Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x05 - Violetta pinaszagú bugyija

2012. október 31. 07:59 - sixx

Mi az úristen jöhet még a múlt heti katonai kiképzéses, meditációs, tetemrehívós epizód után, kérdezheti joggal az ember, nos, jelentem, sikerült egy újabb rozsdás lapáttal rátenni az abszurditás szarszagú halmából, nem csalódtunk Dzsoniban ezen a héten sem. Menten azzal nyitunk, hogy Dzson levelet küld a némbereknek, amit Kató olvas fel, a tetovált kurvára hajazó arajelölt, de mi Dzson narrálását kapjuk a férfiarcú nő képsoraihoz, ami valami egészen szürreális dolgot eredményez. A feladat: írni egy nyolcsoros verset a Dzsoni és én témakörben, amit majd ő, Dzson, megzenésít, mármint a legjobbat. Na, ez nem lesz egyszerű. Ebbéli véleményünket osztja Erika is, nagy feladat volt számomra, mondja, nincsenek szavak az érzésre. Kató pont ennek ellentettjét mondja, ok, látjuk, hogy annyi érzés van benne, hogy vastag hurkák képében még ki is türemkedik a felsőjéből.

Screen Shot 2012-10-31 at 4.56.32 AM.png

A zsűrizéshez előkerül a titkárnőnek öltöztetett Keleti Andi, és a szolgaegyenruhás Pákó is, Dzsonra meg erre az alkalomra ráadtak egy másfél számmal kisebb inget (talán nem csíkosat kellett volna, akkor nem annyira feltűnő) és ha jól látom, a paróka is új. A trió helyet foglal a kertben egy hintaágyon vagy mi a faszon, előttük a gyöpön meg ott ülnek a libák maguk alá húzott lábbal, mereven előre, a kamerába bámulva. Csodálatos életkép. Violetta az első, kimegy a vándorcirkusszal szemben felállított pulpitusra, és előadja a kínrímeket. Erős a felütés, "hétfő délután egymásra néztünk a tó partján", a folytatást nyugodtan tessék elképzelni, pont olyan. Az üdvözült arcú Dzson elé Erika áll másodikként, a Nő, Aki El Is Hiszi, Hogy Itt Igaz Szerelmet Lel. "Két világ, egy szív, mely hullámhegyeken át az egekbe repít."

Screen Shot 2012-10-31 at 5.03.15 AM.png

Tordas tesója Trixi azt hiszi, a kerületi Latinovits-emlékversenyen van, és nagyon elő akarja adni a verset, amitől még ijesztőbb lesz mint egyébként, már ha ezt egyáltalán lehet itt értelmezni. "Édes érintés, ez mire vártam. Kéjes lélegzés, te vagy a vágyam." Riki, aki, junó, egyébként angoltanár, és vélhetően az X-faktoros Stone egyik edzője, szemüveg nélkül csak nagyon szarul tud olvasni, de azért annyira még megy neki a dolog, hogy ez kijöjjön belőle: "Szívünk s lelkünk együtt dalol, csak mi tudjuk, hogyan dalol." Tünde a szabad versben hisz: "Nem tudom, mit kezdjek veled, szeretném, hogy menjünk innen, de nem tehetem." Az utolsó Kató fejére megint ráépítettek egy fekete masnit, Dzson rettegéssel kevert döbbenettel hallgatja: "Szerelmünk nem evilági. S tudjuk, hogy kitartóvá válik." Erős mezőny, na, nem irigylem a döntéshozókat.

Screen Shot 2012-10-31 at 5.28.31 AM.png

Screen Shot 2012-10-31 at 5.34.03 AM.png

A luvnyákat bezavarják a házba, Keleti máris kiválasztaná a győztest de Dzson sokk alatt van, nem megy neki. Azért csak sikerül hálistennek, Erika, az agyatlan szőke démon kap lehetőséget a randira, amire a nősereglet érthetetlen lelkesedéssel reagál, Tünde az egyetlen, akit idegesít, hogy nem nyert, így sértődötten kicaplat a teraszra. Ilyet nem lehet itten, mondja Violetta, azt a parasztkurvát már, mi az, hogy csak úgy kimegy? Ha Erika élvez, mi vele élvezünk! Ebbe nem lehet beleszarni! Ki is megy Tünde után, mi ez a surmóság már, hallod? NEM ILLIK, GECI! Tünde rámutat, hogy ő aztán akkor megy és oda, ahová akar, és nem nyal segget, mindezt már a kamerába mereven belemámulva, egyértelműen a szerkesztőnek üzenve. Violetta odabent tovább hergeli a többi ribancot, nem értem, reggelente hogy nem köp bele a tükörbe, mondja, mi sem, sopánkodnak a többiek, tényleg, jesszus.

Screen Shot 2012-10-31 at 5.46.11 AM.png

Tünde elszívta a cigit, így bejön, és nem állja meg, hogy ne szóljon vissza, ne provokálj, Violetta, mert sírni fogsz. FENYEGETEL BAZDMEG, robban ki minden elfojtott feszkó a másikból, engem te ne fenyegess, hallode, ami ígéretes, már-már a kocsmai verekedések előtt elhangzó mivanmivanmivanra emlékeztet, de sajnos nem lesz cicaharc a dologból. A többiek ülnek, ez a Tünde, ez egy ribancmocsok, bólogatnak, és tényleg. Tünde közben a kertben keres megnyugvást, de csak Pákóra lel, itt megint megjegyezném, hogy egy klasszikus pornóban itt szopás jönne, utána a gipszből faragott Buddhák között meg egy dugás, de ez nem az a műsor, vagy mi csak a szoft verziót kapjuk. Pákó vigasztalja Tündét, aki hozzánk hasonlóan egy büdös szót nem ért abból, amit a szerecsen mond, de inkább nem bántja meg, mert csak Dzson pinainasa. Ezen felbátorodva Pákó énekel egy kicsit. Tünde, tényleg gyökér vagy, bazdmeg, ez is miattad van.

Screen Shot 2012-10-31 at 5.50.19 AM.png

Este a Hummer eljön Erikáért, és viszi a nagyvárosba, a csaj a hátsó ülésen sűrűn veti a kereszteket, először nem értem, miért, aztán látjuk, hogy az autót Pákó vezeti, így érthető, én speciel sírnék vagy üvöltenék a helyében. Épségben érkeznek meg egy színházba, Erika vörös ruhában, a nyaka körül zöld sállal lépked befelé, rózsaszirmokon, amit valamelyik RTL-es gyakornok szólt ki a folyosóra, miközben sírva röhögött. A színházteremben Erikát egy boríték várja, benne üzenet, ülj le, és ámulj. A függöny felmegy, ott ül Dzson egy szál gitárral, és tökéletes playback előadást tol, egy nagyon szar, bugyuta szövegű nótával. A végén felhívja Erikát a színpadra, ezt te írtad, mondja, ezen mindenki megdöbben, Erika is, mi is. Na, menjünk inkább innen, s lőn, kint egy motor várja őket, ezen mennek kajálni. Mint két majom a köszörűkövön, esküszöm.

Screen Shot 2012-10-31 at 6.01.00 AM.png

A kajáldában Erika szerelmet vall a teljesen passzív arcot vágó Dzsoninak, bár a vágás nagyon gyanús, mintha a stábértekezlet képsorait vágnák össze Erika őszintének hazudott szavaival. Csőkölj meg (szevasz, Winkler), hörgi Dzsoni egy fél krumplival a szájában, Erika erre egy hetykét ráz a seggén a kamerának, akarlak, pihegi, majd táncolnak a Ponyvaregény egyik nótájára. Girl, you'll be a woman soon, azaz kisanyám, asszony lesz belőled, de menten, értjük, baszás gyön. Megkívántam őt, mint férfit, foglalja össze az eseményeket Erika.

Screen Shot 2012-10-31 at 6.23.37 AM.png

Közben otthon a többi nyomorult Dzsoni szobáját rendezi be kéjlaknak vagy mi a faszomnak, ami annyit tesz, hogy Tünde egy babydollt, Violetta egy gyűrűvel felszerelt vörös bugyit tesz az albán buzukista ágya mellé, Kató, Trixi meg Riki meg gusztustalanul giccses szalagokkal súlyosbítja a látványt. Dzsoniék a Hummerben már laza pettingbe kezdenek, Violetta és Tünde meg kint cigizik a teraszon. A házba belépve Erika és Dzsoni szembesül az átdizájnolt szerelmi fészekkel, jajdecukimár. Violetta, a bugyitündér most meg kint puffog, basszameg, miért kellett nekem díszíteni, faszom. Micsoda szívás már. Tünde szerint úgy sem alszik ott Erika Dzsonival, erre mutatják a szobát, ahol Erika szárazbassza Dzsonit, és azt hörgi, hogy kívánlak. Akkor aludj itt. Ennyit Tünde jóslatáról.

Screen Shot 2012-10-31 at 6.30.19 AM.png

Erika felrongyol az emeletre, átvedlik pink babydollba és lerohan Dzsonihoz, első lépésként szíjjelhajigálja Violettáék képeit, ennyie nem vagyok perverz, mondja, és ráugrik Dzson farkára, amit elkezd bolondul moncsinkálni, a képsorok tanúsága szerint kevés sikerrel, mert a szent hímtag nem áll fel. A meglehetősen hangos előjátékot Tündéék valami egészen furcsa indíttatásból végighallgatják a teraszon, fel is basszák magukat rendesen. Sunyi kis kurva, bazdmeg, mondja Tünde, és bemegy hallgatózni. Érints meg kívül belül, mondja Erika a szobában, de ne csak azzal, mutat a petyhüdt faszra, mire Dzson rámarkol a csöcsökre, asszem megértette, mit akar Erika, bravó. Tünde viszi a szót Violettának, aki teljesen felkúrja az agyát, pedig a szobából mutatott képsorok szerint nem történt semmi, mert Dzsoni egy hős, és nem bassza meg a sárló ribancot.
Tündéék lefekszenek, ez tuti meg lett baszva, mondja Violetta, és sír.

Screen Shot 2012-10-31 at 6.32.05 AM.png

Reggel nagyjából öt perc kell ahhoz, hogy kiboruljon a bili, Violetta elmeséli a többieknek, hogy Erika üvöltve élvezett, ami persze nem igaz, de hatásos, mert Riki és Kató teljesen elképed. Ráadásul Tünde babydolljában ment tejért a konyhába, de ha a bugyimat magára vette, kibelezem, folytatja Violetta. Letípem a pinájárúl! Basztak! Kató nem hiszi, hogy Dzson ennyire gyökér lenne, muhaha. Erika kimegy a teraszra, HOL A BUGYIM, BAZDMEG? A piros a tied? Aha. Akkor felvettem, nem tudtam, hogy a tied. UNDORÍTÓ LOTYÓ VAGY! Pinaszagú lett a bugyim! Kimosom, oszt visszaadom, most mit ugatsz, kérdi Erika kicsit megszeppenve, eleve Dzsoni adta rám. Aztakurva, a Csubakka-védelem! IDE A BUGYIMAT! Viloletta remeg az idegtől, oszt megbaszott? Nem! IDE A BUGYIMAT! Mindenki kiborul azon, hogy Erika kimosná a pinaszagú alsóneműt, ezek szerint Violetta azt szereti, ha elősíkosítják a bugyiját, fura, na. Erika meghozza a ruhadarabot, Violetta meg kibassza a kukába. Ezért TÉNYLEG érdemes volt hisztizni.

Screen Shot 2012-10-31 at 6.45.56 AM.png

Erika odafent Katónak, a kiváló emberismerőnek mesél, nem basztunk. Én ismerem az embereket, mondja Kató, te hazudol. Na, Kató, te sem tudsz lófaszt se' az emberekről. Violetta a budiban zokog, DRÁMA, baszki, DRÁMA. Erika megy magyarázkodni, nem tudtam, hogy a te bugyid. EREDJ MÁN INNÉT, TE HÚSZFORINTOS SZAKADÁR! Erika úgy fél percig még odafent téblábol, aztán lemegy a kertbe olvasni, de Trixi itt sem hagyja békén, úgy hallom, nem tartottad tiszteletben Dzsoni szobáját, Erika. Bocs, bazdmeg. És miért vetted fel más ruháját? Mert nem tudtam, kié. Trixi kijelenti, hogy ő ruhában is oda tud bújni egy faszihoz, nem kell ahhoz bugyi. Ezt hagyom leülepedni egy kicsit. Violetta is megjelenik, ezzel te még nem szerezted meg Dzsonit, azt tudod, igaz? Mert te egy kurva vagy. Engem nem tud megszerezni így! Mert én nem vagyok kurva!

Screen Shot 2012-10-31 at 7.16.27 AM.png

Ó, még egy feladat gyön, ételből kell hangszert formázni, párban. Riki és Trixi sajtból és ecetes zöldségekből épít majd, mittudomén, cimbalmot, Tünde és Kató zöldség és gyümölcstálat rendez mondjuk üstdob alakba, Violetta pedig természetesen Erikával közösen készít balalajkát édességből. A picsák nekilátnak, Kató menten kijelenti, hogy ő nem alacsonyodik le Tünde kreativitásához, és külön dolgoznak, az egyik a zöldséget, a másik a gyümölcsöt formázza. Trixi és Riki a közös meló mellett dönt, és beleírják egy uborkába, hogy ájlávdzsoni, zseniális. Violetta és Erika zongorát formáz csokiból, Trixiék nem tudni mi a faszt csináltak. Katóék bendzsót és dobot faragtak. Keleti Andi és Dzson a zsűri, Pákó megint sehol, (Facebook-csoportot kéne indítani Pákóért, csak mondom) de sebaj, ketten is megoldják a feladatot, Katóék nyernek, mert csak.

A két nyertest Dzson behívja a szobájába, és egytől tízig kell értékelniük saját kreativitásukat. Tünde nyolcat mond, Kató kilencet, ezzel nyer, mégpedig a Fényesség Műanyagba Zárt Formáját Lánc Alakban, ő már nem esik ki este. Mert megint jön a Fény Ceremónia vagy miafasz, Dzson teljes transzban, az én szívemben négy kis szoba van, az egyikbe Kató szuszakolta bele magát, de hárman még jöhetnek. Violetta azért kapja meg a Láncot, Amibe a Fényt Zárták Ügyes Kínai Gyerekkezek, mert ha Dzson újjászületne, akkor musztáng lenne, és Violettával rohangálna a mezőn. Ma reinkarnciós napja van Dzsonnak, ha tiszavirág lenne, akkor Tündével lenne, és baszna egész nap, már ha ilyet tudnak a tiszavirágok ugye. Légy áldott, mondja Dzson, aztakurva. A cremónia harmadik áldozata Erika, akit Dzson az erszényében hordozna, ha kenguru lenne. Komolyan ezt mondta.

Screen Shot 2012-10-31 at 7.36.37 AM.png

Címkék: i love gjoni
71 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.10.31. 08:45:04

Könnyezem....:D (vagy csak a füst szállt a szemembe...)

Dick Tator 2012.10.31. 08:56:00

szép volt sixx! komolyan, kár volt 2 évig pihentetni ezt a remek műsort, tele van gyöngyszemekkel!

Gabba 2012.10.31. 09:17:32

NOM DU NOM, ordítaná ezt látva Potrien örmester.

Hurri Kán 2012.10.31. 09:18:29

Egyre inkább az az érzésem, jut itt majd lepattanó a pinainasnak is :D

egyemakisszíved 2012.10.31. 09:46:30

Piroska megvolt, de hol a farkas? Amikor a holdat mutatták meg Erikát a böhöm nagy fekete autóban, amint egyre csak hányja magára a keresztet, azt hittem, a farkasemberhez viszik. Egy kicsit csalódott vagyok. Pedig Gjoninak a frizurája megvan hozzá és mégsem volt átváltozás.

Sokorai_Atala 2012.10.31. 09:56:11

Az az ing tényleg nagyon vicces. Megjeggyezni kívánom,hogy az ujja hosszán látszik, hogy miért ezt a méretet adták rá, bár szűköcske, de legalább csak odáig ér:)
Amit nem értek, a Djoni adta rá az ominózus bugyit erre a kis nőre, mert akkor le kellett vennie a másikat, vagy nem volt rajta?:)

nandras01 2012.10.31. 10:04:06

áruld el sixx, de előtte esküdj meg akármire, ami neked szent, hogy te ezt a szart valóban végignézed, vagy akad egy eléggé iq hiányos ismerősöd, aki alkalomadtán elmeséli, hogy mi történt az aktuális részben?
márcsak azért, mert ép ésszel nem tudom feltételezni, hogy akad normálisnak nevezhető lény, aki agysorvadás nélkül képes lenne öt percnél tovább elviselni ennyi borzalmat...

sixx · http://comment.blog.hu 2012.10.31. 10:13:40

@nandras01: kétszer, baszki, KÉTSZER minden epizódot!

waces · http://blog.waces.hu 2012.10.31. 10:16:56

sixx basszus,leborulok elotted. ez a hv fetrengve rohogos (valoszinuleg egyszer se lennek kepes vegignezni egy epizodot,ketszer foleg nem)

nandras01 2012.10.31. 10:20:14

@sixx: KÉTSZER?!
baszki, te ráadásul még mazochista is vagy!

persze, azért örülök, mivel így legalább röhögni tudok ezeken a szerencsétleneken, mivel nézni úgysem lennék képes :)

Gigi989 2012.10.31. 10:25:00

Egyszer meg kéne lesni ezt a műsort, nem hiszem el, hogy ezt 2012-ben komolyan leadják a tévében!
Hatalmas a hogyvolt, nagyon röhögtem :D

himpellér 2012.10.31. 10:30:29

Ilyen szarságot nem nézek. Elég volt elolvasnom a cikket,és tudom, hogy jól teszem.Az íráson pedig szétröhögtemazagyamat.

egyemakisszíved 2012.10.31. 10:32:58

@nandras01: Ha még többször nézné, az is kevés lenne. Ennyi idő alatt lehetetlenség az összes filmes és kulturális utalást felfedni, amit az alkotók belecsempésztek. Mondjuk azt én sem tudom, hogy a kreatív csapat hány üveg pálinka után tudott ennyi klisét összehordani.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.31. 10:36:32

@Hurri kán: jut...

Én azért a két majom a köszörűkövön életképet megnéztem volna kimerevítve.
A Tordas család pedig úgy tűnik szereti az irodalmat.
Azért megkönnyeztem, hogy Trixi és Riki távoztak, bennük még lett volna potenciál...

egyemakisszíved 2012.10.31. 10:41:30

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Ja, én is sajnáltam. Gjoninak nincs jó ízlése a nők terén. Most kivel fog angolul beszélni? Az volt Rikivel kettőjük titkos nyelve, nem? Ha nem mondod, a szavalásból ráismertünk volna, hogy Trixi Tordas nővére. Ugyanaz a a hangsúly, ugyanaz az átélés. Úgy látszik, erre születni kell.

Akármi Áron 2012.10.31. 10:44:47

@sixx: DDD Hála a J'istennek,(rögtön utána neked is, jó rangsorban vagy, látod?) hogy mennyi embert teszel bódoggá.Ugye.

Megtalállak 2012.10.31. 10:46:10

Magyarázatot követelek a harmadik képhez!
Mi történik Gjoni fejével????
Hirtelen agyérgörcs/szívroham/szklerózis-multiplex?
Vagy csak eddig tartott a ragasztó, amely elfedte igaz valóját?
Egyébként k*rva jó a hogyvolt!

egyemakisszíved 2012.10.31. 10:48:41

@Megtalállak: A költészet hatott úgy rá, hogy rángógörcsöt kapott a bal szeme.

busifa 2012.10.31. 11:06:30

@Hurri kán: szerintem Pákó Tündét varrhatta le a műsor után (?), itt már elindult a románckodás :)

busifa 2012.10.31. 11:12:23

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: igen, őket én is sajnáltam, a lányok közül ők vitték a hátukon a sót...

gizdacsavo 2012.10.31. 11:25:54

Nagyon király hogyvolt lett. :)

Én csak egyszer láttam, ezért egy kérdés: a Tünde Pákó csúcsjelenet az nem valami tetőn vagy teraszon volt? Ha kertben akkor bocs, csak bennem végig olyan érzés volt, hogy "Na bazmeg, a luvnya leveti magát a tetőről." Aztán megjött Pákó, elkezdett énekelni és a sokk lebénította. :)

Még ugyanebben a jelenetben mesélt Pákó a gyerekkoráról, hogy ha ideges volt, nézte a zsiráfokat és oroszlánokat. :D Kész teljesen ez a műsor. :D

egyemakisszíved 2012.10.31. 11:36:07

@gizdacsavo: Az idegesség esetére szóló zsiráfnézegetés hasznos és a mindennapokban jól alkalmazható életvezetési tanács lehet mindenkinek, aki meg akar nyugodni. Az oroszlánokban én nem hiszek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.31. 11:47:32

@busifa: megannyi kásás ájlávjútól és költészettől lettünk megfosztva... én is T-re tippelek egyébként
@egyemakisszíved: igen, a két nyelvzseni... :D

egyemakisszíved 2012.10.31. 12:03:26

@busifa: @jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Az nem lehet, Pákó a szőkékre bukik. Itt csak az önzetlen jó szándék vezette, látta, hogy Tündének kell egy kis vigasztalás. (A szerkesztők rászóltak, hogy menjen, dolgozzon meg a pénzéért kicsit.)

ezis? 2012.10.31. 12:21:38

az kimaradt, hogy a Dávid-Gjoni szoborra adtak egy farmersortot. :)

egyemakisszíved 2012.10.31. 12:24:54

@ezis?: Én inkább strandkendőnek néztem,nagyon pöpec volt!

Violetta 2012.10.31. 12:30:04

Minden héten elolvasom .. :)
Mit mondjak gratulálhat magának az írója!!
Val.színű egy 150 cm magas(ez már inkább mélység) mikrokukival rendelkező kis fasz vagy :))Akinek ettől van orgazmusa csupán és ennyi öröme az életben :))
Légy ettől Boldog és sajnálhatod, hogy nem minden nap van a műsor, mert akkor nem csak heti 1x lenne orgazmusod :)))

never again 2012.10.31. 12:42:51

@sixx: :-D :-D :-D
Nagyon köszönöm, ezt a cikket :-D
You just made my day!

É2I 2012.10.31. 12:49:27

Az mondjuk nagy húzás volt, hogy egyik szereplő bugyingóját készítették elő. Ráadásul saját kezűleg rakta ki, ha jól értettem. Gondolom a szerkesztők jól behúzták a csőbe valami fals dumával. :P

A HV szokás szerint sírva röhögős lett! És kitartás sixx! :D

É2I 2012.10.31. 12:52:31

@irigy mikrokuki: Ezért kár volt reggelned.

ezis? 2012.10.31. 12:55:29

@egyemakisszíved:

Bármi volt is, jöhetett volna egy kép róla. :)
Elkerülte volna sixx figyelmét?
Azért adhatták vajon rá, mert sokat taperolták a bent lakó hölgyek?

Violetta 2012.10.31. 13:09:35

Mindenki elmondhatja a mocskos véleményét , Én miért ne tehetném?!
Megint bizonyítjátok a magyar mentalitást :)Gratulálok!

sixx · http://comment.blog.hu 2012.10.31. 13:34:46

@irigy mikrokuki: tán teccett a sorozatban szerepelni?

BarBwire 2012.10.31. 13:36:22

@É2I: Kérlek, mindenki elmondhatja a véleményét, demokrácia van vagy mi...

candyperfumegirl 2012.10.31. 14:37:48

Jézusom, hogy feszül Dzsonin az a csíkos ing! Ezek most vagy öt perce röhögök, kösz az élményt sixx. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.31. 14:52:07

Bugyi-gate! Édes jó anyám, borogasd rám a kerti asztalt! Nem, ez most már hivatalos. Rock of Love 1-et élből veri.... alulról.

Hímkenguruk mit hordanak az erszényükben? Aktatáskát? Tücsköt-bogarat? IKEA által gyártott asszonypajtást?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.31. 14:57:44

@Sokorai_Atala: Bugyit a ruha alá? Viccelsz? Fehér Anettka óta tudjuk, hogy az egészségtelen. Tessék betagozódni.
Megjegyzem, milyen perverziója lehet már a fickónak, hogy az együttlétben az öltöztetés is benne van? Igaz, lehet már csak az van. A természet és az idő nem kímél.

egyemakisszíved 2012.10.31. 15:11:22

@É2I: Nem csak piros bugyingó volt ott, hanem falra szerelhető rózsaszín hálóing is! Kaptam néhány ötletet a Halloween-napi dekorációhoz. Az a sok töklámpás már unalmas! Lelógatok a plafonról egy gatyát, az sokkal ijesztőbb.
@ezis?:Nem tapogatta azt senki, ott mindenki olyan jól nevelt! Ennyi mindent, ami ott történik, minden szinten, nem tud egy ember követni.

BarBwire 2012.10.31. 15:19:08

@egyemakisszíved: Tényleg, jó ötlet, tiszta vagy használt nacit fogsz használni?

egyemakisszíved 2012.10.31. 15:21:02

@BarBwire: Ezen még gondolkodom. Inkább a színére megyek rá, azt hiszem.

dragon7609 2012.10.31. 15:41:39

hát ezen én is simán könnyesre röhögtem magam. az a duma. nagyon nagy!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.31. 16:30:48

@egyemakisszíved: Ha megszerzed a Gjoniét, attól garantáltan mindenki sikongatni fog! Hogy milyen felhanggal teszi, azt meg bízzuk rájuk.

Violetta 2012.10.31. 17:44:08

Nem szerepeltem a sorozatban , de egyik ismerősöm igen.
Nem ocsmány dolgokat kell írogatni , hanem nektek is fel kéne vállalnotok magatokat!
Arc nélkül képernyőn keresztül nagy szája van mindegyikőtöknek.
Ha annyira "szar" a műsor miért nézitek?
Nem kötelező!

bruu 2012.10.31. 18:02:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: köszi!
azt mondja a csaj:"most bemész és kihozod!" kemény mint a vidia!!
sixx köszi a hv-t super.
Most nem tudom áldjam vagy szidjam az upicit, hogy nálunk nincs ilyen kanális

2012.10.31. 18:40:48

@irigy mikrokuki: könnyesre röhögjük magunkat rajtuk, Dennis! :)

2012.10.31. 18:50:13

@candyperfumegirl: beszerzek én is egy ilyen kis csíkosat, szépen kiemeli a cicit! :)))

9Kitti2 2012.10.31. 19:37:45

@beebeer: ja azt én is néztem, hogy azért a cici vonalak helyesen ott vannak.. hmm :DDD

egyemakisszíved 2012.10.31. 19:52:05

@neccharisnyás útonálló: A világért sem venném el a dicsőséget a versenyben induló csajoktól!

2012.10.31. 20:03:56

@9Kitti2: Gjonni álsovány! :DDDD De a frizúrja érdekes, tényleg paróka lenne? Mondjuk pár éve a dzsungelben már felül ritkult a haja a Rambónak! :)))

9Kitti2 2012.10.31. 20:07:55

@beebeer: háát meg szerintem eddig nem volt ilyen vasalt-egyenes a sörénye, voltak neki rakoncátlan bongyorok itt-ott a fején, de nekem 8 ha paróka az is, az inge vitte a pálmát ebben a részben :D

Emanuelle 2012.10.31. 22:22:24

Először a poston röhögtem (s mivel meg vagyok fázva, ettől köhögőgörcsöm lett, jó szar volt), utána a kommenteken.
A műsorral meg úgy vagyok mint a bungee jumpinggal, kíváncsi vagyok de fosok is tőle. Azért lehet, hogy összeszedem a bátorságom, fenn vannak ezek a részek valahol a neten?

Bucca 2012.11.01. 14:11:20

hatalmas hv!
A régi, Éden-es időket idézi :)))

Végigröhögtem az írást, és hálát adtam az isteneknek, hogy nincs retek2-m :)

Igazából egyedül Pákót sajnálom, hogy nem láthatom ebben a tündérmesében, az ő hangsúlyai és mondanivalója félelmetes lehet.

Müszélia 2012.11.01. 15:51:01

mecsoda nagy színésznők! pillanatok alatt megtanulták az előre megírt szöveget, eljátszották, mint... mint...
benkő, a vévések, alekfos - gratula mindenkinek, de főkeg sixxnek, aki kitűnően bírja a megpróbáltatásokat.

Violetta 2012.11.02. 10:28:08

@Müszélia: Hehe....
Nem volt betanult szöveg, de látom itt mindenki nagyon okos.....:))))
Sixx-nek meg tényleg gratula.....
Primitivségből csillagos 5 -ös :)

mézescsók 2012.11.02. 14:01:18

@sixx: irigy mikrokuki - nomen est omen!

Gillett3 2012.11.03. 19:48:12

Nekem 2 nappal ezelőttig fogalmam sem volt róla, hogy ez a műsor létezik, most sem nézem, csak hogyvoltot olvasok. Nem tudom elhinni, hogy ez a szar létrejöhet a valós fizikai térben! Ezentúl egészen máshogy viszonyulok majd Kereszteshez és Zámbóhoz, és máshogy nézek majd Mező Misire.

Gillett3 2012.11.03. 19:57:43

@irigy mikrokuki: Üzenem az egyik "ismerősödnek", hogy próbáljon meg elmenni dolgozni és mellette imádkozni, hogy egy HR-es sem nézi ezt a műsort. Bár emberi ésszel felfoghatatlan, hogy miért szeretne valaki bekerülni egy ilyen műsorba (ezzel még haknizni se lehet, mint a VV-vel), legalább ne védjed feleslegesen. Buta, életcél nélküli, önbecsülés problémás embereket lehet látni a műsor képernyőjén. Lehet alpárisággal dobálózni, de attól még ez így van. És mindezt így, arc nélkül, tudod ez "a zinternet".

Violetta 2012.11.05. 14:12:11

@Gillett3: Tudod emberi ésszel sok minden felfoghatatlan...pl az is, hogy a magyar ember miért ennyire rosszindulatú...
Fogalmad sincsen arról, hogy miért vannak a lányok a műsorban..egyiket sem ismered, mi jogon alkotsz te véleményt ?a látottak alapján ?gratulálok nagyon okos vagy!!!
Honnan tudok , hogy kivel mi történt a műsort megelőzően ...beszéltél bármelyik lánnyal személyesen ..ezt tudjátok Ti leszólni, lehülyézni, lebutázni ismeretlenül bárkit.
Már ne haragudj , de szerinted Te teljesen normális vagy?Nem hinném ...az aki egy ilyen ocsmányságon, mint a kedves blog írója élvezkedik szerintem az a buta , és az akinek ez jelenti a kielégülést!
Szép Napot!

2012.11.05. 17:08:22

@irigy mikrokuki: na, akkor bökd már ki végre, te miért voltál a műsorban, kedves mikrokuki Dennis27!
Azt hitted ez a Csillag születik, vagy mi?

BarBwire 2012.11.05. 22:21:05

Aki egy műsorban szerepel az vállalja azt, hogy hideget-meleget kap.

Gillett3 2012.11.05. 23:29:17

@irigy mikrokuki: Ó hát mi alapján ítéljek meg egy embert, ha nem abból, amit mutat magából? Te bezzeg lehordod a cikk íróját, pedig csak annyit ismersz belőle, amennyit az írásaiból leszűrtél, enyje már! Eleve gyenge szöveg, hogy "nem ismered őket, ki tudja mi volt velük... ". Nem érdekel,mi volt velük, nem vagyok a Bors meg a Fókusz.Vállalták a nyilvánosságot,és hogy azok a képernyőn ŐK maguk, kívülről belülről (persze mindenki tudja, hogy megrendezett, stb.). Gondolom ezek szerint te még SOHA egyetlen média személységről nem mondtál rosszat, hiszen személyes kapcsolat nélkül csak a rossz, gonosz magyar mentalitásúak alkotnak véleményt. Én nem élvezkedem egy cikken,hanem értelmezem és véleményt alkotok a témáról,sajnálom, ha a te gondolataiddal ellentétes!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.06. 07:52:31

Az egy korrekt meglátás volt, hogy egy ilyen műsor után értelmes munkát a büdös életbe nem fog találni egyetlen aspiráns se! Egyetlen, magát komolyan venni igyekvő munkaadó sem hozná magát ilyen helyzetbe. Nem is csoda, hogy a "médiába" már nem beleférő -értsd nincs mindenkinek hely-, kvázi pillanatemberek haknikörutakkal, bulvárújságoknak eladható műbalhékkal igyekeznek pénzhez jutni.

De most akkor zárjuk le ezt a kérdést egyszer és mindenkorra. Azok, akik nem a,médiában akarnak elhelyezkedni b,5 perc alatt híressé válni és utána életük végéig ünnepeltetni magukat a kisközséggel c,szerelmetesek ebbe az albánba(basszus, képes vagyok elhinni, hogy ilyen van,megáll az ész!), a frankhitelük törlesztőrészletei okán vesznek részt ebben a bohóckodásban? Reménykednek, hogy a nyereménnyel talán megakadályozhatják, hogy innentől fogva az utcán hajlékonykodjanak? Belekerültek az alvilág sötét bugyraiba, és eszméletlen összeggel tartoznak valami ukrán üzletembernek? A prostituált biznisz csúnyábbik végén vannak, ahol se móka, se Tiffany, csak 6os út esőben, hóban fagyban?
Úgy már egy picivel érthetőbb.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.06. 10:00:58

@neccharisnyás útonálló: Ha irigy mikjrokuki ugyanaz, akinek a tesója volt a showban, a kkor a mikrohi, izé, svejcihitel kilőve. Ő maga mondta. A nevére nem emléxem.

Neon Fu 2012.11.06. 13:49:39

Szerintem is, mikrokuki = Tordas Ildikó

lorelai21 · http://thepeoplewithdisabilities.wordpress.com/ 2012.11.07. 13:10:27

Erről a vitáról a Beépített szépség egyik kulcsfontosságú pontja jut eszembe: ez nem szépségverseny, hanem ösztöndíj-program... :)))
süti beállítások módosítása