Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fátylat rá! - 1x06

2012. október 23. 13:00 - sixx

Pinaszakáll Attila és Pinokkina magabiztos arccal áll az erdőben, újabb két pár jön, hajtépés, dráma, mondják, de nem hiszünk nekik, mert ebben a műsorban eddig még annyi feszültség nem volt, mint a Hacktionben, ami nagy szó. Orsi és Tibi az első páros, fiatalok és bohók, ez onnan derül ki, hogy Tibi olyan laza, kis híján a kamera előtt esik darabokra, mint egy szarul megépített Lego-vár, Orsinak meg a hajába világos csíkokat festett egy gonosz rokon. Hat éve ismerkedtek meg, amikor Orsi 14 volt, most meg babát várnak, Tibi ennek örömére szarrá varratta az egyik karját. Extrém párnak mondják magukat, nem szeretik a slampos dolgokat, ezek szerint elegáns ruhában fognak siklóernyőzni, miközben a Háború és békét olvassák fel albánul? Mer' az elég extrém lenne.

Screen Shot 2012-10-23 at 10.47.27 AM.png

Az ellenfél Viki és Csabi, az érzelmes vadász páros, Csaba nagyon szereti nézni az állatokat, gondolom a célkeresztben. Vadgazda-mérnök szakos volt mindkettő, azt nem tudjuk, hogy a szakmájukban helyezkedtek-e el, mindenesetre a bemutató kisfilmben egy ladikban eveznek a jövő felé. Viki határozottnak tűnik, a gatyát igencsak ő hordja otthon. Csabi azt üzeni a másik párnak, hogy felveszi a fegyvert és harcol a terveiért. Nosza. A nagy találkozás meglehetősen lapos, Pinokkina spontán megkérdezi, ki szereti az extremitást, Viki olyat forgat a szemén, kis híján befele kezd el sasolni, az agyába. Csabi továbbra is harcolni akar, ez a fegyvermánia nem egészséges.

Screen Shot 2012-10-23 at 10.46.14 AM.png

A helyszín és a ceremónia kiválasztása ma kombóban történik, Vikiék egy sátorban tartanák a lagzit, amit Tibi azon nyomban lekutyáz, ez sátorszagú, bazdmeg. Ja, sátor, milyen szaga legyen? De hát kicsi is, nem fér el benne 300 ember. Ez speciel igaz, bár ha lapjával fektetik őket, akkor igen, vagy ha kinyitják az oldalát, és mindenki szalad a vakvilágba. Tibi, a beképzelt fasz lesnasszvidékilagzizza a sátrat, az a szerencséje, hogy Csabánál nincs ott a Mauser. Bezzeg Tibiék helyszíne, az mennyivel faszább, hiszen egy sátor. Igaz, nagyobb, de sörpadokkal, amin kb 5 perc ülés után szétmegy az ember dereka, de sebaj. Viki nem is érti, miért kutyázta Tibi az ő sátrukat, ez jó kérdés. Na, a ceremónia helyszíne jön, Vikiék egy kerti pavilonban szeretné kimondani a boldogító igent, amivel Orsinak az a baja, hogy háttal lesz a násznépnek, hát bazdmeg, hogy a faszomba' lennél, ha előtted áll az anyakönyvvezető? Tibi szerint snassz az egész.

Screen Shot 2012-10-23 at 11.04.08 AM.png

Ó bazdmeg, megint megyünk az akvaparkba, úgy látszik, a Viasat3 hosszú távú szerződést kötött a fürdőiparral, Tibiék ugyanis klórszagban képzelik el az ideális esküvőt, és persze, hogy legyen valami csavar is benne, az ifjú párok lecsúsznak a csúszdán majd, úgy, kiöltözve. Viki arcára kiül az őszinte rémület, nem is nagyon érti, mi a fasznak csinálna ilyet, hiszen ez EGY ESKÜVŐ, nem biccsparty DJ Kovászival, baszki. Ez extrém esküvő, magyarázza Tibi, és láthatóan nagyon büszke magára. Jön a döntés, Orsi magyaráz, mi az extremitást szeretjük, meg a csúszdázást. Viki ingatja a fejét, lófaszt csúszok én le menyasszonyi ruhában. Pinaszakáll int, na, akkor ennyi volt a gondolkodási idő, Vikiék bólintanak, ja jó, akkor csak lecsúszunk a csúszdán. Bravó. 2-0 Tibiéknek.

Screen Shot 2012-10-23 at 11.07.09 AM.png

Kaja, Vikiék fácánlevessel nyitnak, ami azért gáz, mert Orsi nem eszik meg mindent (mert nem elég éhes, mondta volna apám). Tibi ki is jelenti, hogy az ő párja csak a szárnyast hajlandó fogyasztani. Ezt most hagyom egy kicsit ülepedni. Benne a levesben a tészta, hitetlenkedik Tibor, aki egyre idegesítőbb, só, bors, paprika, kérdi, mert az nincs az asztalon. Viki elmegy a fűszerekért, de már késő. Orsinak nem ízlik a leves, amit sós, vizes tésztának nevez, nem értem én, ha ennyire sós volt, Tibinek a fasznak kellett MÉG só? Vaddisznópörkölt jön, a húst nem elég kicsire vágták Tibi szerint, és ez nem trendi. Nem tudom, a stábtagok hogy bírták ki, hogy ne rúgdossák bele a csávót a közeli tóba. Az öccse majd rendel egy pizzát, mondja, ha ilyen szart kell ennie. Jó akkor rendeljen.

Screen Shot 2012-10-23 at 11.12.44 AM.png

Tibiék előétele jércemell, de kapros, ez nem jön be Vikinek. Az extremitás jegyében folytatódik a menü, újházi tyúkhúggyal, majd jön a sültek, egy átlag menzán van ilyen. A döntés a szokásos menetrend szerint megy, Csaba szerint ha a középosztálybeli éttermi színvonal az extremitás, akkor abból nem kér. Viki affektál egy sort, én csak csirkét eszek, így viszont nem tudok bezabálni az esküvőmön. Mivel nem születik döntés, a két vőlegény fekvőtámaszokat nyom, Csabi nyer, mert Tibinek a csuklója szar, és csak 29-et tudott lenyomni, de a végére odaveti, hogy majd hozunk szendvicset. Hülye. Fasz.

Screen Shot 2012-10-23 at 11.18.50 AM.png

A zene következik, Tibinek a csuklóját be kellett gipszelni a fekvőtámaszozás után, nahát. Vikiék rettentő lakodalmas zenét akarnak, Tibiék meg retródiszkót, kazettáról, baszki. Sajnos mind a négyen táncolnak is hozzá, rémes látvány. A döntés során Tibi enged, 2-2. Már csak a ruha van hátra, potenciális hajtépéssel és cicaharccal. Orsi egy törtfehér, csipkés, uszályos ruhát választott, mert nőnek akar öltözni. Viki rámutat, hogy ebben a ruhában ő nézne ki jól, nem Orsi. Viki ruháját egy szállodában kell felpróbálni, mégpedig azért, mert külön neki csináltatták. Pont olyan, mint a többi, uszálya van, fátyol rajta, abroncs, faszom. Vikinek nem tetszik, mert ebben nem lehet lecsúszni a csúszdán villantás nélkül, nahát, tetszett volna hamarabb végiggondolni ezt a csúszda dolgot, nem? A döntés: Orsi ruhája nyert, ehhez kapnak majd egy extra ajándékot Pinokkinától. Na, bulizzunk.

