Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 2x01

2012. október 17. 11:00 - LenaNoir

Az idő pereg, valaki meg fekete kommandós szerkóba öltözködik. Kilétét homály fedi, annyi viszont biztos, hogy a fal tele van a jógyerekek fotóival. Tetőkönugrálós-szaltós mutatványai közben fiainkat látjuk. Alisha és Curtis édelegnek, Kelly Nathan szekrényénél sírja szét fekete szemfestékét, Simon meg még mindig a fagyasztóládában lakó halottfagyottSallyvel bandázik. Kommandóshíró a tetőről leküld egy papírrepülőt – ez valami új szuperhíró-trükk lehet – ami amellett, hogy majdnem kiszúrja a tetőn cigiző Kelly szemét, azt az üzenetet tartalmazza, hogy menjen Nathan sírjához. Főcím.

vlcsnap-2012-10-14-15h25m09s37.jpg

Mialatt Kellyék megbeszélik a papírrepcsi tartalmát, ami Simon szerint lehet, hogy csapda, pontosan ugyanúgy állnak a korlátnál, ahogyan az első évad első részében. Nájsz. Hanem ekkor tátátátááám, belép egy új faszi, az új felügyelő. Az eddigi tapasztalatok nemcsak minket, de fiainkat is szkeptikussá tették a felügyelőkkel kapcsolatban, hanem az új felügyelő elég laza, pont leszarja a javuljatokmeg-értelmezzétekújraazéletet-maszlagot, helyette közli, hogy tudják le a dogot, aztán húzzanak innen a viharba. Üdítő változás, gondolja Curtis. A közösségi központban éppen művészetterápia van, azaz rajzolgatás pszichóknak. Simont ki is szúrja magának egy bagolyfejű furacsajszi, akit vélhetően furafió is ismer. El is rohan a mosdóba, kissé ki van készülve a Sallyhullarejtegetés miatt, de ha ez még nem lenne elég, Bagolyfejű utána jön, és neki szegezi a kérdést, hogy mért nem látogattál meg, pedig még leveleket is írtam. Hát ezek meg vajon hol partiztak együtt?

vlcsnap-2012-10-14-15h28m06s95.jpg

Csajszi kikunyizza, hogy este menjen el hozzá Simon, ez a csaj pont olyan fura, mint ő, dzsízüsz mi lesz ebből! A négyes fogat Nathan sírjánál időzik, bár Kellyn kívül ez mindenki szerint hülyeség. Épp indulnának, mikor Kelly meghallja Nathan gondolatait, amint éppen magát kényezteti. Ki is ássák a sírt, és Nathan nem tudja kihagyni, hogy halálra rémissze őket a feltámadásával. Aztán könnyed eszmefuttatásba kezd a mondtamhogyA-listás képességem van, ésénnyertem-akinekvantutibbképessége mondakörben, majd közli, hogy éhes, és segítőkész Simon barátunk fel is ajánlja a tuttifruttis rágóját. Nathan másnap a közösségi központban sztorizik arról, hogyan fejelte le az anyja a radiátort, amikor meglátta a halottnak hitt fiát. Az apjának meg azt a sztorit adta be, hogy megrendezte a halálát, hogy átvágja a biztosítót. Jön Flegmafelügyelő, aki újra beiktatja Nathant a rendszerbe, Göndörünk pedig rájön, hogy ha nem pofázik, nem kéne megint közmunkát végeznie.

vlcsnap-2012-10-14-15h32m29s148.jpg

Bagolyfejű számon kéri Simont, hogy hol volt, mert egész este várta, de Simon kitér a válasz elől és megy falat mosni. Nathan beszól Bagolyfejűnek, aki sírás közepette szétszadizza a saját rajzát. Simon a szekrényénél időzik, amikor Alisha odapattan, és közelebbről is megismerkedik kisSimonnal. Majd a mosdóban üvöltések közepette átváltozik Bagolyfejűvé, akinek ez a képessége ezek szerint. Nathan Kellyvel romantikázik, elmondja Kellynek, hogy bejön neki, és nyilvánvalóan ő is a csajnak, hiszen kinek ne jönne be az ő habteste. Ennek örömére Kelly közli is, hogy na, akkor este fonjuk már szorosabbra a kötelékeket. Felkötheted a gatyádat Nathan! Simon randira hívja Alishát, amit a szeretedakaját-mondattal vezet be. Hm. Alisha jól lepattintja, Simon nem érti. Nathan a mosdóban megmutatja Kellynek mihez lesz szerencséje az éjjel, hanem Kelly közli, nem szexel kisfütyikkel, szóval felejtős a mai este, és otthagyja. Nathan utána rohan, és közli a teóriáját Kelly hatalmas vaginájáról, aki nem érti, miről hadovál Göndörünk. Asszem Bagolyfejű lesz itt is a hunyó!

vlcsnap-2012-10-14-15h34m05s83.jpg

Simon meglátja, amint Feketerendőrcsóka épp Flegmafelügyelővel társalog az irodában, félelmében láthatatlanná válik, és bemegy hozzájuk hallgatózni. Feketerendőrcsóka most már pedzegeti Sally álláspontját, miszerint vaj van a jógyerekek füle mögött, elvégre eddig 2 felügyelőjük tűnt el nyomtalanul. Flegmafelügyelő konkrétan kiröhögi, és bírósági végzés nélkül nem hagyja Feketerendőrcsókát kutakodni. Bagolyfejű megint Alishának álcázza magát, és véresen, szétverve, sírva megy Curtishez, hogy Simon megtámadta, Curtis el is rohan lerendezni furafiút, Bagoly-Alisha meg gonoszan néz.

vlcsnap-2012-10-14-15h36m13s89.jpg

Simon éppen becsomagolja halottfagyottSallyt, és talicskán próbálja kicsempészni (!!!) az épületből. Meglepő módon nem sikerül észrevétlennek maradnia, mert előbb Nathanbe, majd Curtisbe botlik, aki bemutatja Simon arcát az öklének. Nathan az első sorból nézi a balhét, ezért helyet foglal Sallynénin a talicskán. Megérkeznek a csajok is. Kelly szétválasztja a bunyót, Curtis nem érti, hol a vér Alisháról, aki állítja, hogy Simon nem is támadta meg. Nem értik a tézist, de Kelly meghalja, amikor Simon Alisha orális ajándékára gondol, és persze nem tartja magában. Alisha tagadja, Nathan meg bátorítja Simonkát, nehogy elsírja magát, és közben felfedezi, hogy ülőalkalmatosságát Sallynek hívják. Simon védekezik, elmondja, hogy Sally mindenre rájött, és fel akarta nyomni őket a zsaruknál, dulakodtak és baleset volt. Nathan megjegyzi, na, most legalább már mindenki tudja, hogy Simon egy pszichopata, és lelép. Majd nyílik a mosdóajtó, és kisétál Nathan, akinek – mint megtudjuk – valami nincs rendben a beleivel. Bagolyfejű megint bekavart!

vlcsnap-2012-10-14-15h37m45s238.jpg

Most aztán szarban vannak, mert ha az előbbi mókus nem Nathan volt, akkor valaki tudja, hogy megöltek 2 felügyelőt is. Megint Simon kapcsol először, hogy a másik Nathan valószínűleg egy alakváltó volt. Ilyenkor döbben rá az ember, milyen hasznos, ha nézi a Star Treket. Nathan is felgöngyölíti a Kelly-akkor nem te becsmérelted a farkam méretét-ügyet, Simon meg azt javasolja, legyen egy jelszavuk, hogy tudják, nem az alakváltóval beszélnek. Nathan szerint az erre a célra legalkalmasabb szó a majomsegg. Köszönjük! Miközben óvatosan lépkednek kifelé, Nathan megosztja velünk elméletét, hogy amennyiben Sally Tony csaja volt, lehet, hogy Flegmafelügyelő meg Tony öccse, és biztos ő az alakváltó, aki bekattant. A tény, hogy Tony fekete, Flegmafelügyelő meg fehér, nem zavarja, mert akár örökbe is fogadhatták. Ennek nagy a valószínűsége. Az italautomata mögül előjön Bagolyfejű-akitLucynekhívnak és sokatmondó arccal elrohan. Nagyobb a valószínűsége, hogy Flegmafelügyelő helyett BagolyLucy az alakváltó, utána is rohannak. Csakhogy Flegmafelügyelőbe bukkannak, akire azt hiszik, ő BagolyLucy átváltozva, ezért Kelly bemos neki egyet, amiből hatalmas csoportos verekedés alakul ki. A kis hepöning Flegmafelügyelő feje kontra tűzoltó készülék csúcstalálkozójával zárul.

vlcsnap-2012-10-14-15h38m53s167.jpg

Konzekvencia: a mosónőkön kívül a szociális munkások is korán halnak. Probléma: rohadtul nem változott vissza BagolyLucyvé, ami azért lényeges, mert Simonka látta a tévében, hogy ha meghal egy alakváló, akkor visszaváltozik. Ergo: rossz diót törtek fel. Nathan azzal érvel, hogy muszáj, volt, különben megfojtotta volna, védőbeszédéből kihagyta azt az aprócska tényt, hogy halhatatlan. BagolyLucy meg a hátuk mögötti irodából figyeli az eseményeket, és gonoszan vigyorog. Simon, szerintem jobban tetted volna, ha randizol vele! De csodák csodájára Curtis sokkot kap és idővisszateker. Jól jönnek azért ezek a képességek néhanapján.

vlcsnap-2012-10-14-15h39m04s14.jpg

A Flegmafelügyelővel való ismételt találkozásnál Curtis kupaktanácsot hív össze, hogy elmondja mi történt az előző verzsönben, Flegmafelügyelő meg csak pislog, nem érti, mit activityznek ezek a gyépések körben állva. Flegmafelügyelő mindentudó tekintettel közli, hogy tudja, hogy hazudnak, de mivel 5 óra van, így konkrétan leszarja, és jókívánságokat hagyva maga után, távozik. Srácok, ez könnyen ment! Tipli tovább, BagolyLucy egérré változik és beszalad egy szabályosan kivágott egérlyukba, amit még Jerry is megirigyelne. Ugrunk, Curtis, Simon és Nathan hokiütővel, feszítővassal és baseball ütővel állnak az egérlyuk előtt, ahol Simon elmeséli közös kalandjait Lucyvel, akivel a pszichiátriai intézetben találkozott, ahová a gyújtogatás miatt utalták be. BagolyLucy tisztára Simon megszállottjává vált, így nem váltott vele könnyes búcsút, mikor végre kijöhetett onnan.

vlcsnap-2012-10-14-15h39m31s35.jpg

Nathan újabb kóstolgatása után Simonnak elege lesz, és kiböki, hogy torkig van Nathan sértéseivel és csak a barátjuk akar lenni. Curtis és Nathan „felőlem”-je után Simon elsumákol egy mosolyt kezében a feszítővassal. Jegyezzük meg, soha ne becsüljük le az egérlyuk feat. feszítővas varázslatos erejét, akár örök barátságokat is összekovácsolhat! Egészen addig, amíg Göndörünk el nem kezdi feszegetni, mostakkorabarátnőd-lepippantottafurafiút-sztorit. Curtisnek sem kell egyéb, ki is akad, Nathan pedig meglepő módon Simon pártját fogja. Eközben BagolyLucy-akimostegér kisurranna, de a srácok észreveszik és vérre menő küzdelem kezdődik. A csajok, akik eddig az ablakon keresztül figyelték az eseményeket meglepődve tapasztalják, ahogyan a 3 pasi sikítozva próbál lecsapni egy egeret, aki persze meglóg. Jellemző. Szétválnak, hogy levadásszák. Nathan a mosdóban prezentál egy újabb horrorfilm-klisét; baseball ütő a földön húzva, ijedt arc, akadozó áram, ahogy ez lenni szokott!

vlcsnap-2012-10-14-15h41m11s20.jpg

Egér jobbról be, Nathan kilapítja egy dobozt püfölve, és vígan mutatja az épp felbukkanó Simonnak a mestermunkát. Hopp, csakhogy az egér nem változik BagolyLucyvé, és Nathan pánikszerűen döbben rá, hogy meggyilkolt egy ártatlan egérkét, akit Simon érthetetlen módon nem akarja szájból szájba lélegeztetni. Nathan rájön, hogy Simon nem is Simon, hanem BagolyLucy, kár, hogy kiböki a jelszót. Dulakodni kezdenek, de mivel Göndörünk nem a fizikai erő mintapéldánya, BagolyLucy-akimostSimon egy kacér fülharapást követően nekivágja Nathant egy csőnek. Pech, hogy a csőből egy másik cső állt ki, és Nathan beleszaladt. A Nathanhasátszúrások száma kettőre emelkedett.

vlcsnap-2012-10-14-15h41m37s18.jpg

Curtis a hokiütő társaságában a folyosón szintén áramkimaradós-horrorfilmes jelenetet él át, azok közül is olyat, amikor egy zombi ugrik elő mindjárt a folyosó végén. Kelly összefut Simonnal, majomseggjelszóváltást követően rábukkannak Nathanre, aki a csővel a gyomrában halódik éppen. Közli, hogy Barry az alakváltó, mert ő rendezte fel a csőre, közben befut Alisha is, jelszó pipa, akkor most lehet tanácskozni. Hohóóó, mégsem – mondja Nathan, ugyanis tökre elszóltam magam, és BagolyLucy tudja a szupertuti jelszavukat. Na, akkor itt a piros-hol a piros indul, ki-ki mutogassa, mit tud. Alisha hozzáér Simonhoz, aki beindul, pipa, Simon láthatatlanná változik, pipa, befut Curtis, Kelly hallja a gondolatait, hogy nem ő az, és leüti, Alisha elrohan Curtiskeresőbe. Nathan még mindig a csövön. Kelly ki akarja nyírni Curtist, fojtogatni is kezdi egy zacsival, gyanítható, hogy amúgy rohadtul ő BagolyLucy.

vlcsnap-2012-10-14-15h42m35s92.jpg

Alisha az épületben bolyong, csakhogy van itt ám még valaki! Nem más, mint Kommandóhíró pajtikánk, aki áramtalanít. A sötétben megmenekíti Curtist a fulladásos haláltól, aztán visszakapcsolja az áramot. Lehet, hogy ő a gondnok, és sokallta a villanyszámlát. Simonnak csörög a telója, Kelly hívja, no, akkor BagolyLucy-akimostKelly Simont lefejelteti a szekrénnyel, majd el is feketedik a szeme, átváltozás indul, háromés… Simon véres fejjel fetreng, Curtis még a légszomjjal küzd, Nathan még mindig a csövön. Simon hamárígyegyüttvagyunk, rá is kérdez BagolyLucynél, hogy mi a búbánatért csinálja ezt, aki közli, hogy azért, mert az új barátai ellene fordítják. Elő is adja szépen kigondolt haditervét, miszerint Simon bevallja a felügyelőgyilkosságokat, és akkor újra együtt tobzódhatnak a pszichiátrián, hát ez csudajólesz Simon szerint is. Ja neeem, BagolyLucy-akimostSimon fogja feladni magát. Nathan csak mellékesen megemlíti, hogy tök jó a buli, csakhogy kicsit kirekesztve érzi magát, bár elhaldokol ő egyedül is szépen, ha arról van szó. Nathanhalál 2.0 után belekukkantunk, mi van a csőben, és jééé a csőben 2 fószer sétálgat. Nathan, mit ebédeltél ma? A 2 fószer közül amúgy az egyik a Feketerendőrcsóka, aki éppen BagolyLucy-akimostSimon kihallgatására siet. Csakhogy láthatatlanSimon is jelen van, és farkasszemet néz saját magával.

vlcsnap-2012-10-14-15h43m48s47.jpg

Végigfutják a bocshogyletagadtalak-demostboldogvagyok, merttartozomvalahova-dekinyírtadafelügyelődet-jó, semmisemtökéletes-meglátogathattálvolna-megváltoztam, nefosszmegettől menüpontokat, amikor Feketerendőrcsóka befut. Nekiszegezi a vanvalami-amitelmondanál kérdést BagolyLucynek-akimostSimon, de ő – látva láthatatlanSimon keze nyomát az asztalon – nem dobja fel fiainkat, cserébe viszont lefákkjúzza a zsarukát. Jóvanna, más nem jutott eszébe. Simon a folyosón a már visszaváltozott BagolyLucynek megköszöni, és hazakíséri. Wunderschön. Eközben Nathan kissé véresen és halottan hever kiterítve a földön, de nem sokáig, mert ez itt számára ismét a föltámadás napja. Kelly őrizgette álmát, akivel közösen megállapítják, Nathan fejlődési görbéjének felfelé ívelését, miután most nem figyel be a barnamaci a föltámadástól, ahogy a koporsóban. Hurrá. Nathan exkuzálja magát. amiért Kellyt hatalmas vaginájúnak titulálta, a csaj meg közli, hogy csak megvárta, amíg felébred, aztán tipli. Ejj, Göndör, Göndör! Ma este sem lesz hancúr! Helyette azonban az ötös fogat kinyitja a Carte d'Or-ládikát, és kiveszik halottSallynénit. Nathan szerencsére talál mellette egy Cornettot is.

vlcsnap-2012-10-14-15h45m16s169.jpg

Kedélyes csónakázás közben a mihezkezdeszNathan-ahalhatatlanságoddal-kérdés kerül terítékre, aki közli, hogy amint lejár a közmunkájuk, ő bizony beáll egy cirkuszba, ahol képességét kamatoztathatja, elvégre kést dobálhatnak belé, fejbe lőhetik, meg ilyenek. Elméláznak még azon is, hogy ki mentette meg Curtist, és Nathan nagy kegyesen magára vállalja. A többiek egy percre el is csendesednek eme lovagias tettén. Hahóóó, senkinek nem ugrik be, hogy akkortájt Nathan még a csövön múlatta az időt? Lényegalényeg, Göndörünk kiböki, hogy csak viccelt, viszont ez egyet jelent azzal, hogy valaki tud róluk. Mégpedig a Kommandóshíró, aki szépen végignézi a tetőről, ahogy a jógyerekek kirándulni küldik becsomagoltSallynénit a tó aljára. Srácok, ha mákotok van, nem szívjátok meg...nagyon!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása