Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x11 - 3. döntő

2012. október 31. 11:00 - candyperfumegirl

Egy hét közel sem volt rá elég, hogy kiheverjük a múltkori megrázkódtatásokat, az X-faktor máris támad a következő döntővel, amire DevilNóri James Bond főcímdal estet ígért, erre kíváncsi leszek. Ami Nórikát illeti, már ugrik is a színpadra műsort vezetni, egy kis risza, egy híd, egy cigánykerék, hátraszaltó, tüzes karika, magyar vándor, tripla axel, hunyorítsunk erősen, akkor nem szúrjuk ki rögtön a dublőrt. Ráadásul egy olyan extra produkcióval fenyegetőzik, ami az ő antréján is túltesz, a magyar 007-es teszi tiszteletét. És ez valami miatt akkora dobásnak van szánva, hogy mostantól fél percenként be kell mondani pontosan ugyanazokkal a szavakkal és sejtelmeskedő hangsúllyal, előre félek. Jönnek a mentorok is, a három fiút próbálták a lehetőségekhez képest elegánsra fazonírozni meg rájuk parancsoltak, hogy nézzenek szigorúan, miközben Keresztanyu énekel nekik bevonulós zenét, a Skyfallt, és igen, van még Magyarországon előadó, akire lehet Adele dalt bízni, minden szarkazmustól mentesen mondom, hogy baromi jól szól.

01.png

Ezek után inkább felejtsük is el a semmitmondó közhelyeket, amiket Nórikával váltanak, és jöjjön az első versenyzőnk, a Király fia, erős lesz ez így kezdésnek. Műsor előtt megfogalmazódott bennem, hogy nemlétező tökön szúrom magam, ha Junior kisfilmje a heti vezető bulvárcikként aposztrofált betörésről fog szólni, és de jó, hogy nincs tököm, mert arról szól. KisJimmy arca torzul a feldúlt, aranylemeztől és töltött káposztától megfosztott ház láttán, majd drámai hangon belemondja a kamerába, hogy menjünk innen, mert nem bírom, na ezt az érzést speciel átérzem. Lássuk a produkciót, Goldeneye lesz, és egy pillanatra azt hittem, Daniel Craig áll a színpadon, és próbálkozik énekléssel. Lehet, hogy érdemes lenne tenni erre is egy kísérletet, annál sokkal rosszabb nem lehet, mint amit az a Zámbó Krisztián nyújt, akit már lassan semmi nem ment a mémmé válástól, tessék hallgatni, és okulni. Mentorokat a múlt heti össznépi ajnározás után mintha átprogramozták volna, mert Miki és Geszti is most kíméletlenül kritizál, erőtlen volt, gyenge és unalmas, és lehet, hogy fejlődsz fiam, de nem a megfelelő irányba, ezek a sarkalatos pontok.

Csobot Adél jön most, kisfilm kedvéért ideutaztatták anyut Erdélyből, és családi sztorikat idézgetnek, miközben a szemfüles stáb minden közöttük, mellettük és fölöttük fellelhető felületre különböző Spar termékeket helyez el észrevétlenül. És mit húznak vele ezen a héten, ki nem találnánk, Madonna: Hanky Pankyt, ami barátok közt is Dick Tracy, még csak véletlen sem James Bond. Adél megint megkapja a lámpaburát, hogy rázza magát benne, ezúttal felsőnek, szoknyát meg elfejtenek adni rá, ez nem tartozott a stílust élete legjobb döntései közé. Az előadást megoldja végül is, csak kár, hogy ennél többet nem lehet elmondani róla. Geszti szeretné szerződtetni a mulatójába már most, szerintem el is tudná képzelni egy még meg nem alakult együttesében, Ildi meg kapcsol, hogy Miki mentoráltjáról van szó, tehát bele kell kötni, de azonnal, miért mindig ugyanaz a műfaj? Ez azért erős csúsztatás, de mindegy, ezen most el lehet ordibálni a következő reklámszünetig, úgyis kevés volt a hajtépés az előző adásban. Nórikától meg kapunk valami magyarázatfélét a dalválasztásra: a James Bont esten minden olyan előadótól el lehet énekelni bármit, aki már valaha énekelt James Bond főcímdalt, azért múlt héten nem egészen erről volt szó, ez így baromság.

02.png

Lass Bea és kisfilmje következik, egy kis párbaj miatti megzakkanással, majd születésnapi köszöntéssel, és iszonyatos, indokolatlan mennyiségű bőgéssel. Beára most Nancy Sinatra: Bang Banget osztottak, ez meg Kill Bill, nem lett volna egyszerűbb a mai show-t filmzenei estnek hívni? A feldolgozás elég erőszakos, Bea olyan ijesztő fejeket vág benne, mint még soha, pedig ez eredmény, és az a baj, hogy ez a dal eredetiben attól zseniális, hogy a témájával kontrasztban mennyire lágy. Ráadásul kap az egész egy olyan körítést, ami számomra értelmezhetetlen, van egy táncosfiú, aki néha hozzáér, néha meg nem, mintha ő is félne tőle, és én szeretném, tényleg szeretném látni, hogy ennek valami üzenete van, de elvérzek az erőlködésben. Potosan így jár a produkció is, mentorok meg megint bekeményítenek, elsősorban Miki és Geszti, ez egy gagyi alternatív színház volt, ráadásul ijesztő, miért nem próbál téged keresztanyád legalább egy kicsit szerethetővé tenni? Most Feró sem akar kimaradni a buliból, Beám, te egyre rosszabb vagy ebben a műsorban, és ezek után semmi nem ment meg minket a további könnyektől, de azért most van is oka, nagyon nem bántak vele kesztyűs kézzel. Ilyenkor kell a tökéletesen elfogult mentor, aki a tőle telhető legnagyobb hangerőn üvöltözheti, hogy „egy csodálatos nő vagy, Bea!", akármennyire is görbül lefelé a szája a versenyzőjének.

03.png

Fehér Zolit Geszti elvitte fellépni, hogy nőjön a színpadi önbizalma, ezt pedig úgy képzelte el, hogy megtöltött egy szórakozóhelyet családtagokkal és barátokkal. „Ilyen jó érzésem színpadon még sosem volt, el sem hittem, hogy ennyire szeretnek az emberek"- így Zoli, miközben bevágják a kislányát, ahogy csápol apucinak. Zoli végre tényleg Bond dalt kapott, Licence To Kill, és nem is rossz a választás, mert el tudja ő ezt nyomni, csak azokról a durván nőies gesztusokról kéne leszoktatni sürgősen, mert teljesen elvonják a figyelmet. Keresztanyunak ez a produkció megérintette a szenvedélyes női lelkületét, mert csillogó szemekkel ömleng, vagy csak beakadt az előbbi Lass Bea lemez: „csodálatos vagy, Zoli!" Geszti besöpri még Mikitől is a dicséreteket, Ferónak meg nem adnak szót, úgyhogy amikor a Rocklegendának végre alkalma nyílik beszélni, rögtönöz egy igen szórakoztató standup comedyt. Az a monológ lényege, hogy ez a dal nem állt jól Zolinak (ez a motívum egyébként minden értékelésének a fő fonala volt az este folyamán), mert neki sokkal jobban áll a líra, köszönjük az élményt Feró.

04.png

Ezek után jöhetnek a Nemzet Csótányának mentoráltjai is, lássuk, nekik mi áll jól, elsőként a Spirit. A Wolf Kati hasonmásverseny kerületi első helyezettje meggyőzte a fiúkat, hogy csináltassanak közös tetkót, amit a srácok be is vállaltak. Szép gesztus ez tőlük úgy, hogy a banda olyan másfél hónapja létezik, és jó eséllyel a Facebook ismerőseik közül is törlik egymást, miután kiesnek, de legalább születetett egy helyes kisfilm, olyan aranyosak, na. Produkciójuk Tainted Love lesz, ami valami nagyon jól rejtegetett, soha be nem mutatott nyolcvanas évekbeli James Bond film főcímdala lehetett, amiben Eric Roberts játszotta a 007-et és Emilio Estevez az ellenfelét, mert hogy én nem tudom a Soft Cellt Bond főcímzenékhez kapcsolni sehogy, az tuti. Abroszékra visszatérve a produkció az érthetetlen számválasztás mellett is elég halovány marad, srácok konkrétan eltűnnek benne, pedig az egyiküket még geekre is fazonírozták, amire nem lehet más magyarázatot találni, csak hogy meg kellett valahogy különböztetni a táncosoktól. Mikinek és Ildinek bejött a dolog, ez érdekes, Geszti meg viccesen zenetanárnak képzeli magát egy pillanatra, és a hamis hangok elfogadhatatlanságáról szónokol, pláne akkor, ha az ember olyan gyönyörű (ezt a szót ő használta), mint a Spirites Péter, akkor legalább énekelni tanuljon már meg. Nórika besomfordál, és azt mondja, a Soft Cell nagyon sok James Bond témát feldolgozott a dalaiban, tehát innen a kapcsolat. Rettentő viccesek amúgy ezek a momentumok, ahogy a random számválasztásokat próbálják vért izzadva a tematikába erőltetni.

05.png

Jaj istenem, Szabó Dávid jön, maradt még barnítókrém, és megvan vajon a hatosztatú kockahas rajzsablon a sminkasztalon? Ezek a kérdések foglalkoztatnak most nagyon. Még végig kell néznünk egy nagyon tanulságos kisfilmet, mert állítólag ahhoz, hogy egy musicalszínészből tökös popénekes váljon, el kell vinni szarrá veretni gyönyörűségesen. Dávid ennek megfelelően ketrecharcra megy (legalábbis ezt mondja), tényleg elég lelakott feje lett az interjú végére reméljük, hatásos lesz a dolog, jöjjön a produkció. Geszti nem agyalt rajta sokat, ha már múlt héten (!) elvérzett egy Robbie Williams számmal, fussunk neki egy másikkal! Pont a Milleniummal, ami nem is a legjobbak közül való, de nagyobb baj, hogy minden egyes hang olyan fülsértően hamis Szanó Dávid tolmácsolásában, hogy azt hittem, rossz műsort nézek. A Bond kapocs meg az lesz vajon, hogy Robbie Williams mennyire hasonlít a fiatal Sean Connery-re? Nem lepne már meg az sem. Na értékeljünk, hihetetlen módon csak Miki képes kimondani, hogy ez hamis volt, és nem is kicsit, többiek visszafogottan ugyan, de dicsérgetnek. Én már csak Nóri magyarázatát várom, jön is: a Millenium felhasznál egy pár másodperces sample-t a You Only Live Twice-ból, én kérek elnézést.

06.png

Stone következik, akit elvisznek, és beültetnek egy versenyautóba, hadd örüljön, mérhetetlenül érdektelen kisfilm. Rá a You Know My Name-et osztották Chris Cornelltől, ami alapból sem egy hegyeket megmozgató dal, de ő még unalmasabbá tudja tenni valahogy, bár az angol kiejtése legalább a produkció szórakoztató értékét növeli valamennyire. Mikit az operatőr pont egy olyan pillanatban találja meg, amikor „mikor lesz már ennek vége?" –fejet vág, alig várom az értékelését. Azt mondja, Stone nem bírt el ezzel a dallal, Feró szerint viszont jól állt neki, állítom, direkt trollkodik, hogy minden értékelésnél ezzel jön. Ildi megint eljátssza azt, hogy Mikiből csinál ellenséget, miért szálltál rá az én versenyzőimre, te rohadék? Jézus az égben, én meg most vettem észre, hogy Stone-on bőrnadrág van, reklámszünetet követelek, hogy ezt kiheverjem. Nórika megint elköveti azt a hibát, hogy Stone szája elé tartja a mikrofont, aki meg is ragadja az alkalmat, hogy nyilatkozzon még egy extra tenyérbemászót: „majd a jövő héten jobb leszek, ha továbbjutok, és miért ne jutnék tovább?"

07.png

Hála mindennek, ami szent, Oláh Gergő jön végre. Egy kicsit még a családi pillanatokat kell nézni a kisfilmben, feleség, romantikázás, mindez szép és jó, de énekeljen már. Már eleve úgy kezdi a produkciót, hogy repednek a falak, a folytatásban meg még táncol, bulizik és SZÓRAKOZTAT is amellett, hogy könnyedén és baromi jól énekel, nincs itt kérdés kéremszépen. Tom Jones-t hozott amúgy, de nem Thunderballt, hanem If I Only Knew-t, jobb választást is el lehetne képzelni ennél, de ő még így sem tud hibázni. Stúdió robban, mentorok meg nem bírnak magukkal, üvölt mindegyik szinte egyszerre, miért csinálod ezt velünk, hagy abba, de azonnal, nekünk is vannak ám versenyzőink! Keresztanyu bebizonyítja, hogy minden erőlködése ellenére azért néha tényleg vannak neki is vicces pillanatai, előrángatja Gergő szülei a tömegből, és nekik szegei a kérdést: „hogy csináltátok??!" Geszti eközben elégedetten hátradől, sokatmondóan somolyog, és alig meri elhinni, hogy mekkora embertelen szerencséje van.

08.png

Gergő máris megkapja a konkurenciát, Antal Timi érkezik, akit Keresztanyu folyton azzal cseszeget, hogy lazuljon el jobban a színpadon. Miki ezt a pici lányt mégse viheti el boxolni, életveszélyes lenne, úgyhogy a House módszert alkalmazva elviszi arra a légfúvós röptetős atomkirályságra, amit nekem is ki kell próbálnom, de azonnal. A produkció meg Alicia Keys: Empire State Of Mind lesz, mert neki is volt köze James Bond főcímdalhoz ugye, nem csak Szex és New Yorkhoz ezzel a dallal. Timi ügyes most is, még a félig-meddig rapbetétet is bevállalja, hangja meg ugye van, akármennyire próbálja is elterelni róla a figyelmet az ismét katasztrofálisra sikeredett styling. (rikító pink blézer, szegecses halálfejes póló és nagymamafukszok, és egyre inkább azt érzem, hogy a hajfestéséért felelős fodrász sem a barátja Timinek.) Ildinek a produkció nagyon tetszett, nem tudja nem imádni, akkor sem, ha az ellenség mentoráltja, sőt még egy kis pálinkázást is beígér neki. Általános imádás van amúgy, pedig Feró eltökélt szándéka volt, hogy beleköt, de képtelen rá.

09.png

Utolsónak a Like lányokat hagyták ma, ők a kisfilm kedvéért túrázni mentek, és csináltak annyi fotót a szponzortelefonnal, amennyit csak bírtak. Ők Paul McCartney And The Wings : Live And Let Die-t kapták, ezzel együtt már négyre emelkedett az est folyamán előadott Bond főcímzenék száma, el sem hiszem . Ez a rockos (Guns 'N Roses után szabadon?) feldolgozás amúgy nem is rossz, és a lányok jobb produkciói közé tartozik. Azt szeretném még megtudni, melyik fodrász kényszerképzete az, hogy van élő nő a Földön, akinek ez az elöl feltupírozott és egy vödör zselével hátranyalt frizura jól áll, amivel ma a vörös Like lánynak és Lass Beának is ki kellett röhögtetnie magát. Értékelést megint Kersztanyu kezdi, hiszen kiegészítő esztétikai látványelemként félmeztelen férfitestek is voltak a színpadon, és az ilyesmit ő mindig kitörő lelkesedéssel fogadja, de amúgy a lányok produkciója is élvezhető volt. Mindeninek nagyon bejött ez most, Nórika bakizik még egyet, hogy csak másodszorra tudja elmondani az általa leghíresebb Bond dalnak titulált szám címét, és ezzel a versenyprodukciók végére értünk.

10.png

Megnézzük még pár percben, hogy mutogatták az X-faktorosokat a Skyfall díszvetítésén, majd Daniel Craig baltaarcát bámulhatjuk vagy három percen keresztünk, ami nélkül egész jól meglettem volna. Ezek után már semmi nem ment meg minket a fergetegesnek beharangozott és agyontitokzatoskodott extra produkciótól, amire Nórika bugyuta szőkenőre programozott robot módjára félpercenként emlékeztetett minket, semmi jóra nem számítok. Ennek megfelelően nem más áll a színpadon, mint a börtön után tisztára mosdatott és fényesre polírozott Stohl Buci, de olyan körítéssel, minta minimum a pápa érkezett volna az X-faktor színdadára, ezt nem hiszem el. Ráadásul a Take That Rule The World-jét nyomja egy közepesen hamis playback produkcióban, akkor meg nem értem, mit keres a zenekar a színpadon, de mindegy is, én még a sokkból sem ocsúdtam fel teljesen. Nóri lelkesen csatlakozik a szentté avatási procedúrához, isten hozott újra köztünk Buci, pont itt tartottunk, mielőtt egy bűncselekmény és egy börtönbüntetés durván félbeszakított minket!

