Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x07 - Not the Only Actor on This Island

2012. november 04. 11:00 - kardigan

Múlt héten kiesett Katie a Kalabawtól, ezzel nullára csökkent a szépségkirálynők száma, be kár. A previously nagyon vicces, Probst olyanokat mond, hogy Malcolm egyedül nyerte meg a challenge-et, Ozzy kaparja a falat otthon tutira, szép is ez a férfiszerelem. (Vajon azért csinálja, hogy az asszony kevésbé legyen féltékeny?) 

01.png

Skupin évfordulót ül, ma van a tűzbeesésének a napja, és ezt mördzzsel ünnepeljük. Tíz percük van összeszedni a motyót, Lisa nagyon cukin magyarázza, hogy nincs is fontosabb, mint a zokni, pedig két idolt is ki kell túrni a szerencsésebbjéne. Kicsi recap, 7 Tandang 4 Kalabaw az állás, két embert kell csak a saját oldalukra állítani a pirosaknak, ami egyáltalán nem lehetetlen, van egyrészt Malcolm, másrészt RC és Skupin, hátha végre Abi jön. Jó tudom, bilibe lóg a kezem.

Másnap gyanús csend, nagyon gyanús. Lisa elkezdi teregetni a többiek cuccait, de édes, kinek az idolját találja meg először? Ó basszameg és richtig Malcolmét, aki ugyan meg tudja beszélni vele a dolgot, mert Lisa kedves, de azért nem hülye mellé, nyilván tudja, hogy szükségből lett ebből alliance. Malcolm meg azért nem örül, mert szerinte Lisa és Denise ellen nem nyerhet. Szerintem ez hülyeség, Malcolm az az arc, mint JT volt, senkinek eszébe sem jut kiszavazni, mert túl jófej.

02.png

Penner megint cuki, megkérdezi Lisától, hogy felismerte-e valaki, nagy széles fanboyvigyorral az arcán. Ha tizenöt évvel fiatalabbak lennének, már rég romantikus zenét játszottak be végre a szerkesztők, arról beszélgetnek, hogy milyen jó, hogy Lisa önmaga lehet, és Jonathan még azt is nyilatkozza, hogy simán esélyes a döntőre.

03.png

Penner Skupint próbálja átállítani a veteránbecsület szent nevében, RC nem biztos benne, persze hogy nem, még csak 17 percnél tartunk. Jeff viszont a Tandang másik felével kezd barátkozni, és Pennert picsázná ki. A többiek előbb RC-t, és hát ott van az idol is. Csinálnak szavazatszétosztós tervet, és sajnálom, tudom, hogy mindig ezen lovagolok, de komolyan ti elhiszitek Pete-nek, hogy érti?

04.png

Pardon, elragadtattam magam, szóval a Terv: Pete, Artis, Malcolm, Abi, Jeff, plusz behúzzák Cartert és Denise-t, és négyen szavaznak RC-re, négyen Pennerre. Ha van idol, RC kiesik, ha nincs idol, újraszavazás, és mindenki Jonathenre szavaz, jéj. Malcolm látszólag bennevan, a pirosakban nem biztosak, én meg kurvára nem örülök.

05.png

Ahogy nézem, kitartós challenge lesz, köteleken lógó vödröket látok. Nagyon csini az immunitynyaklánc, ráadásul kettő van belőle, izgi. Szóval a challenge úgy néz ki, hogy mindenkinek tartania kell egy vízszintes rudat, amire rá van tekerve egy kötél, a kötél végén pedig vödör víz, mindenkinek a testsúlyának a negyede. Egy pasi és egy csaj nyer védettséget. (Indulósúly vagy volt mázsálás challenge előtt...?)

06.png

5 perc telt el és nagyon kínlódnak, Skupin az első kieső, Pete a második, Penner a harmadik, kis beszólogatás Probsttal. "Penner kiesett, és ezzel veszélyben van a ma esti tribalen." "Khm, köszi" "Örülünk, hogy itt vagy, haver." Ejnye fiúk, sok gonosz tesztoszteron. Lisa és Malcolm gyors egymásutánban kiesik, RC visszateker egy csomót a kötélből, de kizúg, és utána Abi rögtön, Denise-é az egyik immunity.

07.png

Artis bazmeg a bicepszeit csókolgatja, ezért nagyon kiröhögöm, amikor kiesik. A végén a Jeff-Carter meccs nem igazán izgi, bár jólesne, ha a nagypofájú baseballatyaúristen beégne. Próbál valami üzletféleséget kötni, az a nagyon csábító ajánlata van, hogy ha az egyik elejti, a másik jön neki eggyel, Cartert nem különösebben kavarja fel a dolog. Jeff még egy darabig reménykedik, de az a helyzet, hogy ő nem bírja, Carter meg igen, a nazális szőke kapja a másik védettséget

08.png

Most elvileg az van, hogy semmi nem áll a csodás szavazatelosztós terv útjában, nagyon szeretném, ha történne valami más inkább mégis. A törzs neve amúgy Dangrayne, elég hálás vagyok, hogy nem vágták be, amikor ezt a remekséget kitalálták, ilyenkor az szokott lenni, hogy valaki behazudja, hogy fülöpül/mikronézül/szamoául azt jelenti x szó, hogy szeretet vagy hűség - Boston Rob például a felesége plüssállatáról nevezte el a törzset így. RC szegény azt hiszi, hogy ők boldog szövetségben vannak Kalabawékkal, Skupin viszont be van szarva és megy Jeffhez. Méghozzá azzal, hogy Pete, Abi és Artis seggfejek és nehogymár ők, na. Viszont a négy piros plusz ők ketten az juhú. Jeff nem szarozik, és megmondja, hogy neki a visszatérő játékosokkal van baja, Skupin vagy megnyugtatta vagy nem.

09.png

Jeff Carterrel beszélget és látszólag elhitte Skupinnak, amit mondott - az volt a feltétel, hogy Penner hamarabb esik ki, mint ők, szerintem kezd kicsit para lenni ez az obszesszálás, ha lenne saját szobája, Penner képeivel lenne tele. Azt is mondja valamelyikük, hogy ha ők szavaznak a sárgákkal, akkor a csípésrend aljára kerülnek, hát tessék, még egy remek érv, hogy ne basszátok ki RC-t. Penner tökre bízik a saját hatosában, és azt mondja, ha ennyire félreismerte őket, akkor tökre meg is érdemli, hogy kiessen. (Malcolm és Denise nem beszélgetnek egyáltalán?) Jeff mond még egy baseballhasonlatot, aminek semmi köze nincs az égadta világon semmihez.

10.png

Történelmet írtunk Probst szerint, most volt először olyan, hogy egy törzs soha nem volt tribalen - illetve most volt először olyan, hogy nem küldték el mindkét törzset tribalre, amikor túl sokat nyert valaki. Abi képmutató énje pont nyolc másodperc alatt kerül elő, az elején jóban voltam RC-vel, de mivel elárult, másik szövetségem lett. És itt még nincs vége, azt is előadja, hogy ők ketten megtalálták a clue-t, és RC egyedül kiásta, pofám leszakad. A beszélgetés többi része a szokásos, idolok, hűség, megéri-e átszavazni, blablabla.

11.png

Penner idolt villant, és jól teszi, a fél világ rászavazott, a hülye hülye pirosak meg mennek a Tandang után, barmok. Szia RC, nagyon megkedveltelek a végére. Skupintól pedig pontlevonás, mert Pennerre szavazott. Nem változtatott volna semmin, de na.

Címkék: survivor
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.11.04. 15:26:08

Dramaturgiailag nagy hiba volt a csöcsöket kiszavazni.

haruka 2012.11.04. 15:51:00

Skupin egyébként akkora nagy ember volt annó? Csinált valamit azon kívül, hogy leégette a kezéről a bőrt? Azt az évadot pont nem láttam, és így nekem csak egy nagy lúzernek tűnik, aki több sérülést szerzett ennyi idő alatt, mint én egész gyerekkoromban kb.

nadivereb 2012.11.04. 16:02:19

Elég kár, hogy átvette az uralmat az Abi+Jeff-féle Bully Club, mert utálom, ha csak indulatból meg gyerekes bosszúvágyból megy a szavazás. Szánalmas az is, ahogy Jeff rátekeredett a "csak visszatérő ne nyerjen"-témára, Abit pedig akkor rugdostam volna vissza az anyjába, amikor az egész challenge alatt csak azt figyelte, hogy RC mikor esik ki, utána meg vidáman ledobta a vödröt.
(Egyébként Probst vajon miért hagyta annyiban ezt az árulás-témát a tribalön? Kíváncsi lette volna, sikerül-e rávezetni Abit arra, hogy más is lehet a magyarázat, mint ami az ő kis fejébe belevette magát.)

finom_rakottkrumpli 2012.11.04. 18:38:43

@chipanddale74: És kardigan még csak meg mutatta őket...hová tart a világ?

kardigan 2012.11.04. 20:05:35

@haruka - a túracipős: én hősiesen végignéztem addig az évadot, amíg ki nem esett (dögletesen unalmas volt szerintem, pedig jerrit bírom), de esküszöm nem emlékszem semmire. volt neki az a terve, hogy márpedig elejt egy disznót, és ezt általában késsel a kezében, eszelős tekintettel mondogatta, mindenki jól hülyének nézte, aztán tényleg lett disznó.

de javítsatok ki, ha elfelejtettem valamit, lehet, hogy csak az undorító sérülések képe felülírta.

haruka 2012.11.04. 21:27:04

@kardigan: köszi, ezek szerint már akkor is ilyen uncsi volt. mondjuk most az evakuáltak volt a téma, és nem a mastermind-ok, szóval mindegy is. :)

Kivancsi 2012.11.04. 21:55:17

most voltam szeptemberben Caramoan-on.
sajna a csocsok mar nem voltak ott de tudom ajanlani a turat mindenkinek.
mar odajutni is kesz tulelo-tura :)
Budapest-Caramoan sac/kb 3nap......
süti beállítások módosítása