Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x11 - Kényszer

2012. november 01. 11:00 - fuszulykavirág

Kapásból olyat látunk, amit még soha: Daniel szülinapját ünnepli a szűk család az asztal körül, tortával meg minden, de a mosoly az arcokra van fagyva, mert Tyler fiú egy fegyvert szegez Emilyre, és nagyon úgy tűnik, hogy közönség előtt szeretné fejbe lőni. Persze nem tudjuk meg azonnal, hogyan végződik a dráma. Két nappal korábbról kezdjük az eseményeket, Daniel nyafog Emilynek a reggeli kávé mellett, hogy az anyja nagyon ráizgult a szülinapi parti tervezésére, de Emilynek mint mindig, most is van egy tökéletes megoldás a tarsolyában: legyen egy kis piknik a parton, az biztosan nem lesz túl nagyszabású.

1.JPG

Conrad látogatja meg a fiát, nem akarja, hogy a válás miatt nagyon eltávolodjanak egymástól, úgyhogy azonnal fel is ajánlja, hogy kirúgja Tylert, elvégre ez Daniel vágya. Daniel látszólag örömmel tér vissza a céghez, de persze csak azért, hogy az anyját segíthesse a válóper során a belsős infókkal. Victoria nyilván nem örül az Emily-féle parti pikniknek, de nem kaphat meg mindent egyszerre, ő is tudja, úgyhogy kölcsönadja Ashleyt Emilynek a partiszervezéshez. Emily meglátogatja Nolant, hogy bocsánatot kérjen a vitájuk miatt. Hamar elsimítják a dolgot, és Tyler kicsinálásán kezdenek ügyködni, aki megszerezte Nolan delfinfókáját, és rajta a videókat, na de majd pont ezt használják fel ellene.

Graysonék ügyvédekkel felszerelkezve állnak neki elosztani a vagyont meg a gyerekeket. Victoriának csak a hamptoni ház, néhány festmény meg Charlotte kell, Conrad meg a házassági szerződés szerint járna el inkább. Csakhogy Victoria ügyvédje szerint az asszony terhesen írta alá a házassági szerződést, kényszer hatására, szóval felezni fogják a vagyont. Tyler egészen új frizurát kapott így a végjátékra, kissé őrült benyomását kelti ahogy ismét megzsarolja Conradot, most már a videókkal. Pedig Conrad éppen végleg kirúgni akarta. Victoria ügyvédje szerint lassan itt az ideje keményen játszani, és bíróságig is kell majd menni, de Victoria félti a gyerekeket. Meg mellékesen bevallja, hogy nem is volt terhes, amikor aláírta a házassági szerződést, szóval tényleg nem sok járna neki.

2.JPG

Emily ugrik be Victoriához, aki jól megnézi magának az éppen távozó ügyvédet (tudjuk, ő védte Emily apját is, és nem fellebbezett, szóval előkelő helyet foglal el a bosszút állandók listáján). Emily nagyon szándékosan szóba hozza Victoriának Amandát, és meg is hívatja őt, meg Jacket Daniel partijára. Nyilván azt várja, hogy Victoria majd elintézi helyette a lányt. Emily visszaszerzi a delfinfókát a parti házból, és közben megtalálja Tyler gyógyszerét is, és felhívja az orvosát, aki bár nem elérhető, de Tylert már hetek óta keresik a nyomozók, amiért megtámadta a pszichiátert. Tyler közben éppen hazaér, de Emily még időben lelép, annak viszont szemtanúja lesz, hogy Tyler már nyilvánvalóan kezdi elveszíteni a kontrollt.

3.JPG

Emily meg Nolan kinyomozza Tyler bátyját, megpróbálják rávenni, hogy vigye haza az eltévedt bárányt. Nolan még gépet is küld érte, jófej. Victoria meglátogatja Conradot (nem is szabad nekik találkozniuk…), Conrad meg beavatja őt Tyler zsarolásaiba. Közben kiderült, hogy Tyler már nem is jár a Harvardra, szóval Graysonék összerakják a képet: minden eddigi balhé mögött Tyler áll. Emily megmutatja Danielnek és Ashleynek Tyler gyógyszeres dobozát, meg elmeséli a törés-zúzást, úgyhogy Daniel egyből indul hőst játszani. Jack meg Igazi Emily készítik elő Daniel partiját, Declan meg elkotyogja a lánynak, hogy Jack egy kissé bele volt esve Emilybe. Igazi Emily kérdősre is vonja, de hát ugyan már, most hogy Amanda visszatért, hogy is lehetne bárki más.

4.JPG

Tyler a sötétben ücsörögve várja Danielt, aki most már nagyon ki akarja őt dobni. Tyler már egészen szét van esve, és mikor Daniel a rendőrséget akarja hívni, akkor le is lép – látszólag örökre.  Emily meg Jack a parton készülődve beszélgetnek, és szinte már nekem fáj, ahogy Jack Amandáról beszél. Illetve az, hogy nem a megfelelő lányról. Na mindegy. Daniel előkészít egy fegyvert azért a partira, hátha Tyler mégse lépett le annyira örökre. Tyler telefonjának GPS-e szerint már San Fransico felé repül, a bátyja meg éppen ide felé repül, szóval baj már nem lehet, Nolant is meghívja Emily a partira. Csakhogy Tyler nincs a gépen. Hanem Nolan mögött áll, egy késsel.

5.JPG

Tyler a videókat akarja, és mikor nem kapja meg, vállon szúrja Nolant, hogy nyomatékosítsa a kérését. Erre megjelenik a delfinfókából sugárzó videó, ami most éppen Emily házában van, és ahol Emily meg Daniel éppen arról beszélgetnek, hogy most már megnyugodhatnak, mert Tyler tényleg lelépett. Persze a kis őrült csak a telefonját tette fel a gépre, most pedig Daniel partiján tervez a tortából előugrani. Emily egy szuperédes, szuperromantikus ajándékot ad Danielnek, és még azt is mondja hozzá, hogy mennyire otthon érzi magát mellette. Nolan közben köteleivel küzd, ugyanis Tyler előrelátóan egy székhez kötözte őt. Mióta nincs Nolannel biztonsági embere amúgy? Eddig mindig ott volt a nyomában…

6.JPG

A vendégek kezdenek szállingózni a partira, Conrad és Daniel meg arról beszélgetnek, hogy a trónörökös kihagyna egy félévet a suliban, és inkább a cégnél tapasztalna (meg anyának nyúlná az infókat, ugye). Ashley bemutatja mindenkinek Amandát, a Grayson szülőkön kicsit megfagy a mosoly a viszontlátás örömére. Tyler bátyja is megérkezik Nolanhez, csakhogy ő még mindig mozgás, illetve beszédképtelen, de azért a vendégnek sikerül kiszabadítania. A parti remekül alakul, Victoria és Conrad Charlotte-ért versenyeznek, Amanda féltékenykedik Emilyre, és Tyler is odaért már, de egyelőre csak a házban kutakodik, a többiek már a parton. Victoria ajándéka meglepően hasonlít Emilyére, nahát, nahát.

7.JPG

Emily bemegy a tortáért, ahol Tylerrel fut össze, mondanak egymás csúnya dolgokat, Tyler a delfinfókát akarja nagyon, de nem kapja, viszont Emily valamit a zsebébe csúsztat… mi volt az? Tyler előveszi Emily fegyverét, és ezzel már igen közel kerültünk a nyitó képhez is. Daniel egy karórát kap az apjától, és Emily is megérkezik a tortával, nyomában Tyler a fegyverrel, meglepetés! Tyler kitalál egy mókás játékot is a bulira: ő kérdez valakit, a valakinek igazat kell mondania, ellenkező esetben lelövi. Ez mondjuk bármilyen összejövetelt fel tud pezsdíteni. Conraddal kezdi a mókát, a kérdés, hogy mi történt valójában David Clarke-kal, Conrad pedig nem nagyon akar válaszolni. Hát akkor lőjünk le valakit, Tyler Emily mellett dönt.

8.JPG

Nyilván érkezik a megmentés az utolsó pillanatban, Tyler bátyjának személyében. A zavar pillanatában Jack és Daniel együttes erővel leterítik Tylert, és ezzel vége is a túszdrámának. Amit a zsebébe csúsztatott Emily, az Frank tárcája volt, így ezt a gyilkosságot is sikerült megoldani, gratulálunk a rendőrségnek. Ó, és mellesleg, a fegyverben töltény sem volt. Igazi Emily fantáziáját el kezdi piszkálni az igazság David Clarke-ról, én pedig biztosra veszem, hogyha ennek utána indul, azzal csak a saját sírját ássa meg. Victoria ügyvéd barátja pedig profi, elintézte egy orvossal a terhesség körüli anomáliát, így már tényleg érvénytelen a házassági szerződés, és kezdődhet a harc a vagyonért.

Címkék: bosszú revenge
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2012.11.03. 14:31:17

Jack és Daniel együttes erővel = Jack Daniel's :)
süti beállítások módosítása