Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x10 - Hűség

2012. október 25. 13:00 - fuszulykavirág

Ott hagytuk abba egy héttel ezelőtt, hogy Igazi Emily Amandának adta ki magát Jack előtt, és ezzel szerintem meg is ásta a saját sírját, de majd meglátjuk. Most azzal folytatjuk, hogy Emily és japán barátja, Mr. X., a mólón gyakorlatoznak szabadkezes ölési technikákból, miközben a bosszúállás szabályait ismételgetik. Emilynek most két célpontja van, Tyler ugye már régóta zavaró kis dög, Igazi Emily meg egy ketyegő bomba, főleg mióta Amandának hiszi magát. A japán fickó szerint küldje rá a főellenséget, az majd elintézi. Ez ugye nem más, mint Victoria, aki ezen a szép reggelen épp a válási papírjait tanulmányozza, amikor Ashley érkezik barátkozni, de a nagyasszony nincs barátkozós hangulatban. Ashleynek sikerül megenyhítenie azzal, hogy megpróbálja hazacsalogatni Danielt a szülői házba.

1.JPG

Ashley Tylernél folytatja a reggelt, megbeszélik a Nolan-ügyet, mármint azt, hogy Tyler csupán munkaköri kötelezettségből smárolta le a jutalék reményében, amit egyébként szívesen megosztana kis barátnőjével. Nem lesz itt sokáig mosolyszünet. Igazi Emily még mindig Amandát játssza Jacknek, alig ciki, hogy a kutya is csak ugat rá, meg úgy egyébként se emlékszik semmire a közös múltjukból, de Jack túl szerelmes ahhoz, hogy bármit is észrevegyen. A bosszúállók kis csapata (Emily és Nolan) ülésezik egyet, Nolan beszámol a fejleményekről, Emily pedig ráveszi, hogy vonja vissza azt a 20 milliót, amit Tyler sikeres üzletkötése okán elindított a Grayson vállalatnak. Azt reméli, hogy erre Tyler majd megzsarolja Conradot Lydia beszédének tartalmával, Conrad meg majd intézkedik. Nekem ez egy kicsit sántít, de hát nem értek én a bosszúálláshoz. Mikor magára marad Emily, megtalálja Nolan és Tyler közös kis szexvideóját, és az a mosoly csak azt jelentheti, hogy ez fel lesz használva.

Danielnek Ashley viszi el a szülei válásának hírét, szóval lesz közös ebéd Victoriával, és megy Emily is. Danielt bosszantja Tyler sikere Nolannél (mármint az üzleti), Emily pedig nem rest megosztani azt a feltételezését, hogy csak azért van ez így, mert Tyler zsarolja Nolant. Végülis ja, így is lehet nézni azt a videót. Tyler közben visszaadja azt a pénzt Nolannak, amit tulajdonképpen tőle nyúlt le az ellopott bankkártyával, és még egy monte carlo-i hétvégében is megállapodnak a fiúk. Amíg a fiára vár, Victoriának felajánlja szolgálatait egy válóperes ügyvéd, valami régi ismerős. Így ránézésre minimum egy viszony lesz köztük. Daniel megérkezik, hozta magával Emilyt is, aminek Victoria nyilvánvalóan nem örül. Daniel megpróbálja az anyjával kirakatni Tylert a házból, de mama ragaszkodik a társasághoz.

2.JPG

Ebéd után Emily meglátogatja Jacket, bár inkább Igazi Emilyt keresi, aki éppen shoppingol. Jack mesél neki Amandáról, hogy mi volt vele gyerekkorában, végül Emily hagy egy üzenetet. Daniel kicsit keménykedik Tylerrel, erősen javasolja, hogy költözzön ki az anyjától, elvégre a jutalékából már bőven futja saját kéróra. Tyler viszont ideges, üresek a gyógyszeres dobozai, és a felirat szerint skizofréniát kéne kezelniük. Igazi Emily beugrik a parti házba, és kap egy naplót Emilytől, amiben elvileg Amanda gyerekkori emlékei vannak, hogy hitelesen adhassa el magát. Tekintve, hogy Emily alaposan átgyűrögette a naplót, nem lennék meglepve, ha éppen most írta volna. Daniel is befut, Emily készségesen bemutatja Amanda Clarke-ot, Daniel pedig nem hülye, tudja kinek a lánya. El is mondja Emilynek, aki hitelesen játssza a tudatlant.

3.JPG

A Potyautasban Nolan kötözködik Igazi Emilyvel, aki éppen nagyon biztos abban, hogy Emily akarja, hogy itt legyen. Declan közben a Charlotte-tal közös lakását keresgéli éppen, amin Jack nyilván kiakad, és tart egy kis hegyibeszédet iskoláról, pénzről, munkáról. Emily és Daniel együtt ebédel japán Mr. X-el, ami azért zseniális, mert Daniel beszél, amit elvileg Emily fordít japánra a faszinak, és vissza, de a japán beszélgetés egyáltalán nem arról szól, amit Daniel pofázik. Ők japánul megtárgyalják a bosszúállás érzelmi buktatóit, Emily meg a végén bejelenti Danielnek, hogy Mr. X. 50 milliót befektet. Nolan be akar szólni Emilynek az Amanda ügy miatt, de végül neki szólnak be a Tyler-féle bénázás miatt. Conrad bejelenti Tylernek is Daniel sikerét, de jutalék ezért már nem jár. Daniel inkább elkotyogja papának, hogy hogyan szerezte meg Tyler Nolant (zsarolással, ugye, ez most a történet).

4.JPG

Emily naplójában úgy tűnik, mégiscsak az igazság van, Igazi Emilynek végre sikerült valami valódi gyerekkori emléket felidéznie Jacknek. Victoria találkozik az ajánlkozó ügyvéddel. Csak engem zavar, hogy ő maga jelentkezett, mikor Conrad kérte fel? Feltételei is vannak a fickónak: mostantól kezdve Victoria nem látja Conradot, a pénzügyeibe teljes betekintést enged, és bármire hajlandó a cél érdekében. Na ebben szépen egyet is értenek. Declanra hatott a bátyja beszéde, lefújja az összeköltözést. Conrad hívatja Tylert, és szépen ki is rúgja, amiért a szexvideóval zsarolta Nolant. Na ez pont az, amit nem engedhet meg magának Tyler, úgyhogy most már tényleg zsarol: ha kirúgják, világgá kürtöli, hogy Conrad és Victoria csak felültette David Clarke-ot, és ők felelősek a repülőszerencsétlenségért.

5.JPG

Igazi Emily éppen a parti ház melletti homokban turkál valami gyerekkori ereklye után, amikor Daniel megtalálja, és szívesen kipakolná onnan, de Emily ugye nagyon megértő, már forognak a kerekek, lehet jófej. Victoria rájön a gyerekek összebútorozási tervére, Charlotte meg szembesíti vele, hogy mégse Declannal költözik össze, hanem az apjával akar maradni. Mindegy, csak ki abból a házból. Nolan elmondja Tylernek, hogy visszalép a befektetéstől, Tyler meg kiakad a videó miatt, és nem hiszi el Nolannek, hogy nem ő adta ki Conradnak. Végül belevágja Nolan gépét a medencébe, de a delfinfóka szerintem nála maradt, és balra el. Jack romantikus vacsival lepi meg Igazi Emilyt, meg egy nyálas történettel a gyerekkori ereklyéről. Daniel nem marad Emilynél, utána akar nézni Tylernek, hogy tényleg elhagyja a várost anélkül, hogy valami balhét rendezne.

6.JPG

Mr. X. azt mondja Emilynek, hogy hiába tagadja, szerelmes Danielbe, és ezzel bukásra is ítélte saját magát, úgyhogy ő nem tud neki segíteni, egyedül kell folytatnia a bosszúállósdit. Tyler átnézi a delfinfóka videóit, és bizony talál egyet, amin Lydia vádolja Conradot a múlt bűneiért – ez pedig már eléggé bizonyítékszagú. Daniel rájön, hogy Tyler bizony nem megy sehova, és ezt az apja is csak megerősíteni tudja neki: megoldották a helyzetet. Charlotte becsekkol az apjához, Tyler Ashleyvel vacsizik (és láthatóan már nagyon hiányoznak neki a gyógyszerei), Daniel pedig kiakad az apjára. Megígéri az anyjának, hogy a céges adatbázisokból bármilyen infót szolgáltat az anyjának a váláshoz, és még éjszakára is ott marad.

7.JPG

Nolan meg Emily csúnyán összevesznek, mindenki sérelmezi, hogy a másik hol próbált neki keresztbe tenni. Nolan végül bűntudatot kelt, hogy Emily Apu mennyire nem ezt szerette volna, Emily még el is pityeredik. Daniel bejelentkezik még az asszonynál, szól, hogy az anyjánál alszik, meg hogy Conrad mégse rúgta ki Tylert. Szóba kerül Amanda is, amit persze Victoria is meghall, és sokkolja a hír, hogy ennyi év után Amanda Clarke visszatért. A végén még megtudjuk, hogy Victoria újdonsült válóperes ügyvédje volt Emily Apunak is az ügyvédje, aki akkor nem fellebbezett. Hát úgy tűnik, ő is felkerült Emily listájára. Újabban csak gyarapodik ez a lista, de valahogy senki nem tűnik el róla.

Címkék: bosszú revenge
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.10.25. 20:05:27

ezt a részt még nem néztem meg, de a múlt hetin már úgy berágtam, hogy erőszakkal kifaggattam tesómat, hogy mi lesz ezzel a nyomi tyler szállal, és az eredeti emilyvel, mert már nem bírtam idegekkel. gyengék, na (az idegeim). de a hv-dat mindig olvasom, és azok nem gyengék, hanem jók, nnna.

fuszulykavirág 2012.10.28. 16:16:32

@aggyistenbiri: a hv-im köszönik a dícséretet :) a tyler szál meg jövő héten végleg elvarrásra kerül, szerencsére.

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.10.29. 23:10:57

várom! már előre csattogtatom a fogsoromat! remélem, csúnyán megszívatják% mondd, h igen :)
süti beállítások módosítása