Screen Shot 2012-10-23 at 11.22.26 AM.png

Csabi ideges a nagy nap délelőttjén, ahová az ő násznépük rendesen felöltözve, Tibiék haverjai meg úgy, mint ahogy a hipszterek elképzelnek egy kurvák és kamionosok partyt. Igen? Igen. Na, csússzunk. Viki nem nagyon meg lemenni a meglehetősen szelíd csúszdán, de csak ráveszi magát és nagyon jól érzi magát, megy még egy kört és felszabadul. Ez aranyos. Pinokkinától kapnak egy másik ruhát, hogy ne talpig vizesen egyék a vadhúst. Vikinek mutatunk egy olyan csúszdát, ahol VALÓBAN megállna benne az ütő, tessék:

Beindul a kajálás, Tibin fürdőköpeny, összetarhál magának egy öltözék ruhát, mert NEM SZÁMÍTOTT ARRA, HOGY VIZES LESZ EGY CSÚSZDAPARKBAN BAZDMEG. Eszem megáll. Ahhoz képest, hogy Tibi szendvicset akart hozatni a násznépének, mindenki két pofára zabálja a vadhúst, és önfeledten táncol a lakodalmas borzalomra. Vonatozás nincs, ez plusz pont. De van, bazdmeg, ne már. Tibi ebben nem is vesz részt, inkább a haverjaival vízipipázik és satura issza magát odakint. Az asztalon táncolás után jön a menyasszonytánc, elég lanyha, a legszarabb Orsinak, akire a férje konkrétan szarik egész este, ő meg elbújik a zene elől elsőre, de aztán csak beáll pénzt keresni.

Screen Shot 2012-10-23 at 11.40.44 AM.png

Na, lássuk, mennyit. Orsiék választanak első körben, nekik jut a lovetta, mind a 78 500. Viki remegő kézzel bontja a borítékot, tényleg izgul. Mosógépet kapnak meg egy videókamerát. Remélem a jövő heti adás izgalmasabb lesz.

Címkék: fátylat rá
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mojoking77 2012.10.23. 16:56:29

"hát bazdmeg, hogy a faszomba' lennél, ha előtted áll az anyakönyvvezető? "

Oooooo.... Mondjuk meroleges sikban a nasznepre?
Es akkor esetleg latnak?
Gondolom eleg reg voltal mar eskuvon :)

Gazdagréti Jack Bauer 2012.10.23. 18:42:03

Szerintem a stábtagok azért mindig leveszik a jattot a menyasszonytáncból, ne már, hogy KÉT banda 78 rugót tarháljon össze:)

B. Bíró 2012.10.23. 19:09:29

add védjem meg az agyhalottat: a fácán gasztronómiailag, meg fitneszileg nem szárnyas. Ugye a strucc is madár, mégis, aki egyszer is evett, nem gondolja, hogy az egy kategória a csirkével.

aaaaaaah 2012.10.23. 19:10:38

mediatakony, mit van ezen mit meglepodni... nemar

ribizligizi 2012.10.23. 22:15:45

@Gazdagréti Jack Bauer: simán, még kevesebbet is. miért, te odaadnád a negyven ropit, ha tudod, hogy esetleg a másik pár nyeri meg? én hülye lennék, majd másnap/jövő héten/előtte odaadom nekik, csak nekik, akiknek tényleg szánom.

É2I 2012.10.24. 11:02:32

@B. Bíró: Hogy fitneszileg mi a fácán nem tudom, de hogy gasztronómiailag szárnyas - méghozzá vadszárnyas -, az biztos.

@sixx : Volt ez jobb is korábban. Bár egy lapos műsorról nehéz vicceset írni.

ombreszitá 2012.12.18. 07:33:51

Jaj hát szakadtam mikor elolvastam :) bírom az olyan embereket akik humorosnak érzik magukat mert kritizálják az embereket :D na nekem is van egy két észrevételem :) oké Igen a fácán is madár de bazdmeg mit néztél? nem szárnyas CSIRKÉT MONDTAM :) Vikinek jobban ált a ruha? :D igen egy tehénen több mint valószínű jobban áll a ruha de ahogy ö is kifejezte magát úgy nézne ki egy sellő fazonú ruhába mint egy vizitéhen hát ne sokat tévedett :D és ráadásul nem azt mondtam hogy szeretnék nőként kinézni hanem hogy szeretnék nőies lenne mielőtt egy 2,5 kg GYEREKET HORDOK KI A HASAMBA! De okoska igazad van biztos faszább lett volna az esküvő egy törpe albarétumba. Maga az izgalom lett volna ;) amúgy jót röhögtem ti ott a tv előtt tudjátok kik a mi násznépünk és az övéké :D olyan biztosan álítod hogy a mi násznépünk degeszre ette magát ... :D csak kár hogy az a VIKIÉK NÁSZNÉPE :) amúgy eskü megnézném aki ezt a szépet írta :) egy megdohosodott ember lehet ha neki már ennyire kiakasztó pár tattoo :D de nembaj valamibe bele kellet kötni 2 üres unalmas emberbe nem lehet belekötni :D de ezeket mind bóknak veszem hogy találtál bennünk valami izgalmat :) csók özön :)

ombreszitá 2012.12.18. 07:37:29

@ribizligizi: erre annyit mondanék hogy tényleg nem lehetett tudni ki mit választ :D tehát kinek mit szán... :) mondjuk én még mindig úgy vagyok vele jobban örülök a pénznek mint egy mosógépnek aminél jobb van a fürdőnkbe :) meg egy kamerának :)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.12.18. 07:51:30

@ombreszitá: arborétum. hasamban. az első hat osztályt nem ártott volna elvégezni a 2,5 kilós gyerek kihordása előtt. a tetoválásos megjegyzéssel meg alaposan mellélőttél, baszki.

ombreszitá 2012.12.18. 08:09:36

@sixx: Igazad van te több osztályt végeztél mint 6 mert nagy karriered van blogba fikázod a népet ;) ha meg így mellé lőttem volna akkor kapásból nem értelek olvastam többi ilyen értelmes bejegyzésed valamiért az unalmat pártolod :) mondjuk megértelek kicsit az unalmas emberekbe nem lehet belekötni :) ezért is köszöntem a bókot hogy bennünk legalább a semmin kívül van valami :) amúgy viszont látni mit ragadsz ki a szövegből hogy hány évesen vagyok terhes :) de amúgy örülök hogy ennyit tudsz a végzettségemről :)

crazycrazygirl 2012.12.23. 11:03:27

gratulálok a szerzőnek, igaz nem a legkedvesebb a fogalmazása, de legalább lehet rajta nevetni :)
egy kérdésem lenne: hol található viki és csabi ceremónia helyszíne?a kerti pavilon.mert szerintem egyszerűen gyönyörű :)

Sz.Viktória 2013.05.29. 14:24:09

Írásra késztettek a hozzászólások, főleg játékostársnő állatokhoz kapcsolódó közléskényszere. Így az események kommentálása során maradnék én is a zoológia tudomány keretein belül.

Lassan 1 éve, hogy történt ez a mosolyogtató életesemény. Köszönjük a stábnak, a szponzoroknak és neked is Sixx. A bejegyzésed alapján elképzelhető, hogy találkoztunk a csúszdaparkban, valamint a szállodában is. Vörös szőnyeg föl, függöny le vége a nyalásnak!

Annyira jót nevettem az íráson! Végig röhögtem az egészet :D
Annyi korrekciót hozzá tennék, hogy két esetben is Orsi helyett Viki szerepel, de nem ezen fog múlni a boldogságom.

A fenti kérdésre válaszolva (crazygirl) Kübekházán, egy panzió udvarán, akik már rengeteg esküvőt levezényeltek az adott helyszínen. Tényleg szép és nem drága.

AZ ESEMÉNY KOMMENTÁLÁSA:
BEMUTATÁS:Extrém pár (gondolatiságban valóban). Fél éve együtt, baba jön itt is ott is. Sok boldogságot nekik! Sixx Háború és béke? Jól felrúgtad a pöttyöst! Leporelló színes ábrákkal, az való a képességekhez.
Vadász-pár, valóban, mi vagyunk, s igazából nem is derül ki rólunk semmi. Talán nem is véletlen.
HELYSZÍN: Sátort akartunk szabadtéri ceremóniával? Az is lett. Gond egy szál sem. Csúszda? Valamit valamiért, belefért és a végén még tetszett is. Most már jöhet a bebiggyesztett videódon látható is, akár balett ruhában, ha számomra nincs anyagi vonzata.
KAJA: Jó volt. Még ha Extrémina szerint a csirke az nem madár, mert azt tenyésztik, ami sajna rejtve maradt a publikum elől. Pedig hány fejet fogtak volna. Végül mindenki bezabált mindent és ugrált össze-vissza az ingyen piától a lakodalmas zenebonára.
RUHA: Miért nem egy fehér, tütüs fürdőruci volt, fátyollal és csattogós papuccsal? Az extrém öltözet, jót nevettünk volna. Miért fogadtam el a ruháját, mert az enyémre még szükségem volt, nem tehettem tönkre. Hogy mire is? Akik fontosak tudják. ;)
LAGZI: Mi együtt töltöttük, a jómadarak külön. Jó hamar belekezdtek a házas élet egymás orra alá való borstörésének. Mit nekik mézes hetek, bár ha volna szárnya a méznek, mint a csirkének...(itt eszmefuttatás a semmiről, minek végeredménye)... a maradjunk a buta tyúk kifejezésnél ne is bajlódjunk az anyakönyveztetett nevekkel.
Részünkről a család nagyon jól érezte magát. Nekünk ez a lényeg, az ő szórakoztatásuk végett mentünk a "tívíbe". Nekem a család összeverbuválódásának öröme mellett, jó kis szakmai fejlődés volt, Csabi pedig megkapta a "luxust" a lakodalmára, úgy hogy garasoskodnia sem kellett a vagyonából. Hogy volt ott egy másik bagázs élükön egy italtól mulatóst járó tetkóssal, összedrótozott karján egy behisztizett csirkebábbal. Nem érdekelt. Mivel igen hamar eltűntek. Csak a magja maradt, akik beasszimilálódtak családi berkeinkbe és jól érezték magukat.
NYEREMÉNY:
Kedves hozzászóló aggódott, hogy enyv borítja a stáb kezét és lesve az alkalmat kiszolgálták magukat a menyasszonytáncból. Neki üzenem, hogy az ő becsületük határtalan. Ennyit szánt a násznép, ennyi még belefért. Hogy ki kapta tök mindegy. Mi a meglepetésre utaztunk. Jól jártunk. A mosógép nem az olcsó fajtából való,a vállalkozásnak pedig pont ilyenre volt szüksége, még pénzmosásra is alkalmas lehet (na, jó csak viccelek, mielőtt a hatóság kopogtat a házunk ajtaján) a kamera pedig a tanulmányaimhoz és utazásainkhoz szükséges. Pont jól jött ki, szerencsések voltunk. Nagyon örültünk :)

Záró sorok: Jó kis augusztusi élmény volt, jó fej stábbal, érdekes helyzetekkel, szállodai szobával, délelőtti jacuzzizással. Sok pörgés, kevés alvás, kedves stylist.

Szép volt jó volt, tán igaz sem volt, de szerencsére megismételhető! ;)

A szárnyasoknak meg egyem a zúzáját a hozzászólásuk végett! Még szerencse, hogy a tehenek nem esznek csirkét. A szemek elszórva lehet csipegetni baromfik :)

Köszi Sixx a vidám perceket! További jó pötyögést a neten!
süti beállítások módosítása