Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x04 - Tényleg benedvesedtem

2012. október 25. 07:58 - sixx

Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt a háborgó Millásoknak is" kisplasztikával, de szerintem ezzel Dzsoni is így van. Reggel kezdünk, a nőstények nyugodtan horkolnak, a kamera elidőzik a széjjeltaposott piacos cipőkön és koszcsíkos melltartókon, az egyik szőkenő feje mellett a párnán egy kép a "híres ember és én" sorozatból, de nem Nelson Mandela vagy Zidane van rajta, hanem a báván vigyorgó Dzson, így nem lehet aludni baszki, ezt nekem nem magyarázza be senki. Ééés ekkor belép a pinavillába két katonaruhás egyén, mert nincs olyan magyar valóságshow, amiben nem játszanák el a katonai kiképzéses variációt. Nincs is annál viccesebb ugye, mint az akadálypálya sarában szügyig merülő nő látványa.

Screen Shot 2012-10-24 at 8.41.27 PM.png

A kabalaállatokkal alvó nyomorultak teljesen készen vannak az üvöltöző katonaemberek láttán, miafaszvanholvagyok, olvasható le pár fejről, a faszik meg úgy racsítanak, hogy Viki fejéről ijedtében leolvad a műszempilla. Itt mindenki full sminkben alszik? Nincs sminkelés, felöltözés van, öt perc múlva lent sorakozó van, hangzik el az ukáz, hárman perszehogy berohannak a fürdőszobába, és kétségbeesett mozdulatokkal, félvakon igyekeznek a helyükre applikálni az arcukat úgy-ahogy emberformájúvá varázsoló spoilereket, kevés sikerrel. Az mindenesetre ijesztő, hogy valaki csak teljes sminkben képes katonaruhába öltözni, de hárman is vannak ezzel így. Rikimama bezzeg a sziszegős szappanban hisz, mondjuk nincs az a smink, ami rajta segíthetne, lehet, feladta. Az egyik szőkenő, akit esküszöm, most látok először, megküzd a cipőfűzővel, nyuszifület tessék, az 3 éves kortól általában megy.

Screen Shot 2012-10-24 at 8.54.19 PM.png

Én egy Dzson Rambó vagyok, mondja Dzsoni a kamerába, kemény csajt keresek. Priceless. Közben Rikimama és a többi szellemi fogyatékos, köztük a valamiért a műszempillát a szeme alá, az arcára applikáló Viki egy teherautóra mászik fel, és indul az akadálypályára. Megmutatjuk egy animgifben, hogyan szaladnak Rikimama csöcsei.

rikkimama.gif

A következő snittben a csajok utaznak, Dzson meg egy erdőben alvó csajról ábrándozik, te Dzson, te mikor aludtál erdőben, baszki? Amikor valami EFOTT-os buli után eltévesztetted a konténert, és satun a susnyásig cipeltél valami félvak szutykot, akkor. Megérkezés, leszállás, egy Rita nevű ismeretlen háborog, megértem, egy napja van itt(?), máris ugráltatják. A sorakozó egész pofásan sikerül, mondjuk egy közepes képességű negyedikes osztály tornasorához képest még mindig siralmas látványt nyújt, pedig most jön a lényeg, Dzsoni bevonulása egy PSzH-n, azaz Páncélozott Harci Szállítójármű nyergében.

Screen Shot 2012-10-24 at 9.19.51 PM.png

Dzsoni Rambósította magát, terepgatya, zöld atléta, a fejin fekete kendő, az összképet a rettentő szemüveg kissé lerontja, de ezt sikerül ellensúyozni az Idi Aminnak öltöztetett Pákóval, aki a PSzH hátulján az éltéért kapaszkodik és artikulátlanul rikoltozik. És ha azt hinnénk, hogy erre legalább egy nő legyint, és azt mondja, hogy óbazdmeg, elmentek ti a picsába, majd elindul keletnek, akkor tévedünk, révült arccal bámulják a szerencsétlen albánt, aki aszongya, ma harcolni fogtok egymással. Előkap egy kést, mondanivalója hangsúlyozása végett, én a libák helyében nagyon beszarnék, mert ilyen bizonytalan kézbe fa építőkockát is nagy felelőtlenség belehelyezni, nemhogy egy bugylibicskát. Erika a kamerába azt mondja, nedves lett a pinája a késsel a körmét kapirgáló buzukistától.

Screen Shot 2012-10-24 at 9.20.26 PM.png

A feladat egyszerű: a két csapatnak akadálypályán kell átvergődni, amelyik tagjai először érnek célba, azokkal történik valami, legrosszabb esetben randizni mennek Dzsonival, gondolom. A nők kapnak full gyakorlófelszerelést, hozzá rohamsisakot, ami természetesen két számmal nagyobb, mint a fejük, ami Rikimama esetében azért nagyon komoly teljesítménynek számít. A pálya nem egy nagy vaszidasz, egy kis sárban kúszás, egy palánkon átmászás és egy pocsolya felett kötéllel való átlendülés van műsoron. Az első párból Viki keményen tolja és végig röhög az egész baromságon, Beatrix, aki a VV4 Tordasának a nővére, kicsit lemarad. Nedves Pinájú Erika leveri az ő ellenfelét, akiből a vágók nem mutatnak annyit, hogy fel is ismerjem. Tündét és Violettát persze egy párba rakják, itt a lehetőség egy fasza kis drámára, de a vágók elkúrják, vagy lehet, szimplán belátták hogy ebből nem lesz énekes halott. A versenyzők sem igazán érzik a tét súlyát, röhög mindenki, nincs hajtás, küzdelem, semmi. Violettáék csapata nyeri a sorversenyt.

Screen Shot 2012-10-24 at 9.38.47 PM.png

Az elbaszott vágás miatt hirtelen alkonyatba fordulunk, pedig az előző jeleneteket reggel vették fel, sebaj. A második körben, mondja kissé galuskásan Dzson, aki mellől Pákót mostanra eltávolították (ez nagy hibája a műsornak mellesleg, mármint Pákó mellőzése), és szerintem be van már baszva, szóval itten most küzdelem lesz. Meg harc. Van egy műanyag bábu, azt kell agyonverni, mondja tök komoly arccal Dzson, és meg is mutatja az áldozatot. Aki nyer, az gyön randira. Jó, jó, de mi alapján dönt? Van valami ütésszámláló a bábuban? Vagy ez lenne Pákó, csak lefűrészelték az altestét? Komoly kérdések ezek. Megszólal az AC/DC Hard as a Rock című nótája, és hajrá, elsőként Violetta gyűri le az ellent, kissé nehezen, de alaposan megütve/rugdosva.

Screen Shot 2012-10-24 at 9.46.32 PM.png

Másodiknak Kató jön, ő nemes egyszerűséggel ráugrik a bábura, majd a fején ugrál egy kicsit, és perecel egy ótvaros nagyot. Viki jóval óvatosabb, de pár jó ütést ő is bevisz. Utoljára Rita, a sárga fogú némber következik, küldd a pokolbaaaa, gyerüüüüünk, indítja útjára Dzson, a nő meg agyonvágja a pszeudo-Pákót. Dzson, kissé váratlanul Violetta mellére bök, te nyertél, te alszol velem ma éjjel. Nahát, csak lesz baszás? A többiek mehetnek haza isten hírével, Dzson és Violetta meg egy nagy katonai sátorban fog éjszakázni, amit Kató sírva fogad, jesszumpepi, ahelyett hogy örülnél, baszki. A randi egyébként hamar kudarcba fullad, mert megjön a vihar, és elvinné a picsába az egész stábot, Dzsonistúl, mindenestűl, pedig nagyon ígéretes volt a nyitány, amiben üvegből vedelték a tokajit. Otthon a nők puffognak, ez totál érdektelen, de csak addig, míg az eső miatt hazarohanó duó meg nem jön.

Screen Shot 2012-10-24 at 9.51.49 PM.png

Otthon Dzson felzavarja Violettát, szedd magad rendbe, oszt gyere le a szobámba, jó lesz. Tünde az ágyban zabál, mert szomorú, akkor meg még inkább az lesz, amikor Violetta felcaplat és átöltözik neglizsébe. Te meg? Megyek Dzsonival aludni. Hogy mi a faszomat csinálsz? Jól hallottad. Tünde szemével ölni lehet, Violetta lemegy, Dzsoni már várja, buszvezetőszandálban, mínusz cérnazokni, nagyszerű. Az albán magához rángatja Violettát és ráhúzza a takarót, nem tudni mi folyik alatta, illetve egy részét igen, mert a ribanc szól, hogy az a pinám, az meg a te kezed, ejnyemár. Tünde közben kint sír, vagy csak a szemébe ment a füst, ezt nem tudjuk. Az éjszakai kamera képében sem egyélrtelmű, hogy Dzson elhalta-e a frigyet, de előlegezzük meg a bizalmat neki.

Screen Shot 2012-10-24 at 9.53.42 PM.png

Másnap reggel Violetta arra ébred, hogy Dzsoni farka böködi az ánuszát, na, ne már, mondja, és felmenekül az emeletre, gondolom, hipót keres a fertőtlenítéshez, esetleg valami sarkot a sírdogáláshoz. Közben a kertben Rikimama egy ismét spontánnak tűnő jelenetben egy Helga nevű tehenet simogat, szegény állat nem sokáig bírja a dolgot, és igyekszik kitörni a karámból, esküszöm azt bőgi könyörgőre fogott hangon, hogy bazdmeg Kristóf, erről nem volt szó, inkább vágjatok le, az kevésbé fájdalmas. Violetta fent beszámol az estéről Erikának meg Ritának, nem kifejezetten visszafogottan, de nem is kérkedve, a legjobb kérdés a fürdőszobába hangzik el, volt valami, kérdi Rita, nem basztunk, ha erre gondolsz, felel Violetta, jaja, erre gondoltam. Violetta Vikinek is beszámol, kiflibe, karikába keveredve kerestem kezét kedvesemnek, kábultan kínlódtam kanos kis kakasát karbantartani, katarzisomat kegyetlen kertévés kémek késleltetni kérték, kurvaélet.

Screen Shot 2012-10-25 at 7.21.56 AM.png

Tordas Trixi a reggelizőasztal mellett panaszkodik Tündének, kifliben BAZDMEG, kifliben ALUDTAK BAZDMEG, ez felháborító. Kifliben? Az jó, mondja Tünde, aki leszarja Trixit. Az asztalra reggeli gyanánt kibasztak 26 szottyadt zsömlét, a catering elég tré lett ebben a műsorban. Trixi csak nem szakad le a témáról, ott mondta az ajtó előtt! OTT! És én erre keltem! Korán reggel! Hú, ez a nő pont olyan ostoba, mint a testvére, neki is megy Violettának, miért pont a szobám mellett dicsekedtél? Mert ott van ez enyém is? A beszélgetés kezd elfajulni, de hajtépés nem lesz belőle, Trixi eljut odáig, hogy neki itten küzdenie kell, és ezt senki nem érti meg. Nem hát, bazdmeg, ránéztünk Dzsonira, és SOHA nem értjük meg, miért a fenenagy küzdelem. A szerkesztők bezavarják a piros felsőhöz neonzöld gatyát viselő Trixit Dzsonihoz, az meg kizavarja a konyhába, főzzél kávét, oszt beszélünk. Így lesz, nem idézzük, mert nincs értelme, a lényeg: Dzsoni össze van zavarodva.

Screen Shot 2012-10-25 at 7.31.26 AM.png

A nagy zavarodás miatt Dzson összehív egy falugyűlést a nappaliba, ott ülnek sorban egymás mellett, a buszvezető szandál, meg az ostobenkó libák. Dzsoni most deríti ki, ki szereti igazán és ki nem. Na végre. A tudományos (levédendő!!!) módszer, mint minden nagy áttörés, pofonegyszerű: megkérdezi a luvnyákat, szeretik-e, és aki igent mond és/vagy lesmárolja illetve leszopja, az szereti. Zseniális. A szeánsz legkínosabb pillanata az, amikor Tünde a többi agyhalott előtt smárol Dzsonival, a döbbent csendben csattogó csókok csörömpölése csodálatos. Dzsoni nehezményezi, hogy Viki az előző fényceremónián nem cidázta le a kertben, igaza van, nem ezért jött ide, szóval itt szopni kell a bennmaradásért. Gyere csak a szobámba, int Dzsoni. Viki, akinek a sors egy szemöldöknek látszó ívet rajzolt a fejére, bemegy vele szobára, de nem smárolja le, csak a nyakát csókolgatja.

Screen Shot 2012-10-25 at 7.33.42 AM.png

A délutáni beszélgetés nagyon kimerített mindenkit, így Dzsoni egy buddhista meditációt rittyent a nőknek, ami abból áll, hogy egy szál pizsamában ül a szoba közepén, és iszonyú hamisan kántál valamit, hozzá a behangolás előtt álló gitárt pengeti. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen van, baszki, a nők a meditáció végére sírva ölelgetik egymást, bazdmeg, azt hittem soha nem lesz vége, olvasható le az arcokról, illetve az is, hogy ezért nem elég a napi ötezer forint. Erika kivétel, ő érezte, hogy az erő húzza magával. Dzsoni a magyar tévé Halálcsillaga. Jó volt érezni azt az enegriát, amit kisugároztam feléjük, bólogat Dzson teljesen őszintén a kamerába.

Screen Shot 2012-10-25 at 7.39.11 AM.png

Na, jöjjön, aminek jönnie kell, a Műanyag Baszokba Zárt Fény átadása, túl sok meglepetés nincs, hacsak az nem, hogy Dzsoni anatómiai ismeretei meglehetősen hiányosak, hiszen Violetta kulcscsontjánál keresi a szívét, de ezen ne akadjunk fel, Pákó mellőzésén viszont igen, ezt a műsort semmi nem menti meg, az kurvaisten, de Pákó legalább feldobná a punnyadt lelkizést kicsinyég. A végén Viki rajzolt szemöldöke, és a szomszéd madarasteszkó zöldséges pultja mellől elhozott Rita megy haza, már csak hatan vagyunk, mondja a matekból (is) felmentett Dzson kissé szomorúan, miközben a hat mezítláb feszengő luvnya előtt áll hetedikként, és akkor még Keleti Andiról nem is beszélünk. Mindegy, Dzson, belefér.

Címkék: i love gjoni
95 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2012.10.25. 08:38:12

nincs rtl2-m, de ha lenne, sem nézném. Ugye ez hogyvoltírás szempontjából is egyre szarabb?

speirs 2012.10.25. 08:50:23

fantasztikus lett ismét, visítva röhögtem :)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.25. 08:59:41

Aha, akkor erre utalt a helikofferen érkezés.

Pákón határozottan jól néz ki a cucc. Lehet, hogy mire G.I. Gjoni galuskásan beszélt, ő már hangosakat ásított a susnyásban, ezért nem mutatták többé.

Tábori körülmények: üveges tájbor fogyasztása közvetlenül az üvegből, majd a felszerelést hátrahagyva hazafutni a vihar elől.

Nem tudni, elhalta-e az éjszakát, de mi kishíján belehaltunk a vihogásba.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.25. 09:02:45

A meditációnál rátette valaki a kezét a képernyőre? Érzett valamit? Azon kívül, hogy kapott egy nagy taslit az embertől, amiért összezsírozza a képernyőt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.10.25. 09:26:44

Idi Amin!!! Idi Amin! bmeg... :D

Amúgy meg tiszta roncs vagyok, mindig elfelejtem, hogy vasárnap este odakapcsoljak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.25. 09:54:18

Kitartás, Sixx! Már fogynak!
Ez még olvasva is hihetetlen. Nagy dobás lenne a retekklubtól, ha év végén leadná szilveszteri műsorként az egészet.

Hurri Kán 2012.10.25. 10:04:41

Nem tudom, olvasni, vagy nézni nehezebb? :DDD

egyemakisszíved 2012.10.25. 10:05:25

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Én éreztem valamit, én is majdnem sírtam. Csak Riki és a Tehénke párbeszéde derített jó kedvre egy kicsit. Ennyi nap távolából már nem tudom pontosan felidézni, de úgy rémlik, Riki azt mondta, gyere szeress, még szeress, mire a Tehénke azt, hogy múúúú.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.25. 10:08:39

@gyvy: az írás határozottan feljavíjja

azt nem értem miért csoportban küzdöttek a zemberért
meg hát tokajit üvegből inni? pfej

Hurri Kán 2012.10.25. 10:12:43

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: @neccharisnyás útonálló:
TokaJit csakis befőttesüvegből. ;-) Kisujjeltartván természetesen.

Tintus04 2012.10.25. 10:21:46

pont arra a felejthetetlen pillanatra kapcsoltam oda amikor a fény átadásánál az egyik csajszitól megkérdezte, hogy ár ju súr és ár ju promisz :-) de az összefoglaló alapján úgy tűnik ez már csak hab lehetett a tortán.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.10.25. 10:26:11

@Tintus04: ott már sírtam, ezt nem lehet úgy hoigyvótozni, mint a benkőt vagy az éden hotelt.

Tintus04 2012.10.25. 10:32:23

számomra annyira szürreális volt az a pillanat megspékelve a vizen járással meg a következő csajszi kulcsontjának a taperolással, miközben átszellemült fejjel közli, idézem: "...dobog a szíved..." hogy a döbbenettől már röhögni is elfeljtettem.
csak kitartást tudok kívánni, de mivel már csak hatan vannak (már a csajok :-) ) szenvedéseidnek hamarosan vége!

Tintus04 2012.10.25. 10:33:08

Sixxnek ment az előző

Is 2012.10.25. 10:40:42

Sixx, minden elismerésem. A vicces leírás mögül átsüt a fájdalmad, szóval nem irigyellek.
De tényleg életveszélyes ezt munkahelyet, pláne tea/kávé fogyasztás közben inni. Az ember vagy megfullad, vagy beterít mindent. És még a munkatársak is hülyén néznek rá...

KergeK@csa 2012.10.25. 10:41:07

Pákóról ebben a ruhában a Captain Jack ugrik be:

www.youtube.com/watch?v=boNRVXR7bqg

BarBwire 2012.10.25. 11:11:40

Reggel még iszonyat le voltam lombozva, ezt a szar időt, ezt a szar életet. Munkába se akartam menni. Most meg a kollégáim néznek rám furcsán, hogy miért röhögök az asztal alá gurulva.

BarBwire 2012.10.25. 11:12:15

@Tintus04: és tudott válaszolni? vagy azt már lekeverték?

BarBwire 2012.10.25. 11:12:51

@pushpang (univerziális határeset): nem vagy egyedül. Talán mert van jobb dolgod is.

mkrumpli 2012.10.25. 11:27:33

Visítva röhögtem a munkahelyemen, többen meg is nézték, mibajom. De legalább már azt megtanultam, hogy hogyvoltot nem lehet ebéd közben olvasni :)

Gabba 2012.10.25. 12:06:41

sixx, ezt az ótvart nem lehetne a "szarfosmoslék"alatt tagelni? :)

Tintus04 2012.10.25. 12:28:57

@BarBwire: válaszolt biza, mégpedig az, hogy ő súr és hogy ő promisz :-)

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.10.25. 12:31:19

ezt nehéz melóba' olvasni, főleg, hogy a boss, gyakorlatilag kartávolságban van tőlem. remélem sosem ér véget ez a szenny, és olvashatjuk ezeket a mosolyfakasztókat :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.25. 12:47:04

@Tintus04: Hát lehet beígérték a csajt neki, nem? OMFG!!!!!!!!!!

@KergeK@csa: Komolyan, már csak ő hiányzott ide. :D És tényleg! Előkapom a kinőtt(hopszla) csótányroppantót, keresztben csíkos cicanaci-neonszínű top fel, és indulhat a banzáj!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.25. 12:49:02

@gyvy: 5 lityósból? Kiöblítsem, miután kiöntöttem belőle az ugorkát levestől?

Hurri Kán 2012.10.25. 12:54:02

@neccharisnyás útonálló:
Dehogy öblízsd. Úgyis egy helyre megy. Vagyis előbb egyik megy, jön, aztán megy a másik, vagy valami ilyesmi. :D

sas eve 2012.10.25. 12:54:58

@Is: Igazad van ám,szegény sixx, inkább már unja az egészet,én is unnám ilyen szarra fecsérelni az időt!De megéri,mert mi szeretjük olvasni...Van még ettől lejjebb is vajon? Milyen műsor lesz ettől még nívótlanabb?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.25. 12:56:21

@sas eve: bízom benne h még Pákónak is keresni találnak valami menyecskét egyszer

BarBwire 2012.10.25. 13:04:00

Ez SZAAAARRRR? ugyanmár! Kitalálni se lehetett jobbat!

BarBwire 2012.10.25. 13:10:24

@Tintus04: kiváncsi vagyok, hogy mi promisz-(kuá...)

É2I 2012.10.25. 13:13:01

Sixx! Még ilyet, ezeret! :D

Tényleg a Pákónak nem terveznek valami önálló műsort? Mert azt megnézném, tuti. Mert ezeket nem nézem/néztem csak a hogyvoltjaidat olvastam :D

ui: Azt nem tudom, honnan tudnak ennyi mennyiségű agyhalottat összeszedni. A The Walking Dead -ben sincs ennyi egy évadon belül összesen.

agika88 2012.10.25. 13:17:27

csak szerintem néz ki úgy pákó a képen abban a ruhában, mint egy fogyatékos afrikai diktátor-kiskirály? :D

lutria 2012.10.25. 13:30:52

És erre írták a blikkben hogy milyen férfias hogy Gjoni tankot vezet,-mármint a parancsnoki helyen páváskodik...és nem is tank...

Emanuelle 2012.10.25. 13:52:52

@agika88: Ha egy kicsit gugliztál volna Idi Amin ügyben (ha már lövésed sincs kiről van szó), most nem írtad volna ezt tök feleslegesen. Köszönjük Emese.

Sokorai_Atala 2012.10.25. 13:56:20

Idi Amin-on besírtam:) Kösz Sixx

2012.10.25. 15:08:10

Csak a kommentek miatt jövök ide, a posztot már el sem olvasom. A kommentek mindent visznek!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.25. 15:34:03

@gyvy: Pfejj, ittál te már megecetesedett bort? Pfuoáj!
Tokaji gyalázással amúgy is hergelni lehet engem.

@É2I: Pákó műsort csakis felirattal. Mire rájönnék, milyen szisztéma alapján hagyja el az ékezeteket, már 2-3 rész biztosan lemegy, ki tudja mennyi izgalmas jelenettel.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.25. 15:46:31

Rakja már fel valaki ennek a sz.rnak bármelyik részét torrentre, egyszerűen látom kell hogy tényleg van ilyen :DDD

Hurri Kán 2012.10.25. 15:47:44

@neccharisnyás útonálló:
Nem. Egy barátunk lakásavatóján ittuk asszem Necsafés üvegből, mert poharak nem voltak még elöl. De tiszta üvegek voltak. ;)

walter sobchak 2012.10.25. 16:12:51

Arról a boxkesztyűs képről az jutott eszembe amikor az Avengersben Hulk kiüti Thort :D Amúgy én eddig minden fost néztem és szerintem az intelligenciának nem mércéje az hogy ki mit néz a TV-ben, de ez a Gjoni már annyira fos, hogy tényleg nézhetetlen. Most nem az hogy nem visel értéket meg ilyen hülyeségek, mert persze hogy nem, de annyira gagyin van megcsinálva, hogy én égek a készítők helyett. Nem csodálom, hogy az RTL nem merte bevállalni :D Amőgy Gjoninak van valami pereputtya, aki emiatt a műsor miatt szégyenkezhet?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.25. 16:18:49

@walter sobchak: Én egy lányról tudok. Ne kérdezd honnan. Remélem nem álmodtam. Tán az ufók töltötték belém az infót.

@gyvy: Várj, árultak valamit, ami olyan 2 decis befőttes üvegben volt, aminek füle van. Masszív fröccsöspohár, csak épp menet van a nyakán.

fátum 2012.10.25. 16:50:26

A pszh az páncélozott szállító harcjármű bazmeg.

fátum 2012.10.25. 16:52:29

vaszidasz helyett vaszisztdasz (gy.k.: Was ist das)

Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.10.25. 16:55:06

a fekete palkó hitelesen hozza a Baby Doc figurát a harckocsin.
most ő a pinasegéd?

2012.10.25. 17:36:30

Azt a könnyfakasztó éneklést szívesen megnézném!
Hátha egyszer sikerült meghatódnom.

Hunter Thompson 2012.10.25. 17:47:12

"Tényleg benedvesedtem"

Én is. A röhögéstől. Köszi Sixxx!

egyemakisszíved 2012.10.25. 19:07:08

Érdeklődnék, hol lehet sziszegős szappant venni.

ezis? 2012.10.25. 19:41:00

Mit jelent az, hogy "sovány malac vágta"?
Az egyik kiképző mondta az elején a nőknek.
Van valaki katonaviselt, aki tudja?

egyemakisszíved 2012.10.25. 20:22:10

@ezis?: Sovány malac gyorsan fut. A kövér meg lassan.

D2 2012.10.25. 20:31:16

sixx, én kétszeresen gratulálok, egyrészt, hogy meg tudtad nézni, másrészt, hogy ilyen jó kis írást hoztál össze belőle... (én is visítoztam, eredményesebb vagy az albán ficerénél :D).
Ami viszont komolyan elgondolkodtatott, hogy ezek a szegény nőcik valóban napi 5 epénzért alázzák magukat?! És milyen az a lelkileg szegény pórnép (ide nem értve a hivatali kötelességüknek eleget tévőket) amelyik valóban megnézi ezt a produktumot?

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.25. 23:15:09

@É2I: Kvízműsort Pákónak!
Klasszikusokat olvas fel, a lúzernek meg el kell találnia a mű címét, szerzőjét.
A vesztes Gjonival smacizik.

ő-szinte 2012.10.26. 00:41:53

@sixx: szellemi fogyatékosok :-DDDDDDDDD
baszki besííííííírtam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.26. 01:17:00

@sixx: jó lett ;))))))
örülök, hogy lájkolod pákót, azt hittem nem veszed észre a teheccccségét ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2012.10.26. 09:39:07

@buppi: Köszi! Kétszer tekertem vissza az adást, hogy megértsem, mit mondott, de úgy sem sikerült. Aztán, hogy sixx leírta, kissé megnyugodtam, de később új kérdéseim lettek. Üzenem a kétkedőknek, hogy én mindenből tanulok valamit.

kitikati 2012.10.26. 09:49:07

@vágtázó halottkém: Tudod mit? A kommenteket se olvasd el! Nézegesd a képeket!

mézescsók 2012.10.26. 12:24:42

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: A meditációnál én csuklottam. Gjoni azt mondta ugyanis, hogy "érezzétek, hogy bennetek lebeg a testem!" Elképzeltem, hogy hol és mi lebeghet.

@D2: Az rtl egyik legjobb műsora, Te!
Garantáltan kimossa az ember agyát.

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Az a nő angoltanár? Akkor már értem, hogy a múltkor miért tőle kérdezte Gjoni, hogy háú mács lov mi?

@egyemakisszíved: Most keressen párt a Tehénke! Az se múlná alul ezt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.26. 12:35:26

@mézescsók: ó igen, gondolom tanítványai nagyon büszkék rá, hogy híres lett :)

mézescsók 2012.10.26. 13:46:37

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Nem tudom, hogy ezek után be mernék-e menni a suliba.

sweeney todd 2012.10.26. 14:38:21

ez hihetetlen, hogy ezek a lények elvileg mind felnőtt nők és az összes plüss izékkel alszik.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.26. 14:48:48

@sweeney todd: na de miért kell 3-an egy ágyban? nincs elég hely?

ezis? 2012.10.26. 15:08:38

@egyemakisszíved:
Köszönet, akkor ez nem is military, hanem népi megfigyelés. :)

sweeney todd 2012.10.26. 15:11:33

na, most néztem meg a végén az előzetest, jövőhéten már hancur lesz!

ő-szinte 2012.10.26. 20:34:43

@sas eve: szerintem dehogy unja ;-) látod, hogy alig bír posztot írni a röhögéstől, amit megértek merezzzz ;-DDDDDDDDDD

Jenya 2012.10.27. 11:13:54

tegnap az m2-n Metronom '77 feszivál retroműsor volt. Gjoni énekelt s táncolt 4dalt feszes fehér selyemoverallban. jó lenne ide a hogyvoltra becsatolni, "than and now" :)

Hódos Hajnalka 2012.10.27. 13:32:49

nem hiszem el a tankos jelenetet. se.

BarBwire 2012.10.27. 22:29:28

@Hódos Hajnalka: egyem a zuzádat, merre voltál drága? Csuklottál? Gondoltam ám rád.

pushpangnak kell szólni, hogy holnap nézze.

D2 2012.10.29. 03:53:15

@mézescsók: Jelentem, megpróbáltam. Az első néhány kép után, amiben egy nőnek maszkírozott férfit mutattak, akinek aranyizék voltak a szempillájára applikálva megrémültem és elkapcsoltam.
Inkább elolvasom sixx tolmácsolásában (a c:c-hez tolt kommentből láttam, a nol-os firkász is tőle lopikál, nem néz ilyen műsort :D).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.10.29. 09:38:06

@BarBwire: te egy angyal vagy.
De.
Délután még láttam az előzetesét, és hiába hangzottak el olyan bűvös hívószavak, mint pl. "lotyó vagy", este megint elfelejtettem megnézni, megőrülök!!

mézescsók 2012.10.29. 11:00:30

@D2: A férjem először nézett bele. Konkrétan megfájdult a feje. Jó idegek kellenek hozzá, nem vitás.Szerinte ezektől a némberektől lesz a férfi impotens!

BarBwire 2012.10.29. 11:44:00

@pushpang (univerziális határeset): Megható, és ciki is, két éves anyagot elővenni, bár röhögés szempontjából tök mindegy, hogy mikor vetítik, nem?

BarBwire 2012.10.29. 11:48:26

@mézescsók: Minden elismerésem a férjednek, hogy volt bátorsága belenézni.

Mrs. Jimmy Tudesky 2012.10.29. 13:26:24

Nagyon tetszenek az írásaid sixx! Ezen is hangosan röhögök! Én hál' Istennek nem látom élőben ezt a förmedvényt, mert nincs RTLII-őm, de szerintem jobban szórakozom, mint aki nézi!

mézescsók 2012.10.29. 14:13:53

@BarBwire: Piedesztálra azért nem emelem érte (csak magamban), mert utána nem lenne akkora tükör a lakásban, amibe beleférne Én is hozok áldozatokat motorsportért.

BarBwire 2012.10.29. 15:09:51

@mézescsók: Jaj dehogy! Ne is mondd neki, mit írtam, csak neked szólt.

Most néztem meg a kis videókat a honlapon. (Istenem...) én érzem magam kínosan.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.29. 19:31:00

@mézescsók: Mondjuk a palackból vedelt aszú* lebeghetett a manus képétől.

Üvegből itta az aszút, abból kínálta a kis f...út, így tedd rá, úgy tedd rá.

Ha az aszúm megittátok pici farkam kiszívjátok így tedd rá, úgy tedd rá.

Metiles volt a tablettás el is felejthetjük egymást, így tedd rá, úgy tedd rá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.10.29. 19:58:17

@BarBwire: ezek szerint nem is volt igazi esküvő, csak úgy csináltak?
Szomi vagyok.

BarBwire 2012.10.29. 22:38:42

@pushpang (univerziális határeset): Ugyan már, te azt gondoltad, hogy így találja meg a igazit?
Csak akkor facér volt, és szereztek neki egypár jó éjszakát, és még fizettek is neki.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.29. 23:48:34

@pushpang (univerziális határeset): Nem tudom, mitől volt olyan furcsa érzésem. Lehet, hogy attól a táBORtól?

@BarBwire: Nem csak ő volt ott facér(t).

mézescsók 2012.10.30. 09:04:19

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Őrült vagy! Szeretem az őrülteket!!!(gyöngyöző kacaj)

mézescsók 2012.10.30. 09:07:34

@pushpang (univerziális határeset): Te meg telepatikus úton müködsz, ugyanez jutott eszembe Fée hsz-e olvasása közben!

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.11.08. 17:02:02

Baszki ember, aki ezeket a gjonis hogyvoltokat írod: KÖSZÖNÖM!!!! most torrente... nézem az ismétléseket, és keresztülfostam a székem, a padlót, az alsó szomszédom padlóját, döbbenet, rikoltok sikítok!!! talán felolvasós videót is kellene rittyenteni ebből
süti beállítások módosítása