11.png

Hagyjuk ezt inkább, és nézzük azt, ami a mi műsorunk szempontjából lényeges, ma este még kiesik valaki, és nem StohlBuci lesz az. Devil lezárja a szavazást, és kiderül, hogy megint Fehér Zoli maradt a végén, de most a Spiritet kapja ellenfélnek, a csapatok szívása is folytatódik. A két párbajprodukciót leginkább úgy lehet megkülönböztetni, hogy az egyik bűnhamis, a másik meg hallgathatatlan. A Spirit Geszti Csepp a tengerben című szerzeményével küszködik eredménytelenül, Fehér Zoli meg Kocsis Tibor Valahol elrontottam című dalát mészárolja le látványosan. Feró ehhez képest azt mondja, Zoli tökéletesen énekelt, de neki a gyerekei kellenek ide, tényleg vicces kedvében van ma. Többi mentor máshogy dönt, mind a Spiritet zavarja haza, így Fehér Zoli másodszor is megmenekül, és újabb csapat vérzik el a magyar X-faktorban, félelmetes, mennyire nem működik nálunk ez a kategória. Devi jövő hétre már semmilyen tematikát nem ígér, most hirtelen nem is tudom, hogy ezt jó vagy rossz jelnek tekintsem az eddigiek alapján.

Címkék: x faktor
83 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

candyperfumegirl 2012.10.31. 11:11:31

ez nem tartozott a stílust élete legjobb döntései közé--> ez itt természetesen STYLIST akart lenni, már én is megborultam az X-faktortól, úgy látszik. Sorry az elütésekért.

hannamontanna 2012.10.31. 11:23:11

Köszi a hv-t, már vártam!
Az a helyzet, hogy ha Gergő nem lenne, akkor tényleg nem tudom miért is nézném. Jó, még Timi is nagyon jó, de Gergő egyszerűen frenetikus. Rettentően aggódom, hogy a celebgyárban nehogy elrontsák. Majd meglátjuk kibírja-e. Amúgy hihetetlen, hogy ha összehasonlítom V. Csabával, aki ugye nyert (???), hát igen.... Szegény Szabó Dávid nagyon vékonyka volt. Neki azt hiszem rögeszméje, hogy ki akar törni abból a színházi világból. Nem tudtam, hogy az annyira rossz. Z. Krisztián szegény nagyon küzd, de sajnos nagyon kevés. Nem baj ez, csak kínos. Biztos megbánta már. Beáról szerintem ki fog derülni a végén, hogy jól beetetett mindenkit, nem is olyan sérülékeny ő, csak ez a koncepció, ő pedig egy színésznő. Adélról csak az exhibicionizmus jut eszembe és nem az éneklés kapcsán. F. Zolinak jó a hangja, de jól belekeveredett ebbe a pletykahadjáratba. Így aztán szavazat nuku. Spiritből a csaj jó, de a két srác, nulla. Like nem rossz, de inkább külön kellett volna indulniuk. A szőke csaj hasonlít Pinkre nem?

hannamontanna 2012.10.31. 11:30:02

Ja,és HAJRÁ GERGŐ!!!! Az egyetlen, akit már várok, hogy énekeljen, és ő az, akinek a cd-jét meg fogom venni az összes mega-x-csillagszületik-faktorban feltűnt nyerő és elvérzett versenyző kínkeservesen összehozott cd-i közül. Mondjuk izgi lenne egy magyar dal is tőle, függetlenül attól, hogy az angol kiejtése csodás, amit nem is értek......

vitaygeorgina 2012.10.31. 11:31:40

Engem annyira felidegesített ez az adás, hogy azt hittem, bosszankodva fogom olvasni a posztot is, de nem így történt, nagyon jókat röhögtem. Főleg, amiket Stohlról írtál :D
Amúgy én őt pont nem tartottam hamisnak, sőt, azt is gondoltam, hogy énekesi szempontból ez volt a legjobb produkció, bár magát a hapsit nem bírom.
Főleg a James Bond párhuzamot nem értettem: a vezetési stílusa olyan, mint James Bondnak? Vagy mi a közös pont? És a baleset nem volt még elég rég ahhoz, hogy ne legyen Stohl ne legyen érzékeny téma.

fofofo 2012.10.31. 11:32:56

na, asszem beállok arra, hogy az eredményhirdetésre rakom össze magam buli előtt, gyorsan megnézem a drámát, aztán a történéseket elolvasom a hogyvolton. nem tudom, hogy bírsz ekkora f.sból ilyen jó posztokat összehozni, de max respect.

fofofo 2012.10.31. 11:33:46

@vitaygeorgina: szinkronizált bondot, tán a mostanit is

vitaygeorgina 2012.10.31. 11:39:37

@fofofo: köszi.
Most pirulhatok, mert egy Bond filmet sem láttam még, és soha rá nem jöttem volna a kapcsolatra :S

Amúgy az a nagyvonalúság, amivel a tematikát kezelték, figyelemreméltó. Annál már csak az érdekesebb, hogy az előző adásokban nem is volt tematika, és Nóri a következőre se jelentett be semmit. Kis, apró jele annak a százmillió igénytelenségnek, amivel a mostani évadban találkozhatunk.

candyperfumegirl 2012.10.31. 11:42:49

@vitaygeorgina: Daniel Craig szinkronhangja, ennyi.

candyperfumegirl 2012.10.31. 11:44:28

@vitaygeorgina: örülök, hogy nem csak engem zavar ez. Erőltessék már meg magukat! Hol vannak már a swing meg LGT estek az első Megasztár szériákból...

chilii · http://chilii.blog.hu 2012.10.31. 12:15:15

sosem kedveltem Bucit, de mára ott tartok, hogy simán odébb kapcsolok már akkor is, ha csak szinkronként meghallom a hangját... a műsor mostanra csak arra való, hogy az rtl ráhúzza az összes többi bulvár műsorát, a reggelitől a fókuszig, az összes szarban ott van a ziksz, így olcsón telik a műsoridő...
Ja a legfontosabb a HV most is zseniális!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.31. 12:25:09

@hannamontanna: A Zolis pletyihadjáratról: hoz(hatna) neki jópár szavazatot! No meg egy angoltanárt. LehetneStone csoporttársa a következő kisfilmben egy angoltanfolyamon (szponzorok , halljátok?)

@vitaygeorgina: Lehet, hogy azt hitte sz ő szuper-subaruját is A Laborban kísérletezték ki Őfelsége Tudósai. vagy simán csak akkora arca van, mint James Bondnakaki egyszerűen tökéletes.

garrett27 2012.10.31. 12:29:14

Eddig is joggal tartottam ezektől a tematikus (most éppen James Bond) estéktől. A korábbi adások valamelyikében pl. zúzós rock témákat ígértek, amibe náluk még Celine Dion is belefért. Akkor inkább hagyjuk. Rock vonalon egyébként sem szoktak tovább menni a You shock my all night long-nál. Pedig mennyi jó nótát tudnék. Uriah Heep - Rain, July morning, Easy road, stb, a bátrabbaknak Deep Purple - Child in time. Stone-nak külön a Sabbath-tól az Iron man. Szóval lehetne ütős estét csinálni. Sajnos ezek hiú ábrándok, így kénytelenek leszünk továbbra is az aktuális slágermarhaságokat hallgatni a kötelező Adele, Katey Perry, Pink, dalokkal.
Bár még ezekkel is vigyázni kell, mert Oláh Gergőn és Antal Timin kívül nem mindegy milyen dalt kapnak a versenyzők. Z. Krisztián külön eset, neki szerintem verset kellene mondania, mindenkinek sokkal jobb lenne.

bruu 2012.10.31. 13:00:25

@garrett27: a legjobb az lenne ha jimmijunior inkább táncolna, a port jobban viseljük mint a zajt:)
A párbajt láttam az dráma volt az a pasi mint egy herelét macska úgy vernyákolt hamis volt és elcsúszott. Ilyenkor miért nem lehet mind a kettőt kiszavazni? szerintem Timi és Gergő a két hang aki ér vmit ebben a műsorban, nah meg a TÁBLAGÉP. Remélem devilnek ikrei lesznek és egy időre eltűnik a képernyőről vagy megy a fem3-ra rendiné mellé. Nah felvezették bucit, lehet úgy vezet mint bond vagy annyi kocsit tört össez mint bond, ez a kapcsolat. Jön majd a devil stohl csere, de jó is lesz.
Candy: egy hős vagy, hogy ezt a vacak müsort végig birod nézni. GIGARESPECT.

Pácsó Ármándó 2012.10.31. 13:17:36

Jó lett a hogyvolt, köszi!

Eruka 2012.10.31. 13:35:33

@garrett27: a Child in Time egy kicsit hosszú opusz egy ilyen műsorhoz! :)) Bár imádom a nótát, de 10ből 8 embernek fogalma sem lenne mi az...
És Gillan után tényleg csak a legbátrabbak... :D
egy JÓ rock-estben én már nem reménykedek....az általad emlegetett okok miatt (minden lehet rock az x-fakiban, ahogyan minden lehet Bond-dal :D)

ensorcelant 2012.10.31. 13:40:02

Ezt a műsort nem láttam, csak részleteket, mikor oda-odakapcsoltam. De mindenki olyan hamis volt (Oláh Gergőt pont nem láttam), hogy sikítva kapcsoltam tovább! Egyébként én végig azt hittem, hogy az extra produkció az igazi magyar Bond lesz. És az számomra Kautzky Armand! Pont annyira nem jön be nekem őfelsége titkosügynökének a Stohl, mint az a baltaképű Craig.

almafa5555 2012.10.31. 15:19:53

@Pácsó Ármándó: én is úgy vártam már!!!ez teszi élvezetessé.

almafa5555 2012.10.31. 15:20:36

az est "csúcspontja" számomra a "sztárvendég" volt....régen akadtam már ki valamin ennyire

Pácsó Ármándó 2012.10.31. 15:28:54

@ensorcelant: Egyértelműen Kautzky! Én is őt vártam, nem ezt a ...

@almafa5555: Szerintem is!

Ditti82 2012.10.31. 16:20:13

Én nem láttam, csak neten néztem bele a produkciókba. Mindent elmond, hogy csak Gergőt hallgattam végig. :)

futás csicskák! 2012.10.31. 16:45:53

kia rákos geci néz szaros müsorokat dik
nyirvákoló csirák

Johnny336 2012.10.31. 17:38:43

@ensorcelant: Daniel Craig jó Bondnak. De valóban nekem is Kautzky Armand ugrik be a magyar Bond kifejezésre.

Énekelni csak a cigánysrác, meg az a kiscsaj tud, aki rohadtul hasonlít a Claire Danes-re.
Ők ketten szerintem nagyon jók, többiek menjenek haza....

AnnaKarenina 2012.10.31. 17:43:26

Armand egy műember. Százszor inkább a bűnös Stohl.

AnnaKarenina 2012.10.31. 17:44:08

Gergő szuper. Timi merev, hiába jó hang. Fehér Zolit sajnálom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 17:55:16

@Johnny336: Timin és Gergőn kívül a Like és Lass Bea is nagyon jót alkottak a legutóbb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 18:04:09

A mentorok csináltak Zámbó Krisztiánból Pandacsöki Boborjánt - már legkésőbb a Táborban ki kellett volna szavazniuk.

Keresztes Ildikó egyszerrre hozta meg a mentorházban a legjobb (Lass Bea bejuttatása) és a legrosszabb (Zámbó Krisztián bejuttatása) mentori döntését. Zámbó Krisztiánnak már rég repülnie kellett volna! Zámbó Krisztián helyett bármely másikkal jobban jártunk volna.

Lass Bea nálam kérdőjelből nagy kedvenccé nőtte ki magát elég hamar.

Sokorai_Atala 2012.10.31. 18:05:04

Én azt gondoltam, hogy a szokásos bilifrizuránál nincs gagyibb, de valóban ez a felpolcolt hátrasimulós borzalom mindent visz. Kiszavaznám a fodrászt és a stylistot is.

rockjano 2012.10.31. 18:07:46

Gergő jó csak nem szabad meghallgatni ugyanazt Tom Jonestól mert a különbség az ugye felmérhetetlen. (Jó Gergő ember TJ meg félisten az egy más kategória)

Timi tényleg jó de az alsóbb régiókban bizonytalan és ezen még nem tudtak segíteni (nem is fognak több év kell hozzá), ha olyan dalt kap ami neki való (lásd első élőshow) akkor csodás de ha nem akkor anyira azért sajnos nem.

A többiek sajnos mind felejthetőek néha egy kicsit jobbak vagy rosszabbak de alapvetően egyikből sem lesz semmi...

Az RTL viszont sokat keres...
Azzal nem értek egyet viszont hogy ez a mezőny sokkal rosszabb mint tavaly vagy azelött...szerintem nem...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 18:11:55

A Like nagyon dögös és hallgatni is kellemes produkciót alkotott erős vokálokkal - különösen Szulita és Petra.

Lass Bea - Nagyonis szerethető produkció volt, magával ragadott, elvarázsolt, továbbá nagyon jó bluesos rockot csinált ebből a dalból. Csak minek húzták le a férfimentorok, nem értem. Nekem fájt, ahogy Beát lehúzták érdemtelenül!

Megjegyzés a Bang Bang c. dalhoz: az eredeti dal szerzője Sonny Bono, eredetileg Cher adta elő még 1966-ban, Nancy Sinatra 1967-ben feldolgozta, majd 1987-ben Cher feldolgozta saját dalát. Lass Bea ezt a Cher 1987-es verzióját vette alapul.

Sokorai_Atala 2012.10.31. 18:17:17

@hannamontanna: szerintem is színészkedik Lass Bea, már a selejtezőn feltűnt és azóta is ezt látom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 18:18:45

@Sokorai_Atala: Csak nem a Star Trekre hajaznak ezek a faktorkák?

@rockjano: A legtöbb nagy énekesnek is idő kellett, hogy beérjen a hangja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 18:20:53

@Sokorai_Atala: Ha így van, akkor is lehet jó koncepciója a dalokkal kapcsolatban.

Sokorai_Atala 2012.10.31. 18:29:57

@Peter_Cs: nem az énektudását bírálom vagy méltatom,kizárólag az éneklésen kívüli viselkedését, arra gondolom, hogy nincs egy őszinte mozdulata,pillanat.
Star-trek-tényleg:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 18:37:06

@rockjano: @Peter_Cs: Gubik Petrában például sokkal több dögösség van, mint Antal Timiben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 18:39:36

@Sokorai_Atala: Lass Bea - lehet, hogy ez is az egyik oldala, nem tudhatjuk. A neten találtam olyan produkciókat, melyekben sokkal lazább:
www.youtube.com/watch?v=Bop4AgTIA_o
www.youtube.com/watch?v=52J73nxuGrA

virágméz 2012.10.31. 19:47:28

volt ennek az estének egyetlen szuperprodukciója,tökéletes, élvezetes, minőségi, és az eddigi magas színvonalát is überelte, és ez a hv. Mi kommentelők sztem teljes egyetértésben elmondhatjuk ezt, és ezzel a mostani széria Oláh Gergő melletti másik tehetségét nevesítjük. Grat és grat!!!!Éljen a két döntős!!!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 19:51:33

@virágméz: Kétséget kizárva a legnagyobb hang ebben a mezőnyben Antal Timi.

Ugyandehogy (törölt) 2012.10.31. 20:09:31

" isten hozott újra köztünk Buci, pont itt tartottunk, mielőtt egy bűncselekmény és egy börtönbüntetés durván félbeszakított minket!"

CPG, ezért a szövegért szeretlek olvasni:DDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.10.31. 20:13:59

Dalszöveg Zámbó Krisztiánnak:

Egyszer megvadulok én, ha jön a kakas,
Fejemhez a pisztolyt, meghúzom a ravaszt.
Előtte még kakas-céllövöldét:
Csak lövöldözök szerteszét.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.10.31. 20:21:54

Oláh Gergőt egyedül Rúzsa Magdi tudná legyőzni, de ő most nincs itt.
Ja, én is meg tudnám verni, de csak lábteniszben. :)
Gergő legközelebb elénekelhetné az alábbi ütős nótámat:

ÜTŐS NÓTA

Kéne írni ütős nótát,
Ami kerget sáncon lót át,
Mitől futólép a veréb,
S Áts Ferit ver péppé Geréb.

Ütős nóta agyig hatol,
S megharap, ha ráugatol!
Arcomon a harci pírok
Jelzik, ütős nótát írok.

Ütős nótát írok, mer’ én
Mostan ütős nóta terén
Alkotok egy marha nagyot!
Hé, mit keres az az agy ott?!

Ja, az enyém! Eldobtam én,
S nyerítve rugdalja a mén,
Sáncon dekáz percek óta.
Hű, ez tényleg ütős nóta!

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.hu/2011/06/utos-nota.html
:)

England win The Ashes! 2012.10.31. 21:02:58

Jobban is össze lehetett volna válogatni a dalokat.

Zámbó kaphatta volna a You Know My Name-t. Chris vs Chris (igaz, Cormell esetében Christopher, de kicsiségre nem adunk)

Csobot nyervoghatta volna az Adele-féle számot.

Lassnak a Goldeneye jöhetett volna. Igaz, ő nem T, mint Tina, hanem P, mint ****.

Stone-nek a The Living Daylights. A-ha, persze...

Szabónak a Die Another Day. Madonna mia!

A többit a képzelőerőtökre bízom.

England win The Ashes! 2012.10.31. 21:04:34

Ja, ez a hátracselézett séró a csajoknál gondolom utalás akart lenni Grace Jonesra. :)

2012.10.31. 21:41:46

@Frady Endre: Zseniális vagy, mondták már? :) Minden blogon mindig várom a verset.

pucros 2012.10.31. 23:36:27

Persze hogy nem működik csapat, mennyivel nehezebb keverni, pláne dilettánsoknak.

pucros 2012.10.31. 23:42:01

Zoli elbaszta mert a nép nem a buzikat utálja, hanem a buzis affektálást, amire most már mentsége sincs.

9Kitti2 2012.11.01. 00:15:07

@Frady Endre: nem tudom, mondták-e már, de egy állat vagy, a szó legjobb értelmében véve :D Megnéztem a blogodat is... hát le a kalappal :DDD

krasfanec 2012.11.01. 00:52:54

talán annyi hiányzik az új sorozatból, hogy nincs bekamerázva az x-faktor ház. komoly crossovert lehetett volna kihozni ebből.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.11.01. 02:29:14

@garrett27: Azért Adele-t és Katy Perry-t egy sorban egymás mellett leírni elég bátor dolog. :)

Patreides · patreides.blog.hu 2012.11.01. 02:30:32

"A Spirit Geszti Csepp a tengerben című szerzeményével küszködik eredménytelenül"

Azért Dés Lászlónak is lehetett némi köze ahhoz a dalhoz, azt hiszem. :)

Patreides · patreides.blog.hu 2012.11.01. 02:41:49

@Peter_Cs: "A legtöbb nagy énekesnek is idő kellett, hogy beérjen a hangja."

Alig várom, hogy láthassam, amint Zámbó Krisztián Verdit énekel. :)

szbszig 2012.11.01. 06:54:02

@garrett27: "Z. Krisztián külön eset, neki szerintem verset kellene mondania, mindenkinek sokkal jobb lenne."

Ezen hangosan felröhögtem. :D

Luddita 2012.11.01. 07:07:27

Nagyon szeretem a hogyvoltot!
Lenyűgös Oláh Gergő tehetsége!
Timinek tényleg jó a hangja, számomea ő nagyon merev! Olyan, mint aki feladatot teljesít. Illetve az egész megjelenését valahogy idősebbé teszik, mint ahány éves ő. A múlt heti produkcióját mindenki nagyon dícsérte. Nekem sajnos nem tetszett, folyton a Veca féle New York jutott eszembe, ami sokkal de sokkal jobban tetszett, a hang és az egyszerű, laza éneklés!
Íme: www.youtube.com/watch?v=uTEfCN5pJXA

virágméz 2012.11.01. 07:59:23

@Peter_Cs: a hv alatt a hogyvolt írót értettem, bocs, bár a Timi is jó

SarahConnor 2012.11.01. 09:31:32

Gergő az egyetlen, aki itt győzhet, nem kérdés. Antal Timi is ott van a szeren, és meg kell mondjam, ezen a héten Lass Bea is jó volt, nekem igenis bejött (az viszont undorító volt, hogy úgy veszekedtek rajta a mentorok, mintha ő ott se lenne). Adélka meg otthon van a választott stílusában, csak úgy érzem, hamarosan unni fogom ezt a túlmozgásos előadásmódot, és szerintem nem vagyok egyedül.

Stone kicsattog a színpadra, beáll terpeszbe és gyomorból dalolászik, uncsi. A Spirit egyszer szólt jól, azóta se (plusz a közös tetkó után gondoltam, hogy kiesnek: Murphy).

Zámbó Krisztián beválthatná a fenyegetéseit, és hazamehetne már tényleg, mert nem való a műsorba.

Szabó Dávid meg eddig még sehogy nem érdekelt. Énekesként pláne nem.

Ne feledjétek: Oláh Gergő szombat este ismét fellép! :D

parcihocok 2012.11.01. 09:47:47

Köszönjük a hogyvoltot, százszor jobb volt, mint a műsor. Hiába vagyok lelkes x-néző, ez a széria felháborítóan pocsék.
StohlBucit már meg sem néztem, de ide a rozsdás bökőt, hogy azért kellett most rehabilitálni, mert jövőre Nórika babázni fog, Buci meg visszakapja a műsorvezetői pozíciót.

Bucca 2012.11.01. 13:26:55

:)

Jó kis hv volt!
A műsort nem bírom nézni (rettentő módon idegesít a műsorvezető, a mentorok, meg a "produkciók" többsége is), de olvasni legalább élvezetes.

Becsszó, már az elején rögtön azt olvastam, hogy DeBilNóri, aztán a hv-t végigolvasva arra jutottam, hogy sokat nem tévedtem :)

Ez pedig mindent vitt: "pont itt tartottunk, mielőtt egy bűncselekmény és egy börtönbüntetés durván félbeszakított minket!"

:)))

Bucca 2012.11.01. 13:28:35

@fofofo:

És szegénynek ehhez a teljes műsort végig kell kínlódnia!

Bucca 2012.11.01. 13:31:06

@vitaygeorgina:
Az egész sztem arra volt jó, hogy a "magyar DzsémszBondot" istenien visszanyalják a show színpadára.
Vhogy vissza kellett dobni olyan módon a köztudatba, hogy ismét szuper gázsikat akaszthasson le a reteknél.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.11.01. 14:19:39

@canahari: Sajnos többnyire az ellenkezőjét mondják, de éppen ezért igen jólesik! Kösszy! Hálából két szerzeményem, amit az Alma együttes megzenésített:
www.youtube.com/watch?v=p1okY8Qjqjw
és
www.youtube.com/watch?v=fn7iA3Frozw
Mindkettő rajta van a legújabb "Szén, szerelem, költemény" lemezükön.
:)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.11.01. 14:22:34

@9Kitti2: Állat?! Igen, kösszy!!! :DDD
Akkor most ezt a megzenésített mélylírámat is hallgasd meg! Darth Vader végnapjai:
www.youtube.com/watch?v=tNDYROITNYw
:)

9Kitti2 2012.11.01. 15:10:48

@Frady Endre: mélylíra.. :D hát én nem tudom ember, hogy te ki vagy, vagy melyik bolygóról jöttél, de imádlak!!! :D

candyperfumegirl 2012.11.01. 15:10:55

@Bucca: én is csak azt tudom mondani, amit sixx a djonis postnál: KÉTSZER! :) Ezt az adást legalábbis kétszer néztem meg, ahogy a legtöbbet szintén.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.01. 15:32:15

@candyperfumegirl: Már önmagában Zámbó Krisztián katasztrofális előadását végigszenvedni egy kisebbszerű hőstett, különösen másodszorra vagy többedszerre.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.11.01. 15:45:53

@9Kitti2: Megtisztelő... :)))
Ha jártál a blogomon, akkor tudod, hogy én is egyszerű kétkezi megélhetési Föld lakó vagyok. Ha esetleg lelki/szellemi témában is érdekel, mit művelek, akkor megnézheted/meghallgathatod itt:
www.krisztusegyhaza.hu/predikaciok.html
Kellemes lelki felüdülést! :)
Szepy (Szepessy Gábor alias Frady Endre)
:)

cz80 2012.11.01. 16:01:09

Apukám mondta régen mindig azt, hogyha kikap a kispest, kidobja a tévét. Most en épp így vagyok azzal az eshetoséggel, ha nem oláh gergövel nyeretik meg.

hannamontanna 2012.11.01. 19:52:12

Én nagyon drukkolok Gergőnek! Egy vetélytársa van: Timi, csak szerintem Malek Miki sokkal több energiát fektet Adélkába, tök feleslegesen, és nem arra koncentrál, hogy Timit felkészítse Gergő ellen. Ha továbbra is ezt teszi, akkor Timi csak magától lesz jó. Adélka meg megy a levesbe így is, úgy is. Remélem. Nem tudom minek kéne történnie, hogy ne Gergő nyerjen....ja, de tudom végeredmény meghamisítás.. A csillag születik-nél már éreztem ilyet, amikor a bajszos ember nyert. Az is minek...?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.01. 21:25:22

@hannamontanna: A top4-nek így kellene kinéznie: Antal Timi, Oláh Gergő, Lass Bea, Like.

Luddita 2012.11.01. 22:08:59

Két verziók arra, h nem Gergő nyer:
1. Ezt a comment.com-on olvastam hszként, elgondolkodtató, és lehet benne valami:
"enmajor 2012.10.28. 12:29:47
Amúgy szerintem nem látjátok át kit tol a csatorna. Már az első évadban sem gondoltam volna, hogy a "csendes" Vastag Csabával nyeretik meg a versenyt. Őt is az operett/musical farvizéről kukázták ki. Szerintem a felvezető kamudumák és kisfilmek alapján az első perctől fogva Szabó Dávidot álmodták meg hasonló favoritnak, de beszopták. Aki eddig is ismerte az tudta, hogy irritáló az egérhangja, a pasi dögunalom. A hasára sprézett kockákkal max azok a hülye libuskák veszik be a macsósságot, akiknek mindegy hogy meleg vagy sem. Figyeljétek meg, hogy szép alattomosan becincogja magát a döntőbe. Szerintetek minden garancia nélkül dobta a kvázi főszerepeit az Operettben? Annyira gáz a csávó."
2. Ha másvalakit szeretnének győztesnek, akkor a végefelé, (mert addig persze jól jönnek a szavazatok)elkezdik befolyásolni a közvéleményt, sok olyan cikk, ami negatív véleményt alakít ki (pl. lehetne Gergőnél, h túl sokat mutatják a családját, a rászorultságot, vagy a romaságot, és így unszimpatikussá próbálnák tenni) vagy vacak számokat adnak neki.
3. Az idén már lány győztest terveztek, és akkor Timi.

Hajrá Gergő, nagyon hajrá! E mezőny legjobbja!

És még egy tipp, midnen szériában Megasztár/X-faktor, szokott lenni egy megosztó személy, akit sokan utálnak, sokan meg szeretnek indulatokat vált ki, a tehetség megkérdőjeleződik: Király L. Norbi, Baricz, Szíj Melinda aki eljut a 3. helyig, és izgulnak az emberek, nehogymá bejusson a döntőbe..-erre a pozícióra most többen is esélyesek: JFK, Adél, és Bea.

Ditti82 2012.11.02. 22:11:33

Jól láttam, hogy Nádor Dávid lesz a jövő heti voice-ban?

möhönce 2012.11.03. 07:26:05

@Ditti82: Én nem néztem most a voice-ot, de minden tehetségkutatónál várom, hogy visszajöjjön Nádor Dávid!

9Kitti2 2012.11.03. 11:06:25

@Peter_Cs: Jaj, Danics Dóra... a méreg megesz még most is, hogy ezzel a hihetetlen Happiest Lamb előadásával nem jutott élőadásba!!!!!!! :(

www.youtube.com/watch?v=DQrSvYRcJBA

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.03. 12:27:36

@möhönce: Már Vastag Csaba helyett ő kellett volna az XF1-be!

@9Kitti2: Egyetértek!

E-Sz-A 2012.11.03. 17:06:09

Lass Bea nem Nancy Sinatrától hanem Chertől énekelte a Bang Bang-et eredetileg is az ő száma volt, a feldolgozás csak Nancyé

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.03. 18:53:38

@E-Sz-A: És nagyon jól adta elő Bea Cher számát.

bruu 2012.11.08. 19:43:59

@candyperfumegirl: HOL VAN A HOGYVOLTUNK? ejh megfeküdte a gyomrod jimmy vesion 2.0?
léccci léccci
süti beállítások módosítása