Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6235-6236. rész

2012. október 19. 12:00 - nyuszi01

Töredelmesen bevallom, nem láttam a tegnapi részt. Szóval abból így nem született hogyvolt, de a mai részt muszáj lehogyvoltoznom, mert olyan események voltak, hogy ihaj. Eddig annyit tudunk, hogy Atikám megpattant Nórával Párizsba csigát zabálni az Eiffel-torony tetején, a BK okostojás szakköre dupla szülinapi partit rendez a Clau-villában, és hát KicsiSzabinak is akadt egy kósza rajongója, elvileg tetszik neki a Szabi, de miután Lucácska látta a csajt végigkutatni a lakásukat, ez eléggé megkérdőjelezhető.

Clau-villában nyitunk, Peti és Hanna indítják a bulit fényes nappal a teraszon, gondolom, akkor félig-meddig burzsoá szülinapozás lesz ez. Popcorn a téma, sós is lesz meg vajas is, de Balázs is feltűnik, és Petivel tolják inkább a fészbúkot. De nem, Balázs a treklisztet csinálja a bulira. Trekliszt. Koktél is lesz, ropit a pohárba, bólét a tálba, lábat a cipőbe. Haha. Tomporka kezdi már az alapozást egy vodka-naranccsal, én is mindig azzal indítok, de egyből hárommal, nem szarral gurítok. Be is üt elég hamar a pia, már meg is táncoltatja Petit.

bk133.jpg

Ezalatt András találja be Claudiát, meséli, hogy valami romantikus DVD-zést akar szervezni a Julival. Hát, nem tudom, a DVD náluk is még azt jelenti, hogy Dugsz Velem Délután? Mert akkor rá lehet fogni, hogy romantikus, de amúgy… Clau is húzza a száját, legyen inkább opera, az mindenre a megoldás. Majd ő ad jegyet, neki mindig van. Bependerül Juli is az irodába, Clau úgy tesz, mintha épp akkor tudta volna meg Andrástól, mi a stájsz. András szabadkozik, hát, nem egy Párizs, de Julinak mindegy, csak Andriskával legyen, az Andriska az Operába viszi őt! Szegény ember Párizsa, úgy is van.

bk134.jpg

Kapcsolunk is francia honba, Nóra és Atikám greenscreen előtt andalog Párizsban. Megy a romantikázás, fotózzák az odavetített Eiffel-tornyot, stb. Vissza Magyarországra, Aliz bont valami kekszet, Lucuska egyből lecsap rá, az az enyém! A vörös csaj hozta neki, az Olívia, biztos lekenyerezésképpen a múltkori lebukása után. Jön KicsiSzabi meséli a randit, még smároltak is, ejha. Géza is megérkezik, ő is nyitja a csajozás-témát. Közben a Clau-villában megy a nagy buli, az okostojás szakkör a teraszon barchobázik vagy mi a fenét csinálnak. Tomporkán a sor, mondjon egy M-betűs országnevet. Nem tud. Hát hol élsz, te hülye? Egyszóval nagy parti ez, én mondom. Tomporka már enyhén illuminált állapotban, töltöget is magának sorozatosan, nagy róka lesz itt a végén, mire az első vendég megérkezik.

Lucácska KicsiSzabit fárasztja a kocsmában egy turmix mellett, még mindig az Olívia a téma, olyan volt, mint egy betörő. Kutatott a lakásban, meg olyan, mint egy róka. Szerintem meg inkább a Gézának van rókafeje. András és Miklós a kocsmában hesszelnek, András meséli az operát, viszi az asszonyt kikapcsolódni. Azt kell néha, igen. A nőknek kell a kimozdulás, András viszont inkább otthonülős típus, de azt is öltönyben teszi. Juli az irodában kapkod, a papírok szanaszét hullnak, csörög a telefon, egyszóval káosz van, Juli agya felbasz, csapkod meg minden. Atikám ugye Párizsban romantikázik Nórával, jön Claudia, egyből vágja, hogy a Julinak Atikámmal van baja. De nem, hanem csak szar az élete. Ragozzák még egy darabig a témát, Atikám így meg András úgy, aztán Claudia folytja bele a szót egyetlen lányába egy baszom dobozzal, benne egy pendellyel, ami estélyi ruha egyébként.

bk135.jpg

Vissza Párizsba, Nóráék már a baguette-et tömik két pofára, nevetgélnek a jól sikerült romantikázós hétvégéjükön. Megnyomták a replay-gombot, most már minden fasza, az is lesz – addig, amíg ki nem derül, hogy Atikám Julit nyomogatta titokban egy darabig naponta ki tudja hányszor. A női magazinos tippeket elemzik szexre vonatkozólag, de inkább legyen egy második első randijuk, ez mekkora ötlet már.

Clau-villában már egész tömeg, Tomporka már totál KO, közben egy hirtelen Banditának tűnő gyerek nyomja a breaket a padlón, Tomporka pedig fél cipővel, seggrészegen akaszkodik Peti nyakába, epic. Nyomatja a részeg dumát, amit minden valamirevaló házibulin legalább egy ember eltol, de közben jön ám Apu és mostohaanyu, alias Zsófi, jöttek ők is bulizni, hát nehogy már csak a húszéveseknek álljon a világ meg a zászló. Tomporka egyből sikítozik, hogy Apaaa, de Peti máris két vállra fekteti, oszt bedzsal vele a Clau-villa elrejtett szegletébe, eltüntetve a részeg kislányt apuka vigyázó szemeitől mentes helyre. Ezalatt KicsiSzabi röhincsél Olíviával a parkban egy padon, de mivel késett, zálogot kell ajánlania a csajnak. Sörnyitó, gyűrött zsepi, pénztárca, fogvájó, van ám itt minden, mint az ecserin. A csaj persze édesre vágyik, indul is a smár, lapozzunk.

bk136.jpg

Vissza az évszázad bulijába, Zsolt már inna, közben jön a kövi vendég, Zsófi pedig sipákol, hogy a Claudia hogy engedhette ezt meg, ezek itt mindjárt szétkapják a házat. Jön Hanna gondterhelt fejjel, meg Balázs is, érettségizőnek öltözve, Zsolti apu meg egyből kérdezi, hol van a két szülinapos? Szerintem már rég dugnak valahol. Hanna szerint fodrásznál, Balázs szerint cukrászdában. Barthának is leesik ám, hogy itten valami nem kóser, kérdezi is, hogy most akkor hogy is van ez? Szóval az a lényeg a fiatalok szerint, hogy ez a Tomporka meg a Peti mindenhova együtt megy, fodrászhoz is, cukiba is, budira is, szóval mindenhova. Bartha és Bartháné lép is akkor gyors menetben, a parti meg mehet tovább keményen, felnőttmentesen. Valaki még be is köszön nekik, hogy csókolom, hatalmas.

bk137.jpg

Gyors vágókép, és Tomporkát látjuk, pontosabban csak nyaktól lefelé, mert attól feljebb egy kuka takarja el, amibe éppen kirakja a rókacsaládot. Mondjuk, Oszi legutóbbi lakás telibehányása után ezen se lepődök már meg. Peti igazi gentleman módjára fogja a haját, de igazából úgy tűnik, mintha épp most csicskáztatta volna le. Róka Rudi nem bír magával, ront kifele Tomporka szájából, a nézők meg rohanhatnak a lavórért, szolidaritás céljából.

bk138.jpg

András és Juli talpig puccban készülődik az Operába, Juli végre kinéz valahogy, pezsgőznek is. Juli egyszercsak elkezd csuklani, emlegetik a verebek az ereszen. És ez egy külön szál lesz a mai részben, ezt tessék elhinni. Megint Párizsban vagyunk, Nóra egyedül nézelődik egy flancos étterem előtt, bentről egy vadidegen faszi szól neki. Fogalmam nincs, ki az. Nóra viszont tudja, Pierre Berger, magyarul Pásztor Péter. Ez megmagyarázza, hogy francia neve ellenére miért magyarul beszél. Közben beugrik ám, Nórának ő volt a faszija, amikor Miklóstól megszökött még ezer éve az esküvőjük után. Franciául rendelnek echte magyar kiejtéssel, érzékeny rá a fülem, na. Szóval indul a nosztalgikus hangulat, várom, Atikám mikor rondít bele. De egyelőre visszakapcsolunk KicsiSzabiék rezidenciájára, Szabika nyomogatná már lelkesen az Olíviát, de az megint beszól valami anyagi helyzetet firtató kérdést. Szabikának alig tűnik fel, menne már dugni. Mennek is.

Vissza Nóráékhoz, Pierre meséli, hogy családot akar, azt a mindenit. Udvarolgat azért még a Nórának a biztonság kedvéért, legszívesebben klónozná őt, de eddig csak birkát sikerült klónozni. Nincs az annyira messze a Nórától, menni fog ez. És már meg is jelenik Atikám, de a várva várt féltékenységi jelenet elmarad, helyette valami rettentő béna dumát nyom le, hogy ő rég járt már otthon, és milyen jó magyar szót hallani, stb. Ja, és ő Újfalusy Attila lenne. Le is ül gyorsan, mielőtt Nóra túlságosan beleélné magát a sajtzabálásba meg a francia borok hatásába.

bk139.jpg

Peti vízzel itatja a frissen hányt Tomporkát, akivel már forog a világ, ilyen ez a vodka. Alattomos dög. Beront Balázs, party hard, gyertek ti is. Peti szolidarít Tomporkával, ő se megy ki bulizni, marad a hányást asszisztálni. Balázs szerint egy kis rókamóka (!!!) nem a világ vége, de az igen, ha nem buliznak. Na de mindegy, maradjanak akkor, csak ne feledjék Claudia 4-es számú szabályát. Mit, hogy nem hányunk az ágyba? Tomporka kidől, Peti meg azt hittem hirtelen, hogy bepróbálkozik valami fingerlékeny mutatvánnyal, de csak ráfekszik a csaj hasára, oszt alszanak egyet. Mekkora parti, én mondom.

bk140.jpg

KicsiSzabi és Olívia dugás után szedik össze a ruhájukat a szoba minden sarkából, na itt ment a buli ezerrel. Hazaér Aliz, pont a végére, de Lucácska szerencsére nincs itt, még visszamaradna a fejlődésben a félpucér KicsiSzabi látványától. Szabika megy melózni, Aliz meg örül, hogy kettesben maradhat Olíviával. Az is nagyon örül, látszik rajta…

bk141.jpg

András ecetes cukorral itatja Julit, attól elmúlik a csuklás, mondja. Én citromos cukrot kaptam mindig kiskoromban, mennyire imádtam! Julinak ez se használ, szóval úgy tűnik, sztornó az opera mára. Indul a hiszti, András gyorsan bevágódik a net elé, keres valami megoldást. Juli kimegy a gangra levegőzni, közben András talál valami jó módszert, rohan is a gangra. Ekkor a BK újabb epic jelenete következik: a berohanó Julit szájba bassza a nyíló ajtó, és kitörik a foga. Kell ennél jobb befejezés?

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zephyr 2012.10.20. 00:16:22

Én mondom nektek, ez az Olívia fogja lebuktatni Gézát, azért sertepertél ennyit KicsiSzabi körül. (És ad bele mindent...) A végén meg lelép Ádival, szegény KicsiSzabi meg hoppon mamrad. :(
Amúgy nem tudom, mi a problémád, nyuszi01! Hiszen minden fiatal olyan elit/sznob módjára öltözik, mint Miki pici fia... :D
Na, jó hétvégét mindenkinek!
süti beállítások módosítása