Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 2x02

2012. október 24. 13:00 - LenaNoir

Fülbevalós-csuklótetkóssrác autót vezet, mégpedig olyat, aminek a csomagtartójában egy megkötözött fószer lapul. Vagány zene szól, fiaink a tetőn élvezik a napsugarakat. Különösen Nathan, aki módszeres mozdulatokkal masszírozza habtestét naptejjel. Nem is értem a többiek miért fanyalognak, amikor kidolgozott izmain, napbarnított bőrén meg-megcsillan a nyári nap sugara. Még Simon is megrökönyödve pillant fel a zenehallgatásból, elvégre ki számít egy ilyen műsorszámra egy unalmas délelőtt. Nathan kedélyeket borzongató performanszát meg-megszakítják a fülbevalós-csuklótetkós autót vezető srác képei, aki ráadásul iszik vezetés közben. Ejnye! A csomagtartóban fekvő fickó kicsit hasonlít Nathanapura, akit még Bevbácsi irodájában ismertünk meg. Nathan annyira belejött az öntapiba, hogy a zavaró alsónackót kreatív módon tangává avanzsálja. Kjút. Ez már Simonnak is sok, aki amúgy napokig/hetekig egy fagyotthullával partizott. Kelly viszont láthatóan élvezi a műsort, sztem be is csúsztatna egy dolcsit Nathan bugykójába, ha épp kéznél lenne. Hohó, várjunk csak! A fülbevalós-csuklótetkós srác épp most parkolt le a közösségi központ előtt, és felkiabál a Testnek, hogy Nathant keresi. Egyébkéntistekivagy-hangzik a válasz, hogyne Nathan öccse, kár hogy az én vagyok, és nincs öcsém, csöngess be máshová ezzel a szöveggel hapsikám! Pedig de! Lepetééés! Najjjó, akkor gyere, boruljunk egymás keblére! Főcím.

vlcsnap-2012-10-21-20h05m24s14.jpg

Az autó csomagtartójában dekkoló összekötözött fószer amúgy azért hasonlított Nathanapuhoz, mert ő maga Natahanapu, akit Göndörünk épp most próbál telón elérni, azzal a szöveggel, hogy figyeljééé már apu, itt van az öcsém, ami azért furi, mert eddig úgy tudtam egyke vagyok. Hm. Trükkös dolog az ilyen! Az újdonsült bátyó el is viszi Kisöcsit a helyi presszóba egymástmegismerni, amíg Simonék a közösségi központ előtti tóból szedegetik ki a beledobált dzsuvás cuccokat, mint pl. bevásárlókocsit. Flegmafelügyelő is felbukkan, érdeklődik Göndörünkről, hogy hol a jóistenben van meló helyett. Fiaink a családivészhelyzetvan-rákosazöccse-vagylehethogyrákos-kifogásokkal jönnek. Rendkívül hihető.

vlcsnap-2012-10-21-20h06m49s100.jpg

A presszóban Nathan nagytesó-tippeket ad a hogyanviseldel-aseggfejapánkat témában. Csajozásban Kisöcsit nem kell félteni, Nathan meg rányomulna a csaposcsajra, aki csúfondárosan lekoptatja. Lekoptatná, ha hirtelen nem fagyasztaná meg a pulton levő sörikéket, amik összetörnek. Témánál vagyunk, gondolja Nathan, be is próbálkozik a "ne parázz, énhalhatatlanvagyok"-dumával, ami bejön, mert a csaj megörül, hogy nincs egyedül ezzel a képességesdivel. A főnök zavarja meg a bájcsevejt, mert leteremti Csaposcsajt az összetört poharak miatt. Nathannek se kell több, rögvest le is parasztozza. Kár, hogy a főnökcsávó nem értékeli a humorát, viszont erőset üt. Habár ennek is megvan a maga haszna, jelen esetben a Csaposcsaj szimpátiája a telefonszámával egyetemben.

vlcsnap-2012-10-21-20h07m38s70.jpg

A parkolóban Kisöcsi arra lesz figyelmes, hogy valaki rohadtul lenyúlta a kocsiját apustól. Nathannek ennél kicsit több infóra van szüksége, így megtudjuk, hogy Kisöcsi bepöccent Apura, mert egy seggfej volt, ezért megsimogatta egy kenyérpirítóval, aztán elraktározta a csomagtartóba ínségesebb időkre. Nathan szerint baromi megható találkozás lett volna, ha Apu a csomagtartóból megkötözve és véresen engeszteli ki Kisöcsi anyját. Kisöcsi meg lekiabálja Nathan haját, ami amellett, hogy nem egyszerű faladat, még meg is hatja Nathant, merthogy Kisöcsi kiböki, hogy milyen szar apa nélkül felnőni, és ő nem tudhatja, mert neki itt volt az apja. Miközben Aput keresik kocsival a hátán, Nathan kiábrándítja Kisöcsit, hogy Apu nem olyan jófej ám, mint azt vágyálmaiban remélte, mert rohadtul leszar mindent és mindenkit, különös tekintettel a fiára. Hídonsétálgatás közben kiszúrnak egy égő kocsit, jujj, fater lehet megsült kicsit. Futifuti, nyitogati, de huhh, Apu nincs benne. Elszáguld mellettük egy kocsi, na – aszongya Kisöcsi – az az én verdám! Nathan a kocsilopók után rikkant, hé, elloptátok a fatert! Szerintem, ha az autótolvajok hazaérnek, és kinyitják a csomagtartót, elkerekítik majd a szemüket a kocsival járó extrától.

vlcsnap-2012-10-21-20h10m19s124.jpg

Nem, mégsem. Ezek a csávók nem úgy néznek ki, mint akik meglepődnének bármin is. Rally a betonon, rosszarcú fiatalok kiszállnak, és a kocsi tetején bandáznak, miközben üvölt a zene a rádióból. Apu szerintem nem lehet túl jó állapotban a hátsó szekcióban, a kerékcsikorgatós, 360fokbanpörgős mutatványtól, ha eddig még nem rókázta szét a csomagtartót, akkor most fogja. Göndörünk eközben furmányos tervet eszelt ki. Amíg ő szexuális szolgáltatásait ajánlgatja a Rosszarcúaknak, addig Kisöcsi nyúlja le (vissza) a kocsit. Nathant épp elkezdenék istenesen széjjelverni, amikor Kisöcsi odaér a kocsival, Nathan bepattan, Rosszarcúak még megkocogtatják az autóablakot egy vassal búcsúzóul. Nathanék alig szusszannak egyet, amikor hátulról kopogtatás hallatszik. Apu már türelmetlen, ezért ki is szedik a csomagtartóból, kár, hogy épp befut a rendőrség, szép családi kirándulás lehetett volna.

vlcsnap-2012-10-22-10h53m20s24.jpg

Az őrsön Apu épp arról próbálja meggyőzni Göndörünket, hogy ő el akarta mondani, hogy van még egy fia, csakhát a körülmények, ugye. Nathan azonban ki van akadva, de Apu szerint annyiban nem is különböznek egymástól, elvégre Nathan is elkövetett már elég sok szarságot. Nathan szerint ez már csak azért sem igaz, mert ő daliás, Apu meg földszintes. Egyébként Apunak mindenre van magyarázata, arra is, hogy miért (lenne) szar apja Kisöcsinek, és miért (volt) szar apja Nathannek. Válasza most is a szokásos, otthagyja a fiát/fiait. A srácok Nathan kéróján hesszelnek, azaz a Közösségi központban, ahol Göndörünk gondosan betakargatja a szundikáló Kisöcsit. Alisha az utcán sétálgat, miközben Kommandóshíró a feje fölött ugrándozik a tetőn, de kreoljónő cseles ám, mert jól fölszalad a tetőre és farkas szemet néz Kommandóshíróval…azaz a sí szemüvegével. Mindenesetre levideózza a különös találkozásra való tekintettel, plusz jó lesz a jútúbra is.

vlcsnap-2012-10-21-20h15m24s123.jpg

Nathan épp Simonnak ecseteli, a milyenjóhogyvanegyöcsém-életérzést, mert most majd mindenféle dolgot taníthat neki. Pl. táncolni, amit bár nem tud, de majd vesz órákat, elvégre ezt teszik egymásért a tesók, nem? Kiderül, Simonnak is van egy húga, Nathan fel is teszi a kérdést, hogy nem lenne-e jobb, ha egy közeli barátja lenne a csaj pasija? Mivel Simonhugi még csak 12 éves, Nathan szerint ebben az esetben nem ártana várni még pár évet. Befut Flegmafelügyelő, aki rákérdez Göndörünknél, van-e valami mondandója, humorherold pedig közli, hogy a konyhából hiányzó piákról nem tud semmit. Kár, hogy Flegmafelügyelő nem a piák, hanem az ő hiányzására gondolt. A jógyerekek, akiket Szellemirtóknak öltöztettek, Alisha Kommandóshíró-videóját mozizzák éppen, Nathan elmeséli, hogy szerinte Kommandóshíró volt, az a Bájszikölhíró, aki megmentette, amikor Szolidbarnahipnóbige ráküldte a sleppjét. Kommandóshírónak akkor még más lehetett a szponzora, mert akkor még csak pirosas kapucnis pulcsira futotta nekijje, most meg ugye fekete tininindzsa szerkóban feszít. A tény, hogy Nathan elfelejtette megemlíteni eme kis szösszenetet, kissé kiakasztja a többieket, de a lényeg úgyis az, hogy este buli lesz, ahol Nathan be akarja cserkészni a Csaposcsajt, amire Kelly magas ívből tesz. Vagy legalábbis ezt mondja.

vlcsnap-2012-10-21-20h15m56s174.jpg

Nathan vasalóval készít melegszendót vacsira Kisöcsinek, miközben az Apucsúnyánviselkedik-problematikáról sztoriznak. Nathant pl. elvitte Apu a 8. szülinapján az Ikeába, ahol otthagyta, mert nem fért be a gyerek a kocsiba a bútoroktól, és egy pedofillal majszolgatott húsgombócot. Brádörsz épp indulnak a buliba, mikor Nathan meglátja, mint Apu a közösségi központ előtt filózik a kocsijában, hogy bemenjen-e. Végül elhajt. Buli van a kerületben, Nathan bemutatja a csapatnak Csaposcsajt, aki még mindig nagyon fagyos, még jó, hogy van náluk vodka. Kisöcsi amellett, hogy rányomul Kellyre, mindenkinek ad a nála leledző csodapirulákból, Simonnak például kéretlenül is. Bogyó ide, bogyó oda, fiaink kellően elkapják a ritmust, Nathan és Kisöcsi lejátsszák a kimelyikcsajranyomul-társasjátékot, Nathan „nagylelkűen” lemond Csaposcsajról, aztán megy is Kellynek vakerálni.

vlcsnap-2012-10-21-20h18m06s206.jpg

Csakhogy Kelly nincs valami jó állapotban, a drog feat. képesség-kombó azt eredményezi, hogy ötezerrel pörög, és mindent kimond, amit gondol. Nathannek enyhén szólva túmáccs Kelly szerelmi vallomása, ott is hagyja, miközben Alishánál is bekavar a drog, mert a képessége visszájára fordul, és mindenki ellöki magától, egy húzzinnenmocskoskurva kíséretében. Curtisnek is kitágul a pupillája, és idővisszatekerés helyett a jövőben találja magát szuperhős-ruckóban egy csajjal, aki rohadtul nem Alisha. Simonnak is kiakadnak a szemei, és képessége az eddigi hatás ellenkezőjeként jelentkezik, az eddig láthatatlan fiúra most mindenki felfigyel és elképesztőnek talál. El is megy táncimáncizni egy csajszival, így újra láthatjuk az öregek matiné-buliján megtapasztalt frenetikus táncmozdulatait.

vlcsnap-2012-10-21-20h19m48s210.jpg

A WC-n Nathan és Simon gyors eszmecserét tart, aminek az lesz a vége, hogy Göndörünk megtudja, hogy Csaposcsaj-akitLilynek hívnak lelépett Kisöcsivel, ezért el is szambázik. Simonnak ekkor esik le, hogy ha mindenkinek ellenkezőképpen működik az ereje, akkor Nathannek nagyon nem tenne jót, ha most halna meg megint. Kisöcsi-mintkiderültJamie, a kocsiban nyomja az ipart CsaposLilyvel, akinek szintén visszájára fordult a képessége, és fagyás helyett, meggyullad. Nathan épp arra jár, és szemtanúja lesz, ahogy kigyullad a kocsi, megpróbál odarohanni, de hopp, Kommandóshíró is jelen van, aki csak arra várt, hogy megmenthesse Göndörünket. Ez sikerül is, Kisöcsi viszont megsült, az tuti. De nem, mégsem, ugyanis éppen a lángoló kocsit nézi, hát hogy szállt ez kifele mikor az előbb még bent volt? Ehh!!! Eközben Simon kiszúrja Kommandóshírót, aki megsérült, és követi hazáig, de bemenni már nem mer. Kommandóshíró meg trükkösen - miután nyugtázta, hogy követik - sajátja helyett egy másik házba ment be, ahonnan az erkélyen át távozik. Most már azért érdekel, hogy ki ez a Grál lovag , és miért mentegeti itten a fiainkat mindenféle veszedelemtől.

vlcsnap-2012-10-21-20h22m34s68.jpg

Nathan a tetőn vigasztalja Kisöcsit, hogy nem az ő hibája, hogy Csaposcsaj meghalt, és elmondja a képességes-mondókát is. Kisöcsi a halál közeli élmény hatására eldöntötte, hogy felkeresi Aput és rendezi vele a kapcsolatát. Csakhogy Apu biztos haragszik rá a kenyérpirítós affér miatt, ezért Nathannek el kell kísérnie őt. Alisha és Curtis a lépcsőn beszélik meg a kivelmitörtént-adroghatására-eseményeket. Curtis persze kihagyja a csajos-részt, hülye lenne elmondani. Nathanék beállítanak Apuhoz, akit üdvözlésképpen orrba nyom Göndörünk, Apunak viszont gyorsak a reflexei és sok szeretettel viszonozza fia jókívánságát. Nathan beolvas Apunak, egyrészt Kisöcsi miatt, másrészt meg mert még mindig nyomja a lelkét az Ikeás-sztori. Hanem Apu közli, hogy Jamie meghalt, mert bennégett a kocsijában, most volt azonosítani a testét. Nathan nem érti, hiszen Kisöcsi ott áll mellette. Apu elmegy telefonálni Kisöcsi anyjával, miközben Kisöcsi közli, ő tudja, hogy meghalt, és arra a következtetésre jutnak, hogy Nathan azért látja a szellemét, mert halhatatlan. Amúgy meg azért beszélte rá Nathant, hogy elkísérje Apuhoz, mert azt akarta, hogy rendezzék a kapcsolatukat. Apubűnbánat a tetőn, kajálássalegybekötött-Nathanmegbocsátás. Kisöcsi meg jól járt, mert lett egy szellemcsaja is, CsaposLily személyében.

vlcsnap-2012-10-21-20h23m32s153.jpg

Másnap Nathan a közösségi központban szomorkodik, érthető okokból. Kellyvel lelkiznek kicsit, amikor Simon betoppan, és közli, hogy követte a maszkos csókát, tudja, hol lakik, szóval el kéne beszélgetniük vele. El is pályáznak a házhoz, ahová Kelly finoman nőies mozdulatainak hála, be is törnek. Kár, hogy Kommandóshíró a szemközti tetőről kukkolja őket. A nagy kutakodás során - na meg a női ruhák láttán -  rájönnek, hogy egy csaj szobájában vannak, de Nathan szerint valami elrettentő ajándékot kell maguk után hagyniuk, hogy ne baszakodjon velük a továbbiakban. Miután Simon zsebében érthetetlen okokból nincsen halott lófej, ahogyan a Keresztapában, ezért Nathan B-tervként egy barnamacit hagy az ágyban. Göndörünknek output-fixációja van, az már biztos! Simon rájön, hogy Kommandóshíró rászedte őket, épp indulnának is, amikor a lakástulaj-csajszi betoppan, aki Curtis legnagyobb meglepetésére nem más, mint akivel a jövőbeli látomásában szorgoskodott a tetőn. Hohó, lesz itt még móka és kacagás!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása