Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Teen Wolf - Farkasbőrben 1x11 - Formality

2012. október 19. 09:00 - Smiley93

Allison hazafelé kocsikázik a farkaskatakombákból; közben leperegnek előttünk a képek, Kate hogyan is vezette be a családi titokba unokahúgát. Igen, némi Főfarkas-sokkolást is tartalmazott a dolog, még mindig ez lehet a nagynéni kedvenc elfoglaltsága. Allisonnak láthatóan kevésbé jön be a dolog, habár Kate szerint ez remek alkalom, hogy végre erősebb legyen, így minden helyzetben megvédhesse magát (és leölhessen pár vérfarkast). Hamar lehetőséghez is jut, hogy önvédelemben brillírozzon: rendőrök kapcsolják le ugyanis. Pontosabban Zsaruapu, hát akkor ez így mégse lesz túl nagy kihívás, ráadásul Allison el is pityeredik. Zsaruapu már nézné is el a gyorshajtást (50 helyett 120-szal ment, az ilyesmi aligha nagy vétség), csak nem fog ő egy feldúlt lánykát megbüntetni. Allison azonban ragaszkodik hozzá, Zsaruapu meg érthető módon szabadulna a fura csajtól. Pedig nem is látja, amikor a gyorshajtó a következő snittben nyílpuskával lövöldözi Főfarkas most wanted-fantomképét (állásból, öt perces rákészüléssel még mindig nagyszerű a találati aránya mozdulatlan célpontokra). Főcím.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 221045.bmp.jpg

Doki még Scottot pátyolgatja rendelőjében, mikor Pszichóalfa érkezik, begyűjtené a beteget. Dokit azonban kemény fából faragták, a rendelő zárva van, beteget nem ismer. És Pszichóalfának végül székdobálás után is távoznia kell, elmentében még elmotyog egy fenyegetést Scottnak bizonyos gyenge, de hasznos segítőtársakról, akiket helyette használhat Pszichóbácsi. Menősrác lesz az!

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 221222.bmp.jpg

Scott immár otthon, épp a mobiljáért túrja fel a szobát, miközben Stiles figyeli kicsit ideges haverját. Farkasfiú a telefon után Dereket is elő akarja keríteni, mert Allison-védő küldetésben lenne rá szüksége, Stiles szerint viszont esélyes, hogy Főfarkas elpatkolt, különben is közveszélyes alak, nem veszítene sokat az emberiség, ha hagynák Vadászéknak kinyírni. Scott ezzel nem ért egyet, mindig is humánusabb volt haverjánál, csak érkező anyját nem érti, aki Petert alias Pszichóalfát zargatja üzenetrögzítőn, szívesen vacsorázna vele vagy valami. Ettől Scottban megint felébred a védelmező ösztön, már a túl sokadik ember iránt, ezt még ő sem tudja menedzselni.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 221346.bmp.jpg

Kate immár emberformában vallatja Főfarkast, aki pont annyira közlékeny, mint más alkalmakkor. Kate meg pont annyit fecseg, mint minden más alkalommal, így kiderül, hogy egykor ők ketten fantasztikusat szexeltek, még a Hale-tűz előtti időkben gondolom. Ja, és hogy Derek sosem volt az a vigyorgós tejbetök típus, ezen most ki lepődött meg? Kate mindenesetre nem szándékozik tovább kínozni Főfarkast, persze, mert van erre a célra farkasverőember. Praktikus.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 221609.bmp.jpg

Scott éjszaka testőrösdit játszik Allison ablakánál, csak sajnos belesül a feladatba, mert elszunyókál, aminek farkashullás a vége. Van még ezen mit gyakorolni. Másnap a suliban Edzőbá újságolja hősünknek, hogy el van tiltva a közelgő báltól, túl sok tárgyból áll bukásra, de így legalább a lacrosse-csapatban bennmaradhat. Scott inkább a bálra voksolna, kár, hogy ezt nem ő dönti el. A probléma tehát, hogy testőrt kell szerezni Allisonnak a bálra, erre a célra Menősrác a kiszemelt, de ő köszöni szépen, nem kér a melóból. Akkor sem, ha jön eggyel Scottnak életmentésért. Stiles megmondta, hogy ez lesz, de nem mondja. Scottnak még egy ötlete támad: eltipliző Menősrác után rohanva előveszi sárga szemét, fogait és farkasmorgását, és voilá!, Menősrác kissé leizzadva már kilincsel is Allisonnál. Persze ez nem jelenti azt, hogy Farkasfiú ne szándékozna ott fontoskodni az este, Stiles segítségével fog becsempésződni természetesen.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 221738.bmp.jpg

Menőcsaj és Allison báliruha vadászaton, Allison javasolja barátnőjének, hogy dobja aktuális kísérőjét Stilesért, aki éppen az orruk előtt égeti magát, meglepő. De Lydia szíve megeshetett rajta, mert a következő jelenetben már ruhafogasnak használja, míg Allison magányosan keres öltözéket. Na persze csak addig, míg Pszichóalfa ki nem segíti pár divattanáccsal, melyik szín illik a sápadt, azaz fehér bőrhöz? Csevegésüket az áruházi bemondó szakítja félbe, Allisonnak a kocsijához kell rohannia. Persze ezt is az osztályon ólálkodó Scott intézte el, kijár neki még egy dicséret Pszichóbácsitól.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 221927.bmp.jpg

