Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 2x03

2012. október 25. 16:00 - LenaNoir

Alisha nyugtalanító zene kíséretében sétálgat sötétedéskor egy emeletes ház folyosóján, amikor különös zajokra lesz figyelmes, amik fentről érkeznek. Na, most ez vagy egy áldozatára leső vérmókus lesz, vagy a madarak rohadt hangosan buliznak a tetőn. Kreoljónőnk épp hátrafelé tekintget, amikor jön egy melegítős arc, aki Alisha táskáját követeli. Jó, megnyugodtam. Csak Kommandóshíró kevergett a tetőn, aki megint jókor van jó helyen ahhoz, hogy megmenthessen valakit. Le is rendezi ripsz-ropsz a melegítős kisgyereket, aztán meg lovagiasan felsegíti Alishát, aki csekkolja, hogy Híró a kezét fogja, és nincs rá hatással a képessége. Hoppá! A kivagyte-kérdésre azonban sebtében leugrik a tetőről, nem szeretne bemutatkozni, na! Főcím.

vlcsnap-2012-10-24-21h41m47s65.jpg

Újabb nap, ami közmunkával telik, ezúttal azonban nem a központban tüsténkednek fiaink, hanem egy gyártelephez hasonlító objektum kellős közepén pakolgathatják a szemetet az e célra kijelölt konténerbe. Flegmafelügyelő az imént érkezett meg bordó járgányán, és máris kiosztja a napi ukázt a tőle megszokott kedvességgel. Ehhez Nathannek is van hozzáfűznivalója, de Flegmafelügyelőt pont annyira érdekli, mint a jógyerekek visszaterelése a helyes útra, ezért le is lép kávézgatni. Nathan, aki minden helyzetben feltalálja magát egy kiselejtezett hűtőben ráakad egy doboz sörre, amit lelkesen kebelez be, Kellyvel osztozkodva. Kelly amúgy, délután tetkót igazíttatni megy, amire Nathan persze csakis azért kíséri el, hogy fogja a csaj kezét a fájdalmas beavatkozás közben. Micsoda nagylelkűség. Miközben Simon épp egy próbababa alsó felét markolja meg, zavarában még Alisha is épp akkor tipeg oda frissíteni a mittudsz-Kommandóshíróról-topikot. Simon szerint amúgy azért vezethette őket rossz házba, mert tudatni akarta, hogy tudja, hogy követik, de a is lehet, hogy valami tök más miatt. Alisha csalódottan konstatálja, hogy nem Simon lesz az, aki közelebb viszi őt Híróhoz, furafiú meg nem érti a tézist, hogy Alishát miért izgatja ez ennyire.

vlcsnap-2012-10-24-15h00m14s43.jpg

Tombol a rákkendroll miközben a Kelly-Nathan-Simon trió lassított verzsönben megközelítik a tetkószalont. Nathan és Simon azonnal meg is találják a számukra megfelelő foglalatosságot, a falon egy tetovált péniszt ábrázoló kép formájában, miközben a tetkós-tetováló csávó Kelly masniját vételezi szemügyre laza kokettálással egybekötve. Simon nem csináltat tetkót, mert fél a tűktől, Nathan meg diszlájkolja Tetkós és Kelly bájcsevejét, ezért bele is köt az imént említett tetkós pénisz-ügy kapcsán. Utóbb kiderül, hogy a kép Tetkós hímtagját ábrázolja, ami azt a fájdalmát szimbolizálja amit akkor érzett, miután a nője elhagyta. Nathan ezt egy istenes berúgással és nőzéssel oldotta volna meg, de Tetkós megosztja velünk hitvallását, miszerint minden tetkójának érzelmi töltete van, egyfajta rituálé ez neki. Miután Tetkós tovább nyomul Kellyre, Nathan, hogy elterelje a szót egy rózsás tetkót kezd el fitymálni, csak azt nem észlelte Göndörünk, hogy Tetkós nyakán pont egy ilyen rózsa figyel be. Ezt elszúrtad kincsem - ha már tűk közelében vagyunk. Tetkós elég csúnyán néz, de ahelyett, hogy átrendezné Nathan orcáját, valami furi vibrálásos-mutatványt csinál, amitől Nathannek fájni kezd a válla. Na, ez vajh milyen képesség lészen? Még ki sem érnek a tetkószalonból, Nathan Kelly helyett Simont hívja el egy italra, amin Kelly besértődik.

vlcsnap-2012-10-24-15h06m56s228.jpg

Nathan és Simon Nathan „szobájában” sörözget, Nathan még hangulatfokozó zenével is alátámasztja homoerotikus vágyódását Simon felé. Gyanítom ez a hirtelen jött „csapatváltás” összefügghet a Tetkós képességével. Alisha ezalatt a múltkori placcon ácsorog, hátha Híró felbukkan, de hiába. Ekkor az a tüneményes ötlete támad, hogy beleköt egy arra járó arcba, hátha Híró felbukkan, hogy ismét megmentse. Jön is, csak későn, mert kreoljónő tehetségesen legurul a lépcsőn rohanás közben, és eléggé beüti a buksiját. Curtisnek eközben más dolga van, a látomásában a tetőn látott csajszit fárasztja az ismerlekvalahonnan-szöveggel. JövőlátomásosCsajszi jókedve már Nathan ágyban hagyott ajándékától végetért, ezért keményen elküldi Curtist melegebb éghajlatra. Híró eközben kéróra viszi Alishát, aki kinyúlt a fejét ért ütéstől.

vlcsnap-2012-10-24-15h10m05s72.jpg

Nathan rajongó tekintettel csüng Simon szavain, majd megosztja vele első erotikus élményét a muterja barátnőjével a táborban. Simon bár észleli, hogy valami nemoké, azzal nyugtatja magát, hogy Nathan alapból hülye, ez csak a szokásos elmebeteg viselkedése. Egészen addig így megy ez, amíg Nathan sebességet nem vált, és heves ostromba kezd. Simon már a csóktól is kiakad, nemhogy akkor, mikor Nathan a gyengéd összedörgölőzésről elképzelt opciókat vázolja fel, miközben Simon nadrágcipzárjával babrál. Furafiú feldúltan el is rohan, Nathan meg kétségbeesett vágyódással kiáltja utána a hívj majd-vezérszót.

vlcsnap-2012-10-24-15h11m26s92.jpg

Alisha Híró kecójában ébredezik, kissé megszeppen, mikor meglátja a rengeteg őket ábrázoló képet a falon. Miközben felfedezi Híró kommandósszerkóját, vízcsobogást hall, hoppácska hiszen Híró is idehaza van, és éppen zuhanyozik, nosza, lessük meg, ki az. Simooon??? Namostezttessékmegmagyarázni! Ráadásul nem tűnik meglepettnek. Miután Alisha kiakad a szitun, fószerkánk roppant nagy nyugalommal közli, hogy ő JövőSimon. Alisha nem érti. Én sem. De JövőSimon magyaráz, figyeljünk csak. Azért van itt, hogy segítsen, és az órák azért vannak a falon, mert bizonyos dolgoknak megfelelő időben kell történniük. Na, ez aztán mindent megmagyaráz! Hogy miért nincs rá hatással Alisha képessége? Mert a jövőben minden másképp működik, mint a jelenben. Köszi. Most aztán minden világos! Alisha igencsak össze van zavarodva, egyrészt mert JövőSimon elég férfias jelenség, aki ráadásul hozzá is érhet, másrészt mert igencsak beverte a fejét, harmadrészt meg azért, mert konkrétan egy jövőből jött emberrel társalog. El is tiplizik, ám előtte JövőSimon még megígérteti vele, hogy senkinek nem mondja el, amit megtudott, különösen JelenSimonnak nem, mert az mindent tönkretehetne.

vlcsnap-2012-10-24-15h13m44s202.jpg

JelenSimon szemétszedés közben Kellynek sztorizik Nathan hódító hadjáratáról, a gatyaletépési kísérletéről, és az egymáshoz való dörgölőzésről, amire Kelly első reakciója az, hogy Nathan már megint furafiút cseszteti. Csakhogy eközben Göndörünk épp szerelmetes lírai vallomását írja Simonnak, amikor Kelly kirugdossa a székből, egy mitmondtamneked-Simoncseszegetéséről-mondat kíséretében. Nathan sajnálja, ha ez bántja Kellyt, de szereti Simont, aki – állítása szerint – olyan, mint egy jóképű cápa. Hm. Érzései Simon felé, ha nem is nemesek, de őszinték, Kelly meg nem érti, hogy most akkor meleg lett a szentem, vagy mi a szösz.

vlcsnap-2012-10-24-15h16m01s49.jpg

Simon éppen négyfelévágott szendóját majszolgatja, amikor Alisha leül hozzá, sőt még üccsit is hozott neki. Furafiú nem érti. Alisha a szoktálajövőregondolni-témát dobja be, amire Simon elég vészjóslóan válaszol, ugyanakkor a tőle megszokott módon a dolgok lényegébe talál. Igen, meg fog változni minden, amint kiderülnek a képességek, mert a világ így működik. Alisha megköszöni Simonnak, hogy eltette az útból a (második) felügyelőt, mert tudja, hogy értük tette. És még bocsánatot is kér, ha valaha is picsa volt Simonnal. Nahát, JövőSimon aztán karizmatikus hatással volt kreoljónőnkre. Simon egyébként rendkívül szimpatikusan azt válaszolja, hogy sosem tartotta őt kispicsának, sőt, szerinte nehéz lehet ilyen gyönyörűnek lenni, mert az emberek nem kíváncsiak a lelkére. Ez a szöveg egyébként - Simonon kívül – mástól egy hányingerrel érne fel.

vlcsnap-2012-10-24-15h17m41s28.jpg

Az öltözőbe Nathan, Simon szaglászását követően átadja szerelmes levelét, és közli, hogy ő türelmes, és hajlandó várni rá, amíg Simon is készen áll a fizikai érintkezésre. Kelly eközben kiszúr egy szívtetkót Nathan vállán, amibe Simon neve van belevarrva. Ezt furcsállja is, ezért ellátogat Tetkós haverunkhoz, aki bár tagadja, hogy ő csinálta volna Nathan tetkóját, Kelly meghallja a gondolatait, ezért Tetkós nála is alkalmazza a tűvelmutogatokrád-vibrálaháttér-technológiát, melynek következményeképpen Kelly is a vállához kap. Feltételezem az ő vállába a saját nevét varrta ez a gyík, miután az énboldoggátehetlek-szöveget skandálja a bűvész trükk alatt.

vlcsnap-2012-10-24-15h18m15s108.jpg

JövőSimon épp besurran Alisha ablakán, de mivel zajt hall, elbújik az ágy mellé. Most komolyan?! Meglepő módon Alisha észreveszi az ágya mellett talpig kommandóscuccban fekvő srácot, aki a nemazértjöttemajövőből, hogyabugyidat-szagolgassam mondattal mentegetőzik. Amúgy most két dolog miatt van itt. Az egyik, mert visszahozta Alishának a fecskés nyakláncát, a másik, hogy elmondja, a jövőben ők egy pár lesznek, Alisha szerelmes lesz belé, amit kreoljónő igen nehezen fogad, habár már most remeg, ha JövőSimon hozzáér. Mondjuk sztem bárki hozzáérhetne már szerencsétlenhez ennyi idő után, így reagálna.

vlcsnap-2012-10-24-15h20m23s96.jpg

Simon reggel az öltözőben felfedezi Tetkós-akitVincenekhívnak nevét egy szívtetkóban Kelly vállán, és gyanút is fog. Curtis kicsit rosszul viseli, hogy nem kapja meg a reggeli szex-adagját, jobban mondva a masztit a raktárban, amivel kiakasztja Alishát, aki rádöbben, hogy ennél többet érdemel. Simon meg is oldotta a miértvanegyformatetkótok-rejtélyt, az irányítja Nathant és Kellyt, ennek köszönhető Nathan szerelme Simon iránt, és Kellyé TetkósVince iránt. Alisha bántában és zavarodottságában JövőSimonnál köt ki, asszem a hogyanszeretekbeléd-kérdés megválaszolásra került. Csakhogy JövőSimon nemcsak a csajért jött a jövőből, neki egyéb híró-kötelességei is vannak, ezért ott is hagyja Alishát a kérójában és megy életmenteni.

vlcsnap-2012-10-24-15h21m03s222.jpg

Fiaink a padon szerelemgyötrődnek, amikor megjelenik JövőSimon Hírónak öltözve és ledob egy zacskó földimogyit. Aha. Miután Nathan és Curtis lejátsszák a neméntehetekróla, hogyacsajod szakított veled-nemszakítottunk kisgyerekfogjadföl-mondókát, Simon mellékesen megjegyzi, hogy tán nem ártana elindulni a tetkószalonba. Na, meg is érkeznek, TetkósVince persze nem hajlik a szép szóra, sőt, Curtist le is szúrja egy késtetkóval, ezek szerint nemcsak a szíves-trükköt tudja. Asszem a verbális meggyőzés itt kevés lesz. Hanem Simonunk egy mogyoróallergia-feliratra lesz figyelmes, és azonnal kapcsol, hééé ennek a Tetkósnak olyan a mogyi, mint Supermannek a kriptonit.

