Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x17 - Woman on the Verge

2012. október 19. 17:00 - Agent "V"

Na.Serena titka az epizód címe, legalább is a magyar fordítás szerint, szóval van rá sansz, hogy megtudjuk, hogy kit ölt meg a hosszúlábú szőkeség. Ha engem kérdeztek, akkor itt tuti félreértések lesznek és a végén kiderül, hogy az egész felhajtás teljesen bagatell és felesleges, de persze várjuk ki a végét, főleg, ha Blair is beszáll a buliba, mint a bosszú Chanel kosztümös angyala.Öveket bekapcsolni…3…2…1

1.png

Görény Georgina rohangál Manhattan utcáin és Serenának hagy üzeneteket dögivel. Valószínűleg tényleg klinikai eset a csaj, mivel teljesen úgy tesz, mintha valóban a legjobb barátnője lenne.Persze Serena nem reagál, nem is véletlenül. Daniel gitározáson kapja az apját, aki a régi rocksztár élete után kesereg, meg örül, hogy benne van a a bandája a 10 legjobb elfeledett bandában.Utána persze nyekereg egy sort az apjának, hogy Serenával veszekedtek, meg mostanában amúgy is szarban van a haza.Erre az apja nem is annyira burkoltan közli vele, hogy esetleg a csaja azért nem köt mindent az orrára, mert kurvára szeret ítélkezni mások felett, szóval lehet, hogy kicsit vissza kéne venni önmagából, és helyre állnának a dolgok.Dan el,az utcán pedig Nate érkezik Vanessához, aki műszakot cserélt, azért nem melózik most.Várja, hogy a srác kapja magát és elhívja randizni, de mielőtt a Csillagszemű válaszolhatna becsörög a telefon és elhívják.Azért bizti, ami bizti alapon megdumálják, hogy taliznak este egy koncerten, lehet Rufus-én, ja és ez randi.

2.png

Lily és Bart egy egyértelműen meleg, krétahangú fickóval dumálnak díszes dobozok között, aki valószínűleg az esküvőszervezőjük, amikor megérkezik Dan és Serenát keresi.Sajnos az anyja nem látta Serenát(!) wtf, majd megjön Chuck és tesz néhány nem túl kedves célzást Dannek, majd az éppen csörgő telefont felkapva hangosan belesuttogja, hogy nem, a keresett személy nem aludt otthon az éjjel.A következő színben Nate liftezik, vagyis liftezne, mikor a csukódó ajtón belibben Chuck.A hangulat nem túl rózsás, és mivel a fekete-fehér színek domináltak a padlón a lift előtt, így felteszem a Waldorf rezidenciára hivatalosak mindketten, úgyhogy hiába várunk bohócokat és édes kismacskákat a következő jelenetben.És igen, Blair ezredes hamarosan érkezik, addig kénytelenek ellenni ketten.

3.png

Kretén Georgina megint Serenát basztatja telefonon, komolyan elveszem tőle és egy hátsó úton fogom a fülén kihúzni, ha még egy jelenetben a kezében lesz. Megint zsarolgatja a kis pszichopata, éppen azzal fenyegeti, hogy beugrik hozzá kávéval, amikor meglátja Dant a hotel előtt. Mivel sajnos Dan is meglátja, így lenyom a torkán egy hazugságot, majd ráveszi, hogy hívja fel, ám ebben a pillanatban..nahát micsoda véletlen…hívja Serena, aki nem Serena, hanem egy pultos valami kocsmából, és azért hívja, mert otthagyta ezt a mobilt egy magas, szőke csaj, aki tök részegen távozott hajnalban 3 pasival.Georginának persze nem mondja el, hogy mi volt, de azért kiakad.

4.png

Megérkezik Blair és aggódó/hatalmaskodó hangon közli a srácokkal, hogy tényleg segíteniük kell, majd a lifthez viszi őket, ahol Serena nem túl jó állapotban kuporog a földön.Miután felszedik szegényt, kap kávét, meg benyomják némi hideg víz alá.Nate persze kiakad Chuckra, aki látványosan élvezi a helyzetet. Ezután jön Blair, aki elmeséli, hogy egy marhaságot mondott neki az este, aztán eltűnt mire a nyugtatóval leért hozzá és végül reggelre találta meg. Rufus pakolja a cuccát Vanessa segítségével és dumálnak Danről, aztán csodálják a plakátot, amin Rufus még dögös rocksztár volt.Ugyanez a fotó van Lily kezében is, éppen a Rolling Stone-nak ad interjút és kiderül, hogy a fotót anno ő készítette, gondolom így jöttek össze valami koncert után.A riporter faggatná erről, de persze ő inkább a Bass-házasságról csacsognak, mikor végre nem a telefon csörög, hanem kopognak.Dan érkezik, akit rögtön beinvitál és aki kikérdezi a lányáról, akiről semmit nem tud, milyen anya ez?Viszont köp neki és Dan átmegy Blairhez, ahol ott a kis csapat, akik letagadják Serenát.Majd elküldik a srácot a fenébe, aki azért annyira nem adja könnyen, úgyhogy Serena is lejön, még mindig nem túl jó állapotban. A srác tudni akarja, hogy mivan, meg kérdezi, hogy kikkel ment el hajnalban, de a csaj nem sokat tud mondani, mert nem is nagyon emlékszik a dolgokra, majd közli, hogy megcsalta, ami szerintem nem igaz, de így könnyebb elküldni.Illetve nem is kell elküldeni, megy ez magától.A liftben éri Sarah/Georgina telefonhívása, aki nagyon szívesen meghallgatja az egész szart, ez a hülye meg persze elmegy vele.

5.png

Lily hisztizik az esküvői szarságokon, amikor csörög a telefon, Dorota telefonál  és közli, hogy aggódnia kellene a lánya miatt.Na igen, ha nem a liliomon meg a lazacon pampogna, akkor a kölykeire is odafigyelhetett volna.Ahelyett, hogy rohanna a gyerekéhez, inkább elkezd túrni a szobájában és megtalálja a szexvideós pendrive-ot.Serena sír a többieknek és persze kiderül, hogy tényleg nem csalta meg, de még ez is jobb, mintha megtudná az igazat.A srácok próbálják kiszedni belőle, hogy mit csinált és elmondják, hogy ők se szentek, nekik elmondhatja, hisz Nate szexelt vele, miközben Blairrel járt, Blair szexelt Chuckkal egy limóban, aki a várakozásteljes pillantások kereszttüzében csak annyit mond:Én Chuck Bass vagyok!Rövid, de igazán velős mondat, nem hiába lett szállóige.

6.png

Végül Serena megesketi őket, hogy senkinek nem mondják el a dolgot és belefog. Georginával kezdi, akit még Chuck is utál.Elmondja, hogy zsarolja őt, mégpedig azzal, vagyis részben, amikor Nate lefeküdt vele.Utána elment Georginához. Ott elkezdtek inni, meg drogozni, Serena ki volt a lelkiismeret furdalás miatt, majd a többiek adnak neki egy rendes adagot a tudta nélkül. A csaj kábé nincs is a világon, de annyi esze még van, hogy lerázza a fickót és megdumálja, hogy még szívjanak fel pár csíkot, de a pasi rosszul lesz. Serena hívná a mentőket, de Georgina nem hagyja, inkább hagyják ott a srácot.Serena a srác mobiljáról felhívja a 911-et, majd a barátnője elrángatja. Ott is hagyja, de Serena végignéz mindent az utca túloldaláról és látja, hogy a pasi meghalt.Ekkor menekült el.Nos ezt a filmet egy darabig Lily is nézi, de csak az előjátékig, szerencsére.

7.png

A Palace-ban esküvő előtti fogadás van, ahova Serena Blairrel érkezik. Az anyja persze rögtön lekapcsolja és nem túl kedves vele, amúgy én a helyében nem faszkodnék, mikor a kölykömet telenyomták drogokkal és egy hülye faszi rámászott, miközben a lány, akit úgy kedvelek felvette videóra a tudta nélkül.Dan megérkezik Georgina kíséretében Rufus koncertjére.Ekkor egy lány odaszól Georginának, hát igen, New York sem elég nagy, ha egy hülye kurva vagy.Blair letámadja Lilyt és elmagyarázza, hogy azzal nem megy semmire, ha Serenát elküldi. Inkább segíteni kéne neki.Nate és Vanessa dumálnak telefonon és kiderül, hogy Sarah is ott van, mire Nate közli, hogy nem is úgy hívják és ne higgyenek el neki semmit.Gyorsan közli Blairrel, hogy megvan a zsaroló ribanc, aki rögtön rohan.Lily Serena után rohan, mert most vele kell foglalkoznia, úgyhogy otthagyja Bartot a próbavacsin.Blair még gyorsan összeszedi Chuckot és mennek Nate-ért, meg aztán a koncertre.

8.png

Lily meglepő lépést tesz, elviszi Serenát a halott csávó szüleihez, hogy beszéljen velük, és így tovább tudjon lépni.Most nemtom amúgy, hogy ezt a részt honnan tudta meg?Vanessa rákérdez Georginára, hogy nem akarja –e elmondani, hogy mit akarhat róla Nate elmondani, de a csaj nem nagyon mond neki semmit, inkább elhúz.Dan persze még mindig olyan hülye, hogy azt hiszi mindenki más tudja rosszul Georgina nevét és nem ő hazudik.A beszélgetés után Serena szarul van, de Lily próbálja megértetni vele, hogy nem az ő hibája volt, hogy a srác túladagolt.Nagy kibékülés van a VdW-ek között, aztán mennek Danhez, mert még valamit meg kell tenni.A koncert megy, Dan dumál Georginával, aki most éppen azt hazudja, hogy a volt csávója miatt hazudott a nevéről.Szívhez szóló történetet ad elő a szemét pasiról, aki zaklatta és ezért változtatott nevet.Dan persze mindent megért, mert ez egy ilyen hülye fasz.Ezek után persze még az is tetszik neki, hogy a csaj szerelmet vall neki könnyek között, úgyhogy kézen fogja és elviszi egy nyugodt zugba. Kezd Rufus bandája, nem is annyira szar, sőt.

9.png

Megérkezik az Upper East Side-i különítmény, rögtön utána Serena is, aki szintén Dant keresi.Mindenki ezt a faszt keresi.Kivéve Lilyt, akit Rufus hangja bevonz a nézőtérre és szemeznek egy nagyot, miközben játsza neki a számot.Romantikus.Rufus a szám után utána szalad és nem akarja hazaengedni Barom Bart-hoz, meglepően erőszakos most, majd elkezdenek smárolni.Serenát Georgina hívja Dan mobiljáról és tovább fenyegetőzik, éppen azzal, hogy felszedi Dant, aki tényleg egy igazi fasz, hogy képes vonzódni ehhez a csírához.Ők is csókcsatába fognak, Serena meg agyvérzést kap mindjárt.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.10.25. 20:13:55

de rühellem dzsordzsinát, magát a színésznőt sem kedvelem. Dant ütném, amíg mozog. Taylor Momsent is. alapból nem vagyok ilyen fröcsögős, de ettől a három rüfkétől hülyét kapok. igen, dan-t is a rüfkék közé sorolom a viselkedése alapján.
süti beállítások módosítása