Vissza Kate-hez, akit már hiányolnak otthon, ideje lenne megsürgetni a vallatást. Csakhogy Főfarkas nem beszél, így már csak a kinyírása lehet opció. Kate nosztalgikus csevejjel múlatja az időt, anno Derek volt a csali a falkához, Scotthoz hasonlóan ő is farkasvadász család sarjával (=Kate) kezdett, és a történelemnek megvan az a furcsa szokása, hogy ismétli önmagát. Ettől isteni szikrája lesz a vallatónak, nem Menősrác lesz a hunyó, hanem Scott, hiszen ő rendesen bele van zúgva Allisonba. És minderre úgy jött rá, hogy Főfarkas ki sem nyitotta száját, mire nem jó a hangos gondolkodás!

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 222033.bmp.jpg

Scott Farkasanyu segédletével öltözködik, amikor hopsz, szétszakad a nadrág hátulja, ide gyorsvarrás kell. Közben jut idő arra, hogy Farkasanyu bölcs tanácsokat osztogasson Allison visszaédesgetésére. A lényeg, hogy el kell neki mondani az igazat, a nők ugyanis szeretik a szavakat, ők már csak ilyen fura lények. Allison Menősráccal gurul be a bálra, aki már javában döntögeti magába az italt, így nem lesz túl hasznos testőr. Na nem mintha amúgy az lenne.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 222137.bmp.jpg

Befut Stiles is Menőcsajjal, Allison pedig a tetőn osonó öltönyös Scottra figyel fel, ettől már jó a napja. Benn Scott sasolja a terepet, talál Pszichóalfát, meg Allisont, akit Menősrác a terem túlvégéből testőröz nyilván. Aztán Allison nyomós kérésére hajlandó táncolni is a csajjal, csak mintha a fogát húznák közben. Különös erőfeszítéssel Stilesnak is sikerül kicsikarnia egy táncot Menőcsajból, aminek Scott őszintén örül, csakhogy ekkor Edzőbá lekapcsolja. Indul a fogócska-bújócska, Farkasfiú végül jófej Danny meleg ölelésébe menekül, egy lassúzó homokos párt még Edzőbá sem ebrudálna ki, inkább visszavonulót fúj. Így végeredményben Scott jön eggyel Dannynek, de legalább táncolhat Allisonnal.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 222248.bmp.jpg

Menősrác kitámolyog a bálról, s füstöt lát az erdőben, botorkál is farkascsordát hívni, hogy átváltoztassák. Menőcsaj már keresné is eltűnt exét, miközben Jacksonra Vadászék lelnek rá. Vadászapu tőle érdeklődik a többi farkaskoma hollétéről. A bálon Farkasfiú a közelgő veszélyről mit sem sejtve Allisonnal nyáladzik, illetve visszatérne a múltkor félbemaradt beszélgetéshez, mit is akart mondani Főfarkasról? Persze Allison azóta megtudott egyet s mást, immár kihátrál a dologból, ő nem tud semmit. Vadászapu Menősráccal érkezik vissza, miközben biztosítja informátorát arról, hogy nem, nem fogja bántani az illető vérfarkast, nyilván nem ezért nevezik farkasvadásznak. Menősrác végeredményben egész nagy lelki nyugalommal visszatérhet haverjaihoz, miközben Lydia még mindig őt keresi.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 222356.bmp.jpg

Benn Farkasfiú végre szerelmet vall Allisonnak, kijelenthetjük, hogy hivatalosan is szent a béke. Visszatérő Menősrác Stilesba fut bele, aki látja, hogy a hülyegyerek megint csinált valami marhaságot, csak ki kéne belőle szedni, hogy mit. Menőcsaj a lacrossa-pályán keresi eltűnt exét, amikor hirtelen az összes reflektor felkapcsolódik, és besétál Pszichóalfa, aki kedveli az ehhez hasonló hatásvadász belépőket. Gyilkolós-fogmutogatós kedvében van ma, Stiles mentené a menthetőt, de ő csak ember, ez van. Pszichóalfa harap, de nem öl, persze csak ha megetetik a megfelelő információval helyette, Derek hollétére kíváncsi konkrétabban. Stiles erről nem tud semmit, de Pszichóalfa nem hiszi, kezd bekattanni. Az ilyesmi serkenti a gondolkodást, így Stiles előáll egy elmélettel: a Vadászék-féle golyózáporban Főfarkas klepto-módon elcsente Scott menő GPS-es mobilját, ami bekapcsolt állapotban egyszerűen lekövethető, ergo Pszichóbácsi meglelheti unokaöccsét.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.29. 222509.bmp.jpg

Allison romantikus találkára csábítja Farkasfiút, a sulibuszokhoz. Jó látni, hogy így egyezik az ízlésük. Scott kellemetlen déjá vu-vel küzd, de a csaj könnyen elcsábítja. A romantikus jelenetet Vadászék érkezése zavarja meg, akik két oldalról szándékoznak kocsijukkal összenyomni Scottot, de egy vérfarkas túl ügyes az ilyesmihez, felpattan az összecsattanó szélvédőkre. Aztán Allison felé mutatja félfarkas-képét, ettől tuti egy hétig rémálmai lesznek a csajnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása