Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fátylat rá! - 1x07

2012. október 24. 17:00 - sixx

Eddig sem szűkölködtünk a gyökér szereplőkben a Viast3 újabb esküvős reality-sorozatában, de ami ma jön, az minden elképzelésünket felülmúlta. A két műsorvezető az erdőben, stb, ugorgyunk a lényegre. Alexa és Tamás első ránézésre most érettségizhetett, kisfilmjükben spontán jegygyűrűvásárlást látunk, ami nagyjából annyira természetes, mint Pamela Anderson bármely, random kiválasztott testrésze. A neten jöttek össze, Alexa 3 napig tartotta magát, azóta együtt vannak. Tamás leszarja az egész esküvősdit, illetve neki elég lenne egy szűkebb, intimebb rendezvény, de ha Alexa csillogást akar, hát megkapja. Ja, és van egy gyerekük is.

Screen Shot 2012-10-23 at 1.48.18 PM.png

Az ellenfél Viki és Carlos párosa, a faszi nevéért innen is gratula, mér nem kával írja? Kárlosz, ez sokkal jobb. Vikiről első ránézésre látszik, hogy nem az eszével keresi a vibrátorra valót, s lőn, rúdtáncos Svájcban, és ő is a neten szedte össze a fasziját. Viki nem kurva, csak táncos, és vetkőzik, és az anyja szerint is furcsa a stílusa. Minden nap egy kihívás, mondja Viki, nekem kell lenni a legszebbnek. Ez eddig nem jött össze, csak szólok, a kiélt markotányosnő fej nem egy 26, hanem egy minimum negyvenes nőhöz illene, Kárloszt azért választotta, mert a farkánál fogva tudja irányítani, az esküvő élete legnagyobb fellépése lesz.

Screen Shot 2012-10-23 at 1.56.44 PM.png

Az már első találkozásnál kiderül, hogy Kárlosznak ma nem osztottak lapot, jó, ha öt mondata lesz az adásban, majd pofázik helyette Viki, a rúdtánc önjelölt királynője. Ha Alexán múlik, Viki a reggelt nem éri meg, mert ő néha kimondja, ami a száján van. Viki szerint Alexa egy pohárszedő egy diszkóban, Alexa meg beképzelt plázacicának nézi Vikit, ha ma nem lesz verekedés, akkor sose. Viki azzal nyit, hogy leszarja, mit akar Alexa, mert úgyis az lesz, amit ő akar, és annyira egyszerű, mint egy üveggolyó, rendőrből lett sztriptíztáncos. Alexa és Tamás kis híján odahány, amikor kidreül, mivel foglalkozik Viki. Na, elég a kóstolgatásból, dógozzunk.

Screen Shot 2012-10-23 at 3.23.26 PM.png

Vikiék helyszíne egy diszkó, abból is a lepukkantabb fajta, ahol a piacos Gucci-gagyikban feszít a white party-ra érkező nagyérdemű. Alexa berzenkedik is egy kicsit, picsábamár, nem leánybúcsú lesz, hanem esküvő, elment az eszed, hogy diszkóba szerveznéd? Ez egy elit klub, mondja olyan hangsúllyal Viki, mintha Monacóban lennénk, a hercegi kastély nappalijában. Az esküvő szórakozás, nem gyásztemetés, bölcselkedik hozzá, pólóre vele. Tamás elmeséli, hogy a gyereküknek nem tesz jót, ha fejjel előre lezakózik egy lépcsősoron, szerintem az sem, ha olyan helyre viszik, ahol szakadt kurvák táncolnak egy rúd körül. Viki megoldása pofonegyszerű, nem kell elhozni a kölyköt, oszt jó. De elhozzuk. Viki vállat von, aztán elkezd inkább vonaglani a pináig alig érő ruhájában, miközben Kárlosz báva képpel ül a terem közepén, és átkozza a napot, amikor megismerte ezt a nyomorultat. Mekkora egy ribanc, mondja Alexa.

Screen Shot 2012-10-23 at 3.14.12 PM.png

A másik helyszín egy csárda, ahová Tamásék előszeretettel járkálnak, magyaroshagyományos, és kb. 35 ember fér el benne. Vikinek nem ez a baja, hanem az, hogy a berendezés ódivatú és nem fasz alakú rudak állnak a táncparketten. Kifejezetten szarul érzi magát, mondja. Jön a döntés, Alexa nem hajlandó elmenni egy diszkóba, Tamás szerint eleve snassz az egész, Viki erre megsértődik, ez egy világszínvonalú hely, DJ Káposztás a rezidens. Tamás menten leveszi, hogy Vikit észérvekkel nem lehet meggyőzni, ezért előkapja a magyarok vagyunk, legyen magyarosch a buli. Viki előadja a tételmondatot: én vagyok az egyetlen a világon, minden úgy van, ahogy én akarom, mindenki le van szarva. Na jó, mondják Alexáék, akkor legyen a diszkó. Broáf.

Screen Shot 2012-10-23 at 3.14.25 PM.png

Kárloszék füstölt libamell-máj kombóval indítanak, amihez lilahagyma lekvár dukál, ezt Alexa nem bírja megenni, mert finnyás. Szar neki, bár ettől még belekóstol. Tamás szerint az előétel egyszerű legyen, egy kis párizsi trappistába tekerve, oszt kalap. Kakaslevessel folytatjuk, amibe spenótós grízgaluskát tett valami nyomorult. Meg nem enném, de ezzel nincs baja Alexéknak sem. Szilvalekváros oldalas jön, faszomba már, mi lett a tőtöttkáposztával??? Alexa nem szereti a szilvalekvárt. A másik menüsor tyukhúggyal indul, Viki szerint ez parasztos, a tyúk meg rágós. A főfogás egy sima vegyestál, hagyományos esküvői cucc, ami ellen senkinek nincs kifogása. Döntés. Mindenki ragaszkodik a saját igazához, így Pinaszakáll jön, akkor versengés lesz. A kajálásról kell megválaszolni pár kérdést, aki több jó választ ad, az nyer. Vikiék mindet eltalálják, Alexáék elkúrják, 2-0.

Screen Shot 2012-10-23 at 3.41.07 PM.png

A ruhaválasztás jön, Alexa klasszikus csipkés-fátylas arának öltözik, abroncsos szoknya, kesztyű, gyöngy mindenütt, mert hercegnő akar lenni. Viki lekutyázza a ruhát, a felsőrész giccses, az abroncs szar, én fel nem veszem. Alexa remegő szájjal jelenti ki, hogy ő bizony le nem mond a ruháról. Na, ki találta ki előr, hogy Viki ruhája konkrétan pináig lesz felslisszolva? Alatta átlátszó talpú kurvacipő, bár fent meglepően visszafogott, a csöcs kordában tartva. Viki szerint ez a legfaszább ruha, mert ő ehhez ért. Nem is tudtam, hogy Pintér Sándor külvárosi rodázónak öltözve tart előadást a rendőröknek a helyes esküvői ruhaviseletről. Alexa erre berág, bazdmeg, te ahhoz értesz, hogy a pinádat a rúdhoz dörgöljed, kuss. Döntés: nincs megegyezés, miért lenne, a pontyfejű Viki néz maga elé mereven, miközben Alexa kifejezetten rondának titulálja az öltözéket, és kijelenti, hogy nincs az az isten, hogy abban esküdjön. Karlosz kicsit aggódik, mert ilyenkor Viki ölni szokott. Pénzfeldobás lesz a döntés eszköze, Viki nyeri, 3-0. Ha így haladunk, Alexa idegösszeroppanást kap.

Screen Shot 2012-10-23 at 3.48.09 PM.png

A ceremónia helyszíne Vikinél természetesen a diszkó, mi más, ez a nő, ha lehetne, be is költözne ide, és rúdra tekerve aludna, mint egy gyári hibás denevér. Alexáék szabadtéri ceremóniát tervez, Tamás egy kútra mutatva kijelenti, hogy tó, kezdenek már idegesek lenni. Vikinek az a baja, hogy az épületegyüttes közé nem lehet elhelyezni 100 széket. A döntés alatt Viki azzal érvel, hogy a diszkóban nem esik az eső, és azt is elmondja, Alexa fél, amit nem szabad kimutatni, mert a vad döghúsra támad. Viki csakazértsem eged, és Aelxa is megmakacsolja magát, de annyira ideges, hogy már csak raccsolva tud beszélni. Megint fej vagy írás, és bazdmeg, MEGINT Viki nyer. Alexa kiborul és a sírógörcs kerülgeti, ez nem esküvő lesz, hanem egy bebaszás, Viki támadóállásba helyezi magát, ne ócsároljál engem, helló, mert beszólok.

Screen Shot 2012-10-23 at 3.56.01 PM.png

A zeneválasztás érdekesen indul, Vikiék DJ haverja baszik elmenni, így laptopról nézik meg DJ Inszeminátor szettjét, amit Tamás unalmasnak tart, pedig ő állítólag ért is hozzá. Alexa olyan szemekkel meregeti Vikit, mint egy különlegesen ronda férget szokás. Tamásék választása dettó DJm de retró, mert arra mindenki tud táncolni, kivéve Kárloszt, aki csak bebaszva képes Joe Cockerre lassúzni, vagy Vikivel az ölében, ami minden pillanatot kihasznál arra, hogy az alsóneműjét bevillanthassa a kamerába. Természetesen nem tudnak megegyezni ebben a kategóriában sem, Viki nyer, asszem mondani sem kell. Alexandra kiborul, joggal, hiszen így Viki álomesküvőjén lesz statisztéria. Viki a kamerába azt mondja, lottózni fog, és kifizet egy eskővőt Alexának. Bulivan.

Screen Shot 2012-10-23 at 4.11.41 PM.png

Megérkeznek a diszkóba a népek, a két nő hasig felvágott ruhában vonul be a legvállalhatalanabb fosra, az Enigma nevű iszonyat zenéjére, Kárloszon kék ing van fehér nyakkendővel, platformcipős istenem, segíts. Igen? Igen. Kezdődik a buli, kajapia, mindenki jól érzi magát, még Tamás is megbékél a rendezvény helyszínével. Viki táncol a násznéppel, nagyon szarul, közben Alexa és Tamás a násznéppel foglalkozik. Viki anyja azzal fenyegeti a nézőket, hogy kiteszi az asztalra azt, amije van. Jézusom. Alexa vendégei nem aktivizálják magukat, nehéz is, mert a zene elég tré, a helyszín nyomasztó, a svédasztal pedig lepusztult. A két ara a tortavgást is versenynek fogja fel, utána táncikálás jön, Tamás és Alexa ezt nagy fölénnyel nyeri, Vikiék nésznépe is velül bulizik. Viki erre felpattan egy asztalra, és veri magát egy kicsit, de Alexa mostanra már kurva bátor lett, felmegy mellé, és letáncolja a profit.

Screen Shot 2012-10-23 at 4.27.13 PM.png

A menyasszonytánc sem hoz más eredményt, Alexánál sorban áll a nép, Viki tétován rázza a seggét egy kicsit, majd leül enni inkább. Jön az ajándék, Alexa azzal nyit hogy kösz Viki, fasza volt, Vikinek az arca elég idegesnek tűnik. A dobozból Vikiék a menyasszonytáncos lovettát kapják meg, kibírják röhögés nélkül, hogy 55 000 forintot kaptak. A diadalittas Alexa-Tamás kettős sem járt sokkal jobban, 3 éjszakás hosszú hétvégére mehetnek Debrecenbe, nabazdmeg.

Címkék: fátylat rá
17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

möhönce 2012.10.24. 18:50:57

ettől a vikitől elkap a harci ideg.

Balthazor Hellman 2012.10.24. 19:51:56

Sajnos ebbe az adásba sikerült belenéznem. Vazz, ha választani kéne, inkább a szőke, mert lehet, hogy egy idióta beképzelt p*csa, de a másik olyan sötét volt, mint a vakond belsőzsebe.. Az elsőn még lehetne alakítani, de a másikban semmi fantázia, semmi gondolkodásra utaló jel...

Balthazor Hellman 2012.10.24. 19:55:53

nos tény, inkább egyik sem...

Neon Fu 2012.10.24. 21:15:01

Viki helyében inkább a svájci kupleráj.. oppardon, night klubban tartottam volna a bulit. Gondold el, mekkora bevétel lett volna: férjhez megy a kurva! Aztán licitálhattak volna a férfivendégek és amelyik a legtöbbet fizet, azt ápolta volna le orálisan az ifiasszony a nászéjszakán. Micsoda kihagyott lehetőség, most mehet vissza húszfrankos luvnyának szegényke :(

2012.10.24. 23:17:37

Élvezhető volt így leírva, gratula! Látni nem láttam, de ezek után el bírom képzelni az egész szellemi nyomort! A vetélkedők egyre szarabbak, a Balázs féle műsor az úttörőtáboros vetélkedőjével kiborító, zsiVágó István korában legalább volt egy kis agytorna is bennük, de arra úgy látszik nincs már igény! Realityben legalább tartják a színvonalat, csak most nem disznóhizlaldás kancigány, meg fasztekerőlantművész tündököl, hanem az utca egyszerű népe mutatja meg mekkora senkiházi.

reccs 2012.10.24. 23:32:02

Nem ismertem, de olyan jó lett a poszt, hogy bele kellett néznem. :)
De hogy minden kurvának kereszt lóg a nyakában :D

reccs 2012.10.25. 00:12:25

Mondjuk kurvánén a 10 centi vastag kutyalánc se egyszerű.

Gastroger 2012.10.25. 00:45:51

@sixx : ez nem a múlt heti adás volt? Mert ezen a héten semmi ilyesmi nem volt.
Már megbocsáss, de ez nem lett olyan jó, mint az előző, itt a rúdtánc-pina-faszvibrátor-falusidiszkó kombón kívül nem sikerült semmi poénosat hozni, ez olyan fingós-baszós C kategóriás komment lett. Értem én, hogy ez hozza az index címlapot, pina szó benne van.
Én akkor írok ilyen posztot, ha van bennem egy kis löket pia, akkor osztom az észt, meg csúnyán beszélek, de hát ez van bevallom. Azért valld be szippantottál valamit te is. :) nemgáááz.

Gastroger 2012.10.25. 00:55:29

Na aztat akartam még kérdezni, hogy a nyolcadik adás párjai, Attila és Eszter, és Krisztián és Gábor, vagy izé Kriszta. Namost, a srác nem színész-e, vagy beépített ember?

Merthogy értem én, hogy a visegrádon tartják a ceremóniát, meg a lagzit. De ez a pók, meg halálfej, meg csontkovács lufi, azt most komolyan gondolták? Mert ilyen nincs..
Merthogy Tim Börtön, vagy Burton.. Megihlette őket. Meganyagfaszt.

Mégegykérdés:
Ugye a statiszták - bocsánat játékosok- lezsírozzák a rokonsággal, hogy "Mápedig fijam a menyasszonytáncba nemadunk! még elviszi a a másik balfasz! , inkább zsebbe, oszt, ha nyerünk akkor ajándákot inkább.

Mert ez a mennyasszonytáncos 50 ezer forint nevetséges, szóval, értem én fentiek alapján, de nem kéne magukat égetni ennyire....

A 3 napos hétvége rulez. Ezt nekik!

olimpiam 2012.10.25. 01:43:59

hát hát
férfiaknak ilyen jut, arról csak a férfiak tehetnek.
mindegyik megérdemli a párját

SarahConnor 2012.10.25. 06:20:42

"ez a nő, ha lehetne, be is költözne ide, és rúdra tekerve aludna, mint egy gyári hibás denevér."

XD

Láttam az előzetest, abban már megállapítottam, hogy ez a Viki ritka egy díszpéldány, aztán elfelejtettem nézni a műsort. Látom, nem maradtam le semmi fajsúlyosról.

É2I 2012.10.25. 07:37:30

Sixx ez jó lett :D

"A diadalittas Alexa-Tamás kettős sem járt sokkal jobban, 3 éjszakás hosszú hétvégére mehetnek Debrecenbe, nabazdmeg."

Elfogyott a lové a Viasat3-nál? Ezt én konkrétan megköszöntem volna a miasat-nak, és helyben felajánlom ennek a Vikinek. (És fényképeztem volna a fejeket :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.25. 09:57:53

Ó igen, ez az epizód volt az, aminél eldöntöttem, hogy bár először, de egyben utoljára is láttam ezt a műsort.
Pedig Vikiék esküvői menüje még be is jött nálam.

Globetrotter2014 2012.10.25. 10:20:13

Nem láttam a műsort de a hogyvolt szokás szerint jó.

És az elmondás alapján pont egy ilyen esküvőre toppantunk be egyszer (vidéki "pizzéria" "diszterme") :))))

A helyről annyit, hogy négysajtos pizzára trapista füstölt sajt tescós száraz mozzarella (meg még valami) került SZELETELVE!!! (szigurúan fagyasztós pizzalapra)

Félve néztünk be a "díszterembe".

kovácspéterke 2012.10.25. 10:39:34

@Gastroger: persze, h lezsírozzák, az első adásban roma lagzi volt, 180 ezer forintot kalapoltak össze, ami vicc, szóval utána biztos megkapják.

ez a négynapos hétvége viszont gáz.
süti beállítások módosítása