz hangon adja elő, szóval gondolom nem a futásra célzott. Megy a röhincsélés, majd hirtelen Kinga bedepressziózik, eszébe jutott Géza. Van valami, amiről nem lenne szabad beszélnem. De azért elmondom. Nem Zsolt árul drogot, hanem Géza. Láttam a cuccot, és nem cukorka volt.

bk194.jpg

Kapcsolunk KicsiSzabiékhoz, Aliz turkál valami kaját, KicsiSzabi meséli a szexvideót, de Aliz szarik rá. Jön Géza, mondja a kirándulást, Aliz nem lelkes, de jó, menjünk. KicsiSzabi balra el, Géza simogatja Alizt, az én kis cicamicám. Zsófi hívja Zsoltot, de az nem veszi fel, gondolom teljes KO-ban fekszik az összehányt padlón. Juli jön a félrelépő nejhez, ő is az, megértik majd egymást. Igazából semmi érdekesről nem beszélnek, megy a lelki segély, lapozzunk. Bartha jeges sörrel borogatja a száját, Cini vigasztalja. Odaficcen egy lepukkant ember, kiderül, hogy ő a tulaj, én kérek elnézést.

bk195.jpg

Novák ugrik Gézára az udvaron, nézted a meccset? Nem, hát ott van Aliz, ő nem bírja. Géza gyorsan témát vált, tudod, hogy Gizi megint iszik? MUNKAIDŐBEN? – reagál Novák. Be is ront a boltba, Gizi, lehelj rám! Nem. Szóval részegen itt nem dolgozhatsz, ki vagy rúgva. Kőkemény ez a Novák.

Címkék: barátok közt
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.11.07. 11:27:13

Juhhhhúúúúú, köszi, már vártam! Annyira izgi, hogy így felpörögtek a történések! Lesz itt még tűzvész, FBI, földrengés, hurrikán, minden! Csak úgy viszi majd ki a szél Lucát az ablakon! Vagy Timit, az jobb lenne! Ez az új évad - vagy mi- úgy néz ki, talán új kreatívot kapott, vagy forgatókönyvírót, vagy ilyesmi, mert nagyon bekeményítettek! Minden részben csak úgy robbannak az események, EZ IGEN..:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.07. 12:46:33

Hetek óta kínoz a kérdés, hogy a Viagrák mikor alakultak át droggá?
Mert Zsolt eredetileg azokat szállíttatta Banditával és tán Gézával is, nem?

Ja és rohadt nagy igazságtalanságtalanságként élem meg, hogy Paszteljuli és Keserűarcú Attila (akik azért elég sokáig dugtak ideodaszétösszevisszafélre) MÉG MINDIG nem bukott le, miközben mindenki elhullik az erkölcs és az igazság harcmezején...

Balint86 2012.11.07. 13:10:17

Tényleg jók ezek a részek, bár van pár idegesítő dolog, de ez a 6000-redik rész után természetes. Ezt a Balázs gyereket nagyon nem bírom mostanában, mióta felvették valami gazdasági suliba, meg mióta úgy öltöztetik mint egy kis Hitlert azóta nagyon gáz.

Egyébként a legrosszabb dolog az, hogy kb. 3 hónappal előre bejelentik hogy kit írnak ki a sorozatból, ezzel az izgalmas sztorikat ki ölik a sorozatból, mert úgyis tudjuk hogy pl. a Gézát kiírják.

Mitya Ivanov 2012.11.07. 13:14:46

@pushpang (univerziális határeset):

Nem alakultak át, hanem a Barta Zsolt viagrával kezdte, ez volt a beugró, de aztán jött az erősebb cucc, és a Géza már ezt vette át.

hannamontanna 2012.11.07. 13:49:41

@pushpang (univerziális határeset): Így igaz! Igenis követeljük, hogy bukjon le Atis. Amúgy sem bírom, hogy az egyetlen színészi eleme, az összeszorított fogai közti sziszegés, mindig erőszakos fejet vág. Pedig nincs is miért, mert ő is sáros... és amikor nagy ritkán mosolyog, még akár jóképűnek is nevezhetnénk. Ha akarnánk. Balázska miért lett ennyire gáz, arra sincs magyarázat. Biztos mert apja vére...:-))))) Na meg Kingát is kiírják, mert terhes. De akkor ki fogja folyton összekutyulni a pletykákkal az életet????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.07. 14:07:31

@Mitya Ivanov: ah, köszi, ez a momentum úgy tűnik valahol elveszett számomra.

Balint86 2012.11.07. 14:10:20

Szerintem lefog bukni az Attila meg a Juli, és ezzel a szállal írják ki Andrást a sorozatból.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.07. 14:17:25

@hannamontanna: mondjuk, tapasztalataim szerint a mindenkori BK-dramaturgia az azért erősen ügyel arra, hogy ami a valós életben törvénytelen, büntetendő/-hető, de legalábbis elítélendő és kifogásolható, stb., azt azért nem szokták annyiban hagyni és előbb-utóbb visszanyúlnak a történetben a régi galádságokhoz; nehogy már valaki azt gondolja, hogy meg lehet úszni az ilyesmit.
Bár ezt leginkább Miklóssal, Bartával és az örök lúzer Gejzával szokták statuálni. :D
Ja és persze Petivel, aki az egyik legjobb arc, kár, hogy kiírják.

Ami Balázst illeti: hát, ha én laknék Claudia felpolírozott rózsadombi villájában Hannával, Zsolnai kiscsirkés nippek és Mucha reprodukciók között, én is egy decens faszkalappá válnék.

/De mivel nem lakom ott, decens biztosan nem vagyok. :D/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.07. 14:20:26

@Balint86: továbbá is a népnevelési vonalon maradva, a mostani Balázst elrettentésnek szánják, hogy ne akarjon már mindenki a jogra vagy a közgázra jelentkezni, mert akkor ez lesz belőle. :D

hannamontanna 2012.11.07. 14:48:27

@pushpang (univerziális határeset): Decens f*szkalap :-DDDDDD pont ez a szóösszetétel illik rá. Petit én is sajnálom, jó fej lett mire kiírják. Majd úgy járunk, mint Timikével: eddig is megjátszós volt, de már visszasírom. Habár Petit már most is visszasírom, tök jó beszólásai voltak....

dilon 2012.11.07. 16:27:44

Micsoda izgalmak! Már csak a verekedős és harcos indiánok kellenének ide.

nyuszi01 2012.11.07. 17:23:34

Pushpang, nagyon szépen összefoglaltad a sorozat lényegét meg egyes szálait :D A decens f*szkalap nagyon üt :D
Amúgy én is nagyon remélem, hogy Julit meg az Attilát valahogy lebuktatják, mert már nagyon ideje lenne, és Julit különben is utálom. Attila jóképű, ez így van, de ez az állandó gondterhelt, ideggörcsös, "most szartam össze magam" fej egyáltalán nem áll jól neki.
Lenne azért még pár ötletem, hogy kit kéne kiírni, kezdhetnék Julival, Linda, Timike, Balázs. A Petit nem írják ki, csak a színészt cserélik le. :)
süti beállítások módosítása