vlcsnap-2012-10-24-15h24m30s17.jpg

Heroikus-világmegmentős zene kíséretében Simon, világmegvető bátorsággal rászórja a mogyizacskó tartalmát TetkósVince-re, hiába fenyegetőzik Kelly szemének kiszúrásával. A mogyik viszont nem kooperatívak és leperegnek róla, TetkósVince-ben pedig marad annyi szufla, hogy Simon nyakára fojtogató drótkerítésszerű indát rajzoljon. Nathan átöleli haldokló szerelmét, aki utolsó erejével egy kóbor mogyiszemet májküldzsordenes ügyességgel csont nélkül bepöccint TetkósVince szájacskájába, ami a kiabálástól épp tátva maradt. Fuldokolni is kezd, Simon meg ügyi módon elcsórja az allergiagyógyszert tartalmazó injekciót, amit csak akkor szúr bele TetkósVince szívébe, amikor az már mindenkiről leszedte az önálló életre kelt tetkókat. Kelly elbocsátó szép üzenetként még belerúg a Tetkósba. Azért azt ugye észrevettük, hogy mindig Simon az agy a csapatban?

vlcsnap-2012-10-24-15h26m17s62.jpg

Curtis beállít a JövőlátomásosCsajhoz, mert vett neki új pizsit, de a csaj nincs túl jó bőrben, úgy zihál, mint Vader nagyúr jobb napjain. Oxigénpalack és egyéb kellékek, amik a csaj betegségére utalnak, mire Curtisünk megkérdezi, jól van-e. Persze fiam, csak azért lélegzem oxigénpalackból, mert passzol a szemem színéhez. A nincs egy fölös szíved kérdésre Curtis a mivan kérdéssel felel. Hű hapsikám, te sem kerültél sorra észosztásnál, az biztos! Alisha eközben JövőSimon jövővideóit nézegeti, az egyikben pl. egy riportfilmet, amin már kiderültek a szupiképességek, amiről éppen ő nyilatkozik. Ekkor toppan be JövőSimon, aki jól végezte dolgát, ma is megmentette fiainkat a földimogyival. Na, akkor mihez kezdjünk most, nemtudom, jön a válasz Alishától, na, jó, akkor szexeljünk, ha már így együtt vagyunk. Kiderül, hogy JövőSimon jó az ágyban, amit Alisha (jövőbeli) szorgos korrepetálásának köszönhet. Gyanítom ezek után pláne máshogy fog viselkedni Alisha JelenSimonnal.

vlcsnap-2012-10-24-15h27m52s242.jpg

Nathan és Kelly megbeszélik a nemvagyokbuzi-álláspontot, és ha már, akkor uccu neki, legyünk végre egymáséi, vagy, ahogy Kelly mondja, csak tessék, kezdheted. A várva várt összemelegedés azonban kínos fordulatot vesz, miután Kelly közli, maradjunk inkább barátok. Miközben JövőSimon gyúr, Alisha ébredezik, közmunkára kell menni. JövőSimon szerint még nincs itt az ideje, hogy szakítson Curtissel, mert JelenSimon még nem áll készen. Alisha egyelőre nem kap egyértelmű válaszokat.

vlcsnap-2012-10-24-15h28m40s217.jpg

Fiaink napi közmunkára igyekeznek, Nathan konstatálja, hogy jé, ezen a héten még nem is halt meg. Simon közli, még csak csütörtök van. Nathan be is szól neki, Simon pedig kuncogva veszi tudomásul, hogy Nathan már nem szereti. Előfordul. Simon és Kelly szerint amúgy rohadtul rá kéne jönni Híró kilétére, mert ha tudta a mogyoróallergiás dolgot, biztos minden mást is tud. Alisha terel, szerinte meg hagyják annyiban az ügyet, hadd hősködjön a csávó bele a nagyvilágba. Nathan még huncutkodik cseppet a próbababával, aztán mehet a konténerbe. Ma megint hasznos, a társadalom számára értékes munkát végeztek. Hurrá.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2012.10.27. 08:51:44

Hali, nem akarok kötekedni, de ezt még nem adták le.

Bütty 2012.11.03. 09:28:17

Köszönöm szépen a másik megjegyzésemre a választ, és elnézést kérek a stílusa miatt, de így legalább kaptam választ, egyébként, mint azt az első hv-nál is írtam, nagyon jónak tartom az írásaid, és köszönöm a hv-kat.

LenaNoir 2012.11.08. 00:16:02

Semmi gond, köszi, hogy szóltál a hiba miatt. Vmiért most nem kaptam emailt a kommentekről, ide meg nem minden nap keveredek fel. De igyekezni fogok:)
süti beállítások módosítása