Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 1x16 - Denver

2012. október 15. 11:00 - Chat Géza

Kicsit kezd déjá vu érzésem lenni, hogy Adamnek kénytelen kelletlen folyton hambit, meg burritót, meg tacot kell zabálni, és mindezt szívből jövő élvezettel. Ja, meg is sajnálom mindjárt.

1.jpg

Az első hely, ahova kötelező jelleggel be kell térni, az a Duffy’s Cherry Cricket, mert itt a legjobb a hamburger. Persze, hogy itt. A helyben van legalább annyi fineszesség, vagy lustaság és unkreativitás (még nem tudtam eldönteni), hogy maguk a vendégek állíthatják össze a saját hamburgerüket. Ezt, meg ezt basszad bele, oszt igencsak jó lesz, csak hozzád má’n de sebtiben. Adam is összedobna magának egy jaffa kis flamót, de helyette inkább a csinosnak vélt, de leginkább tengeri szörnyekre hajazó pultos lányok dobják ki a darts táblán a hambi hozzávalóit. Bravo. Mindegy is, hogy végül mi kerül a szenyóba, a lényeg, hogy Adam haraptya eszi tisztességgel. De ő még a pókot a sarokból is, szerintem, de akkor a műsor címe az lenne, Bear Grylls után szabadon: Túlélés az amcsi kifőzdékben.

Kötelező megálló jelleggel be kell térni a Szarvasagancs étterembe (The Buckhorn Exchange) is, ami tényleg egy tradicionális hely, mert itt nem sima húsokat dobálnak a tököm tudja milyen tüzelésű sparheltre, hanem igazán egyedi repertoárból mazsolázhat az ember. Van itt jak, meg bika, meg antilop hús. Ez még hagyján, mert az basz oda igazán, hogy maga Ülő Bika adott nevet ennek a helynek, de ha ez még nem lenne elég, akkor itt van még a tény, hogy Buffalo Bill is itt tömte degeszre a belét. Ez azért már elég jó ajánlólevél, nem? A flamó eléggé királyos, de most már nyomás rosszullétig enni.

A verseny színhelye a Jack-n-Grill, ahol egy 3 kilós burritót kell toilet break nélkül megenni. Kár, hogy láttunk már ilyet. 2000-ből 100-nak sikerült túlélnie a versenyt, így az elvérzési arány kellőképpen megadja a gyászos hangulatot. Adam ugyan bizakodik, de én mondom túlságosan is városi béle van ehhez a versenyhez. A rosszullétet biztosító burrito hozzávalói: a karácsonykor leakciózott spáros vödrös narancsnak megfelelő mennyiségű krumpli, 12 db tojás, 40 dkg sonka, egy egész hagyma, 28 dkg zöld chili. Mindezt tortilla lapba csomagolva, némi új-mexikói húsos chilivel gazdagon megkínálva, plusz sajttal megszórva szervírozzuk. Már kinézetre sem finom. Adam nekilát az öszögetésnek, de se vége se hossza. Hiába lapátolja, a kaja nem nagyon akar fogyatkozni, ellentétben lelkesedésével.  Egy jó 35 perc alatt azért csak sikerül a felét letuszkolni, de itt nagyjából véget is a történet. Adam kap egy nagyobb kanalat, hátha ettől megjön a kedv, de semmi. Továbbra is csak gyűszűnyi falatokat orientál nem kicsire szabott arcberendezésébe. Ennyi volt, nincs tovább. A WC csempét nem kívánja meggyalázni, ennek érdekében a maradékot elvitelre kérné egy éhező falunak, ha lehet róla szó mester.

Ember kontra étel, 9:7

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása