Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x18 - Much 'I Do' About Nothing(ÉVADZÁRÓ)

2012. október 26. 14:00 - Agent "V"

Évadzáró epizód következik, kedves feleim, ami remélhetőleg sok izgalmat tartogat a számunkra. Többek között egy olyan csavarban is reménykedem, hogy Georgináról kiderül, csak álmodtuk a létezését, mert nincs még egy ilyen ellenszenves szereplő az egész sorozatban, kivéve talán Dant, akiről meg jó lenne, ha kiderülne, hogy nem egy ostoba fasz.Remélem nem kérek túl sokat a készítőktől, de félek, hogy keserű szájízzel nézem majd végig a következő 43 percet.

1.png

Kedves parkos részen sétálgat Serena az előző esti ruhában, meg egy gyönyörű arany színű kabátban.A cipője mondjuk nem tetszik, meg az arckifejezése sem.Dannek hagy üzenetet,de mivel jó ideje nem válaszol neki ezért inkább úgy dönt, hogy átmegy hozzá.Egy nagy ágyban Rufus ébred Lily mellett és éppen csörög a telefonja, turnéra hívják a bandát. Kicsit zavarban vannak, mert ugye ma van Lily esküvője.E percben hívja Barom Bart, hogy menjen már haza vagy valami.Megint egy másik ágyban Blair és Chuck alszik, ruhástól, kiderül, hogy Georgina elleni bosszút forraltak hajnalig.Chuck rohan az esküvő miatt,Nate meg az apjával futkározik, aki kijött a rehabról és szabad lábon védekezik és nagyon jól van. Mire ezeket megdumálják csörög a telefon, lazán elhessenti Nate-et majd lebonyolít egy elég titokzatos telefonhívást arról, hogy le fog lépni.

2.png

Brooklynban Serena veri Dan ajtaját, majd mikor ajtót nyitnak neki, akkor egyből mondja a magáét szegény és észre sem veszi, hogy Dan közbe vágna, mígnem Georgina kerül elő a szobából.Döbbenet Dan hülye feje ebben a szituban is. Georgina persze ferdít, meg előadja a nem akartam közétek állni sztorit.Némi cicaharc után Georgina elmegy, Serena pedig színt vall Dannek, és elmondja az egész sztorit, ami most nagyon sok a srácnak és bár előbb elmondta volna neki.Serena szeretné helyre hozni a dolgaikat, még azt is elnézné, hogy Dant félrekúrt.Homlokpuszi és ölelkezés, majd Serena elmenőben elmondja, hogy szerinte köztük ez örökre szól.Ez a srác tényleg egy pöcs, most meg felhívja Blairt.Lily és Bart találkoznak, mégpedig abban az épületben amit Bart először megvett.Nyilvánvaló, hogy a fickó tudja, hogy mi történt és a burkolt célzások után megkérdezi Lilyt, hogy akkor mi lenne ha hagyná már Rufust a francba.

3.png

Blairnél Dan ücsörög, üzenetet hagy Georginának, hogy szeretné látni meg ilyesmi.Georgina visszahívja, Dan pedig előadja neki, hogy kidobja Serenát és talizni szeretne vele.Most a csaj hülye feje alapján nem tudom eldönteni, hogy elhiszi vagy nem. A parkban dumálnak, arról hogy milyen jó volt a tegnap este, aztán Dan előáll a farbával, hogy ő Serenának hisz, mire a csaj elkezd műsírni.Majd megérkezik Blair, aki elhozta Georgina szüleit, akik nem túl szépen néznek rá és kiderül, hogy közösen küldik majd kiképzőtáborba.Na jó, ezt a fordulatot még én sem vártam.

4.png

Rufus meséli a turné dolgot Dannek, aki szívesen meghallgatná, de mennie kell egy esküvőre.Szegény Rufus nem túl boldog, hogy a nő végül mégis férjhez megy. Vanessa is megy az esküvőre,  Jenny varrt neki ruhát a nagy napra, nem túl szép színben, illetve az egész cucc borzasztó szerintem.Bezzeg Blair ruhája..na az nem semmi.Nagyon nagyon jól néz ki a csaj.Első ember, akivel találkozik természetesen Chuck, akivel heves szóváltás és némi tettlegesség után elbúcsúznak.Nate is jön az apjával, úgy tűnik a két srác nem békült ki a Serena ment akció keretében.Blair meglátogatja Serenát, aki csoda-csodaszép, de aggódik az anyja miatt, mert szerinte nem boldog.Mondjuk Serena sem, mert nem tudja, hogy mi lesz velük.

5.png

Tudtam, hogy a Kapitány sántikál valamiben:egy nem túl jó külsejű fickó jelenik meg, és követeli, hogy fizesse ki. Vajon ez a sikkasztási ügyével vagy a drogproblémáival van kapcsolatban?Lily magányosan, menyasszonyi cuccban iszogat mikor betoppan Rufus és felajánlja, hogy lemondja az esküvőt és megszökteti, de a nő nem megy bele, legalábbis úgy tűnik.Eközben Bart és a srácok várják őt, mert kezdenék már az esküvőt.Még szerencse, hogy a menyasszony mindig késik, mert Vanessa és Dan is elkéstek. A srác Serenával akar dumálni legfőképp, aki érkezik is és még mindig nagyon szép.Elmondja a csajnak, hogy nem feküdt le Georginával bár megtehette volna, de tovább nem jut, mert az esküvőszervező elrángatja Serenát. Lily és Rufus együtt indulnak és az ember egy pillanatig azt hiszi tényleg megszöknek, de kiderül, hogy nem, viszont jót poénkodnak azon, hogy szeretik egymást és hogy Lily ne essen el az oltár felé.Ez az igaz szerelem?Nem ilyennek hittem.

6.png

Kezdődik a ceremónia, érkezik Serena, majd Lily.Elég vicces a dolog, mert látványosan nem boldog senki a násznépben.A vacsit Serena csak turkálja, Chuck pedig Nate-hez rohan és közli, hogy az apja le akar lépni.Nate nem akar hinni neki, de végül kimegy és megnézi, hogy mi a szitu és látja, hogy az apja tényleg le akar lépni.Kiderül, hogy nem drogot, hanem útlevelet vett és éppen az igazságszolgáltatás elől akar megmenekülni.Szegény srác megtudja, hogy az anyja is nyakig benne van a dologban, aztán jól leüti az apját, aki kivert kutyaként távozik.Blair közben Vanessát ekézi, vagy ekézné, de azért Vanessa sem adja könnyen.Kicsit Blair orra alá dörgöli, hogy ő a szingli asztalnál ül, Vanessa pedig Nate mellett és amúgy sem érdekli Blair semmilyen szinten.Odakint Nate és Chuck kibékülnek végre, legalább nekik jól sül el az esküvő.

7.png

Serena és Dan a feldíszített székeken dumálnak.Serena nem akar szakítani, elnézné még Georginát is, de Dan szakítani akar, mert nem tud megbocsátani neki.Szerinte ő a legmegértőbb srác a világon, de nem tud megbocsátani Serenának.Komolyan mondom, hogy a srác egy pöcs.Chuck kezdi a köszöntőjét.Vajon ebben lesz köszönet?Valószínűleg nem lett volna az, de ránéz Blairre és egy nagyon szívhez szóló szöveget nyom le a szerelemről és a megbocsátásról, ami egyértelműen szerelmi vallomás Blairnek, akit láthatóan nem hagy hidegen a dolog.Táncolnak is egyet és fricskázzák egymást, de amúgy nagyon cukik, még Serena is örül nekik, addig amíg össze nem találkozik Dannel és táncra nem kényszeríti őket az erőszakos esküvőszervező.Elég szomorú ez a dolog, mármint, hogy tudják, hogy utoljára táncolnak és vannak együtt.

8.png

Egy héttel később folytatjuk, Rufus a turnébuszon, Jenny hívja és örvend, hogy gyakornoki ösztöndíjat kapott, aztán már nem is annyira boldog mikor kiderül, hogy Blair anyjánál kapott helyett. Blair éppen csomagol Serena segítségével. Toscánába meg Chuckkal, so romantic.Blair nagyon boldog, Serena is elvan, bár nem túl boldog szegény.Chuck Nate-tel dumál telón, aki nem nagyon megy sehova a nyáron, de Vanessával se lesz együtt.Vanessa és Dan festenek, de Nateről és Serenáról nem dumálnak.Nate és Serena összefutnak az utcán, megdumálják, hogy érdekes nyaruk lesz és majd merengenek együtt a történteken.Blair megérkezik a reptérre, várja Chuckot, aki az apjával találkozik, aki nagyon büszke rá. Utána elveszi szegény kedvét az egész utazástól Blairrel, szerintem szándékosan a szokásos hülyeséggel, hogy ettől majd megváltozik meg, hogy barátnővel minden más lesz.Ekkor belibben Lily egy szőkével, aki a lakosztályokat rendezi majd be és akire Chuck egyből ráugrik, hogy magának bizonyítson, hogy ő bizony nem lesz papucs, majd dob egy sms-t Blairnek, hogy majd később megy utána.Ezután laza mozdulattal a szemétbe hajítja a gyönyörű virágcsokrot és ledönti a kerekfejű, vézna szőkét.Kedves, na.

9.png

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én egy nagyobbat szóló évadzárót vártam.Mondjuk így legalább nem kell lerágnom a tíz körmöm, hogy mi lesz ezután.Jövök vissza a 2. évaddal, szóval ne sírjatok utánam.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása