Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x03 - Madonna-hasonmás kavarja a szart a villában

2012. október 17. 08:00 - sixx

Ott hagytuk abba az albánmagyar buzukista és az ötezres kurvák kalandjait, hogy a Tünde nevűvel Dzsonesz műbalhézott, te engem szivatol, mondta, nem tiszták a szándékaid, pedig a festett fekete frizurát fegyverré faragó férfiarcú faluszája feszt fuvolázná facér faszink felálló férfiasságát fegyelmezett fővel, fehérje fejadagját fékezhetetlenül fejve félkész fejére. A luvnya elmegy sírni egy tetovált lábú ribancbáb társaságában a kertbe, aztán csak kap a Fényességesség Poliészter Láncábúl, és marad, ezen felbuzdulva levelet ír, és az édesen alvó Dzson szobájába csempészi.

Screen Shot 2012-10-17 at 5.45.15 AM.png

Első ránézésre ebben a levélben sincs túl sok köszönet, de az előtte bemutatott ébredés képeiben sem, iklúding pocakos albán amorózó, valamint a koszvadt lábú és lepukkant arcú nőimitátorok. Dzsoni olvas, Tünde gátlásos személyiség, mint kiderül a narrációból, amit úgy olvas fel a nő, mintha most látta volna először a levelet, nem pedig sírva körmölte volna hajnalban a nyaka körül a Műanyagból Faragott Fény Láncával, talán teccett volna jobban idomítani a szereplőket. Dzsoni mint férfi teljes mértékben elnyerte Tünde érdeklődését. Már most üvöltök, pedig csak 2 perc 45-nél vagyunk, a megváltásig van még 46:15. Tünde levelét Dzsoni egy hatalmas sóhajjal nyugtázza és elmegy szarni, ahová a kameraman már nem követi hálistennek. Szerintem fel sem fogta a sok sületlenséget. Tünde közben a bajnokok reggelijét fogyasztja (kávé+cigi) és elgondolkodva nézegeti a hasát, megbelesedtem, gondolhatja, így behúzza kicsit.

Screen Shot 2012-10-17 at 5.58.10 AM.png

Dzsoni rendbeszedte magát végre és kimegy Tündéhez, aki körül ott tobzódik pár nyomorult, az egyik már ződhajnalban bikiniben, lehet ő a díszítőelem. Beszélnünk kell, mondja az albán, Tünde válaszol is valamit, legalábbis mozog szája, de nem halljuk, a szájáról én azt olvastam le hogy miafasznak, de lehet csak alapból geci vagyok. Miközben a neglizsés Tünde és Dzsoni az ágyon enyeleg, és olyanokat mondogatnak egymásnak, hogy homályosuljon el minden az én társaságomban, odakint a tetovált lábú tehenet egy szőke havernője vigasztalja, mi bánt, kicsim, kérdezi, mondd el nekem. A történeti hűség kedvéért megjegyzem, hogy a havernő jobb keze és a nagyon gonosz sminkesnek köszönhetően permanensen csodálkozásra húzott (tetovált?) szemöldököt viselő tetkós alteste nem látszik a kamerában, most én nem azt mondom, hogy konkrét öklözés folyik a kanapén, de akár az is lehet, nem látjuk.

Screen Shot 2012-10-17 at 6.07.27 AM.png

A tetkós-pírszinges nőt az borítja ki, hogy nem akart szerelmes lenni, de sikerült, erre Dzson meg Tündével smárol odabent. Mert az van, Dzsoni Tünde száját fürkészi a nyelvével, majd megjegyzi, hogy kicsit kevesebb cigi nem ártana, mert büdös a lehelete. Piceless. Dzsoni ettől még jól van, mert Tündével smárolt érzékit először. Na, megjön Keleti Andrea, úgy látszik, Pákót kirúgták a műsorból, lehet megdugta valamelyik luvnyát, bár erre a szintre szerintem még ő sem tud lemenni. A mai nap a nők egy összetett feladatot kapnak, ami szerintem nagy konfúziót okoz majd, egyrészt őszintén kell válaszolniuk pár kérdésre, másrészt elviszik őket hazugságvizsgálatra, ahol majd kiderül, melyik hazudott a legnagyobbat.

Screen Shot 2012-10-17 at 6.15.38 AM.png

Keleti Andrea szerint érdekes az eredmény, az mindenképpen, hogy mind a kilenc nő tud olvasni, és legtöbbjük a nagybetűket is mind ismeri. Kató, a tetovált azt írta, nem feltétlenül Dzsoniért jött ide, Erika, a szőke naiva meg saját magát fényezi. A tetkós hátú Violetta azt írja, hogy neki nem Tünde, hanem a gugli a legjobb barátja, mire erre Dzsoni bölcsen megjegyzi, hogy a nőstények a másik pinaszagáról már tudják, mi a helyzet. Ettől Keleti Andrea és mi is kicsit mocskosnak érezzük magunkat. Viki, a bikinis, közutálatnak örvend, van faszija odakint és nem is akarja leszopni Dzsonit - hogy ezért miért kell utálni, nem tudom, az albán makk így megmarad a többieknek, nem? Dzsoni elbizonytalanodik, most mi lesz? Hát hazugságvizsgálat, az.

Screen Shot 2012-10-17 at 6.20.06 AM.png

Amikor a nappaliban Kató felolvassa a levelet, miszerint irány a poligráfos vizsgálat, mindenki ráncolja a szemöldökét, de hát már voltam olyanon két hete, nincs tripperem, áll Riki arcán például, de Kató segít gyorsan, hazugságvizsgálatra megyünk. Mindenki megkönnyebbül, hú, már azt hittük, a poligráf olyan, mint a végbéltükrözés. Senki nem járt még ilyenen, hajrá. Egy nagy buszban viszi őket, az arcok azért feszültek, kivéve Krisztináét, ő nem hazudik, mondja. Erika érzései viszont változnak, ha az adott ponton rosszat kérdeznek, akkor megdől a sztorija, de mivel a "benedvesedik a pinája, ha buzukit lát?" kérdésre igennel felel, nagy bajban nem lehet. A kérdések elég sztenderdek: van két faszija odakint? Dzsoniért jött ide? Kató az utóbbin megbukik, nem, a hírnévért jöttem. Felizgatja Dzson nemiszerve? Fel. Van odakint faszija? Van. Na, Kató lányom, most van szar a palacsintában.

Screen Shot 2012-10-17 at 6.22.49 AM.png

Este Kató belibben Dzsonihoz, és az őszintesége elnyeri méltó jutalmát (büntetését?), ő megy randizni este az albánnal, ezt egy kerületi szépségkirálynő-választás nyertesétől elcsaklizott szalaggal jelzi Dzson, amit ráad. Kató azt mondja, örül. Kimegy eldicsekedni a többieknek, hogy mivel igazat beszélt, elviszik bulizni. Tünde feje egy tanulmány, később Violettának, a kígyónak panaszkodja ki magát, aki tátott szájjal és a ruhájából kilógó (melltartós) csöccsel hallgatja a tirádát. Kató estére külvárosi Madonna-klónnak vetkőzik, a hajába öklömnyi csipkés baszt tesz, és olyan üdvözült arccal nézegeti Dzsonit, mintha Jézust látná. Egy hajóra mennek vacsorázni és sétahajókázni, és bazdmeg, mintha az RTL lepaktált volna az ördöggel, a randi közben villámlik és dörög az ég miközben a hajó orrában Dzsoni egyik sajátnak mondott nótáját kornyikálja. Azt, hogy miről beszélgettek kaja alatt, akkor sem vagyok hajlandó felidézni magamban, ha agyonvernek.

Screen Shot 2012-10-17 at 6.52.06 AM.png

Miközben Kató és Dzson a hajón hetyeg, odahaza Tünde kutyázza a falusi popdívának fazonírozott tetkóst, mindezt Violettának, a kígyónak. A többiek a másik szobában cöccögnek, ez nem szép, mondja az egyik, sebaj, nyugtatja egy másik, majd Kató lerendezi. Oszt Kató honnan a picsából tudja majd meg, hogy a háta mögött a szájára vette Tünde, hö? A hazaérkezés után Kató a nőegylet kollektív orra alá akarja dörgölni a sikereket miközben Tünde kényszeres evéssel igyekszik nyugtatni magát. Smároltunk, kezdi ijesztő vigyorral a fején Kató, akinek a képét a "filléres kurva" szócikk mellett tessék keresni az értelmező szótárban. Kató szerint Dzsoninak egy valami hiányzik, az ő pinája, és mivel azt más nem tudja megadni neki, ő a befutó. Tünde kicsit cinkeli a biztonság kedvéért, aztán mindenki lefekszik, ami azért veszélyes, mert az ébredés utáni első képek nagyon ijesztőek tudnak lenni.

Screen Shot 2012-10-17 at 6.57.46 AM.png

Erika kávé-banán kombóval ébreszti Dzsonit, neki legyen mondva. Milyen jól nézel ki reggel is, jegyzi meg Erika. Te meg mit ittál, kérdez vissza Dzson, höhö. Kató még reggel is a hajóról áradozik, Dzsonin hajóskapitánysapka, pink ing és egy sál volt, jesszusom, tényleg buzinak öltözött. És letérdelt, és megcsókolt folytatja Kató, aki felveszi a kesztyűt, és összetöri Tündét. Lelkileg, teszi hozzá gonosz mosollyal. Egy eddig nem nagyon látott szőke nő kerül elő az emeletről, és menne smárolni Dzsonnal, de Erika van bent a szobában, így inkább hallgatózik, majd sírdogál egy kicsit a teraszon. A többiek szenvtelen arccal nézik, mi a faszt akarsz? Dzsonit. Na, mi is, eredj Pákóhoz sírni, mi leszarjuk a problémáidat. A szerkesztők azonnal lépnek, és kizavarják Dzsont, akin pont ugyanaz a ruha van, mint tegnap reggel, azaz vagy egy nagyon büdös pólója van, vagy csak szimplán a vágással manipulál az RTL, ami az ilyen műsorokban természetes.

Screen Shot 2012-10-17 at 7.04.34 AM.png

Trixi, mert ez a neve a sírós nőnek, Dzsoni szobájában megnyugszik, mert ott csak ő meg az albán van. Én etteől speciel nagyon ideges lennék. A sírásrívás érdektelen, a megboruló nőre Dzsoni viszont nem ugrik rá, mert rendes. Neki olyan nő kell, aki ízig vérig pinából van. Trixi ettől sokkal jobban érzi magát. A beszélgetés után Keleti Andrea jön Dzsoniért, gyere ki a kertbe, a nők fürdőruhában vannak és játék lesz. Keleti kérdez, az agyhalottak válaszolnak, a válasz minden esetben egy név (pl. Ki a legnagyobb kurva itten?), és akit mondanának, annak a vállára rá kell tenni a kezüket. Survivorból nyúlt ötlet, sebaj, mondjuk ott a vállazás nincs, mert elég szarul néz ki, de az RTL nem tanul semmiből. Ki a legőszintébb? Kató. A leghazugabb? Tünde. Még Violetta is őt mondja, ez odaveri Tündét, és természetesen a játék pont ezért van. Kinek hamisak az érzései? Vikinek. Aztakurva, mondja a csaj, lebuktam.

Screen Shot 2012-10-17 at 7.09.19 AM.png

A játék után Tünde szomorkodva cigizik, Dzsoni meg azt mondja nagy bölcsen, hogy a sok dagadt vén kurva a fiatal jónőket készíti ki. Nem tudom miről beszél, ilyen példány nincs a képernyőn. Tünde nagyon bánatos és sír, Kató büszkén néz maga elé, na, én megmondtam. Tünde a kamerába mondogatja, hogy nem kell bízni a nőkben és sír. Na, este leszáll a köd, és jön a ceremónia, aminek során Dzsoni a Műanyag Lánccá Formált Fényt osztogatja. Azzal nyit, hogy nyolc lányt ma boldoggá tesz, ez valami gigantikus spriccpartit ígér, a mára valamiért Xénának öltöztetett Kalati zavarba is jön, szerintem azt reméli, nincs benne a nyolcban. A végén valamiért Krisztina nem kap láncot, és mehet haza isten hírével, Tünde megmenekült. Jövő héten remélem már baszás is lesz, mert kezd unalmas lenni a műsor.

Bónusz képek:

Screen Shot 2012-10-17 at 6.12.40 AM.png

Screen Shot 2012-10-17 at 6.26.08 AM.png

Screen Shot 2012-10-17 at 7.10.05 AM.png

Screen Shot 2012-10-17 at 7.18.07 AM.png

Címkék: i love gjoni
85 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.10.17. 08:42:30

Ej,jól indult a napom, köszcsi:)
(A csodálkozóra festett/tetovált szemöldök észtvesztő,felbecsülhetetlen vele a látvány:DDD

Sokorai_Atala 2012.10.17. 09:36:44

Ha nem tudnám, hogy reality, azt gondolnám valami paródia ez a műsor, bár még csak egyet láttam, de itt tudok tájékozódni:) Kösz

BarBwire 2012.10.17. 09:39:43

Nem tudom, hogy volt-e, de már alig vártam, hogy jöjjön ez a műsor.
Kevés olyan műsor van, amin ennyit lehet nevetni. Ja és csókoltatom azrtlklubot, hogy fizetőssé tette a kettő honlapját.

Müszélia 2012.10.17. 09:42:23

bajnokok reggelije, ezen besírtam. hajrá sixx

Dick Tator 2012.10.17. 09:44:22

az asszonyt végre rábeszéltem, hogy nézze meg velem vasárnap mert az jó. Azt mondta, hogy ez kicsit sem vicces, sőt szánalmas, és rossz érzése volt tőle. Éjjel is erről álmodott, mármint hogy ő is egy Dzsonni jelöltjei közül. Egy új cipőt kellett hétfőn vennem neki, hogy megnyugodjon. Mostantól én is csak olvasni fogom sixx-et, mert az a k.rva 20e huf fog eszembe jutni, amit emiatt a szutyok miatt dobtam ki az ablakon.
Máris jobban érzem magam, hogy elmondhattam...köszönöm doktor úr!

Lotyóbridzsida 2012.10.17. 09:56:55

:))) Fú, gyerekek, szerintem, ha figyelnek minket az ufók, akkor a Dzsoni miatt fognak elpusztítani bolygóstul...:D

egyemakisszíved 2012.10.17. 10:00:20

Az milyen volt, amikor Titanicost játszottak a Dunán? A hajó orrában álltak széttárt karokkal, el akartak repülni, de a felszállás nem sikerült, így ott maradtak. Gjoni még énekelt is hozzá, saját dalt, meggyőződés nélkül, de a hangmérnökök betolták alá az eredetit, hogy segítsenek neki. (Az X-faktorban ennyi energiával nem jutott volna tovább.)
A mostani részből rájöttem, Kató miért jelentkezett a műsorba, szerintem induló vállalkozását reklámozza. Jósdát nyit. Mindenki megtudhatja, mikor fog sírni. (Az időben néha téved, de a cselekményt mindig eltalálja. Sírni fogsz!)

Tintus04 2012.10.17. 10:08:03

a 14 éves lányom csak annyit kérdezett, hogy ez most valami vicc, vagy tényleg találtak ennyi agyhalottat - Gjonval az élen :-)

Zuzzant 2012.10.17. 10:09:28

Szegény Dzsoni, és Árnika

gizdacsavo 2012.10.17. 10:14:03

Az első fürdőruhás képpel fogják reklámozni az "Én a vizilovakkal vagyok" remake-jét. :)

mézescsók 2012.10.17. 10:14:18

@Akármi Áron: Ha az ámulósra festett/tetovált szemöldök mostanában trendi, akkor tényleg nincs új a nap alatt, de nem kéne minden szarságot újra feltalálni. Már Marlene Dittrichétől is összevontam a szemöldökömet, amely nem tetovált.

"Festett fekete frizurát fegyverré faragó férfiarcú faluszája..." - csodás!

Hurri Kán 2012.10.17. 10:20:44

Csak ámulok és bámulok. :D

Marco Soprano 2012.10.17. 10:23:42

@Dick Tator: a franvba milyen jo nicked van!

cassopo2 2012.10.17. 10:26:33

hol lehet ezt letölteni?

Akármi Áron 2012.10.17. 10:43:43

@mézescsók: DDD így van,de Edith Piafétól is lehetett homlokráncot gyakorolni bőséggel:)
Megjegyzem, valamelyik nap a huzatban rokizós padlóváza könnycsorgatós volt, köszi!

kekec8 2012.10.17. 10:45:33

Jaoúú e za zíráss !

_UnderCover_ 2012.10.17. 10:58:05

Bár kicsinyes szőrszálhasogatás, de azért:
"a nők egy összetett feladatot kapnak, ami szerintem nagy konfúziót okoz majd" - jó lesz az "zavarnak" is, az legalább magyarul van.
De azért kijár az elismerés sixx, amiért képes vagy ép ésszel végigközvetíteni ezt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.10.17. 11:07:38

Juhéééé, új poszt! :)
Már kezdtek elvonási tüneteim lenni :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.17. 11:18:23

Az eddig nem nagyon látott szőke nő még mindig Tordas Trixi akitől még mindig sokat várok remélem csak elterelésből altatják a karakterét, de remélem hamarosan énekel egy jót Gjoninak :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.17. 11:37:48

Annyira röhögtem, de annyira :D:D:D:D:D:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: szió

@BarBwire: tudtam, h számíthatok rád:D

fran7 2012.10.17. 11:38:39

dennis27 rokona esett ki most?

Pa Lee 2012.10.17. 11:56:38

sixx szerintem mazochista.. de ez a post nagyon jó lett :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.17. 12:10:23

Mindennapi Gjoni HVnkat add meg nekünk!
Éljen!
Már rendesen vártam. De beteg..... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.17. 12:22:05

Utolsó előtti képen ki az a csaj? Ebből a szögből tiszta Pókmajom.
Egy dolog fúrja még az oldalam: volt a nőciknek rendes napirendjük (mint az ÉH-ban, reggeli, interjúzás, stb.) olyanokkal, mint felkelés, hiszti, smár Gjonival, fürdőruhás puccparádé, levélírás....

mojoking77 2012.10.17. 12:22:28

Nem olvastam az osszes postot, de az ugye megvan mindenkinek, hogy ez a csoda mar tobb int egy eve elkeszult, csak annyira moslek lett, hogy egy musorszerkeszto/producer sem merte adasba engedni. Pedig az RTL Klub ugye nem feltetlenul a kuluralt szoakoztatas zaszloshajoja...

drover(fanyul társa) 2012.10.17. 12:55:36

Aztaq#rva...
Keleti Andreának a válláig felnőt az afrikja a puniról..
és hátulról. Jézus...

Rebelde 2012.10.17. 13:17:19

ez odavágott, esett vagy 40-et az iq-m, megyek is és a nap felé fordítom az arcom:))

É2I 2012.10.17. 13:54:46

Ahh, ennél lejjebb van-é?
/Költői volt, egy nem költőtől - már, ha a pénzt nem számítjuk./
Ja nem néztem és nem is fogom: ki a f.szt érdekel,hogy a majd hatvan éves Dzsoni gyerekre melyik 20,-Ft-os kurva izgul rá?
(Tényleg ez egy műs(zar)or?)

De sixx, Te azért jó voltál, mint mindig :hüvelykujj fel:

MR Lebowszky 2012.10.17. 14:29:17

Én a Keleti Andit vinném! Mint a huzat, a többi helyett!

mézescsók 2012.10.17. 14:34:26

@Akármi Áron: Piaf... eszembe sem jutott, pedig tényleg.
Padlóváza - hát, kösz, bár már nem tudom, miért pont a padlóvázába kötöttem bele.

mézescsók 2012.10.17. 14:37:09

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Nem mondod, hogy annak a Tordasnak a Trixije???

szajberpiraty 2012.10.17. 14:47:16

Öööö, ez egy műsor?

szajberpiraty 2012.10.17. 14:50:15

@sixx: Az jó, mert műsornak durva lenne :)

speirs 2012.10.17. 15:31:53

Szerintem a végén Gjoni előbujik a szekrényből és viszi Pákót, aki úgyse fog semmit érteni az egészből.

Gabba 2012.10.17. 16:42:01

Nom du nom, ahogy a jó őreg Potrien mondaná...

BarBwire 2012.10.17. 18:58:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eddig nálam a bisex viszi a pálmát, de még gyűjtögetek.

Az engem is érdekelne, hogy hol lehetne újranézni, elemezés céljából free.

BarBwire 2012.10.17. 18:58:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eddig nálam a bisex viszi a pálmát, de még gyűjtögetek.

Az engem is érdekelne, hogy hol lehetne újranézni, elemezés céljából free.

Bryan élete 2012.10.17. 20:08:30

Hogyapicsába maradok le hétről hétre erről az ÉLMÉNYRŐL? Holaggyák?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.17. 20:16:28

@mézescsók: ennyire?:P

@BarBwire: ncore, bithumen pl. V mi streamen szoktuk nézni vasárnap.

@Spániel: rtl2

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.17. 21:20:38

@mézescsók: igen ő :D már várom hogy elkapja a mikrofont...

mézescsók 2012.10.18. 00:12:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @jadebulgari a.k.a. Simon's cat: A Tordas-tesó olyan volt, mint egy elemi csapás.Ha a való világban ilyennel találkozom, általában keresek egy védett sarkot és megvárom, amig a balsors elrobog mellettem. Azért nem semmi, ha valaki a képernyőn keresztül - időn és távolságon túl - képes amortizálni. Nagy ívben kerülöm ezt a típust, mert csak vesztes lehetek.
Trixiről ennyi, mert még rosszat álmodok.
Jó éjszakát!

mézescsók 2012.10.18. 00:13:56

@BarBwire: Melyik a bisex? A nyalogatós?

BarBwire 2012.10.18. 06:38:40

@mézescsók: jaj, dehogy! Amikor Pákónak kell a bisex, a tricepsz helyett.

ő-szinte 2012.10.18. 10:01:13

@sixx: nem első ?:-DDDD :-P
van egy link esetleg ahol vissza lehet nézni??? :-)

ő-szinte 2012.10.18. 10:03:44

@Dick Tator: én megnézem veled, de cipőt én is kérek ;-DDDDD

mézescsók 2012.10.18. 10:55:58

@BarBwire: óóó persze, óóó persze, óóó persze...
Ha akarod, segítek neked gyüjtögetni!

BarBwire 2012.10.18. 12:51:52

@mézescsók: segíts, eredetibe nem tudom követni, mert nincs rtl2,

Egyébként ha tudtam volna, hogy cipőket osztogatnak itt a blogon, akkor nem veszek tegnap. A nagy zuhéban teljesen szétázott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.18. 13:25:49

@BarBwire: most már tudod, ingyen lesz a cipő, csak a műsort kell megnézned, mert mi ilyen önfeláldozóak vagyunk :D

Pácsó Ármándó 2012.10.18. 17:49:57

@ő-szinte: "Ő-szinte, az Ingyen Cipellős" :-)

mézescsók 2012.10.18. 23:20:50

@BarBwire: Mindenkiét Tator veszi? Esetleg Sixx?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.19. 05:57:34

@mézescsók: nem mindegy, hogy ki?:D A lényeg, h vegye valaki :D Nekem, ha már megjelent, vegye Pácsó:P

Pácsó Ármándó 2012.10.19. 06:48:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Oké! :-)
Én meg egy kézzel írt szíves levélre vágyom tőled! :-))

mézescsók 2012.10.19. 09:28:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Finnyás vagyok! Nem mindenkinek mutogatom a bütykeimet! Ez majdnem olyan intim, mintha bugyit kapnék!
Egyébként maradjon Tator. Ha már olyan okoska és ügyeske volt, hogy kitalálta, mivel csillapíthatja asszonya mérgét!!! Bár, ha kreatívabb, lehet, olcsóbban is megúszhatta volna!!!
Maximum 20 e Ft-tal lehet támogatni a cipészeket?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.19. 13:07:57

@Pácsó Ármándó: oké, add a címet privátban, és megy :)

@mézescsók: Nem tudom, ezt tőle kellene megkérdezni:P

Nem kell neki mutogatnod magad, elég, ha a pénzt küldi, nem?:)

ő-szinte 2012.10.20. 07:57:37

@Pácsó Ármándó: jo, hat en idosebb vagyok mint szlovakia ;DDDDDD :P

Dick Tator 2012.10.20. 09:25:34

ez a cipő-saga Al Bundy-t kreál belőlem...

Pácsó Ármándó 2012.10.20. 10:40:27

@ő-szinte: Nem hiszem én azt! :-)

@Dick Tator: NO MA'AM! :-)

ő-szinte 2012.10.21. 14:51:44

@Pácsó Ármándó: ooo...ennek most orulnom kene vagy sem ? ;DDDDD

dennis27 2012.10.22. 14:38:44

Hát én mondtam tesónak: bakker, nem is baj, hogy kiírtak a történetből, mert ami ezután jön ebben a műsorban....a neten azért megnéztük a tegnapi adást, hát persze, hogy olyanok kellettek a végére, akik már attól is elsírták magukat, ha egy galamb elfingta magát.
De tettem fel a kérdést korábban is (2 éve, a forgatás után) és most is: mi a lófaszt kellett ott sírni némelyiknek reggeltől-estig?
És nem győzöm hangsúlyozni: ezek a végére bennmaradt kurvák NAPI 5000ft-ért képesek voltak dugni kamerák előtt!
Persze a tegnapi adásban már volt minden, Gjoni káromkodva (ki sem sípolták) őrjöng, hogy mert a Krisztát hazaküldte. Hát nem is bánta, ilyen kurvák közt nem is volt helye már a végén. Nem azért mondom,mert a tesóm, de tényleg jobban járt.

Ja és ezután jött a poén,amikor vinnyogtak, hogy így, meg úgy.(kamerán kívül) Senki nem mondta nekik,h a kamera előtt dugjanak.

dennis27 2012.10.22. 14:42:22

A Kató azért úgy feltűnt már valakinek, hogy az RTL-nél van? Azokban a "jósok,látók,médiumok" műsorban bukkant fel korábban.
Szóval nem értem a hazugságvizsgálón miért hazudott (a műsor szerint igazat mondott), hogy neki szereplési vágya van, holott már szerepel a képernyőn, telhetetlen... :/

mézescsók 2012.10.22. 17:52:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Cipőt, pasit, kocsit próba nélkül soha!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.22. 18:08:39

@mézescsók: én nem mondtam, h ne próbáld fel a cipőt :D Annyit mondtam, h küldesd magadhoz a pénzt. Persze Te nyugodtan válogathatsz :D

@dennis27: egyértelműen így járt jobban. A magam részéről még mindig nem értem, h egyáltalán minek jelentkezett egy ilyen műsorba, amikor lehet tudni, h ez mire megy ki?

mézescsók 2012.10.22. 22:30:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Gyanítom, egy fillért sem tudnék kipréselni belőle, ezért kéne megmutatni neki a lábamat bár már így is Al Bundy kreálmánynak érzi magát, belőle pedig senkinek sem sikerült! Azt hiszem, hogy holnap után veszek magamnak egy cipőt.

dennis27 2012.10.23. 12:12:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bakker,már írtam,hogy nem magától jelentkezett. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.23. 13:48:26

@dennis27: jó, akkor másképpen fogalmazom meg, mi a frászért ment be a műsorba? Lényegtelen, h ő jelentkezett-e, vagy sem. Senki nem tartott fegyvert a fejéhez, úgy vélem.

@mézescsók: már a nick neved is olyan csábító, h minden pénzét neked adná, érzem én :) A cipő lenne a legkevesebb, amit megadna neked :)

mézescsók 2012.10.23. 16:01:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: A férjem nyilván meglepődne kicsit, de lehet, hogy már nem. Nem szokott örülni, ha kapok valamit más pasiktól.A nick nevem merő véletlen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.23. 21:01:55

@mézescsók: én ezt mind viccként írtam, a férjed meg örülhetne, h van egy titkos cipőellátód:D

BarBwire 2012.10.23. 23:19:10

Ha már várni kell az újabb cikkre, olvastátok, hogy hó végétől jön a Gazda asszonyt keres?
Úgy tünik sajna, hogy rákattantam az ilyesmire. (Mi lesz velem ???)

Pácsó Ármándó 2012.10.24. 00:38:20

@BarBwire: Kíváncsi vagyok ki írja a posztot róla :-)

dennis27 2012.10.24. 14:14:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Azért,hogy az ilyen bunkó értetlenek,mint te tudjanak ide firkálni!
Irigy gyökér!
Nem mellesleg a blog írójával én már konzultáltam, neki megírtam, neked meg mi közöd hozzá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.24. 16:06:11

@dennis27:
1, megjegyezném, hogy bunkó értetlen vagy te is, mert te is idefirkálsz, noha már pár résszel ezelőtt is csendben maradhattál volna, mégis kényszerét érezted, hogy írj a blogra.
2, Nem vagyok irigy, gyökér meg végképp nem, veled ellentétben. Örülök, h te csak a testvéred magamutogatásával tudod feldobni szánalmas életed, de ismeretlenül legyél szíves nem ilyen hangnemben beszélni velem, mert én sem ütöttem meg veled ilyen hangot.
3, a kérdésemet lehetett volna költői kérdésnek is venni, nem tetted. Akkor meg? Örültem a társalgásnak.

2012.10.24. 16:19:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szegény, még azt sem nem vette észre, hogy ez egy fikablog, villogna itt kényszeresen ezzel a second hand bennfentességgel. Most őszintén, ki a faszomat érdekli, hogy minek megy el majomnak valaki egy ilyen trash realitybe? Úgyse százas, az tuti!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.24. 16:40:00

@beebeer: pontosan.

Az egész blog lényege ez: "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan."
Csak azért másoltam be, mert sokan ezt nem olvassák, aztán még a végén megsértődnek :)

Lehet normális a testvére, én nem kérdőjelezem ezt meg, csak éppen felmerül a kérdés, hogy minek? Itt ma már nem azt gondolják az emberek, hogy normális, ha megjelenik valaki egy ilyen műsorban. Na de mindegy is, ő ezt nem értheti.

2012.10.24. 16:45:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem ám, ezért bánj vele kímélettel. :)
süti beállítások módosítása