Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cefrekirályok 1x03 - A törvény lecsap

2012. október 19. 15:00 - Chat Géza

Tim és Csillagvizsgáló Tickle végre beindította a lepárlót, de nyilván nem egy instant levesről beszélünk, hogy 5 perc alatt kész is vannak, oszt már csak inni, no meg palackozni kell, meg felmarkolni a stekszet, nem. De csipkedniük kell magukat, mert a kiváló minőségű whiskyért – Tickle mondja, és én neki mindent elhiszek – már tobzódik a habzó szájú alkesz csürhe. A beszállító is baszakszik, de a hab a tortán, hogy valaki, egy gyanúsan vadász kinézetű alak, pont Tim lepárlója körül ólálkodik. Lecsapják a gázt és húznak haza brainstormolni. Ebből ma sem lesz szesz.  Míg két pofára zabálják a vödrös, sült csirkét, addig a haditervet is sikeresen megálmodják, mely kiforrott formában így néz ki: megnézzük visszajön-e még, de ha visszajön az nem jó. Azt a leborult. Tickle is levonja a konzekvenciát, mint még soha senki. Van csirkénk. Van puskánk. Mi kell még?

1.jpg

2.jpg

Jesse és csapata nem kis önbizalommal felvértezve rongyolnak ahhoz az illegális szesztanyához, amit múltkor sikerült a besúgó-hálózat jóvoltából leleplezni. Na, most aztán megmutassák, hogy kell rajtaütni.„Ideje, hogy végre megdolgozzunk a pénzünkért” Nem én akartam mondani. A zsekáknak nincs könnyű dolga a részeg parasztokkal, akik leginkább azért óbégatnak, mert fehér pólóban kell a porban feküdni. Kellet neked a frissen vételezett flanel ingben puccparádéznod a kricsmóban, mi? MARADJÖN A FÖLDÖN! Az értetlenkedéstől eltekintve végül senkinek nem ontják vérét a kommandósok, sót 37 feljelentést is sikerült bezsebelni, a lényeg, hogy van már látszatja az aktív herevakarásnak.

3.jpg

Tim és Tickle kimennek a terepre, ahol a főni kiszagolja a levegőből, hogy az a tegnapi ombre csak egy vadász volt és nem sejthet az lófaszt se. Mi ez, ha nem jó hír. A lefőzőhöz menet találnak egy ótvaros vityillót, ahova pont bemennek gubbasztva fosás pózban nosztalgiázni. Ez itt az anyám háza volt. Nem úgy néz ki, mintha valaha is szép lett volna. Leborulok, de tényleg. Este van, Tim körbenéz mi a stájsz, de minden faja, szóval lehet főzni a szeszkót, de narrátor spoilerez nekünk egy keveset, lesz itt még gebasz, hála a jóistennek.

4.jpg

Kis nosztalgia Popcorn Sutton jóvoltából, a kép átvált fasza instagramosra, és már mehet is a töri óra. Az ő whiskyje még a 80%-os alkoholtartalmat is elérte, de ő nem adott a matekra, az egyiket úgy hívta „Szerelmes”, a másikat „Veszekedős”, amazt meg „Sírós” néven volt ismert, de ami jelenleg az üvegbe csordogál, azt úgy hívja, „Négy bunyó, 1 pint-ért”. Abból kérnék egy karikát.

5.jpg

Készül a szesz, de Tim észreveszi, hogy kicsit ereszt az egyik rézcső, de sebaj, elvégre erre találták ki a szikszalagot. Egy kis gumi, egy kis ragasztó és már jó is, nem kell fejvesztve pánikolni. Az első adagnak belövik az alkoholfokát. De Csillagvizsgáló Tickle azért nehogymá’ ne cápázhasson rá a kémcső végében maradt szeszkóra. Az az igazság, amit ő mond. Ez jó, ez finom, ezt harapni fogja a nép. Belemondja a kamerába, hogy neki az 50%-os az, amolyan női pia. Azt még nem mutatták, hogy ő mit tölt, de van egy sanszom, hogy palackozott lórúgás lesz az.  Újabb gebasz van, de most a gázcsővel, amit Tim szintén megold. Úgy tűnik a narrátorban még frissen élnek a dráma szakkör emlékei, mert itt aztán semmi feszkó nincs. Minden úgy megy, mint az álom.

Tim második százfűlé főzete nem lett épp a legfaszább, ezért még mentve a menthetőt gyorsan megküldi némi, laza 50 kg kukoricával a cefrét, hogy jobban üssön, az istenit neki. Megkeveri, rábassza a födőt, oszt mehet tovább a lepárlás.

6.jpg

Jesseről kapunk egy überfasza vágóképet, ahogy a puszta közepén irgalmatlan nagy mellénnyel büszkül magára, meg az iménti hatalmas akcióra. A bevált csapaton ne változtass alapon, most is bejelentések alapján fog az éjszaka leple alatt az erdőben kommandózni, mert az múltkor is mekkora buli volt. De egyelőre csak azt látjuk, ahogy a lőtéren gyakorol két vizesnyolcassal az oldalán.

7.jpg

8.jpg

Timék már a palackozással foglalatoskodnak, ami röviden és tömören fogalmazva is csak geciunalmas, és mindössze Tim paranoiás „folyton körbe kell néznem” kényszertevékenysége szakítja meg a töltőcskézést. Megérkezik a furgon is, és mivel a csempész ember korábban jön, ezért most azon megy a cidri, hogy lehet, hogy ügynök, amitől Tim újfent összefossa magát, ezért Ticklet küldi előre, élő pajzs hadművelet kódnéven, de semmi para. Vagy mégis?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása